Huvudvärk, what the F?!

Hello!

Ja, huvudvärken släppte inte igår och idag sitter den i. Den gör som ondast när jag gör hastiga rörelser så ska kolla upp med mamma sen när jag kommer till sjukhuset. Eller med skolsyrran. Det känns riktigt illa. Börjar bli lite rädd för att det ska vara en tumör eftersom de bara gör ont i vänstra hjärnhalvan. So wierd, men bättre att ta de säkra före de osäkra och kolla upp det.

Nova springer runt här som om hon fått myror i hela kroppen. Ida pratade lite om gårdagen. Rupin, rupin, rupin.. Vad hände? HAHA! YEYE, hoppas ni hade en bra kväll iaf. Jag hoppas att min kväll ikväll också blir bra. Men nu ska jag rusa iväg och hoppas på en buss går som jag vill. Vi hörs senare!

Ogilla internet när det krånglar!

Hello!

Ja, nu efter några timmar så har man äntligen fått igång internet. Det tidigare inlägget skrev jag för cirkus 2-3 timmar sedan. Men fick uppdateras nu pga internetprobs!

Har precis kommit ur ett väldigt skönt badkar.Ska snart tillbaka dit och doppa fötterna en sista gång. Sedan blir det sängen. Huvudvärken har inte gått över trots att jag tagit en och en annan kur här. Då finns det bara en lösning.. SÖMN! Tur att man sover ofta också, nooot.

Tor Björnar ringde förut. Var väl typ 1 år sedan man hörde ifrån honom? Eftersom han bor i världens största hus så kanske man sover där när man åker till Norge nästa gång. Måste ju dit snart och då slipper man ju dola med sovplats hos syrran som har både man och är hundvakt. Det kan lösa en del problem kan jag säga. Jag kan ta mig till Charlottenberg på mitt busskort, sedan hämtar Tor Björnar mig där

Nu ska jag dricka upp det sista av lilla kuren, sedan blir det sängen. LÄNGTA!! Något annat att längta efter är väl tiden 15.00. Då sitter man kanske i bubbelbadkaret med Linn och tar en grogg. VALBORG NÄSTA PEEPS! Biggest in Deje. Alla borde besöka. Folk överallt! Nu ska jag drömma om det inatt. Sov gott med er godisråttor och dröm salt! Godnatt på er!

Utkast: April 29, 2010

Hello!

Ja, nu har man landat där man ska tillbringa natten. Hos monstren på Herrhagen. Dom mötte upp mig vid bussen, efter det gick vi på stan och fick lite gratis tvål och axe deodorant. Nu har jag något att lukta på när jag låtsas att kudden är en skedare. Hoho! Vi träffade Robin som hade lite snygga kompisar, namnam. Någon av dom hade mer än gärna fått göra mig sällskap nu. HAHA! Men kommer man, som mig, osminkad och i träningskläder så är man nog ingen större skönhet skulle jag tro.

Ser på historieprogrammet med Martin Timell. Det är intressant sånt här, även om man tycker att proven suger. Martin börjar se lite gammal ut nu. Man ser att han är lite över 40, haha. Men han är härlig ändå tycker jag! Har alltid älskat Äntligen Hemma, dock börjar de bytas ut från hur det var. Rea var bra också, som gick på 1an. Sedan avr det något barnprogram på 1an som var som Äntligen Hemma för barn. FIXAT HETTE DET! Det var också king! Jaja, på tal om historia iaf så har jag det imorn. Undrar om vi ska börja med något arbete då eller om vi ska se någon film eller kanske t.o.m börja med något nytt prov. Bajs!

Huvudvärken trodde jag bara var tillfällig, sådär morgonvärk typ. Men den har hållt i sig hela dagen. Nu gör det bara ont i vänstra hjärnhalvan. Vet inte varför. Ida tyckte jag skulle ta en tablett med nej, jag tror inte på sånt. Eller ja, tro och tro. Jag tar det inte för att sedan ha de som "ett lätt sätt att få bort det". Då är det bättre att köra på hushållskurer eller låta värke ha sin gång. Vet en del som ätit den enkla alvedonen och sedan blivit beroende av den. Det resulterar i att kroppens immunförsvar lägger av och låter tabletterna göra jobbet. FETING ONICE! Kanske därför jag aldrig är sjuk? Mäktigt immunförsvar..

Nu har jag tänkt att jag ska ta mig ett bad. Fila fötterna, packa in dom och bara må gott i de heta vattnet. MLi tyckte jag skulle ta bättre hand om mig själv. Jag gör det när jag får tid igen hjärtat, som nu till exempel. Imorn kommer jag inte hinna göra så mycket ta-hand-om.mig-själv-saker. Då är det hem, duscha, smörja sig, sminka sig, fixa håret, välja kläder (Om jag inte tar min nya klänning), kolla så man har allt fixat. Det är mycket! Sedan måste jag nog hämta Linn. Min brud har inget körkort än men det är på gång!

Ska om man kan ta något ur kylen och dricka, är törstig. Men först ska jag se klart på Timell. Det är förövrigt han som dubbar rösten till hunden Chance (schäääns) i Den Otroliga Vandringen. Sjukt bra jobb märta! Vi hörs senare, skriver en rad innan jag lägger mig också.

Spy, spy, spy.. MÖMS!

Hello!

Ja, nu väntar jag på att farmor ska komma. Ska hjälpa henne med farfars grav. Mycket lycktor och blommor som det ska dolas med. När vi har gjort fint där så släpper hon av mig hos Maggan. Är lite nervig i magen faktiskt. Vet inte om det beror på klänningen eller om det beror på något annat. Har ju trotsallt oro i kroppen.

Tror stressen börjar krypa fram på mig. Eftersom när jag kommer hem måste jag packa och sånt. Bestämde med Ida att det blir en kväll på stan. Det är ju VIP dag idag i Karlstad. Hur mysigt som helst. Får se om man ser något bekant ansikte. Tänkte jag skulle fotas tillsammans med Nova, en fin bild att sätta upp på min framtids lägenhetsvägg. Myspys!

Linn ringde nyss. Kände ingen reaktion, antar att det är pga ALLT? I eftertanke blir jag bara äcklad. Jag bryr mig, men jag bryr mig inte. Bryr sig inte personen om mig så är det lika bra att skita i personen vilket jag gör. Jag orkar inte tänka på personen. Personen förtjänar inte en tanke ifrån mig, även om jag många gånger är en person som menar väl. Jag brukar inte vara dum mot dem som varit dumma emot mig, jag vill visa att jag är mer renhjärtad än vad dom någonsin kommer att bli. Ja, jag tror Linn fattar galoppen iaf. Hon är ju typ i samma sits. Meeeeeeeeeen om det nu är så att jag flyttar, så hoppas jag VERKLIGEN INTE på något jävla sms eller fyllesamtal. Bryr du dig inte, hör inte av dig. Bryr du dig inte, sluta läs min blogg. Du tjänar ändå inget på att läsa om min vardag, det är bara bortkastad tid!

HAHAHAHAHA! Jag skrattar åt mig själv nu. Måste prata med Linn ikväll om imorn. Sedan om allt annat. Blev inte så långt samtal igår sedan glömde hon bort mig och jag orkar inte ringa då jag sov. Menmen.. Kanske kan ringas idag ifrån Ida?

Yeye, nu har jag väl spytt klart.. eller inte! Tänkte jag skulle spy lite på Linn men hon är upptagen atm plus att jag inte kan ringa hennes mobil. Får se hur man löser det. Farmor is on her way, i'm going to get ready. See ya all later!

Knasig huvudvärk och bankningar på taket.

Hello!

Ja, idag fick jag bli hemma. Jag vaknade med en huvudvärk utan dess like alltså. Har liksom ont i olika delar av hjärnan. Bakom ena ögat och i bakhuvudet på motsatt sida av ögat. Den började komma igår efter jag pratat med Fredrik. Visste inte att det var smittsamt? Fredrik hade nämligen en helvetes migrän. Att dom bygger om taket på garaget kanske inte gör huvudet bättre..

Huvudvärk hindrar mig inte från att göra klart saker och ting. Ringde Maggan och fick en tidigare tid för balklänningen. NICE! Sedan ska jag vara barnvakt idag så jag tänkte dra mig mot storstan tidigare. Hoppas Nova är på snällsidan idag. Skulle helst vilja avstå en envis Nova, haha. Men innan jag går mot Glasberget så ska jag möta upp Robin. Länge sedan man såg den grabben. Det var vid Halloween tror jag då han var utklädd till brud. Det var nice, haha!

Sitter just nu och tittar på Bläckhjärta. En mycket bra film med Brendan Frsaer. Varför ska ALLTID Brendan Fraser vara med i alla bra övernaturliga filmer? Jag är nog lite kär i honom efter Djungel George. Han är ju som en dröm i den filmen. Nästan så man börjar gråta alltså. Kan ju gråta för minsta lilla nu för tiden. Men han är jävla snygg och är som en dröm på riktigt alltså. Ska bjuda nu på sången som har stämplat Djungel George. Johnny Clegg & Savuka - Dela. Med små filmklipp från filmen så får man lite extra känsla. Enjoy!




Är det så att ni kanske vill se filmen så finns den i 9-10 delar på youtube.

Sängen, kemi, matte, idrott, prov..

Hello!

Ja, det är så det ser ut just nu. Fullrulle kanelbulle! HOHO! Fick godkänt på historian förut, så det var inte helt fyskam som jag trodde. Bättre med ett starkt G än ett fett IG. Jag gör vad som helst för att åtminstone få G i de sista kurserna nu. Jag har för mycket i skallen. Kan inte ens läsa sms längre, har fått be andra läsa åt mig. Hur bra är detta egentligen?

Har givit mig själv världens spakur, vilket behövdes till 150! Håret har fått sig en omgång av tresemme shampoo&balsam för torrthår, Syoss heat treatment och loreal med typ silkesdroppar. Det där med hårprodukters namn är inte riktigt min grej. Jag använder saker som får mitt hår att kännas underbart. Då blir jag nöjd. Peelade ansiktet som jag inte gjort på hur länge som helst. Har börjat få invandrare på olika ställen i ansiktet, stress? Smörjt in med e-vitaminer, hoho. Eftersom fötterna mår rätt dåligt nere i skorna så gav jag även dom en omgång. Smörjda och i strumpor nu. Nu är det bara beautysleep som gäller.

Har försökt rensa datorn på bilder. Hoppar upp en bubbla hela tiden om att datorn är full men jag vet inte hur jag ska rensa den mer än bilderna? Får se hur detta kommer gå. Nu ska jag sova och ladda inför imorn. Usch, vill inte ens vara i skolan. Men måste! Filmen ingen ville gissa på igår var Micke & Molle, underbara disney film! Godnatt på er!

Kastrullen kokar!

Hello!

Ja, nu kan jag säga att jag snart nått the limit! Jag är så lättirriterad, att om någon som rör ett litet hårstrå på mitt huvud så åker taket i luften. Jag vill verkligen bort från allt nu. Det är inte bara snack längre, det är allvar. Jag behöver andas och få lite space. Orkar inte med detta längre. Minsta lilla och bomben sprängs inom mig alltså. Frågan är bara vart man ska gömma sig? Smögen, Göteborg, Skåne, Stockholm eller Dalarna.. Har ju ett litet urval, men vart ska man få pengarna ifrån? Sunne skulle varit ett alternativ om man hade någon att låna madrass hos, eller om man hade egen lägenhet eller stuga där. Men icke! Torsby kanske.. Åker ju gratis med busskortet.

Gjort ett prov idag som ni vet, det gick åt pipsvängen! Upptäckte att jag gjort det tidigare? WHAT?! Visade sig att allt det jag hade tränat på kom inte med på provet, utan allt det andra som jag hoppade över kom med. Vilken tur man har ibland! Så nu får man ju komplitera på den också. Imorn är det Amerikanska Inbördeskriget. Halleluja! Älska Nord och Syd staterna som var tvugna att tjaffsa. Sweet Jesus! Matte och Kemi imorn med. Får se om min hjärna pallar med allting. Blir tidigt i säng ikväll också.

Pratade nyss med Fredrik. Han är verkligen en viktig stöttpelare för mig atm. Vilken peppning han gav mig. Tack för att du hjälper mig. Nu menar jag inte att han är den enda i mitt liv som står vid min sida och stöttar mig i ur och skur. Ni andra stöttpelare vet vilka ni är och ni kommer alltid förbli vid min sida. Hoppas jag iaf. Han ska hjälpa mig med en självanalys. Behöver en del som skriver lite sedan ska jag undersöka lite själv. Blir nog bra!

Sara Lund var ju självklart en stjärna, det bästa som hänt idag! Nu har jag något positivt i tankarna iaf. Ska besöka Saras hemsida för mer info till mitt fördjupningsarbete i Religion. Ska även intervjua folk där vad dom tycker och tänker om ämnet jag valt. Får se vilka som är villiga att delta. För vissa kan det bli känsligt men för andra kan det vara något härligt. Det beror helt på hur man är där inne.

Idag fick jag även prata lite. Fått lite annan syn på hur livet ser ut idag. Trodde ju aldrig i min själ att saker som hände för flera år sedan kan få mig att vakna om nätterna. Visste ju att jag var orolig i kroppen, men trodde inte det gick ut över sömnen. Liksom att jag vaknar typ varje natt kl 04 någonting. Jag har ju svårt att sova när jag väl försöker eftersom jag tänker så himla mycket, men lyckas ju och sedan vaknas det vid 4 tiden. Vad händer i kroppen då egentligen? Den synen jag fick idag har jag aldrig erkännt för mig själv att den fanns. Det känns nästan hemskt att det ska behöva vara så, men jag har ju som sagt levt i en lögn. Det känns konstigt att få det konstaterat. Shit..

Nu ska jag ta mig en dusch, sedan ska jag träna in nord och syd i hjärnan så jag kan sjunga dem på arabiska! Sweeeeeeeet god, give me some time! PLEASE! Vi hörs senare!

Första Världskriget.

Hello!

Ja, jag har inte uppdaterat någonting. Försökte imorse på naturkunskapen men mellanslagstangenten ville inte samarbeta. Så jag fick förlora och tangenten vann kampen om mellanslag. Blev klar med naturkunskapen, nu är det bara redovisning nästa tisdag.

Hela denna dagen har varit sådär. Känner att jag lagt ner mig mer än vanligt i skolan. Bra för min del. Fick en fördjupningsuppgift av Anna idag. Ska köra den själv. Tror det kan bli bra. Det enda är hur jag ska redovisa den. Det är det som är det kluriga. Jaja, med Anna som vägledare så kommer det nog gå bra. Idrotten var faktiskt kul idag även om det var drygt emellanåt. Lite todeep att skriva mer invecklat om den saken här, håller det helst för mig själv.

Betalade MakeUpStore idag, nu är jag stämplad där! Naglarna ska fixas innan det blir Magaluf, STÄMPLAD! Nu är ju bara frågan hur man ska hinna med det andra. På torsdag ska jag till Maggan och kolla hur det går med klänningen. Hon hade klippt till bitar så antar att vi ska "klä dockan" dvs mig och se om det ser bra ut. Maggan har gjort många fina klänningar, jag tror inte hon kommer göra mig besviken.

En liten hälsning: Idag fyller två personer år. Den ena är typ störst i Värmland och heter Johnny on the pony. Grattis på dig bjässen, hoppas din dag var bra! Den andra personen är av de motsatta könet och kommer från Smögen. Min solstråle från kusten som luktar fisk man är vacker som en ökenblomma ändå! Klary the Fairy, grattis på dina födelsedag även om det är det värdelösa året nr 19 du lever. Året man fyller 19 är totalt värdelöst, det enda man kan skatta sig lycklig åt är väl iallafall studenten och arbetslösheten för den som diggar A-kassa. Jag hoppas iaf att ni har haft en bra dag. Att du och jag, Klary, ses snart. Jag behöver lite fiskstank på mig. Och att ni har det bra! Kram på er!

Sitter just nu och lyssnar på Owl City. Det är verkligen inte samma känsla som att lyssna upp i stugan. Det känns liksom som att det kommer en lakrits i jordgubbsyoghurten, INTE OKEJ! Det passar liksom inte miljön jag är i nu. Skulle jag vara i stugan skulle mysfaktorn höjas till tusen och jag skulle vara världens gullunge när musiken kommer på. Men inte nu. Kan det bero på sitsen eller är det bara så att stugan is my paradise? Hmm.. Kan ju vara så.

Såg nyss på Bella&Tyra Show. Det var faktiskt helt okej. Ska kolla vidare på det. Men inte ikväll. Nu ska jag kolla igenom provet EN GÅNG till, Första Världskriget var onödigt. Var dom tvugna att bomba och sån shit? Jisses, nu måste jag få in detta. Imorn är det mycket på gång. Ska lyssna på en transa kl 9. Sara Claes. En stjärna skulle jag tro, tycker ju alla är typ stjärnor men iaf. Sedan ska jag ha matte med Ingrid. Under tiden klassen har klassråd ska jag göra annat, sedan är det Första Världskriget för mig. DAMN!

Såg förut på bilddagboken. Sanna hade lagt upp en bild på en vovvsing och med denna text:

Vi träffades vi två,
för det är så länge sen.
Du såg på mig, min lille vän,
Och din stora sorg, vår lycka blev.

Nu älskar jag dig, min lille räv.

Jag minns alltför väl hur vi lekte då,
Jag minns så väl, de dagar grå...
och eldens glöd som värmde oss.
Här är vi nu, bara vi två.
Adjö är ej för alltid.
Farväl är inte slut.
I mina tankar finns du...
Där finns du... alltid kvar


Någon som vet vart dessa vackra rader kommer ifrån? För mig klickade det på en gång och jag var tvungen att få bekräftelse om jag hade rätt. Om mitt minne är ett under när det gäller ämnet. Jag hade rätt. Gissa vem det är så får ni ett popcorn, nej en länk kanske. Så berättar jag när jag vaknar vart den kommer ifrån. Jag smälter av den FILMEN! Litet tips där.

Nu ska jag bege mig mot sängen och kanske något telefonsamtal. Behöver det känner jag. Byta bort det som oftast snurrar där inne. Men ni får sova så gott och drömma så sött! Godnatt lovers!

Fit for fight?

Hello!

Ja, jag tänkte bara säga godnatt till er alla och idag har jag varit duktig. Jag har undvikit stressen och har fixat nästan allt till balen. Det enda som saknas innan jag går ut är studentklänningen och hur mitt förbannade ris till hår ska se ut. Jag kommer nog inte göra någon häpen med hur jag kommer se ut är jag rädd. Saknas pengar för det kan jag säga! Känner mig iallafall mer laddad för balen nu än tidigare. Kommer troligen gå ensam, men vad gör det om 100 år? Jag menar, en dag så kanske jag är på en bal på slottet!

Ska bjuda på lite bilder. Bland annat från en liten onykter vinkel av mig själv, den nya klänning och mig själv idag. Bjuder nog på lite andra bilder jag tagit. Passar på att ta när jag väl är iordning. Ser ut som ett ruk annars.

So here you go, enjoy!

1. Jag igår hos farmor.
2. Me today. Softisch.
3. Anna med lite vin i magen.
4. My eyes today.

Tog aldrig kort på baguetterna men kan säga att dom var himmelska! Ska lätt styra sånt till mig och min framtida pojkvän någon gång i framtiden. På tal om pojkvän.. Mina systrar har diskuterat min framtid.. Det är inte första gången jag hör det, men dem tror OCKSÅ att jag kommer få barn först?! WHAT THE F?! För att få barn måste man ha någon av det motsatta könet att tillverka barnet med och det har inte jag på sjuttio års vägar känns det som ATM. Med kärleksförlust på 4 år och en Linn som tror på K-brunnar så ser inte mitt kärleksliv så ljust ut. Men vem vet, livet kan allt bra överraska!

Imorn nalkas skolan, inte pepp. NEJ! Det går inte det! Men nu ska jag sova. Godnatt på er harlortar och snorkråkor. Dröm sött!

Old memorise and baconbaguettes!

Hello!

Ja, självklart hittar man en bok i rummet där man skrivit ner alla gånger man varit ledsen och gråtit. Det är både bra och dåliga minnen, men tänk va man tänker tillbaka på hur det var. Liksom, de känslorna man känner när man läser det och hur man upplevde allting då. Skrev om Simon bland annat, haha. Jag blir som förälskad på nytt. Jag har inte förändrats ett dugg på 10 år. Men ändå har jag växt väldigt mycket. Ska läsa vidare i den och skriva i den. Har ju som sagt missat att skriva ner 5 år så har mycket att ta igen.

Atm ligger det två baguetter i ugnen, med bacon och ost. MÖMMA! Det är det sista jag äter idag. Ska försöka bjuda på lite bilder i nästa inlägg så ni har något att underhålla er med. Jag ska kolla till dom nu, dom kanske är klara! Vi hörs senare!

Har du provat på Gratisbio?

Hello!

Ja, jag tänkte giva lite reklam åt Gratisbio. Det är en fantastisk sida där du lätt samlar poäng till olika roligheter. Gillar du att gå på bio? Samla 400 poäng och biljetten är din! Gillar du att handla på Nelly? 400 poäng och du kan handla där för 100 kr!

Jag blev medlem på denna sida för några månader sen och jag är nöjd. Jag kan i lugn och ro samla poäng i min egen takt, hur härligt är inte det?! Allt hänger på hur du arbetar fram dina poäng! Vill du ha mycket poäng fort, göra många undersökningar och tävlingar! Är du fit for fight för att fixa fram dina nöjen genom poäng, så tycker jag att du ska ge dig in i detta! DET ÄR VÄRT ALLT SLIT!

Hur samlar man poäng? Du kan samla på en massa olika sätt! Värva vänner, delta i undersökningar, skriva om Gratisbio i din blogg, vara med i tävlingar, besöka hemsidor och du får till och med poäng bara av att bli vänner med folk, skriva med folk och du får till och med något som kalla aktivpoäng som du får när du loggar in. Hur nice är inte det? Det är bara du som kan sätta gräns för hur många poäng du är villig att sträcka dig efter!

För att göra detta enkelt för er så kan du registrera er på denna länk: http://gratisbio.se/?RecruiterID=263621. Sedan ska jag göra det ÄNNU lättare för er genom att lägga in en reklamruta i min design. Det blir bara lättare och lättare! GÅ MED!

Nu är det upp till vad du vill! Vill du kunna gå på bio oftare, eller kanske handla kläder? Gå med i gratisbio, det är värt allt jobb! Lycka till på er samling!



unbreakable

Hello!

Ja, idag skulle man varit hos tandläkaren men dom ringde och ställde in. Jag tog mig en välbehövd sovmorgon, sover som bäst när jag egentligen borde göra annat. Men eftersom jag egentligen har full skå med en massa förutom skolan så ska jag idag styra upp lite saker som borde vara klara inom en snar framtid. Känner mig lätt irriterad idag. Kommer störa mig på minsta lilla som kommer min väg. Får hoppas det ger sig efter mötet. Hoppas verkligen det. Inte kul att gå runt och vara grinig. Inte lätt att tänka positivt heller. Drar mig helst undan nu när jag är på detta humör. Det kommer ut över andra då bara.

MakeUp Store har man beställt tid. Det är nice! Nu ska jag skriva ett brev som jag sedan ska gå iväg med. Mes som jag är så känns detta bäst. Ska upp till Goa Fötter och höra hur vi ska göra med presentkorten. Sedan ska jag hem och plugga av mig några uppgifter. Vet inte om jag ska cykla eller om jag ska gå. Tjänar ju tid om jag cyklar. Kanske ska göra det istället.

Lyssnar på bank-bank ljud utifrån. Dom fixar taket på garaget. Lyssnar även på Lesley Roy - Unbeautiful. Vilken röst alltså. Jag är helt såld. Ska försöka bära upp syrrans lådor också. Dom tar plats och folk tycker det är jag som stökat ner när det är hennes lådor. Vi hörs senare..

The Annoying Orange

Hello!

Ja, nu har man varit på kalas. Pizza och smörgåstårta blev det. Åkte till Linn och umgicks lite, sedan åkte vi till Karlstad för att hämta Liljott som varit ute på äventyr i vårt vackra land. Nu är jag hemma.

Bjuder på en riktig rolig film. The Annoying Orange, roligare än The Annoying Thing. Hoho! Nu väntar sängen och när jag vaknar blir det tandläkaren. AJAJ med tandköttsinflammation och sedan ha en tandläkare som ska vara är och peta sönder hela munnen. BLOOOOOODIGT kommer det bli! Godnatt på er!


So confused..

Hello!

Ja, nu har jag fixat mig. Väntar bara på att pappa ska komma så ska man fara mot Karlstad. Ska ta och borsta tänderna snart, det luktar inte gott. HAHA!

Efter kalaset ska jag dra till Linn en sväng. Behöver en lite chat med henne känner jag. Fyfan. Jag är så förbannad. Har jag någon förbannelse över mig? Eller är det så att A-brunnar faktiskt betyder otur i kärlek? Det är ett stort mysterium. Fattar inte hur man kan hamna i såan soppa alltså. Nu är jag sådär arg att jag skulle kunna fly orten.. eller landet till och med! När jag blir såhär arg i mig så vill jag bara flytta bort mig från vardagen för en stund. Tankar om att flytta upp till Sunne kommer tillbaka kan jag säga! Där kan alla sunnebor få sitta som frågetecken och undra vad ända in i hela hissingen gör jag där. Jag tror det skulle vara skönt. För ingen i Sunne skulle bry sig om jag satte min fot i deras Sagolika stad. Även om dom är nyfikna då. Men vi får se vart jag tar vägen.

Planer på att åka ner till Smögen någon helg framöver. Känns ju helnice. Dock går tiden så fort att jag bara vill gråta. Fybubblan! Jag vill bara fly nu. Fly från problemen tills jag har krafter att ta tag i det. Nej, nu väntar tandborsten. Vi hörs när jag kommit hem!

I gotta know what made me so unbeautiful..

Hello!

Ja, gårdagen var fantastisk. Vart tog denna årliga släktträffen som vi aldrig haft vägen? Det var min första och jag kände inte någon förutom dom som jag åkte med typ, och familjen Sjödahl då. Det var kul att se så många som man faktiskt är släkt med som man inte visste om. Min släkt är BIIIIIG kan jag säga. Jag brukar alltid tycka att Molander släkten är som en invasion av Molanders, men Karlsson sidan är inte dåliga dom heller. Riktigt kul!

Får se om Linnea kan skicka några bilder på hur jag såg ut. Jag är ju som sagt ingen hejare att fota mig själv. Kan ju vara för att jag inte gillar att stå framför kameran. Det är inte riktigt min grej och kommer nog inte bli heller. Om inte någon skulle vilja sätta mitt öga på en massa reklamer då. Då vet ju ingen vem som är ögat, haha.

Kalas snart igen. Farmor som ska fylla år firar nu. Totalt opepp på det faktiskt. Men man måste ju. Det är ju familj. Smörgåstårta är ju aldrig fel heller, fast det ska ju vara mormor och morfars då. Den är superfin den! Får se om den farmor köpt är god.

Nu ska jag göra mig iordning. Blev lite polare med Johnny Depp nu kände jag. Bäst jag slutar skriva innan jag börjar tänka för mycket. Jag hör av mig kanske innen vi åker. Vi hörs!

Hemmaplan

Hello!

Ja, nu är jag hemma och sååååååååååå redo för sängen. Vi hörs imorn när jag vaknar! Godnatt på er godingar!

Karlskoga nästa!

Hello!

Ja, nu sitter man i sin nya sommarklänning och väntar på bilen mot Karlskoga. Tar med mig kamera så får vi se vad jag lägger in. Ni som vill kan ju ringa eller smsa, kan jag vara otroligt uttråkad. Vi hörs när jag kommit hem!

Vägen till El Dorado!

Hello!

Ja, nu ska man bara fixa idag. Sovit lite extra för att jag ska kunna orka med hela dagen/natten. Ska ju köra bil ikväll. Vet inte om jag kör dit men hem ska jag iaf köra. Karlskoga är destinationen. LÅNGT ELLER?! Får hoppas Linnea är med så man inte blir ensam ungdom där. Det vore feting onice. Annars finns ju Gerda också, hur kunde jag glömma?! Hon är så lätt att prata med. Du kan sitta och snacka vad som helst, hon förstår allt! Sen när det kommer till dagens teknologi så är det en annan sak. Hon förstår när man förklarar men hon lägger inte ner energi på att lära sig något sånt. Gerda är alltså runt 86-87 år, kanska ni förstod?

Ska noppa grottögonbrynen så jag inte ser ut som en korsning mellan varg och människa. Dock måste benen få sig en omgång också. Det är jobbigt att vara brud med tankarna om att man MÅSTE göra saker. Det är ju mestadels för en själv men i grunden är det ju egentligen vad alla andra tycker om en när dom ser en. Vet inte hur jag ska göra med håret men vi får se.

Försöker få ett vettigt svar ur Linnea angående klänningen. Jag fattade inte om hon hämtat det eller om hon ska hämta det? För pengar ska hon ha men hur mycket vet hon inte heller. HAHA! Vilken soppa. Tjänade 591 kr igår bara av att tömma sån där stapelräknare för 1 kr, 5 kr och 10 kr mynt. Iofs var jag ju tvungen att hänga tvätten som låg i om jag skulle få ta pengarna. KLOCKAN 3 INATT, PRECIS NÄR JAG LAGT MIG RINGDE KLOCKAN OM ATT JAG VAR JU TVUNGEN ATT HÄNGA DEN! Då kan jag säga att jag var a real bitterfitter. Men ska iaf spara dom pengarna till studentklänningen. Behöver alla små korn jag kan få, haha!

Fick sms halv 8 imorse. Fredrik står i kön till IDOL, HEJA! HEJA! Får hoppas han kommer igenom. Vore nice att se honom i tvn, haha. Får se om han ringer när han är färdig. Mallig man skulle bli om han kom med. "Han känner jag, hoho!". Mamma ska kolla på det ikväll och se om han kommer med. HAHA!

Jaja, nu rullar Vägen till El Dorado i dvdn. Ska dra mig mot duschen och fixa mig sedan blir det plugg. Nu är det FÖR mycket jag gjort som inte är inskickat. Sedan har jag fått en djävulsk tandköttsinflammation så jag önskade starkt att jag kunde ta en tablett och att det försvann. Men det är som så att ska man vara fin får man lida fin. Fint tandkött, mycket smärta. HOHO! Bjuder på denna låten ifrån filmen. Dock engelsk version med Elton John men det låter lika bra det. Enjoy!


Lesley Roy - Unbeautiful

Hello!

Ja, nu nalkas sängen. Är lite tjock i huvudet nu känner jag. Sömnen kallar kan man säga. Lyssnar på en otroligt bra låt som jag tänkte dela med mig av. En brud med lite rostig och hes röst. Lesley Roy - Unbeautiful. Så himla bra! Dock hittade jag ingen musikvideo men bildklipp får duga. Hoppas ni tycker det samma, alltså att låten är bra. Godnatt på er!


Ohana.

Hello!

Ja, nu är det första inlägget för idag. Måste säga att det är skönt med helg. Få sova ut ordentligt. Har bestämdt mig för att börja plugga imorn. Idag ska jag bara vara med mig själv. Linn ringde förut och sa att det var bara att komma. Men är inte så sugen. Ska bli lite onyttigt och en riktigt bra film så känner jag mig nog nöjd med kvällen. Alldeles för sällan jag SER på film eftersom jag ALLTID somnar till de jag väl sätter på. Nu är ju bara frågan, vilken film ska man se?

Sitter och lyssnar på Disney låtar nu. Anton saved my day. Trodde inte dom hade svenska versionerna på spotify nämligen. Vissa visste jag fanns, men inte samlade på 2 skivor. Bernard & Bianca har jag fastnat för otroligt nu och det värsta är att vi inte har dom filmerna. Kan man skicka in önskemål till Disneychannel om vilken film man skulle kunna sätta på? Ska nog kolla upp den saken.

Ja, om man nu ska tänka tillbaka lite så skulle jag varit i Norge by now. Men blev hemma efter lite jokks. Har ju äntligen öppnat mig lite mer angående hur jag känner där inne. Tack mormor! Just nu är det en väldig press från alla håll eftersom det är studenten, vi ska flytta, balklänning ska fixas, studentklänning, håret ska fixas av någon och PENGAR.. Det är väl den största delen av allt.. DET KOSTAR OM DET SKA SMAKA! Jag vet att en dag så kommer all denna soppan jag åker runt i få sitt slut. Men just nu, under all denna press, så känns det dagen VÄLDIGT långt borta. Tack min familj och min släkt som stöttar mig, ni är guldvärda. Det hoppas jag ni vet!

Ohana betyder familj och familj betyder att ingen lämnas ensam.


Nu ska jag kolla lite på youtube. Hittade massor med klipp ifrån Disney on Ice. Det var upplevelse ska ni veta! Därför tänkte jag att jag bjuder på en video från någon engelsk eller amerikansk familj. Dom fick se Hitta Nemo. Hel häftigt! ENJOY!


Fick veta förut att jag är GODKÄND på provet jag gjorde igår. HELNICE! Nu är det bar att ladda om för 3 prov nsäta vecka. Wish me luck! Sedan fick jag sms av Linnea, min klänning has arrived! HOHO! Vi hörs senare allihopa!

Dancing with tears in my eyes.

Hello!

Ja, första gången man bara gjort en uppdatering på en HEL dag. Har varit stressigt och det sitter i kan jag säga. Blir så lätt irriterad på saker och ting nu att jag bara skulle vilja slänga hela skolan i väggen och bli hemskolad istället. Då finns det INGET som stör. Men jisses, vad rasterna skulle bli lonely om jag inte gick i vanliga skolan minsann.

Var hos Linn förut, snackade, käkade och dansade lite. Sedan åkte jag samt pappsen mot BLIA i norra Olsäter där lilla syster var hos en kompis. Imorn är det NP och jag är inte så taggad men jag överlever nog det. Gjorde ett prov idag som resten av klassen samt några i vanliga BF ska ha nästa onsdag. Känns bra att ligga steget före för att kunna ta saker som finns längre bak. Nästa vecka är det 2 till prov på schemat. Ska kolla upp kemin, har nog det på torsdag morgon. Otroligt jobbigt men måste göras!

Imorn åker jag med Linn monkeyskinn till skolan. Hon SAVED MY DAY kan man säga. Hatar att åka buss då det tar 70 år innan man är på hemmaplan. Så det blir drygt en timmes sovmorgon än normalt, LOVEEEEELY PEEEEEPS! Men får se vad jag kan göra. Nu har jag iallafall tänkt sova. Någon som vill kan ju ringa och säga godnatt, det är alltid mysigt. Nu ska jag skeda med en myssjuk kisse, allas favorit störding Missi! Hon kan vara pain in the bunghole oftast, men när hon sover är hon underbar. Lugn och fin som en kisse ska vara. Innan lampan stängs av så blir det Bernard & Bianca i Australien (Sök "The rescuers" på spotify så kommer den engelska versionen upp". Den heter The rescuers Down under. ÄLSKA!)  UNDERBARA DISNEY, GE MIG MER! Godnatt på er!

Någon väntar på dig.

Hello!

Ja, pluggat, varit hos Linn och tänkt en del. Pratade med pappa förut angående vart jag ska gå. Blev några svar och några dåliga svar. Nu har jag pluggat det som jag kan. Pappret hittar jag inte? Får hoppas hon bara utgått ifrån boken, haha. Det känns lite bättre nu för stunden, men det brukar alltid slå tillbaka. Det händer oftast i skolan men får hoppas det går över efter jag fått prata av mig lite.

Ska lägga mig nu men bjuder på den här vackra sången från Bernard&Bianca när dom hjälper Penny. Minns någon den? Riktigt bra film och en riktig gammal goding. Gillar när filmerna ser gamla och filmiga ut. Dock kommer Blueray att ta bort det där mysigt med film. Men vad gör man? Ingen kan hindra utvecklingen. Jaja, sov gott och dröm sött med er. Godnatt!



If only I could turn back time.

Hello!

Ja, jag kan varna för en känslobomb till inlägg. Det är mycket att läsa så ni som inte orkar kan ge er redan här. Jag har precis lagt mig i sängen. Eller ja, jag har legat här ett tag. Mesta dels gråtit faktist. Jag trodde jag visste vad ångest är för något. Exempelvis dagen efter fylla och man minns inte vag man gjort för dumheter. Det var ångest. Eller att man får veta att man får prov nsäta vecka. Det är sånt jag brukar säga är ångest. Men nu vet jag så mycket mer. Eller ja, en helt annan synvinkel iaf.

Hela bussresan hem gick åt till ångest. Känslan av att något dåligt ska hända när jag kommer hem fast det inte gör det. Eller mer en känsla av att något är fel men du vet inte vad. Satt och tänkte på hur jag beter mig mot folk nu för tiden. Inte bra. Får ångest för att jag behandlar andra illa. Insåg det förut på bussen. Utan att jag tänker på det så blir jag aggressiv för minsta lilla grej. Precis som om hela världen förstod varför jag beter mig som jag gör. Jag blir t.o.m aggressiv när katterna springer runt benen och jag är stressad. Katter som inte ens fattar svenska säger jag till att lämna mig ifred. Det gör ont i mig att veta att jag behandlar andra illa. Nu kan vi snacka ångest. Att ha vetskapen om att såra någon annan eller behandla någon illa och sedan inte kunna göra något åt saken när det värsta redan har skett. Inte kunde förändra det man gjort eller det som var. Att ständigt bli påminnd om att man kunde gjort på ett annat sätt. Det man ångrar, sina val och sitt aggerande man nu inte kan förändra på.

Jag tror ångest är en känsla i kroppen som kan få en att bryta ihop när som helst. Även om man försöker hålla det inne så går det inte. Det bara brister. Det kanske inte brister ut i bara tårar, kanske i aggressioner eller på något annat sätt. Men tror man inte kan stoppa det iaf. Inte om man mår dåligt. Då är det nog svårt att se ljuset i tunneln. Ångest förr kändes mer som något man bara sa för att det kändes jobbigt för stunden. Något som varar i några minuter och sedan dör ut för det blir icke akutellt.  Men känslan i mig nu, den vill inte försvinna och kommer inte försvinna, inte än på ett tag iaf. Kanske när stormen har lagt sig. Kan inte direkt förlåta mig själv för allt dumt jag gjort i mitt liv, det är bara att försöka leva med det. Det som har skett har skett och jag kan inte göra något åt det. Skriva upp allt dumt jag gjort och akta sig för liknande situationer är väl den enda tjänsten jag kan göra mig själv just nu.

Som person har jag alltid varit mig själv på ett eller annat sätt. Jag försöker alltid få en egen uppfattning bortom allt det jag hör. Alla gånger är inte det de bästa man kan göra. Lyssna på skitsnacket, var vaksam men släpp ändå på tyglarna. Låt inte skitsnacket låsa fast dig, det kan finnas en annan person bakom det. Många gånger har jag sagt vad jag tycker är okej och vad jag inte tycker är okej. Saker som gjort mig förbannad kan bara höras av skitsnacket och inte den riktiga grunden till varför jag är arg. Dock har jag lärt mig att inse saker i efterhand. Kalla mig efterklok. Det är det värsta man kan vara. Hatar att se saker när det händer och inte kunna veta vad som ska komma så man kan aggera RÄTT, vill kunna se in i framtiden. Då slapp jag allt detta.

Jag hoppas jag får möte på måndag, behöver verkligen det känner jag. Många gånger har jag själv trott att jag är knäpp och behöver hjälp. Men sedan har det slagit mig att det är bara messaker jag behöver snacka om, det går över liksom. Men nu, när jag känner mig så orolig i kroppen, äter som en jag vet inte vad, sover konstigt.. Ja, allting spelar in på någotvis att jag har problem. Problem jag försöker gömma för mig själv för att jag tycker det är för jobbigt att tänka på. Har liksom annat att prioritera än hur jag själv mår där inne. Kan inte "ta dagen som den kommer" för då blir jag så obalanserad och vet inte riktigt vad jag gör. När jag blev tillfrågad så trodde jag aldrig att det som händer nu skulle vara en sådan situation för att prata med någon. Trodde liksom inte det skulle behövas. Men som MLi sa till mig "Jag kanske behövde det där mer än vad jag trodde". Samma sak är det kanske för mig, jag behöver detta mer än vad jag tror just nu. Behöver kanske få ur mig allting som finns där inne fast jag inte riktigt vet vad det är som behöver komma ut? Jag är väl inte knäpp, KNÄPP så. Men jag behöver nog en del stöd på vägen eftersom den inte är lätt att gå.

Känner att detta inlägg blev riktigt känslomässigt. Ska nog försöka göra annat så jag lugnar mig. Måste börja plugga, det är tidsfördriv. Vi hörs senare!

Snö ÖVERALLT!

Hello!

Ja, nu sitter man i skolan. Väntar på mat, ingen vidare mat idag. Vill ha sushi!!! Det är så gott! Planerar en reklamgrej, totalt OPEPP! Att det är snö överallt gör inget bättre. Nu ska jag hoppas på att tiden går fort, jag vill ha mat! Vi hörs senare!

Snö eller aska?

Hello!

Ja, snart ska man rusa till bussen minsann. Tittade ut och det vi kallar sol är inte framme idag. Det är mulet, ser väldigt kallt ut och det kommer några vita korn från himmeln. Är det snö eller är det aska? Antar att jag får reda på det när jag kommer ut. Det är ju typ det enda jag väntar på när det gäller vulkanens uppror. NÄR KOMMER ASKAN DÅ?! Den kan ju inte segla runt där uppe forever?

Nu ska jag rusa till bussen. Vi hörs senare!

När du andas..

Hello!

Ja, med lite fisk i magen och lite sömn så mår jag lite bättre nu. Pratade nyss med Jojje på luren. Lite kul med update från backpackern som ska vandra utan lur och dator. Är värsta orolig att han ska försvinna. Inte kul att vara ovetande och det har vi stro erfarenhet av minsann! Pratade även med Linnea innan angående klänningen hon ska klicka hem åt mig. Otroligt BEUATY! Sushin var mumma, såhär mycket fick jag och om jag blev mätt? JO FÖR TUSAN!



Fick en ny lur när jag kom hem. En samsung ultra touch. Fattar inget men det mesta har gått bra nu. Får se hur det går imorn. Den är stor som en tegelsten fast finare. Jag tycker min Ipod Touch är klumpig så därför föredrar jag lite mindre modeller, men nu känns det helt okej att prata i en stor kloss. Fixar alla nummer med tiden, orkar inte dola något ikväll med det. Såhär ser den ut!


Imorn är de upp med tuppen, ha med dator och plugga järnet. MLi och jag ska ta en fika på faovriten Espresso House, ska även ta tag i diskussions delen av projektrapporten. Ska försöka stappla av saker hela tiden. Får ju hjälp nu och det känns bra som jag sa i förra inlägget. Får se om jag får möte på måndag eller tisdag. Prata lite om allt och så. MLi peppade mig och tyckte det var en bra idé, I guess it is to. Det är ju jobbigt att allt riva upp det sår jag försöka vårda så gott det går, var nätt och jämt att jag kunde hålla in det när jag pratade med Ingrid.

På bussen brast det nästan också. Satt och lyssnade på Singel & Sökande, en glad låt som alltid får igång endorfinerna i mig. Men nu grät jag nästan. Det är lite hårt detta, att i loppet av en månad ska jag vara packad och klar för att bo någonstans? Vet ju inte var. Får se vad pappa säger till helgen. Ska köra honom till Karlskoga då. Måste prata med honom om detta även om jag kommer grina som om Niagara fallen föll nedför kinderna.

Ringde Maggan idag och jag har fått en tid som tur är. Känns inte som att det är slutet när hon berättade lite vad som ska göras. Blir så mycket på en gång! Måste skriva till syrran och kolla hur det blir med klänningen. Sedan måste jag ju veta när jag kan prova den? Det är ju lite PANIC AT THE DISCO om man säger så. När klänningarna är klara och alla uppgifter är inlämnade. Då är jag redo för studenten! Bjuder på en härlig snubbe innan jag säger hejdå!

Tomas Järvheden - Fejkade Fejs


Nu ska jag bege mig till sängs. Imorn är det en ny dag. Ska prata med Marie om provet då också. Men ni får sova så gott och drömma så sött så hörs vi imorn. Godnatt på er!

Lasse W, plugg och väntan på Sushi!

Hello!

Ja, nu har jag kommit hem. Plugg ända tills det blöder ur öronen ska ni veta. Lasse W styr den härliga musiken idag. Eftersom det är några timmar tills min mor kommer hem med Sushi så gör lilla syster lite ris-bacon-ägg röra. Det är precis som maten man är på kinarestaurangerna. MÖMS!

Religionen var mesta dels bara dryg. Utvecklingsamtalet gick bra. Kommer nog få hjälp med det mesta nu, det känns bra men det kommer vara en hård väg till då det blir bra. Så mycket som händer nu. Pratade med MLi om det också. Härlig feedback fick jag verkligen! Känner mig "lite bättre" än vad jag gjort tidigare men det känns bara tillfälligt. Saker och ting kan gå tillbaka på en sekund.

Nu väntar alla onödiga uppgifter som jag borde gjort för 70 år sedan. Uppgifter som är lätta som en fisa i rymden, skriver senare. Efter lite sushi, hoho!

Anders Olsson!

Hello!

Ja, nu har man lyssnat på rullglidarn Anders Olsson. En riktigt underhållande man, inte bara dialekten utan humor har han också. Just nu väntar jag på Religion sedan är det utvecklingssamtal och efter det ska jag titta den sista halvtimmen på idrotten. Känns ju otroligt skönt att dra med sig halva idrottslådan så ska man inte ens svettas. Jaja, en annan gång då!

Ska köpa en klänning sen som jag är helt förälskad i. Där brände jag upp pengarna jag tjänat i helgen. Badass Anna, håll i dina pengar ffs! Men jag vet med mig själv att jag kan inte ha pengar i plånboken utan att utnyttja dom till fullo. Däremot har jag varit duktig och undvikit onödiga småsaker som t ex en dricka. Bara för jag kännt mig sugen, kan ju lika gärna ta något när jag kommer hem liksom.

Nu drar jag vidare mot lektion sedan är min dag slut. Vi hörs senare!

So far: Good day!

Hello!

Ja, nu har man vaknat, käkat och fixat håret. Tror jag skippar smink idag. Kliar så förbannad i ögat. Har kliat så mycket att jag rivigt upp ett litet sår. Inte så trevligt, men det ser inte så ofresht ut som det låter iaf. Tur att något är positivt.

Denna dagen började OTROLIGT mycket bättre. Men man ska inte hoppas på för mycket. Enligt mitt horoskop idag så kommer jag dra nytta av någon talang? Undrar vem det kan vara. Kanske Anders Olsson som ska föreläsa för oss idag? Jag tror det är handikapp simmaren, men är inte säker. Så vi får se om det kommer 2 ben eller två hjul vid 10 tiden.

Nu går bussen om typ en halvtimme så jag ska packa idrottskläder och klä på mig resten av kläderna som ska sitta som handen i handsken. Hoppas ni får en bra dag så hörs vi senare!

Om någon hade stått redo med silvertejp vid Islands vulkanen!

Hello!

Ja, humöret har sänks sig och tackar gudarna för det! Nu slipper jag drömma mardrömmar inatt minsann. Har lagt in lite bilder. Bland annat från mitt misslyckade bullbak förra helgen och från förut när vi hade brandutbildning. Kan inte säga att det var en utbildning, it was to easy om man säger så. Även bilder från Nöjes, hur jag såg ut då och lite mer vårtecken bilder. Tänkte jag skulle bjuda på en del.

Lite vårstek, helnice!




Brända bullar.. I was not ment to be a bagare.




En superroligkväll på Nöjes!




Såhär såg man typ ut då.
Är sämst på att fota mog själv, någon som vill ställa upp som fotograf?




Gick med i Gruppen "Om någon hade stått redo med silvertejp vid Islands vulkanen". Mycket klockrent! Tycker Comeniusgruppen borde gå med i den eftersom dom skulle åkt igår egentligen. Nu kanske dom åker imorn men det spörs väl imorn antar jag.

Tänkte lägga mig nu. Hoppas ni diggade min BILDBOMB. Är bra på att släppa sådana på Bilddagboken. Det är där jag oftast lägger in bilder istället för bloggen. Blir sådant krångel med att ladda in på varenda sajt man är inne på. Jag är nöjd att ha det separerat. Men enjoy så att säga så hörs vi till morgonen! Godnatt på er!

Bad day!

Hello!

Ja, dagen började dåligt och det känns som den kommer slut skit också. Hela dagen har gått åt att bara tänka, klaga och tycka synd om mig själv. Tycker synd om MLi som fått stått ut med mig. Men alla har vi våra dåliga dagar, även hon! Då får hon spy tillbaka på mig. Det är de som är rätt bra med vänner, det är att man kan spy på dom samtidigt dom spyr på en själv. Alltså, nu menar jag inte bokstavligen spy utan att prata ut om olika saker.

Skolan kunde gått åt pipsvängen idag tycker jag, totalt OVÄRD dag. Fick vänta 45 min på bussen som tar 70 år innan man är hemma. Hamnade hemma hos Linn där det var peeps och man fick umgås lite. Gick och la mig för att ta en liten powernap. Vaknade av sms och sedan var det badass humöret igen. Kände mig ruskigt irriterad på allt just då. Snackade lite med Linn när hon kom in med Elin och Ida. Tack gumman för att du fattar alltså. Vad hade jag gjort om jag inte kunde spy ut svordomar över dig? Hoho, det där lät schysst..

Väl hemma börjar en massa om flytten ofc. Fick frågan idag om vart jag ska flytta men jag VET INTE. Så nu vet hela kommun det att Anna Molander ska flytta men hon vet inte vart. I värsta fall får hon jobba på gatan som sexbomb men det tror jag inte händer. Min mor och far skulle inte tillåta något sånt kan jag lova! Men jag vet ingenting nu. Om cirkus en månad flyttar vi, Malin och mor till stan, Saras lådor hamnar i ett garage någonstans och jag med katterna vet inte vart vi hamnar. Just nu känns det som att det kommer gå rakt åt helvete alltså. Det finns ju alltid något gott i det onda, men just nu ser det rätt mörkt ut.

