För nu kommer allt på en och samma gång!

Hello!
 
JA, nu är jag i Norgeland igen. Älskar det verkligen. Ibland älskar man saker så mycket att man inte känner det, som i mitt fall, som ett jobb. Känner verkligen att jag gör det jag vill med mitt liv just nu. Inget är ovisst om vad jag vill med mitt liv liksom. Det är en så oslagbar känsla alltså.
 
Blir kvar här till Måndag kväll. För på Söndag blir det av till Havfjell och bonda med jobbarkompisarna! Sjukt roligt! Det ska mysas och ätas gott, bättre kan det väl ändå inte bli va? Var lite halvt oplanerat, men varför säga nej när man får chansen att umgås förutom på jobbet?
 
Även om det bara är smått i början nu så vet jag att det kommer bli bättre. Det är lite "lågsäsong" just nu under Januari. Tänk er själva att typ dra i väg på hotell direkt efter jul liksom. Man är inte som rikast då precis! Men jag gillar det här, nu ska bara allt fixas hemma så är allt klart!
 
Har sagt upp min lägenhet så nu har jag, mer eller mindre, utförsäljning på det jag har i min lägenhet. Håll alla tummar och tår att allt bli sålt i tid! Nu ska jag sova för i morgon är det fullrulle kanelbulle! Men först en bild på en av våra pooler och sen hur vi myser till det i Villa Ville Kulla, natti!
 

Laugh often, love alot and more and live life like it's the last day!!

Hello!
 
Ja, jag diggar livet nu alltså. Var ett tag sen man hade detta inom sig, att man liksom lever. kænslan liksom. Jag ær grymt tacksam før att jag fått denna chans och jag kommer ta vara på den till hundraprocent!
 

Livet går som det ska vara nu!

Hello!
 
Ja, nu sitter jag på min gamla stationära dator. Good times my love! Har faktiskt saknat att sitta vid en riktig dator med skärm och skriva. Tack vare C som detta blev möjligt. Har nämligen inte användt denna dator sen jag flyttade ifrån Deje, alltså 2,5 år. Galet för länge! Tack C, du är bäst!
 
Håller på att planera min framtid med SNABBA steg. Allt händer på en gång och allt känns galet bra! Har bestämt mig för att flytta hem till Deje, då jag har fått extra jobb i Norge som Spaterapeut. Grattis till mig själv! Även om det är extra och jag bara är tillkallningshjälp så njuter jag i mängder när jag är där. Mitt ute i skogen, i ingenmansland och bara känner hur hälsan knackar på dörren. ÄLSKA LIVET!
 
Ska tillbaka redan imorgon för jag jobbar hela lördag, all by myself. Jag bara älskar mitt liv just nu, det finns liksom inget som är eller känns fel. Allting går mot det rätta hållet liksom. Ibland har jag mina stunder då jag känner mig oslagbar men den känslan som finns i kroppen nu, har jag aldrig känt förut. Allt bara känns som ordet LYCKA.
 
Nu håller jag på att tvätta och städa. Ska förbereda sängen och sen lägga mig för att gå upp tidigt och styra upp lägenheten till nästa gång jag kommer hem. Möttes tyvärr av en sopa som luktade, den for ut kvickt ur fönstret och doftlampan fick dra i gång. Men iaf, jag skriver kanske när jag vaknar och jag kanske skriver när jag landat i Norge land. In my paradise.
 
PS. Igår berättade C för mig allt bra som händer och bekräftade varför jag kände att jag ville gråta. Det händer så många bra saker för mig nu att jag blir så fylld med känslor att tårar sipprar fram, då är man lycklig.. eller?
 
 

Norge

 
Hello!
 
Ja, nu sitter jag hos syrran i Norge, för er som inte vet varför jag inte svarar i telefonen. Har bott hela helgen i Römskog, fin liten norsk by med ett av de mysigaste spa jag har sett i hela mitt liv! Stormtrivs och har inte förstått något än, jag bara njuter! Dock skulle det vara nice om darling kunde varit med men vi ses väl snart igen! I morgon blir det skatteverket och jag är tillbaka i Sverige runt 21 tiden på tisdag kväll för er som vill försöka prata med mig.
 
Har börjat se Game of Thrones, fasoner Jennie och Pontus pratat om i några månader nu. Eftersom dom sett och läst böckerna så får jag haka på med att bara se serien. Den är väldigt rå men sjukt spännande. Nu ska jag se ett avsnitt och sen ska jag sova i soffan med Maddox. see you later!
 
 
 
 

Tandläkar-ångest!

Hello! Ja, nu sitter jag här med tandläkar-ångest! Ska snart bege mig mot Forshaga för min första undersökning sen två år tillbaka. Fast mitt förra besök var inte undersökning utan det var lagning av hål, i Sunne. Hon som gjorde det på mig var riktigt duktig för jag kände inget obehag alls, sjukt bra jobb lady tooth! Kände inget alls, förutom att jag domnade bort i käken haha! Men idag är det för första gången Forshaga och jag kan ju bara be om att det blir bra detta! Tror jag är lite för oroad för mitt eget bästa, det är ju bara tandläkaren och jag tror att jag kommer bli väl omhändertagen. Blir nog att trimma nötterna lite extra nu än tidigare, haha! Ångest tant Anna!!! För att uppdatera om läget så kommer det vara mycket denna veckan. Jobb, massage, Miroi, arbetsförmedlingen och till sist blir det Norge under helgen. Hur galet kul är inte det?! Äventyr, äventyr, äventyr! Nu ska jag borsta tänderna! Vi hörs senare!

Sjukt bra helg!

Hello!
 
Ja, nu känner jag mig heeeeelt utpumpad i kroppen. På allt, mat, energi, vätska, you name it! Men ändå känner mig otroligt glad. Skulle kunna leva på kärlek och luft, nothing else! Fast det blir ju en skinksallad ifrån pizzerian nu med lillasyster så jag orkar hålla på med andningen och försöka sprida kärleken runt hela vår jord! Ska försöka tvinga på henne Ghost Adventures!
 
Bästa vännen har fyllt år och kvällen var bra! Malin och jag gjorde ju Karlstad osäkert efter stängning men vi tog hos hela vägen dit och tillbaka. På lördagen for jag iväg och masserade, sedan vaxade jag lite och så hjälpte mamma mig att vaxa benen. Efter det for jag och Malin till Deje. Lämnade skor och på hemmaplan möttes vi av Mr X som tajmade med att vi kom till Deje. Hade en mysig kväll och vi käkade real lasange, 10 av 10 på den!
 
Nu kom Malin hem med the food så det blir att käka och se på Ghost Adventures, jag bjuder på mina nya fransar och så hörs vi i morgon! Good Night!
 

time goes by.. take care of that time!

Hello!
 
Ja, igår kände jag mig oslagbar och jag kände nu när jag vaknade för andra gången att den var som bort blåst. Time to remember the feeling! Skynda delux genom alla saker jag har här. Allt ska ut i bilen och massa saker ska packas i olika kategorier: rena kläder, smutsiga kläder, pysselsaker, mat, behandlingsgrejer, viktiga papper etc. Detta kommer gå som smort, speciellt när jag har sportify och sjukt bra ljud i kopplat i datorn. Did I hear PARTYROCK?!
 
Idag blir det att luncha med mormor och morfar. Därefter ska jag till Miroi och dola med massa jobbsökande och uppgifter. Hoppas vi går igenom min målplanering, om inte så ska jag gå igenom den igen och utveckla tror jag. När jag gjorde den uppgiften utgick jag ifrån vad som är prio för mig och det är träning. HK nästa! När jag är färdig på miroi så ska jag bege mig till Hälsokällan och jobba lite, sedan landa på hemmaplan. Jag hoppas att all min energi inte går åt till en sak bara utan att det är lite här och var. Vill orka städa, diska och dola när jag väl är hemma.
 
Dags att packa, vi hörs på hemmaplan! Ha en superbra dag!

All these little things <3

Hello!
 
Ja, jag tänkte bara ta en sväng förbi här och säga godnatt. När man är lite småsjuk som jag så vill man sova jämt har jag märkt. Man är inte glad i kroppen alltså. Men vill gärna dela med mig av en låt jag fick höra idag, som jag nu håller på att spela sönder. Enjoy and goodnight!
 
 

2013 kommer bli ett bra år, för jag ska göra det på mitt sätt!

Hello!
 
Ja, nu har bloggtorkan varit en öken utan dess like. Har försökt ha fokus på mitt liv och min framtid eftersom jag lever som en kyrkråtta, more or less. Men nu är vi inne på 2013 och detta ska saka men säkert ändras. Motiverad att nå mitt mål i min målplanering jag gjorde på Miroi och det ska bli så sjukt skönt att börja göra något för mig egen skull!
 
Jag känner mig lycklig, glad, cool, bäst och helt jävla oslagbar! Detta året kör vi all in med allt, now or never! När jag ändå sitter med datorn och har ett sjukt bra flow så ska jag nog ta tag i viktiga papper och sånt! NU JÄVLAR! Den som känner sig manad att störa mig, you're welcome to disturb!
 
Skriver kanske en truddilutt innan jag stänger ner dumburken, vi hörs!