Pizzamys, tapeter och myskväll med sig själv!

Hello!
 
Ja, då är det söndag igen! Helgen har väl varit lugn. Var hos Sanna igår och vi tog pizzamys och bara umgicks. Lite sletna som vi var så la vi oss vid halv 12 tiden. Idag åt vi god mysfrukost och sedan hjälpte jag henne med lite möbler vi var och köpte till hennes vardagsrum. När jag åkt därifrån så hämta jag upp farmor och tog över Rusta. Hade två lampskärmar, bytte dom och kom hem med helt ny uppsättning av skärmar och fötter! Blir nog bra, ska pyssla med det lite senare tänkte jag!
 
Vi var förbi Stuvbutiken också och jag kan säga att TAPETDJUNGELN kommer nog bli min död. Vad ska man ha? Vilja färger, mönster? Det är ju ett evighetsprojekt när man lider av lätt besultsångest. Det som var bra att golvet är fastställt och klart vilket det blir. Nu ska jag bara räkna på det och göra ett dokument med alla kostnader. Fick med mig en bit hem så jag kunde se hur det lägger sig i rummena. Får se imorgon när det är ljust hur det ser ut, så spännande!
 
Imorgon börjar en ny vecka och jag tillåter mig själv att hemmapyssla. Ingen tur till någon träning eller så, utan nu är det fokus på hemmet. Det ska tvättas, rensas och jag funderar på att börja plocka ur mitt rum lite så det inte blir tungt senare. Planerar även vad jag ska göra med badrummet som ligger i köket. Skulle ju vara så snygg med en HEMNES 8 lådorsbyrå ifrån Ikea där istället. Jaja, det återstår att se! Nog älskar jag att pyssla runt och inreda från A till Ö men det krävs cash och då får man ta det man har!
 
Ikväll ska jag pyssla med lamporna som sagt, sedan är det farmor som bjuder på kvällsmaten. Kommer bli SÅ gott! Sedan ska jag sätta på en bra film och tända precis ALLA ljus så jag känner mysfaktorn ända in i ryggmärgen! Blev väldigt sliten när jag kom hem så tror en myskväll är på sin plats. Lugna och varva ner litegranna. Känner mig inte så spänd eller så, men bara avslappning är ju så gôtt!
 
Vi hörs imorgon people! Nattinatti!
 


Bilder ifrån allt mys under helgen, bortsett ifrån min myskväll jag snart skall ha!



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback