Stugan is the place to be!

Hello!

Ja, nu är jag grymt trött men jisses vad bra det varit! Klassen känns närmare varandra dom dagarna vi är ensamma tillsammans. I skolan är alla splittrade, nästan så ingen vill veta av varandra/en? Jaja, nu kan det kanske bara vara jag som känner såhär men snart är det ut i stora verkligheten då jag kan gå och lägga mig när jag inte får pengar. Ska prova studentmössa osv imorn, känns lite pirrigt med tanke på att det är steg mot studenten. Längtar till balen, vet inte vem jag ska gå med. Men jag kommer nog gå ensam. Känns det som nu iaf. Hänger på Liljan och Jesper nu, haha!

Pratade jämt nyss med Fredrik i telefonen. Vet inte säkert, men jag tror jag väckte stackarn. Men han skulle ändå upp så jag antar jag gjorde honom en tjänst! Han berättade att han skulle bjuda hem en kompis med flickvän på mat och filmmys. Tänk om man själv fick vara med? Synd att fallet inte är så, för det skulle jag lätt göra nu! Sjävklart skulle jag somnat men vad gör det om 100 år? Haha, dåligt där. Men får hoppas att han kommer snart, bara det inte blir för dyrt med allt. Då får jag skuldkänslor kan jag lova!

Efter att ha blivit medlem på en sida där man garanterat kan få 100 läsare på sin blogg så har jag grymt funderat på hur jag ska gå till väga för att tjäna pengar. Jag skriver mycket men om jag nu säger vi, skulle skriva om kläder, så skulle jag inte orka ta kort på mina nyköpta kläder. Ta på kläderna, ta kort, byta om, lägga in korten i datorn, srkiva en liten rad om kläderna jag köpt och sedan lägga in bilden. Det är ju bajsenkelt men tänk att komma hem apsent från en kväll på S.A.T.S och sedan ska börja ta kort på de man köpt och dola me dittan och dattan. Jag är sämst på att lägga in bilder och jag kan tacka mina vänner för att dom accepterar att jag är drygast. Jag tror jag måste hitta ett intresse som jag alltid kan skriva om och som jag sen kan tjäna pengar på. Kan inte någon bara skicka iväg lite kosing till mig?

Tror jag ska sova i stugan inatt igen, åker hem till morgonen och klär på mig. Stugan är liksom the place to be! Här kan ingen må dåligt kan jag lova! Jag mår så bra här, bortom allt annat. Trots att det bara är 6 km in till Deje, så känns det som att man är på en helt annan plats. Underbart!

Nu ska jag sluta skriva för MLi tjötar om att få se detta inlägg så vi hörs senare!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Dåligt!

Hello!

Ja, nu sitter jag i skolan med Erica, moberg, Rickard och MLi. Vi väntar på att gå runt och på idrottslektionen. Ska höra med Håkan angående S.A.T.S-skorna. Svart sula brukar ju inte vara okej, men vi får väl se vad han säger. Sen blir det S.A.T.S med Erica, sedan bär det av hemåt. Nej, nu får Erica röck här. Nå må ja gå å lägge maj. Vi hörs!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

SCHOOLTIME!

Hello!

Ja, nu kan man ju säga godnatt om man vill. Fysatan i gatan med satan vad jag är trött! Iofs har jag mig själv att skylla eftersom jag somnade 3, men visste inte hur jag skulla tackla situationen när Linn & Elin tog båda täckena plus att när man sover tar man ut den plats som finns så de låg inprincip på en varsin sida av sängen. Så jag gick till soffan och slocknade i 5 timmar.

Satt igår och pratade med Mickey J och Fredrik. Får se när man träffar gossarna, det är väl på tiden nu medans jag inte har pengar och är ute på party. Ska bli gött att komma hem sen, måste ringa Sanna angående imorn.  Kalas senare också, känns okej. Ska ju träffa alla vilket är gött! Hoppas Nils blir glad för sin present.

Ikväll får vi se om jag slocknar MYCKET tidigt. Hoppas nästan på det. Måste fixa mitt rum med, men nu ska jag dra mot giganten och förlösa mig!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander


Projektarbetet är på G nu in i det sista!

Hello!

Ja, nu sitter jag här och panik fixar inför projektarbetet så det är klar när man ska börja blogga bl a. Bilder, video och hela fadderittan ska man kunna göra där nu snart. Pratar med en som kan koderna på blogg.se, håll tummarna för att personen ska hjälpa oss! Ska försöka fixa min också, får se om man kan muta Nisse genom gamla bilder from the good old days. Det var ju det han ville ha för att fixa min blogg. Men måste fixa WINrar först också, jobbigt!

Känner ingen söndags ångest än men det kommer precis när jag lägger mig så vi får väl se om den hälsar på idag också. Har iaf med mig idrottskläder så får se hur halsen mår imorn, annars får vi offra den. Kan inte låta en liten blåsa (MLis teori) hindra mig heller! Trött nu, kanske ska börja ta helgen innan jag lägger ner hela skrivmotivationen?

Fredagskvällen började hemma hos Erica där alkohol förtärdes, skratt ljudades och musik dunkades. Ozzy babyboy var lite ond i magen så han låg på soffan och sov, gosnos. Efter några shots och cider bar det iväg mot stan där det nalkades dans, mer förtäring och många bekanta ansikten. Helt klart den roligaste kvällen på länge! Denna gången började dom inte gråta och Erica svimmade inte, tackar gudarna för det! låter lite brutalt med förtäring men vem vill inte bli vuxen i förtid och tänka bakåt i framtid? Halva bekantskaran var ute, brandmän från HUC och herrarna från Deje var ute på kalas på Arena. Mycket skoj och stoj må jag säga! När kvällen gick mot sitt slut kan jag ju nämna att halva Deje stod utanför Arena och körde hejaklack. Deje räckte inte för oss, vi var tvugna att inta Karlstad också!

Därifrån gick vi med Walen och hans polare mot BK där mat proppades in. NO MORE FATFOOD FOR ME! Pratade med farsor av alla dess åldrar och Walan var snabb med kameran. Förstår om killen blev lite förtjusta i oss, vem blir inte det? Vi gick ut från BK och på andra sidan vägen ligger de en full stackare. Kul som de var så visste självklart jag vem det var. Efter att ha tjötat med honom om att jag inte vill med han hem och om det var viktigt kunde han höra av sig dagen efter så ringer Jokkipokkibajjhöl och stör vilket räddar mig och gör att jag drar mig vidare mot Erica och MLi som väntar vid Exclusive. Avslutade kvällen med att kolla buss och vetskapen om att sömn=1½ timme, buss kl 8 och en rätt go morgonfrilla.

Efter att MLi givit mig en bon aqua och vi båda satt oss på bussen hem så var det bara att vänta på en go säng att somna in i. Sov bara 3 timmar när jag kom hem, ORKA! Bara 4½ timme sömn på det dygnet, tro mig det blir värre. Går i pyjamasen till mormor och morfar, sedan till Linn där vi vill ta en liten sup ofc. Jag körde bil istället jag tråkfia som jag är. Åt hos mormor och morfar för övrigt, tro mig det blir värre. Körde från Deje till Karlstad. Från Karlstad till Kil där vi byter bil och dunkar vidare till Sunne. Där Linn är hungrig och tar en kebabrulle, själv tog jag en liten pommes som inte ens blev uppäten till hälften. Väl i Sunne blev jag dissad av Mickey J som somnade hejdlöst. Vi åker tillbaka mot Kil och på vägen möter Emma där det stannades mellan Ämtervik och Tolita. Väl i Kil ringer en annan gosse som ska ha skjuts, Anna får hjärtsnörp! Lämnar Ricky hemma och åker mot Hammarö. Sedan vart det raka vägen hem. Släppte av Linn och drog själv hem till papis stuga (som jag förövrigt sitter i nu) och sov 10 timmar. BÄSTA SÖMNEN EVER! Alltså, denna helg resulterade att jag har bara sovit 14½ timme denna helgen och ätit 2 gånger, vart fan tog det där mänskliga reaktionerna om behov av sömn och mat vägen?

Har varit duktig idag. Vart iväg med papis bil, åkt till stan och handlat present sedan har jag väl varit duktig på att köra bil. Det är ju de enda jag försörjer mig på genom att köra folk. Hjälp, jag är fattig minsann! Nu ska jag bosätta mig i stugan tills jag fixat mitt rum. Ska cykla varje dag om det är så! Men nu är tvätten klar här i stugan och jag ska väcka en av de snarkande i sovrummet, de ska nämligen hängas! Själv ska jag ta en kvällsdusch och sova bland de snarkande. Vi hörs imorn allihopa, nu väntar my lovely bed. Goodnight!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Väntar in mat och ska snart dra mig hem mot lägenheten!

Hello!

Ja, jag kan ju säga att när jag kom till klassrummet förut kom jag med chocktillstånd direkt foten var innanför dörren. Från att jag hämtade Erica tills vi parkerade pratade vi om vilka som skulle komma till skolan. Emelie Bergh var ett hett ämne för vi hade förståelse för att hon skulle stanna hemma med tanke på att hon bor längst bort av oss alla i klassen. Men hör och häpna gott folk! Emelie Bergh var i klassrummet och sitter nu bredvid mig och väntar på mat. Jag är stolt över henne för hon skulle bara gå på Historian sen skulle hon hem, de skulle inte jobba något med projektarbetet. Det är starkt Emelie Bergh! BE PROUD!

Linn ringde rätt nyligen och undrade när jag skulle komma hem. Jag kommer snart gumman! Ska bara äta lite först, det finns mackor i frysen och resten i kylskåpet. Nu vet du det. Vi får se hur helgen blir, ikväll ska de supas iaf! GÖTT SOM FAN! Efter gårdagen så kan jag säga att jag behöver det! Fyfan, hade svårt att somna inatt verkligen. Det har nog inte lagt sig än är jag rädd. Sedan ringde Fredrik halv 3 inatt av någon anledning, han var väl full och ville prata lite. Men jag dissade samtalet för jag hade inte fattat hälften av vad han sa iaf, haha! Det roligaste var ju att jag kände mig klarvaken då han ringde, men sket i det iaf! HAHA! Stackarn, får se vad har att säga till sitt försvar senare..

Ikväll är det som sagt utgång, vart vi ska vet vi inte än, får se om vi kanske åker till Ida. Kanske mig eller Erica. Vi får se. Nu är det snart mat, tror inte vi äter något ikv. Inte jag iaf. Måste bli full denna gång minsann! Så får vi se om min mami vill bjuda på en Rosa Pantern. Nu ska jag dra mig mot bilddagboken eller fejjan. Vi hörs!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

En lektion, En makeover, En utgång!

Hello!

Ja, nu ska jag snart åka till skolan och ha en lektion, historia. Sedan är det en makeover här hos farmor, hon kommer hem imorn så de måste ju se lite fint ut. Sen ska jag, Erica och kanske MLi ut på äventyr på stor stadens gator. Nu ska jag till skolan efter en förbannat dålig sömn. Vi hörs!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Redo för helg!

Hello!

Ja, jag är grymt redo för helg. Så förbannat trött som jag är så ska ni bara veta vad jag vill göra nu. Japp, sova. Har funderingar på om jag gjort något fel eller om det är ett gemensamt fel vi snackar om. Känner mig bara vilsen när jag inte får feedback. Kan inte bara skita i något när jag bryr mig. Då menar jag inte bryr mig bara för att ha något för mig utan för att jag verkligen bryr mig. Känslormässigt bryr mig. Nu gör jag annat, typ kastar Linn i duschen. Godnatt!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

4,4 km, det blir bättre och bättre!

Hello!

Ja, 4,4 kilometer känns inte fy skam måste jag säga! Biten kändes mycket mindre än den 2,5 som jag gick förra helgen. Väntar nu på att Erica ska komma, vi ska göra niggerballs. Sedan får vi se om vi tar oss upp mot rud och tar en tur med Sanna. Nu ska jag kolla in kylskåpet, hörs senare!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

The smile on your face..

Hello!

Ja, nu har det landat lite falukorv med mjölkmakaroner i kistan. Det satt som tummen på spiken, eller vad fasen är det man säger? Jag kan ju säga vad jag vill, om jag vill! Gick som sagt och la mig förut och sov lite FÖR länge. Blev nämligen 3 timmar istället för 40 minuter som tänkt. Så har varit vaken i 2 timmar men är fortfarande trött vilket är super!

Till maten pratade jag med Fredrik, en söt kille från Skåneliano. Hörde inte hälften av vad han sa men så kan det ju vara ibland. Brukar ha svårt att höra i telefon olika dialekter. Norska är inte heller en höjdare, där kan man ju höra vad man vill om man vill. Fredrik kanske kommer hit? Han kanske vill äta upp resterna som blev över av maten jag nyss gjort. Blev nyss orolig över en sak, om jag flyttar till en lägenhet själv.. tänk om jag inte äter något då? Tänk om jag är så trött och sliten hela tiden att jag inte kommer orka det? Vi får se väl när man drar sig ner mot Göteborg.

Imorn är det Hälsodag och me and my girls valde fotboll som aktivitet. Jag med mina klumpiga fötter får se hur det går. Känner mig inte pepp, förblir kanske bänkvärmare imorn. Sen får vi ju se hur lagen blir, toppning är inte riktigt min grej. Tjej och kill lag går jag med på, så slipper man känna sig dålig. Jaja, nu missade jag om våldtäckterna ifrån Karlstad på Efterlyst, KUL! NEJ! Ville ju se vad som hände.

Ska se om jag kan få igång debattartikeln, den är fortfarande inte klar. Känner mig dålig, bäst jag försöker börja istället. Vi hörs imorn! Godnatt!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

När hjärnan tar över..

Hello!

Ja, nu sitter jag i lägenheten här i stan och funderar på vad som ska hända. Pga att det är riktigt varmt åt mig funderar jag på vad jag ska göra åt det. Blåser väldigt ute och Linn tog min tröja igår så ut och gå går inte just nu. Vill inte svettas i jackan precis. Orkar inte anstränga mig, känner mig jätte trött vilket jag tycker är konstigt med tanke på att jag sov en del inatt trots att jag och MLi la oss tjugo över ett. Ska kanske ta en tupplur?

En annan sak jag tänkt på är om jag ska äta eller ej. Alltid bra att äta mat men jag känner mig inte sugen på mat atm. Får se senare om magen säger ifrån på riktigt. Måste plugga också men eftersom jag är sleten så funkar det inte. Det blir liksom en krock vilket är jobbigt för jag får allt mer saker efter mig. Önskade att jag hade en superhjärna som kunde göra allt på en gång. Så jag slapp pressen av bra betyg och inlämmningar åt höger och vänster.

Önskar inte bara det.. önskar att jag inte var ensam. Är less på att se alla andra ha någon när man själv sitter här och tycker synd om sig själv. Jag vill ha något att se fram emot men vad ska jag se fram emot nu? Vad ska jag ha för mål att se fram emot? Den pirriga känslan och nervositeten av att träffa någon var för länge sedan man kände av. När kommer det en överraskning? En i min klass skrev såhär på sin msn "Det alla drömmer om, har jag nu, perfekta kärleken :)(L)", kan inte säga mer om det än att han har helt rätt. Många vill ha den där kärleken som bara känns hur bra som helst. Jag är nog en av dom. På samma gång är jag rädd, rädd för att bli fängslad och inte känna mig fri. När hjärnan tar över såhär så kan jag bli riktigt deprimerad vilket i sin tur blir att det kommer tårar. När det kommer tårar så kommer jag alltid att tänka på Mimmi, min lilla baby. Hade hon funnits kvar hade jag alltid haft någon. Då tror jag inte att jag hade haft samma behov som jag har nu. Detta är bara tankar..

Måste städa och diska också, ska nog sova en sväng nu. Vi hörs senare!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Trött, men vad gör de om 100 år?

Hello!

Ja, nu är jag minsann grymt sugen på en riktig makeover av min blogg. Även min och MLis projektblogg. Prio är att fixa projektbloggen först, ska se vad som kan göras! Jag är ingen hejare så jag måste be om hjälp! Atm ser jag på kändisdjungeln och städar iordning lite efter mig och Linn. MLi ska nämligen nattgästa här ikväll. Så när hon kommit hit blir det falukorv med makaroner. Sedan blir det lite walking in the city och lite magövningar kanske. Sedan blir det mys med chips, cola och godis! För det förtjänar vi!

Om en vecka imorn så ska projketet gå igång vilket är nervigt! Då är de att kämpa i blod, svett och tårar. Ändra matvana är jobbigt och det är inge skämt! Kolla bara in Anna Skippers program. Hon lägger ju iofs fram konstiga shakes osv, men själva omställningen är jobbigt. Jag är laddad! PEPP!

Efter en vild natt på luffen i nattens mörker så blev jag hemma idag. Magen blev konstig när jag vaknade och sen sov jag verkligen gött! Kommer nog somna fort ikväll minsann. Men det tar vi sen!

Ska sätta mig vid tvn nu och invänta MLi, vi hörs!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

GRATTIS BABY!

Hello!

Ja, jag vill bara meddela att världens bästa Erica har klarat körkortet, GRATTIS DARLING! Fett nöjd är hon. Jag är fett nöjd med att vi slutar efter denna lektion, NICE! Det som känns lite pöligt atm är att jag måste stå upp och skriva. Det är som att stå i en reception eller något och ta emot olika beställningar eller ta betalt, NICE! Vuxenpoäng, tjing! Längtar till S.A.T.S, ska trotsa halsonten och träna igenom kroppen lite. Sedan ska jag möta upp Sanna  på torget och därefter blir det hem mot farmor, kan bli så att vi åker med mami också. Men nu orkar jag inte skriva här längre. Det är fet ork atm. MLi skryter btw, bara för hon har tusen läsare och jag har 6. Fixa fler åt mig ffs! aja, nu styr jag annat. vi hörs!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Nu må du gå å lägge däj för nå e de natta!

Hello!

Ja, MLi och Erica kom hit förut och vi snackade litegranna, härligt brudar! Har bara slöat hela dagen och imorn ska jag träna. Sanna ska komma hit sen ska vi ut och gå en sväng. Sen ska vi med mor min och handla så jag får mat här i lägenheten. Därefter.. vettefan vad som händer då. Antagligen lite tjejsnack sen sängen. Nu ska Anna lägga sig, hon har vairt trött hela dagen och sovit en sväng, vi hörs imorn. Godnatt!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

The real sleeping beauty!