Ska slänga mig in i duschen nu, får se om humöret kanske lägger sig lite. Efterduschen ska jag äta lite. Denna måndag kan köra upp sig själv i röven rent ut sagt. USCH! Vi hörs senare.

Go by bus.

Hello!

Ja, en buss borta nu är det en kvar. Anna får ta den och hoppas på att Anna GH inte blir allt för arg på henne. Får skjuts av mormor till bussen, YES! Vi hörs senare. Vaknade inte på bra humör idag.

Good nighty, nighty!

Hello!

Ja, nu har man sagt godnatt till Linn. Efter att hennes telefon dog så kände jag att sängen kallade. Hjärnan har fått lite huvudvärk så man ska försöka komma i säng så fort som möjligt. Började ju snacka med henne om gamla inlägg i bloggen. Känns skönt att den värsta biten är borta, sedan länge nu. Tänkte jag skulle läsa lite mer men ögonen orkar inte.

Imorn börjar man ju fem över halv 11. alltså 10.35. Ska bli skönt att få göra sig iordning i RO och inte stress. Men då hänger de ju på om jag värderar sömn mer än utseende, vilket jag gör! Dock behöver jag duscha så jag får ta utseendet först denna gången!

Känner att jag har MÅNGA, då menar jag MÅÅÅÅNGA, ouppklarade saker i mitt liv. Saker som kanske aldrig uppklaras. Men eftersom min bomb snart tickar mot sitt slut så kanske jag får ett frispel och löser allt på en gång. Jag hoppas bara att saker och ting inte tynar ut i sanden som det brukar. Jag brukar ju alltid vänta tills bästa chansen. Dock kommer ju aldrig den och dum som jag är så väntar jag ALLTID. Kanske ska ta tag istället för att vänta. Jag menar, livet är för kort för att gå ovetande och ha saker ouppklarade.

Tänkte bjuda på en gammal goding som ALDRIG borde glömmas. Väldigt sällan man hittar de gamla bra låtarna för man glömmer bort den. Låten var väldigt stor när den kom ut, det känns som att det var då gruppen började synas men vad vet jag? Here it comes!

Black Eyed Peas - Where is the love?



Jag söker en skedare, helst som har tid mellan 21.00 - 06.00. Det har slagit mig, att det är inte jag att inte prata om sked. Jag älskar sked och kommer förevigt göra det. Oavsett med vem eller hur. Men ikväll blir det ingen. Missi har hittat ett annat place att skeda på. Jag får i värsta fall ta bamsebjörnen som ligger här i sängen, men då sover jag dåligt. Kan bero på att den är så stor och mjuk, men icke levande? Jag klarar mig ikväll iaf. Godnatt på er, enjoy the music!

Take it or leave it!

Hello!

Ja, nu är man hemma efter några turer runt i Deje. Sitter i syrrans rum nu som är typ urplockat. Hon har rensat en del eftersom hon inte är hemma så ofta. Ser riktigt tomt ut faktist. Väntar på mat, kycklingpaj. Det känns mumma för magen! Har bara ätit 3 minibaguetter idag så. Magen kallar fast jag inte är hungrig typ. Jag saknar ju hungerkänsla, har bara de där småsuget ibland på olika saker men det dör ju på en gång. Kommer nog försvinna lite Anna när hon kommer bo ensam. MLi tror att jag kommer bli enorektiker för jag äter så konstigt som jag gör. Men det får vi försöka göra så det inte händer!

Pratade lite med MLi om helgen. Damn vad Anna kan spy ibland alltså. Blev så mycket att det blev inget? Allt cirkulerar alltså. Sedan att oväntat folk hör av sig gör inte saken bättre. Speciellt inte när dom bara är ute efter en sak. Ni som känner er träffade kan ju ta åt er. Ta ALLT eller INGET, bara att välja nu. För jag är riktigt trött på att känna mig som leksak. Det räcker.. TAKE IT OR LEAVE IT! Mitt hjärta är inte till för att spela boll med. Det hoppas jag folk ha förstånd till.

Ska bli klar med en uppgift innan jag somnar, då somnar jag med en lättnad! Vi hörs senare!

Vad vill du?

Hello!

Ja, man är väl TYP nyvaken här nu hos Linn. När jag kom till stugan igår så fanns det ingen nyckel. Så det var ju bara att vända. Helt bäcksvart där inatt alltså. Blåste som om Gertrud var på besök. Tur att jag fick sova här iaf. Annars hade jag fått väcka hela familjen där hemma.

Skjutsen igår var faktiskt riktigt underhållande. Oftast så brukar dom ju bara dra högre musik och skrika med, men dom här satt och prata och förde t.o.m en egen kör! Riktigt kul faktiskt. Får se när Ida hör av sig så hon får tillbaka bilen jag körde. Ska nog dra mig hemåt snart, om jag orkar. HAHA!

Är riktigt förbannad alltså. När det väl kommer på tanken så blir jag flyrasande! Nästa gång det kommer ett sms eller ett samtal ska jag fråga personen what the F he's up to. Vad tjänar han på att hålla på såhär? Mer än att han sårar mig då. Det värsta är att jag redan tagit upp det jag känner där inne. Han har svarat och sagt vad han tycker, men likt förbannat fortsätter han höra av sig för bara en anledning. He's needs. En vacker dag brister detta och jag kommer ha ett raseriutbrott! Just warning you.. Snart kommer frågan upp igen, vad vill du mig? Ta någon annan istället! Jag är trött på detta.

Nu ska jag vara social, får se om jag får ur mig lite mer funderingar senare!

Powernap!

Hello!

Ja, nu är man back in town. Mamma och jag satte oss vid Saffran & Vitlök. Hon tog dagens: Fläskfilégryta med potatisgratäng och jag tog Bakpotatis med sallad och Kycklingcurry röra. Underbart gott! Pratade lite om allt som händer runt omkring just nu och det som kommer längre fram. Känns inte helt okej att vara så ovetande. Det är man väl alltid när det gäller framtiden. Men när man har en sak planerad och inte vet hur det kommer gå så blir man lätt stressad och förvirrad av de besluts som gör under tidens gång.

Nu är jag hos Linn. En polare till Linn har precis kommit hit. Funderar på om jag ska somna i soffan här en sväng. Blev inte så mycket sömn inatt/morse. Toaletten funkar ju inte här nu så man får hålla sig tills man kommer hem. Fett onice, men vad ska man göra? Åker ju inte hem för att skita och sen åka tillbaka precis. Yeye, toilett later!

Kände mig som en fis i rymden igår då Big Mike kommer och lyfter mig. Visste han att jag ens fanns liksom? HAHA! Jag trodde jag skulle smälla av på riktigt alltså. Skratta så mycket att musklerna längst ner på magen började göra ont. Har pratat med honom på msn för kanske 4 år sen, sen sist? Jag blir alltid lika chockad när folk "ser" mig när jag själv trott att dom inte vet vem jag är. Både på bra och dåligt sätt. Kände mig iallafall inte stor och klumpig som jag brukar känna annars. Det var kul!

Ikväll ska jag försöka ta det lugnt. Får se vad som händer. Men ska sova i stugan oavett vad jag ska göra. Det ska bli skönt. Få sova ut lite extra och sedan se på någon mysig film när jag vaknar. Får se vad man kan finna hos pappsen. Det spörs minsann! Nu ska jag ta en powernap så hörs vi senare eller kanske imorn. Ha en bra dag!

Åka bil, åka bil, åka bil..

Hello!

Ja, nu har man VAKNAT efter gårdagens/nattens bravader. Jag hade en toppen kväll igår, den BÄSTA på länge. Eftersom jag oftast är nykter när jag drar ut så blir det många gånger lite för mycket med folk som har alkohol i kroppen. Olika gånger, olika jobbiga sitsar! Men igår blev det inte för mycket och jag är NÖJD! Antar att jag gömde mig lite för de fullaste peepsen.

Jag brukar ju alltid uppdatera MLi om saker att hon inte missar något när det är vissa studentfester men denna gången missade hon allt! Jag har inte dansat så mycket att ryggen gjort ont, benen värker och jag börjat gäspa. SWEEEEEEEEET! Nu blir det inte studentfest förens på självaste Studentdagen. Längtar dit redan!

Jag var ju chaufför inatt och det blev lite folk som skulle till Max. Vi hade till och med sällskap på vägen. Min gamle klasskompis Per körde nämligen ett gäng med Deje peeps. Dock försvann dom när vi kom till Skåre. Då råkade jag dra iväg ordentligt. La mig i sängen 04.30 imorse. Det borde känns och inte känns. Somnade fort i alla fall så jag klagar inte!

Nu ska jag byta om, sedan åker jag upp mot Humletorp och sedan vidare mot Sunne! Saffran & Vitlök väntar! Hoho, dom har världens godaste mat! LÄNGTAR! Det är så god mat att jag skulle vilja flytta in där med Klara. Shit, då hade vi nog ätit dom till konkurs! Vi hörs senare!

Let's dance!

Hello!

Ja, nu gör mig sig fin inför kvällens tokigheter! Vet dock inte hur jag ska vara klädd än men det kommer väl. Får se om stora syster kommer hem innan. Ska kanske kidnappa någon klänning av henne. Ska hämta Linnea vid 18 så bäst att jag fortsätter här. Skriver kanske en rad när jag kommit hem. Om jag orkar. Ha en bra kväll allihopa, vi hörs!

To much to do..

Hello!

Ja, nu har man kommit hem igen efter att ha åkt till Karlstad. Glömde 700 spänn till ett par biljetter så var tvungen att åka hem igen. Drygt. Men nu får jag iaf sällskap till skolan. Smsade både Liljan och Linn så dom joinar Dejecrew by car. Jag är äckligt trött atm. Svider som bara den i ögonen, ajsingbajsing. Skulle kunna göra mycket för att få en timmes extra sömn. Men så är det när man har mycket att göra i skolarbete. Smällar man får ta ni vet!

Nu ska jag ta mig en liten baguette, måste ha något i magen. Skriver när jag kommit hem, kommer inte använda någon dator på skolan och nu känner jag att jag är för trött för att uppdatera er. Ska fokusera på att sova på bänken. Annars får jag dra en Emil nap! Den funkar som så att man lutar sig tillbaka och somnar in i sin egen famn, haha. Alltid lika roligt att titta på! Vi hörs senare!

To much to do..

Hello!

Ja, nu har man kommit hem igen efter att ha åkt till Karlstad. Glömde 700 spänn till ett par biljetter så var tvungen att åka hem igen. Drygt. Men nu får jag iaf sällskap till skolan. Smsade både Liljan och Linn så dom joinar Dejecrew by car. Jag är äckligt trött atm. Svider som bara den i ögonen, ajsingbajsing. Skulle kunna göra mycket för att få en timmes extra sömn. Men så är det när man har mycket att göra i skolarbete. Smällar man får ta ni vet!

Nu ska jag ta mig en liten baguette, måste ha något i magen. Skriver när jag kommit hem, kommer inte använda någon dator på skolan och nu känner jag att jag är för trött för att uppdatera er. Ska fokusera på att sova på bänken. Annars får jag dra en Emil nap! Den funkar som så att man lutar sig tillbaka och somnar in i sin egen famn, haha. Alltid lika roligt att titta på! Vi hörs senare!

Redo för Muntligt NP.

Hello!

Ja, nu är man väl typ redo skulle jag tro. Har kämpat här nu i någon timme att få ihop ett snyggt PM som måste in innan jag börjar tjöta fram vid podiet. HAHA! Kim sa att det såg bra ut men nu när jag kollade i häftet var det ju en jäkla massa annan dret som skulle vara med. Panic at the disco, eller vad ska jag säga? Får se om Mama Mli har någon lösning.

Imorn nalkas skola, shopping, fixing och studentpartaj! Vet inte vilket jag längtar efter mest. Just nu är det bara som gäller för min hjärna kan jag säga. Sweet jesus, trots en powernap på 1½ timme förut så är jag riktig baddar sömning nu. Men ska inte svika min skönhetssömn mer nu utan somna. Bjuder på en härlig Khadidje innan läggdags! Ni kommer somna med ett leende på läpparna, ni som är vakna! Ni andra kommer få er ett gott morgonskratt! Godnatt på er!



Ana Gina is the king!

Hello!

Ja, nu har man precis kollat in Familjen Jackson. Bra serie men vissa grejer kan jag allt bli irriterad på. Vissa som inte kan ge sig när andra säger till, ni fattar vad jag menar va? Ett exempel som händer VARJE DAG I VARJE SKOLA är att andra sitter och små snattrar fast läraren sagt till. Sedan om man är som mig, ryter till och dom fortsätter. Men man får se från den ljusa sidan, man tränar psyket och sitt temprament. HOHO!

Var hos mormor förut och hämta lite mat samt lite papper som ska utnyttjas imorn. Efter det drog jag till Linn och snackade lite med henne, Billy and Belinda. Såg dokumentären om kvinnan i Amerika som har 14 barn och 8 av dom är åttlingar. Typ alla hatade henne för dom tycker hon inte kan ta hand om så många barn som ensamstående, men tänk såhär istället.. HAR HON HAFT 14 BARN I SIN MAGE?! Hennes kropp var riktigt fin, fann inga fel. Fint kurvig, visst meloner som bomber men hon var tiktigt fin. Hon verkar vara en jätte bra mamma måste jag säga. Jag själv hade nog inte pallat trycka ut 14 knyten genom åren. Hon ska vara stolt, även om hennes val blev annat än vad det var tänkt! Visade upp min favoritbloggare Ana Gina för dom. Nu har dom något att leva på under helgen kan jag säga.

Nu har jag tänkt att jag ska kolla på NP IGEN, har nämligen muntligt imorn. Måste skriva PM också, får be mamma köra till stan imorn. Så tar jag över vid sjukhuset. Det lär bli rätt sleepless night tonigt! Skriver nog en liten rad innan jag somnar. Vi hörs senare!

The lost boys.

Hello!

Ja, nu har man varit Värmland runt sedan klockan 8 imorse. Kom hem vid halv 3 och det sliter på kroppen minsann. Har nyss tittat på Ghost Whisperer. 4 barn och en hund som dog i en brand på ett barnhem. Ett barn hittade dom aldrig. Visade sig att barnet är gubbe nu och har köpt upp barnhemmet för att riva det. Barnen som dog och nu spökar "lever " i huset. Den äldsta kallas Råttan och är gruppens Peter Pan, de andra två, Vic och Marty, är de borttappade pojkarna. The lost boys. Jag älskar Peter Pan, önskade att jag hade orginal filmen på dvd. Då hade jag somnat till den varje natt tror jag.

Nu ska jag skriva klart arbeten och skicka in. Hörs senare!

Time to say goodnight!

Hello!

Ja, en dusch senare så har jag gjort en hel del good stuff. Känner att kroppen börjar säga ifrån nu. Har sökt jobb som en kamel springer. Känns lite bättre. Fått saker undanstökade idag. Tänk om jag hade så här VARJE dag? Sådan motivation liksom, tyvärr finns den inte. Men jag är glad att jag tog tummen ur röven och har försökt ta undan en massa iaf.

Ska upp i ottan så det är väl dags att sova. Får se om man somnar fort. Hoppas, hoppas! Ska kolla lite i den gamla boken innan jag somnar också. Bjuder på en låt innan sängdags också! Godnatt på er!

Camp Rock
Vendela Palmgren feat What's up! - Här är jag.



Dessa resor..

Hello!

Ja, nu har jag väl lugnat mig lite och kommit upp i humöret. Lite svackor nu när det är så mycket känner jag. Var precis hos mormor och morfar för att skriva ut lite stuff. Hittade ingen mail på en hemsida så imorn får man åka ända upp till Sunne för att lämna värdefulla papper! Många vet ju redan vad det är för papper. Nu är det ju bara att vänta.

Rätt drygt att behöva åka all the way up there, men vad gör man inte för sin framtid? Framtiden suger ju rätt hårt atm, men måste försöka göra den ljusare även om det är åt pipsvängen med det mesta. I all panik förut så fanns det inga kuvert här hemma, det fick bli en plasficka. Men det duger väl gott det ändå? Letade i en låda i mitt rum och fann gamla dagböcker, kladdböcker och diverse brev man skrev när man var yngre. Självklart ska jag ha med mig en av dom på bussen, något läsvärt minsann!

Nu ska jag ta en dusch, sedan ska jag skicka in en MASSA arbeten och fortsätta plugga. Kommer snart tillbaka!

Breakdown.

Hello!

Ja, nu kom jag nyss hem typ. Kan säga att vilken dag som helst nu så kommer jag bryta ihop. Totalt. Det är så mycket nu att jag vet inte vart jag ska ta vägen. Vet inte vart jag ska börja och jag vet inte hur jag ska gå tillväga med ALL DENNA SKIT!

Önskar ibland att studenten är långt borta. Stresshuvudvärken som kommer nu om dagarna är det sista jag behöver kan jag säga. Behöver all energi kan jag få. Åt två smörgåsar, några skivor gravad lax och en tottoro förut så nu är det ingen mer måltid för idag. Det hinner jag inte. Får se om jag ens hinner duscha. Jag är ju en kvinna som inte kan få barnen gjorda om man säger så. Bara att bita ihop så att säga.

Nu ska jag skriva personligt brev, sedan CV efter det plugg som en jag vet inte vad. Allting är jobbigt nu. Skriver senare.

Medina - Sagoland


Nu blir det sömn tror jag.

Hello!

Ja, Avatar spelas för fulla muggar. Den är så bra. MLi tyckte jag skulle ge mig med Avatar nu, hon har tröttnat på mitt tjat. HAHA! Ska sätta om den precis när jag lagt mig under täcket. Somnar gott till den om jag inte ligger och tänker på annat. Då tar tankarna över sömnen liksom.

Funderar varje dag på olika saker. Saker jag skulle vilja nämna här men väljer att skippa. Dels för att jag blir för öppen och dels för att det är saker jag borde hålla för mig själv. Det är mycket jag bär på nu, vet inte riktigt vart jag ska göra av dom. Jag tror dom får sitta där inne tills jag vet. Brukade ju skriva dokument en tid men nu känner jag att jag inte finner tid till det.

Har ju kommit till en punkt där jag inte känner något i mig men samtidigt känner allting? Kan inte bli så djup så jag får ut alla känslor. I torsdags brast det för första gången på länge. Det behövdes och jag fick inte ens ut allt då. Ibland funderar jag på om jag verkligen behöver prata. Om jag behöver få ut mig allt som finns där inne eller om jag klarar av att bära det. Vi får väl se. Just nu vill jag hålla allt för mig själv.

Nu väntar sängen. Den duger man iaf åt. Godnatt!

REAL deep shit!

Hello!

Ja, nu har man fått sova lite. Det behövdes verkligen. Vet inte hur många gånger Emelie ringde och försökte väcka mig. Ska sanningen fram så tryckte jag på ljudlös och fortsatte min skönhetssömn. Sedan kom min lilla syster ner och yttrade sig om något ovettigt som vanligt. Dock minns jag inte vad, det enda som jag minns är att hon sa att klockan är typ efter 9?! Då tänkte Anna att det är bäst att vakna.

Pratade i telefon med Emelie i 58 minuter och jag kan säga att det har inte kännt så lättande som nu. Just nu är det kaka på kaka så jag har typ en tårta som jag måste trycka i mig. Men man får väl ta bit för bit, mer kan man inte göra! Men efter att ha pratat med Emelie nu så känns det som att saker kommer bli lättare. Min sits kommer inte bli lättare, men hon kommer förstå mig mer nu än tidigare vilket är bra! Har jag en dålig dag så vet hon vad det kan bero på!

Mamma kom hem nyligen, har skrivit till syrran på facebook och nu funderar jag starkt på att packa ner allt i hennes rum. Jag ska nämligen vara där på nattlig studiebesök. Får se hur det går. Det har funkat de senaste månaderna då hon varit borta iaf. Ska på studiebesök imorn, får se hur det går! Nu ska jag gå ner. Får se om jag skriver en rad senare, brukar alltid vilja när jag väl sagt godnatt. Hörs snart igen!

Deep shit.

Hello!

Ja, hemkommen och ska börja med mat för det finns inget färdigt här hemma. Tänker en hel del också idag blir jag nog in the deep shit. Inget känns liksom bra. Det är för mycket känner jag. Ska försöka sova och ta det lugnt. Behöver nog det. Vi hörs senare!

Zombiemorning.

Hello!

Ja, nyvaken som ett as så längtar jag grymt tillbaka till sängen ska jag säga er! Somnade på en gång igår och jag är inte förvånad. Gav jag lite extra på idrotten så jag blev utsliten eller är det något annat som spökar? Min sömn har ju varit en förbannad berg-ochdalbana sen typ 1½ vecka bakåt ungefär. I wonder why it is lite this.

Jag har träningsvärk på ställen jag inte kännt av förut. Bland annat i armmuskeln som svullnade, och en står del av ryggen som inte blivit tränad. Det känns nice. Kommer jag hem i måttlig tid idag och om jag känner att jag får tid, så ska jag ut och gå. Ska till Racketcenter på sista lektionen idag och jag har planer på att gå runt i idrottskläderna hela dagen. Ska ju kanske köpa studentbiljetten idag också så man har det klart. Sedan blir det buss hem fast man har bil till skolan. Snurrigt detta.

Nu ska jag ner och göra mig iordning, inte somna om utan dra på mig kläder typ. VI hörs senare, ha en bra morgon!

Shit! It's maybritt! ;D

Hello!

Ja, nu ska jag vilken sekund som helst bege mig mot sängen. Bara en liten uppdatering om dagen som gått, vad jag gör just nu och vad som händer imorn!

Dagen började med att gå upp tidigt och åka mot skolan. Hämtade först upp Erica och MLi vid busstationen. Badminton lektion väntade! Det känns nu kan jag lova, ryggen tränades och min arm muskel svullnade. I min egna lilla värld så var det bara jag och mina två armar. Satt och jämförde hela tiden, snacka om faschinerad! Helt såld på sina egna muskler, hoho! Crazy?

Dusch sedan väntade lite snack med ett Riksledamot. Hon var rätt häftig faktiskt, inte vill jag bli något politiskt. Men hon gav en synvinkel att politik inte är så boring som många tycker. Därefter vart det en tjöt lektion med Walkert. Då kom huvudvärken.

Efter hans lektion begav jag, MLi, Erica, Liljan och Alexander mot stan. Snacka om gliders! Vi drog lite biljetter, foder, glass och lite, lite, lite stek på stan. Det var riktigt härligt. Skickade ett sms till min mor att hon skulle ringa upp, det gjorde hon och nu är hon ägare av en lägenhet i stan. GRATTIS MORSAN, DU ÄR VÄRD DETTA! Hoppas detta löser upp en del trådar i knuten vi fått.

Efter telefonsamtalet satte sig jag och Liljan bilen hemåt mot Deje. När jag kom hem började jag plugga med huvudvärken tog över. Fick vila med en tjock katt på magen och filmen I taket lyser stjärnorna. Såg inte hela, vilket förstör de mesta!

Kom precis hem från stan. Har hämtat mor för hon har varit på bio. Änglavakt, det var tydligen ingen höjdare? Jag vet inte ja. Men antar att är man gammal och går på en film från 7 år så är det nog inte så rockigt kanske? Det beror på barnasinnet I GUESS! Tur att mitt är i behåll alltså! Klarar mig nog inte utan disney och alla andra gamla godingar till movies! Nu ska jag bara stänga ner sedan ska jag sova som en jävla kamel. Är så otroligt sliten i skallen. USCH!

Imorn nalkas mer racket, då blir det hardcore som bara den. Ska svettas och har mycket kläder, då är jag nöjd! Sedan ska jag och MLi ha diskussionsnack om projektet vi hade i höstas. HATA ATT MAN INTE HAR TID TILL ALLT. Men det handlar ju om prioritering. Blogg tycker nog många att jag ska skita i men det är så här jag kan snacka av mig massa buhu utan att andra lider. De som väljer att läsa, gör det på egen risk! Yeahyeah!

Cool jag är ibland alltså, Shit maybritt! Nu är jag trött så vi hörs nog imorn. Godnatt på er!

It's a beautiful day!

Hello!

Ja, Anna är på hemmaplan. Vackert väder ute, blev varmare och varmare ju närmare man kom Deje. Det slutade väl runt 13 grader. Släppte av Liljan hemma hos honom och ja, nu sitter jag här.

Pratade nyss lite med Linnea. Huvudvärk har jag men måste plugga. Usch. Skriver nog senare. Dagen som startade bra börjar sakta men säkert blir sämre. Blä. Vi hörs senare!

Schulen!

Hello!

Ja, nu sitter vi i skolan minsann. Slutar om typ en halvtimme och då väntas lite walk on the town. Ska kolla efter foder till balklänningen. Jäkla stressigt är det nu. Balklänning, studentklänning, skolan, klassresa.. ja, nu ska man göra allt på en och samma gång! Börjar bli knapert, har inte ens haft utvecklingssamtal. Dom ska ha klassavstämning KANSKE i veckan.. ÅH!

När jag kommer hem ska de skrivas klart, efter de ska jag hämta mor! Skriver när jag har landat på hemmaplan! Är för stressad för att skriva här nu. Vi hörs senare!

Bloggkoll!

Hello!

Ja, 14 inlägg på en helg. Lite segt kanske? Beror väl på vad man är ute efter iofs. Mor och lilla syster kom hem helskinnade trots punka på billybilen. Tur det, för jag kan INTE med diskmaskinen. Det blev ju lite disk av bakningen.

Har kollat lite bloggar idag som har fastnat i mitt huvud. Har inte ens tagit bort inläggen från internetrutan. Har typ 8 flikar uppe nu som är olika saker, bland annat inläggen som jag tänkt länka nu. Jag har fastnat för dessa inlägg för att jag känner att jag måste gå efter de råd för att kunna finna mig själv på ett sätt. Jag tror att de råden kan få mig att lyfta upp mig själv, utan att jag ska behöva få be någon hjälpa mig med det. Förstår ni vad jag menar?

Den första länken är ifrån Blondinbella. Hon skriver vad hon försöker göra för att "må bättre" eller vad man nu ska säga. Hon mår ju inte dåligt men hur hon gör för att inte bli negativ, om man kan säga så. Rätta mig om jag har fel!
http://blondinbella.se/kampa-for-dig-sjalv/

Den andra länken är ifrån Dollyblond. Hon skriver om hur man ska stegvis hitta bra och dåliga sidor av sig själv. Att kämpa lite med sin självkänsla.
http://dollyblond.se/?p=17831

Sedan hittade jag lite tips på hur man kan fixa sin pincett utan att behöva köpa en ny! Hittade även en blogg som hade ett inlägg om balfrisyrer. Lite inspiration såhär nu när man ska börja fundera! Det är en och samma brud som har skrivit detta. Hon har mycket smink, hår och annat smått och gott.

Pincett tips: http://blogg.veckorevyn.com/lindas-sminkblogg/2010/04/pincett-trix/
Balfrisyrer: http://blogg.veckorevyn.com/lindas-sminkblogg/2010/04/inspiration-till-bal-och-student/


Nu blire sängen alltså, godnatt på er!

Ensam Hemma 14.

Hello!

Ja, nu är filmen över. Gåshud på hela kroppen de sista 5 minutrarna. Vilken powerfeeling alltså! Nu ska jag bege mig ut i solen och mot farmor. Sedan ska jag nog gå lite mer tror jag. Får se hur länge ipoden håller i sig. Läste nyss en fitnessblogg där en snubbe läst att intervallträning ska ge en bättre syreupptagningsförmåga, ökad ämnesomsättning och att man får en mycket bättre efterförbränning upp till 4-5 timmar efter träning. Hur nice låter inte det?

Nu ska jag ge järnet om det soliga vädret håller i sig. Då ska de springas. Flåset ska ökas. Nu ska jag ringa mor och se vart dom hamnet, sedan går jag ut i sola. Ha de bra så hörs vi senare!

Ensam Hemma 13.

Hello!

Ja, nu ser jag på Cheetah Girls One World. Den startar bra. Dancemovies is the shit! En snubbe är jätte lik en jätte härlig snubbe. Jag är förtrollad! Minnen och känslor kommer tillbaka. Jag tänker bara tillbaka vad härligt det var då. Sweet jesus! Jag börjar drömma. Nästan så man ska försöka leta upp bilder. Lite flashbacks. The time you never can get back. The time that was wonderful. Får ett leende på läpparna varje gång han kommer i rutan. Allting är så likt.

Att en person kan förändra så mycket i en annan är så häftigt. Häftigt kanske är fel ord. Men kan inte riktigt beskriva hur det skulle vara. Har varit med om förändringar i mig själv men inte på de höjderna. Jag har sett på många personer hur de förändras när det får någon intill hjärtat. Jag ser allt genom deras ögon. Kärlek, glädje, lycka.. det bara sprutar om det. Att se en person förälskad är en lycklig känsla. Varje gång jag möter någon eller några i förälskelse så ler jag. Det är det finaste ett öga kan möta. Kärlek.

Ensam Hemma 12.

Hello!

Ja, jag känner mig rätt gött sliten i kroppen idag. Trött, skulle kunna sova faktiskt om jag fick chansen. Chansen finns ju, men måste plugga. Jag pratade nyligen med farmor och hon har funnit 50 spänn jag glömt kvar i hennes bil, hur nice är det att ha gömda pengar? Man blir ju lite glad när man hittar dom igen liksom. Ska ta en promenad upp till hennes jobb senare för att hämta den.

Ska snart se på Cheetah Girls One World. Tror den är bra men man vet aldrig. När den var aktuell så var det en massa reklam om den och dvder skulle säljas där dom visar hur dom dansar. Massa stuff! Just nu är de Hannah Banana Montana på tvn, har hållt på hela dagen när jag checkade tvtablån. Sweet jesus alltså! Eftersom Miley Cyrus fader Billy Ray var och fortfarande är en countrystjärna så tänkte jag, jag tar och söker på Spotify, han kanske finns med där?

Inte hade jag fel om det. Han sjunger så himla fint tycker jag. Jag har ju en liten förälskelse i countrymusik. Det är väl inget man lyssnar på varje dag, men varje gång man lyssnar på det så uppskattar man det så otroligt. Det är så fin musik och så fina texter. Just nu lyssnar jag på låtar som han och Miley sjunger tillsammans. Hur underbart är det inte att sjunga tillsammans med sin pappa? Varken jag eller min far har sångröst men vilken känsla det skulle vara om vi hade det.

En låt som många känner till och som många älskar är ju Whiskey Lullaby med Brad Pasiley och Alison Krauss. Den är så otroligt fin att varje gång jag hör den blir jag tårögd. Självklart sjunger jag med trots att det blir lite röstbrytning när han har en så mörk och mjuk röst. Jag och Linnea körde ju duetter av olika låtar när vi åkte på Norgetrip. Vi sjöng bland annat denna. Det var kul. Man kunde sjunga hur seriöst man ville utan att någon av oss började skratta. Ingen hörde ju oss heller så man slapp ju skämmas för de ljud som kommer ur strupen.

Låten får mig även att tänka på Vårshowen vi hade i 9an. Då var det ju the Wild West tema med cowboys och indianer. Jag och Moa hade ju planerat att vi skulle sjunga den tillsammans. Men det blev aldrig av. Tänk vilka planer och idéer man kom på. Vi skulle vara lockiga håret, en jätte fin uppsättning och fint smink i ansiktet. Jag spelade ju en stor höna som sprang på scenen och jag var med i Kommunbladet efter det. Blev allt lite känd för att vara den stora hönan på moped, HAHA! Annie har en film på det. Hittade skivan med Aracoan ljudet igår. Ni vet, den där irriterade fågel som Kalle Anka får spel på? Kalle Anka på julafton ni vet. Haha, den showen var rätt kul. Skulle vara kul att göra det igen. HAHA, minns när Linn fastnade med sin brace i en virkad sjal, det var skratt för dagen kan jag säga!

Vid halv 4 börjar Cheetah Girls One World, mah peeps ya know. Ska försöka avsluta och avrunda detta inlägg nu. Vill ni har fler tips på countrymusik som faller många i smaken är det bara att slänga in en kommentar så ska jag ladda upp en liten lista. Kan även fixa annan musik, bara att hojta till! Vi hörs senare!

Ensam Hemma 11.

Hello!

Ja, nu har man fixat köket. Deg över högt och lågt kan jag säga. Slog en pling till mammsen som berättade att hon kostat på sig lite lyxmat när hon är där borta. Punka hade hon fått också stackarn. Dom skulle åka ifrån Uppsala runt 2-3 tiden, men ingen vet än när. Vi får se, hon skulle ringa eller smsa när dom var på väg.

Har precis tryckt i mig 2 skivor av filmjölksbröd. Var inte sugen men kände att jag måste äta något, annars kommer jag inte äta något alls förens kanske 4-5 tiden, då hungern verkligen tar till. Vi får se om jag får i mig något mer, blev riktigt mätt nu känner jag. Det är väl tur det.

Just nu känner jag mig dum. Helt fuckin dum i huvudet. Att jag aldrig fattar eller aldrig lär mig! Ska fan djupstudera bokjäveln så jag fattar varför jag är som jag är och varför jag ALLTID gör såhär. Varför jag tänker som jag tänker. Blir så förbannad på mig själv. När ska min hjärna få en jävla spärr som fattar saker innan det händer? Fyfan. Blir så förbannad!!!!!! Det spökar i mig alltså. Ska försöka fixa detta. Skaffa lite bättre IQ.

Får se om jag kan rensa tankarna sen. Ska plugga nu sedan ska jag ut och gå. Ska bara se om jag finner ipodsladden så jag kan ladda den. Ser på Hannah Banana Montana just nu och jag är kär i JAKE! Så fina händer, hoho! Vi hörs senare!

Ensam Hemma 10.

Hello!

Ja, drömmarna inatt var inte mycket att hänga i påskriset kan jag säga. Jag är bara förbannad nu. Förbannad på mig själv, förbannad på andra. Ja, jag är nog förbannad på allt atm. Jag hade SKIT svårt att somna inatt/imorse och jag vaknade tidigt och kunde inte somna om. Jag är så arg coh ledsen i kroppen, förbannad och sprutande tårar. Vet inte riktigt vart jag ska ta vägen med alla dessa känslor. Dom behöver avbelastas någonstans men vet inte vart. Mina vänner har nog hört nog av samma visa som dom redan hört för 300e gången.

Denna dagen är mycket solig och härlig men jag tror inte vitaminerna från solen kommer få mig att le eller känna att det är lite bättre. Downday I would like to say. Ska plocka ihop i köket efter disaster bullarna igår. Glömde ju dom 5 min i ugnen, gick åt pippalongen! Tvätten orkar jag inte vika, inte hela iaf. Prioriterar annat nu. Måste skriva klart uppgifter, skicka in CV och sånt som har med min framtid att göra. Fyfan, att man ska behöva skicka papper till folk för att få jobb. Kan man inte bara få göra ett test på det jobbet man är sugen på så är det fine och man har månadslön?

Nej, min negativitet tar över hela detta inlägget känner jag. Ska ta kort på den brända bulltårtan, fyfan. Det var nog inte meningen att jag skulle bli bagare for the living. Men visst är jag duktig ändå? Mamma ligger högst på en lägenhet i stan, håller tummarna för att hon får den! Det skulle som hon säger, lösa en del problem. Nu ska jag ta hand om bullbaket ifrån igår. Vi hörs senare!

Ensam Hemma 9.

Hello!

Ja, nu har det hänt det ena och det andra! Jag fick mig en pizza, Rhodos med diverse gegg och grönsaker på. MÖMS på den ska ni veta! Bakade även bullar som nu mera är en bränd bulltårta med diverse gegg innuti. Den ska ni få se bild på imorn. Efter att Linnea hämtat Alexander och jag fått mig en dusch hamnade vi hos Liljan.

Kom hem därifårn nu. Linnea och Alexander drog kasnke en timme efter vi kom dit. Vissa stunder var trevliga, andra inte. Pratade lite med Heidi om vad som susar på nu in i det sista. Det känns inte lätt alltså. Samtidigt som man liksom go with the flow så tar det emot där inne, i hjärtat.

Just nu känner jag mig ensam. Jag vill ha någon här. Katterna går ju och gömmer sig så det är inte mycket till sällskap vill jag lova. Sedan att mina tankar om allting gör inte saken bättre. Tur att sängen väntar. Jag vill somna fort. Innan jag börjar tänka för mycket. Det är ju när det blir tyst och stilla som de jobbigaste tankarna kommer fram.

Kunde jag så skulle jag vilja leva i Pandora. Låt de få låta fjantigt. Men deras sätt att leva känns intressant. Allt detta med Sa'Helu tror jag gör mig galen. Inte galen för sjukhus utan galen för jag vill det så gärna. Det är så fint. Bandet mellan två varelser. Att kännas, andas och vara 1 med varandra. Man känner känslan när man ser det i filmen. Den underbara känslan. Helt sjukt vad en film kan påverka en egentligen. Galen kanske var fel ord. Men det går inte en dag utan att jag tänker på det. En dag får väl jag uppleva Sa'Helu, fast på ett mer realistiskt sätt.

Jag undrar verkligen vilken dag det är, när det händer och hur det kommer gå till. Min nyfikenhet tar verkligen över när det gäller de frågorna. Varje dag tänker jag på det och jag kan inte se det framför mig. Det gör mig osäker och rädd. Kommer jag vara mig själv? Blir man en annan person än den man är? Eller kommer personen som finns där innerst inne fram? Jag är nog för nyfiken. Go with the flow är nog något man borde göra i det sammanhanget. Farligt är det att dagdrömma om den dagen. Önskade jag kunde sluta tänka så som jag gör ibland och finna något som lyfter upp mig ur den grop jag nu grävt. Jag försöker faktiskt, men det kommer alltid tillbaka..

Jag tror nu att jag måste bege mig mot sängen. Känns som att det börjar bubbla över lite här. Hoppas ni inte blir besvärade av min lilla tanke. Men jag hoppas iallafall att ni sover gott och drömmer söta drömmar. Ni som inte somnat får sova gott och drömma sött. Godnatt på er därute.

Ensam Hemma 8.

Hello!

Ja, nu har man kollat klart AP och hängt tvätt samt lagt in en. Snart tomt där nere, SKÖNT! Har suttit och underhållt mig själv genom att titta in Ana Ginas blogg. Sjukt häftig muslim, hon har fått mig att få en helt ny syn på dem som är muslimer. HAHA! Sjukt häftig brud! Hon har gjort min dag ska ni veta. HAHA! Kan inte sluta le. Bjuder på en video som flera stycken redan har länkat, bland annat Kenza. Kolla in hennes blogg: http://anagina.blogg.se.



Nu ska jag slå en pling till mormor och se om dom är hemma. Sedan blir det en cykeltur dit. Linnea kommer vid 6 tiden, då får vi se om jag tar mig en salladsbåt. Vi hörs senare!

Ensam Hemma 7.

Hello!

Ja, vissa saker blir gjorda som om barn producerades med bulldeg och vissa saker blir gjorda senare för saker kommer emellan. I alla fall för en liten brud som mig. Efter att ha snackat lite med Linnea så blev jag förstoppad och började med ansökningar istället. Vet inte riktigt hur jag prioriterade men det slutade med att Linnea hade bil och hon körde mig runt hela Dejetown. Nu sparade man lite tid. Tack L!

Lämnade bullar hos mormor och morfar, handlade, lämnade bullar hos Linn, åkte hem till en Linnea en sväng och nu sitter jag här. Ska strax ner i källaren för att hänga en tvätt. Farmor var här förut innan vi åkte och började prata pizza. Kanske ska ta en salladsbåt ikväll? Det lutar mot det. Ska snart till mormor och morfar för att hämta lite pannkakor.

ATM är jag mycket ute i det fria har jag märkt. Jag är liksom sällan hemma känns det som. Funderar på om jag ska sova lite senare. Vore nice. Men nu blir det tvätt, lite Austin Powers och sedan cykeltur! Vi hörs senare!

Ensam Hemma 6.

Hello!

Ja, nu har man vikt tvätt och slängt in en ny. Den är väl klar om cirka 1½ timme. Under den tiden tänkte jag gå till mormor och morfar för att bjuda på lite bullar of myn. Provsmakade en idag och smaken är ruskigt god, skulle bara varit lite mer socker och kanel men hade inte tillräckligt med kanel så det blev lite feset.

Måste upp och handla också. Det saknas sköljmedel, mjölk, kanel och bullformar. Ska se om man kanske kan fiska hälften hos mormor. Efter detta så ska jag gå till Linn och ge henne en påse. Hon behöver lite bullar hon, det vet jag.

Ska försöka fortsätta med mitt rum. Känns rätt gött att jag är uppe i tid och inte missar det fina vädret vi har idag. Hur underbart som helst. Så nu blir det glajjorna på när man ska ut och gå, härligt! Får se om Linnea kommer förbi på lite fika senare, dock får hon inte käka bulle men hon kan vara utan isf. HAHA!

Jaja, nu ska jag styra shoppinglista och sedan bege mig mot mormor och morfar. Vi hörs senare!

Ensam Hemma 5.

Hello!

Ja, nu är hjärnan snart utpumpad för idag alltså. Sista tvätten att hänga ligger där nere, ska bara finna orken att gå ner och stänga av allt här uppe. Har sprungit mellan köket och Tvn bara för att hålla koll på mitt första bullförsök här i livet. Kan säga att jag lyckades!

Vad tycks om bullhavet?



Bullarna blev hur stora som helst och såg ut som en bulltårta på plåten. Nu är dom färdiga och smakar himmelskt. Imorn står jag för bullkalas. Men nu nalkas sängen. Om ni undrar varför jag skriver Ensam Hemma och en siffra efter så är det för att kolla hur många inlägg jag kommer skriva tills mor och lilla syster kommer hem.

Sovgott och dröm sött babes! Godnatt!

Ensam Hemma 4.

Hello!

Ja, nu känner man sig nog måttligt färdig för idag. Tvätten ska rulla tills jag inte orkar hålla ögonen öppna. Ska börja med bullarna också. Ska bli skoj och se hur det går. ÄLSKAR DEGEN, MÖMS! Men funderar på om man ska ta och duscha innan. Så är man redo för sängen när man är färdig med gräddandet.

Var och handlade lite fredagsmys förut. Får se om man känner sig sugen på det sen, annars får det bli lördagssnacks. Fredrik ska ringa senare, hoppas jag. Alltid kul att snacka med honom men det kan bli pain in the butt när jag måste säga VA för 249854895 gång jag inte hör vad han säger. Nu vet pappsen om honom också. Höhö.

Jag känner mig ensam nu, men jag tror jag behöver det. Vet inte varför men jag tror det. Minns inte senast jag var ENSAM liksom. Bjuder ju alltid hem någon när chansen finns. Nu är det ju inte så att om någon vill komma så avvisar jag dom inte. Självklart får ni komma hit. Öppna dörrar för alla. Till en viss gräns då. Bara att slå en pling!

Nu ska jag nog duscha och hänga tvätt. Sedan blir det bullar och Austin Powers! Skriver nog emellan mina projekt, hoho!

Ensam Hemma 3.

Hello!

Ja, nu tar jag en break från städningen under tiden tvätten går. Den håller i sig nämligen i 2 timmar. Så jag tänkte vara ännu duktigare och skriva klart min krönika. Även Människosynen. Tiden rinner iväg idag märker jag och jag funderar på om det kommer bli midnattsbak senare. Har en känsla av det.

Efter jag skrivit dessa två uppgifter ska jag börja packa ihop ALLA kläder som ligger på mitt golv. Då kan jag nog känna mig klar med städning för dagen. Tvätten ska rulla hela helgen ut. Det ska inte vara någon tvätt kvar i källaren när mor och syster är tillbaka.

Imorn är det Djävulen bär Prada på 4an. Ska man se den kanske? Vet ju inte om man ska till Liljott. Ska ju bara vara där en sväng. Vi får se vad som händer imorn. Nu ska hjärnan få lite träning, vi hörs senare!

Ensam Hemma 2.

Hello!

Ja, nu är jag i fullrullekanelbulle ner för backen! Jag överträffar mig själv när jag nu STÄDAR. Hör ordet liksom! Min tv och min tvbänk står nu i hallen i väntan på en Miss Linn som ska ha dom i sin lägenhet. Sten får hon också, så snäll är hon! Jag har suttit på köksgolvet och slagit knut på plastpåsar, tror ni vi har världens plats i lådan nu eller? Jojomen, Anna är allt bra smart ibland. Dock väldigt sällan.

Tvätten är klar om cirkus 20 min så under tiden ska jag styra kläder. Nästa man eller kvinna som tittar in i mitt rum kommer få en chock. Ingen kommer tro att det är jag själv som gjort det och då är det VÄLDIGT bra gjort av mig. Vad ska jag göra när jag är klar med all städning, tvättning, hemmasysslor and so an?

Jojomen! Anna ska nämligen ge sig in i Bullindustrin och tillverka rullade goa bullar. Har allt bakat de förr då jag hade Linnea till hjälp, men hur ska detta gå på egen hand? Man kan börja fundera. Dega är kletigt och fastnar mer än gärna i saker de inte borde fastna. Socker blir kletigt om de kommer i kontakt med vatten eller värme, kanel flyger som pulver om man blåser lite. Hur ska detta gå? Kommer Anna klara det?

Ska göra 2 omgångar också så det känns ju ännu roligare. Gör man fel första så kan man försöka lyckas med den andra. Bullfest hos mig ikväll minsann! Ensam då, med 2 katter. Men vi kan allt ha kul ändå, gäller bara att finna den där förbannade fantasin. Och tiden ska finnas.

Nu kallar mitt rum på mig, måste iväg! Vi hörs senare!

Ensam hemma.

Hello!

Ja, nu har man nyligen käkat lite frulle och ska snart traska hemåt. Har ju som sagt sovit här hos Linn inatt. Blev lite tokigheter inatt men det är alltid lika kul. Dock vart sömnen inatt lite sådär. Vet inte om det beror på den nya lägenheten kanske?

När jag kommer hem så är det troligen katter utanför som vill in och moläte kattmaten. Sedan är det bara sysslorna som tar över. Tvätta, städa, plocka undan.. you name it! Ska plocka ut min tvbänk och tv, ajöss med dom! Sedan ska jag nog sortera kläderna jag har. En del ska slängas, en del ska ges bort, en del ska säljas. Får se hur det blir. Ska fixa lite lådor och packa ner i. Yeye, man ska nog ta och traska hemåt nu. Hörs senare!

Linneynight!

Hello!

Ja, nu har jag hjälp Pekka med diverse firestuff. Ska nu packa kassen och dra mot Risäter till Linneys cave. Ska ta med mig datorn men inte internet. Det ska Malin och mor ha med till Upcon. Eller hur det nu stavas? Kommer hem imorn någon gång och har jag tur kan jag uppdatera från Linns dator sen. Annars ses vi imorn, ni får ha en bra kväll och godnatt!

Nya syner på livet varje dag.

Hello!

Ja, nu har man färgat 2 huvuden till en blondare nyans. Måste säga att den där lukten som blir är inte nyttig för hälsan alltså. Luktar så också, blä. Gick ju till Linn och det kändes i benen men ingen smärta här inte. Där tölade vi en hel del. Stor skit och små skit. Kanske ska sova hos henne inatt. Får se hur det blir, hon skulle kunna sova här. Eftersom mor och syster drar klockan 08.00 till morgonen.

De senaste dagarna har jag tänkt en del, elle en hel del om man ska vara petig. Varje dag har jag sett saker på ett annat sätt. Saker jag skrivit i en uppgift exempelvis har jag fått en helt ny syn på. Vet inte om det är negativt eller positivt men det rullar igång hjärnkontoret där inne iaf. Det värsta är att när jag väl får chansen att yttra mig om mina tankar så är det alltid någon nära som får torka av sig av mina ordspyor. Stackare, jag vet att jag är pain in the bunghole.

Nu ska jag städa syrrans rum för jag orkar inte hoppa över askfläcken eller hårpölen framför spegeln. Sedan får vi se om Pekka kommer. Har lagt in en tvätt så jag slipper tvätta så mycket när mor är borta. En tupplur vore också faktist. Det är lovely. Men vi hörs senare!

Nobody's perfect.

Hello!

Ja, nu sitter man här med lite mat i magen. Det känns i benhinnorna idag men det gör inte ont. Det kommer nog sen när jag ska gå till Linn. Dock regnar de ut men vad gör det egentligen? Visst, det skulle vara riktigt härligt med sol. Men just nu är det väder för att ha en bra anledning till att stanna kvar i sängen hela dagen. Efter jag färgat håret på Belinda så ska jag gå hem och fixa här. Syrran gnäller på mitt stökiga rum när hon stökar ner med både hår och aska. Sedan kommer Pekka B någon gång också och ska ha hjälp med bilder. Hoppas jag kan göra det nu.

Ska försöka kolla över lite skoluppgifter. Känner att det börjar bli knapert på den fronten. Har inte haft utvecklingssamtal på hela våren och nu är vi snart i mitten av April. Alltså cirkus 1½ månad kvar till vi tar studenten. Drygt en månad tills vi åker utomlands. Och med alla dessa ledigheter och hälsodagar så lär det ju blir lite brist på skolarbete. Har en känsla av att efter klassavstämningen kommer jag få en kommentar som liknar något med att misslyckas. Känns inte ok.

Ska snart gå mot Linn. Kanske borde vara försiktig med benhinnorna. Får se, får se. Förkylningen är inte borta men har gått från hosta till väldigt täppt näsa. Väldigt rinnig också. Ska byta om nu och sedan börja traska mot Risäter. Bjuder på dessa videos.




Lite stryk men vad gör det?

Hello!

Ja, nu har nerverna lagt sig lite och smärta har tagit över. Benhinnorna har fått stryk efter vandring på 9410 meter. Tänk, sammanlagt HELA "idag" så har jag gått en mil. Men det beror ju helt på hur man tänker.

Ska duscha och sedan sova. Får se om man kan stå på benen imorn. Det var kämpigt i det sista verkligen. Började stråla ner i stortån? Får se hur det är imorn. Godnatt!

Are you ready for this?

Hello!

Ja, ensamvargen skriver. Förbannad, äcklad och spykänsla i halsen. Kan det bli bättre? Såhär rasande har jag inte varit på hur länge som helst. Detta är inget emot vad jag brukar vara när jag är t ex irriterad. Då tycker många det kan bli lite "take it easy Anna", men då ska dom se mig nu. Usch fyfan. Du och jag är av samma sort, vi är mesar. Bara att du är av den PINSAMMA sorten. Godnatt pårej, hitta ett föggelbo och möggla i den. Ät bajs.

Får ursäkta mitt "minimala" utbrott som jag nu fick. Var flyförbannad förut att Linn skrek på mig. Då är det illa. Är det alla känslorna på en och samma gång? Eller är det känslor som begravt gång på gång och äntligen har hittat till ytan? Jag vet inte jag. Jag vet bara att jag är inte mig själv. Jag känner inte igen mig själv. Jag måste hitta den människa jag är.

Att vara mig just nu är som att inte tänka alls. Det är liksom tomt där på insidan, alltså av hjärnan. Tankar, känslor och reflexer finns där inne som en gröt. Det är så grötigt att det inte känns som att det finns något där inne. Väldigt svårt att förklara detta. Men jag vet ingenting längre. Jag sitter i en eka, ute på ett öppet vatten. Helt ensam och helt utan hjärna. Hjärtat kan inte beskrivas, för det syns inte. En grå och dyster bild. Jisses... Någon som förstår vad jag menar? Det är precis som man är jätte full och inte ens vet vad man heter, eller röker på så man inte ens tror man lever på planeten jorden. Fattar knappt vad jag skriver, förstår inte varför jag skriver det och känner så om det.

Det ENDA positiva idag är påsklägret och mina köp. För någon timme fick jag annat i tankarna och paus från den där gröten. Köpte 5 burkar med hårinpackning för 250 spänn, fynda fynda för fint hår. Köpte en glasnagelfil, slipper köpa tusen pappersfilar som bara försvinner eller dör ut. Tur att jag fick en liten bonaqua utav mamma. Den ska jag avnjuta när jag kommit hem.

Nu ska jag ut i kylan. Jag är så het i kroppen att jag måste duscha igen. Mina hormoner är inget att leka med atm. Vad som helst kan hända ska jag säga er. Fast inte häxeri eller trollkonst. Vet ju inte ens hur man gör världens godaste lasagne. Vi hörs senare..

Bad Billy.

Hello!

Ja, nu är man hemma. Har ju varit hos Linn och Belinda nu en sväng. Lite snack, lite tv och lite extra Billy. Ida var med en sväng sedan gick hon hem, skitongen. Billy Bad som jag nu framöver kommer kalla honom, var så himla go och snäll. Saknar verkligen att ha en hund i närheten.

Har satt ipoden på laddning, kommer inte klara mig utan den hela vägen till HUC imorn. Feting onice är det också att jag kanske måste bära med godis hem imorn. Har redan sålt 5 påsar som tur är. Får se om kusinen skulle köpa också. Kanske köper flera påsar om jag har turen på min sida.

Vi har ju påskläger denna veckan och imorn är det Handboll samt Volleyboll. Får se om jag får med mig mat, annars blir jag utan men jag dör inte för det. När jag kommit hem ska jag färga håret på Malin sedan får vi se om Belinda och Linn kommer. Då ska jag kleta lite i Belindas hår också.

Ska nog försöka sova nu, upp med tuppen imorn. Godnatt.

The best is the sleep.

Hello!

Ja, Nu är man nyvaken. Har sovit sen jag vet inte när. Jag och Linnea solade förut, skönt. Har gjort något som kallas sova bort dagen och det var nice. Ska slänga in en tvätt som mor får hänga sen eller sätta på. Vet inte när hon kommer hem.

Ska klä på mig och bege mig ut på gatorna. Ska till Linns lya och ha lite deeptalk. Ska ha med mig en godispåse till henne också så hon har något att tugga på. Svarade nyss på en kommentar från Simone (Fattybom). Riktigt kul att det finns lite större bloggar som hittar in på min lilla blogg. Även om jag inte skriver om ett visst ämne. Som väldigt många andra gillar.

Nu väntar promenadskorna. Vi hörs senare!

Sätt mig i en båt.

Hello!

Ja, då har man kanske hamnar i säng igen. Ingen säng bäddad direkt och orkar inte sova i min säng. Solen skiner in så man vaknar runt 7 tiden nu när det är sommartid. Har ju jobbat idag och jag tycker det är ett under att jag orkar vara vaken. Så kass sömn som jag nu för tiden har så borde jag vara zombie by now. Inte lägger jag mig tidigare heller. Kanske dags att sluta klaga..

Kände lite cash som jag nu ska hålla hårt i. Har planer att lägga det åt sidan till studentklänning. Vet inte ens om den sitter bra. Hata förhoppningar egentligen. Hoppet är det sista som lämnar människan. Vilka jävla ord. Hatar det nästan. Det förstör en del. Tror en del vet vad jag menar. Att sitta och hoppas på saker.

Erica kom hit förut. Vilket chocktillstånd! Har aldrig sett en så stum Erica som när hon såg mitt rum. Men vad gör det? Nu fick hon mer inblick i att jag HATAR att städa. Finns ju inte något värre än det iaf. Det var kul och skönt att hon kom hit för omväxlingsskull. Nu fick hon se va ingrodda vi är i det här huset. Kul hade vi också, film som ska hamna på Facebook när jag orkar. Hon åkte hem när sömnen kallade och hon hamnade på rätt ställe. Så nu slipper jag känna oron av att hon kanske kört av vägen eller något. Tack för att du skrev när du kom hem hjärtat.

Pratade lite med Linn förut. Efter att Erica gått så kände jag att jag bara ville ut i kylan. Spring, gå, jogga.. VAD SOM HELST! Rymma. Var tänkt att jag skulle gå hem till henne och sova hos henne. Träffa Billy och somna intill en gosig vovvsing. För att få komma ut, break free. Det slutade med att jag stannade hemma, eftersom jag pratade med Fredrik i telefon.

Fick sms tidigare av honom idag om något med att han finns där. Fredrik, jag vet att du inte är borta även om du är DÄR borta. Hehe. Vi pratade från när Erica åkt hem tills nu. Flera sådana samtal uppskattas! Känns skönt att ha någon. Han ska smsa runt 10 imorn. Då min klocka ska ringa och väcka mig. Jag och Linnea ska sola. Får se om man somnar i solariet. Det vore. Fick nyss sms av skånenissen också. 91% Match, sjuk du är Fredrik. Nu fick du mig till ett leende. It's the elephantman, RUUUUUN!

Empyt inside. Don't how or why. Saker och ting kan riktigt fara åt pipan ibland. Perfa tillfälle för lite kurragömma. Fast då ingen hittar en och inte vet var man är. Skönast så, ingen spänning. Fuck this, fuck it. Bloggtorka på väg nu känner jag. Vet inte riktigt vad jag skriver liksom. Ord hoppar upp. Oförklarligt detta. Wierd. Säger sängen nu, kanske bäst. Godnatt!

Vulnerable

Hello!

Ja, nu ligger man i sin lilla, lilla säng på 90cm. Hostar som om halsen ska vändas ut och in. Magen kommer väl strax efter skulle jag tro. Får se om man får lite sömn nu. Vill inte vakna av hosta minsann. Vore feting onice. Skönheten och Odjuret kanske hjälper mig somna. Lovely movie!

Bjuder på en låt såhär innan läggdags! Vulnerable med Roxette. Riktigt fin låt!



Godnatt på er! Jobb imorn!

Dagen gick till bilen!

Hello!

Ja, man kan säga att hela den här dagen har gått åt bilen minsann. 3 vändor till stan och tillbaka är ingen barnlek ska ni veta! Det tar på krafterna, speciellt när man åkt på virus i halsen. Har hostat mer idag, probably because more slem i halsen. Är inte så tät i näsan men det blir värst in mot kvällen.

Köpte mig en ny BH idag för 149 kr. Riktigt hett till sommarn, då behövs inga kläder på när solen ska skina på kroppen! Mycket nöjd. Är även nöjd med linnet jag köpte tidigare i veckan. Blev ju inte det linnet jag tänkt mig men det blev bra ändå! Dock känner jag att det är för somrigt linne så ska nog spara den till beachen.

Har inte ätit värst mycket idag, svårt att få ner när det killar ni förstår. En liten baguette och ett litet kycklinglår har åkt genom strupen iaf, plus en mugg med lingondricka. Inte mycket men alltid något. Skulle försöka äta nu när jag kom hem men då var ju inte mor ens klar med grillen så får äta när jag kommer hem. Ska nämligen till Linn där hon och Belinda väntar på mig. Skönt att ha något att göra. Det hade jag inte igår, då blev det sängen istället.

Yeye, nu ska jag fara mot Risäter. Vi hörs kanske senare, om inte sängen kallar mig!

mind.

Hello!

Ja, nu ska jag åka till Linn tills jag ska hämta syrran i stan. Vi hörs senare.

Solsidan

Hello!

Ja, nu har man sovit. Sedan har man vaknat med illamående på det också. Snoret har lättat på trycket men det kommer väl igen sen. Får se hur det går imorn när man ska jobba.

Pratade nyss med syrran och ska åka vid 11 för att hämta dom vid halv 12. Är inte sugen på att köra men har ju lovat så. Får se hur jag ska döda tid nu. Vi hörs senare!

Skönheten & Odjuret

Hello!

Ja, nu har jag lärt mig lite nya saker! Har bytt storlek på texten och bytt stil, känner mig lite stolt nu när jag inte behövde böna och be någon annan om det. Ska inte ändra något mer idag känner jag, måste lägga energi på annat. Tillexempel att försöka sova. Det är ju den svåraste biten när man ska tillbringa minst 8 timmar i sängen.

Fick mig ett samtal såhär på söndags morgon. Trevligt värre! En handbollsdomare från Katrineholm som man haft på msn sen urminnestider! På den tiden man testade sitt utseende på snyggast.se bland annat. Har inte varit inne på snyggast sedan då typ. Tror inte det kontot man hade då är kvar? Han pratade på som bara den om allt mellan himmel och jord. Var nästan så man inte fick en syl i vädret. Det roligaste han sa var "Vi är dom enda som lever nu alltså! Det är bara vi!", hahaha! Klockrent! Men sängen kallar nog mig snart också. Det samtalet fick mig på bättre humör. Det känns skönt.

Har satt på Skönheten och Odjuret nu. Känns som hela filmen redan gått fast det bara gått 15 min, tänk vad jag är bra på att döda tid ibland. Ska ställa klockan så man inte rubbar mer sömn alltså. Vore feting onice om man blev riktigt sjuk nu när det är lov och allt!

Vill bara förvarna er på att det kan komma mycket djupa och långa inlägg framöver. Behöver få ur mig en del som tynger mig om dagarna. Skulle vara skönt med en promenad nu men sömnen får ta den turen istället. Vi hörs senare!

Spirit - Hästen från Vildmarken.

Hello!

Ja, Anna är allt vaken nu minsann. Efter Rush Hour så gick jag faktiskt och la mig för att kunna orka hämta folk. Syrran ska hämtas imorn och Ronjano velade så för någon timme sedan att jag vågar inte somna om nu. Vet inte om hon sover hos någon eller om hon ska hem liksom. Vaknade halv 4 hon skulle höra av sig runt halv 3. Sweet Jesus, is this like to be a mother?

Jag håller mig vaken några timmar till tror jag. Är trots allt pigg efter min tur på cirkus 3 timmars sömn. Har druckit ett glas cola och nu ser jag på Spirit - Hästen från Vildmarken. Den är så otroligt mysig. Kan inte riktigt stta fingret på känslan när jag ser filmen men den är underbar. Har förövrigt hittat Skönheten och Odjuret nu som jag suktat efter i typ 2 månader? Den låg ju självklart i min DVDsamling. Hittade den när jag skulle packa ner alla mina dvder i en låda. Man ska börja tidigt, om drygt 1-2 månader så ska man ju inte vara i detta rummet något mer. Ska se den sen efter Spirit har jag tänkt mig! Missi ligger bredvid min fot, hon typ skedar den. Mysigt att ha lite sällskap medans alla andra har fullt upp.

Dvder är inte den enda som har packats. Mina böcker som legat inne i min garderob och lite av mina vinterkläder ligger nu i en låda. Vet inte än hur det blir med ALLA mina kläder. Jag har ju en collection här från typ 1995-2010 som ska splittras. Har redan börjat rensa och vet inte hur jag ska få kläderna sålda. Någon som har tips förutom Tradera? Sista fick jag inte ens hälften sålt och jag gick typ plus-minus-noll på det. Har funderat på Blocket men då är det ALLT på en och samma bild.

Vet inte om jag ska sälja några baggyjeans. Använder ju nästan aldrig killbrallorna jag köpte på MUG för något år sedan. Någon snubbe kanske känner sig sugen? Får se hur jag gör med det. Anki ska ju bli min specialist och kolla igenom vad som är säljbart och inte, need some stöd i denna nöd när det gäller klädförsäljning!

Jag kan säga att jag inte blivit friskare precis. Hostar typ varannan minut nu, är liksom slemmig och rosslig i halsen. Andas med munnen gör jag också för näsan gör typ ont. Vaknade flera gånger förut av att jag inte kunde andas. Det där med att jag hade en känsla av virus i kroppen var nog inte så fel teori afterall. Nu är jag sjuk för första gången på 1 halvår. Sist var det ju matförgiftning(troligtvis) som satte först på hela tarmsystemet i mig. Då blev man inte smalare, snarare utsliten only!

Alltså, allt som händer nu runt omkring mig är en kamp varje minut. Mina tankar, min förkylning, min situation gör att allting låser sig och jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Pratade lite med Linn förut och jag känner nu att jag saknar henne, även om hon bara bor några kilometer bort. Vill att hon håller om mig och tar hand om mig tills jag kan stå på benen själv igen. Hon är ju my second mother, haha! Milf som Christoffer kallar henne. Jag vet att Linn kan ställa upp för mig vad som än händer och det känns bra. Kan verkligen berätta allt för henne utan att känna mig osäker på om det stannar eller ej.

Jag är glad att jag träffade Jokki under dom där helgerna för några år sen även om det gick som det gick, då hade jag aldrig träffat henne. "Satsa på han!", haha! Det är något jag aldrig glömmer, de första orden du någonsin sa. Jag är även väldigt glad att jag hade praktik på Hälsokällan och att du kom på samma tåg som mig. Hade du aldrig tagit initiativ till att fråga mig om jag hållt på med Jokki, så hade vi nog ALDRIG varit så bra vänner som vi är idag. Så tack Linn för att du frågade mig hur det gick med Jokki och tack för att du frågade om tåget gick till Karlstad. Hade du aldrig gjort det, då hade vi nog aldrig träffats mer än den helgen hos Jojo.

Som jag sa i Min framtid presentation så är jag en väldigt omtänksam person. Jag är FÖR omtänksam. Jag bryr mig så starkt om mina vänner att jag själv känner känslan dom har. Är dom ledsna blir jag ledsen, är dom glada så blir jag som en raket för deras skull. Även om det inte är nära vänner så kan jag känna att jag vill hjälpa och ta hand om andra ändå. Det har väl sin för- och nackdelar antar jag. Jag fick väldigt bra feedback på min presentation, många tyckte det var jag i ett nötskal. Det var ingen som skrev något om vad jag skulle kunna göra bättre eller något jag gjort fel. Det var bara positivt.

När jag läser tillbaka i bloggen och ser mig som jag var för kanske 3 år sen så har jag blivit en väldigt osäker figur som inte vet vad den vill med sig själv. Jag vill så mycket men genomför så lite. Jag tar allt med myrsteg och jag tror det inte är så bra. Att se mig själv som en tuff liten 1a på gymnasie känns lite overkligt. Jag vet inte om det har med att göra allt som hänt genom de 3 år jag går det sista i skolan. Men något har förändrat mig till något negativt. Jag försöker alltid skärpa mitt sinne och tänka efter en gång till. Men tydligen räcker inte det till. Ska man ta och kämpa in i det sista? Kanske hoppas på en ljus framtid även om man själv känner att den blir mörk? I can't stop wonder. Kan inte ens stå i bikini längre utan att känna att jag vill gömma mig, en känsla jag aldrig haft i hela mitt liv.

Skriver senare, blir mycket för er annars.

Rush hour 3

Hello!

Ja, nu är jag trött. Ser på Rush hour 3 med lillasyster och funderar starkt på att slumra till i någon kvart så man håller sig vaken ifall syrran ska hem eller Ronjano. Eftersom min sömn varit rätt rubbad den senaste veckan så har väl det resulterat i att jag blivit sjuk nu. Täppt i näsan så bara den så det killar i halsen. vill inte äta för det tar liksom emot. Får hoppas det blir bättre snart! Fick ont i bihålorna tidigare idag och nu är det liksom så torrt i näsan att det känns som det blöder typ? Svårt att förklara det där..

Kanske ska äta glass och hoppas på att de döda baciller som inte finns i halsen? Det får vi allt se. Nu ska jag försöka se klart filmen, sedan lite sömn. Ring gärna, I'm bored!

Glad Påsk!

Hello!

Ja, nu har man ätit sig rullande och är helt slut i kolan. Somnade väldigt sent igår. Kom nyss hem typ och tvn är på. Järnjätten, vilken gammal goding! Ska se om det finns något mer att se sen. Ska ju invänta Sara och Andreas som ska till Karlstad på kalajs!

Funderar lite på om man kanske ska sova lite? Är så tät i bihålorna så jag somnar typ, haha! Nu blev det Hannah Montana, WOHO! Blir att se! Vi hörs senare!

How can you mend a broken heart?


The bomb.

Hello!

Ja, nu har det blivit kväll. Jag fick med mig Ronjano en sväng ut. Sedan hamnade vi här och kollade på Avatar samt käkade lite lyxmat mamma dragit fram. Skjutsade nyligen hem henne och nu sitter jag med Sara och Andreas och ser på Pirates of the Carribean Död mans kista. Den triologin är rätt nice, har hört att det ska komma en fyra. Hur nice är inte det?

Imorn är det påskbord hos mormor. ATM känner jag mig inte så sugen. Är fortfarande mätt sedan vi åt förut. Får se om man orkar äta imorn. Har nämligen åkt på en förkylning som sitter och trycker i halsen på mig. Precis som att jag inte kan äta något för då spyr jag. Äcklig känsla. Hoppas detta virus försvinner fort.

Ja, jag har ju nämnt i några inlägg nu att jag ska släppa bomben och det ska jag göra nu. Detta har varit jobbigt för mig att inte kunna förklara och när jag väl gjort det så har tårarna kommit. Det gör dom nu också. Kan inte riktigt sätta grepp om situationen och jag har inte riktigt insett vad som ska hända heller. Men det är iaf så att vi ska sälja vårat hus. Huset som jag bott i hela mitt liv. Alla minnen som finns här kommer liksom inte kunna upprepas längre efter Maj-Juni. Kul att få flytta tänker ni kanske, inte när det huset inte kommer finnas som hem längre.

Många i släkten säger att det är positivt men jag vet inte om jag kan hålla med om det. Tanken är att mamma ska flytta till Karlstad med min lillasyster och jag med stora syster ska bo hos pappa ute i skogen. Jag vet inte riktigt hur jag ska formulera mina känslor om detta men det är inga bra känslor. Eftersom jag tar studenten så känns det tyngst. Det kommer liksom i kläm. Jag hinner inte skaffa ett nytt liv förens ett annat är avslutat. Jag blir liksom tvungen att bo i skogen ensam. Med tanke på att min syster bor mesta dels i Norge och pappa jobbar borta. Jag vet inte vad jag ska göra. Har inget val längre.

Jag vet inte vad jag är mest rädd för längre. Att gå ensam på balen är som jag tidigare sagt, inte lika viktigt för mig. Nu är det mer vad jag ska göra eftersom jag placeras ute i skogen utan bil. Det är ju sant, jag kan cykla. Men till vintern då? Ska jag gå då eller hoppas på att någon vill komma till mig? De enda som följt med dit är Andreas, Ronja och Linn. Sedan har jag ju suttit där själv med mössen och hoppats på något fint sällskap.

Och om jag kommer in i Sunne. Hur ska jag ta mig dit då? Finns det ingen bil så kan jag ju inte ens ta mig till Kil. Jag känner mig så låst. Snacka om att försvinna från omvärlden. Nu kan jag gå vart som helst utan att behöva gå en mil för det. Men när jag är hos pappa så får jag nog gå 1,5 om jag ska gå fram och tillbaka. 5,6 är det från huset jag bor i till pappa. Då är det 1,2 mil om inte min hjärna fått punktering på matten.

Jag minns när jag färgade mammas hår för någon månad sedan. Då sa hon "Det känns konstigt att behöva flytta". Jag tycker det känns sjukt. Detta hus har jag uppfostrats, skapat minnen, delat min familj med i 19 år. Jag är inte redo att "flyga" ut ur boet. Speciellt inte om hela familjen ska åka ut på samma gång. Vad ska man då komma till det ställe man kallar "hem"? Familjen är ju där hem är, men om familj är överallt.. vart är du hem?

Min önskeplan här i livet var att vi skulle få bo här ända tills vi hade studerat klart och kände att vi klarar oss själva. Det var så jag uppfattade mamma och pappas planer också. Att vi skulle ha fasta jobb och flyga ut själva. Jag klarar att ta hand om mig själv, men jag är inte redo för att starta ett eget liv än. I'm not a girl, not yet a woman som Brittan sjunger. Den där tryggheten man alltid haft här kommer inte bli på samma sätt hos pappa. Det jag kallade paradis kommer jag nu få leva i hela tiden. Det fina med att åka dit kommer inte vara lika fint längre. Kommer inte uppskatta det på samma sätt. Den där känslan av att komma bort kommer att försvinna.

Detta med att vi ska sälja huset är som att det som hände för 10 år sen kommer i repris. Familjen kommer vara garaterat splittrad till hösten och jag vet inte hur jag känner för det. Visst, man har vant sig att syrran är borta. Men det finns många stunder jag skulle vilja ha henne nere i sitt rum. Då kunde man prata med henne när man verkligen behövde det. Pappa är ju ofta borta med jobbet. Det har han varit ända sedan jag kan minnas. Mamma och jag åker ofta tillsammans både till och från Karlstad. Malin gömmer sig på sitt rum ofta för att få vara ifred med sitt Japan.

Men att veta att ALLA är på olika ställen. Mamma är i Karlstad, Sara är i Norge, Malin är i Japan och pappa är ute på jobb någonstans. Jag då? Jag sitter kvar ute i skogen, ensam med 2 katter som sällskap. Sedan finns väl rådjuren, rävarna och bävrarna men det är ju inte direkt dom kommer in och ser på film med mig eller spelar kort. Jag vet att mina vänner inte "skiter" i mig för att jag bor ute i skogen, men jag förstår om dom inte åker. Kommer nog känns mig som en riktig tjötmaja när jag vill umgås. "Kom hit då?!". Usch.

Jag vet inte hur min framtid ser ut. Eftersom allting är så splittrat så kan jag inte sätta ner min fot förens jag vet vad som ska hända. Klassresa väntar, Skolbal väntar, Studenten väntar men vad kommer efter det? Vad händer om jag inte kommer in? Vad händer om jag inte får jobb? Ska jag sitta i skogen då och hoppas på att det händer något? Kanske kommer förbi en älg idag, wiho! Jag vet inte hur jag ska tänka för att det ska kännas bra. Vart är det positiva med att flytta ut i skogen? Bort från all civilisation?

Vi har redan börjat här hemma. Sålt möbler, gett bort möbler, börjat packa ner i lådor.. Jag känner ingen ro i kroppen. Tänker liksom på allting på samma gång. Skolan, min framtid, vänner, träning.. Jag vet inte allt jag ska räkna upp för att ni ska få en känsla av hur jag mår där längst inne. Jag orkar inte så mycket nu för tiden heller har jag märkt. Jag har mina ups and downs. Men tanken på att barndomshuset ska säljas och ha i bakhuvudet att någon annan ska vara här. Styra och ställa över hur det ska se ut, det känns inte okej. Känns som någon pissar på mitt revir. Kommer inte kunna gå förbi utan att tänka tillbaka på ALLT som vi haft tillsammans här.

Många som följt min blogg länge vet att min pappas hus inte är beboligt egentligen. Bara att man lyssnar på ordet mus så förstår man ju vad stugan består av. Och dom som har varit där vet vad jag snackar om. Men nu är det så att min pappa ska riva stugan och bygga om på nytt. Där kommer en till fråga, vart ska jag bo under tiden stugan är borta? Mamma bor i stan och huset är sålt, vart skulle jag ta vägen då?

Har fått se "huset" han ska bygga. Fick veta idag att jag inte ska bo i det? Eller var det bara ett oseriöst nej? Jag vet inte. Tanken var väl att jag och Sara ska tryckas in i en friggebod nog stor för oss ifrån början. Men när han skulle bygga ett hus med typ 3 sovrum så kan man ju börja fundera på vad han ska göra med dom egentligen om inte vi ska ha något att sova i? Har inte pratat med pappa så mycket om det. Börjar oftast bara gråta när jag pratar om det. Och känner jag mig själv rätt så kommer jag bara bli arg.

Alla mina saker kommer att packas ner i lådor. Kommer bara ta med mig mitt halva liv dit och få försöka bygga upp något på nytt. Det känns skit jobbigt. Vill helst gömma mig någonstans. Vart vet jag inte, om någon tog mig bort härifrån så skulle jag bli lycklig. Att rymma från verkligheten får mig att minnas de gånger jag åkt till Sunne för att gömma mig för en helg. Bara för att få slippa det liv man lever just nu och ta igen sig för att sedan kunna ta nya tag! Åkte till och med till Göteborg en gång för att få lätta på trycket.

Andra jag pratat med har sagt att det kan bli bra i slutändan också. Men varför ska det bli en sån procedur av det? Kan det inte gå fort och vara smärtfritt? Någon som har smärtstillande? Mitt hjärta gör ont. En del av mitt hjärta försvann när Mimmi dog, nu tas ännu den bit bort då huset jag bott i hela mitt liv ska säljas och inte finnas mer i min framtid. Varför ska saker rasa isär? Kan inte saker få läka i fred och få en chans till återställning?

Som jag sagt tidigare. No big deal for you, but it's a big deal for me. Fortsätter jag skriva nu kommer jag inte kunna somna sen och det vill jag göra. Behöver sova även om jag inte ansträngt mig något idag. Vill sova länge imorn också, får se om jag lyckas med det.

Nu vet ni iaf vad som tyngt ner mig de senaste månaderna och vad som kan få mig downtown vissa dagar. Imorn blir det som sagt påskbord och chaufför. Blir antagligen att packa ner alla mina dvdfilmer också. Vill inte städa mitt rum de sista dagarna i huset. Jag kommer nog bara gråta när jag ser alla bilder som ligger gömt under alla saker. Tror inte jag orkar en smäll som är så stor. Jag tar en lite då och då nu.

Nu vet ni. Jag ska försöka torka min tårar nu och gå mot mitt rum, sängen väntar. Godnatt på er!

Bra väder, bra kläder!

Hello!

Ja, nu har man sett Sherlock Holmes och jag ångrar inte att den fixades! Vilken bra film! Nu har jag varit i sängen typ hela dagen så jag tänkte att jag ska ta mig en promenad ute i solskenet. Är rätt tung i huvudet så behöver nog lite frisk luft.

Nu när det blir bra väder så kommer alla bra kläder! Har verkligen längtat efter våren så man slipper ha en tung peakjacka på sig som tar dubbel så stor plats än vad man själv gör. Kanske blir dusch sen, om man inte vill vara ofresh med Ronjano. Gick ju runt och letade efter min skidjacka så fann jag en jeansjacka istället i min moders garderob. Hur nice är inte det? Nu har man tjänat in dom 700 spännen man hade spenderat på en sprillans ny!

Syrran och Andreas ska se SH nu medans dom käkar kebab. Lite sugen blir man men ändå inte. Ska bege mig ut, kanske får med mig någon? Det spörs. Släpper bomben i nästa inlägg. Vi hörs senare!

Dagens oxe och dröm!

Hello!

Ja, självklart kommer man ju på saker när man redan har skrivit klart saker. Först kommer Rasmus Ekberg namnet upp på Facebook och då får jag flashbacks. Drömde om honom förut och jag minns inte varför eller vad som hände. Men står och flinar gör han? Kläderna minns jag också, dock såg han riktigt korthårig ut. Tänk vad wierd stuff man kan drömma om alltså. Precis som den där när jag gick igneom vatten och galna rådjuret som ville typ äta mig hel.

Läste dagens oxe förut och den lyder: "Du riktar uppmärksamheten mot en partner eller annan person som är betydelsefull för dig. Värme och ...närhet är dagens melodi och dynamiska idéer kan komma till uttryck.". Undrar vem denna personen är. Kanske är Linn? Kanske Ronja som jag ska träffa senare för lite Avatar? Kan ju vara Missi som dissade förut, eller Måns som har råkat i fight så örat är helt förstört. Jag får luska på det där hela dagen idag tror jag.

Nu är det Sherlock men först toilett!

Sherlock Holmes!

Hello!

Ja, jag somnade under filmen förut och jag vet inte vem som är den där vampyrapan. Det känns lite illa. Det är ju det som är det bästa! När dom berättar vem det är som är boven, hur boven gick igenom detta och hur resten av folket bara är hur chockade som helst över händelsen, haha!

Nu har jag ätit och är FÖR mätt, känns ju inte helt okej om man säger så! Ligger i mammsens säng igen och ska snart dra igång Sherlock Holmes. Den jag bara såg slutet på när Jokki sov? Schyrr och bara somna när man ska komma liksom, haha. Slutet var King iaf, sedan har ju lillasyster sett den hos mammas jobbarkompis Anna. Hon tyckte den var bra så självklart fixar jag den.

Släpper nog bomben efter filmen. Kommer mer info för varje dag märker jag. Vet inte om det är positiv eller negativt. Förstår inget just nu bara. Jag följer bara strömmen. Min röst blir inte hörd men jag kan inte göra så mycket heller. Yeye, tar det senare. Nu väntar Sherlock Holmes!

Scooby Doo!

Hello!

Ja, halleluja för att jag är vaken! Men sängen väntar snart igen. Jag känner att jag inte är redo för att vakna än. Tittar just nu på Scooby Doo och legenden om vampyren. Jag är ett stort fan av Scooby Doo. Var t.o.m kär i honom när jag var liten och hur crazy känns inte det? Att vara kär i ett tecknat djur? Jadu, på den tiden var det underbart men numera är man ju realistisk och inser att man inte kan bli tillsammans med tecknade figurer.

Som jag sa igår så har jag tänkt släppa bomben. Gjorde inte det igår pga vissa saker. Men tänkte jag ska ta det idag. Som sagt, no big deal for but it's a big deal for me. Känns konstigt hela grejen men aja. Nu ska jag se filmen, ska nog lägga mig i mammsens säng. Då missar jag ingen Scooby Doo eller sömn. Vi hörs senare!

Om man slutar satsa, slipper man förlora.

Hello!

Ja, jag är hemkommen och ska snart in i duschen. Gårdagen var superkul. Dansade som bara den. Hände nog en del som inte borde hänt egentligen. Tur man lär sig av sina misstag. Synd bara att man inte kan förändra det som skett.

Är som vanligt, otroligt trött men tänker inte sova. Det kan vi göra i graven. Magont har jag så det står härliga till. Vet inte om det var maten vi åt i skolan idag. Hoppas det ger sig iaf.

Tittar på What happens in Vegas. Mycket bra film. Behöver dock ingen kärlekfilm nu känner jag. Är lite downtown så skulle nog behöva en säng bara. Men som sagt, det kan man ta i graven. Ska försöka vara stark även om det inte är 110 hela tiden.

Pappa är här och pratar lite. Kanske släpper bomben senare. No big deal for you, big deal for me. Vi hörs senare!

Puls, hjärta och Noice.

Hello!

Ja, nu sitter man vid naturkunskapen och kollar diverse ting som har med hjärtat att göra. Jag har ett bra blodtryck vad jag uppfattade det som. Härligt! Kanske kommer ha ett fint hjärta i framtiden? Vore feting det också. Sitter vid Ingrids dator, blev att styra lite musik till hennes spotify. Dock hamna jag på min egna, men skriver upp på en lapp så har hon lite att undersöka när hon kommer hem.

Just nu är det Noice. Gamla kungar från förr. Orginal snubbarna alltså. Nu är det ju en annan sångare bland annat. Sjöng med honom förövrigt när dom var på Fryksdalsdansen för något år sedan. Minns inte vad jag sjöng men det är sånt man inte tänker på i sådana stunder, hoho! Att sjunga härliga låtar i en mic för kanske över iaf 1000 pers och sjunga med den underbararösten är en upplevelse minsann!

Vi sitter och målar påskbrev också. Helmysigt! Det var länge sedan man gjorde sådana saker. Det är nog rätt underskattat. Nu när man är "vuxen", ska skaffa jobb och utbilda sig så finns det ju inte direkt någon tid till att måla. Men det är tur att Ingrid ger oss den tiden att få vara barn igen, det känns härligt!

Jag berättar om hur det var igår lite senare. Vill fortsätta måla! Kan berätta att det ska inhandlas ett stycke oversize linne senare. Ida ska tydligen ha samma, snacka om twins då eller? Kul driv. 1 April idag också, någon som har lurats än? Anna lurade MLi att hon vunnit biljetter till Melodifestivalen, hon verkade inte direkt gå på det. Det var ju lite buhu. Bättre lycka nästa gång eller nästa år!