Midsommarafton 2023

Hej på er!
 
Nu är jag här igen..
 
Det är ju ungefär 2 års intervaller här. Det är både tråkigt att det inte blir mer men också väldigt intressant att det blir så. Jag har inte läst mig bakåt i bloggen för att se vart jag var i livet då mer än de senaste där jag pratade om jobbet (Minns det som det var igår, usch.. ingen bra sommar!). Denna sommaren kommer inte vara fylld med ångest, men jag misstänker att jag kommer behöva mycket tid till återhämtning. Mer än vad jag själv tror just nu. Jag hoppas kunna vända och hitta tillbaka hit, då det varit roligt men också befriande attskriva ut sina reflektioner om livet här. Det viktigaste är inte att folk ska läsa min blogg, som det var i starten när man ville tjäna pengar, haha! Det viktigaste är att jag får ut mina känslor och att jag kan gå tillbaka i tiden, som en dagbok, för att minnas tillbaka.
 
Ibland brukar jag känna.. Vad gör du med ditt liv Anna? Ni vet, de där gångerna man kanske sitter på sängkanten och känner att man bör göra något men vet inte vad man ska göra OCH man känner sig helt slut på energi samtidigt som man är pigg? Usch, så var det igår. Har väl alltid tusen saker att göra eftersom allt hamnar efter när jag inte mår nå vidare eller kroppen är slut. Men det är okej, kroppeen skriker efter vila och återhämtning. Om vi tänker tillbaka ett år så är det inte konstigt alls att min kropp skriker som den gör och definitivt om man ser över hur mitt 2023 har varit hittills. Men det tar jag en annan gång.
 
Idag är det midsommarafton. Det var många år sen jag hade tradition att hänga ihop med "min norska familj" då en del av dom har flyttat, en del av dom har skiljt sig och vissa av oss så kommer livet emellan. Jag har inte de senaste åren haft något bestämt, det har gjort mig stressad ibland av att vara låst. Eftersom jag inte vet när det närmar sig om jag orkar eller inte. Men denna midsommar så ska jag först till min älskade morbrors hus och fixa lite med det och efter det ska jag duscha och göra mig iordning innan mamma kommer. Då åker vi tillsammans med mormor till min andra morbror och äter lite mat. På kvällen åker jag till min vän Julia där de nalkas lite enkel tillställning och övernattning i husvagnen. Det blir nog bra. Mindre bra att jag vaknade för tidigt, men vad gör det om 100 år? Carpe Yolo!
 
När jag går på semester nästa fredag så kör jag en större uppdatering om hur livet som 32 åring är och har varit 2023 hittills. Men tillsvidare, så kanske de dimper ett till inlägg innan dess!
 
Nu ska jag fixa lite innan det är dags att dra till morbrors hus!
 
Ha det bra så länge och på återseende inom kort!
 
Kram Anna