Hello!

Ja, frukosten satt fint och jag ska inte träna. Söndagarna är till för att vila och jag ska se till att jag ska vara pigg i morgon. Snart ska MLi ta sin lilla gomp hit så får vi se vad vi hittar på. Nu kollar jag på en dokumentär som heter som titeln, "the real sleeping beauty". Det handlar om Sara som ramla när hon var 18 och hamnade i koma, år 2005 vaknade hon upp efter 20 år. Rätt häftigt, ska se den nu. Vi hörs!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Morgon stund har guld i mun!

Hello!

Ja, nu sitter jag här efter en tvådagars resa in i dimman. Har precis gjort i ordning min frukost som består av: En skål med Special K (flingor) och hallon/blåbärs fil, mumma för magen! Till det har jag en stor kopp med frukt juice och 2 rostsmörgåsar som inte kunde rostas pga att jag inte hitta rostaren, inte så kul kanske. Men gott kommer det bli! De står och väntar på min vid vardagsrums bordet, ska se om jag hittar någon bra kanal att mysa till. Morgon stund har guld i mun säger man, har hört det så många gånger men aldrig riktigt fattat innebörden av det. Ska fråga MLi sen angående detta problem! Hon brukar förstå sig på gamla visa ord.

Gårdagen var kul till en början men sen kan man ju undra vad gudarna hade i sikte. Inte så kul kanske men så är det ibland! Rickard och hans kompis skjutsade hem mig och jag tackar dom för att jag inte blev våldtagen inatt. Enligt nyheter och tidningar ska det ströva runt en snusk gubbe som våldtar tjejer i Karlstad, så man får ju vara på safeside. 

Erica bjöd på en bacardi breezer när vi kom in på Score, tack snöppan! Träffade Ullman och såg snygging killen igen, ta mig säger jag bara! HAHA! Efter det var de Arena för hela slanten. Vi drack Rosa Panter som bara knullade i munnen alltså, inte smakat något så gott! Sedan dansade vi med Deje folk och brandmän, kunde det bli bättre? Saknade MLi där, hade hon varit där kanske det varit ännu roligare! Men roligast var i fredags, nice! Tack för det brudar!

Idag ska jag börja med att äta frukost, efter det får vi se vad jag gör. Sängen känns lockande men det gör även träningen. Tänkte jag skulle gå till S.A.T.S idag så man får igång musklerna lite. Vill ha lite träningvärk i magen. Efter de blir de hem och duscha. Sedan får vi se om jag myser ner mig i någon säng här och sover igen eller om jag myser ner mig i soffan och kollar på tv. Väldigt hög myssjukvärde har jag idag, passa på medans ni kan säger jag bara! Snart vänder sig taggarna utåt, haha! Sen får jag bara vänta på att MLi ska komma in till stan, vi ska försöka röva hit Erica också så vi kan ha lite alone time som vi inte har utanför skolan annars. De ska bli nice!

Nu ska jag käka, ha de gött!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

2,5 km känns helt okej!

Hello!

Ja, nu var jag ute och gick 2,5 kilometer och det känns helt okej såhär dagen efter en fylla. Inte för att jag blev full men iaf. Ska göra lite situps och rygglyft så jag får ihop mag-och ryggpartiet. Ska efter det ta en dusch sedan kommer Rickard hit och efter det får vi se om Erica tittar förbi också. Men den som lever får se, nu fortsätter min hemmaträning! Hörs!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Doften av fylla!

Hello!

Ja, nu sitter jag i stan och ugglar. Känns hur underbart som helst och jag börjar känna motivation till att börja skriva lite. Inte bara på bloggen utan de arbeten som måste göras. Typ.. svenska.. historia.. religion.. hälsopedagogik.. you name it. Det är inte kul att vara en latmask måste jag säga och orken att bli en flitig myra finns inte. Vet inte vad det beror på. Får väl se senare.

Ikväll ska jag nog träna om inte Erica skulle komma och se på film. Syrran ska komma förbi sen med 2 par skor och underkläder. Glömde verkligen ALLT hemma igår och jag känner mig nästan besviken på mig själv. Men slutet av gårdagen var perfekt! Trots många förändringar av mat och sällskap så blev de i slutet riktigt bra. När MLi åkt hem försökte jag och Erica ragga efterfest men de gick ju som de ville me de. Kunde fått terminator i säng om jag ville men icke! Inte så sugen på metall, eller vad han nu var/är gjord av. Såg en snygg kille också, mums! Han mötte vi på BK senare där Erica tog 2 cheesesburgare och en pommes som jag gnagde lite på. Sen blev vi förföljda av en turkischlada, usch! Kvällen avlsutades med att jag och Erica slöt våra ögon vid halv 5 snoret, det var nice. Känner för utgång idag igen, det vore.

Somnade med fläta igår och idag släppte jag ut det. En doftvåg av fylla kom över mig. Rök, parfym, hårspray, hårprodukter, alkohol, you name it. Det var en doft som får mig att vilja ha mera, haha! Sjukt sugen på utgång, hello? Ingen som vill bjuda mig? HAHA! Nejdå, men det var en grymt bra kväll och jag var den enda som inte blev nedspilld. Känns rätt gött faktiskt.

Träffade även Sanna också som jag iten sett på tusen år. Minns inte sist jag såg henne och det var fint att få se henne. Hoppas vi kan ses nu i veckan när jag är i Karlstad. Länge sedan nu.

Vaknade imorse och pratade lite. Åt frukost och Malin kom till oss. Sedan gick vi skilda vägar. Jag har varit här ett tag och styrt upp lite saker som ska göras. Men innan jag gör det ska jag ut och gå en sväng. Så fint väder idag! Kanske ska ta lite kort om jag orkar. Ska måla naglarna förövrigt, det tycker ni väl är trevligt att veta? Nu ska jag försöka styra upp lite saker innan jag går ut och promenerar. Hörs later!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Trött, sängen väntar!

Hello!

Ja, nu är jag hemma. För första gången detta gymnasieår har jag nu blivit klar med en uppgift. Trots att jag är ett blåbär så klarade jag det, synd att jag inte gjorde det tidigare. Antar att det klumpar sig med allt vi får nu. Imorn ska en debattartikel vara inne hos UllaCarin. Den ska skrivas klart minsann! Hoppas jag lyckas. Nu väntar sängen sedan så hörs vi imorn innan jag åker till Karlstad. Btw, Rent is the shit! Godnatt på er!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander


Skolfoto again!

Hello!

Ja, jag sitter i skola med MLi & Erica. Vi ska snart äta därefter ska vi fixa MLi i håret och sedan är det väl bara att ladda in för sista skolfotot ever! Atm tycker dom det är läskigt men jag tror jag inte kommer känna av det förens vi tar det. Sen vet man ju aldrig, Mli kanske bli religionslärare och Erica kanske blir dagisfröken. Då får dom ju trots allt ta flera gruppbilder. Känns ju helt okej faktiskt. Men nu väntar maten, GÖTT! Jag hör av mig när jag kommit hem till syrran med hennes bil och allt. Blev lite stressigt imorse när jag vaknade av att bussen gick! Vi hörs senare!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Skolfoto!

Hello!

Ja, nu är jag fit for fight angående skolfotot. Är grymt trött så nu väntar en dusch sedan kanske en surpeck till syster när hon kommer i natta men det får duga. Ska iaf leta fram kläderna innan jag gör ngt annat. Förlåt för dålig update, men jag är helt slut! Godnatt!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Patrick Swayze, may you rest in peace!

Hello!

Ja, Dirty Dancing hunken Patrick Swayze dog igår av cancer. Känns lite hemskt med tanke på att cancer är den "sjukdom" många inte komma undan. Nästan så man ska titta på filmen till hans hyllning. De var ju trots allt han som tog fram de här "tänk om jag hade en kille som han"-tankarna. Vila i frid Patrick!

Ska till S.A.T.S nu sen ska jag till Nobel och därefter ska jag till monstren på Herrhagen. Ska sitta där och glo i böckerna och sedan sova. Hörs vi inte senare så hörs vi imorn!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Frisören nästa!

Hello!

Ja, imorn ska jag färga håret vilket känns underbart. 4 frisörer ska bestämma, diskutera och färga mitt hår. Känns ju underbart som helst. Skolfoto på torsdag också vilket känns helklart tajmat! Ska försöka träna imorn till morgonen, blir det inget av med det ska jag bara njuta av sällskapet av Nova. Ska sova på herrhagen som sagt. Kommer nog bli bra. Jag tror jag ska säga som det är till Karolina eller Ingrid imorn. Att jag ska vara modell och kommer inte pga dåliga bussar. Vilket är normalt!Nu ska jag sova för jag är så grymt trött. Vi hörs imorn, godnatt!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Töjning?

Hello!

