Here I go again!

Hello!
 
Ja, man kan väl säga att just nu är jag för pigg för sängen och det beror troligtvis på att jag är laddad för en späckad helg som väntar runt kröken! Imorgon rullas det igång med en massa grejer. Syster med stort S kommer ju hem så måste röjja så hon inte får spatt på mig, haha! Sedan ska jag till stan och schemat går ca såhär: Stuvbutiken, Lunch hos sis, massage/vaxning och sedan är det Sanna hela kvällen. Lördag ser ut såhär: Mysfrukost med Sanna, hem coh duscha och fixa mig, mormor och morfar, Emelie och sedan är slutdestination Stömne hos Malin. Där nalkas det kalas så länge som möjligt hoppas jag och på söndagen åker jag hem igen.
 
En späckad helg, skulle man väl kunna säga! Ska försöka hållet lugnet med mig och inte virra iväg för mycket! Idag så har jag varit lite effektiv med städningen, segt men det har gått iallafall! Sedan hade jag en manikyr senare på dagen och efter det kom kusselur som klippte topparna på mig. Lite för snål att nyttja presentkortet när jag bara vill toppa. Bättre att spara det till när jag vill göra någon förändring med min frisyr. Jag trivs med håret som jag har det nu. När jag vill göra förändring, vet vi ju ALLA, att jag går crazy bananas.
 
Nu ska jag bege mig mot sängen, försöka sova och komma upp i tid imorgon med eventuellt alla saker som man kan hinna sig göra innan det är dags att dra mot storstan! Blir nog ingen uppdatering under helgen förutom imorgon innan jag beger mig iväg på mitt helgs-äventyr! Ha en bra helg allesammans och sov så gott! Nattinatti!

90's

Hello!
 
Ja, idag har det varit en förbannat seg dag. Jag har visserligen inte sovit något under dagen, vilket jag gör mer eller mindre varje dag när jag är ledig. Men jag känner att jag inte fått något vettigt gjort. Jag har visserligen tvättat och hängt den, 10-kaffet på Mon som vanligt.. Men annars har jag nog bara segat i soffan. Det var inte förens vid fyra snåret när jag tog mig en STOR kopp med kaffe som jag kom igång. Spelade bra musik och så var hela jag som en duracell!
 
Satte igång allt i fröken Molanders kropp. Ett ex antal besök på toaletten blev det och musiklistor gjordes. Finns så mycket bra musik som har spelats genom åren och idag var det 90-talets era som ekade i vardagsrummet. Som sedan övergick till 80-talet, men det var 90-tals musiken som fick igång mig. Jisses, med lite koffein och lite bra musik, då är jag på gång!
 
Hade det inte varit för Sanna hade latmask-Anna stannat inne i soffan. Mjuka, varma och goa soffan. Men eftersom vi skulle gå tillsammans så gick jag till morbror och tog en kaffe med han samt mormor och morfar. Med lite missuppfattning ifrån min sida, så skulle jag i slutändan gå själv. Eftersom jag inte är så sugen på att gå själv runt Tjärnheden när det är mörkt, då detta ligger nära skogen, så tog jag en tur runt Deje. Det blev lite mer än 3 km i rask takt, med snö och slask som sällskap. Kläderna blev genomvåta och blöta så jag kände att lite vikt var bra. Kämpa på lite mer. Och för att hålla igång använde jag min rocklista på Spotify. Lite tuffare, lite snabbare och lite coolare när jag ångvältade genom Deje.
 
Nu har jag duschat, smörjt så mycket jag når på kroppen, tvättat ansiktet och sitter i soffan framför The big bang theory. Ska alldeles strax bege mig mot sängen för imorgon ska jag ha fullrulle kanelbulle, punkt slut liksom. Ingen återvändo och det ska tas en tur till Forshaga för gymmet samt systemet. Men nu stängs dumburken av iallafall, nattinatti folket!

Att ta hand om sig själv..

Hello!
 
Ja, här sitter jag med fötterna vädrandes på bordet. Man kan ju tro att det luktar lite tåfis och kanske man kan ana en gammal död råtta-lukt men icke, har precis varit i ett fotbad med doftande fotsalt. Vibrationer och bubbel, jag kallar det lyx! Avslutade med Maria Åkerbergs Foot Cream. Mina fötter är i himlen! Skulle ju egentligen lagt ner mig med att fila, pilla nagelband och försöka göra något vettigt med tånaglarna. Men mina fötter känner sig nöjda ändå, underbart!
 
 
 
Detta med att ta hand om sig själv är viktigare än vad man tror. Det kan vara fysiskt med kroppen, vikt och muskler. Det kan vara psykiskt och det kan vara allt det där lilla som man inte tror gör skillnad. Att sminka sig kanske, en ansiktsbehandling, att få känna sig vacker. Det kan vara en promenad i friskt väder, man känner sig ren och fräsh i kroppen. Det lilla kan göra mycket brukar jag säga och det bevisar sig om och åter om igen! Idag tog jag en promenad på ca 6 km och jag känner mig så otroligt ren i kroppen även om det var kämpigt med kylan. Jag tog mig tiden att sitta med fotbad och spamusik i bakgrunden, nu känns det som att jag har nya fötter och axlarna sitter inte uppe vid öronen längre. Vet inte hur många gånger jag har varit nära på att unna mig saker som jag behöver men inte orkat för det är så mycket pyssel runt omkring det. Men allt pyssel är så värt för man känner sig så tillfredställd efteråt. Jag svamlar mycket nu, men jag känner mig så otroligt bra!
 
När det kommer till det psykiska så tror jag att jobba med sig själv är den bästa medicinen, på både gott och ont! Vad vill jag med mitt liv? Hur vill jag vara som person? Vad vill jag ge mina medmänniskor för budskap om mig själv? Vill jag vara öppen om vem jag är eller vill jag hålla det för mig själv? Behöver jag skämmas för mig själv? Aldrig. Det är mycket sånt jag gör i bloggen. Jobbar med mina känslor och mig själv hela tiden. Det är därför jag tänker en hel del och oftast är det alltid något positivt i mina tankar även om jag kanske sitter och gråter just där och då. Att få släppa lös sina känslor kan slå ut mycket i kroppen. Tårar, lättnad, tyngd, trötthet.. ja, ni vet ju själva hur det är när ni släpper loss er själva från era demoner?
 
Under det senaste halvåret så har jag fått mer chans att ta hand om mig själv och framför allt ta hand om mig själv. Jag har varvat ner mer, umgåtts med de jag känner för och jobbat för de slantar jag har varit i behov av. Jag har unnat mig själv att bada i badkaret med spamusik, jag har användt mig av mer tandvårdsprodukter och jag har även tagit hand om min hud på ett helt annat sätt. Många gånger då det blir stressigt så går det väldigt fort upp till det varvet när det varit som värst. Då jag typ stänger av alla behov jag har. Borsta tänderna, umgås med kompisar tillsammans med lite alkohol, umgås med mina nära och kära.. Det är dom dalarna jag ska jobba med nu 2015. Ta allt i min egen takt och framförallt ta hand om mig själv.
 
