Whoooooo's that chick?

Hello!

Ja, nu har man vaknat till liv. Käkat lite frukost, klätt på mig och gör mig nu mentalt förberedd för städning av resten av lägenheten. Igår fixade jag köket och badrumsgolvet (tog bara golvet eftersom det inte är så skitit överlag där inne!), blev faktiskt väldigt bra. Idag blir det hallen och vardagsrum/sovrum som ska få sig en omgång. Igår höll jag på i cirkus 2-3 timmar för rengöring med doftlampa, skurning, putsning, diskning, you name it! Ska bli skönt att få fram alla julsaker så det bara är att mysa sen!

Tog en promenad med den där Mary igår. Skönt trots det irriterande regnet. Ska nog ta mig en sväng sen efter processhandledningen. Det är trotsallt solsken idag och då kan man ju inte vara inne och städa hela dagen lång heller! Har tänkt väldigt mycket på att jag inte tar några kort längre. Vilket jag faktiskt borde, eftersom jag tycker om det och får någon form av "inre frid". Så kameran hänkar på i solskenet!

Nu ska jag borsta mina tänder, sen ska jag dammsuga och städa. Det ska vara fint i min lya minsann. Oavsett som sällskap kommer eller inte, för jag kan mysa helt för mig själv. MYYYYYYYYYYYYYYYS på er allesammans! Vi hörs senare!



Städa, städa, städa!

Hello!

Ja, idag har jag bara städat efter skolan. Tog en promenad och lagade mat också. Men nu luktar de hallontårta i köket iaf. Man skulle inte kunna tro att jag bodde här iaf. Gad. Är för otränad nu för tiden, fick nämligen ont i rumpan när jag städade och om man får ont när man städar så är det bara liiiiite illa, haha! Men upp i ottan för att städa lite mer trots att jag börjar 13.30, nice!

Nu är jag jättetrött så jag ska bege mig till sängen. Lyssna till de ljuva ljudet av Skönheten & Odjuret. Sen ska jag drömma om att Odjuret kommer och rädda mig ifrån vargar, dansar med mig i en stor balsal, släpper mig fri för min familjs skull och skyddar mig ifrån folk som är elaka. Sen ska jag drömma om hans vackra blå ögon. Underbart! Godnatt mina vänner!

Rix Morgon Zoo!

Hello!

Ja, nu har jag vikt tvätten, slängt i smuts tvätten, diskat, gjort frukost, kollat igenom nätet, spelat lite wordfeud (försöker nämligen bli bättre på svenska, förlorar jämt och vinner jag så är det den jag spelar mot som inte vill spela med mig längre), vaknat några gånger, betalat räkning, styrt upp dagen and so an. Känner mig riktigt pigg och väldigt bra när det kommer till mitt liv.

Eftersom jag för drygt en månad sen föll ner i någon form av deppdal eller sjukdoms följd, så känns allting nu underbart. Jag känner mig pepp och taggad att bara kötta igenom vardagen och göra alla måsten på 5 minuter! Det är så det känns. Inga problem att vakna tidigt, som resulterade i att jag hann med saker. Kommer hem på lunch och styr ihop, hela eftermiddagen. Fix, fix, fix!

Har förövrigt så är jag kär i min lilla blå radio. Det bästa köpet jag gjorde i söndags! Rix Morgon Zoo spelar nu Robin ifrån Idol. Jag har ju inga kanaler här och följer inte Idol eftersom det verkar bli tråkigare för varje år som går. Det som är kul är runt finalen och när dom söker. I natt när Gert var där. "Gert - Din röst i natten", haha så bra! Men en rolig grej var att det ringde en brud ifrån Karlstad. Dom satt och snackade om Sandgrund och Nöjesfabriken. Party, party!

Nu ska jag dra till skolan, vi hörs senare!

Mycket snack och mer sällskap!

Hello!

Ja, men kan väl mer eller mindre säga att det enda som kommit upp är adventsljusstaken med de 4 guldiga ljusen i. Bebis Malin har tyvärr fått gå ner ifrån hallens fönsterbräda nu när det är julstämning i luften. Hon får åter flytta tillbaka när adventsljusstaken fått ett nytt hem, typ köket.

Varför har det inte varit mer action här då? Jojomen, ska jag berätta för er! Jag följde ju som sagt med den där Mary till veterinären för att Melker och Skrållan skulle ta bort lite göjs ur örat. Och efter som den där Mary nu mera officiell catlady så hjälpte jag henne upp med kissarna. Har jag satt mig i soffan en gång så stannar jag där. MAJ GAD! Fick iofs kycklingpita, inte fy skam. MUMS! Sen fick jag se Grey's Anatomy, nu är jag såld efter de 2 första avsnitten, haha! Sen blev det 16 and pregnant också. GAD!

När jag kom hem så fixade jag bara ljusen, lyssnar på Gert på min lilla blå och nu ligger jag i sängen. Redo för att ta en powernap på några timmar tills det är dags för en ny energifylld dag. Min livsgnista som varit långt borta den senaste månaden är nu tillbaka. Nu ska det drömmas fina drömmar, t ex om den när jag galopperade på en häst över en äng. Den var nice eftersom det bara red iväg liksom, behöver inte styra hästen till galoppen om man säger så. Men nu kallar Johnny boy. Good night everyone!

Adventsstädning!

Hello!

Ja, nu ska jag snart advent städa! Men först ska jag följa med den där Mary till veterinären med Melker och Skrållan! Myspissarna! Energin jag har idag har jag saknat så otroligt! Nu kan vi vara vakna hur länge vi vill känns de som! HÖRS SEN!

Be back soon, be ready!

Hello!

Ja, nu är det mycket men jag tänkte bara meddela att jag snart är tillbaka till mitt rätta jag igen. Jag saknar mitt riktiga jag och behöver hitta det! Give me some time and I'll find it. Have a great time tills jag är tillbaka igen! Kram på er!

Öken... sa fröken!

Hello!

Ja, nu är jag inne på min sista liavecka i Dejetown. Har haft en otroligt upplevelse att få vara på hemmaplan och jag måste säga det: jag längtar hem igen! Tryggheten är väldigt stor här i gamla huset så det spelar nog stor roll i hela grytan. Men jag har det bra och skulle mer än gärna vilja bo här med skolan någon minut bort, som förr i tiden!

Har haft en bloggtorka utan dess like och jag tror det beror på att jag tagit mig själv före nätet. Vilket är både positivt och negativit. Positivt eftersom jag får mer sömn och mer tid för mig själv. Negativt för dom som sitter på toa och skiter, vad ska dom läsa? Sen mina nära och kära som har bloggen som en tidning över vad som händer i mitt liv. What happens in ANNAPALAA LIFE?! Magazine. Hur cool tidning som helst, eller vad säger ni?

Nu ska jag tyvärr traska mot John Blunds place och hoppas han knockar mig ordentligt. Sömn är viktig och det har jag insett nu. GAMMEL SOM GATA MEN VAD GÖR DET OM HUNDRA ÅR?! Sov gott med er och dröm sött nu, vi hörs när jag är mer alert framför datorn!

Time to get up!

Hello!

Ja, denna bloggtorka har verkligen tagit tag i mig alltså. Hade varit mycket bättre om bloggandet var en del av skolan eller mitt kommande abrete, då hade jag bloggat all day long I can tell you! Nu är det såhär att jag har gått från soffpotatis till effektiv arbetare. Eller ja, de där kan man ju tycka vad man vill om, eller ha sin åsikt om vad man tycker en soffpotatis och en effektiv arbetare är. Men för mig är de en kick som skett idag.

När jag vaknade förut idag så kände jag mig pigg med såg ut som en person med för lite sömn. Utsövd kan man ju kalla de, lite för mycket kanske? Jag vet inte. Men jag tog iallafall min gröna mil till Pekås för att handla inför min kommande lilla prövning av diet. Det ska vara lätt att fixa, jag ska hålla mig pigg och samtidigt sakta men säkert gå neråt i viktskalan. Så två fulla kassar med mat och två tidningar åkte jag med ifrån Pekås. Detta kommer bli bra!

Drog direkt till skolan för att styra upp saker i mitt liv på den fronten. Kollat uppgifter jag är efter med. Uppdaterat firstclass, kollat så lialoggen är som den ska och uppdaterat min lärare om hur läget ligger till idag. I början av min lia så saknade jag liaplats för andra delen av denna period. Därav lite mer uppdatering och fix av lappar som ska åt diverse håll.

Drog hem och skrev upp alla uppgifter som ajg var efter och la dom i ett grönt häfte som det står "RESTER" på. Detta häfte ska förfölja mig i varenda steg jag tar och när det är slut på papper, så är jag klar för nästa termin. Kom tillbaka till skolan och uppdaterade med lappar och shit. Nu sitter jag vid en av skolans alla datorer och fixar inför min framtid.

En kalender har uppstått via nätet och kommer pluppa upp i min mobil när det är dags för nästa sak att göra. Jag har skrivit av de uppgifter jag inte haft i handen genom mailen (eftersom de inte finns en skrivare i närheten atm). Jag har fixat ett skriv häfte där de står på vad jag har efter mig. Allt detta har jag nu gjort för att jag ska påminna mig själv om att fixa dessa uppgifter och få en push av mig själv varje gång. Jag måste komma till en viss punkt där jag kan belöna mig själv när jag är klar men vad ska jag belöna mig själv med?

Finns många sätt att belöna sig själv på. Man kan få en myskväll med en film, det kan vara ett restaurang besök eller umgås med kompisar. Det handlar bara om att man ska prioritera detta och ha ett mål som man värderar högt. Vill jag hänga med polare måste jag fixa en uppgift innan jag kan göra något annat. Det är de som är positivt nu när vi har lia att den enda jag hänger med är den där Mary eller min vapendragare (som bor i Kd och bara kan hängas på helger). Det finns mer plats för att plugga nu än det finns för vänner och det är där jag måste sätta plugg som största prioritering eftersom jag har mindre "förhinder" nu än vad jag har annars.

I morgon ska jag tillbaka till mitt sköna och härliga Deje, där jag ska spendera de 3 kommande veckorna. Som jag nämnde tidigare om mitt gamla hem så är det ett annat lugn där. Plus att där finns det nästan ingen att hänga med heller så plugget får bli min sysselsättning. Det enda jag ska ha med mig är datorn och filmer för sen finns det inget annat att göra. SUPER BRA! Sedan kan jag nog få en hjälpande hand av pappsen och få en av hans visa budord så kicken av effektivitet är total. Kan det bli bättre än såhär?

När jag satt här och ville skriva ut så funderade jag strakt på om jag kanske ska skaffa mig en egen skrivare? Det är ju billigare med skrivaren än med färgen men om man tänker på hur länge jag kommer att ha den och hur mycket jag kommer att använda den så är det ju värt dom pengarna jag kommer få slänga på färg, skrivare och papper. Sedan kanske den även kommer att följa med i mitt framtida företag och då behöver jag ju inte köpa någon ny heller. Det finns många fördelar. Nu vet jag vad jag önskar mig i julklapp.

På tal om julklappar så är mina julklappar nästintill färdiga. Har köpt till 4 pers och det är väl den 5:e kvar sen är jag klar typ. Måste även skriva inköpslista för dermanord och köpa det sista innan jag kan köra igång helt med spabehandlingar för dom som vill ha. Känns skönt att ha det mesta klart såhär en månad innan julmånaden kommer. Mindre stress och kanske bara köper lite mer klappar när alla andra stressar istället för att ha en lååååång lista att följa?

Nu ska jag åka hem, diska lite och försöka styra ihop lövbiff med klyftpotaits och beasås. Sedan ska vi kolla upp min checklista och styra upp livet. Vi hörs senare. It's time to get up! WAKEUPCALL!