Ja, nu nalkas snart a little nap. Men ska iaf komma till punkt med titeln innan jag försvinner in i drömmarnas land. Jag är fått en grym idé att jag ska töja i örat. Vet inte om det är något jag ska göra eftersom att då kan jag inte bära vanliga örhängen när jag vill det. Men då kom jag på, kan ju ha det där jag redan tryckt igenom 1,2 mm tjock piercing av något slag. ATM vet jag inte vad det är jag tryckt i örat. Jag skulle gissa på att den enda är en läpppiercing men den andra är nog lite vad man vill. För vissa en tuttpiercing och för andra ögonbrynspiercing. Känns mest som ögonbryn för staven är så liten men de beror ju på hur mycket man har "kört" igenom på tutten vill säga. Detta är något jag ska luska på, för töjningssmycket är inte så ugly heller. 75 kr för med en färg av fräsht silver känns ju inte pest å pina. Men man ska inte planera för mycket, men idéer kan man ju alltid få ha.

Imorn har jag bil, gött! Ska träna och sen får vi se om jag landar på Herrhagen på Tisdag. Isf är det Anna som samlar vuxenpoäng i och med att hämta Novisen. Det är kul det med. Men nu ska jag kanske bege mig mot sängen. Ska styra upp tisdagen imorn. Då ska jag bli mera RÖD, KNULLIHÅRET! MOAHAHA! Det är lite för mycket för mig nu, bäst jag lägger mig. Godnatt!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Plugg, paj och bara mig själv!

Hello!

Ja, som titeln säger "Plugg, paj och bara mig själv!", så sant som det är sagt ska jag nu äta en ostochskinkpaj tillsammans med skolböckerna till en bra film som Gladiator. Har hårinpackning i håret och ska snart smörja in mitt face med vitamin-E cream. Ska bli skönt att bara va idag. Mamma får vänta med att få bilen, nu är det jag som är centrum.

Pekka frågade om jag ville med till stan och se på match men varken ork eller ekonomi fanns till. Så hon fick bli ensam om hon inte skulle göra som jag och ha en "Ta hand om sig själv"-dag. Nu ska jag gå mot soffan där två täcken, två kuddar och massa mys väntar! Vi hörs senare!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Vaknade upp i min ensamhet..

Hello!

Ja, det blev inte sömn förens klockan var 5 imorse. Då slocknade mina blåa ögon för "natten". Linnea ringde och väckte mig för drygt 2 timmar sedan och jag önska jag fick gå tillbaka till sängen för det är så varmt och skönt där. Trodde inte jag skulle somna igår men det gjorde jag. Tur det. Så de inte spårade ur där på kvällskvisten vilket jag trodde skulle hända.

Läste ju gamla uppsatser från tidigare gymnasieår och det var väldigt intressant. Det sjuka är att jag kan skriva, jag är ruskigt bra på det om jag får säga det själv. Men jag förstår inte vad det är som gör att jag inte kan det nu? Är det brist på inspirationen eller vad är det? Ska iaf försöka bygga på en novell som skulle varit inne förra året. Ulla Carin blir inte surpeck (vilket är väldig tur för min del) för att jag är seg. Hon vet från början att jag är en segost.

Nu vet jag inte om jag ska ligga i sängen en kvart och vila sedan ta Gladiator som jag inte orkade se i fredags eller om jag ska ta täcket till soffan och försöka mysa så gott det går. Finns ännu ett alternativ där jag kan kolla hur mycket skit det är i mammis bil. Hon vill nämligen dammsuga den för att hon ska samåka nu i veckan. När är pappas bil klar? Längtar att få köra i USBminne i han nya spelare..

Ska ha i hårinpackning under filmens gång också. Var länge sedan jag kunde ha det nu med tanke på att hårinpackning och balsam tar ur det röda färgen ännu mer. Men vet inte om jag blir fet i håret om jag gör det? Kan vara att håret är nyklippt som gör att jag får den känslan. Ska ju även slänga i en tvätt här och tvätta mammas byxor. Lovade henne det. Men nu ska jag försöka göra något av det jag sagt, vi hörs senare!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Titanic - De sista bilderna

Hello!

Ja, som ni ser i titeln så verkar det väl intressant va? Lånade ju som tidigare sagt en bok ifrån skolbibblan. Har nu läst 1 kapitel och jag är redan låst. Det är intressant och detta är något jag på fritiden ska gräva lite i tror jag. Jag tror alla är intresserade av vad som egentligen händer. T ex varför det hände detta med Titanic och varför Bin Ladin skickade pojkar i plan och kraschade World Trade Center. Det är ju sådana frågor jag känner är obesvarade. Vet inte om jag vara ouppmärksam när det gäller nyheter på tvn, tvn är ju inte riktigt min grej. Eller om skolan inte gjort sin plikt och visat varför det är si och så?

Allt kan ju bli frågor om de vill, men jag kan grymt rekommendera denna bok om ni är intresserade av vad som händer med Titanic idag. Det är sjukt vad folk gör genom att plundra skeppet och förstöra. Förstår de inte vad de har förstört? Ett livsverk liksom. Dear god, can you stop at next planet please?

Nu väntar sängen minsann! Länge sedan jag var uppe såhär dynglänge ENSAM. Godnatt!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Gymnasie nostalgi!

Hello!

Ja, de kan nog bli så att jag fäller en tår. PÅ BESTÄLLNING! Igår (fredag) fick vi gamla uppsatser som vi gjort under 1-2an nu på gymnasie i svenskan. Räckte jag läste ett litet stycke på 8 rader och jag var tårögd. Tänk.. 2 år sen.. jag var så liten! Det är sjukt med tiden går egentligen. För två år sedan var jag omedveten om vad som skulle komma som nu har kommit. Logiskt där. Tänk vid studenten står jag klar som vikarierande förskolelärare och kanske nästa höst är jag och läser upp betyg eller är i Norge och jobbar. Allting går snuskigt fort alltså.

Varje gång klassen gör något tillsammans så tänker jag alltid, "detta är sista gången.. ", blir alltid lika faschinerad när jag kommer till den tanken. Det är sista året. Allting är sist. Sen får vi flyga ut ur fågelboet ut i verkligheten där det är bara att kämpa! Kämpa för att bli något på riktigt!

Känns lite hårt att jag måste läsa 4 år men det är det värt det. Dock vet jag inte om jag först ska jobba eller att läsa först och jobba sen. Det är ett svårt val men det kan vara skönt att vara klar föralltid med skolan också liksom. Det där är något jag kan bolla med länge till. Får se om jag klarar något först. Betygen är ju som sagt de som spelar roll..

Nu ska vi läsa och böla tills fransarna rinner av, godnatt!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

This is the way you left me..

Hello!

Ja, at the moment är jag inte på humör. Det ska gudarna veta. TOR! Hammra för fan! Jag är sint! Åska och dunder ffs! Trodde en del kunde vara mogna vid denna tiden på seklet men självklart måste ju någon vara femton i skallen. Iofs, det är skillnad på vissa. En kille som jag umgås med som är 25 känner sig som femton, på ett bra sätt! Men alltså nu har en annan kille gått för långt, ALLTID, är det såhär och jag förstår inte varför. Så jag ställde frågan "Vill du att jag slutar höra av mig eller?", fick inte ärligt svar direkt. "Nej men jag tänkte han behöver en självfrände" Eller var fan han sa. Det är så jag vill bara klappa till honom så han kommer tillbaka till 2009, så han inte går runt och lever i 2004. Så jävla barnsligt, när ska du någonsin våga säga nej? Och när ska du växa upp? Get back to the REAL life ffs!

Förutom det så är det väl massa känslor i skallen på mig nu, men vad gör det om 100 år? Då ligger jag trotsallt i graven, haha! Saker och ting kan cirkulera riktigt ordentligt när man blir konfronterad. Eller konfronterad och konfronterad, beror ju på situationen nu. Men shit alltså, det kan ta sig när man diskuterar känslor och kommande framtid. Just detta med utbildning är väl inget som gör det känslomässigt jobbigt men det är ju om man förblir ensam eller ej. Kommer jag vara ensam länge till? Det har trotsallt tagit 3 år utan napp..

Alla säger ju olika. GE MER eller Låt dom komma till dig. Tjänar inte på något av det som det känns just nu.. Kompisar intalar mig att jag är fin, "Anna jag tycker verkligen du är jättefin", men är jag verkligen så fin att jag håller måttet och duger åt någon? Det är ju en sak man kan diskutera i flera år om man vill. ATM så vet jag inget ärligt talat. Har inget att se fram emot och inget direkt att kämpa för. Allting som ligger bakom mig är ju som en klätterväxt på mig. Kan inte släppa Mimmi, kan inte släppa den sommar jag haft, kan inte släppa saker jag gjort.. Vad fan ska det bli av mig? Kommer jag bli den där karriärtanten som inte har något annat än jobb?

Ikväll gråter jag inte iaf. Kanske kommer senare men då är det något som verkligen slår till. T ex att jag läser Victors blogg och kommer att tänka på Mimmi. Brukar oftast starta så. Eller att någon konfronterar mig med mitt utseende. Då gör det ont. Allting kan ju slå till när som helst. Magont, plötsliga tårar.. Hur ska jag fortsätta? Kanske bara ska bry mig om skolan och koncentrera på jobb.. Är kanske inte så illa att bli karriärkärring trotsallt..

Nu ska jag försöka fiska någon jag inte träffat på länge, sen ska jag hämta personen och jag ska få prata och jag ska få bara spy om jag vill. Om jag inte får napp denna gången, då jäklar förblir jag ensam med min Russel Crowe. Det är en man att älska när han spelar Maximus. Att kämpa så mycket och spilla så mycket blod, bara för att få komma hem och älska sig familj. Och som i Braveheart där han slåss för sin hämnd på sin livs kärleks. Jag kan inte sluta skriva ner alla underbara bölfilmer. Men gud vad bra dom är! Kärleken från filmen smittar av sig och man får drömma sig bort för att få känna något. Det får duga, nu ska jag se om jag är hungrig eller om det bara är tröst jag är ute efter. Skriver kanske senare, den som lever får se!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Försöker hålla lugnet!

Hello!

Ja, igår somnade jag rätt fort. Gick och la mig tjugo över 11 och slocknade dirren. Vaknade dock fler gånger av att Nova låg som ett klistermärke på mig men det är något jag måste vänja mig vid om jag en vacker dag ska ha en egen onge. Nu snart ska vi åka hem och hämta Malin för vi ska till mormor & morfar för att käka lite pannkakor. MUMS! Nova sitter och vrålar efter KAKOJ så jag måste ju ge henne de hon vill ha. Tur att mormor och morfar gör mycket pannkakor, för denna gången kommer det nog ta slut.

Nova har haft fullrulle hela morgonen, känns som jag somnar i farten! Fick henne att sova till 11 vilket känns som ett mirakel när det gäller denna lilla tjejen. Snart bär det av sen blir det nog Linnea och Lisa. Efter det ska vi hemåt mot storstan. Men nu är tiden snart ute, vi drar till mina morföräldrar! Vi hörs!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Ska bli skönt med riktig helg!

Hello!

Ja, nu sitter jag i stugan och har det så otroligt mysigt. Ska nog bosätta mig här på helgerna så jag kan få lite arbetsro och även ro överhuvudtaget. Får ta cykeln om jag inte får någon bil till nästa helg. Det är så grymt skönt här. Tyst och lugnt liksom. Kan även tänka mig att ha lite rajjantajjan här men det blir inte förens jag känner att tiden är inne för det. Just nu vill jag bara ta det lugnt minsann!

Just nu sitter jag och funderar lite. Har varit grymt trött idag, trots att jag hoppade träningen. Somnade nästan i frisörstolen när Linnea klippte mig förut idag. Det blev bra trots att jag kände tunga ögonlock. Linnea kan man lita på! Drog ju runt på en kilos bok också som jag lånade idag. Titanic - De sista bilderna, känns fett intressant så jag lånade den så jag har något att underhålla mig med när hon där inne sover.

Håret på mig blev superbra, nästan bättre än förra gången! Och Linnea, ta inte åt dig av att jag ska nästan bättre för det blev bättre. Har så jävla mycket hår som inte borde få gro på min skalle. De mesta måste bort. Det ska ni veta.. Att det är skönare att ha en vän som är frisör än en frisör som vän. Just för att vännen gör precis som man vill ha det. Jag har inte tunnat ur så mycket hår som nu och jag är glad att Linnea inte sa nej till det. Vet att jag någon gång blivit påpekad eller rättare sagt varnad för att inte klippa ur för mycket för att stödhåren ställer ut håret så de ser cp ut. Men Linnea, hon kan sin grej och fixade det galant! Tack åter igen baby!

Imorn får vi se hur dagen ser ut. Just nu ser det ut som att det blir klippning hos Liljan, efter det får vi se om jag får tag på Jimmi. Den fegisen, hihi. Ska skjutsa hem Novisen någon gång också. Mycket imorn, mormor & morfar ville bjuda Nova på mat och imorn skulle vi leka med Lisa osv. Får se hur jag och lilltjejen styr upp dagen. Längtar iaf efter sömn nu alltså. Vet inte om jag ska se Gladiator nu och bara må med mig själv eller om jag ska ta och sova istället? Det spörs hur jag gör med den saken..

Lyssnar på underbart fin musik nu, sök på spotify John Powell It was me. Där kommer en kanon låt för er som gillar bakgrundsmusik i speciella rum. ÄLSKA! Önska att jag hade pengar också, på tal om underbar musik. Tänk vad underbart det skulle vara med pengar just nu! Jisses! Behöver seriöst ett par riktigt jeans. Kan inte leva på leggins som alla andra har resten av mitt liv. Ja, nu när jag tränar så kanske jag har turen på min sida att komma i ett par jeans. Gör ju inte rätt nu och äter sourcream and chili chips och passionsoda men det måste man unna sig. Unnar man sig inte så kan de gå åt helskotta i snön!

Idag var jag förövrigt ensam i skolan typ. MLi var på jobb och Erica kom inte hem förens vid 5 på eftermiddagen. Så jag förblev ensam all day long, förutom på lunchen då Josefine var go och åt med mig. Träffade Spanky som jag saknar så. Även en viss Maja som man kan ha lite förbindelser till angående en pinsam grabb. Jaja, någon måste ju vara pinsam också..

Nu ska jag göra annat, typ se film eller något. Ringa någon kanske. Det spörs. Smsa mig eller ring om ni vill komma. Puss & Godkväll!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

zZzZzZz!

Hello!

Ja, de blev lite mindre pga Lukas men det får de vara värt! Simmade över 500m idag iaf, känns helt okej. Imorn ska jag träna en liten sväng på S.A.T.S, efter det ska jag klippas vilket känns underbart! Sen ska jag hämta Novisen som ska sova hos mig, längtar! Nu ska jag sova, godnatt!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Nu är det bestämdt!

Hello!

Ja, jag får tacka gudarna för att Linnea Hastö råkar gå frisörlinjen där dom råkar ha 2 dagars praktik i 3an. Hon praktiserar idag på Salong Adam här i Deje och om 45 min ska jag ut och gå och sedan ska jag upp till henne och hålla sällskap då hon ska äta lunch. Hon fick intala mig och ge mig good advice angånde vad jag ska göra. Så jag förblir på hemmaplan! Så det blir att gå ut och gå, när jag kommer hem gör man lite situps kanske en och en annan armböj, vi får se! Ska ju simma ikväll så det ska ju bli rätt gött ändå att få lite avslappning. WATCH OUT! Hurtbullen är på G! Vi hörs senare!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Hur ska jag göra?

Hello!

Ja, nu står jag inför ett svårt val. Ska jag träna hemma eller ska jag dra in till stan? Drar jag in till stan så blir jag antagligen hemma sent, runt 17-18 kanske t.o.m 19 tiden vilket känns riktigt ovärt. Ska ju simma idag så jag kan ju städa här hemma eller annat? Hmm.. Det är något jag får luska på med tanke på att jag bara har ca 4 läsare nu för tiden och ingen kommenterar eller svarar mig. HAHA, kanske har blivit två personer. Sitter och pratar med mig själv medans andra lyssnar liksom? Jaja, kalla mig galen, för jag är crazy om jag vill! Kom på det Ronjano berättade för mig igår, att jag inte skulle träna så intensivt för risken att tröttna finns, kanske ska ta hennes goda råd och bara ta en promenad i solensken bara? Vi får se..

Nu pratar jag med Matte som bor tusen mil bort känns det som. Han går ju i skola så jag känner mig mer pepp på att fortsätta läsa efter studenten. Det är väl lika bra att utbilda sig på en gång istället för att vänta? Utan utbildning, inget bra jobb! Och jag vill ju inte jobba som dagisfröken i Norge hela mitt liv? Det kan vara kul för stunden men sen känner man nog att man får nog alltså! Något år i barnehage blir det nog men när, det vet nog ingen.

Var ju inte den nyttigaste frukosten förövrigt! Blev hemmagjord pizza igen och klockan är ju runt lunch så det är inte konstigt. Tur att jag börjat träna, för nu måste jag förändra min kost osv. Har två uppgifter tills ikväll också. Kanske bäst att prioritera en promis sedan uppgifterna? Det kanske är bäst, många tar denna dag som en pluggdag. Kanske borde vara lite smart och göra det jag med. Ska ut och röra mig nu tror jag, grymt tråkigt inomhus! Vi hörs senare!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Hurtbullen är på G!

Hello!

Ja, nu har jag kommit in i en period där träning är ett prio minsann. Har inte varit såhär innan men det känns gött att kunna röra lite på sig ibland. Igår var jag riktigt på en rivstart måste jag säga. Första riktiga träningen sedan Mimmi gick bort.. Har alltid varit svårt att orka göra något efter det men nu är jag igång!

Började med 15 min powerwalk, fast jag egentligen hade tänkt 40 min men eftersom jag hade annat jag kunde göra så självklart gjorde jag det! Jag gymmade igenom, insidalår och fram och baksida. Maskinen för yttre lårmusklerna var bäng tydligen. Sedan gjorde jag mycket rygg vilket känns skönt idag. Mage var en maskin jag verkligen satt och gnagde på alltså, gött! Sedan gav jag armarna en omgång också! Sedan drog Linnea med mig på vader. Känns underbart gött att vara på G må jag säga!