Jag vet att jag vill jobba med att ta hand om andra människor, fast på olika sätt. Och jag vet att jag kommer klara det, bara det är på mina villkor kroppsligt och psykiskt. Allt handlar ju om balans och de senaste åren har det varit kaos mer eller mindre i mig. Vara alla till lags, jag ska helst vara överallt och inte missa något för om jag inte var där så vet jag att jag kommer ångra mig etc. Etc. Men nu har jag accepterat att jag inte kan klona mig själv och att det är okej att säga: "Nej tack, idag stannar jag hemma och sköter mitt!". Det är ju en ständig kamp att alltid försöka vara en hönsmamma och samtidigt inte bli t ex utnyttjad för det. Som jag sa till en vän för inte så länge sen: "Den enda gången jag ska vara mamma i framtiden är till mina egna barn". Mer morsa än så ska inte fröken Molander vara, det ska ni veta!
 
Idag har det varit en riktigt bra dag! Jag började på topp med att få två saker avklarade, jag slängde i en tvätt, jag tog 10-kaffet på Mon och bjöd även på pannkakslunch, jag tog en promenad på 1h och 10 minuter, jag tog en välbehövlig dusch och sedan tog jag tag i mina stackars fötter som aldrig får kärlek om det inte krisar. Nu är klockan snart elva men den känns att vara typ åtta. Antagligen för att jag stängt av klockan i min hjärna under min lilla spastund. Underbart, kvalitén kommer när stressen är borta!
 
Nu ska jag nog ta och sätta på någon mysig film. Känns som att det är pricken över I för denna dag. Underbart! Ha det så bra allesammans och glöm inte att ta hand om varandra men också er själva! Godnatt!

Vart är listan?

Hello!
 
JA, då är man uppe med tuppen. Det är ju egentligen riktigt bra att jag vaknar och går upp tidigt trots att jag är mer eller mindre arbetslös. Det är nog väääldigt bra för Molanders psyke och idag är en sådan där dag då allt bara kommer att rulla på känner jag, har redan bockat av saker jag skjutit på länge! Nu är det bara att köra på!
 
Jag måste kolla igenom min lista för allt jag skrev på den igår, är som bortblåst idag! Jag minns bara vad jag ska göra på fredag, haha! Måste ju få reda på alla andra dagar och jag måste ta tummen ur på vissa grejer känner jag. Håll tummarna!
 
Nu ska jag fixa en tvätt tror jag! Måste ha lite rena kläder!

Vuxenpoäng = PANNKAKOR!

Hello!
 
Ja, då har fröken lärt sig hur man fixar dom där pannkakorna rätt! Det har alltid blivit bränt eller så har det blivit pannkaksdeg eller förmycket smek så det blir bara som en kaka. Men nu, ikväll, så fick jag till det och dom blev faktiskt rätt så bra om jag får säga det själv. Så imorgon så är det jag som står för lunchen på Mon. Kan inte äta alla pannkakorna själv!
 
Idag har jag betalat räkningar och bjudit kusselur på lite kaffe. Städat undan litegranna och fixat iordning lite viktiga lappar. Hoppas jag finner min pärm snart. Annars får jag ta och göra en ny, haha! Sedan har jag ju som vanligt varit på mon för både 10-kaffet och lunch. Pratat lite minnen från när vi var små och var ute och reste tillsammans med mormor och morfar, det var mysigt!
 
Imorgon kommer sopbilen så tänkte jag skulle styra iordning lite sopor som ska slängas och gå upp i tid för att slänga dom. Har även planerat in promenad så det funderar jag på om jag ska ta det när jag ätit hos mormor och morfar. Alltså när 10-kaffet är klart. Hoppas att detta kan bli en ny rutin för mig, vore så skönt! Nej, nu ska jag lägga mig. Vi hörs imorgon people, godnatt!
 


En av mina nya lampor till vardagsrummet, såååå fint blev det!

Pizzamys, tapeter och myskväll med sig själv!

Hello!
 
Ja, då är det söndag igen! Helgen har väl varit lugn. Var hos Sanna igår och vi tog pizzamys och bara umgicks. Lite sletna som vi var så la vi oss vid halv 12 tiden. Idag åt vi god mysfrukost och sedan hjälpte jag henne med lite möbler vi var och köpte till hennes vardagsrum. När jag åkt därifrån så hämta jag upp farmor och tog över Rusta. Hade två lampskärmar, bytte dom och kom hem med helt ny uppsättning av skärmar och fötter! Blir nog bra, ska pyssla med det lite senare tänkte jag!
 
Vi var förbi Stuvbutiken också och jag kan säga att TAPETDJUNGELN kommer nog bli min död. Vad ska man ha? Vilja färger, mönster? Det är ju ett evighetsprojekt när man lider av lätt besultsångest. Det som var bra att golvet är fastställt och klart vilket det blir. Nu ska jag bara räkna på det och göra ett dokument med alla kostnader. Fick med mig en bit hem så jag kunde se hur det lägger sig i rummena. Får se imorgon när det är ljust hur det ser ut, så spännande!
 
Imorgon börjar en ny vecka och jag tillåter mig själv att hemmapyssla. Ingen tur till någon träning eller så, utan nu är det fokus på hemmet. Det ska tvättas, rensas och jag funderar på att börja plocka ur mitt rum lite så det inte blir tungt senare. Planerar även vad jag ska göra med badrummet som ligger i köket. Skulle ju vara så snygg med en HEMNES 8 lådorsbyrå ifrån Ikea där istället. Jaja, det återstår att se! Nog älskar jag att pyssla runt och inreda från A till Ö men det krävs cash och då får man ta det man har!
 
Ikväll ska jag pyssla med lamporna som sagt, sedan är det farmor som bjuder på kvällsmaten. Kommer bli SÅ gott! Sedan ska jag sätta på en bra film och tända precis ALLA ljus så jag känner mysfaktorn ända in i ryggmärgen! Blev väldigt sliten när jag kom hem så tror en myskväll är på sin plats. Lugna och varva ner litegranna. Känner mig inte så spänd eller så, men bara avslappning är ju så gôtt!
 
Vi hörs imorgon people! Nattinatti!
 


Bilder ifrån allt mys under helgen, bortsett ifrån min myskväll jag snart skall ha!

En seg bra dag!

Hello!
 
Ja, då är denna dagen över också. Kan inte påstå att jag har gjort mycket. Dagen har varit otroligt bra om man jämför med andra dagar. Energin in the heat of the moment tidigare idag var såpass mäktig att den fick mig riva ut saker ur Malins gamla rum, det som numer är som ett kontor. Men som jag sa härom dagen: upp som en sol och ner som en pannkaka. Har inte gjort något annat än att bara vara seg. Dålig sömn är väl min ursäkt och att jag aldrig tog den där kaffekoppen jag farligt suktade efter runt 14tiden.. Men vad gör vi åt detta problem? Vi går och lägger oss!

Ska väl inte säga att jag inte gjort något alls. Har diskat undan disk, bytt ut adventsljusstakarna (Äntligen.. eller vad säger du mormor?) och städat undan i vardagsrummet. Rensat i det jag rev ut och jag undrar varför jag inte gjort det tidigare och varför jag tittat på det som att det skulle vara ett berg av bajs? Det var ju förfan bara lådor och luft nästintill allt jag fann. Synd fröken Molander att du inte kunde ha kikat på detta lite tidigare istället för att stänga dörren. Jaja, vad lär vi oss av detta? Kolla igenom förfan allt du äger och gör nya flyttlådor så du har all skit borta. (Detta är visserligen en idé jag har haft länge, det ska väl bara kickas igång.. någon gång..)
 
Men eftersom det är så sent, jag är trött som ett as och jag har en spännande morgondag framför mig så säger jag nog godnatt här och nu. Lite musik innan läggdags skadar iofs inte, så nu ska det spelas lite och sedan sover vi. Good night peeps!

Nu är ALLT på riktigt!

Hello!
 
Ja, nu är det inte något mer smussel och det är inte bara funderingar eller prat på det. Nu tog jag tag i att kontakta pappsen angående mitt gamla flickrum. Att det borde göras iordning med tanke på hur det sett ut i 20 år och för att jag ska trivas så ska det vara iordning på allt där inne. Sa även att jag kan försöka här hemifrån fixa iordning det bara jag får ett litet bidrag till det, eftersom han inte kan göra så mycket handymanstuff när han är på andra sidan jorden.
 
Jag förväntade mig nog lite att han skulle avböja mitt förslag eftersom jag aldrig har gjort iordning ett rum förut och för att jag är själv i huset med lite ströjobb. Men det svaret jag fick har gjort min dag hittills! Han bad mig tänka igenom allt och bestämma mig för vad som ska fixas, för att sedan komma med ett kostnadsförslag. Med andra ord så är jag ett steg närmare min plan och inte nog med det.. När det ändå var på tal och jag vill få rullning på detta sä säger pappsen att det är lika bra att fixa det andra rummet när man ändå är igång! VAD ÄR ODDSEN?! Jag har nu 2 inredningsprojket och jag har redan pratat med syrran så hon ska brainstorma! Jag vet hur jag vill ha mitt rum men det andra behöver jag hjälp med och allt är så jävla spännande så det finns inte!
 
Vet inte riktigt i vilken ände jag ska börja, men har iallafall bestämt träff med Andreas som ska hjälpa mig med bredspackling och tapetsering för att se vad det kan gå på då jag inte kan något alls om det. Hans område, hans ord typ. Sedan kan jag ju nu börja packa ur det andra rummet på all dret jag har då jag fick med mig en massa bananlådor ifrån Sannas flytt. Nu är ALLT på riktigt, Anna ska bli extreme homemakerover-lady!
 
För att tillägga en annan händelse idag var att jag beställde Wrapsemla ifrån Hanna Larssons Konditori via facebook, var inga problem! Men när jag inte fick svar så tänkte jag, jag slår en pling för jag fick förfrågan om ännu en wrapsemla. Då svarar nog världens godaste kille i telefon och säger "Det är tur för dig att det är jag som jobbar inatt! Nu fick du den absolut sista för grädden är slut! Vi har haft ett högtryck idag." och i bakgrunden hör jag "Är det Anna Molander? Jag har lagt undan åt henne här!". Hur söta är dom?! SERVICE när den är som BÄST! Så i morgon runt lunch åker jag och köper wrapsemlor som väntar på mig, underbart!

Nu ska jag se klart på The Little Couple, en av världens mysigaste realityserier, sedan ska jag ta tag i min dret. Nu är det slut på skiten och livet kunde nog fan inte vara bättre! Lycklig tjej idag! Inget negativt kan komma! Nu sluddrar jag, men jag hoppas på kaffe på Mon i eftermiddag! CHECKLISTA NÄSTA! Ha en bra dag allesammans!

Torsdag är i rullning!

Hello!
 
Ja, då har jag vaknat till liv för någon timme sedan. Vet inte varför jag vaknar mitt i natten och vaknar lååångt innan alarmet slår igång, får bara vara glad att jag har den fantastiska förmågan att somna om igen. Vaknar kanske lite slitnare men hellre lite sliten när man vaknar än att man blir sliten senare på dagen!
 
Nu har jag faktiskt, hör och häpna, gjort den frukost som du egentligen ska ha som typ lunch eller mellis i skogen.. korv med bröd. Jag blev så sugen efter att vi flyttade hennes grejer så Maritha bjöd på det, så jag köpte hem det igår och kunde inte hålla mig. YUMMIE!
 
När jag käkat klart ska jag städa undan litegranna då jag inte orkar komma hem och se vilken röra jag ställt till med. Innan jag far hemifrån idag så ska det vara undan plockat allting. Så det ser städat ut, haha! Ska ju snart riva upp precis allt igen. Jaja, jag lever iallafall och man får väl hoppas att någon där ute värderar mitt liv mer än tillfällig röra som dom inte ser om dom inte kommer hit.
 
Nu ska jag kolla över listan för dagens uppdrag. Sen ska jag käka upp korven och se klart på världens bästa Jim. Ciao people, vi hörs ikväll!

Räkmacka eller inte räkmacka?

Hello!
 
Ja, nu har jag handlat, tränat och sökt jobb! Allt i superfart då jag ville hem, hihi! Bara att hålla tummarna för att jag får jobb nu, skulle vara grädden på moset och det stora T:et i TOPPEN! Kom hem och struntade fullständigt i att skotta. Ska inte ut något mer idag och det snöar fortfarande, så med andra ord är det lika bra att ta det imorgon istället!

Just nu så kollar jag på min lista och det är inte mycket att göra mer idag, så fortsätter med att ta det lugnt. Blev löjligt sugen på räkmacka så får nästan ta och bli det sen i nästa paus. Sitter och kollar på en film på 6an som handlar om vampyrer. Hittills är den helt okej faktiskt. Bättre än beslutsångest över vad man ska se iallafall, haha!
 
Imorgon nalkas det Sagolika Sunne för ost, banken, lite tjöt med Jennie och återigen lite massage! Kommer bli en bra dag, bestämmer jag mig för. Lång med bra! Nu ska jag plocka lite här hemma, vi hörs senare annars imorgon!

Anna söker jobb!

Hello!
 
Ja, då har man hunnit med att skotta två hela gånger idag. Tycker att det är lite bra nu. Antingen får de MEGA snöa så jag får använda snöslungan eller så får det vara färdigt. Orkar inte passa på snön och skotta fram och tillbaka, haha! Nu får väderguden bestämma sig så man kan njuta mer än jobba för att det ska vara bra. Väldigt wierd mening där för övrigt..
 
Jag har även skrivit CV och personligt brev så nu är jag redo att söka på alla närliggande butiker i Värmland. Lite svårt det där med vad som är viktigast att ha med, vad som öppnar upp ögat hos chefen liksom. Men jaja, jag får hoppas att dom tar till en träff när jag ska söka. Säljer mig bättre i verkligheten än i text! Blev ju lite lunch hos mormor och morfar också, som alltid! Men eftersom lunchen var för några timmar sedan så ska jag ta mig lite mellanmål och därefter åker jag till Forshaga. Här ska tränas och sökas jobb!
 
När jag kommer hem påbörjar jag mitt projekt: Flickrum till halvvägs-till-50-rum! Alla saker ska ut och sen är det bara fram med penseln! Ha en bra eftermiddag, nu blir det en lista och mellanmål! Ciao!

Bad med spamusik = Livskvalité!

Hello!
 
Ja, gårdagen blev intensiv men det var kul. Min booboo har blivit så stor och ska bo själv nu så jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till, haha! Hon är ju tillräckligt gammal, det är inte det som är mest spännande. Utan det är nog att hon kommer bo i en ny lägenhet. Var första gången jag såg den igår. Hur kommer det se ut och hur har hon tänkt? Behöver hon min exepertis i möbler och inredning?
 
Var till Rusta och köpte färg, pensel, roller och förlängningsstav så jag slipper fixa någon stol att stå på när jag ska måla. Sedan blev det, likt förbbannat nya gardiner för dom bara kosta 50 spänn paret. You can neever have to much to choose from alltså.. Blev även sportbh då jag förbrukar mina väldigt regelbundet nu, doftljus, blåbärssoppa, snapple, blåbärssaft, gulliga tvättsvampar och ja.. hade jag hafr mer pengar och ett nytt inredningsprojekt då hade jag nog handlat ännu mer i butiken, haha!
 
Väl hemma plockade jag ur bilen som var full i lådor. Tänkte att det passar perfekt nu när jag ska rensa ÄNNU mer på mina grejer! Sedan såg jag på Mordet, lite hemskt var det. Efter det tog jag en omelett och sedan intog jag badkaret. Skållande hett och det var underbart! Ovant att ha det varmt men det gjorde nog susen till slut. Spamusiken var i bott och Missy låg på klädhögen och njöt hon också. Efter det tog jag kvällen. Sov inte perfekt men tog mig sovmorgon iallafall!
 
Nu ska jag klä på mig, skotta mig fram till bilen eftersom det snöar deluxe och sedan blir det 10-kaffet vid Mon. Sedan på börjar jag mitt projekt!, WOOPA!
 
 
Från igår kväll, underbart!
 
 

Träningsvärk jiao!

Hello!
 
Ja, jag trodde inte efter gårdagens "rumpsession" att det skulle bli något speciellt. Men damn.. nu har jag träningsverk i hela låren och rumpan. Nära till gränsen att jag inte kom upp imorse, haha! Skönt att se att det faktiskt gav något. Trodde jag gav för lite men tydligen inte, woopwoop!
 
Idag ska jag ta mig en tur till farmor och rusta och sedan ska det flyttas big time! Jag är så laddad och jag är så glad för Sannas skull! Det är stort att flytta och bo själv. Kan föreställa mig den dagen jag flyttar igen. Woho, vuxenpoäng deluxe! Aah, känner på mig att detta blir en bra dag! Om det inte blir träning på hb idag så måste jag iallafall stretcha och yoga litegranna!
 
Nu ska jag bruncha med mig själv och sedan drar jag till storstan. WOOPA!

Drängafeber!

Hello!
 
Ja, då har man ju tränat och varit i Sunne en sväng med diverse uppdrag. Lämnade några uppdrag till torsdag då jag tar mig en tur till. Var även så stygg och tog med mig Sibylla mat hem. Usch och fy. Men nu kommer jag inte äta det förens typ.. till sommaren kanske? Är så mätt nu så jag vet inte vart jag ska ta vägen, haha!
 
Är sjukt laddad inför morgondagen! Ska fara till storstaden och hälsa på farmor. Hon behövde lite hjälp med färgning av bryn och fransar. Efter det ska jag hämta ut nyckel till en lägenhet, WOOPWOOP! Ska även ta mig en tur på Rusta för att köpa lite vit färg så jag kan påbörja projekt: MAKEOVER FLICKRUM. Så det blir tidigt här nu ikväll. Upp i ottan och bara kötta på! Är jag tillräckligt pigg i kroppen, då tar jag gymmet också. MOHAHA!
 
Har idag drabbats av DRÄNGAFEBER! Jisses, fick en kasse med gamla cdskivor utav Sanna igår och damn. Smått och gott ifrån förr säger jag bara! Speciellt Drängarna. Jag är kär i han som sjunger, hans röst borde ju typ finnas inne på toaletten på morgonen och säga "Good morning beautiful", haha! Nejda, men dom är riktigt bra och det var så passande för jag kunde nästintill alla låtarna och kunde jag dom inte så kände jag igen dom. Grymt kul!
 
Nu ska jag packa ner granen ordentligt, byebye julen! Ha en go kväll gott folk!

Måndag 19 Januari 2015

Hello!
 
Ja, då har man varit och tränat en sväng. Inte fullt ös medvetslös men är man lite tjockis så får man ta småsteg. Och träningsvärken har ju nu infunnit sig i mina muskler jag tränade igår. Så lite promenad på bandet och lite ass-övningar så känner jag mig nöjd för idag.
 
Efter träningsturen så for jag till kusin på lite minifrukost. Pratade lite och jag fick låna en ångmaskin för ansiktet som jag ska prova. Har ju pågrund av det torra vinterklimatet utvecklat överproducering på ena kinden så är lite prickig. Ska se om det hjälper. Annars kör jag ju stenhårt på olja och body balm i hopp om att det ska lägga sig.
 
Nu ska jag slänga ihop lite snabb och liten lunch. Sedan beger jag mig till Sunne. Long time no see! Vi hörs säkert ikväll om jag inte får för mig att göra typ örti tusen saker. Ha en bra dag!

Nothing really matters!

Hello!
 
Ja, eloge till mig själv som är uppe med tuppen alltså! Hade jätte svårt att somna inatt så jag trodde jag skulle explodera. Katten kände nog av det också för hon la sig på mig trots att jag låg på ett omöjligt sätt för att hon skulle kunna lägga sig normalt. Sen blev hon trött på mig och gick iväg. Uff, men nu är jag vaken iaf och ätar lite mini frukost innan jag far iväg mot Forshaga för att träna. Kan inte tro det, men jag har faktiskt träningsvärk idag ifrån igår. Thank you all juicemonkeys som tränade igår, hade inte blivit samma utan er, haha!
 
Jag lyckades göra en lista igår om vad som händer idag och imorgon. Virrpanna Molander lyckades ta tag i sig själv och skaka ur alla viktiga bitar, haha! Så idag ser agendan ut såhär: Träna, duscha, banken, Jennie, jobba, Lillängen, massage.. Typ. Ska på något litet vänster försöka hinna med kommun också, men det tror jag ordnar sig. Kan ju faktiskt maila nu innan jag åker och hoppas att det kommer svar innan jag far mot Sunne? Smart Anna, skriv ett mail och får du inte bekreftelse inom några dagar så bombar du med samtal till kommunkontoret, mohaha!
 
Vi ska se om jag kan få in mig själv på ICA också, eller om man kanske ska handla i Sunne innan man far hem? Det återstår att se hur det blir. Med tanke på att mitt stresskontor där man måste vara i tid men aldrig lyckas, så får de nog låg prioriteras, big time! Får planera bättre och ja... bakläxa på det! Matschema ska inplaneras känner jag och eftersom träningsvärken har fallit på nu så planerar jag efter känslan. Träna något annat som inte har träningsvärk just nu, kombinerat med kondition och stretch. Puma är målbilden! Woop, woop!
 
Nu ska jag käka upp min riskaka, fylla på med vätskan och sedan bege mig mot HB. My lovely HB! Ha en bra dag allesammans!

Virrpanna Molander

Hello!
 
Ja, då var även denna söndag över och helgen slut. Förbannat tråkigt att tiden går så fort. Nästan så jag vill att det ska bromsa nu istället. Har hunnit med en del iofs men ja, det skulle inte skada att ha några fler timmar på dygnet till att njuta av livet. Jag tar visserligen de små stunder jag får tillfälle till att göra det. Men skulle vara skönt att släppa lite på vardagen. Hoppas det blir så snart!
 
Idag har man ju då tränat och BOOM vilket pass det blev. Svetten bara rann och röd som en tomat var jag i ansiktet. Sanna köttade på bra också, jag är riktigt imponerad av henne! Varvade mellan konditionsmaskinerna like crazy! Aah, det var en riktigt bra start på dagen. Blev ordentligt rätt igenom. Bra gjort tjejer! Efter träningen så for jag hem och duschade, lunchen serverades på Mons finest. Kalops och potatis, yumyum! Sedan for jag hem och vilade med katten i en timme. Det var mysigt, så nära har vi nog inte sovit sen hon kom hit. Kanske kan få till det ikväll?
 
När jag vaknade till liv så gick jag och gjorde iordning massage "rummet". Tände ljus och fixade med belysningen, sedan inväntade jag kunden och därefter gjorde jag en aroma. Utan att styras av klockan, bara styras utav de rörelser jag ville utföra. Blev en riktigt bra behandling, ingen stress eller panik över att vara i tid till nästa. 5 minuter över tiden tog det och det var värt att köra övertid än att stress kolla klockan hela tiden. När jag var färdig med massagen så åt jag lite mat. Efter det så har det varit vääääldigt blurrigt med vad jag gjort.
 
Jag har varvat mellan att plocka ihop julen till att sitta och såsa i soffan. Vet inte om jag är pigg eller trött, motiverad eller omotiverad. Skulle ju eventuellt ha gjort annat ikväll men så blir det nog inte. Tror jag tar kvällen istället. Kan inte sitta och vänta tills jag blir grå. Crazy people.
 
Aja, imorgon nalkas en ny dag och en ny vecka! Ska upp till Sunne för att jobba litegranna och även hälsa på Jennie som jag inte träffat sen förra året. Var länge sedan vi tog en kaffe nu så det är väl på tiden! Men innan jag far upp mot norr så ska jag träna och eventuellt förbi kommunhuset om dom har öppet. Annars får jag ringa på tisdag. Det sista jag ska göra innan jag lägger mig är ju att bestämma mig för när jag ska göra vad, haha! Känner mig som en riktig virrpanna just nu. Ska massera efter jag slutat jobba också, haha!
 
Nej, kolla igenom de kommande dagarna och sedan ska fröken lägga sig. Godnatt allesammans!

Good morning beautiful!

Hello!
 
Ja, hade jag inte haft katten hemma så hade jag aldrig kommit upp. Många gånger kan jag tycka att det är förbannat jobbigt när hon ska väcka mig, då jag vill sova. Men ja, tror hon tar hand om mig och inte bryr sig så mycket om att gå ut. För det viktigaste är att jag kommer upp ur sängen, haha!
 
Har intagit frukost som fick bli fågelbord med banan och äpple. I min yoghurt ofc. Sitter och dricker en kaffe här också. Ummamumma! Försöker peppa till för träning! När jag såg bilder på mig när jag var yngre, på den tiden då jag var smal men tyckte jag var som en flodhäst, så insåg jag att jag vill bli stark. Vill bli stark i kroppen och inte bara stark på insidan. Har funderat på yoga, men att köra hemma. Poledancing skulle också vara något jag vill göra. Men för det så måste jag bli lättviktare, Byebye tungviktarklassen!
 
Jag ser -10kg som ett rimligt mål. Utan att ha en "mållinje", alltså ett stopp där det ska vara färdigt. När jag kommit ner 10 kg, så fortsätter jag bara. På så sätt blir det ingen tidspress och jag kan ta det som ajg vill. Göra rätt val utan att känna panik, eller hur? Har ju faktiskt påbörjat en bra vana och det är att träna. Men att jag får lite lätt panik att det inte blir av en dag, får jag jobba med. För det är okej med vilodag och det är okej att inte göra något speciellt en dag. Nej fan Anna, detta ordnar sig! Have a little faith!
 
Nu ska jag leta fram mer kassar till my partner in crime. På tisdag flyttar hon, woho! Och idag ska vi ta och träna, så det är bäst att jag sätter fart. Ha en bra dag allesammans!


Bjuder på en låt idag när solen saknas!



Dåliga mönster, nya projekt och att somna utan att ha pratat med någon!

Hello!
 
Ja, ska Molander ana några fula vanor nu när hon lugnat ner sig? Jag tror nog att jag får passa mig för gamla mönster. Lite såhär var det precis innan jag började med Fitline. Upp på morgonen för att sedan somna om och sedan efter lunch blev det någon timmes sömn. Vet inte om kroppen vill ta igen tid eller om kroppen kanske bara är sliten och inte är lugn när jag själv tycker det. Jaja, det ska vi iallafall passa oss för. Så imorgon kör vi ännu en gång: NY RULLNING, NYTT LIV etc etc etc...
 
Dagen har ju bestått av att bara ta det lugnt mer eller mindre. Allt har varit väldigt oregelbundet och jag har mer eller mindre, hela dagen, slappat. Toppar och dalar. Så är livet, men man kan ju välja själv om man vill vara i topp. Pigg, alert och glad! Ibland kan man få gräva ner sig under täcket och grubbla sönder om vad livet ska bli av. Det är helt okej, men man får inte glömma bort att leva igen när man grubblat klart!
 
Morbror kom förbi och det är frittfram: nu ska det målas tak! Jag är så sjukt laddad för detta så jag tror att vuxenpoängen gick i bôtt nu, haha! Att forma något ifrån början till slut är något som jag mer eller mindre brinner för. Sitter jag med en uppgift eller till exempel ett projekt så kan det tar tusen år om det behövs, men jag ska göra det. Från början till slut. Och med några kunniga människor i ryggen så tror jag att detta kommer gå smärtfritt! Så på tisdag ska jag åka och köpa färg till taket. Sedan ska jag väl försöka få in det i min vardag att pyssla med mitt rum. Det kanske är detta som är anledningen till att jag aldrig tagit tag i mitt rum? Det har inte tilltalat mig för fem spänn och nu när den briljanta idén om att göra det iordning kom till, så var det allt som behövdes? Jag säger bara: GO! GO! GO MOLANDER!
 
Käkade lunch, la mig och sov, åkte till mormor och morfar, åkte hem och tog faktiskt en promenad. Även om det tog myrsteg så var jag ut en tur och det är väl tur att jag har min partner in crime med mig, annars hade det inte blivit av. När jag kom hem så började jag prata i telefon med Malin och gjorde en liten avstämning om livet. Tog en tio minutare med Sanna och sen ringde luren igen. Så från dess att jag kom innanför dörren tills jag kom i pyjamasen så har telefon gått varm. Men det gör mig inget. Min sociala sida får utlopp och ja, man blir liksom inte påminnd av att man är helt ensam. Även om samtalen kanske pågår till läggdags så känns det mer tryggt att lägga sig och sova precis efter ett samtal än att bara gå och lägga sig. För då lyssnar man ju efter alla ljud som finns. T ex Snö/is som spricker på altantaket, baaah! Missy tittar oftast som en hök och så går hon och kollar.. då är det inte roligt, haha!
 
Nu har jag gjort ett mission för kvällen klart och det var att finns min gymnyckel, cashing! Fann den under alla förbannat viktiga papper. Viktig nyckel, viktiga papper. Så logiskt som det går att bli. Nu har jag liiite krafter kvar och jag funderar på vart jag ska börja. Men det tror jag nog att jag tar lite eftersom jag vandrar runt i huset. Ska ta mig en runda. Vi hörs av imorgon people, antagligen efter träningen! Sov gott & dröm sött!

En tung gårdag men en laddad lördag!

Hello!
 
Ja, nu är det lördag! Jag har tagit mig en rejäl sovmorgon idag faktiskt. La mig runt tolv och har vaknat fram och tillbaka, pigg alla gånger, men tvingat mig tillbaka till sängen. Gårdagen var den tyngsta på länge. Vet inte riktigt vad det var men det kändes tungt i kroppen och jag kände mig hängig. Så nu hoppas jag att jag är utilad och laddad för dagens ståhej!
 
Igår var jag iallafall till Arbetsförmedlingen och blev inskriven utan konstigheter. däremot så gick min träningsplan åt pipan då jag glömde min plupp hemma. Men sedan så tänkte jag: det är okej att inte träna en dag. Man måste inte träna varje dag liksom. Så jag handlade litegranna. Förändra matvanor ännu en gång. Riktig frukost. Ska prova att fräsa äpple i kanel och rätt ner i yoghurt som jag köpte igår. Får se hur det blir. Eftersom jag är lite känslig mot äpplen så blir det nog bra om dom hettas på litegranna. Inhandlade även bananer och sånt så det händer något med mitt liv. Sedan kunde jag inte hålla mig, det blev två ljusfat och tre ljuslycktor. GAAAH! Borde ju inte gjort så men nu kan man putta ut julen ordentligt idag, haha!
 
Väl här hemma la jag upp ett litet schema. Tog alla punkter förutom städningen, så det får jag ta idag! Styrde upp lite med grannen och när jag ändå var ute och tutade så passade jag på att tanka bilen samt ta en tur till morbror som precis fått tillbaka några tvkanaler. Diskuterade lite angående mitt tak i flickrummet. Sätter planer i verket här nu om allt går som det ska. Sedan fick jag en pizza som blev kvällsmat och efter det åkte vi till mormor och morfar för lite semla och kaffe. Väl här hemma hände det inte mycket och jag var sååååå sliten.
 
Tror samtalet från papi och sedan blogginlägget därefter tog mycket mer på mig än vad det skulle göra utlopp för. Skriver ju ut sådana där saker ibland för att lätta på ett tryck som kommer men igår blev den kraftigare än vad jag kunde tänka mig. Så igår var jag redo kl 22 för sängen men la mig inte förens vid midnatt. Utvilad och redo för dagens ståhej är jag iaf!
 
Efter 10kaffet på Mon kommer morbror hit och kikar på taket. Jag är SÅ laddad att göra iordning mitt rum som inte har rörts sedan jag vet inte när! Allt ska bli nytt! WOOPWOOP! Nu ska jag försöka styra iordning lite frukost, wish me luck!

6 minuter och 32 sekunder av papi!

Hello!
 
Ja, idag är det fredag och idag ska jag stääääda. Städa, städa varje fredag och så varje juuuul, det tycker jag är kuuul. Men innan jag börjar ta tag i mitt hem så ska jag lämna det skitigt, dra till Forshaga för att skriva in mig på Arbetsförmedlingen. Fann inte min fantastiska viktiga pärm men jag får klara mig med de papper jag har. Ska även försöka skriva ett cv och skicka in till ICA. Men som sagt, jag tar med mig det jag har medans jag fortfarande försöker hitta min viktiga pärm.
 
När jag är färdig på arbetsförmedlingen så ska jag självfallet ta mig en tur på bandet. Det positiva med detta är ju att jag faktiskt ställer kravet på mig: ska till handla eller ha ett annat ärende i Forshaga, träna! Tror att jag får ta det där med myrsteg för att det inte ska dö ut. Har många gånger varit i tankarna att ska jag till Karlstad så ska jag också träna, men det tror jag kan bli lite för mycket. Får försöka meer på hemmaplan med promenader tror jag. Tränar rumpan mycket nu så vi får hoppas på att Nicki Minaj framträder snart, haha!
 
Pratade nyss med pappsen och hade lite avstämning ang pengar och kommun och jag vet inte allt. 6 minuter och 32 sekunder där det viktigaste kom fram men med en massa brus. Folk som pratade i bakgrunden som pratade högre än vad han gjorde. I slutet hörde han inte riktigt vad jag sa pga dålig kontakt där borta. Även om det bara varade 6 minuter och det var väldigt mycket störmoment så var det väldigt skönt att höra ifrån honom. Vet många gånger när folk frågar hur jag bor och jag säger som alltid att jag bor med pappa fast han inte är hemma, så jag bor typ själv, så vet jag inte riktigt om det är för att jag vill vara ärlig och säga: Jag är 23 år och bor med min pappa. Eller om det är så att jag vill visa att jag klarar mig själv och jag bor själv eftersom han inte är hemma. Eller ja, att jag är vuxen och bor själv men pappa kommer ibland. Sanningen är ju den att jag bor hemma hos min pappa som inte är hemma ofta, så jag mer eller mindre är själv jämt. Och kunde jag ändra på det så skulle han vara hemma oftare. För jag saknar honom mer när jag bor ihop med honom än när jag bor själv, eftersom jag märker av när han kommer och går.
 
Min och pappas relation har förändrats väldigt mycket sedan jag kom hem. Inget blev ju som jag planerade och det har jag ju bara mitt ex att tacka för. Kan ju egentligen tacka honom för att det inte gick längre än vad det gjorde för vem vet vart jag hade varit idag om det förhållandet fortsatte? Men min papi han tog mig under sina vingar igen utan att blinka. Under de år vi bott "tillsammans" har han inte frågat en enda gång om jag ska flytta någon gång eller om framtidsplaner för mig. Och nu när jag sköter det mesta här hemifrån när han är där borta, så får jag många gånger visa att jag skulle klara mig själv utan några som helst problem. Fast jag ser inte själv att jag gör det, men tror nog han sitter där borta och tänker att "Anna grejer detta utan problem!". Även om han inte säger det. Vi har kommit varandra närmare på jordklots avstånd av dessa år vi bott tillsammans. Och det är jag väldigt glad för.
 
Nej, nu kan jag inte sitta här och sakna för mycket efter pappsen. Dags att börja ta tag i livet igen och lämna bubblan för en stund. Packa väskan och dra till arbetsförmedlingen nalkas, ha en bra dag allesammans!

Effektiv i pappersväg!

Hello!
 
Ja, idag kanske man kan säga att jag varit effektiv administrativmässigt här hemma. Kollat igenom en låda med viktiga pärmar ifrån skoltiden och även alla lösa papper jag fann. Rensade även på brev jag skickade när jag var yngre med mina kompisar. Man skrev brev med frågor och så bytte man i skolan. Riktigt kul grej att skriva brev för hand, det blir liksom roligare att läsa. Meeen nu sa jag hejdå till alla dom brev där frågorna upprepade sig och man fråga "Hej hur mår du? Jag mår bra. Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer. Kjam".
 
Varför jag gjorde detta beror på att jag hade planen att åka till Arbetsförmedlingen idag. Men eftersom jag var otroligt seg idag och försökte finna alla papper som dom vill ha, så skippade jag det och tänker ta det på fredag istället. Jag känner ingen panik utan tar allt i egen takt. Det blir rätt från början då och jag slipper göra om!
 
Annars idag har jag käkat lunch med mormor och morfar. Var till Forshaga en sväng och handlade litegranna. Köpte på mig lampor så det inte blir så förbannad mörkt här hemma när det sakta men säkert går en och en, haha! Ska även försöka byta ut adventsljusstakarna så det ser ut som att jag plockat ner julen. Tror jag tar granen till helgen, fast den är ju så fin så den kan väl få vara kvar tills jag känner att julen är över på riktigt va?
 
Nu ska jag värma mig lite mat och sedan ska jag kolla över min lista jag gjort. Nalkas tandläkare imorgon så är inte så pigg utan det blir tidigt i sängen. Ska träna innan jag ska dit tänkte jag. Så det lönar sig att pendla så som jag gör, haha! Ha en bra kväll allesammans, vem vet.. Jag kanske skriver en rad innan läggdags?

En dag i egen takt!

Hello!
 
Ja, idag har jag inte gjort så farligt mycket måste jag säga. Tvättat en tvätt, ätit en omelett, vilat i soffan, hälsat på farmor som var hos Per och tagit kaffe med mormor och morfar. Tog även turen förbi macken för att hämta ut mitt efterlängtade paket med hårprodukter och morfar behövde slänga tidningar i återvinningen.
 
När jag kom hem försökte jag mig på snöslungan. Inte riktigt som jag tänkt mig. Morbror P fick komma förbi och hjälpa mig. Den rullade igång och jag kom från garaget ner på trottoaren. Sedan sa det stopp. För blöt snö så det sprutade inget och den dog typ hela tiden. Var bara att köra in den i garaget igen och klättra genom snön till förrådet efter spaden. Nu har jag banat väg för däcken, gångbanan till ytterdörren och fram till postlådan. Vet inte om jag ska hoppas att det smälter ordentligt undan eller att det ska komma mer snö. Vill ju gärna ha allt problemfritt liksom..
 
Nu funderar jag på om jag ska dra och träna för att sedan handla och sedan komma hem där det ska nalkas mat. Någon köttfärsgratäng med hasselbackspotatis. Ska gå crazybananas i köket sedan. Ska bara invänta att mobilen är fulladdad så drar jag sen! Kram på er!

Idag är det min mami dag!

Hello!
 
Ja, nu är man tillbaka hemma i Svedala igen. Känns otroligt skönt att nu är det en stund tills man ska upp dit igen. Det har varit full rulle non-stop sedan jag kom dit och det är ju sånt jag räknar med att det ska vara också! Inte en lugn stund och jag ska ha jobb att göra. Men det ska som sagt bli skönt att, med andra ord, få vara hemma. Hemma för att pyssla med huset, mitt rum, min katt, jobbsökning och mer eller mindre ta allt i min takt och inte ha bråttom. Det ska bli underbart!
 
Idag är det ingen vanlig dag för idag är det min mamis födelsedag. HURRA! HURRA! HURRA! Tanten blir hela 53 år gammal och jobbar säkert dagen till ära så man får väl hoppas jobbarkompisarna bjuder på gofika! Tänk vad tiden går fort egentligen.. Nyss fyllde mami 50 och har öppet hus i sin lägenhet, folk var precis ÖVERALLT! 24 år sen var hon gravid i 5e månaden med mig och hade Sara att ta hand om. Undrar om mami tänker över sånt ibland. Vad hon har åstadkommit genom livet. Mora, Schweiz, Norra Sverige, ett stort hus med tre jobbiga brudar att ta hand om, husbil, bubblan, Mimmi, Måns, Missy, Tiger, Agda, Viktor, MissSpotts, Pipen, Mollymus, själv renoverat badrummet i källaren, fixat vardagsrummet, styrt upp huset. Ja, detta är ju bara en liten del av stora kapitel i mamis liv. sådant som jag vet bara genom att bo med henne. Men tänk allt det där andra som hon har gjort. Jag är 23 år, fyller 24 och har redan gjort en massa saker som jag kommer minnas... Så mycket som hon har gjort och bär på. Min mami är coolast. Jag älskar dig mamma!
 
När jag kom hem igår möttas jag av en snötäckt tomt. Mormor hade banat väg åt sig själv från postlådan och till dörren då hon har passat på Missy åt mig. Och när jag tittar ut nu så ser jag att snön bara faller ner. Sååå.. jag ska väl försöka byta om och hämta en spade så jag får gräva mig ut. Eller så får jag bosätta mig här i huset och inte komma ut förens till våren, vilket låter mer lockande! Men katten är ju lite som hon är så hon går ju inte ut om hon inte har en väg att gå. Så det är väl lika bra att börja dagen med att slänga i en tvätt och sedan försöka hitta en spade. Kanske dags att dra igång..
 
Ska försöka se ikapp The Walking dead idag också, men det tar vi sen! Nu ombyte, tvätt och jakt på en spade! Ha en bra dag allesammans! Vi hörs säkert senare!

Norge nästa!

Hello!
 
Ja, då är det strax dags för att bege sig till Norge. Det blir nog sista gången på länge. Behöver minsann komma hem och bara få vara hemma utan att det alltid ska vara upptåg. Inväntar bara tvätten och att Missy ska komma in sedan så åker jag till mormor och morfar som ska få kattnyckeln och vara kattvakt åt mig under tiden jag är borta.
 
Något att se fram emot är framtiden med resor som väntas. Inget som är stämplat ännu men jag ser ljust på det. Det är något på gång liksom. Som inte har med Värmland att göra. Får hoppas att pusselbitarna hamnar på plats inom snar tid så man kan ha något att se fram emot.
 
Nu ska jag stänga ner dumburken, se om katten vill in och kolla om tvätten är klar. Nästa gång vi hörs är jag i Norge! Ha en bra dag peeps!

En bra dag!

Hello!
 
Ja, min dag blev inte som jag hade tänkt mig men den blev bra ändå! Vaknade som de senaste nätterna 2 ggr vid samma tidpunkt och när jag vaknade där vid halv sex så kände jag att det får vara nog med pendlande sömn. Så jag gick upp och tänkte ta mig en tur till gymmet. La även i en tvätt och dolade med frukost. Inte den bästa man jag var inte sugen på något annat än ärtsoppa. Och jag kan säga såhär: Ärtsoppa äter jag nog inte förens om tidigast två veckor. Aldrig varit något problem att moffla i sig (så länge jag har ätit det hitills) men nu tog det emot och jag lämnade faktiskt kvar det jag inte orkade. Så fick jag matkoma och slumrade till i soffan. Med matten i bakhuvudet så sa jag till mig själv att lägga mig i sängen igen och somna om. Det gjorde jag helt rätt i. Även om det kan dra iväg med timmarna och sömnen blir konstig så gjorde jag faktiskt som kroppen sa.
 
När jag sedan hängt tvätten och kört in en ny så drog jag till Hälsobygget. Kändes bra att köra på och ha lite av en plan med varje del jag gjorde. Körde på bandet i 20 minuter ifrån gående till joggande. Peppande musik i öronen kan verkligen få en att orka LITE till. Efter det intog jag apoteket en sväng och även Ica för lite nödvändigheter. När jag kom hem så tog jag det bara lugnt och väntade in klockan mer eller inte.
 
Malin slog även en pling och vi pratade litegranna om allt som hänt sen vi sågs sist. Känns fantastiskt att ha en kompis som är 40 år som jag kan umgås med som om vi vore jämngamla. Får hoppas att vi får till en vinkväll här innan vi ska ta vara på våra grabbar när dom kommer till Rajjens. Under tiden så bröt det tyvärr men vi fortsätter säkert på samma kapitel nästa gång vi pratar!
 
Väl i Karlstad tog jag turen förbi min mamis place och plockade upp mina massage och vaxningsgrejer. Sedan hälsade jag på farmor och pratade om lite allt möjligt som vi brukar. Fick även smaka på hennes gravade lax och den var ju "to die for"! Visade även Fridas portfolio på alla målningar hon har gjort. Helt fantastiskt vad duktig hon är. När ekonomin tillåter så ska jag nog be henne måla en tavla som jag kan ge bort.
 
Efter det for jag till min gamla gymnasielärare som startat eget. Ett företag som bara har exploderat mer eller mindre. Jättekul för henne! Pratade om alla gamla klasskompisar och vad dom gjorde nu för tiden. Var lite pirrigt att få träffa henne då det var så länge sedan man gick på HUC. Skulle hämta ut en sak min syrra beställt så den är in safe förvar i min bil just nu.
 
Sista hållplatsen blev Rud och promenad med Sanna. Avstämmning som vi alltid har och även bollar på saker vi ska göra framöver. Kändes bra att ha fått två omgångar med motion idag. Hade en stark fundering på att göra det även imorgon men tror jag tar poolen imorgon kväll istället och bara pyssla här hemma innan jag åker imorgon. Har lite norge-ångest nu när jag varit hemma så länge. Trivs bäst på hemmaplan med pendling på bra avstånd faktiskt.
 
Nu ska jag ta och bege mig till sängen. Håll tummarna för att jag sover hela natten nu! Godnatt på er!

En piano-dag!

Hello!
 
Ja, idag blev det inte mycket gjort. Har faktiskt tänkt FÖR mycket så har inte orkat bry mig om något annat. Men ibland får man faktiskt ta det lugnt en hel dag utan att göra något viktigt eller vettigt. Har en hel del klart så varför ska jag stressa som alltid med att hinna med? Jag behöver bara oroa och stressa mig för morgondagen imorgon och inte nu. Ta ett chillpill som jag brukar säga till andra, tar jag nu till mig själv. Ta ett chillpill.
 
Imorgon ska jag bara dola runt här hemma och fixa med norgepackningen. På eftermiddagen så ska jag bege mig till Karlstad för att säga hej till farmor, hämta mina massagesaker hos mamma och köpa något som syrran beställt. Så i det stora hela blir det nog rätt så lugnt och det är bra. Nu är jag med och har inte för mycket att göra, vilket blir ovant men det är nyttigt för själen.
 
Men nu ska jag sova. Tänkte bara skriva en rad innan läggdags. Sov gott och dröm sött alla ni där ute som läser. Godnatt på er!

Bloggtorka är väl bara förnamnet kanske..

Hello!
 
Ja, nu har det gått några månder sedan sist. Har ju varit en hel del att göra på jobbfronten och det är jag väldigt glad för. Det är nu det börjar lugna sig så man ska väl försöka leta fram alla söka-jobb-papper. När man står såhär utan något som är mer fast om man säger, så blir man väldigt vilsen i vad man vill med sitt liv. Vill man jobba med behandlingar? Eller vill man jobba med barn som ger en sådan kärlek och energi av att man bara är där för dom? Eller ska man slå om helt till det som eftertraktas här och nu? Vill jag vara anställd eller vill jag ha eget och styra mitt jobb själv?
 
Många gånger, i det senaste, har jag funderat väldigt mycket på om jag är en sån där människa som typ har hur många jobb som helst under sin livstid. Man vill ju ha ett fast ställe att gå till men det blir lite här och var ändå? Visserligen är det inget jag kan styra att jag inte får ett fast jobb då t ex fullständig utbildning inte finns i min backpack eller att det inte finns tillräckligt med pengar för att ge mig en fast anställning. Okej, jag kan styra att jag inte har fullständig utbildning men jag kan inte styra att jag inte kommer in på utbildningarna jag sökt. Mestadels är jag nog vilsen, för jag vet inte vad jag helhjärtat vill med mitt liv. Inte än iaf.
 
Meeen sen funderar jag ju en hel del på livet och det gissar jag på att var och varannan människa gör någon gång ibland. Även om jag gör det väldigt ofta och delar med mig av det så kanske inte alla gör som jag. Det är okej. Men självklart funderar man ju på om man är den enda som är så full i tankar om livet. Och ibland tror man att man är mer eller mindre kanske sjuk i huvudet. Gud skulle tänkte på det innan han skapade människan, att hjärnan inte skulle vara överarbetad av känslor och funderingar, haha!
 
Har varit en spännande tid i mitt liv det senaste. Jag är väldigt säker på vad jag står för och ja, jag har blivit bättre på att säga vad jag tycker även om det kanske inte tas emot. Det blir iallafall sagt och det är det som är viktigt. Jag har tagit mig själv framför att göra saker jag inte känner för. Jag har städat likt en storm för bara någon dag sedan och det för mig, är väldigt stort. Eftersom jag aldrig blir färdig med mitt flickrum. Man kan ju fundera på varför det tagit mig två år att gå igenom det och man kan undra varför jag inte tar tag i det och flyttar in där igen. Har ju ett annat rum där det fortfarande står en massa lådor. Blev det verkligen ett så stort bakslag när det tog slut mellan mig och C? Spekulationer..
 
Jag känner iallafall på mig att 2015 har mycket att erbjuda mig och mitt liv. Känns som att det kommer bli ett bra år och som jag alltid brukar säga "Det blir vad man gör det till". Kan ju inte riktigt förutspå vad som kommer hända. Men än så länge så känns det bra. Bara ta ett steg i taget.
 
Nu ska jag kolla över vad som behövs göras här hemma och sen ska jag ta och slappa. Ber för övrigt om ursäkt för denna bloggtorka och som alltid, hoppas jag att det ska bli ändring på det. Ha de gott peeps, vi hörs nästa inlägg!