Sömn?

Hello!

Ja, nu sitter jag i soffan. Lyssnar på my country och ser på Stargate Atlantis, Malins favvoprogram! Har vaknat fram och tillbaka hela morgonen. Vet inte riktigt vad som händer. Det är fint väder ute men jag ser ett mycket dystert moln utanför mitt fönster, ser faktiskt ut som jag själv sitter där uppe i himlen. MLi är på väg så har plockat litegrann. Inte lätt att få bort en helg på bara 1 timme. Tillbaks till städningen, vi hörs senare!

Inlåst.

Hello!

Ja, jag skulle bjuda på ett deep inside inlägg. Men det blir inget med det. Inte inatt iaf. Dels för att tankarna inte ska segla iväg och dels för att jag måste försöka sova. Emelie kommer runt 12 tiden imorn och kollar läget så måste upp i ottan och städa bort efter helgen som var. Underbar helg, helvetets helg.. Nej, nu blev de för downtown. Lägger mig nu innan det riktigt spårar här uppe!

Godnatt!

Städa, städa är inte kul på en måndag minsann!

Hello!

Ja, nu är det måndag minsann. Lite ångest är det att man inte gjort något vettigt idag mer än en promenad upp på hea och tillbaka. Därför ska jag börja med det nu snart. Lite illa, lite tråkigt men som tur är kan man lyssna på Rena Rama Rolf, Fångarna på Fortet och Timeout. Bra tv4, nu kanske ni kan börja sända det jag brukar vilja se.. 2½ män, Sex and the City, Navy CIS... Eller så får jag helt enkelt försöka fixa fram 3an!

Kom precis hem utifrån, hoho. Sanna sitter nu på tåget mot Solstaden. Fick nyss ett sms, senilfia hade glömt sin kamera. Så det får jag ju dra med mig ner på onsdag när jag ska dit. Nu ska jag bara slappa tills jag finner krafter åt att fixa så det blir ordning på torpet, haha!

Djupare inlägg senare, byebye!

Städa, städa varje fredag också varje jul.. det tycker jag är kul!

Hello!

Ja, nu ska jag städa som bara den. Eftersom man får finbesök på förmiddagskvisten och på kvällens nalkas lite rajjtantajjtan. Då måste man ju visa upp vilken fin lägenhet man fått, men dock är de ju vart man ska göra av alla saker? Rensar ur saker och ting nu iaf. Så kläderna ska avra där dem ska, garderob eller tvättstugan. Sakerna jag inte ska använda hamnar i förrådet. Sedan får vi se vad som finns kvar när jag är klar.

Ronjano Spontano came to my crib after a wisit at Bröderna Börjessons Butik. Vi käkade frullerulle och tölade om allt mellan himmel och trädtoppar. Sedan begav vi oss mot hennes crib som var riktigt mysigt 80-tal. Nu håller jag på att städa för imorn då de som sagt kommer det finfolk.

Ska kanske tvätta som en tok? Men det gör jag på söndag, då man redan har gött med ångest. Nu ska det bli fint här inne, no more dumburk förens jag är klar! Det ska ni vara säkra på! Städa, städa varje fredag också varje jul.. det tycker jag är kul!

Back in the crib!

Hello!

Ja, tillbaks i gluggen. Nu nalkas sängen efter att ha gått 6011 meter och mycket bra kanaler på tvn. Godnatt på er söta barn, även ni som jobbar natt!

Ingen Rock'n'Roll utan vuxenkoll!

Hello!

Ja, nu håller jag på att packa ihop mina saker för att bege mig norrut i Värmland. Min lilla glugg på Storgatan saknar mig och jag saknar den lika mycket. Ska röjjas och kollas med bidrag osv. Nu ska jag diska, packa ihop och apcka med saker. Sedan ska jag hämta Måns för han har ju självklart blivit utsläppt av Per och gått hem till 12an. Hoppas allting blir bra i slutändan. Vi hörs när jag landat! Puss på alla!

If I could go back.. to that time.

Hello!

Ja, sista natten i stugan. Imorn bär det av hem mot min lilla takglugg på storgatan. Där ska det packas in nya stuff från farmor, städas tills det blir gnuggmärken i golvet och sedan ska man ju självklart till försäkringskassan. Lite sugigt att växa upp när man måste göra en massa. Nog med att man vill ha mycket ansvar men att få hela sitt liv i en stor kasse, HERE YOU GO,  är inte rock'n'roll mina vänner. Det är inte kul att växa upp.

Radiotjänst ringer mig angående tvn, tycker det fan är lite läskigt alltså. Att man inte kan få ha en tv och se bara på film på. Jag visste att man var tvungen att betala för tvkanaler om man ska se fångarna på fortet, sex and the city osv. Men att betala för att en TV ska bo i lägenheten? Snacka om att betala extra hyra för en dumburk till kompis. 176 kr i månaden eller vad var det de kostade? Rädda mig från att bli vuxen någon!

Innan jag åkte till katterna idag tömde jag mitt rum helt och hållet på 12an. Jag har släppt taget om huset. Det har jag. Men när det kommer andra saker som jag finner är viktigare då blir det känsligt. Jag blir arg, ledsen och otroligt frustrerad för att jag inte har makten att göra något åt saken. Learn to live with it, it's the only thing to do!

När jag grävt fram diverse 90-tals sakerna hittar jag massor med brända skivor som jag gjorde i mina yngre dagar. Hade gjort en som det stod "Simon <3    Annas gråthiphop</3" på. Antagligen hade deppiga Anna gjort en cdskiva efter hon blivit dumpad av Simon, den långa snubben med blonda håret och ögon med både blått och grönt. JISSES, MY FRIENDS! Så gammal musik som är så ruskigt bra! Någon som minns Shorty, Anton&Affe, Ophone eller RKM kanske? Mestadels svensk hiphop men även Simple Plan med I'm sorry I can't be perfect hade petats in på cdlistan. Tror ni tårarna kom?

Sitter och lyssnar igenom resten av skivorna. Brukar ju lyssna på Replay Hit Mania, svenska hits som är omgjorda till lite mer partylåtar. Hör just nu Vandraren, haha så bra! Vet inte när jag ska sova men antar att mormor vill att jag ska försöka iaf. Vrida och vända tills det finally händer, John blund kastar sitt ögongrus i ögonen på mig och jag somnar.

Skriver imorn, när jag fått vettiga saker för mig att göra. Godnatt på er alla hjärtan!

Kom och värm dig, här hos mig.
Låt de blåsa, låt det regna hela natten.
Kom och värm dig, värm dig, här hos mig.
Vi drar ner rullgardinen och dricker upp mitt vin inatt.

Arg på allt just nu.

Hello!

Ja, nu ska jag ut på kattjakt och sedan sak jag käa hos mormor och morfar. Efter det ska jag hit igen och invänta otroligt mysigt sällskap, nämligen Sanna! Hon kan lugna mina nerver just nu. FYFAN!

I wanna be a billionaire so fuckin bad..

Hello!

Ja, nu har man landat på hemmaplan åter igen. Ville egentligen inte åka hit. Jag menar, hur kul är det att ge bort sina älsklingar? Iofs är det bara farbror Per som ska ha dem. Men iaf, man får ju inte samma tillgång som tidigare. Varje gång man åker till stugan nu så har man ju inget att se fram emot. No more love my friends, no more love.

Att gå från ett familjeliv med djur till att bo ensam och inte ha djur kvar suger otroligt hårt. Trodde de räckte med motgångar för i år? Hela året har ju gått mestadels med motgång och så kommer det ännu en stark höger i ansiktet. När ska man få medgång? Visst, de senast medgångarna jag kan minnas är intagning och flytten till Sunne. Sen den där gången i april också. Men sen då? Är det något mer som varit medgång? Jisses, året är slut om ca 4 månader, kan bli många motgångar på vägen minsann.

Hade jag varit biljonär så hade jag kunnat köpa ett hus att bo i och i huset skulle jag, Måns och Missi bo. Kärlek, kärlek, kärlek! Då hade jag kunnat bo, inreda, leva precis som jag ville. Jag skulle kunna gå i skolan och samtidigt ta hand om mina älsklingar. Ibland önskar jag att det bara kom in en asstor summa på mitt konto. Då skulle jag verkligen inte vara själviskt! Allt skulle gå till mina bebisar först och främst. Mina fina älsklingar.



sliten men kör på ändå!

Hello!

Ja, blev väckt av farmor förut. Hon kunde inte bärga sig så hon plingade på här när jag vaknade. Vi var till försäkringskassan som var stängd, lampaffären hade inte vad farmor tyckte jag skulle ha och efter det var det coop för ett måttband. Nu ska jag packa ner datorn och dra ner mot Deje, sen vidare till stan. Där nalkas shopping med farmor Max på IKEA. Vi hörs senare!

Kroghäng!

Hello!

Ja, nu är det bestämdt och jag ska precis dra mig ner mot solstaden. Men först Deje där det ska hämtas upp norrbagger. Jag önskar er en trevlig kväll och jag hoppas min blir den samma. Kram på er!

Vi hörs later alligator!

Vem sover hos mig inatt?

Hello!

Ja, nu har jag varit ute och gått. Det var skönt. Istället för att sitta framför här och glo och tycka synd om sig själv. Bullbak blire inget av med förens jag fixar en kavel. Jäkla dret verktyg alltså, vad använda dem förr i tiden då? Banka dem på degen eller? Får försöka med det om jag inte får tag på en kavel.

Nu ska jag göra lite mat, sen duscha och efter det får vi se om jag blir hemma framför stora dumburken med tvspelsdosan i handen eller om jag drar mig söder ut för lite umgänge. Blir ingen alkolada för min del men kroghäng låter inte fel. Det spörs!

Jag tror att "stöket" som är i hela lägenheten är min lilla trygghet jag har kvar av vad som är mitt gamla liv. Livet i huset. Alltid stökigt. Är det stökigt och trångt försvinner det där stora utrymmet som annars finns. Det blir så tomt om jag skulle städa. Iofs jag vill städa men tar det med myrsteg. Jag vill ta det lugnt och inte stressa. Vill komma in sakta i detta som kallas verklighet och vuxenlivet. Kommer bli så otroligt tomt när jag städat, vem sover hos mig då?

Någon som sover hos mig inatt?

Ge mig styrka..

Hello!

Ja, nu sitter jag in my little crib in Sunne. Lämnade ju Malin igår morse vid flygplanet så hon kom iväg iallafall hel. Just nu sitter hon väl med ett par matpinnar och försöker dricka soppa med dem. Tokfia, det är vad Malin är! Allting ska käkas med pinnar, only för att hon älskar asiater. Ta ett chillpill bruden!

På hemfärden sov jag bara två timmar. Sen åt vi hos farmor och därefter hem mot stugan, jag och pappsen. Pappa la sig för att sova och jag la mig i soffan. Såg på Natt på Museet och försökte sova. Men gick inte. Kände mig bara sliten men inte trött. Packa ihop mina saker ifrån Deje och drog mot Karlstad där shopping for systeryster väntade. Hon köpte kläder för 1000lappen och sedan var det mat som gällde. Fick gyros, oboy, chokladkakor, energidryck och åka bil av henne. Kunde fått en tröja men känner jag mig sjäv kommer den bara ta en massa plats som jag inte har.

Väl färdiga så ville ju mamma bjuda ut mig på restaurang. Här hade man gjort sig klar för avfräd mot Sunne runt 4-7 tiden iaf. Nej, nej nu ska man vara framme klockan 10 på kvällen! HAHA! Maten smakade iallafall jätte gott och de kunde ju inte bli bättre när jag fick dynor av farmor i inflyttningspresent. Tackar, tackar!

Var faktiskt svårt att somna inatt. Trots att jag gick upp 10.30 i torsdags och sovit 2 timmar på cirkus 40 timmr så var det svårt. Fixade med tvspelet så spelade det litegrann. Tänkte jag skulle göra det nu också, men eftersom det är så fint väder ute så skäms jag över att sitta inne just nu.

Köpte lite saker förut så ska göra bullar senare, hoppas jag har ALLT nu! Köpte ju blandfärs så nu ska man inom en snar framtid göra ostfyllda köttfärsbiffar, MUMMA! Sedan tvättar jag ju också, vilket jag måste om jag ska få någon form av ordning här någon gång. Kläder kanske är min passion? Hmm..

Jag har inte suttit vid datorn sen jag skrev senaste inlägget vilket var i torsdags kväll. Nu när jag sitter här så blir jag bara fylld med ångest och ledsen. Kanske ska undvika denna dumburk och fokusera på stora dumburk med tvspel istället? Det spörs..

Nu styr jag kosan, hörs!

Tiden går..

Hello!

Ja, snart åker vi. Det börjar ta emot. Känner helst att jag vill fly ifrån allting just nu. Är otroligt trött, men vill inte sova. Kommer inte kunna även om jag försöker. Tänker på allt. Verkligen allting. Om ändå Linn var hemma nu. Ser på Ice Age 3 nu för att döda tid. Får se när pappa vaknar. Vi åker ju runt 12 så vi åker från stan halv 1. Hoppas Sara hinner. Eller snarare hoppas vi väntar in henne. Vi kommer göra det, men känns som ändå inte. Förstår inte.

Det börjar bli jobbigt faktiskt. Känns skit konstigt men så otroligt ledsamt. Vet inte riktigt hur jag ska beskriva det. Känns som att det är nu allting går skilda vägar fast ändå inte. Ingen kommer försvinna föralltid, vi kommer att ses igen. Men ändå kommer det ta sådan tid att kunna ses igen. Allting känns så konstigt. Om ändå Missi och Måns låg här bredvid mig nu. Då skulle det kännas bättre.

Kommer vara lite dålig update här nu. Skriver nog när jag kommit till Sunne igen.

Med foten mot framtiden..

Hello!

Ja, tro det eller ej.. jag är vaken. Men ska snart gå tillbaka till sängen. Sömnen ville inte vara min vän inatt. Somnade runt 2 - halv 3 och upp vid halv 8. Malin är numera lite mörkare blond, som hennes riktiga hårfärg. Dock kanske lite fläckig eftersom färgen inte räckte till hela håret. Men det blev bra iaf. hon fick tillbaka lite av sin egen färg.

Jag vet att stora syster fått lite mardrömmar angående detta med att Malin ska till Japan. Det har liksom aldrig stört mig på något sätt. Men nu när jag skulle släppa av henne vid bussen så tog det otroligt emot. Vi åker imorn natt till Stockholm. Därifrån ska hon flyga till Paris och sedan vidare. 1 år är hon borta och jag får inte se henne förens till påsk, det är ett bra tag. Det tog redan emot när hon sa hejdå till Måns och Missi hade sprungit iväg. Det var då det slog mig, ett sista farväl av våra kissemissar. Sen vet vi ju inte vad ödet visar.

Hela detta året har varit otroligt känslomässigt. Det startade med att avsluta ett kapitel, påbörjade ett nytt som jag snabbt fick avsluta igen. Sen kom beskedet om att flytta ur boet man bott i hela livet. Många säger "Man kan inte bo där förevigt". Vet mycket väl om det, men varför nu? Kunde vi inte få ha jobb och eget boende först? Det skulle kännas säkrare. Skolan var otroligt jobbig att jag bröt ihop dagen vi åkte till Magaluf. Kände mig så otroligt misslyckad. Väl i Magaluf hade jag skolan kvar i skallen även folk jag gärna velat vara där med. Sen kom balen och den var inte så häftig som väntat, detsamma med studenten. Inte alls som förväntat, snacka om att jag ville hem.

Därefter blev man ju arbetslös en lång tid. Fick måla staket hos farmor, alltid något. Det är bra. Sen har man ju gått runt i oväntan om vad framtiden har att erbjuda. Fick ett brev från Broby Grafiska, antagen till Hälsoterapeut linjen som är på 2 år. Tårar kom mina vänner, tårarna kom. Nu bor jag i Sunne. Ensamt? Det är inget skämt. Har aldrig känt mig så ensam som jag gör när jag är i lägenheten och låter tiden gå. Man tänker på allting.

Behöver aldrig mer behöva gå till tandregleringen igen. Frisk förklarad igår. Det var lycka. När jag och Malin kom hem så somnade jag en stund. När jag vaknade igen satt vi i sängen och kollade filmer på mig och Sara. Att se det leendet på min lilla syster, det var lycka. Vi satt tillsammans, skrattade, pratade, tog kort och myste med Missi. Det var lycka. Hon somnade fort när vi hade lagt oss. Själv tog det något timme eller två. Har jag fått samma mardrömmar som min stora syster?

Jag är glad för Malins skull. Jag är glad för den upplevelsen hon ska få uppleva. De erfarenheter hon kommer få och den lycka hon finner där borta. Jag är positivt inställd på detta. Men det tar emot att inte få se lilla systeryster på 9 månader. Hela familjen är utspridd, i Sverige och i Världen. Malin kommer vara i Japan, Sara är bosatt i Norge, Pappa jobbar i norra Sverige mestadels, Mamma bor och jobbar i Karlstad och jag kommer plugga samt bo i Sunne. Det är bara jag och mamma som kan ses när vi vill, hur vi vill. Gud vad jag kommer sakna alla..

Vet inte riktigt hur jag ska avrunda detta. Det känns tomt på något sätt. Jag vet att vi alla möts igen. Men att vara så långt ifrån varandra. Känns konstigt. Att bo tillsammans i 19 år och sen ska hela familjen åt olika håll och kanter. Varenda krona är värd för att jag ska få träffa min familj. Gud vad jag älskar dem!

Rollin, rollin, rollin..

Hello!

Ja, nu har man fått en ny besökare. OMFG tänker ni alla nu va? Vem är det? Vem ska vara delaktig av Annas liv mer än vi?! Jojomen, det ska jag för er berätta! Min kära farmor ringde nu såhär på morgonkvisten just för att få se bilder på min lägenhet. Dock hittade hon inte värst bra så jag ska hjälpa henne på traven när jag är i stan. Hon var nämligen inne och velade på Mars 2009 på bilddagboken.. Inte lätt med datorer!

Nu har jag precis fixat håret, känner att jag måste göra en rejäl omgång med shampoo i det men får ta det när tiden finns. Ska käka lite smörgås som mormor gjort. Sedan bär det av mot stora staden. Tror jag, ska sminka mig först och spruta lite parfym. Vill ju vara fin när jag och mamsen ska ut ikväll!

Somnade inte förens kl 4 imorse pga en morrande Måns och getingar. Släppte nämligen ut Missi så satt Måns 10 meter ifrån oss. Morrade och så kom han mot dörren med ragg på ryggen. Kom något konstigt ljud ifrån skogen också. Sen getingar på 2-3 cm långa var inte heller något som fick mig att somna. Flög in 3 stycken under tiden jag stod i dörren och skulle öppna för Måns skulle komma in. Turen på min sida, dem är döda idag! Ringde Conrad, den enda jag visste som var vaken. Jag trodde på fullaste allvar att det var något läskigt djur utanför. Kunde inte somna när vi lagt på heller. Men tillslut så!

Nu ska jag dra mig, vi hörs när jag kommit hem troligtvis!

To grow up..

Hello!

Ja, nu har jag landat. Umgåtts med Linn, träffat Linnea och Alexander, sett på när mor och lilla syster blivit nya jag, rensat ur min gamla mobil och hunnit se många program jag inte sett på någon vecka. Det suger att vara utan tv ska ni veta. Kan ju se på DVD eller ska jag säga KUNDE?! Jo tack, den satans maskinen har försökt loada sig ända sen imorse. La ner projekt morgonfilm när jag började packa ska ni veta.

Imorn ska jag bli ännu mer vuxen, ska skriva på papper från Fortum. Hur mycket suger inte det på en skala? Jag vet med mig själv att jag är mogen i kolan men inte tillräckligt mogen för att bli vuxen. Vem vill bli vuxen? Enda fördelarna är ju saker man får göra som man inte fått tidigare, men sen då? Vet inte om jag fått för mig detta eller om det kommer från en film, men något säger mig att man ska åldras. Man ska födas, man ska vara barn, man ska vara ungdom, man ska vara vuxen, man ska vara gammal och man ska dö. Även om man inte vill, så finner man något fint i allting. Man får se all förändring i livet. Se allting allting växa från frö till full vuxet träd. Intressant tanke.. Får tänka vidare på den en annan dag.

Nu ska jag sova för imorn ska jag köra Värmland runt och efter det ska jag till tandläkaren, får troligen pisk. Efter det ska jag och mamma ut på solstadens gator och käka god mat. Hur mysigt som helst! Katterna ligger i varsin soffa och jag ska ta över sängen! Skriver när jag har vaknat. Godnatt på er!

Från en bonnhöla till en annan..

Hello!

Ja, nu drar jag mig söder ut. Finns bara osociala bloody fuckers här uppe, nejdå. Alla är inte osociala bloody fuckers, men mestadelen är det. Men nu ska jag hem och få kärlek! Gud vad jag längtar! GIVE ME YOUR LOVE, GIVE ME ALL OF YOUR LOVE, I'M THE ONE FOR YOU! Första stopp blir väl hos höppetössa om jag inte tar och lastar av allt is tugan först kanske? Det spörs!

Hörs när jag landat i Deje!

Vart är världens bästa Karlsson?

Hello!

Ja, nu har man vaknat, käkat, duschat, diskat och det är bara packningen samt ett brev kvar så är jag på väg hemåt sen. Ska ta och lägga in tvätten i garderoben, lakanen i skåpet och sedan packa ashell. Vill hem nu känner jag. Andas, ladda batterierna och sånt. Dock ska jag försöka att INTE dra med mig halva lägenheten för det blir bara jobbigt att dra på. Räcker med att jag måste bära en jäkla dammsugare ner för trapporna. Trött och ingen positiv syn när det gäller packning.

Vart är världens bästa Karlsson när man behöver honom? Min glugg kan ju förknippas lite med att Karlsson kommer in igen fönstren. Eller okej, min egen fantasi när det gäller den saken! Men ändå, vart är han? Jag har kuckelimuck medicin som han ska få som jag inte äter. Karlsson, Karlsson världens bästa Karlsson..

Nu ska jag packa i ordning här, så jag kommer iväg!

Långa nätter, där ute finns en värld av långa nätter..

Hello!

Ja, nu sitter jag här och avrundar min kväll med Melissa Horn. Vilken brutta alltså! Hade inte internetet varit så segt och gjort så Spotify hackar så hade det spelats ofta, ofta mina kära vänner! Mycket tråkigt med sådant internet men vad gör man inte för lite kontakt med cyberspace och det som händer utanför mina fönster?

När jag vaknar runt 10 tiden så ska jag börja packa ihop mina saker och dra mig mot Deje. Ska bara städa undan lite, diska och sedan är jag redo för lite hometown ska ni veta. Kommer tillbaka till Sunne på Fredag eller Lördag, vet inte än med det märks. Ska få lite kärlek från två riktiga kelgrisar som jag så gärna vill ha hos mig hela tiden! Måns och Missi, mina babies.

Eftersom det inte finns så mycket sällskap här uppe i norr så beger jag mig söder ut där trevliga prickar svämmar över. Behöver kärlek, närhet och någon som sover bredvid mig. Missi är perfekt om man känner sig ruskigt ensam, hon trycker sig in på och visar kärlek genom sina strykningar mot ansiktet, med sin ena läpp upp så man får lite mysigt kattsaliv på kinden (Okej, inte fresh. Men det är kärlek!). Måns är perfekt om man vill ha någon bredvid, han följer efter en och ligger bara still. Han kommer när man ropar och hoppar upp i knät när man säger till. Gud vad jag älskar er! Varning för bildbomb på mina gosungar.

Nu ska jag plocka ur sängen lite, lägga mig och längta tills jag vaknar! Fort, fort, fort mot Deje! Jag längtar efter kärlek! Jag längtar efter mina kissemissar! Jag längtar efter mina vänner! Jag längtar till mitt paradis!

Godnatt alla älskande, dela med er av er kärlek!

Missi & Måns
Mina älsklingar i mörkret!


Trevlig gårdag!

Hello!

Ja, Sanna var här och höll mig sällskpa inatt/morse. Träffade Malin, käkade pizza och softade i solen. Hur nice som helst. Sedan hämtades Annelie och vi drog några till en pizzeria och sånt. Sedan satt jag och Sanna i min fina vita soffa. Såg på Knocked up och käkade myspys, sedan hämtade vi folk i Bäck. Efter det kollade vi läget på gatorna sedan blev i här hemma. Jokkipokki bajhöl kom förbi en sväng för lite vatten och godis. När han dragit somnade vi till 27 dresses. Eller ja, Sanna gjorde. Jag var vaken till halv 6.

Vi har käkat baconostsås med spaghetti och Malin var här en sväng. Sedan har vi sett In her shoes, nice. Hon dorg rätt nyligen och jag ska placera min breda bak på duschgolveet och duscha tills jag ser ut som ett russin. Kände redan innan hon åkte att det blev ensamt, FEAR OF WHAT?! Skärpning. Nu blir det dusch.

Hörs later aligator!

Speechless..

Hello!

Ja, jag är typ nyvaken. Behövde verkligen sömnen. Trots att jag vaknade runt 8 och 9 så kunde jag somna om. Good, good. Downtown feelingen har inte släppt och jag är rädd att den inte kommer göra det förens jag blir sysselsätt av någon person. Sanna ska kanske komma förbi och hälsa på senare vilket jag otroligt längtar efter! HOHO! SÖKER SÄLLSKAP STÅR DET I PANNAN PÅ MIG!

Ibland eller ja, rätt ofta nu för tiden så önskar jag att vi aldrig hade setts igen. Det gör så ont i mig hela tiden då jag hör saker jag inte vill veta något om. Varje gång vi ses känns det som den allra första gången. Minnen överallt som bara får mig att drömma tillbaka några år. Japp, it's killing me. Kommer på mig själv många gånger när jag är ute och går, jag går runt och små ler för mig själv. Tänker på alla platser, alla minnen och alla gånger vi gjort skaer tillsammans. Förstår inte vart jag får min ork ifrån att sitta och tänk såhär. Att intala sig själv att man inte är något man är, är helt sjukt. Jag ljuger för mig själv och jag ljuger för dig. Bättre att ljuga och gömma än att förlora allt man fått. Det värsta är att jag känner mig inte nöjd utan vill ha mer. Jag ska vara glad för vad jag fått, men som sagt.. Ibland önskar jag att vi aldrig hade setts igen.

Jag brukar inte ge upp saker. Ger jag mig in på något så brukar jag lägga in allt jag har och hoppas på vinst. Dock blir det ju inte så denna gången. Sitter hela tiden och hoppas. Fattar inte hur jag orkar alltså. Kan inte skolan börja nu så jag slipper sitta och tänka i min ensamhet hela tiden? Jag blir knäpp av detta alltså!

Nu ska jag diska och städa. Hörs senare!



Jag älskar dig när du är full för då visar du att du vill ha mig. Du visar kärlek.
Jag älskar dig när du är nykter för då visar du att du är ärlig och inte vill något.
Jag hatar dig när du är full för det är jag som har känslor.
Jag hatar dig när du är nykter för du stöter bort mig totalt.

Jag både hatar och älskar dig för den du är full som nykter. FAN!

Downtown.

Hello!

Ja, nu har man sett några filmer idag. Spiderwick, Australia, Blades of Glory, Narnia och 27 dresses. Antar att filmerna fortsätter imorn. Dock känns det som att jag inte kommer ha något att se på tillslut. Lite illa. Men så är det när man inte kan sova. Ska ge de ett försök nu iaf. Medans det är mörkt ute.

Idag har jag målat på som bara den. Eller okej, mest kladd som blir något vackert efteråt. Ska ta kort så får ni se vad duktig jag är på att kladda. Hela undersidan av handen blir sotig, haha. Imorn ska jag nog baka bullar. Så jag har något att sysselsätta mig med. Tvätta är ett alternativ också samt att STÄDA trappuppgången. Möms. Branta trappor är som flinta steken på grillen ska ni veta.

Har varit lite downtown ikväll. Hade hoppas på att 27 dresses skulle hjälpa mig få fram lite tårar men icke. Gick inte för sig de. Funderar på om jag ska dra hem mot Deje imorn kanske. Eller på söndag. Vara där tills pappsen kommer hem och vi åker till Stockholm med Malin. Vill ha lite kattmys nu. Lite kärlek sitter aldrig fel. Målade Missi förut också. Ser ut som en sotigfläck ungefär. Men ja, det spörs. Ensamt här uppe. Det är ju inte som i Deje då jag kan åka till vem som helst och hälsa på liksom. Sen saknar jag mina missar. Hemlängtan. Det är ordet.

Sov gott med er!

Fredagsmyyyys!

Hello!

Ja, nu blir det film. Först ut är Blades of glory, sen får vi se vad som händer. Rätt varmt, kanske en promenad för att svalka? GE MIG REGN!

Klimpsoppa, MÖMS!

Hello!

Ja, min promenad sträckte sig nästan åt två timmar. Det är nice. Nu är jag i full gång med klimpsoppa som vi brukar säga i familjen. Klimp är mjöl och ägg med kryddor, soppan är självaste köttsoppan med grönsaker. Hur mömsigt som helst. Inte nog med det, jag klarade av att göra KLIMP! Hur nice är inte det då? Visst, det är inte svårt alls egentligen. Ett barn på dagis hade lätt klarat det. Men visste faktiskt inte om jag gjorde rätt men gött ska de iaf bli!

Blades of glory, sedan får vi se vad jag sätter på för film. Hörs senare!

Ooh rainy day!

Hello!

Ja, jag kan ju meddela att det regnat mestadels här i Sunne idag och det börjar spricka upp lite nu. Kyrkklockorna ringer och bilarna rusar förbi på utisdan av min glugg. Jojomen, glugg minsann! Mitt vardagsrum/sovrums fönster påminner nämligen om Pelle Svanslös glugg i julkalendern. Enda skillnaden är att han har spm en liten trapp upp till fönstret och kan gå ut genom det som en dörr medans jag måste typ banta bort mer än halva kroppen och klättra upp och trycka mig igenom ett av de små fönstrena jag har. Lite mysigt är det. Mina grannar mittemot får man lite känsla va detta "gluggsamhälle".

Har ser på Spiderwick och Australia nu. Så nu har man sett dem man hade radat upp. Så vad händer nu? Eftersom jag inte gjort så mycket mer än att klia mig i röven och legat i soffan så tänkte jag att jag skulle ta mig en tur ut i friska luften. Solen är på väg tillbaka. Hoppas ändå att det regnar ikväll, då har jag anledning att sitta inne och se på film.

Nu ska jag bege mig sen får vi se vilken film det blir. Ha de bra så länge!

Ooh rainy day!

Hello!

Ja, jag kan ju meddela att det regnat mestadels här i Sunne idag och det börjar spricka upp lite nu. Kyrkklockorna ringer och bilarna rusar förbi på utisdan av min glugg. Jojomen, glugg minsann! Mitt vardagsrum/sovrums fönster påminner nämligen om Pelle Svanslös glugg i julkalendern. Enda skillnaden är att han har spm en liten trapp upp till fönstret och kan gå ut genom det som en dörr medans jag måste typ banta bort mer än halva kroppen och klättra upp och trycka mig igenom ett av de små fönstrena jag har. Lite mysigt är det. Mina grannar mittemot får man lite känsla va detta "gluggsamhälle".

Har ser på Spiderwick och Australia nu. Så nu har man sett dem man hade radat upp. Så vad händer nu? Eftersom jag inte gjort så mycket mer än att klia mig i röven och legat i soffan så tänkte jag att jag skulle ta mig en tur ut i friska luften. Solen är på väg tillbaka. Hoppas ändå att det regnar ikväll, då har jag anledning att sitta inne och se på film.

Nu ska jag bege mig sen får vi se vilken film det blir. Ha de bra så länge!

Inviger min morgon med Lasse W!

Hello!

Ja, nu spelas det lite Lasse W. Han är en stjärna för sin mina vänner, ruskigt bra! Vad händer idag då? Funderar på om jag ska ta och traska utåt i friska luften. Det luktar så mycket morgontrött här uppe nu att det inte luktar sommaräng! Så fönstren är öppna för lite genomdrag.

Var svårt att somna inatt. Är väl inte van att vara SÅHÄR ENSAM direkt. I huset hade jag ju katterna och sen när dem flyttade till stugan så blev det ju tomt där med. Men jag kunde iaf somna och jag kände mig "hemma". Nu känner jag mig inte hemma utan det känns som att jag vaktar den här lägenheten under tiden personen kommer hem från Grekland eller något. Hoppas jag vant mig innan skolan börjar. Men jag tror det kommer bli bättre då. Få lite rutin och slipper sitta ensam om dagarna och fundera på vad jag ska göra.

Haha, tänk vad jag kommer klaga och vilja ha ledigt när det blir jobbigt egentligen? Får försöka njuta medans jag kan. Det är så känslomässigt allting just nu. Allting som är mitt är här, jag har ingen att direkt gå över till om jag skulle få tråkigt, lilla syster drar till Japan på torsdag, jag vill mysa med mina kissemissar.. mycket som spelar in. Igår blev det så ensamt att jag började faktiskt gråta lite. Separationsångest? Kanske, hade ju det innan vi flyttade ifrån huset. Kanske kallas något annat när man känner sig ensam?

Tänker hela tiden på vad Sandra sa till syrran om att hon skulle en dag bo ensam. "Sara, du kommer aldrig klara av att bo ensam. Så fort du är ensam så åker du alltid till någon eller försöker få någon polare att komma till dig!". Känner mig otroligt träffad när jag tänker på det. För det är precis så jag gör. Jag sitter ensam, tigger efter sällskap samtidigt som jag kan åka flera mil bara för att inte vara ensam. Skäms inte direkt för det, men i 19 år har jag bott tillsammans med folk ständigt. Det har nästan varit så att man vill att dom ska åka bort under helgerna för att man ska få va själv. Nu får jag vara själv hur mycket jag vill. Nästan så man ångrar att man ville få iväg dem varje helg..

Annelie var här en sväng nyss och hälsade på. Vilken kvinna! Hon är så himla snäll och skulle det vara så att jag supit bort min nyckel så skulle jag garanterat få sovplats där. Hon är en stöttande stjärna här uppe när mamma är 7 mil ifrån. Jag gillar henne verkligen. Hon är en trygghet här om det skulle hända något. Jag menar, händer det något kan jag ju inte dirket gå och knacka på hos någon annan jag känner. Tänkt på det flera gånger, tänk om något hänt och så står jag utanför Jokkis dörr som ett fån och grinar som om världen skulle gå under? Det går ju inte heller. Men till henne skulle jag kunna göra det. Hon är min mamma nummer 2! Diggar dig Annelie!

Mycket tankar såhär på morgonen. Mycket som cirkulerar. Funderar på att gå ut och röra lite på mig. Så jag slipper sitta här med alla tankar. Ska försöka ge mig på tvspelet sen också. Får se om någon vänlig själ vill hjälpa mig om jag inte fixar det själv. Men mina vänner, klarar jag av att sätta på ett vrångt sofffodral så klarar jag nog pussla ihop ett tvspel, håll tummarna iaf!

Nu beger jag mig åt verkligheten igen, ha en bra dag!

Rädda Willy

Hello!

Ja, bättre djur filmer finns det väldigt få av. Rädda Willy, Den lilla pandaungen, Den otroliga vandringen.. Ge mig fler djurfilmer! Så man kan skratta, le, gråta och bara känna känslan av att vara en person i filmen som får uppleva allt det fina. I want to be in a movie! Jisses, kunde jag bo på Kolmården så skulle jag flytta dit på en gång ska ni veta. Jag älskar djur!

Den människan som tar mig till USA och tar med mig på en späckhuggarshow, den kommer jag aldrig kunna tacka tillräckligt. Jag skulle skratta och gråta samtidigt. Sån lycka har man sällan, eller ja, jag vet inte om jag har upplevt någon sådan lycka någon gång. Men en dag kanske, en dag kanske jag får känna på den lyckan jag också.

Såg på ju på Hannah Montana the movie förut. Den var som serien, rolig. Samtidigt fick man det där pirret. Pirret som får en att känna samma känsla som personerna. Kände mig liksom glad, pirrig, sprallig och helt spänd på det som jag tänkte mig kunde hända. Så himla mysigt. Jaja. Nu tänkte jag bjuda på en video, sen försöka sova om jag kan.

Godnatt på er!

 

I need to let it go.
Need to kill it, before it kills me.
It's gonna be hard, it has already began.

Why? Why do I feel like this?
Why do I have to lie?
Not only to all the people I know.
I lie to myself to..


Filmmys i ensamheten! SAVE ME!

Hello!

Ja, nu sitter jag i soffan som var ett äventyr att ta in i lägenheten. Men mor och morbror klarade det! Grattis på er, eller något. Fick även inflyttningspresent av Peter, VÄLJ VAD DU VILL PÅ ICA! Ja, då kan man ju fråga sig själv vad man ska ha? Man kommer ju in i ett tillstånd där man inte vet vad man ska ta när man får välja på precis allt! Då vet vi ju också att Ica har mycket att erbjuda!

Det fick bli lite sparris, champinjoner, juice, ägg, steksmör, chips, cocacola, mjöl, socker, havregryn, ketchup osv. Såt jag visste jag behövde. TACK PETER! Du hjälper mig överleva här uppe! Känns gött att ha lite mer att välja på än vårrullar och baconsås med pasta faktiskt.

Fick sålt en massagestol idag så fick ju 500 i handen. Dock försvann ju typ hälften när jag var iväg till Coop förut. 3 Filmer och godis. Spiderwick, Rädda Willy 2 och Hannah Montana the Movie. Sätt i H.M.T.M nu i dvdn. Får se om den är något att hänga i julgran till vintern. Lite kul att Miley Cyrus bara är 1 år yngre än mig. Lite avis är man ju, det kunde ju varit jag som sjöng så otroligt nice. Eller iaf såpass nice att folk vill lyssna på hennes röst.


Sen kan jag ju hälsa till mormor och morfar.. DÄR FICK NI! Soffan fick plats och den kom in, HAHA! BILDBEVIS!

Min fina soffa som jag fick av Ida, tack hjärtat!

Lite stökigt än, men de va värre imorse innan jag började fixa inför soffläget.

En av de fina ljusstakarna jag fått av mormor, tack!

Ja, nu ska jag återgå till soffläget. Hehe, jag sitter i soffan men ska fixa med täcke. Godis, dricka och chips ska ställas fram och nu fortsätter filmen. Kanske skriver senare, kanske inte! Men film blire nu, hoppas på sällskap från något håll senare också! Have a nice night!


Lyan för någon dag sedan!

Hello!

Ja, här kommer lyan så som den såg ut för någon dag sedan! Enjoy!

"vardagsrum/sovrum"

 

köket, kan säga att det ser förj*vligt ut idag.

 


Malins födelsedags/Japan-present!

Hello!

Ja, här kommer då bilder på vad jag köpte till min lilla syster på den lilla plånbok jag har. Enjoy!


En tavla, hårfärg och julklappen jag fick av Malin, en torkad ros i lila ram.

Tavlan, så hon minns vart hon kommer ifrån!

Hårfärgen, hoppas den blir bra!


Får ursäkta dålig uppdatering, men det har varit en del de senaste dagarna!

SORY MATES!

Hello!

Ja, jag är trött som ett grullo. Sängen kallar ska ni veta. Det gör t.o.m ont i näsan, så trött jag är jag. Vi hörs imorn, godnatt!

Saknar någon att sova bredvid, speciellt Missi.


Back in the crib!

Hello!

Ja, nu håller jag på att ta upp grejer ifrån "trapphuset". Ställer ju alltid grejerna där först eftersom jag inte vill att någon full gubbe kommer och tar sakerna för mig. Så jag är i full gång med det. La nyss i en tvätt och självklart ska det jävlas. Jojomen, 3 min kvar på tumlaren. Ska nog ALDRIG använda tumlaren här igen, om det inte riktigt krisar sig någon gång.

Så har jag en hel tvättstång att tömma på kläder. Måste fixa med kläderna ikväll, så det är ur världen. Då är det bara att välja och vraka. Dock glömde jag en liten detalj, har fortfarande en masssa kläder hos Linn. Hur ska vi pussla ihop detta? Hmm.. Imorn blir det nog rätt lugnt vad det verkar som. Ska styra upp lite mat sen om jag orkar, annars får jag äta baconsås imorn. Det blir bra.

Förresten jag och min mor kom fram till att jag skulle få jääääätte billiga matlådor om jag skulle leva på grönsaker och vårrullar, hur nice är inte det då? Det är ju så gott och jag lär ju rasa i vikt av näringsbrist, haha! Nej, nu ska vi inte skämta. Vi ska återgå till arbetet.

Nästa inlägg blir det lite presentvisning och inlägget efter det blir min crib atm. Puss på alla godisar!

Happy Birthday!

Hello!

Ja, nu har Anna fixat present till lilla syster Malin som fyller 16 år den 16e Augusti. Vi firar henne idag pga att hon ska åka till Japan den 20e vilket blir lite tight om tid. Blev precis klar med den faktiskt. Nu är bara frågan hur jag ska packa in den. Har varken papper eller tråd liksom. Men jag kommer på något, kom jag på detta så kommer jag på hur den ska levereras också!

Nu ska jag ta mitt pick-och-pack och dra söderut. Där nalkas det kalas, kanske lite Linn om jag har tur och en JÄKLA massa grejer som ska upp till lägenheten. Denna dag får jag bära själv, men det går bra! Tack för all hjälp kära du! Jag hjälper dig när det är din tur att flytta! Ska bli skönt att se hela La familia! Mikael, Lotta, Peter, Josefin, Viktor, Emilia, mormor, morfar, mamma, Malin och Lukas! Kommer ni tillbaka senare får ni se hur lägeheten ser ut idag och Malins present!

Kram på alla kramgoa och puss på alla mysjuka!

Trevligt med kommentarer!

Hello!

Ja, nu skriver jag igen och jag vill visa er en kommentar.

"De är alltid roligt att se hur andra bor och din lägenhet ser kanon ut! Hoppas på att få se hur de ser ut när de är klart oxå. Kök och toalett var ju riktigt läckert! Kram"

Är min lägenhet något som intresserar er? Alltså vill ni se fler bilder, veta lite mer osv hur jag tänkt mig? Bara att kommentera så ska vi se vad jag kan göra. Ska lägga in några av de senaste bilderna på lägenheten med alla grejer jag har. Tvätten är ju överallt osv.

Hoppas ni vill med på resan från att bo i barndomsrummet till helt egen lya!

Hitta Nemo och vårrullar!

Hello!

Ja, nu fick man sova lite. Dock var det någon som ringde och väckte mig, inte lika kul men ett måste att gå upp faktiskt. Ser på Hitta Nemo. Troligt mysig film, bortsett ifrån Bruce återfallslarm haha! Vårrullar ligger på spisen. Ska be mamma köpa en till sån låda och ta med. Det är ju så otroligt gott. Skulle kunna leva på det i flera år alltså.

Ska styra upp lite saker också. Men det tar vi efter middagen. Eller ja, lunchen. Hörs!

Uppe med tuppen?

Hello!

Ja, nu är man ju vaken. Iofs är klockan 9 men för att jag är ledig så borde jag ju sova till senast 1 iaf. Vaknade vid 6 tiden också, vilket jag gjort varje natt. Av vilken anledning vet jag inte, men förmodar att det är på grund av att allting känns nytt. Känns ju inte som att jag ska bo här i 2 år utan att jag är bara inneboende i någons lägenhet för bara några veckor. Men jag brukar inte sova dåligt då jag brukar sova hos "någon", kanske för detta är min egen lägenhet?

Kan ju alltid leka med tanken och försöka luska fram vad som försigår i huvudet på mig. I det under medvetna. Torktumlaren fick dö igår när jag var ner. Den hade inte gett upp så jag slog av strömbrytaren. Ska strax gå ner och kolla läget med den. Kläderna borde väl passa en nyfödd bebis nu. Sen blir det dusch om jag inte lägger mig och sover en timme till. Känns som att det behövs, men det spörs väl.

Anna vs Torktumlaren nu, sängen sen?!

Seg som en sengångare!

Hello!

Ja, nu har jag försökt kämpa emot torktumlaren. Den vill inte gå ihop i kamp mot smutskläderna, nejnej! den vill bara sakta men säkert döda bakterierna och inte bara låta dem få en snabb och smärtfri död. Har dolat med den i 3 timmar snart och jag är grymt trött. Ska ta mig en sista titt på den sen ska jag sova som en stock ska ni veta. Får fixa med den imorn alltså om den inte har gett upp och gemensamt går med mig.

sovgott med er, imorn blir det Deje och Karlstad en sväng!

Gör er redo för bildbomb: first night in the new lya!

Hello!

Ja, kamerasladden är funnen. Tvätten rullar på, vårrullarna ligger i pannan och snart nalkas en efterlängtad dusch. Kan inte bli bättre egentligen. Men nu ska ni få se hur det såg ut i lyan första natten här! Enjoy mates!



Där sov lilla jag på ett liggunderlag + 3 solmadrasser. Tips: get a airbed!



Detta ska vara min hall, dörren till vänster går till do/toilett/toan.



Mitt lovely kitchen.

Kan det blir mysigare än såhär? I'm in love!

 

Nu ska fortsätter jag mot mina duties eller hur det nu stavas? Vårrullar, cocacola, film och majs!


Jakten på kamerasladden!

Hello!

Ja, det är a lot of action atm lads! Har världens stök i hela lägenheten, hur kunde det bli så? Jag som är så renlig av mig.. Okej, lite fake av mig där. Men nu finns det ju en bra förklaring till varför det ser ut som en samlare bor här. alla lådor ska upp, sen ska dem ner i förrådet. Det är kläder som ska tvättas, vikas, läggas in. Kläder som ska hängas och ja, ni kan ju tänka er själva hur detta ska gå när jag har ur mycket kläder som helst och bara en liten garderob med hängare och 4 luckor. Aah, vi får se hur jag löser den saken!

På grund av detta stök så har jag ju självklart städat undan kamerasladden någonstans. Där av är detta ingen kortbomb. Letar som en tok under tiden jag väntar på att tvätten ska bli klar och vårrullarna ska tina ordentligt. Magen börjar mullra ifrån lite svagt. Det är grymt varmt här också, instängt av diverse dofter. Tvätt, svett, instängd fukt, you name it! Det ska fixas det med. No fresh, but I'll fix it! Don't worry lads!

Nu ska jag fortsätta leta efter den förbannade sladden. Den ska ju en vacker dag göra mig känd så den måste ju hittas, see you all later lads!

Jakten på kamerasladden!

Hello!

Ja, det är a lot of action atm lads! Har världens stök i hela lägenheten, hur kunde det bli så? Jag som är så renlig av mig.. Okej, lite fake av mig där. Men nu finns det ju en bra förklaring till varför det ser ut som en samlare bor här. alla lådor ska upp, sen ska dem ner i förrådet. Det är kläder som ska tvättas, vikas, läggas in. Kläder som ska hängas och ja, ni kan ju tänka er själva hur detta ska gå när jag har ur mycket kläder som helst och bara en liten garderob med hängare och 4 luckor. Aah, vi får se hur jag löser den saken!

På grund av detta stök så har jag ju självklart städat undan kamerasladden någonstans. Där av är detta ingen kortbomb. Letar som en tok under tiden jag väntar på att tvätten ska bli klar och vårrullarna ska tina ordentligt. Magen börjar mullra ifrån lite svagt. Det är grymt varmt här också, instängt av diverse dofter. Tvätt, svett, instängd fukt, you name it! Det ska fixas det med. No fresh, but I'll fix it! Don't worry lads!

Nu ska jag fortsätta leta efter den förbannade sladden. Den ska ju en vacker dag göra mig känd så den måste ju hittas, see you all later lads!

Kort bomb!

Hello!

Ja, imorn blir det en kortbomb hur jag steg för steg har flyttat in. Kan säga att jag inte har någon säng kvar i Deje så nu är jag typ lammköttsunnebo. Är grymt trött och imorn kanske Ida kommer på Lunch. Kanske bäst att sova så vi kan laga mat, haha. Bacon-ostsås med pasta, det enda jag är kapabel till att göra nu för tiden. Vart är fantasin? Den ligger i plånboken och den är tom!

Imorn efter lunch ska jag dra mig mot Karlstad där jag ska hämta min efterlängtade soffa som Ida illakvickt vill bli av med. MÖMS! Sen ska jag hämta saker i Deje osv. Hoppas Linn är hemma så kanske man får se henne en sväng. Såg nyss min nya film GOOFY THE MOVIE, kan itne bli bättre.

godnatt sockertoppar!

Fullrulle kanelbulle!

Hello!

Ja, nu har man ju vaknat till liv. Film var inte ett alternativ imorse när solen sken in i lägenheten, no mysfaktor at all. Det var bara att ge upp snoozningen och gå upp. Eftersom de skulle bli hardcore när jag vaknade så satte jag på datorn och började klä mig. Datorn stannade och ville inte starta mer så jag stänga av strömmen och försökte igen, då gav den med sig efter att ha stått själv en stund. NICE!

Under min väntan på min dator så tänkte jag att jag skulle kunna packa ur bilen. Men tror ni inte sitter två alkolister ute på parkeringen då så man inte kan gå ut? Sist jag var i Sunne så skrek precis samma alkolister efter mig och det blev ju mardrömmar utav det. Så jag yrade runt här i min ensamhet tills dem äntligen försvann. Jag, snabb som Bullseye (Woodys häst i Toy Story) ut efter saker i bilen, jag såg dem och försökte skynda så gott det gick. De var på väg tillbaka. Fick med mig en stol och en låda med tallrikar osv från mormor och morfar. Sedan gick dem runt på parkeringen och sedan försvann dem bakom Ica. TUR! Finns inget värre än äckliga gubbar, någon som håller med om det?

Har precis tagit upp allting som legat i bilen sen igår. Några lådor, en ikea-kasse full i kläder och två stolar. Det är jobbigt när man ska springa ner 2 trappor och sen upp 2 trappor igen, då menar jag verkligen springer. Jag tar alltid två trappsteg när jag går upp och gör jag inte det så springer jag alla trappsteg, wierd? HAHA, jag klagar inte mina vänner! Tänk vilka snygga vader jag kommer få på dessa två år? SWEET!

Har pusslat ihop stolen jag fick in först och den duger att pesse på som jag brukar säga. Nu är det bara bordet som ska ha en vit duk, den skär sig lite till resten. Men man tager vad man haver har jag hört så jag är nöjd ändå. Perfekt storlek, form och allt. Kan till och med sätta fast delar på sidan så blir de längre, hur nice är inte det?

Svettig som jag är så ska jag bege mig ut på en promenad när ipoden är laddad, den tål ju inget. Sedan får vi se vad dagen har att erbjuda.. om jag lagar mat kanske? Är inte så mycket mat människa när jag är ensam. Då sparar jag mer än vad jag äter typ. Det är väl lite för att jag har egen ekonomi nu framöver troligtvis och den är inte så stor som jag skulle vilja ha den. Men måste ju bjuda lilla syster och moder på mat sen. Då är det helt okej att laga mycket!

Nu ska jag packa upp lite mera och sedan ska jag ta kort så får ni se lyan på lite närmare håll! Hörs senare!

Fight for this love.

Hello!

Ja, nu har man väl landat kan man säga. Har käkat västkusten hos mor, sedan var det IKEA och efter det blev det hem för mera stuff. Fick en servis av mormor, tack! Ska bli intressant att titta in den imorn. Måste ju har något att äta på, hoho.

Kom rätt nyligen hem från Stinas lya. Inte för att hon var där men de var mysigt. Ida och Linnea sover nog nu. Vi hade lite mys med pizza, snacka spökhistorier och hade asmysigt. Mer gånger tjejer! Kalle på Spången var med på ett hörn också. Riktigt skoj, mer gånger sa jag! Om ni missade att läsa det? MER GÅNGER!

Sitter just nu på golvet i mitt lilla kök. Tyckte ju att jag var så smart när jag städa undan och skulle ställa datorn här på mitt lila köksbord, klöfträet aka Anna Molander glömde ju en liten detalj.. VART I HELA HISSINGEN SKA DU SITTA NÅGONSTANS OM DATORN STÅR PÅ BORDET?... Inte lätt att vara dum ibland ska ni veta. Eftersom ryggen inte pallar allt tryck i världen när jag hänger framåt och knäna inte ska få stryk så sitter jag nu på golvet. Rätt nice ändå, diskbänken och allt är ju rätt lågt. Perfekt för någon i Linns längd. Hon kommer njuta den dagen hon lagar mat här.

Nu har jag pumpat upp en madrass att sova på, inte solmadrasser. Fick låna mammas som tur var tills jag får min. längtar dit kan jag säga! MIN SÄNG ÄR KÄRLEK UTAN DESSLIKE! Funderade på om jag skulle se någon film men med lite eftertanke så känns de så otroligt bättre med sängen och kan starta upp morgondagen med någon mysig film. Så vi säger godnatt nu, för imorn är det hardcore in och ut med allt jag köpte idag!

Godnatt på er alla underbara där ute, mycket kärlek till er! ME LIKE BE HAPPY!


Bäst låt atm.
Cheryl Cole - Fight for this love





just know that you're not in this thing alone.
there's always a place in me that you can call home.
whenever you feel like we're growing apart.
let's just go back, back, back, back, back to the start.

Waking up in Sunne, hoho!

Hello!

Ja, lite fyndig och la till Sunne och tog bort Vegas. How nice? Nu ska jag och min breda bak börja traska ner för trapporna och ta bilen mot Deje-KD. Där det nalkas packning och food. Ni fattar grejen skulle jag tro, hoho. Hoppas mammsen bjuder på lite bensin. Vill ju sova här inatt igen, trots att sovplatsen inte är den bästa. Vill ju bara få allt klart, hoho! Vi hörs när jag landat! Nu flyger vi!

California Girls - Sunne Girls?
(Okej, vi ska inte överdriva detta med min flytt. Puss på er!)


Sunnebo?

Hello!

Ja, nu ligger man nästan nyvaken på ett tomt golv. Okej, det är inte så tomt. Med tanke på vad jag har stökat ner så är det pretty understandable. Jo, förresten.. jag är i min nya lägenhet. För er som visste, inte visste, för er som anade och för er som bara var nyfikna på vart jag kunde vara. Nu har jag börjat flytta in minsann. Tillbringade första natten på solmadrasser och ett liggunderlag, inget jag kan rekommendera! Ska bädda om sen tänkte jag. Kanske blir mjukare.

Igår flyttade jag och min vän upp ALLT JAG ÄGER OCH HAR upp hit. Känns otroligt wierd att alla de där lådorna i förvaringen var typ tusen stycken och bara 10 av dem var mina. Vart har mitt liv tagit vägen? Har jag lagt mitt liv på kläder eller? Kanske.. allt det är ju hos Linn, haha. Kanske därför det känns otroligt lonely? HAHA, get a life Anna..

I all min hast igår efter besked om nycklarna så kan jag säga som så att jag glömde Malins jacka i bilen 3 gånger, jag sprang runt som en yr höna i min mors lägenhet och samtal gjordes hit och dit. Det tog nog 40 minuter för mig att komma iväg och då ska ni veta att jag hade nästintill ALLT packat och klart. SWEET JESUS! Ta ett chillpill kvinna! Så glömde jag köksredskapen jag fick av mor, nice going! Sen när vi var i stugan och kollade katterna, samt hämtade dator osv, så tänkte ju jag "Jag skulle kunna ta med stekpannan så har jag imorn". Nej, låt åskan slå ut hjärnan på mig och låt mig glömma ta med den. Så nu sitter jag i lägenheten med med en massa mat, massor av frukt, smör och saft. Det kan inte bli bättre va?

Jag färgade ju håret på farmor, sålde bebissängen vi hade när vi var små, umgicks med Sanna och hann med det mesta som jag inte trodde jag skulle hinna. Sen glömde jag ju mycket på den vägen men det känns lite gött att ha alla saker flyttade på bara några timmar. Nu är det bara möbler. Ida, du ska snart få bort den vita soffan, jag kommer och tar den!

Eftersom jag bara ligger på madrass nu med täcke och kudde, kan jag då kalla mig sunnebo eller måste hela allt vara på plats? Kan jag kalla mig det när allting är där det ska vara, eller är jag sunnebo nu när jag "flyttat" in? HAHA, dagens I-landsproblem..

Nu luskar jag på om jag ska dra till Karlstad och handla. Handla, åka till Deje och kolla läget sen vidare hit för att fixa lite. I slutändan så blir väl allting bra, right? Hoppas på det iaf. Nu ska prinsessan på ärten dra sig för att fixa grejer, kanske hitta en lapp och skriva upp allt på? Det vore.. vi hörs senare!

Karlstabo?

Hello!

Ja, det var inte en dröm att somna igår. Kände mig precis som prinsessan på ärten. Obekvämt, kallt, ljust... allting var irritationmoment. La mig i mammsens säng vid 8 tiden, tog sin tid att somna där men lyckades iaf. Försov mig lite men ska nu dra mot Deje IGEN, sen tillbaks till Karlstad. Här ska de säljas spjälsäng, haha! Nu ska jag dra mig. Vi hörs senare om gårdagen och titeln!

Stop do stuff you don't want to do.. or do you want to do it?

Hello!

Ja, nu har man varit Dejetown runt då. Har precis placerat min breda bak i soffan och ska alldeles strax hoppa in i duschen. Ska bli skönt ska ni veta. Dock är det jobbigt när man vill bli torr och är blöt, förstår nog grejen där va? Håller på att steka korv. Det blir korv med lite penne pasta, hur nice är inte det ändå? YEAAAAH! Blev ju ingen frukost imorse på grund av möggelbröd. Kanske dags att kolla läget i förtid Anna? Haha..

Pratade nyligen med min fars mor och sedan med min egen mor. Jag och min fars mor satt i en diskussion om hur min lägenhet ska se ut, vi får väl se hur det blir i slutändan. Ska färga håret på henne imorn så hoppas hon blir nöjd. Jag och min mor diskuterade både lägenhet och sovplats, ikväll ska anna sova första natten i Karlstad. Det man skulle kunna kalla "Mitt andra hem nr 1". Ska ut och ta någon drink, tror jag iaf. Måste kolla kortet innan jag drar, haha.

Var hos Linn en sväng och snackade lite. Lite dubbelkaka på hela dreten och ingen förstår något. Eller ja, någon fattar ju men vi fattar iallafall ingenting. Medans Linn sitter och säger att hon är i ovisshet så sitter jag och säger att jag har mina teorier. Det är rätt kul att diskutera saken för man FATTAR men man FATTAR INTE. Det som händer är liksom lite svårt att förklara. Om man nu gör saker man inte vill, varför gör man då dem sakerna? Säger man att man inte vill fast man innerst inne vill?  Förstår ni vad jag menar? Vill man inte, så gör man inte. Vill man så gör man. That's it.. right?

Nu väntar duschen och ett saltbad för pastan, vi hörs senare!