Efter det tog vi en varsin frukt och sen blev det en timmes BodyJam. Väldigt svår koreografi var det denna gången. Mycket snurr osv vilket jag inte kan göra pga mina tegelstenar till fötter. Om jag ska gå in djupare på det så är de så att när det kommer en snurr, rätt skapligt fort, så hänger inte fötterna med och knäna vrider sig, inte så skönt! Jag vet inte om koreografin var svår, vet inte om det var för att det var första gången på länge men jag ska nog ge de en chans trots att det var svårt.

När Linnea tog en dusch efter träningen hade jag fått samtal från Lindqvist, hon undrade om jag skulle med på ett dopp i simhallen. Självklart var jag grymt sugen men bussen passade inte så som jag ville. Sen visste jag inte om vi har Årskort, det får kollas upp senare idag! Ska nämligen kvällssimma med Linnea ikväll, vet inte om L skulle med då men det spörs väl! Nej, nu ska hurtbullen försöka leta efter någon nyttig frukost sedan beger jag mig ut i det fria där vi har träning och fint solsken framför oss! Vi hörs ikväll så jag troligen har pumpat ur mig det mesta!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

FRESHT!

Hello!

Ja, planerna är ändrade! Efter skolan får jag träna för jag försov mig nu så det ska bli skönt. Nu är jag i skolan och har svenska, snart ska vi ha klassråd. EFter det ska jag prata med Ingrid angående mitt IG, ja jag har fått ett IG. Mitt livs första för den som tycker det är intressant. Sen är det Historia då vi ska se Gladiator! GÖTT! Sexiga Russel Crowe. Nu slutar vi här så jag skriver senare! Vi hörs!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

softa blir!

Hello!

Ja, nu är jag trött och imorn blir det nog SATS iaf. Imorse var det inte okej men nu ska jag bannemig gå upp och visa vad jag går för! På torsdag är vi lediga vilket är hur jäkla underbart som helst! Hoppas Linnea vill med och simma då med, skulle vara skönt! Annars frågar jag Linn, hon bangar nog inte heller på lite kvällsdop i simhallen. Eller Anki, hon gillar vatten hoppas jag. Men vi får se, ska styra upp mitt liv nu när jag börjat med kost och projektarbete. Sim 2 ggr i veckan, sats kanske 3 ggr beror på MLis träning, sedan bara GI minsann! Kan bli hårt.. Fick lite ångest förut när jag fick se vad jag egentligen ska gå igenom. Men jag kommer nog bli nöjd i slutändan!

Var hos Linn efter skolan. Pratade av oss lite vilket behövs i goda vänners lag! Åt godis, chips och drack dricka för att unna mig efter går dagen. Jag och MLi unnar oss lite extra nu innan vi drar igång med projektet. Det är fortfarande pusselbitar som måste läggas. Jag måste kolla upp mycket på recept för mamma var tydligen ingen hejare på det? Ändå har hon gått GI kurs.. Dåligt morsan! Anyhow så ser jag på The Mentalist nu, åt lite hemmagjord pizza föurt och nu dricker jag iskall oboy. Ska nog träna imorn minsann! Nu är jag trött så sängen väntar faktiskt! Vi hörs, godnatt!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Sagoland

Hello!

Ja, jag lyssnar fortfarande på Medina - Sagoland. Kan inte sluta, den är så bra! Åkte aldrig till pappas stuga men nu känner jag verkligen för att vara ensam. Att vara där inatt skulle inte sitta fel. Fyfan. Får se om jag går till SATS imorn. Har verkligen inte någon lust atm. Verkligen inte..

Ibland tror jag att jag är två personer. Den starka som kan klara allt, sen den svaga som verkligen kan hata sig själv. Jag vet att någon där ute kan säkert känna såhär som mig någon gång i livet. Och just nu hatar jag mig själv. Varför vet jag inte. Men ibland kan jag känna mig så jävla misslyckad. Önskar nästan att man gick i 6an igen, då hade man bara målet att få Richard Pettersson och man snacka skit för att ha något att komma med, sen var det en kul grej att få ur sig en massa skit. Kunde man inte bara gått på toan och sedan satsat ordentligt på Richard? Nejdu, man skulle gömma sig i bakgrunden och snacka skit.

Att vara stark och svag kan komma i perioder, försöker lära mig vara medel. Så jag både är stark och svag på samma gång. Inte så det bara brister som det kan göra ibland. Ibland kan jag bli så ilsken att jag skulle kunna klappa till någon men skulle aldirg klara det för jag är för snäll, sen kan jag vara så mesig och svag så jag grinar till ögonen ser blodsprängda ut. Detta är ett ämne jag kan kasta boll med länge, länge. Varför måste allt komma i en enda klump? Varför har man problem över huvudtaget? Iofs skaffar man dom ju sig själv och konstigt nog vill jag inte ha problem, men dom kommer till mig ändå? HATAR FRÅGOR! Dom är bara problem må jag säga! För det finns fan aldrig svar. Längtar tills jag skaffar hund, det är en vän som förstår utan att behöva säga något. Allt jag behöver nu är en hund. Mer än så behöver jag inte säga idag. Godnatt!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Känsliga Måndag!

Hello!

Ja, måndag och väldigt lugn sådan. Eller ja, lugn och lugn vet jag inte föresten. Startade ju upp med att åka iväg med pappas bil vid kvart i 7 imorse. Nära att jag åkte förbi min mor så hon inte kom till jobbet. Nejdå, ska sluta med dåliga skämt. Säg till om ni stör er. Sedan var det ju fullrulle på orienteringen, tackar gudarna för att MLi har cpknä, annars hade det blivit tungt för mig och min otroligt knasiga hals. Blev dusch och därefter religion. Är sjukt pepp på religion, vet inte om det är för att Prinsen av Egypten har med religion att göra?

Well.. Slutade efter det och tog Lövnäs bussen in till stan där shopping nalkades! Subway var ett måste med dagens lunch, mums i magen! MLi fick sig en minisub som var lika stor som ett korvbröd, nu får dom väl ge sig iaf! Inge snålt, nej, nej. Därefter for vi in på Väskshopen där jag velade om jag skulle köpa en viss väska eller ej och jag köpte den, så nu är jag 399 kr fattigare. Får göra det bästa av situationen när det gäller den eftersom de inte är direkt en väska man kan ha med på utgång utan de e mer sova-över-hos-en-kompis-väska eller skolväska. Men jag är lite nöjd, får se vad mamma tycker när hon kommit hem.

Eftersom de blev tidigt slut på dagen så blev de även en tidig dag hem. Gick från Järnvägsstationen och när jag väl kom hem fanns ingen nyckel. Så fick pallra iväg mot min gamla högstadieskola som jag inte varit inne på sedan jag gick ur 9an. Väldig nostalgikänsla måste jag säga! Gick in till Simhallen och frågade om praktik men skulle höra av mig senare i veckan, håll tummarna åt mig! Från när jag kom hem och tills nu så har jag bara slöat, tänkte på religionen som ett as och läst bloggar. Grymt sugen på historia med tanke på att vi ser på Gladiator, nice! Men det läser vi sen.

Jag läser ju en hel del bloggar och en av de första jag läste har nu gått och blivit bok. Hon blev årets Blok 2009 och fick då skriva en bok(om jag inte förstått detta helfel). Denna bloggen har jag nämnt förut och den kan nämnas tusen gånger till utan att jag kan sluta tjata. Eftersom det är väldigt mycket känslor i denna bloggen så började jag sjävklart gråta förut. Det var så fint och jag tänkte dela med mig av texten jag läste...

http://denstarkastestjarnan.blogg.se


Du har med så stor sorg och saknad flygit iväg från oss
och lämnat oss i evig saknad och tomhet förståss

Men vi vill inte att du skall känna dig ledsen för det
för du gav oss så mycket
nu är det här vår nya verklighet

Idag är det två år sedan du föddes och kom ur min kropp
Aldrig kunde väl vi veta hur lilla du, kunde utbringa sån lycka och sånt hopp

Vi hoppas och vi önskar att vart du än är
Så leker du och har det bättre än vad du hade det här

För den här världen den var inget för dig
Smärta, sjukdom och rädsla skall inget barn behöva få uppleva, Nej.

Vår förebild du alltid kommer att vara
och snart skall du få ytterligare en till att se efter i din syskonskara
Och kommer hon att bli det minsta lik dig
Så blir hon den smartaste, gladaste, ungen på jorden, din lilla syster, vår lilla tjej.

Allt jag ber om idag är ingenting mer...
Än att du på något sätt är med oss, och att du vår kärlek ser...


Vi älskar dig SÅ lilla prins.....



Tänk att förlora något som man själv skapat för att älska, stötta och ta hand om? Den dagen jag får barn kommer jag har förbannat ont och jag kommer vara förbannat glad. Dagen jag blir gravid kommer jag vara väldigt nervös. Men som jag ser det verkar det väldigt mysigt med en liten gravidmage framtill. Att få vara en "processör" som jag så fint kom på nu. Det händer liksom i en, och tänk om det försvinner? Vad gör man då? Jag blir helt knäck av bara tanken, vart fan ska man ta vägen om det man älskar mest i hela världen försvinner?

Läste även ett annat inlägg där hon vill förklara för folk som inte förstår. Man kommer aldrig över någon eller någots död. När vi tog bort Mimmi så sa, eller rättare sagt varnade, min mamma mig. "Det kommer sitta på näthinnan hela livet Anna". Ja, jag kan ju inte säga att hon hade fel. För jag ser Mimmi så ofta innanför ögonlocken. Hur hon låg där i hundsängen, helt livlös. Magen ihopsjunken och inga andetag existerade. Fyfan, min älskling. Jag förstår en del av det hon menar. Trots att man ser glad ut, precis den tanken som många skulle få, "Nu har de gått vidare". Det gör man aldrig riktigt. Man kan bli "bättre" men det blir aldrig bra. Här är texten hon skrev...


Till ni som inte förstår...
Det här vill jag säga till er...


Ingen ser oss när vi tysta gråter var dag,
ingen ser skillnaden på den person som brukade vara jag.

Ingen hör våra sorgsna samtal med Victor när vi ensamma sitter på hans rum.
Vi vill inte visa, man vill inte känna sig dum.

Ingen kan känna den starka svidande smärtan,  
eller den djupa, iskalla tomheten som tagit över våra hjärtan.

Ingen ser när ögonen tåras, varje gång man blickar ett barn så sött
Ingen vet alla tankar som bränner, och hur många gånger man önskar att det var vi som hade fått dött.

Ingen känner lika som vi gör, ingen beter sig på samma sätt.
Ingen bör säga hur vi skall vara, det finns inget rätt sätt!

Allt vi vill är att alla skall förstå, att tiden måste få passera, försvinna och gå.
Att även om vi skrattar och ler, så är bedrövelse och saknad allt vi ser.

Jag vet! Det kommer att ta tid, men det här är faktiskt VÅRA liv
Vi måste ta små steg i taget, inte några jätte kliv.

Det här är vår mardröm
Inte hennes, deras eller hans!
Era barn lever, de finns någonstans!

Det här är vårat helvete som vi skall bo i nu
Var glad att du slipper... Att jag inte är du....



Idag är det en känslig dag. Det kan sluta hur som helst, ingen som vet. Funderar på om jag ska åka upp till pappa och plugga när mamma kommit hem. Vill komma bort en stund. Någon som vill överraska med en biljett utomlands? Försöka skriva på bloggen. Är ju som bäst när jag är deprimerad. Eller ja, iallafall ledsen. Det är då känslorna kommer upp och jag får ur mig tårar som behöver fällas. Får även ur mig bra text. Får se vad mamma säger om att jag snor bilen.

Har kommit in i en hiphop-svacka nu. Bästa låten just nu är Medina - Sagoland. Rekomenderar den STARKT! Hänvisar er till min käre msnpolare Daavd, http://daavd.blogg.se . Där har han skrivit lite info om dom och har lagt in ett youtubeklipp med just låten Sagoland. David, som han heter, är själv hiphopare/rappare och är riktigt duktig! Hoppas han blir känd i framtiden och att han får visa upp sin musik på riktigt. För hans verk är guldvärda. En rad i refrängen på Sagoland, så slår det till direkt.. Mimmi.

"En gång i tiden var du min, men nu är du bara en dröm. Jag ser oss ibland mitt sagoland där vi ses och umgås en stund, när jag vaknar upp i min ensamhet i vårt rum såkallade rum. Vill bara somna om igen och vakna upp ur min dröm."


Vad ska man ta sig till egentligen? Jag är så glad att jag har de vänner jag har. Trots att man inte träffar dom så mycket som man önskar. Jag vill att alla mina vänner, stora som små bebisar, ska veta att jag finns här. Oavsett i ur och skur. Jag är inte borta, jag är bara på en annan ort vid fel tillfälle. Jag kan köra full iväg i bilen och offra mitt körkort för er skull mina vänner, för ni betyder så mycket för mig. Jag vill att ni ska veta detta för jag inte säger det annars. Jag kan inte formulera mig något mer. Allt har försvunnit för mig. Men ni ska veta att jag saknar er och vill ha er här vid min sida. Jag är dålig på att höra av mig, jag vet. Inget att skylla på att inte våga, men känns som de jag inte håller måttet för att vara er vän. Alla har vi olika vänner och umgås på olika sätt, men en del gånger känns de som att man måste uppnå något för att någon ska vilja träffa och vara med en. Kanske bara är tillfälligt detta, men jag ska ta tag i mitt liv nu och träffa folk jag inte träffat på flera år. Livet är för kort.


Helgen slutade inte som beräknat. Misslyckad fylla och frusna kräftor, sov en timme för att bara bli pigg senare men blev snarare sämre. Önskade att jag någon gång kan glid på räkmackan när det gäller vissa saker. Får hoppas att det blir så när jag flyttar till Göteborg. Kanske låter lite väl tidigt att säga det nu men en vacker dag kommer jag bosätta mig där från dagen jag kommer dit till dagen jag tar examen och kan kalla mig Sjukgymnast. Får hoppas på bättre tider så man kan få lite tur med saker och ting.

Att ha pojkvän har varit ett hett ämne ända sedan Niklas gjorde slut. Jag orkar inte lägga ner mig efter diverse draman, då det slutar med att jag är den som fäller tårar. Men ändå så flyger tanken genom skallen varje dag, "Tänk att ha pojkvän". Jag saknar trygghet som jag inte kan finna någon annanstans. Vart finner man trygghet om man inte finner någon som kan ta hand om en, älska en och se den man verkligen är?

Aja, nu väntar pluggandet och ska invänta bilen så man kan åka upp till pappsens stuga. Vi hörs senare!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander


Skapligt schleten helg må jag säga!

Hello!

Ja, nu är det söndag. Minsann vad jag längtar tills imorn. Det är skola vilket är pain in the ass, men jag längtar för vi har en knullliten dag. Två lektioner pga att våran ena lärare är i Tyskland på Comenius Projekt. Även pantervalpen Erica och snusmumriken Rickard är iväg och jag hoppas dom har de trevligt, sötbollar eller vad är det Erica kan säga? Sötkatt? Det känns gött med lite ledigt men ändå vet jag inte hur jag ska göra imorn. Linnea bjöd med mig till S.A.T.S förut och om jag slutar aptidigt så självklart är det hemfärd som gäller. Men slutar vi samtidigt så kan vi ju dra dit. Har idrott imorn också så vi får se hur jag gör. Hostar ju som en jävla apa så vi får se vad kroppen tillåter. Ska lämna pappsens bil imorn, de ska fixa skadorna efter att jag blev påkörd i somras.

Städade ur bilen förut med pappa, tog bort sista pälsen som fanns kvar av Mimmi. Bortsett från de som finns i mitt rum. Det är lite blandade känslor som kom upp med tanke på att snart är hon borta för alltid. Sen är det inte långt kvar tills hon varit borta i ett år. Känns overkligt och tomt att inte ha en hund i huset. Jag är nog mer hundkär nu än vad jag varit någonsin. Varje hund är som en "bebis" i mina ögon. Behandlar dom som om de vore mina egna djur. Allting är oförklarligt. Mimmi är snart borta och jag kan inte förstå det. Fick bilder i huvudet förut där hon sitter i bilen och bilder ibland när hon är trött tittar på mig precis som om hon säger "jag orkar inte". Eller när hon buttade med nosen mot armen för hon ville att man skulle klappa henne. Saknar min baby. Inte samma sak att vara ute och gå längre. Sen går jag helst inte med någon just för jag vill ha musik i öronen. Det gör fan ont på tanken att snart inse att hon finns inte mer. Känns ju bara som att hon är borta hos pappa på sin lilla sommarsemester som hon alltid har när pappa är ledig. Hon älskade att bada, att vara hos pappa var lyx för henne. Där fick hon springa fritt utan fara i sikte. Ångrar att vi inte tog henne till en fotograf. Hon var den finaste hunden i världen och en bild på denna vackra hund skulle göra en hel vägg uppklädd.

Känner mig tjatig nu. Trött är jag också. Berättar imorn om misslyckad fylla. ni får ha de bra så hörs vi imorn, godnatt!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

När vi swischar förbi!

Hello!

Ja, nu sitter jag i skolan och drygar. Dricker lite Bon Aqua päron vilket sitter mums i maggen! Resten av klassen har idrott men eftersom jag hostade så förskräckligt inatt tog jag en eget initiativ och diagnoserade mig själv som sjuk. Så nu har jag mailat om praktikplats. Får se om det löser sig! Jag och MLi styrde upp ett gemensamt inlägg i bloggen förut vilket känns så bra! För nu kan man börja skriva på riktigt om träning och allt som ska i där. När vi fixat designen ska jag visa er vad vi håller på med. Den kommer nog bli bra! Det enda jag är nervig för är åsikterna om att vårat projekt kommer bli negativt. Alltså att folk inte gillar tanken med vårat projekt. För vi gör ju inte detta för att vi själva ska tjäna på det. Vi gör det för att folk ska öppna ögonen för en helt ny värld bort från allt onyttigt. Får hoppas det går bra!

Idag ska vi handla inför helgen och jag ska till apotekaren för att inhandla nya piller att knapra på. Vill shoppa och som tur är så ska jag jobba på söndag, GÖTT! Är i stort shpping behov av saker jag verkligen behöver. Har jag tur jobbar vi länge och då blir det mer pengar. Ska vara sparsam tills jag verkligen behöver något. Dock är det svårt att undvika morgonkaffe med MLi på Espresso House. Nytt hangout! Aldrig fel att lägga några kronor extra på. Hoppas på en Norgetur snart också, för kaffe är aldrig fel om syrran gör den, haha!

När jag landat på hemmaplan ska jag börja göra Marinas goda kycklingsallad med fetaost, pesto och soltorkade tomater! Efter det ska jag välja några gudar och lära mig dom insida och ut. När det är klar ska jag göra något helt annat, vad det är vet jag inte än. Får se om Mikael är pepp på att prata i telefon, det är ju trotsallt jag som ringer så han behöver ju inte ha räkningen i skallen som vissa andra blev påminnda om i förrgår, haha! Alltid trevligt att prata i telefon, även om man inte säger något. Bara att ha någon där tycker jag är skönt. Känns ensamt på någotvis annars.

Träffade Mikael i helgen, han blev ledsen igår för att jag inte nämnt det. Men nu är han mednämnd och kan vara glad igen! Var ju chaufför och det har jag ju fetångest över må jag ju säga! Skulle supit istället. Var inte hemma förens 4 men så kan de bli ibland när man inte kör sin egen bil. Fick ju träffa folk jag inte sett på jätte länge och sen fick jag ju träffa ett nytt ansikte, Mikael. Det var trevligt så länge det varade! Nu är det över med Kolsnäs och nästa år ska jag banne mig vara med på sista och fira ut sommaren och in med jäkla kalla och blöta hösten. Skulle inte sitta fel att sova i stugan till helgen. Fast det är de ju redan planer på..

Jag och Linnea tänkte styra en liten kräftskiva bara för oss två. Med Jordgubbsvin och massor med gott. Det blir nog bra, längtar! Klä upp sig riktigt fin och bara va med en av sina bästa vänner, kan det bli bättre tror ni? Vi får väl se! HAHA! Blir nog bra att sova i stugan och sen upp i ottan och work our asses off!

Nu ska jag gå ut coh se vad mina klasskamrater leker med. Vi hörs senare!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

How do I live without you?

Hello!

Ja, nu har hela dagen gått minsann och jag är en trött stackare. Försov mig imorse och tillråga på allt så har det regnat idag. Men trots vädret har dagen i sig varit kanon. Full i olika känslor! Började ju som sagt med försovning på cirkus 1 timme och en kvart. Så på tio minuter hann jag få med mig allt jag skulle ha på mig och allt jag skulle ha med underdagen, tummen upp för det! Mötte upp MLi som snällt väntade på mig vid mitticitykuren, därifrån begav vi oss mot Tingvalla IP där vi styrde kast med liten hängpung. dåligt skämt. Kast med liten boll, vare. Jag, MLi, Fredrik och Alex hade kul trots allt, roligast hade ju varit om Erica varit med också men snöppan var ju på halkbana och körde på barn etc. När vi var klara så var det storstan som väntade på vår invation av tidsfördriv.

Mitticity toaletten fick sig en omgång av att ställa upp som omklädningsrum. Så det blev en super god Vanilla Latte på Espresso House, killen visste hur han skulle få en flickas uppmärksamhet! GÖTT KAFFE FÖR EN GÅNGS SKULL! Tackar gudarna för det.. Fick sminka mig där inne så jag inte såg ut som ett spöke när jag kom ut. Efter en god kaffe och goda skratt och snack om diverse fyllegrejer begav vi oss mot Sjökvistens eftersom MLis mage inte var världens bästa kompis. Efter det var det stadsbussen som väntade på oss, åka till och från universitetet, och tror ni inte allas Britt-Inger kör bussen tillbaka in mot stan? Sminkad och iordning, så söt! Där hoppade vi av och började spatsera iväg mot Skin Deep där man blev sugen på de ena och de andra. Har jag pengar kvar efter helgen ska jag inskaffa nytt kroppssmycke sedan får vi se vad mammsen säger om en tatuering som hon aldrig kommer att se? Kanske inte blir hus i helvete om hon får se hur jag tänkte mig. Vidare in mot stan till Gina, Vero Moda, Scorett.. sedan ringer Erica.

Vi börjar leta efter matplace, allt är så äckligt dyrt! Det slutar med Kebab House och jag är som alltid tråkig och provar inte något nytt, en calzone på ett pizzafat blev det. Eftersom vi alla nu är myndiga var vi ju tvugna att ta lite alkohol till maten. Satt fint och vi hade så trevligt. Plötsligt går mitt förflutna förbi och jag blev helt till mig. Så länge sedan och så sagolikt allt kan bli på några år. SWEET JESUS! Sedan kommer frisören som ska göra lockpermanent på mig förbi, trevligt! Spanky var i farten påväg till studentfest, tror ni vi blev sugna? Nära att vi drog till Arena för att förtära mera alkohol. Men istället för att göra det blev det Vero Moda och sedan gick vi skilda vägar.

Palla skriva allt så jäkla detaljerat som jag gör. Men det är så typiskt mig så vad ska vi ta oss till med mig? Aja, till helgen nalkas de årliga Oxhälja. Ska styra kycklingsallad som knullar gött i mun som jag brukar säga. Som jag även fått på annat håll och ni som själva säger så, vi kan säga att de va ni som sa de först! HAHA! CpAnna. Jag ska se till att Stoffe får sin svininfluensa sedan ska jag kolla på plånkalonk åt MLi, hon behöver inskaffa en ny för hela sedlar och busskort. Får se om jag hittar något iår. MLi visade upp en väska hennes syrra köpt, enbart 399 kr. Den kändes helt rätt för mig så vi får se nu efter helgen hur det blir. Min mor kanske vill dela den med mig om jag har turen på min sida.

Läste igenom bloggar på bloglovin och såg att mina tremänningar ska inskaffa en ny vovvsing? Tror ni jag är avundsjuk? Det är så sjukt tomt utan Mimmi här. Trots att vi har en ny liten tjej i familjen så är det inte samma sak som det var förr. Igår var det första gången jag var ute och gick utan min baby och jag gick inte ens den väg vi brukar. Sitter nog något i psyket det där. Har inte haft en tanke på att gå våran väg. För det är våran väg. Alla minnen med kompisar och även som vi hade själva tillsammans. När jag har läst klart och skaffat mig jobb så ska jag försöka skaffa en hund. En hund är mycket stort ansvar och man behöver mycket tid till en hund. En hund kan leva upp till 20 år om man inte får några hinder på vägen. Jag struntar i om jag träffar killar som inte gillar hundar, killen får ta oss båda eller ingen alls. Denna hund kommer vara allt för mig, den ska få vara med om allt. Precis som vi människor. Har ni tänkte på hur vi egentligen prioriterar saker och ting när vi i framtiden skaffar barn? Djuren kommer i bakgrunden. Det ska inte min bebis göra. Alla är vi lika mycket värda och de ska jag leva med som motto i hela mitt liv. Oavsett vad personen i sig har gjort osv. så är vi alla lika mycket värda. Djur som människa. Jag saknar min bebis och jag hoppas hon har det bra där uppe. Hon tar säkert hand om Victor så glad som hon var i alla människor hon mötte. Mamma sa det i telefon till någon, någon gång efter vi tog bort henne.. "En sådan hund får man aldrig igen..", det är faktiskt sant. Ingen kan ersätta Mimmi, ingen, ingen, ingen!




Min baby vid våran plats <3

Nu ska jag vara en duktig tjej och styra upp lite mer cash. Min mor ska lära mig sälja på tradera all by myself. Har en stor TEAM Sportia kasse full i kläder som jag kan få in någon hundring för iaf. Så nu ska jag ta kort på allt sedan ska mami hjälpa mig att fixa in det. Ska se till så mottagaren betalar frakten, rätt ovärt att betala frakt när man ändå ska ha pengar? Aja, sedan blir det att träna in alla gudar i huvudet tills fredag. Skriver kanske senare! Vi hörs!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander


A bad day is a sad day.

Hello!

Ja, idag stannade jag hemma. Efter min lilla smoothie mix som även finns hos Fabror Melkers i stan så blev halsen mycket bättre. Halsen är mycket bättre men sängen fick behålla mig imorse, beauty! Somnade runt 9 tiden igår och vaknade 4 imorse av en liten katt som höll på runt huvudet och halsen på mig. Somnade om efter att ha bökat undan henne, då vaknade jag runt 7 tiden sedan somnade jag om och vaknade när mamma och Malin kom hem vid 11 tiden. Hade fått sms av MLi imorse och jag förstod inte mycket av vad jag skrev själv. Imorn är det Stellatus vilket är fet ork. Men efter det ska jag och MLi på stan och invänta Erica, vi ska fira snöppan på sin födelsedag som var igår, grattis darling! Ronjano fyllde också år, grattis! Har inte ätit något än, får se om jag får hugga in på kycklingen mamma köpte med hem när hon handlade glass och halstabletter åt mig. Skulle va gott med sallad till, mums. Har massa slem i halsen vilket river sönder inombords och jag blir bara irriterad. Sweet jesus! Nu ska jag försöka göra något vettigt som t ex Historia läxan. Vi hörs senare!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander