Good times ny the corner.

Hello!
 
Ja, nu har jag varit borta igen. Det har varit en del att stå i. Det är ju alltid mig själv jag måste jobba med och jag har kommit en bra bit på vägen. Okej, där kom överdriftstanten. Jag har kommit en bit på vägen och tagit tag i mig själv. Jag har börjat träna på gym igen. Det har blivit lite av en "Jag måste åka och träna" varje dag nu om det inte varit något jag haft i planer.
 
Som idag, idag är en dag då jag bara behöver fixa med saker inför Norge och jag har typ allting klart. Jag har städat och nu lagar jag mat. Det har riktigt kliat i kroppen och jag vill bara dra iväg och ta mig några timmar på gymmet. Men jag får inte glömma mina uppgifter jag har att göra hemma. Så idag tillåter jag mig själv att försöka fixa röran hemma och se det som träning för min hjärna. Blir ju trotsallt svett av att städa, med tanke på vad mycket det finns att göra. När jag känner mig klar med saker här hemma, då får jag dra till gymmet. Det är min deal med mig själv idag. Jag tror det kliar lite extra för idag är den dagen jag kan ta all tid åt att träna ordentligt.
 
Imorgon är det nämligen fullrulle. Ska umgås med voffsingen Nemo, vaxa, packa klart för Norge, ut på äventyr och samtidigt ska jag hinna med dusch och annat. Jag tror det också är lite därför jag försöker fixa en massa idag så jag kan njuta mer ikväll. Istället för att dra och träna. Vi får se, jag har ju trotsallt lovat mig själv ett aromabad ikväll. Men jag kanske sparar det till nästa gång jag kommer hem.
 
Jag får se om jag får med mitt liv ner i bloggens värld nu när jag försöker styra upp saker. Ni kan väl hojta när ni ser mig eller slå en pling om ni vill veta lite mera!
 
Nu ska jag laga maten färdig och sen fixa lite mera! Ha de gott folks!