Gott nytt år!

Hello!

Ja, imorn är det ett nytt år. Hoppas det är bättre än detta för detta har inte varit bra någonstans känns de som. Jag har väl haft många bra stunder detta år men dom dåliga stunderna överväger helt klart. Nu sitter jag här, halvklar för en tillställning för att infira det nya året. Har inga speciella löften men jag vet vad jag sak göra nu för att jag själv ska må bättre. Nu ska jag fira, vi hörs! Gott nytt år allesammans!

Min röda mjukis.

Hello!

Ja, nu är det nyårsafton. Ska strax traska iväg till Kristin där det nalkas Champange frukost. Eftersom det är frukost så går jag i min röda mjukis, behöver ju inte klä upp mig för att sen få byta om, eller hur? Fick min öda mjukis av farmor och jag är riktigt nöjd. Jag gillar den röda färgen verkligen! Igår handlade jag på rean, det var nice! Nu ska jag handla frukt, vi hörs ladies and gentlemens! Me love you.

Jag i min nya röda mjukis, skapligt nyvaken! :)


Varför denna kassa sömn alltså?

Hello!

Ja, nu sitter jag här och inväntar att gå in i rampljuset som en hjälte. Inte varje dag man får göra det. Längtar verkligen hem till min säng, den här dåiga sömnen gör mig så himla irriterad. Fattar inte varför jag har sån oro i kroppen att jag vaknar flera gånger varje natt. Är jag som katter och känner av att det kommer hända något? I så fall tycker jag att det ska hända något nu, jag vill kunna sova till kl 13 utan att vakna en enda gång!

Ser på Jims Värld nu, det är något som får mig på bra humör och det är de enda positiva med att sova kasst. Får hoppas att jag håller mig vaken genom dagen men det ska nog inte vara något större problem. Ska bara duscha efter hjältedådet efter det åker vi mot Kristinehamn för livsneeds. (Fyndigt ord där, Anna!). Sen är det tillbaka till KD och försöka hitta något vettigt för en billig slant!

Nu ska jag styra annat. Typ Jims Värld. Have a nice morning!

There's no turning back, just look into the future.

Hello!

Ja, ligger man i soffan som man har gjort precis hela dagen. Efter Rädda Willy 3 såg jag på Darjeeling Limited med Owen Wilson, VILSEN FILM! Efter den var det Spiderwick den är lite mysig. Skulle masserat också men utan cash på luren och personer som inte vet vad sms är så blev det inget av med det. Så det har bara varit soffläge all day long! Helt okej faktiskt!

Imorn är det mycket på gång! Först ska jag agera dagens guldkorn (Feting att utse sig själv till dagens guldkorn egentligen), under tiden ska de planeras fast planeras behövs de ju inte nu men de behövs ändå! När jag har lekt hjälte fördigt ska jag duscha och hämta upp Sanna, då bär det av mot K-hamn. Där ska de inhandlas livsneeds. Sen hem igen för lite mer shopping samt en farmor för behöver lite färg i håret.

Jag bara längtar till den dagen jag är tillbaka i min lägenhet. DÅ SKA TYP ALLT BORT! Känns som ett nytt liv börjar ta form faktiskt. Annat tankesätt iaf. Det känns bra och jag vill bara hem och ta bort all bad energy and take in some new and fresh energy! SÅ TAGGAD! VA BLIRE LIKSOM!?

Sprallig är jag också, känns som det kryper runt en liten djävul i mig som vill göra rackartyg! Sen kan jag vara i en situation där djävulen kokar och kanske vill slå ihjäl allt som kommer i hans väg. Men det är tur att han bor i mig, så jag kan tygla honom. När det är nära så kan man kalla mig skogstokig, det är nice! Nej, nu ska jag kolla diskmaskinen. Sen blir det sängen, i need some sleep. Good night!

Rädda Willy 3!

Hello!

Ja, nu är man hemma hos mamsen. Känns faktiskt bra att vara tillbaka. Jag hade ju skit kul i Uddevalla men som man brukar säga, borta bra men hemma bäst! Detta är ju så nära hem jag kan komma just nu. Med tanke på kass ekonomi och oplanerad nyår så kan jag inte röra mig så mycket längre. Längtar tills jag kommer hem och bara kan börja röja i lägenheten. Nu ska energin in!

Jag är glad att jag kunnat sova ut inatt. Har ju sovit dåligt i nästan en månad nu, vaknat tusen gånger på nätterna, drömt konstiga drömmar, vaknat vid 10 och gått upp. Idag drog jag ut mig lite extra eftersom idag är de min "lediga" dag. Jag har inget planerat mer än filmen jag ska titta på nu.

Filmen jag ska se heter Rädda Willy 3, den vill ju Anna Molander ha i sin dvd samling! Så otroligt mysiga filmer! GE MIG, GE MIG! Nu ska jag mysa ner mig i soffan med mina pennor, mitt block och Rädda Willy 3. Ha en mysig dag! Vi hörs senare!

Hell of a ride!

Hello!

Ja, då är man framme i Uddevalla. Det tog ju sin lilla tid att komma hit men jag är framme iaf. Tåget skulle gå 13.10 ifrån Karlstad och som ni vet i dessa vintertider så är det ju alltid något knas med SJs tåg och rälsar. Jag var framme hos Jennie ca 19.30 och jag skulle varit hos henne ca 16.30, så nu blir det att skriveliskriva till SJ angående 3 timmars försening. Fel på Lok x2, sena bussar, väntan på länståg och en taxitur som tog mig 1,5 mil utanför Uddevalla. Nu kan man snacka om att jag har åkt bort min dag totalt igår!

Kvällen bjöd på nya människor, ny miljö och galen kö till krogen. Hemmafest var det enda som gällde. Sjukt rolig kväll trots att den slutade lite obekvämt. Idag har det inte skett så mycket. Käkade pizza med Caroline, Anna, Henrik och Magnus förut idag. Capricosa Special, eller hur det stavas. Oxfilé, champinjoner, skinka, ost och bea-sås! Helt okej pizza faktist. Efter de drog Henrik och Magnus så jag, Anna och Caroline gick till Pressbyrån och inväntade Annas tåg/buss. Efter de drog jag med Caroline hem till hennes mamma och myste.

Nu sitter jag framför dumburken medans Jennie kör en powernap. Vi ska nämligen käka PIZZA och mysa till film ikväll. Får se om det blir att bada lite jacuzzi eller om vi struntar i det idag. Det märks ju som jag brukar säga! Nu vaknade hon här så man får väl vara social för en gångs skull! Ha en underbar kväll!

Uddevalla baby!

Hello!

Ja, efter julfirandet igår så var jag riktigt trött mina vänner. Jag gick och la mig vid 11 tiden igår kväll redan, vad hände med mig? Jag ville inte någonting igårkväll. Det var bara sängen som gällde. Ändå sov jag askasst för de. Men jag är nöjd iaf med det jag fick. Fick samtal imorse om att jag inte fått alla mina julklappar än utan de glömde en igår hos mormor. Alltid kul att få öppna paket minsann!

Nu ska jag ta och börja packa mina stuff, det nakas Uddevalla idag! Under tiden ska vi sätta i hårfärg i huvudet på mig så jag inte ser ut som en höstkratta. Jag längtar, längtar, längtar! VI hörs när jag kommit fram!

Jag önskar er en mysig och God jul!

Hello!

JA, nu är det julafton och jag har inte fått öppna något paket än. Mamma tycker vi ska vänta till ikväll när syrran är med. Iofs jag ska väl inte klaga eftersom jag ska till farmor om 2 timmar. Men iaf, vilken unge vill inte öppna paket direkt på morgon?

Jag har fortfarande någon form av ångest för den här dagen. I have a bad feeling, sånt kan man ju känna länge. Började för två veckor sen redan tror jag. Men jag känner ändå väldigt kärleksfull och vill krama alla jag pratat med idag. Riktigt mysis idag är jag!

Nu ska jag fixa de sista klapparna, fixa mig själv sedan är det julfirande på hög nivå!

God Jul allesammans, jag hoppas ni får en mysig dag!

Jag vann..

Hello!

Ja, nu har man precis kommit hem ifrån uppesittarkvällen hos Sanna och Maritha. Det var mysigt, trevligt, gott, mosigt, bajsigt, bingolottit, siffrigt, sött, salt, hästigt, reklamigt, tröttit, mustigt och helt fantastiskt! Fanns väl ingen bättre beskrivning på den kvällen, eller vad säger ni som satt med alla andra bingolotter och kollade på dumburken? Sweet, sweet. Ja, ni tror väl nu att jag vann, nej så dumma är ni inte. Jag vann inte. Men jag var så nära flera gånger att jag kunde fått hjärtsnörp på riktigt. Jag skulle ha 69 för att få en Volvo, så kommer 64. Inte nice!

Nu ska jag bege mig mot sängen för att få någon form av sömn. Imorn ska man först till Orrholmen så får vi se om det är någon action där. Det märks väl vad farmor bjuder på, själv ska jag agera tomte. Aldrig varit och vet inte hur det är minsann. Ska bli intressant och se hur jag sköter det! Sen bär det av mot gamla goa Deje där hela andra tjocka släkten väntar med mat, hund och massa mys! Jag har ångest men samtidigt längtar jag. Sov gott alla änglar!

God Jul!

Laddar, laddar, laddar!

Hello!

Ja, nu ska man när som helst dra sig mot Rud för lite uppesittarkväll med Sanna, Maritha och min kära mor. Det ska bli super mysigt. Jag känner mig så pirrig på något sätt. Kan det bero på att det är julafton imorn? Jag har faktiskt lite små ångest inför i morgon. Vet inte riktigt varför. Men nu blir det uppesittarkväll. Får se om jag uppdaterar under tiden bingon går eller om det lir när jag kommer hem.

Ha en underbar kväll annars, me love you.

Tiden går för fort..

Hello!

Ja, nu har man vaknat, duschat och tagit sig en kall äggmacka. Det är inte så rockigt med kallt ägg men man måste ju käka någonting. Magen är ju inte direkt van vid att få mat regelbundna tider när man är ledig så här års. Eller så är de så att magen inte vaknat än och var inte så sugen på en äggmacka? Mycket möjligt.

Det är bara en dag kvar nu. Sen är det julafton. Tiden går så himla fort så man hinner inte ens reagera på vad som händer. Imorn vid den här tiden gör jag mig i ordning för att fira jul hos farmor. Hon har redan avslöjat att jag får 3 mjuka paket men även att det är jääääääätte många småpaket som jag kommer få användning för. Har även undersökt klapparna som ligger runt mammas plastpalm. Mina klappar är ju orörda där så får se om man ska låta dom ligga eller om dom ska med till mormor och morfar.

Nu ringde Ida, vi ska på IKEA och shoppa loss på Bergvik. Det blir nice, de blir nice. Nås på luren!

Sweet Goodbyes.

Hello!

Ja, nu sitter jag i mammsen soffa i solstaden. Kallt som busen är det här också, trots att solen skinit hela dagen. Har varit i fullrulle hela tiden tills nu typ. Ska alldeles strax gå mot sängen för det är ju faktiskt en dag i morgon också. Ska bli skönt att sova. Just nu känns de som att jag inte sovit på flera dagar. Iofs har jag ju sovit rätt kasst när jag lånat lägenheten. Inte ens känns mig sådär riktigt trött så man vill sova liksom. Skönt iaf vara i "hemmatrakterna", kanske sover bättre här.

Idag köpte jag grejerna syrran skulle ha. Var med Sanna och hennes mor på stan. Var en sväng i Kil när vi ändå höll på liksom och sen fick jag efterlängtat BK mål! Slog på stort med 8 bitar chilisheese. Call me fat if you want, it was delicious! Trots att jag vanligtvis bara blir mätt på pommesfritesen så orkade jag allt utan att känna mig proppmätt. Nöjd var jag iaf. Lite häng hos Sanna, en sväng Yatzy sen var det Bergvik för lite titt där. Sen fick jag skjuts hem och nu sitter jag här efter Morden i Sandhamn och en sväng ner i bilen för att hämta all min packning, TYP. Får se om jag orkar läsa något idag, det är precis som att sömnen har kommit ikapp mig. Sjukt.

Sanna hade en underbart vacker låt på sin skiva när vi åkte runt och gled i Cleo. Krezip - Sweet Goodbyes. Verkligen en bra låt, bra text och allt är så klockrent! Tarrot korten var klockrena(Fast man får avvakta och se om änglarna hjälper mig) och när Sanna nämnde det så var det också klockrent. Ibland önskade jag att jag själv var gud så jag kunde se vad allt och alla höll på med, tänkte och sa. Då hade jag sluppit sitta i ett mellanting mellan att veta och bara tro.

Ska inte gå så djupt in på det, det jag faktiskt ville var att bjuda på den fantastiska låten. Den är lite småsorgsen i texten men har en pigg kling över sig. Den spelas numer sönder här och det kommer fortsätta tills jag inte vill veta av den längre. Det har satt sig djupt.

Godnatt snöänglar!


 

Krezip - Sweet Goodbyes (Finns på Spotify)

 

Can't sleep
'Cause everything's changing

You don't want to leave things behind
Can't breath
Cause too many things going on
Going wrong in your life

Tears in your eyes
Sweet goodbyes


I know how you feel right now
Losing dreams you've come to care about
I know what you need right now
You need to come on home so I can hold you tight
Get you through the night
I'll get you through the night


Wake up
The sun's shining bright
Let's go out of bed into the light
Shape up
We won't forget still there's lots of love left to hold tight

Tears in your eyes
Sweet goodbyes


I know how you feel right now
Losing dreams you've come to care about
I know what you need right now
You need to come on home so I can hold you tight
Get you through the night


Everything I love between us will get us through the night
All the things we lost will teach us see the pretty things in life
All the places that we've been to
The people we relate to
All the love that we give in to


Blow the tears from our eyes
Sweet goodbyes


I know how you feel right now
Losing dreams you've come to care about
I know what you need right now
You need to come on home so I can hold you tight
I know how you feel right now
Losing dreams you've come to care about
I know what you need right now
You need to come on home so I can hold you tight
I'll get you through the night

Freestyle - Nära dig.

Hello!

Ja, nu ska jag alldeles snart stänga ner dumburken och dra mig mot solens stad. Lyssnar på Freestyle - Nära dig som väcker minnen ifrån Lilla VM för många år sen. Mycket rolig tid måste jag säga. Då man började snacka med Vava och Zandar. Den här låten fick jag av Vava när vi snackade som mest. Eller så var det så att jag hade den men lyssnade på den när vi snackade. Den har liksom inte något med oss att göra alls, men det är ju så söt. Glad och barnslig. Zero kontakt nu, men visst vore de kul om man hörde något ifrån dom någon gång.

Ska bara packa bilen och ställa in disken, lyssna lite mer på bra musik sen bär det av. Ska gå på stan med Sanna och Maritha när jag är framme. Får se om man kanske hittar något mer än de som jag ska köpa åt syrran. Det spörs, sov gott dumburken. Vi hörs när jag har landat på rätt place!

Try to fix something that does'nt exist.

Hello!

Ja, nu städar jag det sista här. Sen är jag redo att dra när jag vill. Unfinished business i den här lägenheten känner jag. Ska ju köpa lösnaglar och hårfärg åt syrran också imorn. Får icke glömmas. Jag är lite smått mållös atm därför blir det inte så mycket skrivet utan jag sitter mest och tänker som en idiot. Funderar på vart asfalten blev till grusväg. Vi hörs när vi hörs.

More go with the flow!

Hello!

Ja, nu är man uppe och man tittar nu på Svenska Hollywood Fruar. Finns det något bättre reality program? Skulle inte tro det. Jag tror jag skulle göra vad som helst för för en vecka få bo hos Maria Montazami och hennes familj. Det skulle vara så häftigt och vilken inspiration av livet man skulle få! Päivi och Lena skulle jag inte heller tacka nej till. Det skulle vara sååååå häftigt som sagt!

Julkalendern börjar sina också. Nu är det ju bara 3 dagar kvar till julafton och avsnitten, de senaste, börjar rejält liknande världens-ände-avsnitt. Det känns som att den aldrig kommer att sluta. Det kommer gäster, något spektakel händer, gästerna åker iväg eller tar in på Grossmans. Börjar bli lite spänning av det eftersom man vill veta hur de ska lösa allting på bara 3 dagar. De ska hinna få gäster, julbord, julklappar och ett happy ending på hela storyn. Jag vill se mera!

Jag kände innan jag började att börjar jag skriva så kanske bloggorken kommer tillbaka? Det gjorde den också! Jag tror det kan vara för att jag inte go with the flow utan har bestämt mig men inte riktigt vill eller orkar skriva om den saken just i samma ögonblick som man sitter och ska börja skriva något. Man nötar så mycket i hjärnan att man totalt skiter i det. Så nu blir det mera go with the flow!

Så som han tittar på henne, önska jag att du tittade på mig. - Anna Molander (Kom på igår efter att ha sett Remember Me, wÖÖÖw!n)

Bloggtorka.

Hello!

Ja, nu har jag drabbats av bloggtorka. Men hoppas det ändras när jag kommit hem till mor. Ska berätta lite om min praktik jag haft och allt som cirkulerat under tiden jag gått runt här som en ensam varg i en lägenhet som är tommare än tommast. Det enda som finns är jag.

Nu ska jag kolla på Avatar och sen får vi se vad som mer händer denna kväll. Ha en underhållnade kväll!

Anettes Hälsokälla, dag 1.

Hello!

Ja, nu sitter man här med äckelpäckel kaffe. Känns som det är de enda som går ner denna morgon. Tur att jag sovit dåligt inatt så jag vaknade. Min mobil har ju lite av ett eget liv och byter klockslag av sig själv. Så är klockan 8 nu så kan den vara 3 på natten i mobilen. Det byter typ hela tiden. Så jag vaknade ju grymt tidgare än tänkt idag eftersom jag ställde min mobil lite tidigare än alarmklockan. Så stängde av mobilen och alarmklockan när jag kollade tiden på mobilen. Jag var ju i tid. Uppfattade aldrig vad klockan egentligen var eftersom jag inte tänkte på att min mobil är störd. Aja, lätthänt och jag är vaken och i tid för praktik hos Anette iaf. Det är nice!

Vaknade många gånger inatt och hade svårt att somna. Fick mig en liten spya när Elisabeth ringde igår kväll, så hon har pejl på läget när det gäller den saken. Fick även en STOR smsspya på Sanna. Så mycket som cirkulerar i skallen på mig som jag inte kan sätta fingret på. Ingen kan det egentligen, det är därför jag inte kan sluta tänka på det. Måste hitta grejen som gör detta. Sen bryr vi oss, haha! Tack iaf tjejer för att jag fick psy litegrann. Det är bara att spy igen det när ni börjar bli sjösjuka!

Sitter och lyssnar på Miley Cyrus och Billy Ray Cyrus. Mycket vackert. Synd bara att man måste stänga av det snart. Eftersom jag vaknade typ 07.23 så struntade jag i julkalendern idag och ser den ikväll istället. Jag är så laddad inför idag så det är helt sjukt. Nu ska jag packa väskan, sen ska jag lyssna på mer musik och efter det åker jag. Ha en bra dag!

I'm back!

Hello!

Ja, nu har jag kommit tillbaka. Blev tidigare än vad jag tänkt, trodde vi skulle stanna lite oftare och lite längre men icke. Vi stoppade någon mil innan Västerås sedan svängde vi in vid Hälla Köpcentrum i Västerås. Där åt vi frukost som kunde smakat bättre, kan ju inte få allt här i världen. Sedan stannade vi vid Mc Donalds innan vi kom till Arlanda. Har varit tufft att köra så som jag gjorde eftersom jag vände direkt hem efter att ha släppt av nissarna.

Stannade till vid Hälla Köpcentrum på hem vägen för ett toalettbesök, en julklapp och myyyyyyyycket bensin. Det är grymt dyrt när man är fattig student, hoho! Speciellt såhär i juletider nrä man vill köpa mys och samtidigt ge bort mys. Men det blev bra ändå. Kände jag behövde min lilla shopping runda.

Nu är jag här, i lägenheten, tomt är det. Tomt kommer det att förbli. Jobbigt känns det. Tomt. Mäktigt ord de där, men jag har ju tusen saker att göra så hoppas det inte kommer på tankarna. Ska plugga och imorn är det praktik. Nu ska jag käka lite, ta äckelpäckel kaffe och kolla på tvn. I need to cool down!

Stockholm!

Hello!

Ja, nu drar man till sthlm om cirkus en timme. Ska bli skönt med lite äventyr. Ska ta mig lite äckelpäckel kaffe så jag blir lite piggare. Lite drygt att ögonen ska vara halvt inne hos John Blund. Blir nog en liten dusch på detta också. Jag uppdaterar när jag kommit hem ifrån sthlm vilket är runt 8-9 ikväll. Ha en bra dag allihopa!

All day long..

Hello!

Ja, nu har ju typ hela dagen gått. Har precis ätit ostfyllda köttfärsbiffar med potatis. Det var nice. Nu ska vi dra iväg och kika på film, det ska bli mys minsann! Sthlm imorn, taggad? Not at the moment, rätt trött faktiskt. Vi hörs imorn!

Gilla läget!

Hello!

Ja, nu har man sovit och hunnit med en lång varm dusch. Välbehövligt må jag säga! Nu är det ju detta med mat. Vad fasen ska man göra iordning? Solen skiner ute också så man är ju inte så taggad av att sitta inne precis. Moonbootsen är kvar hos mamsen och termobrallorna lämnade jag kvar i Sunne. Jag ska ju ändå inte ut och rulla i snön. Men nog blir man sugen alltid!

Nu ska jag städa iordning lite och sen gräva i kylskåpet! Vi hörs later!

Lucia.

Hello!

Ja, nu har man sett avsnittet ifrån julkalendern för Luciadagen. Tycker verkligen om årets julkalender. Synd bara att SVT inte vill funka för mig så jag kan se de avsnitt jag missat. Mycket tråkigt. Ni som nu läser detta (familj, släkt och vänner!), jag önskar mig alla julkalendrar i julklapp på DVD och jag skiter i om BluRay är nästa grej för utvecklingen. Jag blir nöjd bara jag får mysa med alla julkalendrar jag växt upp med genom åren.

Många tycker ju kalendern är för barn och det är väl den målgruppen dom är ute efter, men enligt mig så behöver man inte vara Anna 4 år för att få se det. Många säger även att jag, så hemskt som det låter, är för stor för det. Men jag tycker inte det. Jag, som Peter Pan, vill aldrig växa upp och jag tror det handlar om att acceptera. Acceptera att man gillar barnsliga saker även om man heter Edvard och är 65 år. Det finns inget rätt eller fel när det kommer till saker man tycker om. Gillar Joakim 24 år sin lilla radiobil kan fick när han var 5 så får han gilla den lika mycket som jag får gilla kalendern jag slutade med i 7-8an.

Sitter just nu och kollar på årets Lucia tåg på tvn. Sjunger så fint. Min första tanke när jag bytte kanal och hörde deras ljuva stämma var att jag själv skulle vilja vara med i tåget. Är det någon speciell ålder för att få vara med i Luciatåget som går på tvn? Vissa ser ut att vara jätte unga medans andra verkar vara i min egen ålder. Skulle vara en rolig upplevelse att få vara med. Tänk om man kunde skriva med det i sitt CV? Haha, får man några extra points för det då tro?

Något jag saknar nu är julklappskalendern. Att öppna ett paket varje dag man såg på julkalendern, låter det inte mysigt? Tänk er en mjuk, härlig soffa med filtar och kuddar. På bordet står en bricka med en kopp varm oboy, en tallrik med gröt, ett fat med två julskinkmackor på, en pepparkaka, en lussekatt och bredvid denna fina buffé ligger det lilla datumpaketet. Julkalendern rullar igång dagen. Mysigare än så kan det ju inte bli!

Det får mig att tänka på vad mamma och pappa la ner sig när vi var små. Hur de smög in i vårt rum för att hänga upp kalendrarna som var fulla i paket som man ända fram till jul fick fundera på vad det var i. En tjej i klassen fick ju en massa små paket av sin mor för att ha hela December och jag tycker det är så mysigt att de har de så fortfarande. Den här bruden är kanske 3-4 år äldre än mig och gillar det fortfarande, Anna 19 år vill också ha sin julkalender full i småsaker som hon kan öppna en för en i hela December.

Aja, det där kan man ju faktiskt styra upp själv. Nästa år ska jag ta och fixa en egen paket kalender. Ska köpa alla små paket under året så har jag de fram tills december kommer så jag glömmer vad det är för saker. Nu ska jag se på Jims Värld aka According to Jim sen ska jag sova lite till. Hörs senare sötnosar!

Lång natt och julbord på det!

Hello!

Ja, nu ligger jag i mormor och morfars fina blommiga bäddsoffa. Vaknade kvart i tolv och kände vad tunga mina ögonlock verkligen kan vara efter en natt/morgon med dålig sömn. Jag behöver minst en timme till med mysiga drömmar, täcket och kuddarna. Men eftersom min kära morbror Peter fyller år och ska bjuda på julbord så väljer jag att vara pigg för hans skull. Idag är det hans dag!

Eftersom jag är en rätt impulsiv kvinna som gärna hittar på hyss och annat bus, så bar det av norrut igår kväll. Med mig hade jag Sanna ifrån 22 till 05, GALET! Nog med att jag vill ha lite crazy stuff på vägen så var det lite väl mycket inatt. Var hem till lägenheten en sväng där det luktade lavendel, möms. Sen var det att köra lite folk och kolla läget.

En kommentar Sanna gärna vill att jag nämner är den när vi såg en skapligt snygg kille parkera precis bredvid oss utanför PP. Man kikade ju lite grann och studerade. Sen tog vi en sväng med bilen och kom tillbaka till PP. Så stod vi på utsidan och pratade med någon nisse. Så kommer samma kille ut och med sig har han en kompis. Detta var ingen form gröt i halsen mina vänner, dem snackade ett språk jag inte ens kunde sätta på kartan. Så jag sa till Sanna: "Inte så konstigt att han var snygg, han var ju inte svensk!". Jag har inget emot svenska killar för fem spänn, snarare tvärtom. Föredrar dom framför annat "folkslag" eftersom språk inte är min starka sida. Men just att jag kläckte det så, det var snärtigt!

När jag släppt av Sanna på station Rud och for hem, så var jag lite små pigg faktiskt. När jag kom mellan Lyckan och Dyvelsten möter jag en polis som gör en fulvändning och förföljer mig. Anna ligger i 80 på 90 väg. Ska jag gasa på i 90 eller tar dem mig för fortkörning då? Syns nummerplåten av all snö som rusat runt bilen? Är jag stencool och tar det som det kommer? Frågorna var många. När vi kom till Sisu gården blinkade dem in mig med helljus och sen drog dom på polislampan. Såg någon röd också, vid deras instrumentbräda, vet inte riktigt vad det var för finess? Anna fick visa farbror blå sitt fina körkort och blåsa lite i deras apparat. De frågade vart jag skulle och önskade mig god natt sömn.

Nu ska jag som sagt snart dra på julbord, men innan ska jag packa ihop alla mina saker så det är nog bäst att jag drar mig ifrån datorn. Det enda som får vara aktivt är ju Spotify. Och Skype om Malin skulle vilja slå en pling, saknar dig snärtan! Nu styr vi livet igen, kram på er gosungar!

Äventyr!

Hello!

Ja, efter många om och men, efter alla beslut om man ska eller ej, så ska jag nu ut på äventyr! Vi hörs, när vi hörs och vi ses när vi se. Hemlig ort, hemlig plats! Ha en superbra kväll allihopa!

Dansbandsbrudar!

Hello!

Ja, nu tittar man på dansbandsbrudar. Det är riktigt kul faktiskt. Lite som Hollywood fruar nästan. Lyfter upp sådana som aldrig annars syns liksom. Alla har lite speciella stilar, är bara halvvägs in i programmet så kan inte säga så mycket mer.

Nu bytte jag program, jag hoppas på bra program snart!

Vad ska man hitta på idag?

Hello!

Ja, nu har man tagit en dusch och käkat lunch för en hel armé. Otroligt mättande ska ni veta. Nu behöver jag inte mat på länge minsann. Funderar lite på vad jag ska hitta på idag. Jag vet att Tvn ska stå långt upp på prio listan. Det är nämligen bra filmer på tvn idag och nu kan jag ju se på trean och femman, hoho! Mycket bra, mycket bra!

Funderar på om man ska kanske ta och leka lite med Emilia idag. Länge sen man såg den lilla smartingen. Skulle vara mysigt att ha Lukas här också. Kanske skulle hämta dem två och göra något? Mormor ska måla och se på travet idag så jag funderar på om jag ska pussla ihop mina kommande dagar. Sounds great.

Fick erbjudande om att vara chaufför idag, men de blir det inget av det. Ska nog kanske dra till FIF och hämta en telefon som jag kan använda. Annars får jag väl pappsens men ingen laddare. Det spörs nog. Känns som att jag vill handla men vet inte om det går för sig. Hmm, måste planera minsann! Aja, nu blire annat. Ha de!


Can't get over.

Hello!

Ja, nu är man uppe med tuppen minsann. Vaknade vid 6 tiden och somnade om tids nog till julkalendern. Jag kollade på klockan och tänkte "Nej, jag ska sova jag tar och kollar på svtplat sen istället!". Igår försökte jag se på "dagens avsnitt" men den ville inte på min dator. Och nu tänkte jag se både gårdagen och dagens avsnitt tänkte jag, men icke! Fattar inte riktigt vad det är för fel eftersom jag har full teckning på det mobila internetet. Får väl råna morfar på hans dator en sväng sen, haha.

Eftersom jag hade planer på att sova ännu längre idag så blev inte så fallet som ni kanske märker. Inte än iaf, det blir lite senare. Vaknade kvart i 8 av att mormor kom in med varm oboy och smörgåsar. Tänk vad liten man känner sig igen! Varje gång vi sov hos mormor och morfar när vi var små så kom dom alltid in och gav oss frukost på sängen. Tänk om man kunde ha så varje dag?

Idag händer det inget speciellt mer än att jag ska ta mig en go dusch. Eller kanske ska bada? Jaja, det märks! Ska kolla hur min packning ser ut också eftersom det känns som jag drar på 10 tegelstenar. Eller så skiter jag i det och tänker på vilken träning det blir av mina muskler, hoho! Håller er garanterat uppdaterade under dagen. Det bästa med den är lördagen är att jag ska bara vara idag. Jag ska inte ut och köra något. Mer än till pappsen kanske.

Vi hörs senare!

Sover hos Mormor & Morfar

Hello!

Ja, nu har jag äntligen landat hos mormor och morfar. Ligger i deras "lillrum" som dom kallar det. Där de har en vit hylla med böcker, kort och prydnadssaker i, en liten garderob, ett glasbord, ett hörndatabord full i massa papper och tågmodeller och övernattnings sängen: den blommiga bäddsoffan. Riktigt mysigt att ligga här och se gatulampan titta in. Skulle ju sett på julkalendern förut men då bara krånglade det för mig, så jag tänkte se det nu.

Imorn vaknar jag när kroppen vill vakna. Har ingen klocka ställd mer än den biologiska. Den brukar vakna stax innan 7 eftersom julkalendern är inprintad i hjärnan på mig. Men julkalendern är så ruskigt bra iår måste jag säga. Har spelat deras spel två eller tre gånger nu tror jag. Hihi.

Nu kallar kalendern och en god natt sömn på mig, godnatt alla hjärtan små!

Nobelfest!

Hello!

Ja, tänk om man kunde få vara med på Nobelfesten? Det skulle vara häftigt och väldigt kul att få medverka. Gå runt i vackra klänningar, fina håruppsättningar och underbar smycken. Otroligt, otroligt mysigt!

Just nu sitter jag hos mamma och tittar på just Nobelfesten. Vi lyssnar inte så mycket på tvn utan Army of Lovers. So nice! Nej, nu ska vi gå ut och parkera om bilarna där nere. Vi hörs!

What a feeling!

Hello!

Ja, nu sitter jag hos mormor och morfar i Deje. Otroligt mysigt att vara här faktiskt. Lyssnar på julmusik och det är vitt överallt när man är ute i kylan. Har inte haft någon form av julkänsla även om jag har försökt skapa det genom mycket levande ljus och mysfaktor 10. Men nu när jag sitter här och hör The Boopers - Jag drömmer om en jul hemma, så kommer den där känslan av julen till mig. Så otroligt underbar känsla!

Drog ju till Johannes igår kväll efter att ha sett på julkalendern tillsammans med Lukas. Blev kött och klyftpotatis, möms! Sen drog vi till konsum för lite axe, snus och godis. Sen hem igen för att se på Sons of Anarchy, sjukt bra serie! Dock fick Johannes förklara det ena och det andra för mig för att jag skulle förstå. Men den var bra!

Gick och la oss vid midnatt ungefär och ställde klockan på 7 så vi skulle hinna se julkalendern. Men icke! Jag vaknade vid 9 av att Johannes dolade med sin telefon och de visade sig att jag inte vaknat och han sket i att klockan ringde, haha. På ca 15 min så packa vi ihop och fixade oss sen var det bara att dra sig. Han drog med några polare och jag for hem till Deje.

Nu byter morfar däck på min bil och jag har fixat en bild åt han som han ska skicka iväg till en gammal arbetskollega. Sitter och pratar med Malin på Skype nu om julen, barn och Kingdom Hearts. Lyssnar på julmusik med henne, haha!

Yeye, nu ska jag se julkalendern som jag missade imorse. Vi hörs senare!

You make me feel livin a teenage dream!

Hello!

Ja, nu är man klar med det mesta. Dammsugarpåsarna var så dyra att jag nästan fick en tår i ögat. Nästan så man ska gå tillbaka till de hederliga sopningen med kvast alltså. Då kommer ju frågan hur man ska få ut all smuts  om man inte inskaffar en såndär spade? Hmm, får köpa dammsugarpåsar när jag kommit hem. Jag vill ut, ut på äventyr! NU!

Funderar på vad jag ska ta till lunch nu när jag bestämt mig för att inte äta något här hemma. Vill inte diska nämligen och jag vill inte att det ska bli för dyrt med maten. Vore gött med riktig mat som de finns på saffran&vitlök men det är så bajsigt dyrt. Sibylla orkar jag inte för det är dyrt och finns inte mkt att välja på. Sushi vore nice men det är också dyrt. Pizza åt jag igår och imorse till frukost. Jag är sugen på något nytt men vet inte vad! Vi får se vad det blir. Sjukt sugen på något iaf.

Nej nu ska jag nog försöka packa ihop det sista och bege mig mot nedre regioner, ha det så bra!

Annas Namnsdag!

Hello!

Ja, nu är klockan tidigt för lilla mig. Jag skulle lätt kunna sova till klockan ett, men icke idag! Hade ställt klockan men vaknade av att farmor ringa istället. Hon ville gratta på namnsdagen sen pratade vi lite om allt möjligt. Känns skönt att vara vaken nu så jag har dagen framför mig plus att jag kan komma iväg i rimlig tid.

Får se hur jag löser dammsugarproblemet. Påsen var väldigt full när jag öppnade så det låg t.o.m smuts utanför. Uschusch, får be Sara bli mer skötsam med sånt, haha. Fast det fixar hon nog rätt bra nu. Funderar på om jag ska dammsuga innan jag åker, vore gött. Men hittar jag ingen påse så får jag väl vänta tills jag är tillbaka här igen. Lite tråkigt.

Ska göra klart den lista jag skrivit nu, sen ska jag skriva en ny så jag vet vad jag håller på med. Blir så stressad och förvirrad annars. Jag är sjukt taggad på min lilla roadtrip iaf! Låt mig bli färdig så jag är iväg sen! Jag vill se Måns, Missi, Lukas och Johannes katter. Behöver lite djur nu känner jag.

Grattis alla Annor på Anna-dagen!

Vi hörs senare!

MISS EFFEKTIV!

Hello!

Ja, nu sitter Anna i skolan. Fan har jag fått bakläxa eller? Nej icke, har skrivit på CSN papper och skrivit ut lite arbeten. Sen samlat på mig lite papper som ska med till Kristinehamn. Lyssnar på Rix FM på stereon. Sån liten skönhet skulle man ha hemma, tar ingen plats och fantastiskt ljud!

Nu är jag i full gång med städning. Disken är avklarad och snart ska det hängas en tvätt. Jag tror jag åker imorn med tanke på att min bil endast har 3 vinterdäck. Känns as wierd att köra eftersom den är framhjulsdriven och en av framhjulen är sommardäck. Jaja, jag har iaf tankat den lilla rackaren och fyllt på kylarvätska så det är klart! För imorn bär det nog av neråt.

Nu ska jag dra mig mot Äwas Naturhälsa, sedan ska jag hem och göra klart resten. Ikväll bjuder jag mig själv på pizza vid namn Jamaica i vintermörkret! Hörs senare!

Äwas naturhälsa, dag 2.

Hello!

Ja, idag börjar man lite senare. Dock behövs det mer sömn. Ska massera klassisk på Malin vid 10 tiden, sedan är det vanlig taktil som gäller. Är sjukt trött, fattar inte riktigt vad det är. Antagligen är det väl oxytocinet som tagit fart. Om jag är trött senare idag så ska jag sova när jag kommer hem. Behöver nog sova ut litegrann.

Nu ska jag klä mig och försöka dra mig, gäspgäspgäspgäspgäsp! Ha en bra dag!

Äwas naturhälsa, dag 1.

Hello!

Ja, idag blev det gröt, julkalendern och en dusch. Det är rätt nice. Dock är jag inte så pepp på att gå och massera hela dagen. Men hoppas Äwa har något mer att erbjuda. Måste påminna mig själv sen angående liaplatserna. Har inte lämnat in lappen än. Nej nu ska jag fixa lite och sen gå till äwa, ha en bra dag!

Klassisk massage? Eller vad sägs om taktilmassage?

Hello!

Ja, nu har jag skottat hela parkeringen här utanför min lya. Ser ut som en fotbollsplan typ, haha! Behöver inte träna något kommande vecka känner jag nu. Imorn ska jag massera från 9-16 hos Äwa. En person i timmen, en kvarts paus. Om jag inte fattade henne fel. Ska dit lite tidigare för hon ska visa mig hur hennes energimassagestol funkar. det ska bli intressant!

Nu letar jag efter klassisk massage kunder som vill prova på mitt knåd. Det är rygg/nacke/bröst som gäller. Är du sugen? Eller vill du hellre prova på taktilmassage? En massageform med beröring och styrkningar som sänker stress och släpper spänningar i muskler. Det är bara att höra av sig!

Nu ska jag gå mot sängläge eftersom det är en rätt så stor dag imorgon. Ska försöka käka gröt till frukost också eftersom det blir lite slitsamt att massera hela dagarna. Ni får ha de bra så hörs vi imorn! Ska se på julkalendern innan jag somnar eftersom jag missat det i typ två dagar nu. Godnatt alla snöänglar!

Secret on secret..

Hello!

Ja, nu är det lugnt hus här i lyan kan man säga. Har haft sällskap hela den här veckan är nu ensam. Tror inte jag behöver sällskap än på ett bra tag. Känner nästan behov av husdjurssällskap istället. När jag gick hemifrån skolan i fredags såg jag en jättefin hund som jag skulle vilja ha. Det är synd att den nya lagen om hundar drar alla människor över en och samma kam. Om man tänker på Amerikas vanvård av husdjur så skulle dom ta och inskaffa lagen om att hundar ska ut var 3e timme eller vad det nu är. Här i Sverige är det rätt sällsynt vad jag vet iaf.

Jag har inte mött på någon vanvård av husdjur, någon gång. Sedan kan de ju diskuteras vad man tycker är vanvård också. Vissa kanske tycker det är vanvård att man använder djur som arbetsredskap, liksom verktyg i jobbet. Andra kanske tycker 3 promenader är för lite osv. En del kan tycka det är att stänga in djur av kärlek och de kanske får gå runt i sin egen avföring osv. Det finns många faktorer och alla har vi våran egen åsikt om det.

Mimmi mådde väldigt bra hemma hos oss. Ett tecken på att hon var älskad och bra omskött var att hon levde så länge som hon gjorde. Hon var med 12 år av mitt liv och det är en fet del eftersom jag nästa år fyller 20 år. Jag var 7 år när vi skaffade Mimmi och innan henne hade vi Bella. Eftersom min familj/släkt inte är så öppen om vad som sker och varför saker blir som de blir så får man en egen sanning i allting.

Jag vet inte om det beror på att man är ung och inte förstår vad det handlar om. Eller att de äldre förklarar på ett "enkelt" sätt för att vi inte ska fråga mer eller bli ledsna. Jag har hela mitt liv trott att min farfar fick cancer i ena låret som sen gick över i andra låret och sen upp i lungorna. Det var ju fel. Antar att jag fick en sån uppfattning under mina barndoms år när jag fick det förklarat för mig.

En annan sådan uppfattning eller förklaring handlade om vår första hund Bella. Hon var inte rumsren alls. Det jag alltid sagt är att vi "bytte" henne mot Mimmi eftersom vi inte kunde ha en hund som inte var rumsren. Innan vi avlivade Mimmi fick jag veta att vi hade även avlivat Bella. Jag förstår mamma och pappa att dom kanske sa till oss att vi bytte henne, för att inte göra oss ledsna. Eller om det var min uppfattning på att hon försvann.

Jag tycker det är ledsamt att man ska ha så mycket hemligheter för varandra. Man ska få ha sina hemligheter, jag menar inte att man ska dela med sig av hela kakan. Men det är så mycket som ligger under ytan som en vacker dag kommer upp. Gammalt groll från förr. Nära och kära visar sitt riktiga jag. Man blir fundersam och ställer sig frågan "Vilka är de här människorna?".

Jag vet inte hur uppfostran funkade runt mig när jag var yngre. Eftersom jag är ett barn som blivit påverkat av ett par kärleksfulla föräldrar från dagen jag kom till världen, så kan jag inte sätta fingret på hur min uppfostran ser ut eller hur den har sett ut. Är jag uppfostrad att vara ärlig fullt ut? Är jag uppfostrad att bära på hemligheter, även andras? Väldigt intressant tanke, hur man blivit uppfostrad. Eftersom föräldrarna är den största påverkan när det gäller vilken person man är. Det är mamma och pappa som skapat mig och gjort mig till mig. Dem kanske inte format mig fullt ut eftersom det kommer intryck från flera håll, vänner, killar, släkt osv. Men det är dem som skapat mig. Min mamma och pappa är de största och starkaste pelarna i mitt liv.

Boken vi köpte som kurslitteratur och som vi bara skulle läsa ett kapitel ur, handlar mycket om hur man ska uppfostra. Jag har inte varit så insatt att läsa den men funderar på om jag kanske ska göra det. Utbildningen får en att verkligen tänka på saker, tänka om och tänka på. Jag är en väldigt fundersam männsika, en problemlösare och problem funderare. Jag måste ha svar på frågor som kanske inte ens har några svar. Jag funderar ofta på mig själv eftersom jag förändras genom mitt djupa tänk och olika situationer jag utsätts för och satt mig själv i. Jag tror djuptänkandet utvecklar mig, mycket positivt men ibland kan det vara negativt. Alla har vi våra dåliga dagar.

Nu ska jag gå ner och borsta bort snö ifrån trappen. Hörs senare!

A dream is a wish your heart makes.

Hello!

Ja, nu sitter jag och Fredrik här som två fån. Vi väntar väl på sällskap antar jag eller så bara är vi jäkligt sega. Blev lite för mycket av de goda igår, men de har gått bra ändå! Funderar på att ta en smörgås kanske, blir pizza senare. Har tagit lite kort som jag funderar på om jag orkar lägga in eller inte. Så får ni se hur det ser ut i lyan och mitt mycket lilla pynt. Vad sägs om det?

Byebye däck och tv!

Hello!

Ja, nu är de sista omgången massage innan vi drar på lia och jullov. Sen ska man kanske försöka styra upp helgen, måste ju se vad som måste göras osv. Senare kommer morbror Peter och hjälper mig med mitt störda däck. Sedan ska han ta tvn också, rest in peace tvn. Aja, jag överlever utan den! Hörs senare!

Efterfest!

Hello!

JA, nu är det efterfest i lyan. När jag kommit hem ifrån skolan upptäcker vi att min tv visade sitt sista program imorse. Det var något program på barnkanalen som handlar om tomten, tomtemor och en pojke som ska hjälpa tomten. Jag fick iaf se julkalendern, hann se två avsnitt faktiskt.

När jag kom hem var jag så sur eftersom bilen inte är som den ska och nu vill inte tvn funka. Visst om boxen krånglar, helt okej eftersom jag kan se på dvd då. Men nu är liksom hela apparatjävel död. Så, mor och far, mormor och morfar, farmor och Lennart, jag önskar mig en ny bil och en hel schysst tv. Tack och God Jul på förhand!

Sov en stund eftersom mitt humör inte var på topp. Sen tog jag en tvätt och nu sitter jag och Ronja här som två partyprissar på efterfest. Ska nog börja glida mot sängläge. Känns som partyt är slut för idag, imorn är det mer party. Klassisk massage, rygg och nacke. HALLELUJA! Obeskrivlig smärta. Lite mjuk efteråt ändå, det är nice.

Nu kallar sängen, godnatt!

Moviestar!

Hello!

Ja, klassisk massage idag också. Senare mot kvällningen blir det movienight. Xoxo!

I can be your Juliet!

Hello!

Ja, nu har vi påbörjat klassiska massage. Det var rena tortyren för mig. Muskelknutar man inte trodde fanns som skulle redas ut. Fysatan. David i 2an ville tydligen byta klassisk mot taktil men jag vet inte ja. Jag skulle behöva det otroligt med tanke på vad ont jag fick idag, men tror jag tar och lär mig klassiska denna veckan så får vi se hur jag gör. Kommer ju få mig minst 4 omgångar till så får väl hoppas det släpper!

Nu blir det sängen iaf, godnatt!