Ohana

Hello!

Ja, nu har man gjort det ena och det andra minsann! Hämtade ett stycke Dahlman i Tolita skogarna. Trevligt resa därifrån. Linn var ju inte direkt med i svängarna men jag och Ronjano hade iaf trevligt. Tänk vilka BRAVADER! Hon var med om en liten karatefylla där igår. Haha, underhållande!

Kom nyligen hem från kalaset hos kusinerna. Det gick bättre än vad jag trodde och jag var kvar längre än tänkt. Det var en härlig stämning och vi snackade en massa minnen från när jag och Frida var små. Allt möjligt kom upp och det kändes så bra. Hanna tror jag kommer vara först med att få barn av mig och Sara. Vi får väl se, man måste ju ha kille först och det är jag långt ifrån I guess. Önska att man sågs oftare bara. Det är det jag tycker är ledsamt när det gäller livet i sig. De släktingar jag träffar mest är mormor och morfar. Sedan är liksom resten utspritt och när man ses så vet man inte riktigt hur man ska bete sig för att känna sig som en i Ohana. Så känner jag iaf. Önskade att livet hade mer tid att ge. Fanns den tiden så skulle jag hälsa på mina kusiner och släktingar mycket oftare. Kvalitets tid är viktigt tycker jag.

Fick även veta att Monki har megarea så imorn ska jag inhandla ett par tuffa pumps. De är svarta med gulda nitar på klacken och hälen. Inte riktigt jag men jag gillar dom! Jag gillar ju lite attityd, ni som alla amerikanska negrer har? I filmer och sånt. Sån känsla och attityd, WHAT A FLOW! Varför jag ska köpa dom imorn är just för att vi räknade ut vad dom skulle kosta när man dragit av det mesta. De kostar 450 kr och efter avdragningen kostar dom 56 kr. PANGPRIS! Ett måste att handla! Borde kolla efter byxor också eftersom mina sprack förra helgen. Det spörs om man ska leka skräddare!

Senare blir det stan. Ska hämta peeps och handla lite mat. Katterna är hungriga. Får se om man finner något att titta på. Är fett osugen på allt efter igår. Det var den värsta helgen detta år, ÄN så länge. Kommer troligen ännu värre saker framöver. Det är inte bara magkänsla utan jag vet att det kommer hända saker. För en gångs skull är jag inte ovetande när det gäller det.

Titeln jag valde nu, Ohana, valde jag för att det är viktigt för mig. Ohana har jag fått Lilo & Stitch filmen. "Ohana betyder familj och familj betyder att ingen lämnas utanför". Min familj förblir en familj även en av oss bor i Kongos djungler. Jag älskar min familj och många gånger det krisar sig, självklart tycker man mycket mindre om en person då och då. Men att sluta älska dom kommer jag aldrig göra.

Nu ska jag styrs annat, skriver senare!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

The Saltwater Room

Hello!

Ja, då har två av åtta ögon vaknat till liv. Måste säga att det är way to hot in here. Men ska inte klaga ändå, det är ju så himla kallt i stugan så jag har ju förfryst tårna där liksom. Nu blev ni rädda och inte vill hälsa på mig där men jag sätter på fire-on knappen, don't worry!

Fick telefonsamtal av en mycket kry Ronjano. Hon skedade in the town called Kil och önskade för skjuts hem. Ängeln som jag faktiskt är så tar jag den vägen förbi och hämtar upp henne. Dock vet jag inte om jag kommer hitta men det ser vi sen. Vi ska kanske dra en pizza senare idag. Ska nog ta en myskväll med henne tror jag, länge sedan man skeda till en film.

Har typ skit ont i ögonen sen igår. Vet inte hur jag ser ut idag heller, känns inte så okej. Somnade med en toffs på huvudet så nu ser ju luggen heybaberiba ut. Känns det som iaf. Sminket och allt vill jag inte ens tänka på. Jisses, hej jag blir mörkrädd när jag ser dig typ. Hinner kanske fixa mig lite innan jag drar på kalaset sen. Känner egentligen inte för att inte gå dit, men det är Ohana och vad gör man inte för familjen? Kan bli jobbigt, men får ta och bita ihop!

Läste mitt horoskop för någon timme sedan och den löd: "Söndagens fullmåne sätter förhållandet till någon som betyder mycket i ditt liv i rampljuset. En fin och optimistisk utveckling präglar situationen i grupper.". Undrar vem det kan vara. Kanske Ronjano? Frågan är ju vilken fullmåne, om det var natten till idag eller natten som kommer? Det kan ju sätta många svar på mina frågor.

Lyssnar på Owl City, är dom inte bra så säg? Titeln i inlägget atm är en av deras låtar. Gud så king! Tänkte jag lägger in ett litet klipp och delar med mig lite av dessa kings. Även en liten text ur låten. Here it comes!

Time together is just never quite enough
When you and I are alone, I’ve never felt so at home
What will it take to make or break this hint of love? 
We need time, only time
When we’re apart whatever are you thinking of?
If this is what I call home, why does it feel so alone? 
So tell me darling, do you wish we’d fall in love?
All the time, all the time

Time together is just never quite enough
When we're apart whatever are you thinking of?
What will ite take to make or break this hint of love?
So tell me darling do you wish we'd fall in love?
All the time...



Det var vad jag hade att erbjuda denna lunchtime of the day. Vi hörs senare!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Sol, vind och vatten..

Hello!

Ja, nu skriver man igen. Tyvärr, det är fett ovärt. Nu vet jag det mesta och det ska jag ha med mig i backpacken. Samtidigt som jag vill gräva ner saker i backen så kan jag inte det. Lika bra att ha det i ryggsäcken genom livet. Då lär jag mig till nästa gång. Usch, skriver när jag inte är med folk. Som sagt jag är mer koncentrerad då. Vi hörs! Godnatt eller Godmorgon på er!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

krökning på g!

Hallå alla blogg läsare!

Linn westman här, annas soulmate, anna står i duschen och jag sitter på badrumsgolvet och diggar musik och skriver lite blogg. Anna tyckte jag skulle ta en titt i hennes blogg, så ja bestämde mig för att skriva några rader.
Vet ni vad vi ska göra ikväll, neeeeeeeeeeh de vet ni inte!
De ska krökas för fulla muggar, vi ska bli så på lyset så vi knappt vet vad vi heter, eller va säger du ännapäna?
Jaaaaaaaaaaaera säger hon här, dock ska kärringen köra imorn, mohaha synd om dig :D.
Fan de där va dåligt av mig, sorry anna! :)
Men allvarligt va ens ska ja skriva, ja har ju fullt upp med mig själv just nu, fixa naglar, hår, face, kläder allt möjligt. Så har inte tid med detta mer nu, sorry anna. Detta blev ett dåligt inlägg av mig, flåt.
Så dax för att fixa sig, men först... en GROGG!

Men vad säger vi.. HEJDÅ deje, HEJ sunne.
tack på förhand. / linn.

Lustiga låtar och pancakes!

Hello!

Ja, nu sitter jag hos mormor och morfar. Vi sitter och lyssnar på det sjukaste JAG har hört på länge. Linn kommer dö senare. Illa, illa. Ska snart dra härifrån. Måste ju börja göra sig iordning om man ska någonstans. Har ätit pannkakor och nu behövs det ingen mer mat. Nu är jag mest okoncentrerad här märker jag. Skriver senare! Vi hörs!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Chaffis och shoppingrunda!

Hello!

Ja, nu ska jag när som helst dra mig iväg mot Solstaden Karlstad. Guuuuud så fint! Får se vad som ska inhandlas. Just nu är jag seg men hoppas på att jag är lite piggare bland alla andra shoppingglada människor. Skriver mer när jag kommit hem, vi hörs!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Morgonsked?

Hello!

Ja, inatt blev det inte mycket sked. Jag och Linn låg rumpa mot rumpa. Minsann inte gött! Speciellt när man delar täcke. Då ligger ju allt täcke bara på the big wide ass of oss. Fetonice. Vaknade ungefär för en timme sedan. Har slängt in en tvätt och ska hänga den om cirkus en timme. Kan vara bra att ha lite kläder ibland. Vore fet onice att gå runt naken. Linn ligger fortfarande och leker med John blund. Han är ju en trogen fella!

Ska snart ta mig en dusch för jag luktar rava. Sedan ska jag till stan med lillasyster och handla. Fetonice att handla ensam men får se om jag kan fiska någon. Hela Karlstad kan väl inte vara upptagna, eller? Kanske ska höra av mig till farmor och få lite kvalitets tid? Eller höra om mormor vill med så kan vi gå runt inne i stan lite? Ska ringa och höra mig för tror jag.

Inatt drömde jag om ett telefonsamtal som förblev/förblir en dröm. Dessa två snubbar som var med bor i verkligheten tillsammans och jag drömde alltså att de ringde "hemifrån" sig. Då hade jag skrivit bådas namn på hemnumret. How cute! Synd att man inte kunde få världens dunder dröm istället. Typ en som man nästan gråter av, eller typ som den jag fick i stugan. Då jag inte kunde somna om! Bjuder på en liten truddilutt som är min favorit av Lasse W atm!



Men nu väntar duschen, ska bli gött! Skriver en sväng innan jag far!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander


Before I say goodnight.

Hello!

Ja, jag är ju lite blödig och tänkte därför lägga in en vacker låt. Den får mig att tänka på vad Fredrik sa till mig när han pratade om mig. Han pratade och sa något liknande om att jag var en sådan tjej man skulle uppskatta att se varje morgon man öppnade ögonen. Just självaste poängen att se mig varje gång någon vaknar, att den personen älskar det, det känns liksom overkligt. Visst, någon gång kanske någon uppskattar det. Men just nu känns det inte verkligt. Något som inte kommer att hända... Fredrik kanske ville vara snäll också, men man vet ju aldrig. Brukar ju vara blödig när jag blir samtalsämnet. Farligt att leva på hoppet om att någon ska tycka så. Usch..

Jag önskar väldigt många gånger att det bara var du och jag. Bara för en kväll. Ingen annan, bara du och jag. Det är så mycket jag vill säga dig men aldrig får chans till. Så mycket jag vill veta men får gissa på för att försöka förstå. Får försöka tro på något som finner mig positivt men som även medför sina negativa delar. Hoppet är det farligaste. Det är det som gör mig besviken i slutändan. Det går inte en dag utan att jag tänker på allt. Inte bara på det som cirkulerar runt dig utan också det liv jag lever här. Jag vill bara göra många bilder klara så jag slipper sitta i ovisshet om vad som händer och varför det gör det. Jag vill inte vara något verktyg, jag är faktiskt en människa!

Allting liksom klumpar ihop sig. Allt som kommer från olika kanter. Spelar ingen roll vart man kommer så klantar sig det mesta. Problemen försvinner inte bara för att man flyr ifrån dom. De kommer tillbaka förr eller senare. Det är väl bland det värsta med problem. Att när man väl har fått dom nedgrävda och begravda, alltså man har på sätt och vis gått vidare, så går dom upp ur graven och återuppstår igen.. Jisses, problem alltså!

Chester See - God damn you're beautiful.



MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Bedtime..

Hello!

Ja, med diverse oplanerade grejerna idag så har jag och Linn hamnat i sängen nu i iaf. Gött minsann! Kvällen har varit bra med fin besök från söder och från mon! Det var trevligt. Det bjöds på pizza, pepsi och diverse tuttifrutti. Mums! En sjuk film också, sex överallt. Och homos. Avslutade tvkvällen med Jurassic Park 3. King film!

Imorn är jag chaufför åt min lilla syster. Hon ska på språkkurs och under tiden ska jag handla. Duktig va? Synd bara att man inte kan handla vad man vill. Men något gottigott blir det väl... typ hårfärg. Sedan väntas det mat hos mormor, när får vi se. Kvällen vet jag inte hur den ser ut än. Känns illa och oskönt. Trött också, kan bero på det.

Blir lite blödig såhär vid kvällningen. Eller ja, kväll och kväll. Det är ju typ natt nu men iaf. Tänk, tänk, tänk.. Varför ska allt vara så svårt? Nog med att man ska få sig en utmaning men detta tar priset alltså. Orkar liksom inte. Snart bryr jag mig inte om något känns det som. Kanske är lika bra. Jag verkar inte direkt få någon medgång.. Hela den här förbannade smeten börjar snart bli en stor hård degklump.

Nu ska jag sova, duscha när jag vaknar sedan väntar shopping. Vi hörs när jag vaknat, godnatt på er!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Fullrulle kanelbulle!

Hello!

Ja, nu sitter jag i skolan och styr upp livet här lite. Inte direkt röj så är på fredagsmysdagen men ska snart dra så lider inte direkt. Har lämnat in en bok som jag fått en andra varning på. Vart tog den första varningen vägen? Tydligen så är det så att lärarna får den första och sedan får man det andra i ett brev på posten. Halleluja! Men iaf har fixat det mesta nu. GÖTT!

Har gjort en hel radda på ett papper som är full av kvarglömda uppgifter och prov. Sedan ska jag skriva ut tänkte jag men vågar inte skriva ut så gör det hemma hos mormor och morfar sen. Känns skönt att jag fixade allting på en halvtimme. Plus poäng till mig, yay! Jag är duktig idag. Extra cred!

Dagen blev inte som den skulle. Tur att jag åt hemma, frukost hos Ida blev det inget med. Ska sola där sen istället, gött! Åt lite rester ifrån vitlöksköttfärssåsen jag gjorde igår. Herregud! Det märks att det är vitlök i krokarna här. Det luktar ifrån min hud, mohaha! Inte så fresht men då får jag ju vara ifred right? Haha!

Det är ju fullrulle kanelbulle idag! Sugen jag blev på att baka bullar nu.. Men iaf.. Ska ju hämta Linn senare, städa, sola, byta lakan och allmänt styra upp lite extra såhär på en fredag. För här kommer alla grejerna på en och samma gång! Var ju in på konsum förut. Vilken härlig syn! Varje gång jag ser någon bekant så kan jag inte låta bli att skratta när dom inte ser en. nästan så man smyger lite sakta men säkert. Ska skriva upp lite mer grejer på den där andra saken också.

Ska nog dra mig in mot stan nu. Vore nice om man hann med allt innan Ida tränat klart. Ni som ska till Mitticity, vi ses där! Annars hörs vi senare!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Jag tänker mer på henne än på dig.

Hello!

Ja, nyvaken och sängsjuk sitter jag här ni i min lejon tshirt och bara önskade att det funnits mer tid till sömn. Älskar att ligga kvar i sängen och snoosa. My god. Ska ju ta mitt pick-o-pack och köra mot storstan där Ida väntar. Får se om jag kommer i bra tid. Ska käka frukost hos henne, hur mysigt som helst!

Tänker ju så himla mycket nu för tiden. Inte bra för hälsan ska jag säga er men jag måste. Måste tänka igenom för att försöka förstå vad som har hänt, vad som händer och vad som kommer att hända. Jag blir liksom mörkrädd och vill inte gå fram på samma sätt längre. Jag tänker mer på henne än på dig och då gäller inte detta bara en person. Känns illa att det ska behöva vara såhär, men jag kan inget göra. Det som hänt kan inte gå ogjort, de enda jag kan ändra på är framtiden och den vet jag inte ens hur jag ska tackla. Något jag måste tänka igenom lite till. Usch..

Måste säga att jag är ett musicfreak. Inga fel alls och det är inget som direkt påverkar mig själv. Alltså, den person jag faktiskt är. Kan ju lyssna på 1000 saker samtidigt och ändå veta vart jag är i låtar. Gud så king! Just nu är det denna låten som står högt upp på listan. Lite för att gamla band blev omknytna igår. Lite kul och generad som vanligt så blev jag riktigt glad. Trodde kontakten aldrig skulle bli stor igen. Iaf under den tiden denna kontakten var vid liv så rullades denna låten runt överallt för mig. Skrev t.o.m blogginlägg om denna "vänskap", vågen för det! Börjar gråta för jag nästan skäms men vad gör man inte för kärleken som jag brukar säga!

Molly Sandén & Ola Svensson - Du är musiken i mig.



Nu ska jag packa och dra, vi hörs!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

OS eller?

Hello!

Ja, nu sitter jag här och strir med pappa Fredrik och mamma Linn. Dom vill inte att jag ska börja ett dåligt liv men det är deras fel att jag inte får göra som jag vill. Buhu. Vi får se vart mitt lilla liv bär vägen!

Os på tvn. inget jag följer kan jag säga. Det liksom bara är på för sällskapet skull skulle man kunna säga. Är ju lite ensamt här nere faktist. Missi ska ju bara ligga konstigt så det är oskönt läge alltså. Drack lite te förut och damn, it tasted so good! Kanske ska börja skriva på engelska ? Nejda, nu ska vi inte överdriva.

Imorn är det skola, Ida, sola, SATS, kanske handla, kanske träffa en liten erica och sedan får vi se vad klockan är. Måste upp imorn och packa åt syrran vilket inte är det rockigaste. Nu ska jag skriva en lapp på allt som ska med, sedan ska jag fixa naglarna. Platta håret får vi se om jag orkar göra ikväll. Ska försöka styra banken också nu när klockan är ändå fredag.

Ska försöka uppdatera med youtube istället för att lägga in länkar. Känns inte så aktuellt och kolla på länkar när man kan se direkt i bloggen. YAY ME SOM HAR LÄRT SIG! Imorn ska jag nog lägga in en go morgonlåt. Vi får se!

Men vi hörs imorn, godnatt på er!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

I won't say I'm in love.

Hello!

Ja, nu har jag ätit för ett helt kompani och vill inte se något ätbart för resten av detta dygn kan jag säga er! Som vanligt är jag en mästerkock och har idag framställt vitlöksköttfärssås. Den kommer dofta ljuvligt om jag skulle börja träna nu och svettas lite. Älska vitlök.

Lyssande ju på musik, as always. Och då kom ju Hercules låten upp "Inte jag". Den är ju så snuskigt bra. Bara att det var den engelska versionen av The Cheetah Girls. Eftersom dom har gett den lite med go with the flow känsla så var det precis som att de sjöng direkt till mig. Time to grow up and handle it like a grownup. Orka kolla upp stavningen. Lär mig sen när jag läser texten senare. Ska ge mig ett försök att lägga in ett klipp här får vi se.



HEJHOPP! Ser ut som att jag lyckats! Får se om man kan spela upp den senare.

Iaf, den låten fick mig i tankar. Är det så kanske att jag trycker undan en massa i mitt bagage och sedan är det överfullt med en massa? Jo tack! Kanske är så. Dock vill jag ta mycket saker i egna händer men diggar inte detta med att vara en mes. Vågar ju inget. Vågar min inget så vinner man inget men jag är ju så förbannat dålig förlorare. Det är nästan läskigt, man blir mörkrädd alltså. Så himla rädd för att misslyckas. Jisses!

Nyss färgade jag håret på min mor. Så snygg blev hon! Själv har jag kletat i resten av hårfärgen som blev över. Snacka om att vara tattig? Men så är det när man är en fattig student som nästan snart ligger back. Det röda försvinner nog mestadels denna gång. Sedan får vi se när jag köper färg. Får se hur mycket pengar det blir över imorn efter att jag har köpt present, lämnat tillbaka det jag lånat osv. Måste ju köpa studentbiljetterna också. Får icke glömmas! Nöje före skönhet! Tråkigt uttryck, men det är vad jag måste göra. Sedan kan jag ha kul nykter, bara att fråga dom jag varit ute och festat med de senaste 3-4 månaderna. Bortsett från lördagen! Första gången på rackarbajar länge!

Nu ska jag försöka styra upp lite i syrrans rum. Kanske byta lakan eller två. Ska bli mys i helgen tror jag. Linn är en villig skedare och tackar gudarna för det! Blir inte så mycket sked och det värsta är att när man som mest vill ha det så får man det inte. Illa, illa.. Men nu är det music over head up high så hörs vi senare! Då vet jag mer om kommande helg!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

En lektion i Vargens historia och matlagning!

Hello!

Ja, nu har jag ipoden i fickan, lurarna i öronen och sjunger för kung samt fosterland! Jag ska nämligen laga mat, ovanligt. Idag funderar jag på lite vad jag ska gegga ihop. Än så länge är det köttfärs med en massa starka kryddor. Blir troligen lite grädde i men det spörs hur det kommer att smaka. Är rätt mätt efter den där färdig rätten Pasta Alfredo. Smakade skit. Lärde mig av det misstaget, ät bara mat du själv tillagat! Säkrast så.

Jag är ju som person att jag vet vart jag har folk. Vissa personer kan jag oftast aldrig sätta fingret på när det gäller att umgås men när det gäller att vara ärlig och lita på andra. Då vet jag verkligen vart jag ska vända mig. Många gånger vänder jag mig till så oväntade ställen att jag själv funderar på vad jag håller på med. Men det är så jag gör. Hoppas nog lite på att få beskydd, oftast nek. Men än har jag itne gått under jorden. I detta fallet gäller det ju att jag vet inte vem som gjort denna apskit till mat så därför kan jag inte lita på om det är bra mat eller inte. Föredrar min egen mat framöver. Eller mammas... Det enda jag kan lita på! Syrrans risgratäng går också, lillsyrrans bakverk med. HAHA!

Sov ju hos Ronja och Pappa D kom ju hem. Fick ju lite djupare hjälp med Debattartikeln, vilket var ett stort plus i kanten. Han predikade om diverse ting om vargen. Minsann, tänk vad saker kan vara intressant ibland. Så nu är jag djupt insatt i att fixa den här debattartikeln. Det lönar sig att sova borta och plugga samtidigt. Man får inte bara lite stöd utan väldigt mycket fakta samt inspiration.

Ronja ska med den 9 Mars så vi blir nog ett litet gäng som åker. Än så länge är vi bara 3 men man vet ju aldrig om den lilla siffran utökas. Ska bli intressant och se hur det är där uppe. Har ju bara åkt förbi med buss och gått förbi när man varit ute och gått. Men aldrig varit in och verkligen grävt igenom muren av kunskap. Kul och visdoms ord där..

När mamma kommer hem så ska det snackas om hur det blir i helgen. Hon ska ju åka Wasaloppet. Jisses Amalia säger jag bara! Hon har satt i hårdhandskarna och tagit tummen ur röven. Duktig mor jag har! Läser ju som sagt fitnessbloggar och skrev en liten rad till en av dom. En utbildad personlig tränare vid namn Julia. Tänkte hon kanske fick mig igång lite på egen fot. Ska kolla närmare på mailet jag fick av henne. Det spörs hur det blir med det.

Hann se mina program idag. Förutom Jon and Kate plus 8. Buhu. En annan dag! Snart är det NAVY CIS och då hoppas jag att jag är färdig med maten. Vill inte laga mat i 70 år. Det börjar bli en börda då jag liksom "MÄSTE" göra det. Får skylla mig själv när jag är sent ute så nu ska vi inte klaga. Tur att musiken finns, det fördriver tiden en del!

Nu ska jag bosätta mig helt i köket. Vi hörs senare!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

A place to crash..

Hello!

Ja, nu uppdateras det direkt från Dahlmans! Dock från egen maskin men vad gör det? Blev ingen hockey imorse, jag och Ronjano snusade gott i varsitt hörn av rummet. Igår kväll när vi lagt oss så kunde ingen av oss somna. Tror jag låg vaken i en timme efter vi lagt oss. Försökte att lägga mig det skönaste jag kunde, försökte med yoga andning för att får bättre kontroll på min andning och bli mer lugn men inget funkade. DAMN!

Vaknade tusen gånger också när man väl somnat. Ronja gick och la sig i soffan, öppnade fönster och drack vatten gjorde hon också. Jag fick sms halv 3 inatt och klockan ringde tjugo i 9 imorse. Vaknade innan då också. Vaknade 06.18 och tänker SHIT HOCKEYN! Kollade i soffan för att se om det låg en rötött där men såg bara täcke. Hon hade nog gått ner, jag sover vidare tänkte jag. Sedan vaknade jag 10.38 och då bestämde jag mig för att inte dryga mer. Jag smsade folk och sedan gick jag ner på toaletten och en Ronjano vaknade. Hon hade varit under täcket hela tiden. Luring..

Nu sitter vi vid varsin dator och lanar typ. Ni vet väl vad det är hoppas jag, annars lever ni i en helt annan tid än den tiden som är idag. Har invigt denna underbara lönedag med lite nergobollos, chips och någon kladdkaksmuffin som Ronjano upptäckte var icke kladdig utan hård som sten. Stackars hennes tänder!

Ska försöka pussla ihop dagen så gott det går. Ska börja med att skriva lite text och fixa bild åt mormor till min klipp bok. Sedan ska jag i det lilla paket skicka med bilden på min balklänning så får vi se vad Maggan tycker. Tänkte jag skulle gå förbi henne idag men tror det blir bättre imorn, kommer ha sådant flow då så ujuj. Ska ju steka köttfärs när jag kommer hem. Mor köpte hem diverse ting igår så nu ska jag väl kunna pussla ihop något. Är inte så sugen på bönor, tror det blev lite för mycket sist. Illa..

Lyssnar på S Club 7 just nu. NOSTALGI! Kan man säga mer? Kommer ihåg den serien, superduper var den! Kollade även senaste nytt på Spotify. Hitta Leona Lewis nya hits. Dom var riktigt king dom med. Dom hamnade på at the moment ffs :) . Lägger allt nytt jag hittar där, sedan sorterar jag in dom i olika grupper jag har. T ex feel the love. Igår när jag badade fixade jag lite musik. Har en playlist som jag lyssnar på och uppdaterade den med en jäkla massa Alan Menken. Allt från Pocahontas till Sex and the City the Movie finns i denna playlist. Here's the playlist: only bathmusic.

Nu ska jag nog styra annat. Känns som jag tjötar ut er om jag håller på och bara babblar på i ett enda stort inlägg. Då vill ju ingen läsa nästa inlägg som kan vara freaky fuckin hilarious! Jag är ju lite knäpp. Ronja fick se filmerna jag gjorde i lördags kväll/natt. Den enda kommentaren: "Det är som att du är det mobbade barnet". HAHA! Kanske var det också? Beror på hur man ser på saken. Taggad till att hålla igång, då kan vad som helst hända!

Nu som sagt, styrs annat! Vi hörs när jag kommit hem!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Tvätt, packning och en jäkla massa sked!

Hello!

Ja, nu har man hälsat på the woman of my life, Ronjano. Hell of a woman! GOD! Iaf, planerat att jag ska med henne hem och skeda efter hon slutat jobba. Fet nice! Ännu mer nice är det att vi ska upp och se på hockeyn till möran. Hej jag heter Anna och jag kommer garanterat somna! Är mer för morgonmys framför tvn än självaste tvn. Så det blir jag och täcket.

Ska fiska med lite kladdkaksmuffins, chips och diverse onyttigheterna här hemifrån. Några negrosbollos blir det nog också. Malin ska nämligen rulla några stycken. Men först så tänkte jag nu att jag ska hänga tvätten. Det är otroligt boring men måste göras. Hör att min mor kom hem nu förövrigt. Sedan ska jag ta mig en dusch för det hinner jag nog inte imorn innan jag drar till skolan.

Ronja ska hjälpa mig plugga lite, gött! Behöver verkligen hjälp att komma igång. Hon är en ängel ska jag säga er! Min hjärna är long gone idag ska jag säga er. Förövrigt kom jag på att ladda ipoden. Sedan kom jag också på att jag har så bra musik på den. Det är ju helt sinnessjukt. När jag gick hem lyssnade jag på Liam - Det sker en gång i livet. SÅ BRA! Aja, ska ha med datorn i duschen så man inte känner sig så ensam. Vi hörs senare!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Jakten på min kon!

Hello!

Ja, nu har man väl fixat det mesta. Vågade sätta på tvättmaskinen förut, eller ja.. Mamma snarare pushade mig lite till det. Eftersom det inte fanns någon ström imorse så har jag inte vågat sätta på in case of breakdown. Men nu är den igång och har jag tur så kan jag tvätta igen sen när den är klar.

Kanalerna på tvn funkar ju inte heller. Jon and Kate plus 8, Ghostwhisperer och That 70's show är ju något jag ser fram emot varje dag. Så det fick man ju missa, buhu. Tur att mammsen snart kommer hem och fixar till det. Jag ska nämligen se Crocodile Dundee ikväll. Så jäkla bra film, haha! Vart är alla vildmän här i värmland? HOHO?! Jag söker en Tarzan liknande sexbomb som vet vad känslor är och inte leker mongo från Kongo. Okej, där var jag skämtsam på högnivå.. Nu skattar vi.. 1,2.. 3! Gud vad ni ler nu ni som läser. HAHA! Speciellt Linn, hon kan inte stå stilla när hon ser mig ens!

Kom ju hem förut. Vart så sliten så sängen var det enda alternativet. Missi har skedat överallt med mig idag tror jag. Försökte ta en bild förut men det syntes ju inte allt för mycket. Får se om den hamnar här. Då får ni se den bästa skeden en kisse kan ge! Just nu ligger hon i mitt knä med dator över sin lilla kropp och täcke över huvudet. Okej, datorn ligger på mitt ena lår men den är som ett parasoll åt lillmissen. Hon trivs, varmt och gott ni vet.

Sitter och lyssnar lite på Alan Menken. Den snubben gör ju SNUSKIGT bra musik. Tårarna bara svider sig fram i ögonen på mig när jag tänker på alla scener. Sicken fantasi! ATM är det från Den lilla sjöjungfrun. Så himla fina melodier. Btw, jag vill ha klänningen hon får av far sin när hon blir människa. Ni vet den som glittrar och är så vackert skuren?

Ujamejen! Måste ta tag i balklänningen också. I wanna be the most beautiful thing ever. Never gonna happen, but so what? Vill ju få andra att häpna. Så häpen som jag blev förra året. Det var en barndomskompis kan man säga, vi har spelat handboll tillsammans och gick på samma dagis. Hon ser jätte bra ut, inga fel alls. Men är jag såg henne på hennes bal blev jag liksom. STORA ögon och STOR ÖPPEN mun. Hon var så himla fin och jag trodde inte hon skulle vara så fin. Missuppfatta inte. Men det var liksom Magi över det hela, fattar ni? Typ som i filmer när en kille upptäcker en babe eller tvärtom. Så den känslan vill jag att andra ska få när dom ser mig.

Förövrigt så har jag ju en tuttpiercing och en läpppiercing i örat. Varför? Jani, bra fråga. Snyggt i guess, annars skulle jag inte ha det där. Men nu var det nämligen så att när jag var färdig med att skeda vid halsen. Upptäckte jag att en kon var borta, what the F?! Så då fick jag agera genom att sätta dit och joxa hit och dit. Just nu är det bara 2 kulor i tuttpiercingen och så är det bara "kroken" som är ensammen utan något alls. Den enda konen som var borta är long gone, vart är du? Den andra tog jag ur för den ville inte sitta. Så nu är det bara att inskaffa ringar. Mycket snyggare och mycket stilrenare. Vet inte riktigt hur jag ska göra med hålen på balen. Vill inte ha för mycket men vill ändå inte ha två tomma hål där? Aja, det fixar sig antar jag.

Nej nu babblas de på här märker jag. Smsade just med Ronjano och ska till hennes jobb och hålla lite sällskap. Need to talk to that wonderful woman. God, I love her... Har lagt fram köttfärs som tinas atm. Hoppas det är klart tills ikväll. Då ska jag typ bara steka den? Aja. Jag skriver när jag kommit hem och snackat lite med my redheaded friend. So long!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Mätt, behövs ingen mer mat idag!

Hello!

Ja, nu sitter jag hos mormor och morfar. Precis fått mig en omgång av morfars köttfärssås som består åt 1 ketchupflaska. Resten vet jag inte vad det är i. Mormor åkte nyss iväg för att kolla något till mammas mössa. Hon ska på auktion ikväll så jag antar att hon vill ha det gjort. Själv ska jag fara mot Ida när jag får låna bilen.

Tog fram mormors hönökaka hemma. Får se senare om det kanske blir lite hemmagjort pizza senare idag. Just nu är jag så mätt att jag inte vill se mer mat igen, haha! Alla vet vi ju hur det slutar! Man äter som om man aldrig sett mat förut. Funderar också på hur jag ska pussla ihop veckan. Måste snacka med Ronjano angående imorn, hur gör vi då? Det spörs!

När jag kom utanför dörren hemma möttes jag av en stark och härlig sol. Nästan så man trodde att man var i Karlstad. Måste säga att det är lite vårkänsla i kroppen när solen kikar fram så mycket. Så jag funderar på om jag ska gå ut och gå sen och trotsa minusgraderna? Måste finna mer motivation till att kunna träna ensam. Fast jag kan ju ta med mig Lukas, inte ofta vi är ute på tur! Har ju börjat läsa lite Fitness bloggar för att få lite mer inspiration och dels motivation för att kunna klara mig utan S.A.T.S. Kan ju som sagt bli hårt. Idrott 3 gånger i veckan är inte så mycket att hänga i julgranen.

Nu ska jag gå till Lukas och mysa med honom tills mormor kommer tillbaka med bilen. Kan lägga in en bild på Lukasen när jag kommit hem. Har ju kort från i somras när vi var vid stugan, hur mysigt som helst! Vi hörs senare!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Fixar dag!

Hello!

Ja, pga att vi blivit strömlösa här så har det inte blivit av med något arbete idag. Sovit tills nu ungefär vilket var fet nice. Aldrig fel med lite extra sömn men nu ska jag snart börja jobba for real här hemma. Morfar är här nu och kollat läget. Ska åka med honom och skriva ut något åt mormor, jäkla tjöt men vad gör man inte för sina mammagener? Ska ju som sagt låna deras bil sedan och lämna tillbaka Idas kamera. Känns skönt att få saker undanstökade!

När jag har kommit hem så funderar jag på om jag ska ta mig ett bad och bara rå om mig själv. Kanske behövs nu när man inte har haft tid till annat? Sedan att jag blir så himla arg, ledsen, besviken och nästintill illamående tar nog en del på mig. Jag brukar oftast inte bry mig när det gäller t ex sjukdomar, sår osv. Har jag ett litet sår på benet så ska jag vara där och ta bort sårskorpan och tänker inte då på konsekvenserna.

Man måste ju börja pusslet någonstans och jag börjar utifrån och in. Först ramen, sedan mitten. Sedan om den sista pusselbiten saknas gör inget, antar att det är så det ska vara!

Får se vad jag styr efter det. Men det lutar mot att kolla om det går att tvätta, sedan fixa med bilderna som ska till HK och därefter kanske lite film. Måste hitta Skönheten & Odjuret snart alltså! Har gått runt och tänkt på den förbannade filmen i snart 2 veckor utan resultat av att se den. Buhu, den är ju så bra. Men nu ska jag göra mig iordning så får vi se om jag och Morfar kommer härifrån. Vi hörs när jag landad på hemmaplan igen!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Kanske ska bli duktigare på vissa plan..

Hello!

Ja, nu ligger jag här. Halvt utslagen med en skedsugen Missi. Inget skämt att hon är king på det. Hon är nästan för mycket! Hon är väl som mig antar jag. Man blir ju som man umgås har jag hört...

Ser på Ett perfekt mord. Det var filmen jag snackade om tidigare. Den är väl lite sådär men killen som är med är ju snygg iaf. Ska dra på Björn Bröder så man somnar sött ikväll igen. Missi får jag nog flytta lite på. Det blir för varmt om hon ska ligga på halsen.

Har varit duktig idag. Ängeln Anna åkte med en mobil på bussen genom halva värmland, gjort matlådor åt mor och förut hängde jag en tvätt. Har även lagt i en så mamma kan sätta på innan hon åker till jobbet imorn. Sedan gjorde jag ju mat till mig och syrran, allt försvann plus att mjölken hade ju kissat på sig så det blev svårt att göra mer än en omgång av Carbonaran.

Måste bli duktigare på att gå upp i tid. Ska hänga den tvätten mamma ska sätta igång, åka till mormor och käka frukost. Låna deras bil därifrån och lämna kameran hos Ida. Sedan ska jag hem och fixa inför Torsdag. Upptäckte att jag har ett prov där. DAMN! Det fixar sig, hoppas jag..

Nu är det jag, Johnny och Missi in tha bed. Smsa gärna! Godnatt på er!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Bara bra grejer på TVN ikväll!

Hello!

JA, ikväll är det bara bra grejer på TVN. 3an har fullrulle här på 12an. NAVY CIS, NAVY CIS Los Angeles och en film. Jäklar! Att minnet ska svika när det bara var 2 min jag såg på reklamen vad det var för film. Förfärligt mord eller något hette den. Nu ska Anna fokusera, skriver senare!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Proppmätt och nu väntar andra hushållsfix!

Hello!

Ja, jag överraskar mig varje gång jag lagar mat. Det måste vara något magiskt i mig som inte finns i någon annan av mina släktningar. Gud så faschinerande! Fisken blev helt OK god iaf. Osten över tomaterna var ju som att bo i himlen. Carbonaran smakar ju som vanligt men nu var det fullkorn makaronerna som tog mig med storm! SWEET JESUS! Han gick upp! Så goda makaroner alltså. YUMMIE!

Ja, vad har man gjort idag? Man har varit en bra kompis och åkt buss genom halva Värmland för en liten mobil och dess laddare. Åkte imorse vid 8-halv 9 tiden och bara hoppades på att du inte skulle komma på bussen. Jag är så arg. Anyway, ringde en trött Linn som var helt borta. Pratade halva vägen sedan bestämde vi att jag skulle höra av mig när jag kommit till stan. Tog 2an till KRP, mötte Linn och snackade i cirkus 2 minuter. Tillbaka till bussen och in till stan.

Där vart det att gå direkt till buss 200. Fick vänta ett tag men sedan satt man på den. Satt någon snubbe bakom mig som verkade intressant. En tatuering på armen hade han, undra vad det var för någon. Sjukt sugen man är på att göra en, skrev sms till Ida och kollade vad Sandra tar. Vore nice med något litet bara. Iaf så satt man ju på bussen i cirkus 1.15 h.  Det var doktorer som ringde, mammsen ringde och även ett stycke Ronjano. Blev en del snack om att ses på Torsdag och dessa mobiltelefoner! Jisses, man kan göra mycket med dom!

Stod en liten stund vid stationen så kom Freddie och hämtade luren. Var viktigt det där med lås-knappen. Glöm inte det nu! Sedan drog han vidare och jag väntade på bussen tillbaka. Hade tänkt stanna kvar och dra mig lite. Leva lite på hoppet. Men tog bussen mot KD för att inte vara pain in tha butt och somnade sött i 15 min. Tog bussen hem och nu har jag varit hemma ett bra tag.

Mötte nyss Anki vid skolan nyss. Hon fick tillbaka sina skivor och så snackade vi lite om vad som cirkulerar just nu. Hann inte prata så värst mycket för hon frös och var så stressad, bestämde oss för att ses när stormen är över. Alltså skolan, kärlek, vänner, fiender.. you name it! Var skönt att få lite luft och en promenad. Det är alltid något!

Nu ska jag dra mig ned mot syrrans rum där det nalkas ondska och kanske lite Brother Bear. Skriver när jag hamnat på rätt ställe av detta hus!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

MJÖÖÖÖÖÖLK är gött.

Hello!

Ja, nu är jag klar med mammas lådor. Nu ska jag ge mig in på Carbonara. Tänkte slå på stort som sagt. Upptäckte en liten olycka i kylskåpet, mjölken hade kissat på sig? HJÄLP?! Så nu står båda mjölklitrarna på bänken för en grym undersökning. Kommer använda en hel del iofs. Men förövrigt så är mjölk riktigt gott, det kommer föralltid finnas i mitt kylskåp iaf. Vi hörs senare!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Lax, Carbonara och ett hejdunder väder!

Hello!

Ja, nu har jag hamnat hemma. Är sjukt trött men det kan vi ta sen. Steker lite lax åt mamma nu. Ska göra matlådor åt henne. Tänkte steka lax, skära tomater i skivor och ha smältost över, lite stekt paprika bredvid sedan får vi se om det blir broccoli. Orka stava den gröna grönsakens namn.

Eftersom man borde "äta ur" skafferierna osv, så tänkte jag koka fullkorns pasta med Carbonara. Det blir nog bra. Lillasyster äter ju det som tur är. Ska göra matlådor så jag slipper göra mat när jag kommer hem hela tiden. Jobbigt ju.

Har sett på Jon and Kate plus 8. MYSIGT! Nu är det Ghostwhisperer. SÅ BRA! Nu ska jag återgå till köket, vi hörs när jag ätit! Förövrigt är det sjukt fint väder, men det kan vi kallsnacka om sen!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Nu bär det av mot nya äventyr!

Hello!

Ja, nu ska jag dra mig mot bussen. Önska mig lycka till! Oturen började med att bodylotionburken åkte i backen. Ska ringa Linn också. Vi hörs senare!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Säg ingenting till mig!

Hello!

Ja, nu försov jag mig. Inte ovanligt precis. Ska slänga mig i duschen och gå mot bussen. Sedan börjar väl dagens äventyr om man säger så. Lyssnar på Melissa Horns nya album för att inte bli arg. Är ju rätt duktig på det när jag gör något fel. Längtar tills jag sitter på bussen mot Sunne. Så mycket musik! Love it! Nu blir det dusch, skriver om det hinns med innan jag går mot bussen! Vi hörs!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Someone's watching over me.

Hello!

Ja, nu pratar med lite med Linn.. IGEN! Har haft stöll här på henne för hon ska bada och mobilen är cp. Ja, det är det ena efter det andra! Den bruden är minsann upptagen. Tänkt lägga mig efter jag snackat lite med henne. Måste sova om jag ska hinna duscha och sånt imorn. Vore fett onice om man såg ut som jag ser ut nu. Kan bli lite freshare faktiskt, tro det eller ej!

Pratade lite med systeryster förut. Hon kommer hem den 11, känns så himla skönt! Då ska det diskuteras kan jag meddela! Så om ni går förbi och hör en gäll röst är det min kära syster. Pratade lite med henne om vad jag tänker på och det behövdes. Förstår verkligen ingenting nu. Känns som att mina drömmar/planer inte blir av pga detta. Men vad gör man inte? Go with the flow.. Hata det uttrycket atm.

Läste i hennes blogg förut att allt känns bra angående Andreas och man blir ju lite tårögd när man vet hur bra ens syster iaf har det. Hon har lyckats med det mesta och jag är så glad för hennes skull! Är glad för Malins skull också. Hon ska ju få flytta till Japan i ett år och det är ju liksom den största drömmen hon har vad jag vet. Mina systrar lyckas och är glada, det gör mig lycklig. Sedan hur det går för mig, får vi allt se det.

Stina bad mig tidigare i veckan att följa hennes blogg under helgen. Hon sa att hon hade handlat kläder som jag skulle kika på. Självklart! Sa jag till henne och har inte läst något förens nu. Jag säger bara (ursäkta språket!): VADÅ JÄVLA KLÄDER?! Nu sitter jag här med tårar i ögonen och bara ler. Vadå kläder.. Stina och hennes kille Martin förlovade sig! Hur underbart är det inte med kärlek egentligen?! Inte dåligt lurad jag blev, haha! Grattis Stina och Martin, jag önskar er all lycka i världen och jag hoppas ni inte gror igen i de lilla fågelboet ni har nu, haha!

Nu ska jag sätta på Björn Bröder. Sedan ska jag försöka få Linn till sömn och ska själv försöka sova. Önskar denna natt efter ett gulligt sms, inte från dig Linn, utan någon som man inte trodde skulle skriva. Jag vill bli chockad, varm och pirrig. Godnatt på er!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Something is buggin me and I don't know what to do!

Hello!

JA, nu är jag på hemmaplan efter en tur genom halva Värmland. Lämnade Linn och sedan åkte jag till farmor. Pratade lite om systeryster och pratade lite om det som händer. Jag ser inget positivt i det. Känns som att det bara är jag och Sara som inte känner att detta är OK. Längtar tills hon kommer hem. Behöver prata med henne, det börjar bli för jobbigt. Hon fattar precis vad jag känner just nu.

Inte nog med den saken så finns det ju självklart flera saker att tänka på. Fattar inte vad som gör mig så himla svag egentligen? Är det bara tillfälligt detta eller är de bara något som man måste kämpa igenom? Jag har bestämdt mig för att tuffa till mig lite. Bara det är ju som att åka längd när man aldrig stått på skidor förr. Hoppas på bättring iaf. Får tänka på att det finns värre saker. Synd bara att planen inte är planerad in i minsta detalj. Hatar att vara oplanerad. Att tvingas ta dagen som den kommer mot sin vilja. Usch.

Titeln är grundad på min känsla genom denna helgen som varit. Förstår som vanligt inget. Är jag med i en lek som inte är medveten om? Eller är det bara spöken i skallen på mig? Det kan ju diskuteras. Kan diskutera det med Linn. Iofs har hon hört det 2039854768949 gånger men öronen har inte trillat av ännu, så än kan jag tjöta på bäst jag vill. Har ju som i sin vanliga ordning, svårt att släppa saker!

Ett bra exempel på att jag har svårt att släppa grejer är väl det jag fick veta i helgen. För första gången i mitt liv är jag "tajt", HAHAHAHAHAHAHAHA! Kommer leva på det i någon vecka nu och kommer som vanligt inte fatta varför jag plötsligt blivit tajt. OMFG. Linn tycker nog att jag börjar bli jobbigt med det alltså.

Fick en pepsi av Linn förut som jag försiktigt smuttar på. TACK HJÄRTAT! Pratar med henne i telefon nu, haha! Planer på att bada bubbelbadkar och bastu här med fint sällskap. Får se om det blir av, haha! Linn blir liksom "Men ååh!", HAHA!  Skulle sitta fint med en helg bara med någon liksom. Imorn ska man till Sunne också, gud vad fint det är att åka buss. Tankarna får flyga bäst de vill och ingen bryr sig mer än jag själv. Nu ska jag styra annat, skriver en kortis sen!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

The other side of me.

Hello!

Ja, nu har man käkat lite. Inte det godaste utan mjölk och drottningssylt men det gick ner lite iaf. Vore fett onice om jag skulle somna vid ratten sen pga energibrist. Sitter och kollar på Oprah. Kirsten någonting, som är skådespelare, är så himla härlig!

Filmade ju lite i lördags. Jag är allt bra knäpp. Tur att det inte finns fler som mig. Då skulle nog inte världen se så lyckad ut. Funderar på om man ska fiska hårfärg på något håll. Får se hur det blir med det. Önskar mig en bil så jag kan ta mig till stugan utan problem. Eller man kanske ska passa på att vara hemma..

Nu åker vi snart, ska byta om och böla lite extra för mina favorit byxor är sönder. Sedan tar vi Cleo och bär ut. Ska kanske fixa RIX FM skivan som går på reklam. Den verkar helt nice. Men jag skriver senare, sitter obekvämt!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Gröt på lunchtid?

Hello!

Ja, nu har jag sovit så himla skönt inatt ska ni veta! Antar för att det var lite kyligt när man stängde igen ögonlocken. Drömde så otroligt konstigt inatt. Nummer 21 har rullat runt i huvudet på mig, jag hade fått se 21 bilder i en mobil tror jag. Sedan vaknade jag och slocknade lite fort, vaknade 3-4 timmar efter och hade precis samma nummer när jag öppnade ögonen. Vad betyder nummer 21? Får kolla syrrans Tyda drömmar bok.

Jag tänkte att jag drar ut mig lite extra idag. Trodde nämligen att klockan var typ halv 2 när jag öppnade ögonen för sista gången. Klockan var 11. Tänk vilken tur, jag som ska ända ner till KD idag. Får se när man kommer härifrån. ATM, vill jag bara stanna. Skönt med lite "semester". Men nu ska jag göra gröt till frukost såhär på lunch. Vi hörs senare!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Solen sken på svullna getingstick..

Hello!

Ja, vad gör jag en natt som denna? Jag väntar på att få gå och lägga mig. Det är lite High Chapparall på tvn som vi ugglar lite på. Såg Ghostrider förut och den vill vara i min filmhylla. Saknar stugan lite faktiskt. Syrrans rum duger inte längre, haha.

Jag funderar lite på vad jag ska göra med designen på bloggen. Erica sköter ju det skit bra. Men funderar på om jag ska fixa till lite bilder som hon kan använda sig av. Kan behövas med tanke på att jag har förändrats lite på bara några veckor. Permanenten är nästintill borta och jag är mer mörkröd än klarröd i håret som innan. Det spörs med den saken! Borde nog färga håret snart, lite så jag börjar nya livet. HAHA!

Läste mitt horoskop som lyder: "Dagen bjuder inte på några jäktigare ögonblick, och du kan masa dig frem i det tempo som passar dig bäst. Saker aktualiseras som ökar din känslighet. Musik och ett långt bad gör susen. ". Kan säga att dagen har varit precis som horoskopet lyder, det enda jag har saknat är väl ett bad men det får vänta tills jag kommer hem. Ska se om man kan få lite frid i kroppen då.

Lyssnade ju på ipoden tidigare idag och kom till Manio - Sommaren som gick. Måste säga det att jag saknar sommaren som var. Jag mådde så bra, så som jag hade det då. Det är precis som att när hösten och vintern kommer så spårar det mesta ur. Och när vår samt sommar kommer så lättar det trycket och man bara älskar att leva livet.

Sommaren 09 höll jag mesta dels till ensam. Var jag inte ensam så vet många va mina kompisar vart jag var. En del av mina vänner började seriöst fundera på vart jag hade försvunnit?! Var det så att klockan var 03.24 och jag varit chaufför hela natten så åkte jag dit, oavsett vad. Linn frågade mig vad som gjorde att vi kom isär under hela sommaren, dels för vi började umgås med egna vänner men mycket just för den saken. Jag gömde mig från verkligheten och kunde nog inte må bättre! Nu kan man ju inte gömma sig längre och man måste piska på sig själv för att inte falla ner i en grop och hoppas på att få dö. Precis som Mellman gör i Madagaskar 2.

Nu ska jag nog styra sängen, ingen sked. Får hoppas på att man kan få låna Bosse någon gång. Den killen kan skeda och det finns många olika sätt att skeda på ska ni veta! Bildbevis på att snubben kan sin grej finns och Ni ska få se den en vacker dag i februari. Godnatt på er!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

What´s your name?!

Hello!

JA, nu sitter man uppe i norr. Inte mycket att göra, kan jag säga. Men vad gör man inte för lite skoj? Måste säga trots denna snowstorm så är nog den bästa jag har gjort jag gjort de senaste dagarna. Måste fördriva tiden med något.

Sov inte de godaste denna natten som var. Kunde slutat bättre än slutscenen i Skönheten&Odjuret. Men vad gör man inte? Kunde slutat mycket bättre. Men sömnen tog över. Nu sitter man här i Norr och undrar vad man ska göra efter många om och men. Redo att gå genom eld och vatten för att komma hem. Somnar här inatt. Kan säga att jag sitter och lyssnar på Here I Am med Bryan Adams. Kan det bli bättre? Ruskigt bra låt.

Funderar på om man ska somna till den. Den är ju så bra. Spririt, hästen från vildmarken. Bra film. Iofs beror det på vad man är ute efter. I den filmen är jag ute efter frihet. Friheten från vildhästar och vilda västern. Den är ju så himla bra. MMSade en bild för någon dag sedan, kan säga att en person inte förstod. Den är så bra, se den!

Nu ska jag lyssna vidare vi görs, godnatt!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Snarveien!

Hello!

Ja, nu sitter man i Solstaden och skedar lite. Jag, Linn och Manne samt lilla Bosse har sett på Snarveien. Norsk skräckfilm med svenskar inblandade. Den var inte trevlig, det är väl ingen skräckfilm men iaf.

Imorn ska man åka härifrån vid lunchtiden någon gång. Får se vad man ska fördriva tiden med under tiden man inväntar farmor. Får se om Linn följer mede mig på en gång imorn eller om jag ska hämta upp henne då jag har släppt av farmor. Det spörs.

Nu ska jag skeda vidare, vi hörs. Godnatt på er!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Denna dagen började SÅ fel!

Hello!

Ja, nu var det ju så att jag var barnvakt från igår tills idag. Först försov jag mig och sedan fick jag inte tag på min praktikplats. Ida har ingen hemtelefon och datorn är på inlämning så jag kunde ju inte göra mig hörd på något vis. Det visade sig att jag hade fel nummer till Jenny. Halleluja! Fick sms av Ida också, hon hade fått feber och undrade om jag kunde säga till Jenny. Drama, drama, drama! Ida skulle försöka fixa nummer osv. Får se om Jenny fått reda på vart jag tagit vägen. Hon hade inte ringt något när jag vaknade. Ska dit på kvällspass istället, tackar gudarna för det!

Så imorse tyckte jag riktigt synd om mig själv. Men det är tillåtet när saker och ting inte går som man vill. Sedan hänger det väl kanske på vad det är för sak att böla över men jag kan säga att jag behövde lite sked! Iaf en famn som håller om mig tills jag somnar. GUD VAD MYSIGT! Jimmi ska ju kanske hälsa på. Skulle få se hans tatueringar också. Men det spörs väl, han är ju som i våra tidigare år. Rädd för mig, mohaha!

Ska snart dra mig mot OBS där mormor och morfar handlar. Ska åka med dom hem, sedan får vi se om jag kan få låna fina volvon till Sunne. Vore fetnice eftersom det är sjukt bra ljud i den. Men det spörs väl! Ska försöka göra mig iordning här och dra mig mot ljusare stunder! Vi hörs senare!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Vad ska man göra?

Hello!

Ja, det blev varken BodyStep eller BodyBalance för mig idag. Får bära några Novalyft så får vi se om jag blir någe svett. Hehe, nejdå. Lillongen ligger redan och snosar när jag kommer till stan. Mysigt värre! Funderar på om jag ska lägga mig bredvid henne inatt faktiskt. Det får vi se. Är inte så nice att skeda med Ida sen. Hon vet nog varför, haha!

Imorn är det fredag. Då är det min sista dag här på HK. Lite ledsamt, skulle faktiskt kunna flytta in här. Så bra trivs jag! Då ska jag BANNE MIG vara med på både BodyBalance och Qi-gong. Blir ledsen annars! Nu har dom kommit upp med en liten plan att lägga till några pass iaf. Synd bara att just när jag var här så skulle ALLA komma. Nejda, jag ska vara positiv. Jag har haft bra veckor här och jag ångrar mig inte ett dugg. Det enda jag väntar på nu är att få börja på ky utbildningen och sedan kanske flytta till Sunne så man kan träna här. WONDERFULLLLLLLLL!

Får se om man ska skeda med Linn och Manne imorn? Har ju en del jag måste göra först. Ondska, redigera bilder, packa, snacka med farmor osv. Får se vad vi kan fixa ikväll. På lördag ska jag nämligen vara chaufför åt min farmor. Sedan har jag bilen fram till måndag då jag sak åka till skolan och kolla upp saker. Bland annat historian. Så vi får väl se vad som händer på lördag, blir det som planerat så ska jag BANNEMIG ha med mig Kingdom Hearts. Vilket av dom de blir vet jag inte än. Får se om jag skriver när jag kommit till nedre delen av Värmland. Så vi hörs när vi hörs och ses när vi ses, hemlig ort, hemligt plats!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

FÖRÖVRIGT!

Hello!

Ja, jag skriver igen. Direkt efteråt jag skrivt ett mila inlägg. Men tänkte bara säga att jag hoppas, HOPPAS, på att jag får vara med på BodyStep idag. BodyBalance också förövrigt. Har inte provat på det än. Håll tummarna för att jag MÅSTE duscha hos Ida sen. MOHAHA! Vi hörs!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander


Mars vs Venus.

Hello!

Ja, nu har jag hamnat på HK. För att fördriva tiden idag så tog jag ingen promenad. Blir ju svettig oavsett vart jag går men dels var det för att jag var för dåligt klädd och dels för att jag måste ta tag i annat! Minns ni boken jag senast lånat? Män är från Mars, Kvinnor är från Venus? Något liknande var titeln. Den handlar om hur man ska tänka i en relation och förstå att vi är olika. Män och kvinnor är inte suppose to be identiska. Vi föddes olika, vi förblir olika och vi dör olika. Typ olika tills döden skiljer oss åt.

Är tvungen att nämna det nu, annars glömmer jag det sen. Kärleksmonstret i mig fick en omgång då jag bara läste inledning, juste INLEDNINGEN. Det är inte ens inne på ett kapitel och jag har redan fått ett tänk om. Denna boken måste läsas och det är snarast! Mycket för min egen skull. För att kunna förstå utan att höra orden ifrån en annan människa. Mer djupt ingående på det när jag får tid till det!

Ida ringde förut, Anna ska vara barnvakt iaf. Lite boring eftersom man är ensam, det enda sällskap man har är Nova och hon ligger ju i John Blunds värld och lattjar! Men vilken tur att jag börjat läsa boken lite nu. Då kan jag något att göra sen. Får se hur dagen blir imorn. Får nästan hoppas på en fika, är grymt nyfiken! Men man ska inte förvänta sig för mycket. Nu ska jag styra annat, vi hörs!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

I look to you.

Hello!

Ja, nu är jag snart färdig med maten. Prick i tid till att morfar ska hämta mig tjugo i 2. Måste säga att min köttfärsåss verkar bli hur go som helst. Har inte smakat något än. Den är lite orange och inte rödbrun som alla andras brukar vara. Men vi får se hur detta blir, jag är faktiskt lite sugen nu! Hade i bacon för att lyxa till det lite. Pizzakrydda för att få lite italiensk känsla. Hade krossade tomater och snart ska färska tomater i. Längtar nu nästa, haha!

Ska börja duka fram lite och sätta på tvn. Får se vad den har att erbjuda den sista halvtimmen jag är hemma. Vi hörs när jag kommit hem!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Seasons of love

Hello!

Ja, nyvaken och morgonpigg ligger jag här nu. Har blivit väckt ett antal tillfällen men när man blivit ensam, då går man upp. Pratade nyss med mormor om skjuts till Kil, kirrat och klart! Sedan behövde hon lite hjälp med Facebook. Hon lär sig fort ska jag säga er!

Eftersom jag tyckte att tiden var för tajt så hinner jag nu göra mat innan jag ska åka. Ska bara duscha först och sedan får vi se vad som händer. Idag blir det pasta med Annas köttfärssås. Min är då lite speciell i förhållande till min morfars som många i vår släkt älskar. Han har nämligen i en flaska ketchup med jag själv inte ens använder ketchup. Det är köttfärs, lite matlagningsgrädde, kryddor och tomtater. Brukar ta krossade för att få det mer såsigt. Det spörs hur den blir idag då allt inte finns hemma!

Nu ska jag hoppa in i duschen sedan blir det att köra 110 genom huset. VI hörs snart igen!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Tjollahopp, tjollahej, tänk om jag var din tjej?

Hello!

Ja, Anna har inte somnat än. Det ena efter det andra har hoppat upp i hjärnan. Känns som att det mesta svalnar. Alltså jag börjar förstå. Jag förstår inget av det jag har grubblat över tidigare, men jag förstår att jag måste börja lägga det åt sidan. Önska kan man och drömma kan man..

Har fått lustiga och hemska känslor i kroppen. Vet ju självfallet varför men det är inget jag vill skriva om här. Ingen lust med en omvändning om att jag har fel. Jag vet bäst själv. Jag vet vad jag möter varje dag och kommer alltid veta det. Ingen annan kan säga något annat.

Läste syrrans blogg förut. Tänk att vi har samma saker i tankarna. Dock verkar hon inte lika påverkad som mig. Hon är lite starkare och tuffare än vad jag är också. Fick mig några tårar när jag läste vad hon skrivit. Det är inget mer än sant syrran, du är överbeskyddande och det finns det bevis på! Haha. Många som fått sig några omgångar från henne. Men jag menar, vad gör man inte för sin familj? Hon gör det av kärlek och det uppskattar jag!

Fick nyss en bild av Linn. Den fick mig att le. Tänk vad en person kan få en till ett leende och samtidigt bara spöka i huvudet med dåliga saker. Nu är det en jäkla nostalgi i luften. Haha, Linn fortsätter skicka bilder och vi snacka bland annat om Ronja Rövardotter och råttor. Tänk vad kul jag har med Linn alltså, många gånger är vi ett par riktiga bitterfittor. Men vi har mer kul än tråkigt! Men Linn, det är sant. Inte varje dag jag ser någon snosa så.

Sitter atm och sjunger för full hals här. Synd att man hade röst för idol. Vore fetnice med en karriär inom musikindustrin. Då skulle jag sjunga varje dag bara för ATT liksom. Funderar lite på nya låtar till min playlist. Har snart spelat sönder de jag har där så jag ska nog på jakt efter nya imorn. Nu är det lite sent att upptäcka så många som jag är efter.

Om man läser mycket tidigare inlägg jag har skrivit så har jag nämnt mycket om jag var DEN tjejen som alla ville ha. Linn och jag satt och diskuterade det då hon var här. Jag vet inte hur det skulle vara för jag är inte DEN tjejen och jag kan inte förställa mig det heller då jag får ångest över minsta lilla. Kommer nog aldrig bli DEN tjejen heller, men kommer nog alltid undra hur det skulle vara. Då slapp man ju känna sig så ensam som jag gjort i alla dessa år. Haha, gaygaygay.

Nu ska nog kläderna åka av, sedan får vi se om pyjamas finnes. Ska nog upp vid halv 9 imorn. Behöver fixa något känner jag. Får se om man träffar någon imorn, det verkar long gone. En fika skulle sitta fint, om någon person bjuder vill säga! Man kan ju alltid hoppas! Får även hoppas på svett imorn, för idag blev det inte så mycket av den delen. Men nu är det godnatt, vi hörs!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

If I never knew you..

Hello!

Ja, nu är jag hemma. Lite skönt, lite oskönt. Blev ju som sagt ingen Aerobic, barnen kom i första hand och dom var 4 stycken. Inte så svårt att underhålla barn om man använder deras fantasi till det. Den timmen riktigt fort faktiskt och jag såg inte ens fram emot det. Tänk vad fort man kan ändra sig. Började tänka på barn förut, tänk om man skaffade en nu?

Satt på barnpassningen så länge att jag missade RPM. Kände ju att jag inte orkade men jag ville ändå. Så nu känner man väl lite buhu för man inte ansträngt sig något alls idag. Det enda jag gjort fysiskt är väl den svettiga promenaden med packning till Sparbankshallen. Jag kan ju svettas lika fort som någon stuper i backen. Inte så fresh, men efter 18 års erfarenhet vet jag hur jag ska undvika detta. Nu var jag medveten om att bli svett och VILLE det för att få lite motion. För att få resultat så måste man ju svettas, därför lockar bastun nu!

Tog alla sopor och bytte soppåsar sedan gick jag och Stina till tåget. Idag pratade vi bland annat om att hon flygit ut ur boet, snacka om att inte hänga med i svängarna. Mysigt ändå att få flytta ihop med någon man tycker om. Älskar liksom. Det är ett stort steg man gör alltså. Jag vet inte om jag skulle våga göra det. Antar att det är pga brist på kille FRAMFÖRALLT, sedan att jag vet jag inte vad ordet förhållande betyder. Hur beter man sig? Kan man se ut som ett mongo på morgonen? Liksom, grejen är väl att känna att allting ska kännas naturligt. Det ska inte kännas konstigt på något sätt eller vis. Så har jag kännt många gånger, men jisses vad utför det gått. Det är jag och Anja P i störtlopp alltså! Sedan tror jag att jag inte vågar för jag är rädd för konsekvenserna. Jag är konflikträdd, lite iaf. Tänk om man flyttar ihop, köper saker ihop och sedan ska gå skilda vägar? Kan man lösa allt utan att skrika på varandra? Livets stora gåta, älska, glömma och förlåta.

Väl i Kil stod min mor snällt och väntade. Hem och direkt in i kökets paradis. Vad finns det hemma? Pga diverse dieter: skräpmat, GI och LCHF så har vi en bra blandad kompott här hemma! Det ogillas från min sida. Ska styra all matlagning själv när jag flyttat och då ska de inte vara onyttigt, då ska man slankas och bli snärtig!

Eftersom jag inte bor ensam och avancerad mat inte var något jag orkade tänka på ikväll, så blev det Oxpytt. Oxpytt med en klick cremefresh, kött&grillkrydda, vitpeppar och lite rapsolja. Till det tog jag ett litet ägg med lite sockerärtor som jag åt innan. Mätt och belåten, finns det plats för mer? Ja, enligt Linn iaf. Det fick bli en kladdkakemuffins också. Men Ack, det är lätt att vara efterklok!

Det är ju hundratjugo liter socker i vilket känns i tänderna lite nu. Eller i magen iaf! Men med tanke på choklad så får jag se från den ljusa sidan. Vi tjejer känner oss nämligen älskade när vi äter choklad. Varför? Jo, det finns ett ämne i choklad så man känner sig "älskad". Det är därför man ger bort choklad och det är därför man tröstäter choklad bland annat. Så för att känna mig extra älskad idag vart det en enda muffins och ett glas oboy. Onyttigt, men man måste unna sig ibland också! Kärlek kan det aldrig bli för mycket av, spelar ingen roll vilken sort!

Nu sitter man här, några kilo tyngre och funderar på vilken film jag ska se. Den enda som återstår är ju Braveheart men den är också ravigt lång. Spirit såg jag inatt och förut idag så den kan vi skippa. Ska se vad syrran har i dvdhyllan. Tycker mig se från sänggaveln "Hjälp! Jag är en fisk!", rätt härlig film. Kan ju sjunga med då också. Men mest av allt vill jag se Skönheten & Odjuret, jag bara suktar efter den alltså! Vart har den tagit vägen?

Jaja, det spörs väl. Ska göra annat nu. Skriver innan jag lägger locket på! Vi hörs!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

RPM och barnpassning!

Hello!

Ja, nu är jag vaken. Otroligt vad sömn kan göra med en. Var nära att jag inte gick upp nu. Men vaken är jag, kläderna är på och nu ska jag gå upp och gräva efter mat. Får se om jag finner något ätbart. Ikväll är det barnpassning istället för Aerobicen och så får vi se om jag är med på RPM. ATM är jag inte så sugen, men vi får väl se om jag finner någon energi! Vi hörs ikväll!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Vad orkar man med egentligen?

Hello!

Ja, nu är jag vaken. Tro det eller ej, har varit vaken sedan typ 7 tiden. Skjutsat Malin till Folkuniversitetet, hon ska kolla någon linje där. Tror det är design, hon gillar ju att dola med kläder och sånt. När hon var där hon skulle så åkte jag till Ida. Solade en halvtimme, underbart! Behövde nog dom små vitaminerna som kom ur rören. Inte så mycket att vara happy för men det är alltid något. Nova var nyklippt, så himla söt! Cilla låg och sov i Idas sovrum, Milo var där också. Vilken goding till hund! GE MIG EN HUND! Då kan jag nog vara lycklig i några år!

Nu är jag hemma och väntar på att morfar ska komma och hämta bilen. Orkade inte gå in på S.A.T.S, hade inte smågrössel till parkering heller så skippade det. Bättre att ta det när jag känner att jag orkar, har tid och inte behöver tänka så mycket på det. Man ska ju inte känna JAG MÅSTE utan, go with the flow! Känns bäst då!

Vaknade ju 3 inatt av ett sms. Hade bara sovit 2 timmar då, sov inte så djupt så jag blev ju klarvaken på en gång. Så jag satte på Spirit, och somnade typ efter 10-15 minuter. Ni vet, i den scenen då han blir tillfånga tagen. Somnade till låten "Jag är fri". Så nu är jag sjukt trött. Orkar inte ens räkna hur mycket jag sovit i natt, så nu funderar jag på att sova en timme. Får skjuts till tåget sen vilket är helt fantastiskt! Då slipper jag stressa till en buss och sedan till ett tåg. Så han ska hämta mig tjugo i 2. Bättre att sova skönt i en säng än att sitta på en buss med oro i magen. Funderar på vart jag ska gå idag, börjar ju 4 och är framme strax innan 3. Det spörs väl.

Funderar på om jag ska ta och fixa lite med hårddisken också. Datorn börjar bli full. Lite illa men de måste göras! Behöver mer space och sedan om jag ska sälja den stationära så måste den vara klar. Vill egentligen inte, men det spörs. Kul att kolla på gamla bilder sedan, har nog från när vi var små skulle jag tro. Mysigt!

Funderade en hel del på vägen hem. Liksom, det går inte en dag utan att jag tänker på dig och speciellt inte det som komma skall. Pratade med stora syster igår om allt, eller ja det mesta. Får hoppas på att hon fixar det där niceiga jobbet som hon gjorde förra året. Skulle inte vara ruskigt stolt om hon lyckades! Hon tycker jag ska prata med pappa men jag vet inte jag. Gick inte så bra sist jag mötte honom och jag har en känning av att jag inte kommer klara av det. Sist handlade om att jag hade taggarna utåt och bara en dålig dag, då brast det. Bara det lilla är känsligt atm. Får fundera vidare senare, för nu ska jag sova.

Ronja har kommit hem också, får se om hon kanske kommer och väcker mig sen. Är hon sugen på en promenad kan hon lika gärna titta in hit och se hur syrrans rum ser efter att Linn och Anna efter många om och men valt kläder från dag till dag. Missi ligger på golvet nu och leker med mitt headset, igår lekte hon med min banan haha. Katten är väl allt bra för go! Nu hälsar jag på johnny, vi hörs!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

En del av mitt hjärta kommer alltid slå för dig.

Hello!

Ja, nu är jag på hemmaplan. FINALLY! För er som känner mig så blir ju saker aldrig som jag bestämdt. Vet inte om ni lägger märke till sådant men jag själv märker av det hela tiden. Morfar kom och hämtade mig för jag var för dryg med bloggningen. Vantarna var riktigt fina, känner mig nästan söt i dom. Så fina! Istället för att ta 600 bussen som tänkt tog jag 601, vilket betyder att jag kommer in till Karlstad typ 10-15 minuter senare. Drog till Ida och käkade blogpödding. Det satt fint eftersom det inte blev någon mat här hemma.

Var inne i affärer under tiden jag var inne i stan. Gina Tricot har ju fått in Anna kläder så jag gick väl mesta dels och dagdrömde där inne. Tänk om jag hade den, den och den.. och den, den.. och den. Ni, tjejer, som läser vet precis vad jag menar! Skulle ju säga upp S.A.T.S, hände inte de heller. Orkade inte gå dit. Får se om jag gör det imorn istället! Haha, älska uppskjutningar!

Hade turen iaf på min sida när det var ett nytt tåg upp mot Sunne, gillaknappen från facebook på den! Sov lite där, tänk vad lyckligt lottad jag kände mig! Väl framme, i raska steg, gick jag mot HK. Hoppades på att någon var där lite tidigare men icke! Så jag fortsatte mot Kolsnäs där udden väntade. Eftersom jag hade kameran i högsta hugg som en Japan på semester så passade jag på att ta lite kort. Precis som jag gjorde sist jag hade praktik. Fotade platser där det hänt saker jag minns och aldrig kommer glömma. Tänk vad mycket man har varit med om! Det fick min några funderare där runt svängen. Finns en bild där nere som är en av platserna jag fotade idag. Förövrigt.

Under tiden jag gör min långfärdspromenad så går det någon snubbe framför mig hela tiden. Tills jag möter honom precis innan udden. Ung kille var det, kändes lite spooky kändes det. Hur ofta är KILLAR ute och går ensamma? Kanske ska joina honom på Torsdag, haha. Lyssnade på musik och lekte med telefonen så jag hade ju inte tid att se vem det var. Eftersom udden kallas "Våldtäcktsudden" så var ju det enda jag hade i tankarna. Att någon skulle komma och rycka tag i mig, ingen skulle se vad som hände och jag skulle gå blodig mot HK för att få hjälp. Vilda fantasi. Eller ja, typ iaf.

Praktiken gick lite sådär idag. Pilates var ett måste, något jag vill fortsätta med! Får köpa någon bok och köra själv. Började iaf med att jag och Ida fick göra ren konditionsmaskinerna. Gick som smort, sedan stod vi där och väntade. Pratade och provade träningskläder. Så nu är man ju nätt och jämt ännu mer klädgalen! Drack vatten och sedan var det Pilates. Själv har jag lite små ont när jag anstränger mig nu, GILLA SMÄRTA NÄR MAN VET ATT MAN GJORT NÅGOT RUSKIGT BRA! Ida kände inget hon, tänk vilken pippilotta hon är!

När BodyStep folk kom in visade det sig att vi inte fick vara med. För många. IGEN! Tänk vad lite julmat kan göra med folk. Nejdå, men härligt att det kommer folk iaf! För att fördriva tiden så pratade vi med Sara om hur hon blev den hon är idag. Härlig historia och vilket äventyr måste jag säga! Jag vill bli instruktör nu alltså! Massör framförallt! Hoppas det passar mig! Ska söka snart till både Tetra Pak och KY Hälsoterapeut/Instruktör. Hoppas det går vägen, håll tummarna!

Stina och jag höll varandra sällskap på tåget söder ut. Pratade lite om olika saker. Bland annat om utbildningen och om att flytta pga den. Får se vad framtiden utvisar, känns inte bra nu. Men det kanske blir bättre än vad jag tror? Hoppade av i Kil, där ingen mor stod, Anna fick gå genom hela Kil. Sedan stannade hon jämt innan den där kurvan ni vet. Väntade där för jag visste inget annat sätt min mamma skulle kunna hämta upp mig på. Hon hämtade mig, vi for till mormor och morfar som skulle ha vägbeskrivning till MLis syster Johanna's skola.

Väl hemma väntade matlåda med göttismums baconinlindadfläskfilémedgorgonzolasåsochbroccoli. Det satt fint ska jag säga er! Blev någon banan och sedan hittade jag en halväten semla i kylskåpet som vänligen trillade ner i kistan. Satte på Dirty Dancing som jag sett klart för inte så länge sedan. Kärleksmonster.se jag är hedersmedlem! Finns den sidan ens? Gör den de, så får vi väl hoppas på att ni fattade att jag var oseriös. Nu småtittar jag lite på Hur man blir av med en kille på 10dagar?, bra film för kärleksmonster som mig. Drömmer ju nu, som ni kanske förstår.

Pratade lite med Linn förut. Hoppas vi kan styra uppåt för det vore nice att slippa pendla så som jag måste göra. Hon skulle sova, TUR FÖR HENNE! Fröken W ska nämligen inte vara uppe halva natten, hon ska sova precis som sin "öppetförhållandeflickvän" Anna gör. Får se när man ser pyret, saknar någon att skeda med. Missi är inte mycket att hänga i julgranen kan jag säga. Hon ska bara ligga PÅ halsen, lite jobbigt. Får se hur jag löser den saken.

Tänkte jag skulle avsluta detta långa inlägg med en bild som är 2 år gammal. Lite kul faktiskt. Rolig bild och minnesfull som bara den! Ni kan ju försöka luska ut vilka det är. Vore kul om man kunde få kommentarer också, dåligt med sånt. Får höra med Erica hur vi ska få fram det. Lyssnar för övrigt på feel the love. Älska Annas playlist på Spotify. Nu kommer bilden!


Mysig kram där, haha!


Nu ska jag plumsa i säng, bredvid klister-Missi och se klart på filmen. Ni som är sugen på sked får gärna komma hit, haha! Skriver imorn är jag kommit hem från KD. Godnatt på er!

PS. GRATTIS LILLA SYSTER, HA SÅ KUL I JAPAN! Nu slipper jag allt tjat om kramar, haha nejdå! DS.

MUSIC IS LIFE
Anna Molander


What if it all means something?

Hello!

Ja, nu är jag nyvaken här. Måste säga att det känns superskönt att så sova ut litegrann såhär mitt i veckan. Behövde nog lite sömn med tanke på hur hela min dag vart upp-och-ner igår. Sedan är väl inte 2 timmars sömn så mycket att hänga i julgranen heller.

Åkte tio över 6 hemifrån. Satt på tåget och tänkte tills det nästan brast. Klarar inte av att sova på bussar och tåg heller, så tankarna kunde ju inte stoppas precis. Väl framme så möts jag av Ida. Skönt med lite sällskap! Denna veckan kommer nog bli bra, nu har man något att se fram emot när man ska till praktiken bortsett från träning. Fick ta 12.15 bussen så jag inte kom hem apsent. Åkte till Ida och käkade mat. Ruskigt gott! Pratade lite med henne om vad som händer just nu så hon inte får en massa frågor i huvudet när hon läser allt jag skriver. Så nu vet hon.

Tog kvart över 3 bussen hem från stan. Längsta busstrippen jag varit med om. Inte nog med att det tog tusen år att komma fram, alla tankar jag hade började spåra ur. Så på bussen vart det nästan några tårar, men jag klarade hålla dom inne. Kom hem och pratade med MLi vilket kändes bra. Väntade ju på bil och när jag väl hade fått den så gick de inte att hålla igen något mer. Nu är inte allt "Ingen big deal", utan det börjar bli allvarligt för mig. Förklara som en kråka krattar gräsmattan, men det kanske är bäst att många inte fattar.

Vet inte vad som hände med mig men jag hade taggarna utåt. Jag ska försöka rycka upp mig så detta inte händer. Är jag mesig för att jag känner sånt här? Det är inte direkt kul att hela ens liv hoppar från en skogsstig till en stor motorväg där det kommer bilar överallt och man vet inte vart man ska ta vägen. Känner bara att jag vill bort en stund. En stad och en plats där jag inte känner till något och måste upptäcka. Behöver en paus. Byta ut lite miljö.

Pratade ju med Marcus igår kväll. Han var inte ensam om att vara trött ska jag säga er! Men det var kul att höra hans zombie snack, så lost som han var! Får se när man träffar lillpojken! Hoppas det blir av snart! Linn och jag sa inte så värst mycket igår, inte lätt när hon ska leka törnrosa liksom. Så jag tog mig ett bad istället som bara var så VÄRT! Hade så varmt vatten att det domnade bort lite i benen. Smörjde in mig efteråt med formkrämen, fotkrämen och handkräm. Snacka om inpackning! Så nu är jag ultra fresh, men de ska vi snabbt ändra på ikväll då det är Pilates och BodyStep.

Fick sms av Linn imorse som jag inte riktigt fattat än vad det står, men det stod något liknande med att hon har tjötat i telefon och jag ska ringa för att väcka henne sen när jag är i stan. Ska säga upp S.A.T.S idag, sola och sedan invänta tåg till Sunne. Ska spatsera runt där i en timme. Kanske blir udden och tänka över lite saker. Kan vara bra. Kl 16 är det praktik och jag tar tåget mot Kil 19.37. Gött att vara hemma mitt i natten, haha! Nejda, jag trivs jätte bra. Det enda är väl om man försover sig, då har man inte så mycket i färdväg.

Blev fundersam igår när jag fick fram titeln. Det kanske är så att allting som händer betyder något. Det har jag funderat på tidigare men det gav mig ett tänk om när jag läste orden. Frågan är ju bara vad det ska betyda, för jag med alla tusen frågor förstår ju som vanligt inte. Det är väl något jag får fundera på när jag sitter på bussen och tåget. Skriver när jag kommit hem!

Nu ska jag klä på mig och ta en promenad ute i snön. Ska till mormor och hämta vantarna som är hur fina som helst. Nu lär jag inte frysa något mer iår. Men ni där ute som inte har något bättre för er mellan 15-16 idag kan ju ringa eller något. Kan behöva lite sällskap. Vi hörs ikväll!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Missimys och Mli talk!

Hello!

Ja, nyss pratade jag med MLi. Skönt att få höra lite äkta rödtott ibland. Missi ligger här tätt in till. Som en snigel bokstavligen. Hon är så myssjuk när hon är trött. Snart ska jag åka till mormor och prova vantar. Säkert lika fina som handledsvärmarna jag fick av henne förra veckan. Kan visa bild sen. Nu ska jag dra mig vidare, vi hörs!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Famous!

Hello!

Ja, mycket sömn blev det inte inatt. Tur att jag inte ska köra bil säger jag bara. Nu ska jag packa iordning saker. Göra smörgåsar och sedan åka. Får se när jag kommer hem idag. Ska försöka ta mig till S.A.T.S, sedan ska jag sola hos Ida. Men vi hörs senare!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Alla minnen!

Hello!

Ja, jag kan inte sova. För mycket i tankarna känner jag. Får se när Elin och Linn pratat klart. Så man kan få lite sällskap. Tror Linn fick med sig min mobilladdare så min mobil mår inte så bra nu med de lilla batteriet jag har kvar. Imorn kommer ju Ida till HK, kul med lite bekanta ansikten! Kanske behöver lite nytt när allt gammalt kommer upp.

Saker och ting börjar allt bli seriösare angånde det jag inte velat nämna tidigare. Vill inte nämna det nu heller. Känner mig inte redo eftersom ingen vet hur framtiden ser ut. Känns bara så himla tungt att behöva tänka så långt framåt när det ändå är så nära. Känner mig ledsen och jag vet inte riktigt hur jag ska tackla det. Känns så jävla hemskt att behöva prata om saker som har med hela ens liv att göra. Allt liksom försvinner. Tanken av det som ska komma.. Kan jag inte beskriva.

Jag vet så väl att många har det mycket värre än vad jag har det. Många av mina nära har det sämre än mig och ändå gnäller jag. Men detta är hårt för mig. Allting som varit kommer liksom inte vara där längre. Att se tillbaka på allt som varit och veta att framtiden inte ser ut som man tänkt sig. Det gör det väl aldrig, men hade aldrig trott att det skulle vara såhär. Speciellt inte nu. Inte så tidigt.

Inte nog med att jag är spyfärdig också, till råga på allt! Vet inte om jag orkar med saker och ting längre. Jag börjar allvarligt tappa energin på riktigt. Hela dagen idag har jag varit trött. Linn märkte t.o.m av det liksom. Är det att allting händer nu? Typ som att allt hopar sig och jag inte klarar trycket? Jag vet inte om det är så. Men jag vet att jag försöker alltid vara starkare utåt. Jag vill klara av saker och oftast gör jag det. Men nu, vet jag inte. Jag behöver komma bort, långt bort.

Snart 1 år sedan Mimmi dog också. Saknar mitt lilla hjärta. Hon som alltid mötte en i dörren. Fyfan. Jag är glad att hon är ett stort kapitel i mitt liv. Hon var den bästa vännen jag hade och det kommer hon alltid att vara. Så jävla svårt att komma ifrån tankarna om henne. Ibland hör jag hur hon skäller innan jag går innanför dörren. Minns vad mamma sa till mig innan vi skulle avliva henne: "Det kommer sätta sig på hornhinnan hela livet Anna". Nog hade hon rätt alltid. Jag glömmer aldrig min älskling. Hon är det bästa som hänt mig, någonsin. Jag ångrar aldrig att jag var med Mimmi från början till slut. Min bästa vän.

Tänk vad minnen kan få en att tänka en gång till om saker. Är det nu man kanske ska bara tänka på sig själv och ingen annan? Jag undrar ja. Kanske ska börja skriva i ett dokument nu istället för att spy ut en jävla massa blajja på bloggen som ingen orkar läsa ändå. Ska ge sömnen en chans också kanske. Ska upp halv 6. Lyssnar på Anton & Affe - Alla minnen. Det är ju de enda rätta orden atm.

Anton & Affe - Alla minnen

Jag stannar upp men tårarna rinner. Jag vänder tillbax för att torka mina kinder.
Allt runt omkring det bara försvinner. Jag blickar tillbaks, vill inte ha dessa minnen!
Riktiga vänner man vet att dom stannar men efter tiden som har gått blir ingenting desamma.
Tårar blir nätter istället för sömn. Jag vill vakna upp men det är ingen dröm.
Så mycket man förlorat och så lite man vunnit, men va finns tiden nu? Den som har försvunnit?
Jag vill säga förlåt men orden kommer inte fram.
Vad hände med sagan när det var hon och han?
Av tankar o minnen själen den vänder. Vad är det som händer?
Jag vill bara säga att jag älskar min familj och alla mina vänner.
Det finns en tid som inte existerar mera, men efter dag för dag så blir minnena flera.
En känsla inom mej som jag inte kan kontrollera. En tid som har gått som jag inte kan ignorera.

Vem ska ta mej tillbaks igen, ge tillbaka alla minnen.
Vad ska jag göra nu, när allting tar slut ?
Ta mej tillbaks igen, låt mej leva med alla minnen!

Minnen kommer upp i hjärnan, samlas som en stämpel i pannan.
Dåliga minnen när jag hängde på stan, tjaffsa och bråka som ett litet barn.
Flumma, va dumma, hängde med grabbar som va skumma.
Alla dessa minnen får mej att släppa en tår. Vad fan har jag gjort alla dessa år?
Vänner försvann tårarna rann.
Alla dessa minnen följer mej till döden.
Fatta, det här är mitt öde.
Har skadat så jävla många människor, mest av allt har jag sårat min mor.

Förlåt.

Vem ska ta mej tillbaks igen, ge tillbaka alla minnen.
Vad ska jag göra nu, när allting tar slut ?
Ta mej tillbaks igen, låt mej leva med alla minnen!

Mina tankar ropar efter hjälp men dom blir inte hört.
Jag pallar inte mycket mer, allting blir mörkt.
Allting är bättre men minnen är kvar och polarna försvinner, för Gud han bara tar!
Jag är trött på all smärta. Hur ska jag få bort allt svart från mitt hjärta?
Du vet att jag minns, men tiden är över.
Det är svårt att läka såren från ett hjärta som blöder.
Minnen förvandlas bland tankar och dar, frågor blir flera men det finns inga svar.
Minnen finns inom mig men många har jag kvar?

Jag ska ta mej tillbaks igen, ge tillbaka alla minnen.
Vad ska jag göra nu, när allting tar slut ?
Ta mej tillbaks igen, låt mej leva med alla minnen!

Jag ska ta mej tillbaks igen, ge tillbaka alla minnen.
Vad ska jag göra nu, när allting tar slut ?
Ta mej tillbaks igen, låt mej leva med alla minnen.


MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Pratar med Linn!

Hello!

Ja, nu pratar jag med Linn. Vill ha henne här faktiskt. Missi är inte så mycket att skeda med. Ingen annan vill ju skeda heller så vad gör man? Någon som vill skeda? Kan ju alltid höra med Antonio om han är sugen, eller inte! Han har kanske skaffat en liten hemmafru.

PS I Love You är snart slut. Ska nog slockna när den är klar. Gråta en liten skvätt för alla hjärtans dag. Ska sitta fint. Nu ska jag bege mig mot drömmarna. Godnatt på er!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

PS I Love You

Hello!

Ja, vad ska man säga? Filmen är helt jävla  underbar. Börjar nästan gråta nu när jag skriver för den är så bra. Tänk om alla skulle ha en Gerry? Då skulle hela världen vara ett kärleksparadis! Jag skulle gråta av lycka varje dag för den kärlek jag skulle få av min Gerry. Jisses, nu sprutar känslorna här. Blir lätt så när man är i sits för det.

Vet inte riktigt vad jag ska säga mer. Samtidigt som jag är flyrasande och bara kokar inombords så kan jag bara in spy ut allt. Dels för att de inte finns anledning till det pga inga tjocka band och dels för att personen i fråga är inte i rätt position för detta. Jag sitter liksom instängd i ett hörn och kommer in ut. Ska man bara låtsas som de senaste åren? Eller ska man ta tummen ur röven och ta smällen när den snart kokar över?

Ska ringa Linn nu, innan jag spårar ur. Justfan, jag har ingen brace. Vi hörs!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

HOHO?

Hello!

Ja, jag tänkte bara säga att nu ska jag äta mat och sätta på PS I Love you. Skriver snart igen, haha! Vi hörs!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Va blir de för mat?

Hello!

Ja, jag tänkte bara säga att jag ska käka Bacon inlindad Fläskfilé med gorgonzola sås och broccoli. UNDERBART! Det kommer sitta fint i skattkistan ska jag säga er! Ska vara klart om en kvart så nu laddar jag! Men nu ska jag packa kassen inför imorn. Skriver när maten har hamnat på rätt ställe! Vi hörs!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Äntligen ensam!

Hello!

Ja, nu är jag äntligen hemma. Och äntligen ensam. Inget illa menat mot dig Linnsan, men det kan vara skönt att vara ensam ibland. Tror du förstår vad jag menar. Har ju varit uppe i Norr och sett på match. Förlust denna helgen också, bringar jag och Linn olycka? Isf får dom tur nästa söndag, för då är vi inte där! Men dom spelade faktiskt mycket bättre denna gången än förra. Lite mer action!

Nu ser jag på I en annan del av köping. Finns det något härligare program? Skulle inte tro det. Tror jag behöver en sådan avslutning på denna veckan. Denna veckan har varit helt jävla otrolig och jag kan då INTE påstå att det är positivt. Jävla kaos. När jag sett klart på tv4 så ska jag sätta på P.S I Love You. Löjligt bra kärleksfilm och det sitter ju fint såhär på Alla hjärtans dag. Vet någon som ska se denna med sin käresta denna dag och jag kan säga att de inte blir missnöjda! Filmtips till er som vill se något böl, P.S I LOVE YOU.

Ska städa iordning i syrrans rum också. Kläder ÖVERALLT! Ska nog packa först inför imorn. Härligt med Yoga alltså. De sista 5-10 minutrarna är de bästa då man har avslappning. Somnar dirren, haha! Ska kolla över lite andra saker också. Typ när jag ska sova hos farmor? Eller typ hur det ligger med schemat till veckan? Ska ju säga upp S.A.T.S, så de vore ju bra och veta när jag får tid till det.

Aja, nu medans jag väntar på mat ska jag göra detta. Uppdaterar allt eftersom, vi hörs!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Nu far vi mot nya äventyr!

Hello!

Ja, nu har jag och Linn duschat lite. Smörjt in mig med den där krämen som ska göra mig mer formig? Får se om de miraklet händer, för det har de ju inte redan gjort menar jag. Tog fotkräm på fötterna också, måste ta hand om de små potatisarna.

Ska fixa lite kläder sedan bär de av mot Norr. Får se om det blir någon spänning denna gång. Nästa helg kanske det blir Gustavsvik, NICE! Ni som vill kan ju joina, alltid kul med fler folk! Men nu drar jag från datorn och fixar ist. Vi hörs!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Rensning?

Hello!

Ja, nu sitter jag i mitt rum av alla ställen i huset. Brukar ju aldrig sitta här då det ser värre ut i mitt rum än i andra världskriget. Är ju faktiskt lite småkänd för mitt stökiga rum, plus att jag kan få en liten slant om jag städar ALLT. Det spörs när den dagen kommer.

Sitter och rensar ur min stationära dator. Mammsen tycker det är på tiden att den får en ny ägare som kan utnyttja den till fullo och älska den tills döden skiljer dem åt. Kanske ska börja använda den lite oftare, så man får behålla den menar jag. Ska omformatera den så den inte är så seg som den har varit de senaste 2 åren. Får se om jag finner skivan.

På tal om rensning så ska de rensas här hemma. Vet inte om jag finner de positivt men vad gör man inte för pengar? Måste rensa mer ur min garderob, buhu. Jag som nästintill inte har kläder utan måste tvätta typ iaf varannan dag. Frågan är ju hur jag hinner använda alla då mitt rum är nedstökad med typ bara kläder?

Igår vart det ju KD. Det var nice att träffa Björn och de andra två gubbarna. Nog känner man sig lite liten alltid med tanke på att jag är minst 3 år yngre. Det slår mig många gånger. Oj, jag är fett mycket yngre än er! Och då är de inte bara när man är med Björn och dom utan med andra också. När man är med syrran och hennes kompisar, när man rä med Linn och hennes kompisar och även andra big peeps. Detta med ålder är lite kul faktiskt. Då en som är 27 kan uppföra sig som en 14åring och en 17 åring kan bete sig som 30!

Jag och Linn käkade på MAX, drog svängen förbi Chilinn i Kil och sedan bar det av hem. Peter Pan väntade och det blev lite ovårdade ord innan ögonen slockna. Haha, Linn är allt bra rolig ibland. Hade fått 2 sms imorse, tänkte wtf? Men det var inte från de personerna jag hade hoppas på, Sorry MLi & Ida! Men hade inte förväntat mig det faktiskt. Så man blev lite besviken men det är bara att ta nya tag nu.

Blev förövrigt rasande inatt. Vad tjänar man på att hålla på såhär? Mer än att om man vill bli av med energi då. Hjälp, jag ska försöka lägga ner vissa saker. Inatt hade jag också ångest över att jag inte har några pengar typ. Så jag har bestämdt mig för att sluta på S.A.T.S. Kommer må skit för de också, men får försöka köra mitt egna race. Har inte råd att betala 400 spänn i månaden för något jag gör 1 timme per dag. Ska försöka få tag i pappas längdpjäxor så ska jag med mamma ut på en tur. Aja, det blir kanske bättre med tiden? Alla får väl ett lyckligt slut, right?

Nu ska jag försöka bli klar här med datorn. Sedan styr jag nedåt mot Linn och PP. Vi hörs!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Alla hjärtans dag börjar med sömn!

Hello!

Ja, då var vi på en liten tur. Träffade Björn, Christian och Nalle, trevligt! Det var inte igår precis. Det var på sugiga nyår. Men trevligt att ses igen! Vi åkte runt lite och jag kände nostalgi från förra året. Jisses, vad kul man hade. Aja, men nu ska vi börja våran Alla hjärtans dag med Peter Pan. Den ska vi sova till, älska. Ni som inte kan sova får gärna ringa så kan vi natta er. Godnatt på er!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

BLÄÄÄÄÄ!

Hello!

Ja, vad gör man? Äventyr väntar väl men inget som verkar roligt. Men vi får väl se. Blir det FÖR tråkigt då blir det film minsann! Någon som har lust att köra runt oss och bjuda på dricka? Låter väl som en bra deal? Nejda, skämtåsido.

Är inte så positiv ikväll, real downtown. Vi får se om jag kan vända på fläsket och få lite kul. Ni som läser kan ju försöka rädda oss från vägarna och bjuda hem oss på något gott? Annars får ni ha en bra kväll! Vi hörs troligen senare!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Hårfärg och hudvård!

Hello!

Ja, nu ska jag alldeles snart färga Linn lite småröd i håret. Det blir nog bra, blir det över något så fyller jag i det i mitt hår. Måste smörja mig för jag är som sagt torrare än Sahara. Fick en fotmask och en bodylotion av mormor. Den ska tydligen vara både fuktgivande och FORMGIVANDE, som om jag inte har nog med kurvor och bilringar? Ska dra på en film sedan så vi inte bara sitter här och möglar. Ni kan ju joina ni som vill? Måste inte bli kärleksfilm bara för jag vill det..

Ska göra lite dancemoves innan jag börjar kleta, vi hörs senare!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Gamla minnen istället för film!

Hello!

Ja, film har det inte blivit något med än. Har legat i sängen med Linn och tittat på bilder från 2007, då vi möttes för första gången men aldrig pratade. Haha, mesar. Tittade igenom gamla blogginlägg också, började grina. Haha, tänk vad känslig man kan vara alltså! Bilderna finns på bilddagboken, sök på annapalaa. Sedan om ni ska läsa lite tidigare i bloggen så hoppas jag ni förstår att ni ska klicka på 2007 månaderna. Läs oktober-november om det är så.

Just nu ligger vi is ängen här och lyssnar på "ÅÅÅÅH GE MIG PENGARRRRRRRRR!!!!!!!!". Linn är fan bra störd ibland också. Ska lägga in det på facebook så får ni se på STÖLL. Nu ska jag duscha! Vi hörs!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Vilken film ska jag välja?

Hello!

Ja, nu skriver jag igen för jag har inget bättre för mig när Linn sover. Ska ju färga hennes hår när hon har vaknat till liv. Så jag var upp på övervåningen och fick se skinande sol. Vill vara ute men samtidigt vill jag ligga inne, se en film och tycka synd om mig själv. Ni kan kolla i playlisten feel the love. efter Christina Aguilera och Ricky Martins låt Nobody wants to me lonely. true fuckin story.

Mammsen är ute och åker skidor, lillsyrran ligger i mammas rum och dolar med sin dator. Jaha, vad ska man göra sen då? Jag gick in i mitt rum för att hitta någon bra film, hade tänkt mig Skönheten och Odjuret då det var länge sedan jag såg den. Jag kom ner med 6 stycken och ingen Skönheten&Odjuret! Nu är det så att jag måste välja. Allting har ju med fantasi och kärlek att göra, självklart! Jag ska välja mellan Braveheart, Dirty Dancing, P.S I love You, Peter Pan (Jeremy Sumpter som Peter Pan), Spirit hästen från vildmarken och Hur man blir av med en kille på 10 dagar.

Jag tror Braveheart går bort för den är så lång och jag vill göra något mer än bara se film idag. Då är bara frågan om jag vill se Kärlek mellan 2 personer eller om jag ska drömma mig bort till Landet Ingenstans/The Wild Wild West. Tror Missi får nosa fram det som sätter näsan på spel mest. Ska se om Linn ska vara med och se. Vi hörs!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Feel the love.

Hello!

Ja, nu har jag legat vaken här en stund. Typ en timme, men iaf. Gick upp och tog kort på lillsyrran. Hon ska på intervju angående utbyte till Japan. Så kul för henne att hon är ett steg närmare sitt mål! Linn vaknade innan jag gick upp så när jag kom tillbaka ner så låg hon och vilade ögonen. Det gör hon nu också efter lite deeptalk.

Blev ingen myskväll igår, somnade istället. Vaknade vid 2 och stängde av allt sedan skedade vi hela natten lång. Med en kudde emellan oss, haha! Vaknat flera gånger inatt av någon konstig anledning. Jag låg inte obekvämt, det var inte kallt, liksom inga problem alls. Inget som störde. Tror jag väntade på ett samtal på luren, dumma Anna. Börjar seriöst fundera på vad som är felet..

Detta tar alltså kål på mig. Funderar seriöst på om jag börjar bli knäpp. Kanske bara resa bort en vecka och försöka glömma det mesta som rullar runt i huvudet på mig nu. Då räcker det inte med att åka till Torsby, Sunne, kil, Karlstad, Kristinehamn, Filipstad etc. Det måste vara en bra bilfärd alltså. Det sjukaste av ALLT är att jag vet inte varför det är som det är. Man brukar ju oftast veta vad som är anledningen till att man goes crazy, men det vet inte jag. En jäkla massa grillar och snart brinner mitt hår upp alltså. Jag vet inte vad som händer, jag vet inte varför det händer och jag fattar nog ingenting. Babblar ihop alla orden nu också för jag är så förvirrad. Kan inte svaren komma som ett brev på posten bara? Så slapp man skaffa peruk..

Sitter och lyssnar på Spotify. Har en playlist där som heter Feel the love. Massor av kärleks låtar av olika genre, TYP! Gråtlåt och gladlåt. Tänkte Share it with you out there, feel the love. Hoppas ni gillar den, dock uppdaterar jag alla mina listor rätt ofta så jag kanske lägger upp den om en månad igen. Men nu ska jag försöka hitta på något att göra. Sätta på en film eller något. Annars skriver jag igen. Det spörs! Vi hörs!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Myskväll på ingång!

Hello!

Ja, nu har vi hamnat inne i city. Sitter just nu och kollar upp en massa grejer vi haft med från stugan. Eller ja, jag gör det. Linn läser om olika bruttor och grabbar som har problem med sex. Missi står och trampar på henne också. Lille kissen. Ikväll blir det lugnt. Behöver verkligen det efter denna upp-och-ner vecka!

Vi ska ta oss ett bad. Så underbart skönt alltså. Ska peela hela facet, köra i lite inpackning i topparna (måste vara sparsam då jag måste klippa mig), sedan smörja mig eftersom jag är torrare än Sahara, fixa naglarna sedan är jag redo för en liten film och sömn.

Ska nog börja nu innan de blir natta! Vi hörs innan jag blundar!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

outpumped.

Hello!

Ja, stugan is the place to be. As always. Har nyss varit inne i big town och dolat. Träffade Linnea en sväng, henne ser man inte allt för ofta. Pratade lite om vad som försigår i skallen på mig. Kul att hon avbryter med goda nyheter medans jag bara gnäller, haha! Var in på Fothälsosaken också, ska komma tillbaka med presentkorten så hon får se vad vi kan göra. Köpte hårfärg and so an and so an. Orkar inte direkt babbla upp en massa dravvel som vi gjort de senaste timmarna. Även om jag alltid gör det annars.

Försov mig imorse, det var väl en 110-120 i skogen mellan Olsäter och Mårbacka. Hjärtat slog ska jag säga er. Tackar gudarna för att alla rådjur och älgar fortfarande sov vid den tidpunkten! Missade BodyBalance och Qi-gongen blev inte av för min del av någon anledning? Så idag vart det att hjälpa Stina att städa lite. Fixa och dola med lite smått och gott. Sedan tyckte Stina vi skulle träna armarna. Klen som jag är pallade jag inte mycket. Mjölksyran kommer dirren, inte kul. Så jag började strecha istället och förbättrade lite av min smidighet. Vore ju nice om man kunde göra en spagat någon gång! Ska man sätta lite mål och dra till med att man ska klara spagat innan studenten? Vore nice avslutning på Idrottsledarskap!

Lyssnar ju på ipoden när jag åker ensam nu för tiden. Jisses vad gammal musik det är på den! Anton2000, Atom, Block 44.. Massor av gamla låtar som man lyssnade på runt 7an-8an där. Lyssnade ju på den i första ring också då, men de var ju bara en sväng på hösten där. Mysig höst minsann! Det var samma höst jag träffade Linn för allra första gången. Satt självklart och sjöng för full hals. Vackert kan jag inte påstå att det var, men gud så härligt!

Nu ska jag röjja undan alla mina grejer. Pappsen kommer hem snart. Men först lite Ke$ha, vi hörs!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Nostalgi trip och gamla godingar!

Hello!

Ja, nu har vi ätit. Det blev falukorv med ost på, gulasch brevid och lite fisk som ingen av oss åt. Jag är äckligt mätt. Behöver inte mat förens imorn kväll. Tror Linn blev nöjd då hon inte orkade laga allt för mycket mat förut.

Titeln jag valt denna gång handlar om resan på väg hem från Sunne. Jisses, drog en sväng upp på Hea för att vi en skymt av alla äventyr man haft där.  Det är minnen överallt och det finns både ljusa och mörka minnen. Spelar ju egentligen ingen roll vart i Sunne man är. Det är likt förbannat massa minnen överallt ändå. Sjukt kul att ha dom minnena. Det är de som jag fint kan minnas och de jag lärt mig mycket utav. Så här är mitt tips: LIGG INTE UTE PÅ EN PARKERING NÄR AMOR SKJUTER PILAR FÖR EN KVÄLL!

Hade ju ipoden i högsta hugg och sjöng så halsen fick sig en omgång. Lyssna  på gamla godingar från olika barnfilmer som jag såg när jag var yngre. Slutar aldrig älska barndomen. Min barndom har varit bra på många sätt. Men det har även funnits sina dåliga sidor. Antar att jag tog filmer till mitt skydd mot allt ont. Så jag menar inte att min barndom var perfekt.

Casper, Rädda Willy, Disney, you name it.. när jag åkte in i Deje så fick jag faktiskt tårar på min kind.
Kom och tänka på den tiden efter att Niklas gjorde slut. Eller ja, WAY LONG AFTER, typ några år.. Hur jag låg och kollade på en massa kärleksfilmer och försökte leva mig in i att jag var "tjejen" som blev uppvaktad osv. Den dagen det händer mig, kommer jag gråta av lycka alltså. Jag var ju kär i varenda kotte när de gällde film alltså. Casper, killen som tar hand om Willy Jessie heter han, Peter Pan, John Smith, Odjuret, Tomas O'Maley, Erik and so an. Tror ni fattar grejen ändå. Men jag menar, vilken tjej ligger inte och drömmer att hon är med i filmen och är jungfrun i nöd? Tror inte jag är ensam om den saken..

Jag vill ha din famn i min, nästa gång våra ögon möts igen..

Nu är vi trötta här på Arnäs 47, så sängen väntar! Men först lite kärleks Arvingarna. Godnatt på er.

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Falukorv minsann!

Hello!

Ja, nu är jag hemma. Ska steka falukorv så mycket att Linn aldrig mer vill se falukorv igen. Jämt nyss var hon positiv och sa att det var god smak på kôrven. Vi får väl se när jag är klar. Ska laga ihop det ena och det andra, får se vad det blir. Vi hörs när jag ätit!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

BodyStep och ett fullt BodyBalance!

Hello!

Ja, nu är jag svettig och go! Jag vet en som komma SLOCKNA, ja med stora bokstäver, ikväll. Kommer vara helt utpumpad. BodyBalance blev det inget av med för det var FULLT. Kuljul, får en chans imorn då det är BB och Qi-gong. Skriver när jag kommit hem. Vi hörs!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Sånt é livet!

Hello!

Ja, nu sitter jag i reppan på HK. Sköna slängord där måste jag säga! Sitter och taggar inför lite BodyStep som Stina ska ha sen. Blir det som i Tisdags så lär vi komma svettiga ut, HÄRLIGT! Älska svett, iaf när de ska svettas. Annars kan de ta sig. Inte så fresht om man ska på fest och ha världens svettstank osande runt en. Tänk vilka grejer jag kommer på att skriva här. Helt otroligt!

Kanske blir bil imorn med, hänger på när Pappsen kommer hem och hur helgen ser ut. Stina var sugen på att samåka lite och det tackar man ju inte nej till! Frågade lite om hennes lägenhet som hon hade. Men det spörs väl. Pratade även lite om linjen jag tänkt mig och man kunde tydligen fixa lägenhet via skolan. Billigare osv. Får luska vidare i det när jag och Linnea åker för att kolla hur mycket poäng och sånt man ska ha för att komma in. Vore nice om man kunde börja tidigt med allt, så man har något att se fram emot.

Ser inte fram emot studenten. Fett onice att man ska behöva göra saker själv när man fått allt på räkmacka i snart 12-13 år. Vore nice om någon ringde och ville anställda istället för att man ska ringa för att bli anställd.

Nu ska jag sätta på fläkten till pass-salen. Skriver när jag hamnat på hemmaplan!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Sparris & oliver!

Hello!

JA, nu försöker jag trycka i mig lite mat eftersom halsen int vill ha det. Varmakoppen med Sparris smak och knäckebröd med olivsmak. Det är rätt nice, bra att ha något litet i magen innan man ska köra 2 träningspass. Vore pinsamt om jag skulle svimma och ramla ihop på praktiken. Har brännt mig som en gnu på varmakoppen soppan, så nu har man två 2 graders brännsskador i hela munregionen.

Ska packa iordning och äta upp. Sedan tar jag bilen upp mot Sunne. Får se om det är någon katt som kommer förbi och säger MJAO. Vi hörs senare!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Magont och sliten!

Hello!

Ja, nu har man fixat det mesta idag. Fick en halvtank av min käre morfar, tack! Jag och Linn har handlat lite för hennes mage är cp. Min är också cp, men det är för att vi inte har ätit något än. Ska se vad det blir för mat idag. Eftersom jag inte orkar stressa så tar jag bilen idag, IGEN! Fett onice med tanke på att jag kan behöva bensinen till senare. Kan man inte få lite mer än 1050 kr i månaden?

Ska kolla lite grejer innan jag drar upp mot metropolen eller vad fasen dom kallar Sunne, haha! Ska packa med ombyte så jag inte blir sjuk. Fast det vore ju nice för då får man sova hemma hela dagarna. Men nu ska man banne mig vara lite duktig! Hoppas att det blir svettigt sen, det är tecken på att jag gjort något bra. Snärt, smidig och sexig till klassresan. Vore fett onice med dingeldong på korten från min första UTOMLANDSRESA. Jag har bara varit i Danmark och Norge, ser inte det som utomlands med tanke på att det ser nästintill likadant ut som i Sverige. Förövrigt har jag ju en stämpel på mig nu, SPAGATKVINNAN! Pekka B ska kalla mig detta tills jag verkligen klarar det, får nog lägga manken till. För er som vill se hur jag ligger till med det nu, kan kolla filmer på mig på Facebook. Underhållande klipp!

Vi ska ju till Magaluf med klassen. Första gången jag flyger så ibland när jag väl kommer på tanken "Shit, jag ska flyga!". Då går adrenalinet igång och jag får hjärtslag som hörs ända ner till Kongo. Jag är väldigt nervös och spänd på den resan. Längtar också med tanke på att det är första gången i ett land där jag inte kan bli förstådd för 500 liksom. Hoppas på att allt babyfett är borta då också. Vore intressant och se mig själv som en fitness brutta med zero dingel och snygga ryggmuskler.

Skriver en snutt innan jag gittar till MS. Vi hörs!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Här är jag!

Hello!

Ja, nu är man nätt och jämt nyvaken. Har sovit så himla bra inatt trots att vi somnade runt 4 tiden. Det är så när man ringer folk för man själv inte har något roligare för sig. Jag och Linn börjar bara prata deeptalk men antar att det är jag som tar upp det hela tiden. Har ju som jag tidigare sagt, svårt att släppa saker som jag själv inte kan förstå. Har jag bara pail/pejl på läget så är det fine sen liksom. Eller ja, beror på om jag inte är nöjd med svaren. Haha, knepigt att förklara detta.

Kom ju på när jag vaknade att när jag tar tåget mot Karlstad ikväll, vart ska jag då? Hade ju tänkt ta buss till karlstad och sedan tåg till Sunne, men den planen sprack ju då busskortet bara håller till kl 20 och deje bussen går säkerligen någon gång vid 21. Lite drygt de där. Måste smsa Walkert om praktikkort, så slipper jag fråga någon om sovplats också. Ska till mormor och morfar sedan för att prova ett par vantar, gullmormor! Så ska fråga om jag kan få någon hundring för att kunna ta mig till Kil. Sedan i Sunne ska jag nog ta mig en rejäl powerwalk till Kolsnäs. Länge sedan jag var där nu. Alltid lika mysigt, alla minnen. Parkbänken är väl en av dom.

Har vaknat lite till och från idag. Första gången jag vaknade blev jag rätt chockad över mig själv. Ni vet, man brukar ju inte tänka så mycket och tänker man så är de oftast "vad fan drömde jag?!". Men för första gången i mitt liv var det en person som pluppade upp i hjärnan. Jag hade inte drömt något men denna personen hoppas upp som om det skulle betyda något? Vad vet jag. Varför vet jag verkligen inte. Jag är fortfarande chockad över att jag tänkte på den personen av alla människor i världen. Gud, tänk vad saker och ting kan spela hjärnan ett spratt!

Nu är Ronjano säkerligen på ett plan till London. Du kunde inte tagit med mig tycker du? Snackade lite med henne igår om vecka 8. Det spörs vad som händer då. ATM känns det inte aktuellt med tanke på att jag har praktik idag, imorn och hela vecka 7. Vecka 8 ska jag vara i skolan och göra diverse prov och sånt. Vi får väl se vad som händer!

Började lyssna på Jonas Brothers igår. Dom är rätt king! Synd bara att jag är så dum att jag inte visste vilka dom var när jag var på Avril Lavigne. Dom var nämligen förband. Tom var rätt lik en av dom. Skulle inte vara fel om Joe Jonas kom fram och bjöd ut en på en "dejt". Vad det nu innebär. Lyssnade iaf på "When you look me in the eyes", grymt fin låt! Så slog det mig, filmen Camp Rock, en ruskigt bra sångfilm, musikal whatever! Det är ju så att Jonas Brothers är med där. Demi Lovato, som har en av huvudrollerna sjunger This is me. En låt värd att lyssna på! Här är den svenska versionen av den låten som What's Up och Vendela Palmgren sjunger:

Jag brukar alltid va' en sån
Som gömmer sig
Vågar aldrig tala om
Vad jag tänker nej

Men jag har en dröm
Djupt här inom mig
Jag vill ge min dröm
En röst, så alla hör
Ja så alla hör

Här är jag, du ser mig
Står där jag hör hemma
Är framför dig
Jag ser en stjärna klar leda mig
För idag känner jag
Att jag har nånting att ge
Här är jag, jag döljer inget mer
Du ser mig

Har du känt hur det är
Att leta efter svar
Och drömma om ett liv
Där du får lysa klar

Även om det känns
Helt omöjligt ibland
Så måste jag tro att jag kan
Kan på egen hand

Här är jag, du ser mig
Står där jag hör hemma
Är framför dig
Jag ser en stjärna klar leda mig
För idag känner jag
Att jag har nånting att ge
Här är jag, jag döljer inget mer
Du ser mig

Du är rösten som jag aldrig glömt
Som gör att jag vill sjunga
Att det jag vill nå
Att det jag vill få

Du är den som jag har saknat
Sången inom mig
Att det jag vill nå
Att det jag vill få

Här är jag, du ser mig
Står där jag hör hemma
Är framför dig
Jag ser en stjärna klar leda mig
För idag känner jag
Att jag har nånting att ge
Här är jag, jag döljer inget mer
Du ser mig

Du är den som jag har saknat
Sången inom mig

Du är rösten som jag aldrig glömt
Som gör att jag vill sjunga

Ja idag känner jag
Att jag har nånting att ge
Här är jag, jag döljer inget mer
Du ser mig



Nu ska jag bege mig i mina kläder och åka till mormor. Behöver träffa henne innan kvart i 1. Vi hörs senare!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Sängen kallar, sen praktik imorn!

Hello!

Ja, nu ska vi gå till sängs. Skriver om Stugan när jag mer är känslig och ensam, kan koncentrera mig mer på det jag tycker är viktigt att veta då. Är sjukt trött så de ska bli skönt att sova. Lyssnat lite på olika love songs this night. Som alltid får mig att tänka lite. Jimmy Jansson - Flickan från det blå är en av funderarnas låtar! Minns när den var ny, lekte att jag var den flickan. Brunett med blåa ögon, Haha! Tänk alltså, vad man får för sig saker. Men favoriten ikväll är Miley Cyrus låt The Climb. Ger mig lite extra hopp.

Miley Cyrus - The climb

I can almost see it
That dream I'm dreaming but
There's a voice inside my head sayin,
You'll never reach it,
Every step I'm taking,
Every move I make feels
Lost with no direction
My faith is shaking but I
I gotta keep trying
Gotta keep my head held high

There's always gonna be another mountain
I'm always gonna wanna make it move
Always gonna be an up-hill battle
Sometimes I'm gonna have to lose
Ain't about how fast I get there
Ain't about what's waiting on the other side
It's the climb

The struggles I'm facing
The chances I'm taking
Sometimes might knock me down but
No I'm not breaking
*I may not know it
But these are the moments that
I'm gonna remember most yeah
Just gotta keep going
And I, I gotta be strong
Just keep pushing on
Cause...

There's always gonna be another mountain
I'm always gonna wanna make it move
Always gonna be an up-hill battle
Sometimes I'm gonna have to lose
Ain't about how fast I get there
Ain't about what's waiting on the other side
It's the climb

There's always gonna be another mountain
I'm always gonna wanna make it move
Always gonna be an up-hill battle
Sometimes I'm gonna have to lose
Ain't about how fast I get there
Ain't about what's waiting on the other side
It's the climb

Keep on moving
Keep climbing
Keep the faith baby
It's all about
It's all about
The climb
Keep the faith
Keep your faith


Nu väntar Johnny på mig, får se om Linn ska med och skeda. Vore mys! Godnatt på er, sov gott och dröm sött!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Vem är vem?! Mohaha!

Hello!

Ja, då tänkte lägga upp en bild som jag nyligen gjorde om. Kan ni se, vem som är vem? Mohaha!



Mycket lika enligt mig, men det finns ju anledningar till det också. Började gråta när jag såg What happens in Vegas?! för första gången. Då kom en massa bubbland tankar minsann. Vi hörs!


MUSIC IS LIFE
Anna Molander

 


Lite ostbågar och lite mys i sängen.

Hello!

Ja, nu ska jag snart ringa pappsen för han har ringt några gånger idag och jag har då haft annat för mig. Men nu har jag tid! Får se om han nämner något med lägenhet. Vore nice med lite mer feedback.

Nu ska jag käka ostiga bågar och försöka få med Linn på en mysig bölfilm. Som alltid, vill man gråta, finn en anledning till att göra det! Jag går oftast genom filmer för att få ut all skit. Skiten stannar ju visst, men hjälp vad det lättar på det förbannade trycket. Ni vet det blir ju som en ballong och hopar sig, tillslut spricker den, men får man fälla en tår eller två så pyser det ur lite luft. Vi hörs senare!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander


Städa, tvätta, stretcha..

Hello!

Ja, nu är man på plats i sängen. Har jämt nyss läst upp Sannas svenska uppgift för Linn. Den handlade om budskap och hon valde en bild med mig på. En bild där jag badar och kastar bak håret precis som Ariel gör i Den Lilla sjöjungfrun. Jag minns inte just den bilden för det var länge sedan vi tog den. Men jag har en bild sen 2 år tillbaka som Linnea tog. Den blev bra och de enda som är lite fail är väl att jag inte blivit rödhårig tidigare. Då hade jag varit Ariel upp i dagen. Nova brukar fråga varför jag vill vara rödhårig, Ariel är väl en av anledningarna.

Rebellen som alltid är ute efter äventyr och finna nya skattar. Känner att jag kan relatera den meningen till mig själv. Att jag, som Ariel, är en rebell. Ute efter äventyr och finna nya skatter. Linn är min följeslagare, även kallad Blunder. Dessa nya skatter kan vara allt från människor till ren fakta. Det har olika betydelse i olika äventyr. Precis som för Ariel. I alla saker hon funnit finns minnen från de äventyr de kommer ifrån. Rätt häftig tanke eftersom det är så många gånger. För varje hyss eller äventyr så har vi alltid minnen ifrån dem. Min stora syster är Sebastian, pappsen är Kung Triton. Haha, rätt kul att sätta verkliga personer i karaktärerna.

Haha, från senaste hysset var ju en filminspelning på min nya kamera. Alltså, omedvetet sitter vi (Jag och Linn) och diskuterar och spyr ut massa ovårdade ord. Speciellt efter jag säger "Linn, vad gör man inte för kärleken?", HAHA! Det är något vi lever på när vi är lite nere ska jag säga er. En vacker dag kanske ni får se vad vi gör när kameran börjar rulla. Haha, minnen för livet!

Jag har en tvätt i just nu som är klar när som helst. Pappsen kommer hem till helgen så jag är väl lite ledsen i ögat. Sedan städade jag badrummet som har varit rena garderoben med kläder över högt och lågt. Packat i rena kläder i en kasse som ska hem och Linns kläder i hennes stora väska. Ska ta tag i vardagsrummet sen när jag orkar. Vart slut hela dagen verkligen. Får se om man åker ut mer, Linn behöver snus tydligen. Skaffa bil och körkort kärring!

Ska stretcha nacken sen, har skit ont efter jag spännde mig på Pilates igår. Skulle behöva en omgång massage. Ska kolla på S.A.T.S nästa gång efter massage olja. Kan behövas i framtiden om man har turen på sin sida. Nyss vart det kycklingnudlar med tonfisk i grillad paprika. Mums, Linn blev impad! Hon som är kock och allt. Men nu ska jag styra annat. Tänkte skriva om Stugan sen, varför jag hänger här och försöker kidnappa folk hit! Lyssnar på partymusic så ska dansa vidare nu! Vi hörs!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Godmorgon, godnatt?

Hello!

Ja, jag önskade tiden räckte till för lite mer sömn. Skulle sitta fint med lite sked också. Linn är nämligen lite för liten för att kunna skedas med mig. Finns ju vissa som är kungar på det, tackar skaparen för det! Dock kan vi inte tacka för att de inte finns sked när man behöver det som mest. Tur att det finns minst 3 kuddar till mig här i sängen iaf. Skulle inte klarat mig utan dom, då jag oftast lägger dom runt om mig för att få känslan av att någon är intill.

Det är väl så jag har "överlevt" de gånger då det varit hårt I guess. Kommer aldrig över den där känslan av att "jag är ensam, vart är Mr right?". Så då är sängen min bästa vän med alla dess tillbehör. Jag lägger kuddar bakom och framför för att bli "omhålld", jag lägger kuddar snett framför mig för känslan av "ligga tätt in till hans bröst". Tänk vilka grejer man kan få för sig när man är så ensam att man mår dåligt av det. Nu mår jag väl inte dåligt så, men självklart slår det till ibland när man behöver någon intill som mest. Detta kan ju bli en novell om jag fortsätter att skriva. Kanske bäst att sätta punkt här och skriva i ett dokument istället.

Orkar inte ha ögonen öppna men jag ska kämpa på. Ska kolla vad det är för något idag på schemat. Ska försöka styra upp resten av veckan också. Blir så knövligt med allt. Vill inte åka buss, pappa kommer hem till helgen så då kanske jag inte har någon bil, skulle helst vilja ha lägenhet i Sunne så slapp jag vara så besatt av att vara HOS någon. Det är nog det värsta. Att jag försöker alltid träffa någon när jag själv i bakhuvudet vet att det är lönlöst. Det är väl typiska tjejgrejer. Eller så är det bara jag som är dum av hoppet. Vi får väl se den dagen då någon frågar mig om den vill ses. Den är long gone, men man kan ju hoppas att de kommer någon gång iaf.

Jag hoppas en dag få svar på allt. Mer än så vet jag inte hur jag ska beskriva min känsla just nu. Vad händer och varför? Är det typ som en sådan här "gud straffar för du har syndat" grej? Känns faktiskt så ibland. Plågas gång på gång sedan är det fina fisken igen. Hoppas det ger sig snart. Jag börjar bli trött och orkar inte längre. Energin är snart slut. Ge mig mer om jag ska orka!

Nu ska jag styra annat, skriver antagligen när jag är hemma om jag inte smyger in på datorn på HK.

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Johnny, my friend, tell me a good night story..

Hello!

Ja, dagen vaknades inte upp i i stugan. Hemlig ort, hemlig plats! Praktik blev av och Linn hänkade på. Snackade om diverse ting som jag bara mår illa av just nu. Vad fan ska man göra när man inte förstår ett piss och ändå måste försöka leva med det? Detta får väl mig att låta helt knas i kolan men wtf, är det ingen som berättar så självklart blir man lite knas. Just för att man vill och BEHÖVER veta. Jävla skit.. ursäkta mitt dåliga ordförråd.

Pilates tog som knas. Haha, vadå knas? Tog som bara den! Kände av att det blev mycket eftersom det killade i halsen. Men det inte därför jag mår illa nu. Något helt annat. Hoppas detta släpper en vacker dag. Då kan jag känna mig ett snäpp friare! Imorn ska jag fota på HK. Hoppas det går vägen eftersom jag inte har samma utrustning som den fotografen innan men det löser sig förhoppningsvis.

nu är jag trött, illamående och ska bannemig sova. Fick sova ut idag, utan sked, men är sjukt trött ändå. Ska se om Linn hänkar på. Nu går jag iaf. Inget känns bra. Får se om Johnny, my homie, berättar en liten godnattsaga om lyckligt slut så man blir lite mer positiv iaf. Vi hörs, godnatt!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Hälsokällan, dag 2.

Hello!

Ja, dag 2 är snart över här på Hälsokällan. Har kört Pilates, så himla mycket folk. BodyStepen fick jag skippa, för mycket folk och inga biljetter! Jisses! Ska skriva när jag väl är hemma. Åker snart så. Vi hörs!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Jag har fastnat för dig, min vän.

Hello!

Ja, nu sitter vi och segar här i sängen. Käkar lite hjärtan och dricker lite göttismums. Funderar lite på framtiden nu. Pratade med pappsen och han sa ju inte nej så man får väl hoppas på det bästa. Ska kolla vidare om någon månad så får vi se om jag har någon chans. Privatannonser skulle jag kolla på tyckte han. Skulle sitta nice eftersom syrran får mindre bit hem och då kan vi dra ut och ha trevligt. Skulle sitta fint!

Kommande vecka vet jag inte hur jag gör nu heller. Blir ingen sked fast jag fick napp för någon timme sen. Men likförbannat fick man ju dissen, haha! Det är inte lätt att ragga på msn. Speciellt inte när Linn pratar med samma snubbe! Hon hade övertaget!

Nej men om vi ska vara seriösa, så vet jag inget allvarligt talat. Hela huvudet är liksom som ett köttsår atm. Typ som gamar som sitter och äter direkt ur buffén. Slits åt olika håll, vad vill jag? Börjar bli lite trött på detta alltså. Kan jag inte bara få min vilja igenom? Skulle vara så mycket bättre. Livet skulle bli enklare. Jag får börja leva själv. Leva i verkligheten. Jag är fortfarande ett barn.

Imorn börjar jag sent. Får se om Linn följer med imorn. Hon verkar inte så sugen. Inte kul att åka själv men jag har det bra på praktiken iaf. Ska ge som fan imorn. Om det blir BodyStep. Ska ju ha barnpassning så kanske missar den och får bara köra Pilates. Det duger. Nu ska jag göra annat. Godnatt på er!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Sichelle - Fuck deg

Hello!

Ja, nu sitter jag och Linn diskuterar alla på hennes facebook. "Jävligt intressant, har ni inget liv eller?" Tänkte ni troligen nu. Vi har inget bättre för oss atm, men det går tydligen en trend där på fejjan denna timme. Fuck trenden. Minst 4-5 personer har skrivit något liknande med "Fuck it" och "fuck off". Vilket är bara två exempel på denna trend. Är det dåliga vibbar i luften idag kanske? Var positiv ffs! Jag fick inte sova eller skeda förut idag, men inte låter jag det gå så långt att jag vill fucka till det. Haha, jag är allt bra wierd ibland.

Eftersom jag, oseriös som jag är, drar fram världens predikan om vad för roligt man ska kommentera dessa personer. Så kan man ju alltid kläcka en låt för att verka rolig. Då är denna låt ett gott exempel. Sichelle - Fuck deg. Norsk hottie som sjunger helt otroligt. Norska dialekter är ju ofta svåra att fatta, men hennes norska går galant att få in. Man förstår precis vad hon säger, fett nice!

http://www.youtube.com/watch?v=Zjl-7GZIVlA

Nu när jag bjudit på dagens låt tänkte jag och Linn dra in mot Big Town för köp av lite myspys till ikväll. Detta med att vara onyttig kan ha sina bra stunder. Speciellt när man inte vröl äter det. För så gött är det inte. Skriver mer sen, vi hörs!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Steewwwuuuuuugan.

Hello!

Ja, nu har jag hamnat på perfekta placet för mig! Sängen i stugan. Ni ska bara veta. Hämta Linn, drog hem och grävde efter lite mat samt underkläder sedan hamnade vi här. Jag har käkat som en kamel och nu ska vi sova en timme. Jag är så himla trött. Synd att man inte fick skeda förövrigt! Hade suttit ruskgit fint nu de! vi hörs senare!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Hälsokällan, dag 1 mission complete!

Hello!

Ja, nu har jag slutat. Sitter faktiskt i bilen och uppdaterar nu. Det ser inte ut som att jag får någon chans till sömn iaf. Ingen att skeda med och bilen is way to cold! Skulle aldrig klara av att somna nu. Så jag har bestämdt mig för att sova en timme hemma sedan får vi se om plugg kommer igång eller om jag bloggar lite. Kanske lite gött skitsnack med Linn eller liknande. Skriver när jag kommer hem! Vi hörs!

MUSIC IS LIFE
Anna Molader

Hälsokällan, dag 1.

Hello!

Ja, nu blev det inte så många timmar sömn inatt men jag kom hit och jag är lite trött bara än så länge. Det är ju så att när jag kör bil så är de sån vana att jag skulle kunna somna där. Har funnit någon sorts ställning och trygghet när jag kör så ögonen har ju ett eget liv där inne i skallen. Så nu ska man kika runt lite på vad jag kan göra för att piggna till, i värsta fall får jag leta efter sovplats hos någon snäll människa. Eller ja, det värsta är väl om jag sover i bilen och folk vill titta förbi..

Jämt nyss har det varit Yoga 45. Otroligt skönt och verkligen inte som på S.A.T.S. Tyckte det gick för fort på S.A.T.S och jag kände ingen fokus på andningen. Sedan är det grymt mycket mindre folk vilket kan ha med saken att göra. Hälsokällan är ett bra charmigt place som det är både röj och lugn på. På S.A.T.S känns det mer push och då känns det mer som tvång på ett vis. Varför kan jag inte förklara, det är bara hur jag känner.

Nu ska jag göra ett cirkelträningsprogram till Styrketräningen och efter det ska jag väl kanske åka hem. Beror på när jag blir klar och hur lång tid det kommer att ta. Min sega hjärna reagerade ju på idag.. JUSTE! Kanske vore bra med ett praktikbusskort, med tanke på arbetstiden 16-19.30. Tar alltid det säkra före det osäkra! Vore fett onice om man satt på tåget och kommit till V-ämtervik, HOPPA AV! Vill inte direkt uppleva det. Nu ska jag återgå till arbetet. Vi hörs!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander


Natta!

Hello!

Ja, nu beger jag mig mot Johnnys bed. Shit alltså, jag är grymt trött. Ska köra imorn också, wish me luck! Ronja ska fortsätta se på Superbowlen, de va trots det hon kom för. Jag är faktiskt ledsen att jag måste svika min trogna vän. Tar igen det med en dosa snus! HAHA! Eller inte. Tar en uppesittarkväll med henne vecka 8 tror jag, kan nog inte komma undan det antar jag, haha! Linn blir med i säng men hon nördar med msn. Får se om man får någon ro.

Imorn är det Yoga 45, UNDERBART FFS! Aktiviteten som slår ut alla slaggprodukter och sänker stressen, det är grejjer det! Kommer somna de sista 5 minuterna men vad gör det? Det är så sjukt skönt. Sedan får vi se om man får se en skymt av Freddie Fisk som man inte minns när man såg senast? Minns det dataspelet. Det var en av mina favoriter! Sedan får vi se om jag får med mig datorn till Sunne. Kan behöva försöka göra ett cirkelträningsprogram till styrketräningen. Det spörs!

Godnatt på er superbowlers! Go Saints!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Superbowl!

Hello!

Ja, snart väntas 4 timmars Superbowl. Ronja och Linn är de brudarna som man hänger med ikväll. Denna fina idé kom från Ronja. Själv ska man upp vid halv 7 och åka till Sunne. Får se hur länge man pallar att vara vaken med tanke på att sömen inte var den bästa inatt. Höll på att slockna vid 5 snåret när vi var på hemmaplanen. Men icke!

Har åkt runt hela Deje idag tror jag. Plus hela Sunne då vi kollade match och lägenheter. Matchen gick ju åt pippalongen! Men dom var duktiga, pôjkera. Sedan vart det ju kallt och lite åk runt om. Lägenheterna är det lite sug på men vi får väl se hur det går. Vet inte hur framtiden ser ut.

Fredag vart tjejkväll. Lördag vart Disney on ICE, Linn, Sunne, Torsby, Sunne, stugan. Söndag vart det Sunne, åkaround, stugan, ristäer, dejefors, risäter, mon, stugan. Nu väntas som sagt Superbowl och imorn får vi se om jag klarar att ha ögonen öppna.

Nu ska vi styra annat!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Äventyr!

Hello!

Ja, igår åkte jag ut på äventyr kl 23.15 med Linn. Det var lite nice och otroligt onice. Vi hamnade i Sunne där diverse ting bara var FÖR ROLIGA! Vi är allt bra knäppa. Filmade nästintill allt också. Sweet jesus! Vi hamnade i Torsby, var in på Idet i en halvtimme sedan åkte vi tillbaka till Sunne. Mycket röj, not. Där vart det mat osv. Hände även grejer som inte ens värda att nämna. Kan säga att JAG skäms..

Vi kom hem halv 5 och slocknade kvart över. Det var otroligt skönt då jag sov tidigare också. Nu har vi duschat och ska åka till Sunne. Får se vad det blir för äventyr idag. Skriver senare tror jag om den saken. Praktik imorn!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Sömn väntar!

Hello!

Ja, jag kan börja med att säga att jag är fett irriterad på folk som tar efter andra. Kom på något eget? Vet att jag själv tar efter mycket, men inte ALLT. Språk, tonfall, ALLT! Usch, låt mig vara ifred.

Hade iaf en super kväll och jag vill tacka alla brudar som var med, kvällen kunde inte blivit bättre! Nu väntar lite inspelningar på kameran sedan slocknar jag. Ska upp om 5 timmar igen, JISSES! Godnatt!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Nu är det ladies night!

Hello!

Ja, nu skriver jag direkt ifrån Idas julklapp. Det är lite peeps här, nytt som gammalt face. Alltid lika kul! Det lagas mat här men vet inte om det ska ner i min mage? Det spörs. Lyssnar lite på Spanks discoparty hits. Det är nice!

Jag är lite sliten men känner att detta behövs. Imorn väntar Disney on ICE. Gud så jag längtar! VIP biljetter är inte mycket att leka med minsann! Det ska bjudas på Popcorn och sedan ska vi hänga med the friends pocahontas, ariel och alla andra, det blir nice. Nice hela dagen idag märker jag. Förutom i skolan då.

Nu ska jag join the crew, skriver kanske när jag hamnat på Arnäs 47. Vi hörs!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Skolarbete, träning och tvättning!

Hello!

Ja, nu sitter jag i skolan med en rötött och en halvblondbrutta. Vi gör arbete i styrketräning. Det är lite sådär men det är nice att få veta sådana här saker då mina framtidsplaner har med det att göra. Hoppas verkligen på flytt dit jag vill, annars går det nedåt ska jag säga er.

Är just nu ruskigt irriterad. Men försöker hålla mig lugn. Blir mycket idag. Ska träna, ska hämta kläder hos Linn, ska hem och tvätta, ska plugga och sedan till kvällen ska jag först hem och kolla till lillasyster. Kvällen avslutas hos Linky och jag skojar inte när jag säger att jag längtar. Jag behöver komma bort lite och bara umgås. Inte utgång, inget dansade, bara snacka och ta vara på tiden med andra. Synd bara att det är väldigt sällan folk vill det.

Ska skriva klart det där med onska för nu kan jag säga att jag känner mig ond. Gör inte mig något. Jag ska skrika när jag kommer till stugan. Ronja sa ju att det är bra, får testa det. HAHA! Igår var det en het diskussion förövrigt angående visits från Skåne. Det får vi se vart det bär vägen. Snackades ju mest om vad som kommer ske inte om det blir av. Skoj!

Längtar OTROLIGT mycket till praktik ska jag säga er. Vill verkligen inte vara i skolan alltså. Vill sakna folk, inte bli av med dom. Så känns det just nu iaf. Kanske för att jag är irriterad. Men jag behöver praktik. Kändes otroligt bra och tryggt när jag var där igår. Denna gången kommer att bli riktigt bra. Ska försöka snylta min fader på en biltur upp till Sunne någon av söndagarna. Vill vara med på Let's dance. Det brukar vara skoj med Hälsokällans happenings, men istället har dom börjar med det istället. De har fått in en hel del pass nu. KUL! 

Nu ska jag föröska göra klart min del av arbetet. Sedan är det dryga fritidensbetydelse filmen. Vi hörs när jag kommit hem!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Lugn och ro, ska man i säng måntro?

Hello!

Ja, jag vet inte om jag stavade rätt där men ni fattar förhoppningsvis iaf. Vore lite illa annars. Vad gör jag då? Jo, jag sitter på Herrhagen och är barnvakt till Lilla monster. Hon sover så sött i sin säng nu, TUR! Anna vill sova kan jag säga er!

Imorse höll jag IGEN på att somna vid ratten, inte OK! Lilla syster är ju nu en av alla bracefaces där ute. Saknar min lite faktiskt. Mina tänder är inte direkt snygga nu i efterhand. Saknar mitt guldhjärta. Fick ju gå in till stan för bussen gick knas. Sedan är min syster allt för rolig då hon har varannan grön och rosa, som jag sa dagen innan att man kunde ha. HAHA!

Efter tandläkarebesöket drog hon mot bussen och jag mot Sjökvistens, en skagen fick det bli och hon som gjorde den hade SÅ MYCKET KRÄFTOR OCH RÄKOR PÅ ATT JAG SKULLE KUNNA GRÅTA AV LYCKA GOTT FOLK! Sedan gick jag till tågstationen och failade mig men hamnade tillslut på busstationen där Pekka spatserar in. Sovmorgon hade hon haft, fett nice.

Tog bussen mot Sunne som tog tusen år och lite där till. Fick mina snygga glajjor, med typ något mönster. Inte så likt leppard men lite! Vad är detta för leopardmönsterfasoner jag har börjat med? Allt ska vara leopardmönster, det är pöörrrr! Gick till Hälsokällan, kollade upp tiden, tog ett schema och bestämde handledare. Det blev Sara, hon är otroligt schysst alltså! Sedan vart det bussen till stan igen.

Tänkte träna men Ida ville ha med mig hem till sig, så jag gick till Wayne's för att möta upp henne och tror ni inte hon sitter med Helena och Leona? Gud vilken underbart söt unge alltså! Den skulle man lätt vara barnvakt till. Hem till Ida, hämta lilla monster, hem, stan, träffade Sanna för första gången på ett halvår. Åkte med henne och Mirjam hem, umgicks typ 20 min. Träffade Maritha och sedan var jag tvungen att ta bussen tillbaka till stan och vidare till Ida. Tänkte ju träna här hemma men det har inte blivit av då Lilla monstret somnade för drygt en timme sedan. Var nära att jag somnade före henne faktist, haha!

Imorn är det fredag och jag bara älskar fredag för jag ska lyssna på så jäkla mycket musik alltså. Owl City är ju king, Lasse W äger järnet och Amanda Jensen är ju bara för snygg! Vad skulle man göra utan musiken? INGET?! Musik finns överallt och ingenstans. Jag lever i en fantasivärld, jag vet. Men jag är så glad att jag lever där, verkligheten är inte riktigt min grej.

Imorn: Film 3 timmar om flykten från Sobibor eller hur det stavas, fritidsfilmning, träna, hämta kläder sedan fara hem. På kvällen drar jag till Linky där det nalkas goa brudar och lite alkohol. Men ska inte dricka då jag måste ta mig hem också. På lördag är det tidigt som gäller, Disney on ICE VIP here we come! Som jag har längtat, nästan så jag är nervös redan! Efter det ska jag hämta Linn för hon ska med mig hem. Galna äventyr hoppas jag hon har planerat för jag vill inte vara i stugan och möggla hela natten. Det spörs. Ska upp tidigt imorn så nu nalkas en god dusch och sängen. Får se om jag skriver när jag vaknar. Har ju en fröken att fixa med då. Men godnatt på er allesammans!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Lasse W, deeptalk och svalkande vatten!

Hello!

Ja, nu sitter jag och funderar på vad som har hänt det SENASTE halvåret. Varför? Jo, men man började ju undra om det är vita lögner eller om det är ren falskhet vi snackar om här. Varför ljuga om något sånt? Ljuger du ens? Varför vara där när du har eget? Jag fattar inget. Inte Linn heller när jag förklarar för henne vad som snurrar i mitt huvud. Vad SKEEEEEEEEEER?!

Aja, från och med imorn fram till söndag är det jag som är tuppen i hönsgården. Det känns lite stort men ska nog gå bra. Blir nog en del äventyr om jag har tur alltså, behöver det nu! Galna sådana också. Linn brukar vara bra på att koka ihop sådana. Eller ja, det är min hjärna som styr och hon hänkar på och det resulterar galenskap. Nu ska jag stänga ner datorn, ringa Linn, dricka världens kallaste/göttigaste vatten och sedan sova. Så godnatt på er allesammans!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Redan i säng!

Hello!

Ja, nu sitter jag i sovtshirt och har skolböckerna framför mig. Ingen TV ikväll. Är inget bra ändå. Har prov imorn, får hoppas att jag hinner dit. Ska kolla schemat så jag har lite bättre koll. Sedan ska jag skriva Religionen nu, sedan om jag orkar ska jag läsa lite Historia.

På tal om att läsa har jag lånat Män är från Mars, Kvinnor är från Venus. Den ska tydligen vara bra enligt Nisse. Började ju läsa den i somras men la den lätt åt sidan så det var sjukt varmt! Iofs hör den till psykologi avdelningen men jag tror jag får en bättre insikt i saker och ting. Ska försöka se om dom andra böckerna finns också. Kan vara bra att läsa ifrån äktenskapsrådgivaren och psykologen John Gray.

Har en tvätt i så ska hänga den sedan plums i sängen for real. Ska upp tidigt imorn. Ska ju runt hela värmland för en fjuttig praktiklapp. Men vad gör man inte? Det är en bra praktikplats och jag vet att jag inte blir besviken. Höll på att somna i bilen på väg hem också förövrigt. Det var inte trevligt. Redan vid Skåre kände jag mig redo att stanna vid sidan av. Fick dra ner rutan så jag kvicknade till av kylan. Tänk, jag kanske somnar innan 11 ikväll?

Nu ska jag plugga så rava får skavsår, sedan hänga tvätt. Sedan uppdatera här en sista gång och efter det plumsa in i drömmarna med Johnny! Vi hörs senare!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Meet me at the Hotelroom.

Hello!

Ja, pga diverse dagens bravder struntade jag totalt i att träna. Så sliten som jag var och allmänt borta så blev jag hemma. Jag ska köra lite situps här nu innan jag hoppar in i duschen. Ska bli gött att få lite struktur nu när jag verkligen är igång!

Pratade med Sanna nu ett bra tag. Tänk vad skönt det kan vara att prata ut om det senaste året? Dock var det bara de värsta och bästa händelserna. Men det känns bra att jag har henne. Att veta att hon finns alltid där trots att vi ses 1 gång om året är helt underbart. Detta är vänskap. Hon kanske kommer imorn annars så ska jag med henne till Ankan på torsdag efter jag har dolat med skolan.

Lyssnar på lite partymusic så jag blir på bra humör. Måste vara glad imorn också. Känns som en bra dag. Ska träna imorn efter historian. Kondition here I come! Vet dock inte om det blir 1h45min? Det spörs. Hänger lite på om Sanna ska med hem och sånt. Men det ska bli skönt! Körde lite extra på idrotten idag vilket gjorde sitt! Josefine joinade mitt handballplayin. Kul att någon ville bolla med mig också, inte varje dag man får göra lite handbollsmoves!

Nu ska jag fixa kalendern, ta en dusch och packa om kassen. Imorn är det en ny dag som startar med lite fritidensbetydelse, lunch, klassråd och sedan historia. Får se vart livet bär vägen imorn. Skriver lite senare när jag plumsat i säng! Vi hörs!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Hej jag vill träna!

Hello!

Ja, jag kom upp imorse. Nu sitter vi på sista lektionen och diskuterar om vi ska dra till Stockholm om några veckor. Dock måste vi betala boende själv, och dagen vi åker är det studentfest. Får se hur vi löser detta! Det spörs i guess.. Skulle mer än gärna vilja åka men cashen ska räcka till annat också. Sedan när framtiden är grymt förändrad så vet man ju inte vad pengarna räcker till.

När lektionen är slut så drar jag direkt till S.A.T.S för lite kondition. Klänningen kommer troligtvis imorn och det hoppas jag för jag längtar något så otroligt. Så efter träningen blir det direkt hem, skönt! Ska träna på provet i naturkunskap då också. På bussen, heja heja! Ska ha det på torsdag eftermiddag så det kommer jag inte undan eftersom jag har idrottsskola efteråt.

Nu ska jag nog sätta mig in i diskussionen här. Jag skriver när jag är på hemmaplan. Vi hörs!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Nyvaken men på topp för en gångs skull!

Hello!

Ja, nu har jag kommit upp av mig själv. Det där med klockan blev lätt fixat! Jag har för vana att höra ett tutande eller tjutande ljud från digitala väckarklockor, pappas drar på radion när det är dags att gå upp. Hittade ingen knapp där man kunde få på tutljud. Så jag fick vara utan musik från radion och höja volymen så det blir skapligt högt när jag ska upp. Mobilen fick agera musikspelare igår kväll.

Snackade med Linn innan jag slocknade, dock blev jag pigg av det så lite ångest på att prata i telefon när man är som tröttast. Men det är alltid skönt att få prata av sig lite. Ska kanske ses i helgen men det får vi se. Får hon pengar från något håll så ska hon med mig till Sunne. Men det spörs med den saken!

Nu funkade sökningssidan till KD - Sunne. 10.30 far jag från storstan till Selma Lagerlöfs trakterna! Ska bli skönt att få åka lite buss. Men ska nog sova hemma imorn, eftersom jag ska ta bilen på morgon. Får se hur det går med lillsyster, ska försöka prata med henne idag. Hon ska ju trotsallt ha internet av någon konstig anledning. Får nog mina glajjor på torsdag också vilket känns rätt nice, slipper sitta och vänta mer på dem nu. Har en klänning som inte har hamnat där jag vill, så igår köpte jag en genomskinlig sommarklänning för 20 spänn, kostade 360 annars så tummen upp för att tjäna 340 spänn!

Nu ska jag fixa inför skolan, bland annat byta om. Kan inte åka i pappsens kläder heller. Ser lite trash ut skulle jag tro. Ska försöka mig på frukost också annars får jag dra med mig två smörgåsar. Mellanmål måste jag börja med också, lite jobbigt. Men ska man försvinna lite kroppsmässigt så ska man. Sedan åker jag hem så blir det bussen. Idag ska jag träna ordentligt. Kondition blir det, både i skolan och på S.A.T.S. Men vi hörs senare, ha det bra så länge!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Det var inte bättre förr, är det bättre nu då?

Hello!

Ja, självaste sökningen av resa mellan KD - Sunne vill inte funka. Vad sker? Får kolla imorn när jag kommer hem. Ska ha med mig min myströja jag fick i julklapp då också, mammsen var sugen på att låna den. Lilla syster ska låna bärbara internet? Hoppas verkligen att den kommer tillbaks, vore illa om man inte hade Spotify. Tur att Spanks finns, för henne kan man låna party hits av! Spelar sönder pappsens högtalare minsann, stackars farsgubben!

I helgen planerade jag och Emelie B en 2dagars i Sunne. Play Palace och Selma, here we come! Nu vet vi ju inte om detta blir utfört men man kan alltid hoppas! Behöver shake some ass och kanske ta en drink. Länge sedan man hade trevligt på den nivå att man inte kan köra bil.

Lyssnar lite på Lasse W såhär på kvällskvisten. Favoriten är ingen mer än "Jag får liksom ingen ordning". Tror ni inte jag har den 2 gånger på raken i playlistan eller? Jojomen! Den är snuskigt bra och passar in just nu i min sits! Men favorit låtarna just nu är ju Owl Citys. LOVE THE MUSIC! Så himla soft är den och lugn. Mår varken bra eller dåligt när jag lyssnar. Man liksom är på en annan planet. Sjuk känsla ska jag säga er.

Sedan jag åkte hem förut har jag haft världens huvudvärk och den sitter i än. Jag har druckit som en kamel idag och matbrist är det inte vad jag vet. Tänk, kanske är min första RIKTIGA huvudvärk? Brukar ju alltid vara det ena eller det andra men idag har jag ju fått i min båda delar så vad är orsaken? Tror sömn kan ge mig den medicin jag behöver. Hade ju mardröm igår natt så jag somnade inte förens vid halv 2. Jäkla kärring som ska dra i bildörren. Blev så rädd att jag fick sätta på radion för att känna mig trygg. I guess it's the way to live in the woods. But I love it!

Imorn är det Religion, ska skriva om vad jag tycker är ondska och sånt. Kommer skriva en bok tror jag, haha! Så mycket som jag kan nämna vad jag relaterar ondska till. Vi har nämligen sett en film i skolan som jag missat tyvärr. American History X, ska vara bra? Får se den någon helg! Efter att ha skrivit en bok till Anna, så är det repetition på Naturkunskaps provet, det är flyttat till torsdag.

Dock får jag gör det senare för lilla syster måste få allt stöd inför sin RÄLS! Hela syskon skaran har nu varit ute på statens järnvägar utan att ens betala. Det är nice! Efter tandläkaren ska jag passa på att åka upp till Sunne där praktiklapp ska skrivas! Vem ska bli min handledare då Maria är mammaledig? Det spörs I guess, ska bli skönt att få vara där igen iaf! Finns tiden till så ska jag till skolan och kolla praktikuppgifter, sedan är det idrottsskolan. Det spörs!

Efter naturkunskapen väntar lite lunch efter det är det egen träning. Ska nog köra kondition tror jag. Fettet ska brinna innan jag är färdig! Sedan är det lite teori också, men vem orkar det egentligen? Håkan sitter ju bara och pratar ändå? Vad ska man göra liksom mer än att pille navveln? Efter skolan blir det S.A.T.S, får se vilka pass det finns annars får man lägga manken till att träna själv!

Nu ska jag töle lite med Linn, sedan ska jag nog joina Johnny B! Vi hörs, godnatt på er!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

13 snart 30

Hello!

Ja, den filmen rullade igång nu på 3an så den ska jag se. Ska försöka fixa allt innan jag lägger mig. Sängen is the shit. Gäsp, gäsp. Ska ta och kolla in pyjamasen också, den lockar! hörs senare!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Sängen blir tidigt ikväll!

Hello!

Ja, jag är helt slut! Hjärnan är typ punkterad känns det som. Huvudvärk på hög volym. Ska ta och se klart på underbara Familjen Annorlunda. Efter det blir det att långsamt fara mot sängen. Inte sugen på något. Speciellt inte på människor som tjatar hål i ögat på mig. Ja, ögat är rätt då jag läser som en gnu på msn.

Idag vart det en hel del. Träffen med Anki gick bra. Jag fick ett tips om att göra mig ett schema. Sedan mötte jag upp Spanks på Myrorna, vi handlade. Sedan vart man hemma, åkte till Ängarna med systers grejer. Kom hem och umgick lite med mamma och nu är jag i stugan. Sjukt underbart..

Kanske skriver innan jag somnar. Vi hörs senare!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Godermorgon!

Hello!

Ja, nu är jag iaf vaken och ska packa inför dagens aktiviteter. Tack MLi för att du ringde! Startar upp det med lite idrott, religion och Arbetsmiljö&Säkerhet. Efter denna långa skoldag som slutar 14.00 så kanske jag ska hem till Ida och hämta min klänning om den har kommit, sedan kl 15.30 är jag på möte. Dirren efter det är det hem som gäller. Sanna och Johanna ska hämta grejer till syrran. Nu ska jag packa sedan bussen. Vi hörs!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Till dom ensamma..

Hello!

Ja, nu sitter jag i sängen. Redo för att joina John Blund. Sitter och lyssnar på Mauro Scocco - Till dom ensamma. Den är ruskigt fin. Minns många som använd beatet till egna låtar. Svensk HipHop, saknar det allt lite. Det var på den tiden då jag målade nästintill som finast. Eller snarare så var fantasin mycket bättre!

Såg att min syster har nämnt vad det är som händer. Vågar inte säga något än jag. Lite för att ingen vet vad som kommer hända härnäst? Har nämnt det för mina närmaste, eller en del av dom. Men som sagt, ingen vet vad som kommer hända. Allting är som en tornado som man inte kan komma ut ur. Fast och vilse med olika val i livet, bestämmelser om vad som ska hända. Jag känner separationsångest över detta. Prata med mamma om det förut och då höll jag på att börja gråta. Det känns sjukt jobbigt detta. Känns som att jag måste växa upp fortare än vad jag är redo för. Jag är fortfarande ett barn.

Ska lyssna lite på Heaven, fundera lite på vad som komma skall och försöka sova lite granna. En ny vecka, en ny dag, flera möjligheter. Nya tankar, nya funderingar, nya behov, nya prov. You name it. Imorn ska jag ju som sagt träffa en tränare vilket känns sjukt skönt. Mina behov checkas av på listan. Snart är jag färdig känner jag. Håret mår fint, kroppen ska bli fin och naglarna ska växa. Jag vill vara fin på studenten och balen.

Skriver imorn innan jag åker till skolan. Om jag inte försover mig men det vill jag inte därför sätter jag på min mobil med världens högsta och störigaste låt så jag vaknar. Eller så skriver jag sms till MLi och ber henne ringa mig vid 6 och se så jag är vägen. Imorn blir det bussen med Anki, bruden jag saknar en hel del. Ska ringa Sanna imorn också, får se vilken dag hon ska komma. Men vi hörs om några timmar, godnatt på er!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander