PARTY PEOPLE!

Hello!

Ja, nu sitter man i Äggmöktown och dricker lite godsaking. Jag och MLi är taggade till tusen, hoppas på roliga folk på Ankan ikväll! Jag är riktigt vackert rosig om kinderna som alltid med lite pickalurven i kroppen. Hoppas Erica hänger med nu, länge sedan vi var alla 3 minsann. I höstas var det 5-6 helger PÅ RAKEN vi var ute. Partypeeps or what? Shake that ass!

Frodo ligger här som en vibrerande dildo. Det är tydligen så han håller värmen eftersom han är naken. Tänk om alla hade en sån hund hemma, då hade man inte behövt ha sexparty eller gå till Lustgården för något sällskap minsann. NEJDA! Nu driver jag.

Nu ska jag dricka vidare, har ett glas att dricka upp. 19.00 är det KD som gäller, smsa och ring om ni vill! Jag är glad hela kvällen, MLi ockås för den delen. Ni får ha en bra kväll!

Krönika.

Hello!

JA, nu skriver jag tills fingrarna blöder alltså. Jag har bestämdt mig att bli klar med den idag så är det över sen. Ska försöka fixa om texten lite på bloggen, exprimentera lite granna! Men först, partymusic and some party! Woho!

Är det bara Anna som är taggad för kvällens utgång? Ingen annan som är redo för bravader? HOHO!

Någon som kommer ihåg Olinda?

Hello!

Ja, nu är jag i skolan. Kom och tänka på denna låt som jag ska bjuda på efter jag nämnde min piercing som nu sitter i. Playboy bunny, hoho! Tänkte att det var Lene Alexandra som sjöng den men icke, det är allas favorit Anka Olinda! Bruden med ankläpp känd från Paradise Hotel. Någon som vet vad Olinda sysslar med nu? Efter tvkarriär och sång så lär hon väl som alla andra hålla på med något nytt projekt, eller?

Olinda - Playboybunny



Tänkte att jag bjuder på en till låt. Katy Perry är ju en av många drottningar inom musiken minsann. Jag är helt låst för hennes senaste hits och kan inte sluta spela dom. Tänk vad många låtar man hör varje dag, som man alltid lyssnar på, som man föralltid kan texten utan till. Tänk att man kan höra en och samma låt 70 gånger igenom innan man byter. Sweet jesus! Gillar min kombination när det gäller min svenska, haha!

3OH!3 feat. Katy Perry - STARSTRUKK



Nu ska jag se om jag kan få motivation att göra något skolarbete. Redovisningar nästa!

Playboy bunny.

Hello!

Ja, nu ska jag kolla igenom min packning en sista gång och sedan dra mig mot bussen. Blev lite taggad efter jag varit i duschen så nu är mn väl på G för kvällen redan! Hoppas allting blir bra nu, vore feting med en happynight minsann!

I somras/höstas när jag och Linnea var på Oxhälja i Filipstad så inskaffade vi oss piercingar till alla ställen på kroppen. Ok, inte hela kroppen men delar av den. Jag köpte en läppiercing och en navelpiercing. Navelpiercingen hamnade på rätt ställe och läppiercingen hamnade i örat. Snyggt faktiskt! Nu kände jag iaf för att förnya mig lite. Så jag tog en playboykanin som vi hade gett till syrran men hon ville inte ha den? Hehe, tur att man kan ärva eller ta om ingen annan vill ha.

SÅ nu har man lite playboybunny on the belly. Synd bara att magen inte såg ut som en playboygruttas, haha! Nu ska jag styra annat minsann. Nästa gång jag skriver är jag troligen inte hemma. Hoppas ni får lika bra dag som jag!

Glada Ankan och klirr på kortet!

Hello!

Ja, inatt sov jag som TUR är bättre. Dock blev de kanske inte så många timmar men vaknade inte emellanåt. SKÖNT! Nu är jag feting redo för lite dusch efter gårdagens bad. Håret står åt alla håll och känns helt wierd. Ska köra i hårinpackning som jag tar ut när jag kommit till Möktown.

Gick in på swedbank och kollade in kortet. Det har klirrat in några hundralappar där, YAY! Nu är det jag som ska handla. Dock ska jag försöka dra ner på det så jag har något att röra med mig resten av månaden. Nylonstrumpor, gina linne och 2 andra stuff som jag kommer behöva ikväll ska inhandlas och MLi ska vara min trogna följeslagare genom Mitticitys krokiga vägar!

ATM är jag inte sugen på Ankan. Men det kommer när jag vaknat till lite. Ska dra med mig kameran så vi har något att underhålla oss med ikväll. Eller snarare underhålla oss med imorn. Ska upp halv 6 då och gå ut med en hårlös hund, mohaha! Får se hur man pallar det. Men nu kallar duschen so I guess we'll see eachother later, have a nice day!

Nighty, nighty.

Hello!

Ja, humöret blev lite bättre en sväng förut då jag fick posa lite för MLi i camen. Outfiten för morgondagen är nu färdig och jag är fortfarande skeptisk till om jag valt rätt! Jag är ju stor som ett hus och bred som en ladugårdsvägg i vissa kläder så man blir ju lite fundersam nu!

Men sängen kallar, det börjar bli huvudvärk där inne. Får se om man får någon sömn inatt. Missi ska sova bredvid mig, kanske finns lite trygghet hos den lilla skedigeln? Imorn blir det dusch med inpackning i hela dagen sedan är det stan och efteråt Äggmöktown aka Grums. Sen kan det nalkas party. Kanske hörs imorn, nighty nighty partypeeps!

Bjuder på denna bild.
DUCKFACE!


Sa'Helu.

Hello!

Ja, det blev ingen vidare sömn och humöret blev inte bättre det heller. Är så trött alltså. Lilla talken med MLi behövdes verkligen förut, tack hjärtat. Det är något jag bärt på länge utan att kunna säga det. Rädslan har suttit där. Usch. I'm down.

Det jag fick på posten igår var Avatar. Har sett den 2 gånger nu sammanlagt och jag vill bara se mer. Det är så mycket som händer som jag minns men ändå glömmer på samma gång. Det jag har fastnat mest för i filmen är Sa'Helu. Om ni inte vet vad det är så borde ni verkligen ta reda på det. Det är det där ofattbara och vackra som man kanske bara upplever en gång i livet. Jag blir tårögd bara jag tänker på vad vackert det är.

Får se om jag kan få upp mitt humör på någotvis. Såhär har jag inte kännt på länge i alla fall inte en månad. Känner att vissa bara ska låta mig vara ifred. Sluta väck den björn som sover. Den blir bara arg och ledsen. Nu ska vi se om jag kan plugga och kanske få en annan synvinkel. Vi hörs senare!

Lite drömmar om Avatar och sen kanske det blir bättre.

Hello!

Ja, nu är man hemma. Badet var sådär. Somnade på bussen i alla fall vilket var gött. Behövde verkligen det. Ska drömma lite om att bli en Avatar och leva som en, sedan ska jag plugga! Hoppas jag är på bättre humör sen, behöver bli lite positiv. Vi hörs senare!

När ska sömnen komma tillbaka?

Hello!

JA, nu sitter man på dagens sista teoretiska lektion. Människosyn ska bli klart och resten av uppgiften också. Känns skönt att vara en bit på vägen när man är som en latbokmal när det gäller skolarbete. Ska skriva krönika när jag kommer hem hade jag tänkt. Får se om man kan snappa upp lite små tips som man kan nämna. Vore nice! Ronjano brukar vara en påhittig filur som är king på det.

Inatt vart det inte mycket sömn heller. Inget täcke, vaknade precis som om jag varit vaken hela tiden och kände mig liksom obekväm. Vet inte riktigt varför jag kände mig obekväm men det kan ju diskuteras. Kände liksom inte den här känlsan "Vad skönt att sova", något höll mig liksom vaken och fick mig sova dåligt när jag väl sov. Sov ju dåligt lör-sön och sön-mån också, är det något på gång eftersom det blir så dålig sömn? Vårkänslor? Är det något oroligt i kroppen? Kanske något virus som snart bryter ut? Jag vet inte, men det är jobbigt iaf. Vill kunna SOVA länge för en gångs skull. Sommaren 08 sov jag 14 timmar ett dygn, det var feting! ÄR det bara jag som sover dåligt eller är det någon mer som lider av sömnbrist av någon konstig anledning?

Nu laddar man ännu mer inför morgondagen! Ankan väntas! Hoho! Ska packa allt hemma sen eftersom jag kanske inte kommer hem på imorgonkväll. Det blir Herrhagen isf och myspys på morgon får man ju alltid där. Skola dagen efter, snacka om alla tarmar som finns i magen på oss människor. Om jag blir utan alkohol så lär jag nog inte bli så illamående, haha!

Nu fortsätter jag med människosynen, vi hörs senare!

NU SKA ÖGA BLÖDA!

Hello!

Ja, nu kom man nyligen hem från skolan. Fick ett skumt sms på bussen, kände inte igen numret. Blev lite skrajsen men det visade sig vara ett erbjuda med PT för 250 kr för en halvtimme. Tror inte min plånbok gillar idén att lägga extra cash på träning. Jag har ju trots allt kommit igång lite själv. Det är bara tiden som ska finnas till!

Till min stora glädje kollade jag igenom posten min lilla syster tagit in. Där fanns ett brev till mig. Kan ni gissa vad det var i kanske ni får ett popcorn eller kanske en länk? HOHO! Något jag är riktigt glad över och ska se efter jag gjort klart lite grejer. Får se om man ska se That 70's show först men det spörs!

Nu styr jag grejer, vi hörs senare!

Min människosyn?

Hello!

Ja, nu är man i skolan och skriva om människosyner. Det är riktigt intressant faktist. Det är ingen svår uppgift heller så jag skriver om vad jag tycker, tänker och ser på saken. Riktigt skoj!

Idag är det spagetthi och köttfärsås, hur gött är inte det på en skala? Jisses, det var länge sedan man åt det! Ska sitta fint i kistan sen ska ni veta. Känns som dagen är snart över. Antar att smsen fördriver tiden rätt bra. Det går liksom fortare tycker jag. Kul att smsa också. På tal om sms så ska jag skriva till Fredrik.

Snart har man 2 nya filmer i postlådan också, kommer blöda i ögonen innan jag är färdig med dom ska ni veta! Hoho! Lyssnar på partylistan på Spotify, taggar inför Ankan för fullrulle! Tror halva klassen ska dit men det är bara jag som härjar i min lilla ensamhet? Får nog skicka runt lite myror till dom andra, så dom börjar shake some ass!

Eftersom jag inte har så mycket att säga så fårgar jag er nu: Hur ser ni på livet? Skapades vi genom apans utvecklign eller var det gud som skapade oss? Hoho, kan bli intressant detta!


Blå, blå ögon lovade att du var bara min!

Hello!

Ja, ska det fortsätta med dålig sömn framöver? Är det något dåligt som kommer hända eftersom jag inte sover? Usch, har ont i ögonen nu bara för jag inte sover som jag ska. Lägger mig och försöker i kanske en timme innan det verkligen händer något. Sedan vaknar jag efter halvtid och försöker somna om IGEN tills klockan ringer. Idag smsa MLi 5 min innan klockan så kände att jag kan få ligga i sängen de 5 minutrarna. Yay me..

Har fixat allt på kort tid vilket känns helt okej faktiskt. Brukar ju alltid vara dryg och stressa in i det sista men nu vart jag tidigt ute. Bra Anna! Lyssnar på Zekes, finaste rösten och finaste texterna ever! Dom var med i Dansbandskampen, vet dock inte vilken placering. Dom finns på Spotify för er som är nyfikna!

Men titeln tillhör inte Zekes minsann. Det är Wahlströms som sjunger och den finns även den på Spotify. Lyssnade på den i helgen och fötterna började twista. Kom att tänka på vad jag smälter för när det gäller killar. Kanske kan styra en lista som ni sedan kan vara med och påpeka? Det spörs senare idag!

Hoppas ni får en bra dag så hörs vi senare!

To night gonna be a good night?

Hello!

Ja, nu väntar sängen för min del. Filmen är slut och jag snackar med systeryster i Norge. Hon har hittat min student klänning i Norge och jag är förälskad. Dock är priset inget jag skulle vilja betala själv. Det är ett helt studiebidrag och jag vet inte ens om den sitter snyggt. Dagens ilandsproblem!

Syrran kommer hem på onsdag, yay! Då är jag ju på party och hon kanske är villig att hämta mig om jag har turen på min sida? Får styra det där. Ankan väntar och jag undrar hur många som är taggade, är du?

Godnatt på er, tagga inför onsdag nu! Då är de rullande höfter och rumba som gäller!

To night gonna be a good night?

Hello!

Ja, nu väntar sängen för min del. Filmen är slut och jag snackar med systeryster i Norge. Hon har hittat min student klänning i Norge och jag är förälskad. Dock är priset inget jag skulle vilja betala själv. Det är ett helt studiebidrag och jag vet inte ens om den sitter snyggt. Dagens ilandsproblem!

Syrran kommer hem på onsdag, yay! Då är jag ju på party och hon kanske är villig att hämta mig om jag har turen på min sida? Får styra det där. Ankan väntar och jag undrar hur många som är taggade, är du?

Godnatt på er, tagga inför onsdag nu! Då är de rullande höfter och rumba som gäller!

Tidsfördriv..

Hello!

Ja, det är lite drygt att få tiden att gå nu känner jag. Tur att det är läggdags snart. Sängen känns otroligt lockande. Har fördrivit tiden med att photoshoppa en bild på mig själv och Johan Falk. Inte för att jag gillar Johan Falk är något som jag gärna vill se varje söndag men de går väl.

Nu fick jag ett telefonsamtal så nu har jag ju något att göra. Bjuder på bilden jag gjorde förut så hörs vi snart!


Hur ska man avrunda denna vecka?

Hello!

Ja, nu är jag mätt och belåten. Har pysslat lite med designen själv. Lite skoj faktiskt. Är lite sliten men ska inte sova än. Måste läsa igenom häftet som vi har prov på imorn. Feting ork med prov egentligen men vad gör man inte för betygen? Det är ju trotsallt dem som avgör vad du får göra i ditt liv. Usch, tänk att några bokstäver kan bestämma ens framtid. Det låter ju nästan läskigt.

Har fixat in Bloggpartner på sidan och sedan har jag fixat ett snyggt avslut i inläggen så slipper jag skriver det varje gång. Hoppas ni tycker det är lika nice som jag! Det är ju lite intressant att veta vad ni tycker, så vi gör såhär: Släng in en kommentar och säg rak och ärligt vad ni tycker om den nya designen. Eftersom jag har haft problem med kommentarerna förut så har jag inte kunna gjort detta tidigare.

Nu väntar de där häftet som ligger på golvet! Vi hörs senare!

HOHO! Ny design!

Hello!

Ja, nu har man inskaffat ny design. Den är gjord av Zandra och hon är king! Jag känner mig riktigt nöjd ska ni veta. Vill ni se hennes blogg gå in på: http://counting.blogg.se/. Hon hade utlottning idag av 2 stycken andra designer som gick på en gång! Man hann inte med, men nu fick hon fira händer med min blogg och den sitta som handen i hansken!

Jag vet inte om det har något med att Zandra fifflat med designen men nu går det att kommentera! Hoppas ni utnyttjar det nu och kommenterar i mängder because I LOVE IT! Feedback är något som håller många bloggar vakna och uppdaterade! Hur härligt är det inte? HOHO!

Nu ska jag plugga vidare, vi hörs!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander


Plugg med uppsatt lugg!

Hello!

Ja, hoho nu kände jag mig fyndig där med titeln minsann! Min lugg är ju så cp nu så de fanns inget annat sätt än att tvångshålla den med spännen minsann. Ska ta och tvätta håret sen känner jag, det är itne lortigt men de känns liksom inte fresht för 70 spänn. Ska fixa det ikväll också så slipper jag det till morgonen!

Ska ju som sagt plugga, har ett prov imorn som jag känner mig ganska säker på att det kommer gå bra? Den känslan har man ju inte haft sedan man gick i 8an typ. Det är iaf Arbetsmiljö och säkerhet, inte så svårt ämne om man har hängt med på lektionerna och jag har redan gjort en del av frågorna. Dock har jag missat en del annat som troligen kommer att komma med. Det är med kvinnorna? Körde vi den på en lektion? Får faila på den biten om jag inte känner igen mig då.

Sitter och lyssnat på Best of 80's music. HAHA, syrran som har styr ihop om hon inte kopierat från någon sån skiva som faktiskt finns? Den heter inte Best of 80's men det är en massa gamla godingar från 80-talet. Satte nyss på tvätten som jag la in igår. Så man har lite kläder att ha på sig nu till veckan. Saknar ju lite kläder ibland.

Imorn är det prov och så ska vi uppträda en dans inför klassen, på scenen i Aulan? Är de nu man ska börja fundera på varför man aldrig började på dans fast det är så äckligt roligt? Jo tack! På tisdag är det bad, skit kul! Det är synd att man inte kan dra med sig någon och bara bada i simhallen någon gång. Ska höra med Linnea ja, kan bli skoj om man leker och slipper tänka på motion för en gångs skull! Onsdag är det ju bara en lektion som vanligt och torsdag är det sista dagen sedan är det lov.

Just nu känns inte lov aktuellt. Har jag blivit sjuk? Kanske har med att göra att jag sov otroligt dåligt inatt fast jag var så himla trött. Somnade vid halv 1, runt kvart över 2 fick jag ett samtal. Blev min bön hörd där angående att någon skulle ringa? Typ en timme efter så får jag sms från olika håll i Värmland, jisses! Fullrulle kanelbulle? Sedan vaknade jag vid 6 tiden och tillslut vid 9 tiden, eller nu 10 tiden eftersom det är sommartid. Kände att jag ville sova ut men liktförbannat kan jag inte somna om. Så jag låg och drog mig och typ halvsov. Sedan gav jag upp.

Ja, som ni vet så ska jag plugga nu, sedan får jag se vad man hittar på. Ska styra upp det mesta nu. Funderar på att släppa den där bomben snart som liksom har fått mig på sne de senaste 2 månaderna. Alla vet ju typ om det nu så vad gör det om jag säger det här? Vi får se, skriver troligen när jag känner mig redo för det. Nu väntar plugget, vi hörs!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Lite låtar att lyssna på, från mig till er!

Hello!

Ja, jag fastnade vid datorn som vanligt. Gjorde inte det jag skulle men allt är iaf gjort nu! Jag kollade in min Bloglovin som jag inte besöker så ofta nu för tiden. Det är minst 100 inlägg per dag och jag prioriterar annat. Blir oftast på helgerna jag tar igen läsningen. Men jisses, jag känner mig riktigt efter nu i blogg världen. Har tiden gått fort eller har jag bara missat tåget? Foki är i Tokyo, Kenza är utomlands, Uppdrag granskning får Linda B riktigt arg (fullt förståligt! Jag är inte så snäll jag nu heller).. vart har jag varit? Får bli lite skärpning på bloggfronten. Bunny är en härlig tjej, besök henne! http://bunnys.se

När jag satt och läste alla 198 inlägg så kom en del låtar fram som är så otroligt fina och väldigt mysiga fram. Något nytt för mig men även en nostalgi trip! Tänkte jag skulle bjuda på en jag lyssnat på tidigare idag också. Har rotat fram alla brända skivor syrran har här nere, mycket smått och gott kan jag säga er!

Stanfour - I will be (http://saramedsinrocktiara.blogg.se)
Låten är riktigt fin och hennes blogg är unik. Det hon skriver är rena känslor. Man ser känslorna hon har. När jag skriver om mina känslor så är det rakt från hjärtat. På det viset kan jag känna igen mig på det sättet hon skriver. Hon är en stark tjej som kommer komma långt här i livet!




Westlife - My love (http://jooannas.blogg.se)
En bakåtresa utan dess like! Hennes beskrivelse om kärleken vid 9 års ålder, den är ju klockren! Det var verkligen den där tiden man gick på rad för att pussa killarna och dansade tryckare. Den påminner mig om musiken vi hade i 4-6an. Istället för musik hade vi disco, alla dansade istället för att sjunga. Haha, på den tiden äventyrade man verkligen med varandra! Joanna är en tjej jag upptäckte genom serien Tonårsliv som gick på SVT. Hon har kämpat med sin anorexi och visar upp det för hela Sverige, hur modigt är inte det? SO jag uppfattar henne är hon en glad och sprallig person. Skulle nog komma bra överens med henne om jag kände henne i verkligheten.




C21 - Stuck in my heart.
Lyssnade på den tidigare idag och jag är förälskad. Att höra killar om kärlek är sådär overkligt på ett sätt. Det är kanske för att jag inte upptäckt hur kärleken är än. Men den får mig iaf att flyga iväg bort från vår planet för en stund. En gammal låt som man känner igen och kan texten på även om man inte minns vilka det är som sjunger. Kan varna för er att den kan få er att bli lite blödig. Iallafall om man är nere i en svacka och myssjuk till 1000!




Det var allt från mig ikväll, enjoy!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Zekes - Yummie?

Hello!

Ja, nu är jag så rastlös att jag ska bara hänga tvätten sedan blir det sängen. Är irriterad känner jag, kanske för jag är trött? Tror nog det. Ska försöka få det undan fort så är det bara sängen som gäller sen. Blir nog Peter Pan att somna till som alla andra nätter. Man får ju lite hopp om att någon där ute i stora vida världen vill SKEDA. JA, MLI! SKEDA!

Godnatt på er där ute, ring och underhåll mig!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Tröttare kan ingen vara..

Hello!

Ja, nu är jag färdig med det mesta för idag! Gick ju som sagt 5 kilometer idag, dansade hiphop och sedan fick jag en jäkla fix idé att städa syrrans rum. Många tänker nu "Varför städar du inte ditt eget? Du är ju nästan känd för att ha stökigt liksom?", don't ask men jag tror det har med att göra att det är för stökigt. Man kan typ bara göra en kategori i taget sedan måste man ha dagars break och då hinner de komma tillbaka typ, haha.

Ibland kan jag få världens fullrullekanelbulle och kör verkligen järnet när det gäller. Nu gjorde jag det med syrrans rum och det är rent och snyggt nu. La även ner en massa böcker jag har i en låda så jag får plats med annat i mitt rum. Step by step, eller vad säger ni?

Jag är otroligt trött nu ska ni veta. Klockan är snart halv 9 på en lördag kväll och sängen känns äckligt lockande. Skulle vara nice om man vart piggare och kunde dra på party eller liknande, men cashen finns inte. Dom kommer på onsdag och då är det party. Så nu sitter jag sysslolös, blir nog någon film skulle jag tro. Frågan är vilken? Fick sms igår angående filmer som jag väntat på i några månader nu, dom är på väg! Vilken lycka! Jag ska gifta mig med Avatar och vänstra med Sherlock Holmes nästa vecka. Det känns ju lite taskigt men vilken lycka! Mohaha!

Ikväll hade jag planer på att duscha och göra mig iordning BARA FÖR ATT. Inga tänk på att någon skulle komma eller ringa efter mig, bara göra mig iordning. Men jag orkar inte ens det. Jag vill bara somna in och typ aldrig mer vakna för sängen är så himla underbar. Tydligen är det Earth Hour nu så man ska släcka allt som finns. Anna har släckt och datorn går på sitt egna batteri. Lovely!

Nu orkar inte jag skriva mer, får se om jag somnar eller om jag skriver senare!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Schliten men kör iaf! Lika bra när man ändå är på G!

Hello!

Ja, nu har man gått 5144 meter idag. Känns inte så illa pinkat för att vara en latmask. Har både gått och sprungit för att hålla flåset igång, kört lite utfall så man känner sig riktigt mör nu i benen. Svettig som en apa är jag också, möms! Nu är nog många som är sögna på närhet när man doftar så gott! Tänkte jag skulle dra igång lite HipHopABS, like bra att köra på när man ändå är på gång eller vad säger ni?

Fick mig en liten break hos mormor där jag fick både pengar, mjölk och träffa släkt. Kändes rätt nice. Våran klass ska ska nämligen till Magaluf i slutet av maj och samlar därför ihop pengar för att kunna komma iväg!

Just nu är det platspåsar som är på G! 100 st 2 liters och 50 3 liters påsar för 60 kr. Dom är riktigt bra och håller länge ska ni veta. Så är ni i behov av plastpåsar så finns det att köpa hos oss! Snart kommer även en omgång av godis som vi ska sälja. Det är en godispåse blandad med Mars, Japp, Snickers, Bounty mm och den kostar 25 kr. Är ni sugna så är det bara att säga till, dom håller länge om ni inte är sådana som äter upp det på en helg. Är ni sugna på att köpa en HEL låda med godis, kanske ge bort i present eller något annat skoj så kostar en låda 350 kr.

Våran kära mentor Karolina hjälper oss också genom ett lotteri där hon bidrar med en tavla hon har målat. 20 kr lotten och för att se vilka andra verk hon har gjort gå in på http://karolinanolin.se/ , där finner ni alla hennes utställningar och alla hennes bilder som hon gjort. Frågar ni mig så skulle jag mer än gärna vilja en av hennes tavlor, så om ni tänker som min mormor gör "Vinner jag så får du den i present" så har ni en bra billig present till mig när jag kanske fyller år eller när jag tar studenten. Eller ni själva tycker tavlorna är rätt för er och något ni skulle vilja ha i ett rum hemma så är det fina fisken med 20 spänn för den isf!

Nu ska jag sätta på HipHopABS, vi hörs lite senare!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Är man crazy om man går upp halv 10 en lördag?

Hello!

Ja, här sitter jag nästintill nyvaken och funderar på vad ni skulle tycka om att gå upp så tidigt när man ändå är ledig. Surebabylår, klockan är 10 nu. Men det är tidigt för mig, därför jag är fundersam om ni typ "Vad gör du uppe nu?". Haha, dom som känner mig skulle nog bli lite fundersamma. Då menar jag inte alla utan dom som faktiskt ofta skedar med mig exempelvis.

Jag har planer på att dra mig ut i slaskvädret och spring lite. Blev riktigt inspirerad i torsdag då jag och Linnea stod på rullbandet. Vore ju nice om man kunde komma igång själv nu när S.A.T.S inte tar emot mig efter 31 Mars. Letar efter sportbhn som är spårlöst försvunnen. Den ligger garanterat med alla andra svarta kläder fast jag tittade igenom förut. Ska ha så mycket kläder som möjligt på mig. Inte bara för att det kan vara kallt ute, utan för att få svettas mera!

Igår var man ute på ett äventyr som bara varade 3 timmar. Dofterna, sakerna och hela omgivningen var som förr. Allting var precis som det var för flera månader sen. Lite annorlunda med en massa saker borta kanske men det är ju så det blir med tiden. Lite synd, men ändå rätt så bra. Jag känner ingen tyngre saknad på samma sätt som jag gjort tidigare och det känns skönt.

Man saknar ju alltid på ett eller annat sätt olika saker. En person man haft något fint tillsammans med, en plats där något speciellt kanske hänt eller ett husdjur som man är evigt trogen till. Jag saknar väldigt mycket här i livet men det hindrar mig inte för att fortsätta. Många gånger skulle jag vilja ha tillbaka allt jag har förlorat, men hade jag inte förlorat det så hade jag inte blivit så stark som jag är just nu. Jag tittar alltid tillbaka och tänker på hur det var då, minnen som aldrig försvinner. Då kan det gå lätt nedför i mitt humör. Jag vet att jag kommer i svackor ibland och gnäller för jämnan, men det är så att vara människa. Man gnäller för att få lite tröst och uppmärksamhet, sedan ger det sig. Även om inte det tuffaste sakerna sker dig så kan du ändå vara otroligt stark på ett eller annat sätt. Det handlar nog en hel del om hur du tacklar situationer och sedan handlar dig igenom dem. Man lär sig med tiden!

Nej, nu ska jag inte skriva krönika här utan dra mig ut i det äckliga vädret. Med ipod i högsta hugg och energin sprutande ur mitt ansikte. A happy bird is in me! Have everybody heard about the bird? Hörs senare, haha!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Nostalgi utan dess like!

Hello!

Ja, nog med att jag snackar om nostalgi hela tiden men detta slår allt! Jag ska nu ut på äventyr och uppleva nostalgin på högsta nivå. Jag är riktigt nervös ska ni veta. Min överläpp började rycka förut? Tecken på hög nervositet? Jag vet inte jag, men ska ut på äventyr nu iaf. Kanske berättar imorn hur det gick!

Dagens låt: Whitney Houston - Greastest love of all

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Liten frukostbreak!

Hello!

Ja, eftersom jag bara åt ett ägg imorse kände jag att jag var tvungen att fylla på tanken lite. Så man inte somnar in här. Snart är MLi på ingång och då är jag nog klar med APU uppgiften sen, härligt! Jag var och köpte en liten festis så sockret ruser och en grovfralla med ost och paprika emellan.

Så nu kör jag lite fritt, sedan kör jag på igen!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Stolt och i full gång!

Hello!

Ja, jag körde fast lite på en uppgift så jag tänkte jag skriver några rader innan jag får hjälp! Jag är i fullgång med plugget och det RULLAR gott folk, det RULLAR! Att ha detta flytet känns underbart ska ni veta. Det är precis som jag nämnde tidigare att det är bara en sak som gäller nu. Den känslan är tillbaka! Jag känner mig stolt över mig själv att jag tog tummen i röven och verkligen försöker styra upp detta vi kallar liv! Det enda som saknas finns inte, jag saknar inget och det känns underbart!

Blir helt till mig när jag har tanken i skallen. Blir lite bortanför ämnet jag skriver nu men när jag får säga vad jag tycker och tänker så går allting oftast bra. Ska skriva lite på slutuppgiften så den är borta. Då är det nästan bara prov kvar och det är något jag måste göra. Vill få minst VG i historia eftersom det är ett ämne jag starkt är intresserad av och faktiskt lägger ner mig i.

Nej nu återgår jag till arbetet, jag är stolt gott folk! Jag är stolt!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Ovanligt positiv, snälla gud låt det inte vända!

Hello!

Ja, nu sitter man i skolan och pluggar som en och en annan bokmal. Feting nice att jag är så duktig egentligen. Extra cred till mig själv! Börjar ju 11.05 och jag kom till skolan 07.27, kan man kanske få bättre betyg för bra närvaro? Hoho. Nu är det ju så att jag har en del att göra och jag bockar av de som ska in först. Typ APU uppgiften som jag haft ett helt år på mig att göra. Nu är vi inte sysslolösa längre gott folk! Iofs har vi aldrig varit det, vi har bara sparat det bästa till sist!

För att vara riktigt schelten och trött så ä jag ovanligt positiv. Kan det vara för att jag har egen dator och kan styra och ställa som jag vill? Kan gå in på vilken sida jag vill och installera vad jag vill? Jag vet inte jag, det är lite intressant tycker jag.

Jag trodde inte jag skulle få några motgångar idag men det började ju direkt jag kom utanför dörren. Farlig verklighet vi lever i! Glömde halsduk så jag kommer ju frysa som en kamel på Antarktis när jag kommit upp till Sunne. Men positiv är jag ändå! Sitter här med en hög av uppgifter och ändå är jag positiv. Hoppas detta inte vänder, jag vill vara positiv idag! Iofs blir det vad jag gör det till, men det är inte så lätt när man inte kan styra vissa saker t ex buss/tåg.

Nu ska jag plugga järnet. MLi ska få kolla igenom och sedan är det bara att skicka in. Jag skriver om jag blir allt för uttråkad. Men hoppas ni har det bra iaf!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Dagens oxe!

Hello!

Ja, jag vill bara tillägga att mitt horoskop ser lovande ut idag. "Sådant som rör kommunikation, möten och transporter fungerar helt smärtfritt idag. När människor är tillmötesgående lyckas man också med det mesta.". Känns helskönt med tanke på att jag alltid är så stressad. Så alla oxar där ute, ni kommer ha en bra dag!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander


Idag får man svettas!

Hello!

Ja, nu är man verkligen uppe med tuppen innan skolan drar igång. Idag börjar jag egentligen 11.05 men ska till skolan och köra järnet iaf. Kanske fixa en och en annan uppgift. Kan behövas ska ni veta! Alla blir så chockade över vad jag har efter mig fast listan är full av saker som vi SKA göra också. Så det ser ju värre ut på papper än vad det är!

Idag så är det en svenska lektion efter det bär det av mot Sunne där man ska traska runt tills känner att mögglet börjar komma. Ska lämna bilderna på HK sedan får vi se vad klockan är. Väl tillbaka i stan ska jag iaf träna och kanske ska en sväng till Ida. Det spörs på klockan minsann. Är hemma runt halv 10-10 ikväll iaf. Men jag skriver senare, datorn ska med till skolan idag!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

For once in your life be a man.

Hello!

Ja, nu diggar man lite Aqua - Be a man såhär innan drömdags! Jag har mött EN kille i mitt liv som varit äckligt ärlig mot mig. Han kunde verkligen säga vad han tyckte och tänkte, vet ni vad? Jag blev aldrig ledsen för det. Det är nog det jag gillar mycket hos honom också. Han kunde liksom säga precis hur jag såg ut utan att dra en "du är ju smal!". Han var ärlig och ärlighet är viktigt hos mig. Det var även han som tipsade mig om Män är från Mars, Kvinnor är från Venus. Antar att han kan den utantill med tanke på att det inte blev missförstånd någongång. Han förstod ju mig och varför jag är som jag är. Så nu killar, ni där ut i när och fjärran! Säg vad ni tycker och tänker, gå inte in i grottan och göm er samt era känslor. Säga rakt ut och dra inte på det, det blir bara jobbigt för er då. Eller ja, det KAN bli jobbigt. FOR ONCE IN YOUR LIFE BE A MAN!

Imorn är det upp tidigt och ut på äventyr ut i Värmlandsskogarna mot Sagolika Sunne. Känns lite sådär när det gäller väntan och sånt men jag är så fantasirik så jag finner något att sysselsätta mig med. När jag kommit tillbaka efter min upptäcksfärd så ska jag träna tills fötterna blöder och svetten är som Nilen. Ska även hälsa på Ida innan jag ska hämta mor som är ute på lite umgåskväll med tjejorna!

Men nu ska jag sova, får se om jag kommer upp annars får jag stressa imorn. Godnatt på er!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

What's wierd about it?

Hello!

Ja, man har precis kommit hem från en tur i våra fina kommun. Hämta upp lite beställning och nu sitter jag malligt och glor in mitt köp. Nu ska vi se om den funkar också annars är det raka vägen home to heaven. Blev så förvånad över att den var så STOR. Har bara minne av att det var en liten sak men icke!

Idag såg vi på film på Historian, Pojken i randig pyjamas. Vi har bara sett 45 min men den är riktigt bra iaf. Vill ha den i min filmhylla. Innan historian hade vi klassråd och fika. Vi inväntade Karolina och John som senare kom in på Historian istället. Tänk vilken liten bebis han var! Man blir ju sugen på att ha en egen men det blir inte än på några år, don't worry lads! Ingen babyhunt här inte, haha!

När jag kom hem så åt jag och sov ungefär en timme. Det var skönt som vanligt. Drömde dock inga sjuka grejer, kanske är bäst that way. Kanske blir rädd för folk om jag fortsätter drömma så konstiga grejer om dom. Innan jag blundade ögonen så kom Sara förbi och lämnade biljetterna som jag ska ge till pojkarna. Tack gumman! Skönt att se henne lite oftare nu än tidigare. Hinner ju inte med så mycket nu när det är skola all the way.

Nu ska jag byta lakan i sängen IGEN! Inte för jag vill utan för jag måste. Min kära mästerskedare Missi har nämligen med hela utemiljön dragit med diverse gruskorn och lort in i sängen samt rum. Så det är lite kattfötter i sängen och på golvet. Sjukt jobbigt att byta när man egentligen inte ska behöva. Måste katter vara så jävliga av sig och göra så med flit? Dom kan väl som vi, skrapa bort under tassarna på dörrmattan innan dom går in?

Nu ska jag iaf duscha, byta lakan och hoppas att min oro i kroppen försvinner. Vet inte varför men känner en dålig magkänsla. Usch, fy bubblan! Får se om jag skriver senare.

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Bakom mina solglasögon..

Hello!

Ja, nu ska man snart dra iväg mot HUC. Skippade bussen och smsade Linn angående skjutsen hon erbjöd igår. Tack så mycket! Hon kommer vid halv 11 tiden så man sitter ju här redo minsann.

Har varit vaken sen typ 8 tiden och har bara softat mig igenom dessa timmar som gått. Jag har duschat, ätit, sminkat mig, fixat frillen och tagit på mig kläder. Ibland är det nice att ta det lugnt ska jag säga er, något jag gör allt för sällan. Borde nog fixa till lite softischtime for my own some time. Det är nog bra för både hjärta och hjärna för den delen också!

Bakom mina solglasögon, kan jag vara mig själv!



Ska packa det sista nu och sedan bär det av. Är hemma om några timmar igen. Ha en bra dag!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Nice sleep!

Hello!

Ja, nu sitter man här nyvaken. Jisses, denna natt har varit underbart skön. Ingenting som har stört mig som fått migg att vakna eller som stört min sömn. Mera sådana här nätter tack! Ska gå på en buss om cirkus en timme som jag ska åka med hade jag tänk. Så jag måste börja göra mig iordning nu.

Idag är det Klassråd och Karolina kommer med sin lille John. Ska bli spännande och se vad som fanns i den där fotbollen på hennes mage! Sedan är det historia som jag måste kolla upp en massa med. Det ska bli kul detta. Känns som att denna dagen kan bli helt okej bra iaf.

Ha en bra dag!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Home, sweet home.

Hello!

Ja, nu är jag hemma. Sliten som ett djur efter en vild jakt på föda. Trodde ryggen skulle gå av tidigare alltså. Sovmorgon imorn iaf. GÖTT! Home, sweet home minsann, kan det bli bättre? Nu väntar sängen, godnatt på er!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Snart slut och snart jobb!

Hello!

JA, schleten som en oxe sitter jag här nu på sista lektionen. Dirren in till stan väntar Teater jobb är jag är FETING osugen på det minsann. Tur att jag har fixat bil iaf så man kommer hem i tid. Men nu väntar något annat. Anna orkar inte skriva nu. Hörs senare!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

I watch you when you are sleeping.

Hello!

Ja, vaken som ett grottmongo är jag nu. Vet inte vad jag ska ha med mig till skolan precis. Det står liksom stilla där inne. Snart går bussen också vilket inte gör saken bättre. Sedan sov jag en halvtimme extra idag, tänk om jag inte bett någon ringa och väcka mig? då hade jag fortfarande sovit nu!

Hade en sjuk dröm inatt också. Freddie var med, hans farbror Kurt, Moa med familj, Linn, mamma och pappa, Cubiz, sedan kom ju typ halva Deje för Freddie och Kurt hade fest? Det var så många med att jag inte minns allihopa. Jag var chaufför och blev påkörd vid förar sidan. Dörren var helt inpucklad och jag fattar inte hur det gick till eftersom jag var helskinnad. Då gick jag ju ofc till min mor för att berätta då fick jag för mig att det var mormor och morfars, mamma berättade att de hade nämligen krockat med Peter? Sedan "glömde" jag att det var Moas bil, kan det bli sjukare? Det var vårtsvin som var farligare än normalt där som sperminerade mig? Även så gjorde Freddies varg. Inge förnedrad jag kände mig efter det. Vad händer typ? Eftersom det var party så blev ju typ ALLA drygare än normalt så jag bröt ju ihop i drömmen. Sedan slutade hela cirkusen med att jag inte kunde andas. Då vaknade jag till och kunde inte somna om för några minuter. Var rädd i kroppen liksom.

Idag är det teater på schemat, får se om man kan styra skjuts eller bil. Vore nice med morfars sköna kärra genom värmlandsskogarna. Dunka, dunka det kan få vad som helst att funka! Men nu ska jag klä på mig och kanske ta en liten klick med smink på mig. Finns tid och ork lägger jag ner mig minsann! Hoppas ni får en bra dag!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Tänk vad tiden gör med en..

Hello!

Ja, nu har jag duschat och inte gjort så mycket mer än att ta kort på min nya frill, redigerat bilder och lagt in på bilddagboken. På många sätt är ju bdb bra för man blir påminnd om minnen som man kan bevara längre fram i livet. "Idag" den 22 Mars hade Mimmi blivit 13 år och tanken på att hon är borta kan jag inte riktigt ta grepp om. Hon har det bättre där hon är nu och jag är glad att hon har det bra. Men tänk om hon levde nu?

Det är egentligen ofattbart vad tiden gör med ens hjärna, ens tankar och känslor. Jag minns som det var igår då hon somnade in och inte fanns hos oss längre. Men ändå är det lite mer än 1 år sedan nu. På något sätt känns det som att många saker kommer före tanken av henne. Det skrämmer mig lite. Jag vill aldrig glömma min bästa vän. Det är ju så tomt även om vi har 2 katter här i huset. Allt är som vanligt men inget är som förr.

Jag la in min senaste novell om Mimmi på bilddagboken och tänkte göra det här också. Jag vill visa att min kärlek till min bästa vän inte kommer förloras. Hon har en stor plats i mitt hjärta och det är där hon är när jag går tillbaka och tänker på minnen vi har tillsammans. Saknar henne enormt, min ögonsten. Som jag tidigare sagt är jag väldigt rädd för förändring av det som är vardagsmat för mig. Att hon försvann var en stor grej för mig. Vem skulle jag nu gå ut på promenad med som bara fanns där utan att ord behövde sägas? Vem skulle tränga sig in i sängen och ta så stor plats som möjligt? Det är sådana där bitar som man inte glömmer. Som min mamma sa innan hon somnade in "Det kommer sitta på hornhinnan hela livet Anna".

Leann Rimes - How do I live




Idag hade du blivit 13 år hjärtat. Jag saknar dig.

Min senaste novell om dig mitt hjärta.


Varför blev det såhär? Vi skulle ju dela allt tillsammans.
Jag som skulle ha med dig till olika platser i världen,
bara för att du skulle få se hur det ser ut på andra sidan av vårt staket.
Du skulle få sitta fram bredvid mig när jag fått körkort och bil.
Vi satt ju och väntade på att snön skulle töa och marken bli grön.
Så vi kunde gå till vår plats vid älven igen. Varför försvann de stunder vi väntat på?

Allting började i november förra året.
Jag kom hem efter en sen dag i skolan då min lilla syster kommer fram
och berättar för mig att Mimmi inte vill gå på sitt ena ben.
Jag bar upp henne till min säng så hon kunde få vila upp sig.
Där låg hon i timmar bredvid mina fötter. Hörde några tunga suckningar från hennes trötta lungor. 
När hon kände att hon legat i sängen tillräckligt så hoppade hon ur sängen precis som om ingenting hade hänt,
benet var som vanligt. Vad var det som hade hänt med hennes ben?

Efter jul och nyårsfirande gick livet som vanligt.
Snön var framme och Mimmi var som förälskad i det fluffiga kristalltäcket.
Sprang hon inte runt som en dåre så snön sprutade, var det nosen som pekade långt nere i snön.
Precis som strutsen gömmer sitt huvud i marken. Lyckan som strålade runt henne, var otänkbar.
Ingen skulle kunna uppleva samma lycka som hon gjorde då snön låg på marken och fastnade som is under hennes mjuka tassar.

En dag i februari när jag kom hem från skolan så gick inte min älskling på sitt högra ben.
Den maktlösa känslan av att inte veta vad som hänt eller att hjälpa henne var hemsk. Oförklarlig.
Varför haltar hon? Har hon ont eller har hon blockerat smärtan? Kommer hon bli bra?
Tankarna om vad som skulle kunna hända fick mig på spänn. Vad gör man när man inte kan hjälpa sin bästa vän?

Fick hjälpa mitt hjärta upp och ner för trappen för hon inte skulle få ont i benet.
Hon var med mig överallt. Soffan, köket, ja till och med sov bredvid mig i min säng som hon alltid brukar göra.
Promenader blev det som alltid men kortare. Hon orkade inte längre än till kanten av vårt kvarter. 
Efter ett samtal till veterinären fick vi veta att det kan vara en sträckning så vi skulle vänta några
dagar för att ge henne en chans för förbättring. Blev det inte bättre skulle vi åka dit.

Under denna tid hade jag en Norge resa planerad. Med tanke på vad som cirkulerade runt om min ögonsten,
vad som skulle kunna hända om jag var borta gav mig ångest. Vad ska jag göra när hjärtat är 20 mil ifrån mig?
Hur ska jag kunna hjälpa henne? Fick åka i alla fall, fanns ingen återvändo.
Väl i Norge satt jag nervös och spänd över vad som pågick hemma. Hur var det med henne?

Fick en bild på henne med ett grönt bandage runt benet en kväll. Det hade gått bra med henne.
Enligt veterinären hade hon fått en spricka. Dom skulle höra av sig om det var något mer än bara det.

En stor sten föll från mina axlar när jag såg bilden på henne.
Det kändes bra att veta att allt skulle bli som vanligt igen.
Man kom tillbaka till vardagen och min baby skulle äntligen bli frisk och gå på benet igen.

Kvällen jag och min syster kom hem möttes vi av en underbart vacker Golden retriever utan det gröna bandaget.
Det första jag sa till mitt hjärta var ”Vart har du gjort av bandaget gumman?”.
Efter att ha frågat henne ett par gånger hör jag en stark röst från min mamma.
”Det är ingen idé att ha på henne bandaget, har vi på henne det lider hon bara”.

Sprickan i hennes ben var cancer. Skelettcancer. Min vän ska dö och jag kan inget göra.
Vad händer när ens bästa vän står sida vid sida med döden och du kan inte göra något?
Avlivning. Det ekade i huvudet på mig. Min bästa vän ska försvinna, förevigt. Vad gör jag nu?

Dagen vi tog bort min bästa vän var dagen då en del av mitt liv försvann.
Allt vi skulle uppleva tillsammans fick glömmas och det vi haft fick bli minnen.
Minnen som när vi badade vid sommarstugan då hon försökte rädda oss i vattnet då hon själv inte orkade.
Promenaderna längs älven till vår favorit plats.
Alla gånger hon sovit i min säng, tröstat mig när jag varit ledsen och skällt när jag varit lycklig.
Mimmi var bara inte en hund. Hon var en livskamrat, en vän. Hon gjorde livet värt att leva för, att kämpa för.
Mimmi höll gnistan vid liv in i det sista. Min baby.


Tvingar er inte att läsa, jag vill bara dela med mig av min berättelse till er. Hon är viktig för mig. Ni har säkert själva någon som är viktig för er. Tänk om en gång till om saker, en dag kanske du ångrar det.

Nu väntar min säng och tankar om en bättre plats bortom denna. Vore nice med en stuga mitt ute i ingenstans i ett annat land. Där man kunde gömma sig tills man kände att det är dags att blomma om på nytt! Godnatt på er där ute! Hoppas ni har bättre tankar än mig ikväll!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

SJUKTASTE DRÖMMEN EVER!

Hello!

Ja, nu blev man nyligen väckt. Sicken tur att folk vill mig väl och väcker mig så jag inte sover bort hela dygnet! Precis innan jag fick samtal så drömde jag det sjukaste jag någonsin drömt. Nog med att jag drömt att jag har dött genom att drunka och ingen hjälpte mig men detta var fasen när inpå döden detta också!

Vi har hos morfars bror Kurt av någon anledning. Jag hade köpte VÄRLDENS STÖRSTA chokladkaka till Malin med smarties i. Sedan vi väl där och efter ett tag började vi packa ihop. Sedan var Linnéa där också. Iaf var det kväll och snö ute fast vi satt ute precis som om det vore en sommarkväll? Nu kommer det sjuka, jag och min mor håller på att ställa in alla plaststolar som vi användt och så kommer det en rådjursfamilj med pappabock i högsta galopp emot ingången till plaststolsgrejen. Mamma rådjur och bebis rådjur sprang åt vänster medans pappa i fullkarriär skulle efter mig. Han med hornen skulle stånga ihjäl mig och jag tar till en plaststol och "slår" mot honom. Han springer runt och kör ett nytt varv. Denna gången slår jag till hans horn så det går av, precis som det kan göra i naturen när två bockar fightas. Då blir han ju lite smågalen och försvinner ut på gräsmattan som är full i snö. Sedan liksom ligger han där och typ ålar sig iväg?

Efter denna sjuka händelse så kom det en till rådjursfamilj och sprang förbi. Sedan vart det vatten överallt? Jag var i sommarkläder och vattnet var hur högt som helst? HELWIERDO! Det var precis som att vattnet bara var på ett ställe. Jag var typ i detta vatten, fastnade i en virvel som gick ner mot avloppet och sedan simmade ut och kom gående på vägen? Det är så svårt att förklara så ni fattar det nog inte ens. Jimmi och Richards pappa Kent var där och heja på mig. Jag och Linnea fick för oss att vi skulle till S.A.T.S och SIMMA?! Vart är den poolen liksom? Inne på S.A.T.S vart det typ som ett äventyrsbad och grejjer. Sedan var vi tillbaka på mormor och morfars gata. Iaf så kom Aleksander och Doff, dom tittar ut ur en buske? What the F.. Dom var med typ Jonas Niklasson och Jojo? Denna drömmen blev ju bara konstigare och konstigare. Som tur var fick jag ett samtal och vaknade, hur hade det annars slutat?!

Ja jag kan säga att jag är glad att jag lever HÄR och inte i den drömmen jag nyss varit i alltså. Jisses, man blir ju mörkrädd! Ska man våga somna ensam inatt? Det är frågan! Men nu har jag fått annat att tänka på vilket är tur! Har styrt upp lite inbjudningar till sexpartyt jag tänkt ha. Fått 2 napp redan och vet att en del kommer garanterat säga ja iaf. Så det känns skönt! Kommer bli en kul kväll iaf!

Nu ska jag göra annat tror jag, blev varmt nu. Kanske slänger in en låt senare!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Want you more..

Hello!

Ja, nu sitter jag i sängen och spelar sönder If we ever meet agian. Den kommer ju garanterat vara utjötad till sommaren för min del. Inte bra att få så bra favoriter minsann! Är grymt trött så vet inte om sängen ska få sig en omgång av lite pyjamas, lite kropp och lite katthår? Eller om jag ska plugga trots mitt trötta huvud? Det spörs. Ska kolla vad jag har så får vi se vad jag pallar. Ska läsa MLis motivations lista!

Var ju som sagt modell tidigare och håret blev super! Mer uppklippt och jag ska köra lugg nu det sista innan studenten. Får se om man behåller den då eller om jag sparar ut. Det står mellan sagofrill och balfrill. Det ska ju inte bli för mycket. Då ser man ju inte äkta ut precis.

Nu ska jag göra annat, kolla gärna in Bloggpartners annonser! Inget måste att handla men kan finnas intressanta saker där som kanske kan komma till hands. Såg att de sålde "dust it" fast Lanzas då. De har ett annat namn på dom. 2 stycken för 199, fetnice! Vi hörs senare!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Jag glider..

Hello!

Ja, nu sitter vi i idrottshallen här i skolan och kollar på fotbollshuligans and crazy bitaches. Nejdå, vi har egentligen dans men eftersom jag och MLi redan vet hur vi ska do tha moves så har hon hjälp mig att plugga lite. Debattartikeln is long gone nu! Bara att klicka på Ullas mailadress och skicka iväg, feting nice!

Efter denna lektion blir det Religion och sedan far jag in mot storstan för makeover. Inte för att den blir så stor men vi får väl se vad dom gör med mitt hår. Ska försöka hitta något place att äta på inne i stan också, får se vad jag väljer. Har jag turen på min sida så har jag någon rolig filur att skriva med. Vi får se vem jag väljer! Har inte hört så mycket från Fredrik på sista tiden så man kanske ska skicka iväg ett sms för trevlighetens skull? Vore kul och se hur han har det!

Men nu ska MLi kolla Facebook sedan fortsätter jag min resa runt Karlstad. Ha de!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

What the F.. typ inga lektioner?!

Hello!

Ja, nu har jag hamnat på rätt ställe. Ligger nämligen i sängen och ska snart ta och bädda. Har ju lakan som är nytvättade, ska bli nice att sova på! Peter Pan såg jag förut innan kalaset och det är den jag ska sova till inatt. Tänk om jag skulle drömma om han igen, då skulle det vara feting skräll ska jag säga er! Peter Pan is the man in my life, him and no other forever and ever!

Fick några sms förut, en av dom var från MLi. Ser ut som att morgondagen ska bestå av plugg kanske? Får se men iaf hon tänkte vi skulle ta en tur på ett cafe och plugga på sånt jag har efter mig. TACK GUDINNAN MLi! Då tog jag och slog en pling till henne. Vinst mot Degerfors, grattis på er! Vi diskuterade veckans schema. Anna som trodde att det skulle vara 100% återställt hade ju feting fel. Både Håkan och Walkert är borta under denna vecka så det är ju luckor överallt.

Imorn har vi typ ingen lektion alls? På tisdag har vi religion och natur. På onsdag börjar vi inte förens halv 11. På torsdag slutar jag och MLi halv 10?! På fredag är det som vanligt och då slutar vi vid 12.05! Hur sjukt ser inte schemat ut liksom? Snacka om att ha det soft ändå! Ibland är det bra att ha Håkan iaf! Trots att han tvingade ut oss på 1,2 mil sträckan..

Imorn blir det alltså först idrott, sedan ska jag vara modell hos Linnea så man får håret klippt. Efter det blir det troligen MLi, beror nog på när Linnea är klar med mitt hår. Sedan hem. Har ju planerat att åka upp till Sunne och det är bestämdt att det blir torsdag. Eftersom vi slutar halv 10 så åker jag upp med halv 11 bussen/tåget. Sedan får jag väl traska runt där som ett grottmongo från Pluto, lämna lite stuff at HK när lunchen är över sedan vänta på tåget ner mot KD. Där väntar träning tills klockan är kvart över åka hemåt!

Hade en dålig magkänsla förut. Kände mig orolig och det är precis som att jag hade en känning av att det kommer hända något! Denna veckan som kommer nu blir nog rätt fartfylld så hoppas det blir on the safe side! Linn är ju i Norge nu hon så får hoppas att hon får jobb och att inte älgen kollar in i bilen! Vore feting onice om hon försvann, nu när hon har fått kisse och lägenhet. HAHA! Rätt schysst att tänka så liksom!

Nu ska jag bege mig mot drömmarnas land, Landet Ingenstans!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Fit for fight!

Hello!

Ja, nu har man varit på kalas då. Det vart mycket för min del i slutet kände jag. Det sista av tårtbiten ville inte ner. Men nu är vi hemma och jag är i fullt skå med att fixa min bärbara dator. Måste säga att jag är rätt glad att jag har 2 datorer. Man kan alltid ha en i reserv liksom! Håller just nu på att överföra ALLT som har värde från min bärbara till min externa hårdisk. Så nice!

Ska väl fortsätta med det tills tiden är inne för att kolla hur veckan ser ut. Imorn ska man ju klippa sig och innan det är det ju idrott. Går djupare in på det senare! Sedan på torsdag ska jag vara chaufför vilket är otroligt onice. Men då kan jag träna under tiden, det känns skönt! Kanske blir några pass? Får se hur helgen blir osv. Känns som det är något denna veckan, förutom att skolan blir 100% återställdt med vanliga lektioner osv. Jaja. det märks!

Nu ska duktiga Anna röjja järnet, i'm fit for fight ska jag säga er! Nu ska virusjäklarna dö och jag ska vara herran på täppan! Vi hörs senare!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Old 80's.

Hello!

Ja, nu har jag varit vaken sen halv 9. Vaknade upp på toalettgolvet minsann, tackar mor och far för golvvärmen där inne! Ska ta och käka lite nu om det går ner, sedan kanske se någon film. Ska på kalas senare också, kusseluren fyller 16! Får se om jag skriver mer senare. Min dator har ju fått nya vänner men det spörs, annars får ni ha en bra dag!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Pickalurven, me and Ronjano!

Hello!

Ja, nu har Ronjano kommit hit så nu börjar väl festen på 2 pers. Ska bara klä mig så börjar det. Fruktsallad får vi allt se om det blir av. Nu är jag rätt schleten men ska bli allt på pickalurven snart, let the party begin! Ni som vill kan ju höra av er! Vi kommer vara roliga! Annars får ni ha en bra kväll!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Orka virus.

Hello!

Ja, nu är det mesta på rullning. Jag skippar promenaden jag tänkt mig. Fick mig ju faktiskt en omgång igår. Men jag gick till affären och handlade. Sedan ska jag gå upp till affären med Ronjano också så jag får mig en liten promenix iaf. Ruskigt härligt väder ute så jag låter dörren vara öppen. Fresh air, love!

Sitter på lilla systers dator nu för min dator har fått världens invation av virus. Det värsta är att jag kan inte få bort det trots virusskyddet. Får se vad mamma kan göra åt saken. Riktigt tråkigt om saker på datorn skulle försvinna. Jäkla maskar och hästar!

Nu ska jag äta något men vet inte vad. Kassler med broccoli eller äggsmörgås? Jag vet inte, orkar inte göra iordning någon bigmeal heller. Ska snart iväg mot simhallen där Ronjano is having a party for some bunch of kids. Ska bli skönt att komma ut i solen igen. Nu styr jag mat, vi hörs!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Är solen ute är Anna ute!

Hello!

Ja, man har väl sovit till och från sedan halv 8 då man vaknade av ett sms! Var riktigt pigg där en sväng, trodde inte jag skulle somna om faktiskt. Men med fantasin så kan man somna fort, mysigt!

Idag blir det tvätt, handling och en jäkla massa motion. Nejda, vi ska inte kasta sten i glashus här men ska gå ut och gå i det fina vädret! Har ingen bil denna helg så ni ska ha skjuts, UP YOURS! Anna går av egen maskin och tänker inte bära iväg er till stationen ni ska till. Igår vart det bara tillfälligt och det var inte en bil av mina släktklenoder.

Just nu är jag jätte peppad? Kan det vara för kvällen som kommer senare idag kanske? Vore askul om det kom lite igenkända ansikten. Visst, jag och Ronjano har riktigt kul ihop men vore kul om det kom fler. Får se om Linn inte är för bakfull och kanske kommer? Det spörs. Lyssnar ju på Timbaland och Katy Perry, kanske det som triggar igång mig? Nu skulle jag kunna ha boxningspåse framför mig och bara slå energin ur mig, HÄRLIGT!

Nu beger jag mig ut innan denna peppning försvinner. Den behöver tills 110% om jag ska orka långa sträckor. Skriver nog senare när jag inte ser eller luktar morgontrött. Det luktar äckligt. Vi hörs!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

I'll never be the same!

Hello!

Ja, fullrulle kanelbulle eller vad säger ni? Denna "dagen" har gått åt till motion av alla dess former. Först en omgång på S.A.T.S, 8 km runt i Skåre och shopping för en härlig helg, kan det blir bättre? Jag kan säga att efter denna dos blev jag riktigt trött och jag somnade till förut efter That 70's show.

Hade en känsla av saknad att någon höll om mig. Men Anna, med världens fantasi, överlevde. Jag har inte sovit så gott på länge tror jag. Känns som att jag kommit över fasen där jag måste ha NÅGON där. Det känns skönt. Då klarar jag mig själv ett bra tag! Haha, rätt komiskt hur en människa känner av olika saker. Att känna någon tätt in till och efter bara några dagar ha en känsla av att personen är borta. Sweet jesus, soon it's over!

Många tankar har flygit genom huvudet idag. Mycket på min presentation och hur jag är som person. Jag är riktigt nyfiken på vad folk tycker om mig. Hur dom ser mig som person liksom. När jag beskrev mig själv så blev jag väldigt osäker på om jag verkligen är sådan som person. En sak jag ständigt tänker på sedan jag presenterade mig själv är att jag är mycket framåt människa men i många sitsar så blir jag den som går och gömmer mig. Något jag kanske borde jobba på? Oftast tror jag det är för att jag vill inte vara ivägen eller säga fel saker.

Imorn ska jag tvätta, mamma beställde tvättning nämligen. Sedan ska jag handla lite med lillsyrran, hon ska nämligen baka som vanligt. Sedan får vi se vad klockan är. Vid kvällning så kommer Ronjano på besök, hoppas på fler brudar? Ska höra mig för imorn! Då ska vi umgås och snacka livet! Blir feting nice, att men för en gångs skull tar hem folk och umgås. Blir nog en skvätt vin på detta också men det spörs, får se om man kanske går ner i spagat denna gång?

ATM lyssnar jag på Timbaland Feat Katy Perry - If we ever meet again. Alltså, finns det någon skönare låt atm? Jag spelar sönder den här! Tur att jag ska lägga mig så blir det inte långvarig spelning ikväll. Tänkte jag skulle bjuda på den ikväll sedan tänkte jag bjuda på ännu en låt som Alexander Schöld sjöng i Melodifestivalen för något år sedan. Den är så himla fin! Ge mig snubbar med gitarr typ! Nejda, men luft för musen gör susen. HAHA! Here it comes!

Timbaland feat. Katy Perry - If we ever meet again.






Alexander Schöld - Den första svalan.





Nu blir det sängen. Ny dag när jag öppnar ögat igen, godnatt på er underbara!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Johnny B Good!

Hello!

Ja, nu är jag fresh för ikväll och Johnny mah man is waiting for me! Gäspar så tårarna sprutar här, haha det är rätt! Känner lite taggar utåt men inte så att jag liksom skulle ryta till eller verka arg utan bara kasta tillbaka skit jag får i facet. HAHA! Jag skrattar verkligen åt mig själv, jag tycker ju att jag själv är riktigt klockren ibland! Iofs har jag skrattat hela dagen, my god!

Fast jag kan fucka min dygnsrytm nu så känner jag mig stressad ändå och vill sova. Det känns lite illa att känna sådan ångest på detta sättet. Att inte vilja gå och lägga sig men samtidigt sitta och stressa upp sig för man måste upp imorn och fixa. Jisses, jag får styra upp lite bättre rutiner minsann! T ex att lägga mig när jag känner det i kroppen! Mycket man vill, lite man får!

Lyssnar just nu på Kelly Clarkson - My life would suck without you. Den är härligt bra. Perfekt låt för mig om jag skulle vara artist minsann! Tyvärr bjuder jag inte på något videoklipp för sängen känns viktigare. Så det är bara att bege er in på youtube, Spotify eller vad ni nu använder och sök! Ni kommer garanterat hitta den!

Nu är det brådis, måste få en godnattkram innan JB drar! Vi hörs imorn suckers! Se upp i backen, fyra hål i nacken!

Baby.. save all yours tears, you might need them someday.

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Maria Wern - Främmande fågel

Hello!

Ja, nu ska jag se på svensk drama här i källaren. Eva Röse som huvudskådis, hon är fantastiskt bra! Till detta har jag med mig en påse majs, 2 äggmackor med CAYENNE peppar på och ett glas mammas svartvinbärssaft. Den har hon vunnit pris i Sunne med, haha congratz för typ 20 år sen! Cayennepeppar heter det om jag inte minns fel. Men det sticker på min tunga och på mina läppar nu kan jag säga. Jag har nu funnit mig en ny favorit krydda i köket. Nu kommer det, ja ni vet. HAHA!

Redovisade igår om mig själv och min framtid. Improviserade hela vägen, jag tycker inte man ska behöva "träna" på att berätta om mig själv. Man vet bäst själv utan att behöva träna in saker du redan vet. Men jag förstår dom som gör det, det är inte lätt att stå där framme och inte veta hur man ska lägga fram saker utan att det ska bli dumt på något sätt. Redovisningarna går till så att man redovisar, sedan får höra vad klassen tycker och efter det får man en lapp från varje person där det står vad dom tyckte. Jag fick många positiva lappar kan jag säga och jag känner mig nöjd! Så vill ni ha en redovisning om mig så är det bara att ringa så kan vi köra via dator och telefon! FETNICE!

Nu ska jag käka majs och försöka se på filmen. The Jacksons börjar inte förens tjugo i 11 men vad gör det? Ska bara åka pulka imorn, living the dreaaaaaaaam som BG säger!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Surfin'bird.

Hello!

Ja, nu har jag tagit min välbehövde sömn. Det sitter kvar lite sömn i ögon osv men det ser jag bara som något positivt. Är jag lite små trött nu hela kvällen så kommer jag troligen somna rätt fort och det är något jag strävar efter. Sover ju så himla konstigt om nätterna. Vaknar mitt i natten eller jätte tidigt på morgon av någon anledning? Mamma sover också väldigt dåligt nu, hon tror det är för det som händer runt om just nu. Men jag vet inte ja, kanske har samma anledning? Jag menar, det är ju det som irriterar mest i min vardag atm.

Fick höra för någon dag sedan av MLi och Erica att jag tjatar allt för mycket om detta med ATT SKEDA. Förstår er där ute, men förstår ni mig? Klurigt de där hörrni! Men ska dra ner lite på det eftersom det är irritationsobjekt för er. Men det är det mysigaste jag vet i hela världen. Att bli omhålld, känna mig liten och älskad. Kortare förklaring finns inte. Men kan ju berätta för er att Missi är den enda skedaren om det inte någon som tar över hennes jobb. Då är vi med på den biten.

Verkar inte vara så mycket att göra atm. Borde plugga men det finns en aktuell bok som lockar mer ska jag säga er. Men ska kolla över saker så får vi se. Tänkte jag skulle bjuda på en låt vi alla på ett eller annat sätt känner igen. För er som sett Family Guy så kanske det är en av era favorit avsnitt, vad vet jag? Detta klipp är många scener från det avsnittet. Here it comes!

The Trasmen - Surfin'bird. (1963)




Ska försöka ta tag i livet, vi hörs!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Can you see us?

Hello!

JA, hemkommen och Ghostwhisperer är på G. Ska bara se klart detta avsnitt, sedan ska jag ner i mörkret och sova en timme eller två. Ska bli riktigt skönt. För jag slipper tänka på att jag MÅSTE lägga mig tidigt ikväll och jag slipper tänka på att imorn måste jag se bättre ut än vanligt. Osminkad, flätor, mössa och en mysig outfit till utekläder. Det ska bli skoj! Åka soppåse och glida matta. Nu väntar tvn, vi hörs senare!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Skola, rester och längtan efter sängen!

Hello!

Ja, nu sitter jag i skolan och är med på genomgång av Nationella proven som vi ska ha. Pratar igenom lite ämnen och sånt. Känns som att det ska gå bra men kan inte lova er något. Jag lovar att jag ska försöka men om jag klarar det, får vi se efter att Ulla Carin har läst igenom och rättet!

Ja eftersom det var Studentfest igår på Tempel är det många som sitter hemma med baksmashar! Dock var inte hela våran klass på Tempel igår. Ändå är vi bara 5 stycken i skolan idag. Hälften är nog hemma med skador på både kropp och själ. Resten är väl hemma för att vi har tema vecka som är så oarrangerat så man nästan vill spy. SWEET JESUS! Ge mig uppgifter, lyssna lite på vad vi ska göra sedan kan vi dra hem! Nu har ju jag rester som jag kan ta igen men resten då? Synd om dom som sitter här i onödan.  Jag ska stryka lite när jag kommer hem, har fått bort en del grejer faktiskt.

Eftersom vi var hemma sent så blev det inte mycket sömn inatt. Jag låg ju på en luftmadrass inatt och jag kan säga att imorse vaknade jag på golvet. Det var kallt och när jag känner att det är kallt då jag precis vaknat, då gör jag mycket för att få stanna kvar i fosterställning med täcket över hela mig. Så mysigt och så härligt! Så just nu är jag sugen på syrrans säng där hemma! Ska nog sova en timme eller två senare, gör inget om jag vänder dygnet. Imorn ska jag ändå bara åka pulka och käka korv!

Nu ska jag hänga med i det sista på svenskan. Efter den så blir det lunch, idag är det kebabgryta med ris. Sitter fint i magsäcken det! Åt nyligen ett äpple som de antagligen var rejält med besprutning på, känner mig illamående nu. Yeye, vi hörs senare!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Tempel?

Hello!

JA, nu ska man på Tempel då. Där gränsen är 23 annars men idag 18. Varför? STUDENTFEST ALL THE WAY! Ska bli skojsigt. Inte taggad för fem spänn nu men det kommer väl senare förhoppningsvis. Många tjejer från klassen ska dit och det är många andra hucare också för den delen. Kan nog bli skoj detta!

Har precis ätit äggmackor och nu är det reklam från Ghostwhisperer. Så bra, ni vet. Ska alldeles snart leta upp något orange klädesplagg som jag kan ha ikväll. Man ska nämligen ha Orange om man kommer från HUC. Antar att det kommer från teh Lumberjacks? Ska kolla upp buss också.

Men nu ska jag starta tvätten som ska tvättas om. Min kära lilla syster hängde den aldrig igår så nu är den ju inte ren längre utan luktar blöta kläder. Oskönt. Men måste göras! Vi hörs!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Sjuk dröm.. vad blire! HAHA

Hello!

Ja, idag hade jag min första oh sjuka dröm på länge. Jokki, Cubiz och hela gänget var med. Sedan hade jag tydligen varit på handbollsmatch? Hade inte skjuts hem av någon konstig anledning? Massor med gamla kompisar såg man också, det var så sjukt. Cubiz och dom var här hemma och åt ur vårat kylskåp, haha. Det var precis som Valborg förra året fast mindre folk. Plus att dom inte gick i kylskåpet hos oss då.

Nu måste jag sticka till bussen, vi hörs!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Leona Lewis - I got you.

Hello!

Ja, jag ville bara bjuda på en fin låt. Den finns på Spotify för er som vill lägga den i er playlist! Godnatt!

Leona Lewis - I got you



MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Presentation Min Framtid

Hello!

Ja, den där promenaden blev kort minsann. En Pekka och en Elvis skulle hänka på och det slutade med ett varv runt kvarterat. Hamnade hos P, kollade deras nya kap. Katten utan namn? Efter det drog vi en sväng runt Preem och då tog det emot. En kopp te lockade mer än en sväng runt Tjärnheden, off we go!

Väl hemma kollade vi på bestofblocket.se, sjuka grejer folk lägger in ibland! Efter det blev det lite pancakes ala Ronjano. Den goda mealen satt fint och vi hamnade inne i hennes gammla gökbo. Där låg vi och höll på att skratta ihjäl oss. Vad sker med världen? THANK GOD THAT IT'S NOT GOING TO HAPPEN!

Ronjano skjutsade hem mig, tack vännen! Så nu ska jag ta mig en dusch tänkte jag. Grymt skönt såhär på kvällningen. Känner man sig ren och fresh när man ska sova. Funderar på vad man ska sätta på för film ikväll? Blir det Björnbröder igen tro? Kan den ju innifrån och ut liksom. Vore nice med någon annan för omväxlingsskull!

Nu ska jag kolla min presentation så jag vet vad jag ska säga imorn. Jisses, blir lite nervig. Att stå framför folk i klassen är inte min grej. Det är en helt annan grej att sitta i en folkmassa och snacka åt någon liksom. Man känner sig så uttittad när man står där framme och predikar om olika grejer. Får ju sådan hjärtklappning att jag skakar liksom, haha! Men efter att ha checkat presentationen blir det dusch. Sedan söving, godnatt på er där ute!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

When it was good!

Hello!

Ja, hemkommen och tvätten är igång. Dörren står på glänt för lite solljus och mycket syre. Grymt mums i lungan! Mitt huvud håller på att sprängas också men vad gör det? Det är fint väder och vitaminerna bara kommer till mig! Jag känner mig väldigt nere men är ändå positiv, gillaknappen från Facebook.

Ska försöka fixa lite saker här hemma. Vart ska man börja? Jisses, ska försöka ge mig på någon bok iaf. Tvätten är ju lätt att fixa, antar att det är därför jag alltid tvättar. HAHA! Jag är en latmask och det är inget skämt minsann! Men ger jag mig satan på saker så kommer jag garanterat klara det.

Nu står det mellan smörgåstårta och äggsmörgås. Kanske ska vara lat coh få saker att gå fort undan med smörgåstårtan? Lutar åt det hållet iaf. Ska ut coh gå med Rooney sedan, smsat lite med henne. Får se om hon kommer ihåg att höra av sig senare, haha.

Tänkte bjuda på ett klipp från the Goofy movie, eller Jannelångben the movie, you choose. Härliga låtar som sitter fint i solskenet. Tycker jag iaf, smaken är ju som baken.. DELAD! Blir väl att göra en sommarskiva kanske så har man något att lyssna på i bilen när mamma hoppat av vid sitt jobb. Ni kan finna låtarna på Spotify om ni söker på The goofy movie Original Soundtrack, NICE!

A Goofy Movie - Stand out + Eye to Eye.




MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Soon the day is over.

Hello!

Ja, nu är presentationen klar. Tack Erica för hjälpen! Nu ska jag snart byta dator för batteriet är snart slut i denna. Sedan ska jag nog ta och kolla upp någon skrivuppgift. Brukar gå lätt med sådana. Men det spörs! Snart är skoldagen över, eller ja det är ju 3 timmar kvar men iaf.

Ska höra av mig till Rooney så man vet om det blir av lite motion eller ej. Annars får jag bege mig ut ensam senare, om jag orkar. Höll på att somna på bussen idag. Inte så rockigt! Får se vad som orkas med senare. Ögonen vill stänga igen butiken kan man säga. Men nu byter jag dator!

Vi hörs!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Jag säger bara hejdå!

Hello!

Ja, nu sitter jag i skolan och mögglar. Försöker hitta en bra bild till min presentation som jag ska redovisa imorgon. Ska man ta en seriös? Oseriös? Ful? Väldigt tillpiffad? Photoshoppad? Jag vill ha en äkta bild. Vill visa dom andra i min klass vem jag är och vad som reflekterar mig. Maybe it's to much? Det är ju bara en presentation om framtiden sen är det ju bara att improvisera vad man ska säga. Men vi får väl se hur det blir med den.

Sitter och lyssnar på Fronda. Lite rolig musik, då blir man minsann inte depp! Hittade Medina på spotify också, tror ni jag känner mig lycklig?! Sagoland är ju så ruksigt bra så jag fick en tår i ögat när jag lyssnade förut. Ska se om man hittar något mer skoj att lyssna på! Kan bli intressant, kanske ska köra dagens låt när jag känner att jag fått rutin på saker och ting? Det spörs!

Idag händer inte så mycket. Ska sitta här i Aulan till kl 14. Ska bara jobba med arbeten. Kan bli drygt men när jag väl kommit igång så går tiden fort. När jag kommer hem väntar Ronjano för en promenad. Ska bli gött tycker jag. Ska kanske ta och tvätta också. Dammsög ju igår nere i källaren. Kände mig riktigt duktig, men då kan ni tänka er att det var mycket hår på golvet. Syrran kör ju alltid någon frisörlektion med sig själv innan hon drar på utgång!

Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer. Kanske skriver en sväng senare. Efter maten eller så. Det är pyttipanna idag, inget jag är sugen på. När ska dom ha lasagne i skolan? Det känns som att det var typ 50 år sen man hade det. Tycker dom kan köra Marinas kycklingsallad också. Den är god! Nu ska jag plugga vidare tills jag tappar greppet igen. Vi hörs senare!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Mycket tjat om nostalgi men detta är glädje!

Hello!

Ja, nu är det kvällen. Men jag kan inte slita mig från datorn. Läser en massa inlägg från början... OMFG! Tänk att jag är samma person idag som för 3 år sedan. Det är ju nästan sjukt vad tiden går. Man förändras ju självklart! Men jag skriver på samma sätt. Nästintill iaf. Skrev mycket råare och tuffare på den tiden. Kanske för att jag inte brydde mig om att bli en större bloggare då?

Det är väldigt mycket tjat från min sida att jag har en sådan nostalgi hela tiden. Jag förstår om ni tycker det är pain in the ass att läsa om det, men ni ska bara veta vilken crazy lady jag faktiskt är! Jag har suttit här i snart en timme och bara skrattat åt mig själv. Att jag skrev som jag gjorde. Visst, jag var 16, ovetande om verkligheten utanför fönstret och buhuade varje gång någon inte svarade på sms. Men resten av det jag skrivit, WOW säger jag bara! Jag var en riktigt klockren pingla på den tiden!

Läste en liten kortis om att starta om på ruta 1. Att om allt kunde vara som det var innan. Bara tänk på skolan och inget annat. Den motivationen. Den är ju helt fantastisk måste jag säga! Jag tror det var tiden innan jag blev tillsammans med Niklas. Det var ju efter förhållandet, då man började buhua. Dom riktiga känslorna eller ja, dom som spökade iaf. Har lärt mig efter att ha läst lite om mitt förflutna att jag är en Powerpuff pingla utan dess like! Jag har klarat mig FINE i snart 4 år och fler kommer det bli!

Jag ska inte fightas för att vinna någons hjärta. Jag har kämpat nog känner jag och nu är det bara skola som gäller för min del! Det sätter jag mina avrivna naglar på! Min syster har sagt det många gånger till mig, men jag som kärlekskrank lyssnar självklart inte. Låt killarna komma efter dig, du ska inte behöva jaga. Det är ju inte mer än sant det hon säger. Men för att få så måste man ju ge. Det är ju lite kull-lek. Detta med kemin mellan 2 personer. Man måste få jaga och sedan jagas, annars försvinner ju den otroliga spänningen! Tänk, ibland är jag så smart att jag förvånar mig själv. Tur att det finns en mig, Anna Molander, ändå hörni!

Ska lägga in låten jag lovade förut från Avatar. Så bra! Lyssnar just nu på soundtracket fårn Lilla sjöjungfrun, vilken pärla! Cheese Jesus! Jag är så pigg och glad i kroppen. Nothing can stop me-känslan ni vet? Vet ni inte, så kan jag säga er att det är den bästa känslan jag haft i år! Motivations känsla på Kebenekajse höjd minsann!

Avatar - Becoming one of the people.




Nu så kallar sängen som är full i hår. Missi fäller ju hår som träden tappar löven om hösten. Det är hår ÖVERALLT! Blir att rensa näsan till morgonen gott folk, då väntar också en skönt dusch! Ni får ha en bra natt medans jag sover och jag hoppas ni mår bra! Godnatt på er och sov gott! Cyaa all in Pandora!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Bloggpartner.se vad är detta?

Hello!

Ja, jag fick mig ett stycke mejl förut. Som Ronjano hade sagt. Det var från GratisBio och där berättade dom om en sida som heter Bloggpartner.se. Denna sida skall genom en annons på min blogg giva mig pengar. Erica hjälpte mig med att sätta in den. Tack hjärtat. Genom att folk läser min blogg så ska jag sakta men säkert kunna tjäna pengar. Vad jag har förstått. Detta kanske gör att det klirrar i kassan om jag har tur? Vi får se vad som händer om några dagar. Har det blivit förändring ska jag meddela er på en gång. Kanske inte i siffror, men om det funkar!

Nu ska jag hänga tvätt, BBL!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Sliten minsann!

Hello!

Ja, nu är jag hemma. Fick skippa träningen förut, orkade inte och tiden fanns inte till. Erica och jag gick runt i affärer förut och jag har hittat 2 par skor jag vill ha. Nu när vi slängt ett par vardagsskor för mig så har jag ju bara stövelliknande skor och ett par joggingskor att vistas i. Vore nice med ett par snygga shoes till alla kläder man har. Lite tråkigt att man måste anpassa skor efter klädsel. Gillar dom här skorna som man kan ha till allt. Sneakers, converse.. ja, ni vet väl bäst vad ni gillar!

Är så grymt trött ska ni veta. Eller inte trött, men äckligt sliten. Har lite träningsvärk överallt också. Gött dä! Efter dagens idrottspass så kan man ju börja fundera på att använda lite extra kläder så man svettas mer? Det vore! Kanske ska strecha sen? Skulle vara gött om man blev lite smidigare faktiskt.

Bjuder på denna låten för den är så bra. Lyssnar ju på Avatar Movie soundtrack på Spotify så tänkte bjuda på en av dom som väcker mest känslor i mig. Den är så bra så jag vet inte vart jag ska ta vägen men här kommer den!

http://www.youtube.com/watch?v=OQFRgbnpO9E (Kommer som länk pga internetkrångel)



Jag skriver senare, när jag hängt tvätt och skrivit klart om ondska. Vi hörs!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Snart mer träning, love!

Hello!

Ja, nu ska man dra sig in mot Suncity och träna lite. GÖTT! Imorn ska man kanske promenera med Ronjano men det får vi se då. Vi hörs senare!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Join the Black Parade!

Hello!

Ja, nu är man i skolan. Försov mig idag, tack Erica för att du smsade! Jag hann i tid till bussen. Vaknade 04.41 imorse och kände VAFAN. Gick på toaletten och somnade om efter det. Sedan vaknade jag ju inte av klockan självklart. Skräll, skräll, skräll..

Lyssnade på Chemical Romance med Welcome to the black parade efter Spanks hoppat av vid Sundsta. Riktigt bra låt. Den påminnde mig om Robin. När vi snackade som mest och då han skickade en massa Chemical Vocation. Riktigt bra musik. Har ju en dag på bilddagboken med bara bilder på honom. Massor som jag fått och som jag sedan gjort om. Jisses, på den tiden hade jag en massa fantasi att göra om bilder. Då fann jag många idéer i vilken bild som helst.

Chemical Romance - Black Parade



Nu ska jag lämna in datorn som jag lånat. Sedan ska jag samt några i klassen kolla in Sjukgymnast och Idrottskonsulent mm. Massor av olika var det. Men det blir fint! Skriver när jag kommit hem!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Brother Bear.

Hello!

Ja, nu har jag hamnat i säng och redo för en omgång med John Blund. Vi ska nämligen se vem som är bäst på att skeda. Vinner han så får han popcorn, vinner jag så får jag en kram. Sounds like a good deal huh? Han ska allt få se vad han har att tampas med, jag är ju king om jag vill. Saknar bästa skeden. Skeden jag kanske aldrig får känna igen? Hmm, sad.

Kollar på Björnbröder nu. Så mysig film. Lagomt trött i huvudet är jag också så det känns ju helskönt att jag kommer somna när jag lägger ned huvudet. Imorn är det ännu en Min Framtid dag. Orkar inte med dom där dagarna längre. Ska ju ha fys med brand och polis. Så kommer vi latmaskar i Idrott liksom, haha! Nejda, men det är inte så nice att vara lite småhullig och otränad next to a sexy firemen. Iofs så skippar ju de flesta av dom "lektionerna" så jag lider väl inte så mycket.

Helgen som varit nu har vart både bra och dålig. Helmysig kväll med Linn. Barnvakt med Ronjano. Kalas idag. Solen har varit framme. Jag har varit på promenad. Music is the shit. Vet inte riktigt hur jag ska formulera mig hur helgen varit. Den har varit bra på många sätt men även hemska saker har hänt också. Förut innan kalaset blev jag heldepp. Ibland förstår jag inte varför det blir så. Tänker en massa. Inte bra och verkligen inte kul. Men får köra en checklista tror jag! Måste lära mig att se saker från den ljusa sidan hela tiden.

Nu ska jag nog slumra in. Tänkte jag skulle bjuda på en låt som handlar om här och nu. Den kommer från Björnbröder. Det finns liksom ingen väg ut om jag inte gör vägen själv. Något jag kanske ska lära mig att göra. förstöra den mur som hindrar mig hela tiden. Känns så illa att säga så men jag känner mig så låst. Kan inte träffa någon hur som helst utan att tänka på det. Vet ju inte hur saker och ting ser ut. Usch. Här kommer iaf låten.

Phil Collins - No way out




Godnatt på er där ute i sängarna! Vi hörs imorn!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Filmkväll med me, myself and I!

Hello!

Ja, nu är denna vecka snart över. Lite söndagsångest nu faktiskt. Har iaf ätit lite ihop med storasyster och mammsen. Såg en film ihop. Nu har hon åkt mot Norge där det är lite kallare än här. Hoppas hon kommer fram iaf. Vore feting onice om en Älg skulle vilja titta in i hennes motorhuv. Iofs så får den väl sig en käftsmäll eftersom stötdämparna är CP.

Vet inte vad jag ska se för film senare. Ska man försöka gräva fram en buhufilm eller ska man se en spännande eller ska man se en mysig disneyfilm? Har ju all mysfaktor som finns att få tag på MEN vilken film? Det får vi se. Nu ska jag bege mig mot nyttigare grejer. Skriver nog ett innan sängen!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Swackwack.

Hello!

Ja, nu har jag kommit hem. Eller ja, varit hemma ett tag nu. Handlade lite åt mamma förut innan vi styrde kosan hemåt. Passade på att köpa lite gott till efter kalaset. Ska passa på att vara lite med syrran nu eftersom man inte ser henne så ofta. Pratade ju lite förut men vi får se vad som händer. Kände då att jag ville gråta. Tror jag kommer in i en svacka just nu. Inte skoj.

Men nu är det kalas här med smörgåstårta och vaniljsnäckor. Skriver senare!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Avfärd mot Suncity!

Hello!

Ja, nu sitter jag här i pyjamasbyxor och hårinpackningen K-PAK i huvudet. Nova ska bara äta sedan ska vi åka till stan för att hämta syrran. Skulle vilja sova mer men plikten kallar! Ska käka smörgåstårta senare, mums! Blir nog en del eftersom jag inte ätit något än. Men det spörs! Eftersom jag har lite fantasibrist på vad jag ska skriva så blir det inte så mycket i just det här inlägget.

Nu kom jag på en grej jag tänkte på hela dagen igår efter jag kommit hem från stan. Ni vet när jag gick dom där 3,7 kilometrarna? Då blev jag ruskigt svettig men gud vad härligt det var! Jag var liksom sjöblöt. Precis som en isbjörn blir när han är i Kongo på semster! Skönt att man kan vara ute och röra på sig nu istället för instängd på ett gym. Imorn ska jag med mamma en sväng efter skolan så ska träna innan jag möter henne. Ska köra på som bara den. Total pepp or what?

Igår ville jag lyssna på skivan som "det vackraste" fanns på. Syrran ville inte det. Men igår natt när jag skulle hämta min mor och lilla syster så hittade jag den. Jag sjöng för full bulldeg och det var så kul. Det är underhållade eftersom syrran har otroligt bra ljud i sin bil. WÖW, mera vennersten blir!

Nu ska jag styra annat, vi hörs senare!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Done for tonight!

Hello!

Ja, nu har jag hämtat mor och lillasyster. Skjutsade hem Ronjano också, tack för att du passade under tiden jag var ute på vägen! Ska se klart en film på Tv 1000 Family om det inte blir försent. Handlar om något robot. Riktigt bra faktiskt. Efter det ska jag lägga mig nere hos Nova intill henne och hoppas på en underbart god sömn. Hoppas hon inte vaknar 7 bara. Vore lite tråkigt. Men sängen väntar ju på mig där nere så vi får väl se! Har jag tur så kan mamma ta henne en sväng imorgon så får jag sova lite.

Godnatt på er där ute, smsa gärna. Det uppskattas! Ringa kan ni också..

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Mattelektion + babysitting = OMFG!

Hello!

Ja, nu har man varit Värmland runt och hälsat på det ena och det andra. Hämtade Ronjano och nu ska hon underhålla Nova under tiden jag ska duscha. Eller ja, det blir nog Nova som underhåller Ronjano. Haha roliga unge! Hon är ju så duktig på att prata. Många ord och budskap. Ska visa allt och man ska se allt hon gör, haha!

Ronjano ska hjälpa mig lite med matten så får vi hoppas att det går vägen. Måste få undan saker nu när jag har chansen. Ronjano is the right woman for the job! The job that will help me get through school. Nej, nu väntar duschen alltså. Vi hörs senare!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Crossroads.

Hello!

Ja, nu är jag tillbaka i huset. Ska alldeles snart åka. Gött så blir man lite lonely när man kommer hem. Nova är ju så skötsam så det blir inga problem! Tänkte jag skulle duscha men jag får göra det när jag kommer hem. Nova klarar ju sig själv i några minuter. Sedan kan hon ju alltid bada eller något under tiden.

Sitter just nu och tittar på Crossroads med Britney Spears. Den är faktiskt bra. Vore nice med en sådan roadtrip alltså. Fast då får man ju ladda med all musik man har typ. Skulle INTE klara av att åka bil utan musik alltså. Inte så långt iaf. Min och Linneas roadtrip förra sommaren var rätt härlig. Hälsade på syster och bröderna Hatland. Det var en härligt trip minsann!

Nu har jag plattat håret på systeryster och nu ska vi åka. Skriver när vi kommit hit igen. Vi hörs!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Bevis: Grottmongo!

Hello!

Ja, nu har jag bevisat att jag är ett grottmongo. Räknar som en apa luktar på fisar liksom. Jag hade endast gått 3079 meter. Alltså 3,7 kilometer. Inte så långt ifrån men iaf. Måste bli bättre på min matte minsann! Nu ska jag dra mot hallen, syster var där och kollade på match. Rooney är bredvid, 2 flugor i en smäll! Vi hörs!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Vilken härlig dag!

Hello!

Ja, nu är jag back from the big suncity. Har precis släppt av Linn hos henne. Nu ska jag styra kosan mot simhallen där en Miss Rooney håller till. Ska snacka lite med henne om hur dagen ser ut. Ska även ringa systeryster som styrt sin kos någonstan jag vet inte vart? Måste höra med henne hur hon hade tänkt med resan till Suncity. Hon ska fira sin 21årsdag med goda vänner. Hoppas hon får en bra kväll!

Mina fötter tog mig förut ut på en lång promenad gott folk! Jag gick mot Mon sedan smsade jag min far och kollade läget lite. Han ringde upp och det bestämdes att han plockar upp mig på vägen. Jag fick nämligen fixidéen att gå till honom. Det är en väg med öde sista biten. Only wood and a företagshouse. En väg på ca 6-7 kilometer. Jag kom till början av grusvägen till min fader och det är inte lång bit ifrån hans hus. Alltså har jag gått runt 4-5 kilometer idag och mer ska det bli! Eller ja, om jag inte räknar som ett mongo från grottan då. Ska gå till Rooney som sagt. Sedan får vi se om tiden finns till för en extra promenix. Annars får jag ta det imorn när jag lämnat Nova. Ska räkna ut på Eniro hur långt jag gått, kan bli intressant! Fail om jag gick kortare alltså!

Funderar på om jag ska fixa något för Nova innan jag hämtar henne. Sätta lite mysfaktor här i huset. Skulle vara mysigt med lite filtar i soffan när vi ska kolla på TV och sånt. Det spörs. Ska iaf ta och ringa systeryster nu för att se vart hennes bil tagit henne. Sedan blir det Rooney. Vi hörs senare!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

En morgonpromenad i solskenet!

Hello!

Ja, nu har man vaknat till liv här på 12an. Sov underbart inatt även om man låg "skafötters" Linn. Ska alldeles strax dra mig ut i det fina vädret för att få en nypa luft och vitaminer från solen. Ruskigt härligt väder idag minsann, alla borde gå ut och njuta! Våren är på väg!

Igår när jag började gå mot kiosken tänkte jag "Damn, kanske borde tagit mammas bil ändå?". Det var så ju kallt ute! Hade tankar om att handla och sedan gå tillbaka hem. Men när jag kom ut så tänkte jag "NEJ, jag ska gå!". Jag traskade iväg med inhandlade saker i en vitpåse mot Risäter. Det tog mig runt 20 minuter att gå. Rätt bra tid med tanke på att jag gick i joggingskor på isigt underlag. Kände mig riktigt igenom röjd när jag var klar.

Väl hos Linn så hamnade vi i köket och snackade om diverse ting. Inredning, boys, bitches, wierdos and so an. Riktigt skönt att få ut sig det mesta. Även om Linn hört det sjuttiotusenelva gånger så tröttnar hon aldrig, det gillas! Iofs får ju jag samma dos av henne, hon tjöter ju om samma saker hon, haha!

Efter någon timme så kom Linda och hennes pappa hem. Pratade lite med dom och jag ska bara säga en sak, Linn är så snuskigt lik farsin att jag blev mörkrädd nästan. De gjorde samma gester, sa samma saker, jisses! Det var som att sitta bredvid en manlig Linn, haha! Efter lite snack så drog jag och Linn ut oss i det fria. Vi gick in mot downtown och ville gå mer. Vi slutade gå vid Kommunförrådet ungefär för Linn frös, hade ont och alla andra saker folk har när dom är lata, haha! Men hon var jätte duktig!

Vi sov här och nu har hon åkt iväg. Jag själv ska nu ta på mig kläderna och gå på promenad. Ska bli hur härligt som helst. Synd bara att Mimmi inte fick uppleva en till vår. Hon som älskar att bada och hålla på. Jag får göra detta åt henne, sedan får Lukas vara med och köra självaste hund biten att slänga med tungan t ex. Haha!

Men vi hörs senare, troligen när jag kommit hem från stan!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Nyvaket troll på 12an!

Hello!

Ja, nu har monstret vaknat till liv ska jag säga er. Ronjano D tror ett enda fjuttigt sms kan få mig att vakna med icke! Jag har nu sovit 2 timmar och jisses vad det behövdes! Hade tankar innan jag somnade att jag ORKADE inte gå till Linn, vad var det för sjuk idé ens liksom? Men nu efter 2 timmars sömn och sinnet är som nyfött så är jag bestämdt och ska gå till Linn iaf. A walk in the night, beautiful and nice!

Dock ska jag först byta om lite. Gå till kiosken och styra lite mer batterier till ipoden. Den måste ju vara full om jag ska köra så långt träningspass, haha! Det är inte så långt. Men kommer nog bränna en del. Man förbränner ju faktiskt när man kommit igång och blivit varm, det vet alla. Men vet ni att under kyla så förbränns också en del? Detta för att kroppen måste "skyddas" och därav inte frysa ihjäl. Funderar på om jag ska käka lite innan jag går? Annars får Linn allt fixa mat å mig där. Men det spörs!

Nu ska jag få tummen ur röven, lyssna på musik och sedan är min kväll igång. Vi hörs senare!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

a little time to sleep.

Hello!

Ja, nu ska jag sova lite. Får se om jag vaknar när klockan ringer, annars vaknar jag väl när syrran kommer innanför dörren. Ni som läser kan få ringa mig runt 20 tiden annars. Om ni har dåligt med saker att göra.

Vi hörs senare!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander


Frispråkarn!

Hello!

Ja, nu är man på hemmaplan. Lite skönt, lite oskönt. Lite skönt för nu slipper hjärnan köra 110 förbi kurvan. Lite oskönt för jag har mycket saker att göra. Ska nämligen flytta hem till mitt lilla råttbo. Ni som sett mitt rum vet vad jag menar! Är grymt snorig och svettas men fryser ändå. Jisses, skulle vara nice om mor inte ville vädra mer.

Satte nyss på Frispråkarn på Spotify, sounds nice! Lite Fronda-Promoe-Snook sound tycker jag. Ska väl lyssna på det medans jag packar ihop mina saker. Ska försöka styra upp lite i mitt rum. Typ lägga undan kläder jag inte har någon användning för. Kanske sälja? Fast face to face way. Men först måste jag ta syrrans rum. Skönt att hon kommer hem.

Dags att börja, vi hörs senare!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Ska man utomlands om man inte kommer in i Sunne?

Hello!

Ja, nu är jag i skolan. Har lyssnat på Peggy angående Universitetet. Inte aktuellt med Hälsa Wellness linjen. Man blir inget? Sedan är det en virrig lärare där jag kommer krocka med. Vi har nyss ätit äckel. Innan det så lyssnade vi på en tjej som heter Beatrice. Hon snackade om att vara AuPair i USA. Det är ju något jag vill göra, och kommer göra. Frågan är bara när?

Funderar på om man nu inte skulle komma in i Sunne, ska man då ta och försöka fixa sig in på AuPair Culture Care istället? Det är något som får diskuteras där hemma. Tar ju cirka 5-6 månader med sökningen osv. Självaste processen va?! Hoppas allt blir bra i slutändan. Har ju alltid velat se USA med egna ögon och inte uppleva filmvinkeln bara. Får se, får se!

MLi tipsade mig om en kulig låt. Har inte hört den och jag kan inte lyssna här i skolan så får ta en lur när jag kommer hem. Det är Robyn med Konichiwa Bitches. Ska tydligen vara bra så vi får hoppas MLi har rätt! Here it comes!

http://www.youtube.com/watch?v=fdTucUya9YE (Den fick komma som en länk pga att Youtube inte funkar i skolan. Kan därför inte fixa självaste videon)

Nu ska jag dra mot studierna, vi hörs senare!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Ibland är jag så jäkla wierd.

Hello!

Ja, jag är vaken nu. Ställde klockan på 05.35 och jag är vaken. Igår hade jag ställt klockan på 05.55 men vaknade inte. Vaknade av ett sms istället runt 8 tiden och så låg jag på telefonen vid samma tillfälle. Ibland tror jag att jag går i sömnen när det gäller alarmet på morgonen. Eller så är jag så trött att jag inte minns det. Men nu är jag iallafall vaken och ska snart ta mig en omgång i duschen. Känner att det behövs. GÖTT!

Hittade häftet där jag har kvar grejer igår. Nu är det bara att ladda batterierna och försöka göra det mesta under helgen. Blir ju inget större projekt under helgen så lika bra att passa på! Jag tror inte jag ska ut förens studentfesten som är den 31e. Nog bra för både mig och plånboken. Så ska ni ha chaufför får ni allt ha en egen bil och så ska jag ha en liten slant för besväret minsann! Nu mera är jag en upptagen kvinna som faktiskt som har mer än ett billiv.

De senaste helgerna då jag och Linn åkt upp mot norr så kan jag säga att jag åkte utan problem. Men jisses, vad tråkigt det blev de sista gångerna! Jag känner ju nu att åka bil inte är min grej längre, eller köra bil rättare sagt. Motivationen finns liksom inte. Ska jag åka ska jag ha en ruskigt bra anledning annars får det nog vara. Kan inte åka för att mitt hjärta vill gå före min hjärna heller.

Dock ska jag ju köra 3 vändor till Karlstad imorn för syster ska ut och fira med kompis samt min mor och lilla syster ska till mors jobbarkompis Anna. Själv ska jag passa Nova, hon ska med hem hit och sova. Ska bli jätte mysigt! Hoppas Linn och Ronja vill följa med när jag ska åka fram och tillbaka. Annars blir det feting ensamt. Iofs är Nova duktig på att prata så det kanske räcker med bara henne? Men det spörs imorn. Ska nog sova ut då i min egna säng eftersom syrran kommer hem ikväll. Längtar!

Ska fråga senare om Avatar är på rätt brevduva så kanske jag och Sara kan se den på söndag eller liknande. Skulle vara otroligt mysigt! Med lite gottgott och bara oss själva. Vi ses ju inte så ofta eftersom vi har skolan att prioritera. Precis som med Spanks. Har inte sett henne på jätte länge pga praktik och att skolan måste gå före. Jag är riktigt glad över att jag har så förstående vänner. Tack för att ni stöttar mig trots att jag gör som jag gör ibland när jag t ex försover mig. Ni är guld värda, men det visste ni väl redan?

Här kommer låtarna jag försökte ladda upp igår!

Cecilia Vennersten - Det vackraste
Låten som jag och syrran sjunger för full hals genom Norges skogar.




Ainbusk Singers - Älska mig
Låten som sjöngs på min morbrors bröllop och jag vara surare än surtanten i korvkiosken.




Ronan Keating - When you say nothing at all.
Feting nice låt bara. Haha.




Det var väl allt jag hade att erbjuda denna underbara morgon. Skriver när jag får tillfälle. Ha en underbar dag allihopa! Det ska jag ha!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Solsidan!

Hello!

Ja, nu när som helst nalkas sängen. Inget sällskap inatt. Inte för att det brukar vara något stort sällskap men ändå. Ska bli skönt iaf. Mamma ska väcka mig imorn och då väntas det en härlig dusch. Jisses, trots att jag duschade idag så vill jag göra det igen. ÄLSKA VATTEN!

Har nyss sett senaste avsnittet av solsidan. Rolig serie, fast inget jag måste se varje fredag. Då är jag ute på hyss och äventyr istället. Imorn blir det inte något äventyr precis. Ska kanske till Linn en sväng men det spörs. Ska då gå dit för att vara en miljöaktivist och sedan för att bränna lite på fläsket! Ska bli hur härligt som helst. Med music i öronen så kan jag göra allt!

Ska lyssna lite på love songs nu. Jag är mysig ikväll! Ska använda båda täckena ikväll tror jag. Lite extra sådär, sedan ska jag försöka ligga som en normal människa. Jag ligger ju som om jag ägde världen annars, haha! Börjat tröttnat på det men antar att jag tar vara på storleken på sängen. Min säng är ju bara fjuttiga 90 cm bred. Inte mycket att hänga i påskriset minsann! Trångt att ligga bredvid varandra. Man MÅSTE skeda, stackars den som ska sova hos mig då isf. Brukar bli madrass annars.

Tänkte bjuda på en låt bara för att avrunda detta inlägget. Låten väljer jag för att jag och syrran sjunger den bättre än alla andra. Speciellt när vi åker från Norge med volymen i bott! Sedan för att den har varit med i så många år att jag kunde den redan som liten. Here it comes: Cecilia Vennersten - Det vackraste.

Bjuder även på denna för att den är så otroligt vacker. Den sjöngs på min morbrors bröllop och jag glömmer inte var sur jag var. Eller ja, bilder och video säger mig allt! Var nämligen purken för att jag inte fick gå framför hans fru fram till altaret. Jag fick gå framför honom, skitgrinig. Haha! Det är det enda jag varit genom åren som liten skitunge. Grinig och sur för att jag inte fått min vilja igenom. Kanske ska försöka styra ett bildspel som jag kan lägga upp? Får se om tiden finns. Låten är Ainbusk Singers - Älska mig.

Nu var det så att inget ville funka så jag får lägga in det imorn istället. Får se om jag hinner innan jag går till bussen. Måste fixa en del. Nu är det Ronan Keating - When you say nothing at all. Feting nice. Nej, nu väntar sängen och lite mer music. Godnatt på er avatarer där ute, vi ses på Pandora!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

It's all comming back to me now!

Hello!

Ja, dagen startade ju med försovning. Hade bil, sen ingen bil. Gick upp och duschade sedan sov jag hela 7 timmar extra. LOVEEEEEEE! Tror inte jag älskat sängen så mycket som jag gjorde idag! Fick många samtal men sängen tog över hela mig. Gick upp när jag hörde röster och steg på övervåningen. Pappsen och lilla syster var här hemma. Sedan gick jag tillbaka ner hit.

Mli pushade mig lite med skoluppgifter och tänk vad hon påverkat mig nu! Jag har gjort en intervju, ska göra några till så vi har en del. Sedan är jag klar med Cirkelprogrammet. Mli ska kolla så det är rätt osv. Så jag inte förklarar fel. Nu ska jag kolla vart häftet är som jag gjorde för ett tag sedan där jag skrivit upp alla uppgifter som är kvar. Ronjano sa att hon ska hjälpa mig med Algebra. Sedan kan jag börja stryka på listan jag gjort. Tur att jag har den i skolan också för nu hittar jag den inte hemma. Jag är så pepp att göra klart grejer, it's all comming back to me now!

ATM ser jag på The Jackson Five reunion typ. Tycker sådana dokumentärer är riktigt intressanta. Se hur kändisar lever och hur saker och ting egentligen gick till. Diggar även dokumentärer om sjukdomar och ovanliga syndromer. Typ lilla sjöjungfrun syndromen är det en liten tjej i England som har. Eller flickan som åldrades i förtid och dog när hon var 13. Hon såg ut som en levande docka. Stackarn.

Ska hänga tvätt snart också. Styra upp kläder tills imorn, kanske platta håret. Det spörs. Nu ska jag iaf styra upp det mesta. Även om jag är en dålig rackare på det så ska jag iaf försöka! Skriver nog innan ögonen stänger igen!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

äggmackor och ett härligt glas oboy!

Hello!

Ja, jag tänkte bara säga att jag ska äta dagens först mål nu. Sedan ska jag berätta vad jag gjort och vad som hänt. Annas hjärna har bjudit på en dos av huvudvärk men Avatars soundtrack botar det. Det blir som titeln lyder och det är ju något som jag inte kan tacka nej till! Ska även lägga i en tvätt och kanske ta en titt utanför dörren. Solen skiner! Vi hörs snart igen!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Så typiskt!

Hello!

Ja, vad ska man säga mer än att det är SÅ TYPSIKT ATT JAG FÖRSOVER MIG DAGEN DÅ VI INTE ÄR I SKOLAN OCH SKA KOLLA UTBILDNING?! Jag blir så otroligt irriterad. Men försöker lugna mig med det Stina sa till mig då jag körde 110 från Deje till Sunne "Bättre att komma lite senare när man ändå är försenad".

Så nu ska jag försöka styra upp en bil eller någon form av skjuts. Finns inte det alternativet så får jag sätta mig på Värmlandsbussarna och dom suger. Tar ju cirka 70 år för dom att komma fram. Men vi hörs senare, när jag kanske har varit iväg. Om jag kommer iväg.

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Avatar.. GÖR MIG TILL EN AVATAR!

Hello!

Ja, nu är jag nyligen hemkommen från Karlstad och filmen Avatar. Jag är mållös. Har ju gått och väntat här i flera veckor, inte bara jag som väntat utan Sara också! Vi skulle se den tillsammans men nu när jag fick samtal efter filmen så fick jag veta att filmen åkte med fel brevduva så vi får hoppas den kommer snart! Linn frågade ju om jag ville med henne och Andreas på den, jag tänkte what the heck?

Väl i Karlstad blev det gratis parkering, 3 fina tickets, godis, popcorn och lite meeeeeer. Lite mer att älska ni vet! Väl inne på hemköp så får jag ett sms: "Den där flaskan har du allt snott du!". Tänkte WTF?! Frågade innan jag gick in om det gick bra. Sedan tänkte jag vad har jag gjort? Men när poletten trillade ner efter jag skickat iväg ett sms så fattade jag. Det var nämligen Stina. Hon traskade runt där på hemköp utan att jag fick se en skymt av henne! Snacka om jag blev skrajsen!

Inne i biosalongen var det bara jag, Linn, Andreas och 4 andra. Snacka om soft! Skulle inte sitta fel att gå ut på bio med någon nu när det inte är svärmer av peeps i biosalongerna. Då kan man ju ha en liten mysig stund till en bra film. Ska allt höra mig för jag!

Filmen rullades på och Anna fanns inte längre på planeten Jorden längre. Med gås genom 2 timmar och 38 minuter och en gapande mun så är jag mycket nöjd med mitt val som jag gjorde idag. Att denna dagen slutade så bra hade jag inte förväntat mig alltså. Det var lite stressigt förut men efter att ha sett Avatar nu så kan jag bara säga att jag ska flytta till dom. Jag ska bli en Avatar, en 2meterslång blåsmurf i höftschynke och string. Med massa smycken över tuttarna och massa vackra lysande prickar på kroppen. Jisses, jag är förtrollad alltså!

Även där satt vi ju och peka ut vilka människor from the real life var i filmen. Jisses, blev så borta att jag kunde inte tänka så mer. Det var en helt annan värld som jag mer än gärna skulle vilja leva i. Jag är så himla lycklig att den är på väg till mig nu. Jag kommer se sönder den men jag älskar den ändå! Att två så skilda världar kan bli en och samma bara genom kärlek. Jag är förtrollad! Ta mig till Pandora! Nu förstår jag VERKLIGEN varför Stina gick på den 2 gånger på BIO. GE MIG! GE MIG! GE MIG!

Nu ska jag sova för imorn väntar Universitetet. Inte aktuellt men kan vara nice ändå. Slipper ju vanligt skoldag. Skriver kanske en snutt om jag orkar till morgonen. Godnatt på er mina Na'vi-peeps! WÖW!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Avatar och handbollsmatch!

Hello!

Ja, nu är jag uppe i stressform alltså! Ända sedan jag kommit hem så har det bara varit fullrulle kanelbulle. Har hunnit snacka med syrran, Linn och Ronja. Lite sms har hunnits med och idag blir det inget skolarbete. Inte för att det händer allt för ofta annars. Men jag har gjort goda gärningar idag tycker jag.

Jag kör som en gud, även om vissa tycker jag kör som en kärring, men what the F jag är väl en? Jag har snackat med Erica och vi båda fick nog ur oss det mesta, underbart skönt att dela saker med dom bästa. Saknas bara MLi då men den lilla bajjongen stannade hemma, stackarn! Jag gjorde djävulskt goda äggmackor nyss och ska snart ta mitt pick och pack mot Risäter.

Fredrik ska spela en seriefinal match 20.00, lycka till gossen! Hoppas ni vinner, du vet ju att du måste vinka från tvn när du hamnar i Landslaget! Ska skicka iväg ett lycka till på mobilen också. Taggad som fan är han, hoppas på vinst nu.

Sedan är det ju så att jag ska ju inte bosätta mig på Risäter, nejnej. Jag ska hämta upp Linn och hennes fosterbror Andreas. Vi ska dra till KD för lite movienight. AVATAR VÄNTAS!!!!!! FÖRSTÅR NI VAD JAG LÄNGTAT ELLER?! Stina sa att det är bättre upplevelse med bio och inget snack om saken. Nu ska jag se den och snart hamnar den i brevlådan hoppas jag. Jag är så lycklig ATM!

Nu ska jag "fresha" till mitt äckliga vardagsjag med lite parfym och en ny håruppsättning. Nej, jag ska inte bli balens drottning. Jag ska bara dra på en mysig fläta och ha med mysfebern in i biosalongen. Jag är så uppe i varv nu så jag tror jag kommer skrämma både Linn och Andreas. Bjud mig på bio och jag blir i en helt annan värld! Nu betalar jag ju själv, men iaf!

Vi hörs senare, Anna ska försöka orka med en update innan läggdags. Syrran kommer hem på fredag, WEEEEIII!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Snart slutar jag!

Hello!

Ja, jag kan säga att denna dagen började åt rackabajjan! Än är den inte slut och läste mitt Horoskop hemma hos Erica imorse. Någonting med att morgonen startades illa och resten av dagen kommer fortsättas så. När jag läst det tänkte jag "FYFAN, orkar inte!", men antar att det är för att jag är trött och irriterar mig i onödan.

Har hämtat min studentmössa med diverse andra ting. Inte långt kvar nu kan jag säga. Paketet jag hämta innehöll: Studentmössa, ett glas med Student 2010 Anna Molander ingraverat, en penna med fodral och 2 kondomer. Lite skoj avslut liksom. Det är bara studentklänningen som är kvar. Balklänningen fixas nu, skorna ska vara till både bal och student, studentklänning ska letas upp och sedan är det alla små saker som t ex hår, naglar, smink osv. Det blir nog bra tillslut!

Nu har vi svenska en sista sväng. Snackar om CV så ska leta upp mitt när jag kommer hem och skicka till Ulla. Sedan får jag se om jag ska driva runt i stan innan jag ska hämta upp mamma. Skippar S.A.T.S idag, hade en plan att gå dit men huvudet pallar inte. Ska ta en promenad med Ronja sedan och göra en intervju. Sedan ska hon kanske hjälpa mig med matten.

Nu ska jag styra annat, får se om denna lektionen blir lång. Vi hörs senare när jag kommit hem.

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Uppe med tuppen? Snarare down with John Blund!

Hello!

Ja, det blev cirkus 2 timmars sömn inatt. Inte aktuellt. Men jag kunde verkligen inte somna igår trots att jag var trött. Jisses! Kunde jag inte få lite ro i hjärnan eller? Jag låg inte och funderade på livets stora gåta heller så det var ju inte direkt jag själv som höll mig vaken. Jag provade nästintill ALLT.

Provade att vrida och vända mig. Efter att ha provat på det i en halvtimme/timme gick jag över till teorin att jag kanske kände mig ensam. Efter att ha skedat med båda Linn och Ronja utan ett mellanrum så kan jag säga att det sätter sig! Missi som låg i badrummet verkade lovande, tänk vad jag fick äta upp det sedan! Till en början var det mysigt att veta att någon varelse var där och höll mig sällskap men sedan blev hon som en jobbig blodigel. Hon skulle suga i ansiktet. Så nära ansiktet som möjligt, desto bättre.

Sedan tänkte jag att det är ju rätt tyst, provar sätta på lite only bathmusic för att finna lite ro. Nej då kom jag ju på att en film är bättre. Lite mer action och rörlser brukar man bli trött av. Hejhopp, mor kom ner kl 4 och duschade. Efter det så somnade jag till, MY GOD! Så ringde ju Fredrik som sagt, tack igen! Dock kom mor ner och berättade att vi ska åka kvart i 7. Jisses... Vart finns tiden för sömn när man kastat bort den tid man fått?

Aja, nu sitter jag här i sängen halvt påklädd. Lite freshare, lite mättare. Mor gjorde en underbart god äggmacka som var välbehövd. Åt ett äpple också. Det dög. Nu håller jag på och packar inför idrotten idag. Vet dock inte när den blir av? Vet inte heller vad det är för lektioner idag. Illa. Ska låna om Män är från Mars, Kvinnors är från Venus idag också. Den skulle inlämnas igår då jag var i Sunne.

Kom på nu att boende i Sunne känns lite sådär när man ska fixa inom skolan. Vill nog hellre ha privat. Dels för att "få göra som man vill" eller "få göra vad man vill". De hade ju vissa regler när det gällde att bo i dom nya ettorna. Sedan vet jag inte om en etta på 24kvm blir för litet för lilla mig? Skulle vilja ha mer än ett rum att vistas inom och toaletten räknas inte som ett rum! Jaja, får se vad pappsen säger. Det är ju trotsallt han som "bestämmer".

Nu ska jag styra upp det sista innan vi åker, vi hörs senare idag!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Djupare än djupast!

Hello!

Ja, jag vilade ju lite och nu är jag pigg. Somnar nog dirren om jag lägger mig ner. Ska fixa det snart, Fredrik ska ringa och väcka mig halv 6 till morgonen. TACK! Ska ju ha bilen imorn så måste packa diverse ting innan klockan är kvart över 6. Vet inte när mamma börjar jobba. Sedan ska jag fundera ut vart jag ska sova. Typ innan Hammarö, bortanför sjukhuset brukar vara ett lugnt place. Ingen som direkt går förbi. HAHA!

Nu tycker väl ni att jag är rätt mongo som seriöst åker och parkerar på okänd plats för lite sömn? Men jisses, dom stunderna sover jag nog som bäst. Är så avslappnad alltså! Iofs blir det ruskigt kallt efter ett tag. Men visste ni att man sover bättre när det är kallt i rummet? Antagligen för att blodcirkulationen går igång för att det ska bli varmt under täcket. Ju bättre blodcirkulation desto bättre mår kroppen!

Snackade nyss med Johannes om diverse ting. Typ gethorn på en kvinna i Kina och lite avancerade sexställningar. Tänkte what the F? Sedan visade han med denna: http://www.aftonbladet.se/wendela/relationer/article4141982.ab?teaser=true . Riktigt krånglig tyckte han, men man kan om man vill! Så nu ska de bli lektioner här! NEJNEJNEJNEJ! Här kan jag vara hur oseriös som helst om jag vill och det är jag. Men tyckte att den kan vara värd att läsa. Vi svenskar måste skaffa bättre samliv med varandra och sex är viktigt! Både för hjärta och hjärna, kropp och själ! Iallafall för många som har förhållanden. Jag vet inte hur det är med den biten.

Linn har ju planer sedan tidigare funderat på att starta en hemsida med lite sexiga bilder. Något jag mer än gärna skulle vilja delta i. Nu menar jag inte att hon ska ta pörrbilder där jag står och visar hela härligheten. Utan mer "fina" bilder. Ni vet typ Levis reklamerna brukar ju vara rätt schyssta. En snubbe och en brud som håller om varandra i en solnedgång i endast snygga jeans är ju ett exempel. ELLER DEN I A LOT LIKE LOVE, som hon och han tar när dom är i fulla och sover i bilen ni vet? Jisses, PERFEKTA BILDEN OR WHAT!? Skulle vilja ta en sådan bild någon gång. Men med vem? Jag har ju en luskande i tankarna, men är inte säker. Jag vet inte ens hur jag ser ut på bild. Men var beredd du där ute om du nu läser! Ska hjälpa Linn styra upp den där sidan, så man får vara med om något häftigt att se fram emot framöver!

Hade ju egentligen tänkt skriva jätte djupa inlägget om saker som hänt tidigare. Minnen som gör mig riktigt glad men samtidigt efter händelsen som jag mig så himla ledsen. Blir ju så nedtryckt när jag jämför mig med allt som har två ben och 2 boobs. Som Melissa Horns text lyder "Jag tänker mer på henne än på dig". Det är ju inte mer än sant. Så tänker ju många andra tjejer också. Linn säger alltid "SLUTA TÄNK SÅ!", tro mig jag försöker! Det finns inget värre än att hela tiden tänka på att se ut som någon annan. Många gånger är jag nöjd att jag inte ser ut som vissa, men visst har jag en dröm att se ut som någon annan! Det är inte kul alltså. Att ha vetskapen i sig att JAG vill inte se ut som mig själv. Att jag vill inte vara den jag föddes till att vara. Jag vill inte vara fake, jag vill vara ett vackert orginal.

Fredrik får mig ofta på bra humör, för de saker han säger har ingen sagt förut. Det gör ont i mig för jag inte kan ta emot det. För det är inte så jag ser på mig själv. Det är liksom inte mig han snackar om för så kan det inte vara. Jag ser mig varje dag och jag vet bäst själv. Jävligt taskigt motto att leva på. Om det är ett motto ens? Önska jag kunde se mig genom andras ögon så jag slapp känna mig osäker. Skönheten sitter i betraktarens ögon. Men vem betraktar mig? Jag menar, om vi skulle se från den ljusa sidan och någon faktiskt tycker som t ex Fredrik. Varför säger då ingen det? Jag bits ju inte direkt. Yeye, den dagen kommer väl. Då någon säger det till mig alltså. Då skulle ni få se på tomatface!

Nu måste jag avrunda denna "dag". Det gör jag genom lite härlig och djup musik från min playlist only bathmusic. Döpte den till det för jag skulle ha något "lugnt och harmoniskt" att lyssna på när jag badar i bubbelbadkaret. Slutade med att den kom en massa buhu melodi in där. Men det gör mig inget! Djup musik får mig att tänka, tänka och tänka om. Det är bra vissa stunder men ibland när saker gnager på en så är det inte så rockigt! Så mitt tips är att har du något som tynger dig som du kanske själv behöver ta tag i för att det ska släppa. LYSSNA INTE PÅ DENNA PLAYLIST! Tänkte dela med mig här nu. only bathmusic <- Is the shit to hear! Godnatt på er alla där ute! Nu ska Annapalaa sova och drömma sig bort!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Oasis - Wonderwall

Hello!

JA, nu har jag vilat i cirka 1½ timme. Skulle ju gjort annat men ögonen pallade inte. Somnade aldrig heller. Så nu funderar jag på att dra av mig kläderna, i en mysig pyjamas och sova lite grann. Kan bli mysigt, 2 täcken, 2 vanliga kuddar, en avlång kudde och allt är nytvättat! Det blir vad man gör det till och den som kommer förstöra är Missi! Hon fäller ju så mycket hår så jaag måste rensa näsan innan bedtime, jisses!

Ronjano styrde ju musiken this day and it blev Oasis. Hon skulle vara en stolt rödtott om jag började lyssna på dom lite mer. Dock kan jag bara en låt, Oasis - Wonderwall. Midsommarlåten, haha! Ska kolla lite på Spotify om det finns fler än bara Wonderwall som tilltalar mig. Jag lyssnar ju mer på pappsens musik. ACDC, Kizz, Sweet.. you name it! Rock Classics så att säga!

Skrev sms till MLi när vi åkte hem förut. Inget svar än så jag antar att hon har kalas upp över öronen. Behöver veta lite om vad skolan har att erbjuda denna veckan. MIN FRAMTID står det över hela schemat så man fattar ju NADA! Försöker luska fram om man måste packa idrottskläder imorn. Känns onödigt att dra på ATM. Men vi får väl se om jag får något svar på en biten!

Nu ska jag fixa iskallt vatten, bädda sängen, skriver kanske ett till inlägg och sedan är det sängen!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Slutkörd men kör på ändå!

Hello!

Ja, nu har jag nyligen kommit hem från Sunnetown. Är grymt sliten och vet inte varför alltså. Skulle lätt kunna somna nu men ska göra nyttiga saker. Som tex STÄDA. Syster kommer ju hem någon gång nu till veckan och jag vill inte att taket ska flyga av när hon ser sitt rum. HAHA!

Som jag skrev senast så sov jag ju hos Ronjano inatt. Blev lite Tv sedan var mina och Sandras ögon redo att slockna. Jisses, vad sleten jag var! Väl uppe i sängen så kunde inte Ronja somna. HAHA! Ännu denna natt tog jag över sängen och Ronja fick med täcke lägga sig i soffan. Vaknade lite då och då under natten men det gick tillslut.

Vi åkte runt 12 tiden mot Sunne. Vägen var ju som en bilbana. Ni vet sådana man har små dosor till som gör att man kan gasa? Det var bara att välja, att glida med stil på isen eller åka i skårorna och hoppas på att gud visste vägen! Blev lite bilder och en liten film på detta, haha så nice!

Väl framme mötte Ida upp oss vid trappen. Så kom vi in i något rum och där gav de predikan om utbildningarna osvosv. Blev en liten fika med en liten krämbulle, äpple och en mugg äppeljuice. Satt gött i magen kan jag säga er! Sedan vart det rundtur genom hela kommun. Väl framme vid Hälsoterapeuternas hemklassrum kom de två kvinnor fram och pratade lite. Sedan kom det två vältränade killar. Den ena skulle gärna fått bära med mig hem, haha! Antar att det var hans kropp som förtrollade mitt sinne alltså! Blev en del snack där sedan när det var slut så drog vi oss mot centrum.

Ida drog sig mot Spa för träning, ta med mig? Skulle behöva mig en omgång alltså. Yeye, jag och Rooney hamnade på Sibylla för en god hamburgare. Blev även ett par chili cheese för mig, mums! Älska stark mat minsann! Det åker in, lika fort åker det ut! Efter lite smältning av den stora mealen så drog vi oss hemåt.

Nu sitter jag i syrrans säng. Ser på 2½ män som är så bra att jag vill ha boxarna! Ge mig dom och jag är din alltså! Eller ja, inte direkt kanske. En kram skulle jag kunna bjuda på! Många boxar jag vill ha. Ikväll är det Stjärnkockarna, ska nog kolla in det. Verkar lite kul och se hur kändisar lagar sin mat. Kanske kan lära sig ett och annat?

Idag fyller min kära MLi 19, hon har vuxit ifrån ton idag. GRATTIS HJÄRTAT! Hoppas du hade en bra dag. Imorn får du en stor kram och så får du berätta för mig vad du fått! GRATTIS IGEN!

Nu ska jag styra annat, ni kan väl ringa och hålla mig sällskap. Då skulle jag bli glad! Annars hörs vi senare!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Soffa eller otrevlig sked?

Hello!

Ja, nu är Linn där hon ska vara och jag är här hemma för att packa. Ska nämligen sova hos Familjen D ikväll. Detta för imorn bär det av till Sunne för lite info om KY utbildningar. Linnea var ute i sen tid med anmälan så Anna ska i full karriär ta ansvar för all info. Iofs så tilltalar utbildningen Hälsoterapeut/instruktör oss så det ska nog inte vara några probs!

Får se hur vi löser kvällens nattning. Sist tog jag över sängen och Ronja med förlust fick ta soffan. Sedan snackade jag tydligen i sömnen om inte minnet är galet? Ronja gick runt och drack vatten och en massa. Kan hända vad som helst när det är en Molander och en Dahlman i samma rum. Ska bli spännande och se vad som händer senare.

Pratade lite med mamma när jag hade skjutsat Linn. Det är fortfarande lite läskigt och otäckt. Förstår liksom inte att de ska hända men samtidigt gör jag det. Läste i en WITCH tidning förut, "Var inte rädd för förändring", just denna förändring känns inte aktuell atm. Undrar verkligen hur det kommer se ut till helgen då Syrran kommer hem. Kanske fjantigt att vara rädd för det som ska komma, men då är Anna en mes. Hon är inte beredd på detta. Det sa Ronja också att allting har liksom hänt med ett fingerknäpp. Det går för fort.

Ja, eftersom vi ska till Sunne imorn så lämnar jag nog datorn hemma ikväll. Orkar inte skriva något sen när jag och Ronja ändå ska prata oss genom en otrevlig sked senare. Sist kunde vi inte skeda som sagt. Och Ronja, jag menar inte att det är OTREVLIGT utan du vet vad jag menar! Vi får nämligen någon konstig känsla sörrni. ALLTID när jag är där och ska sova. Varför detta? Vi får köra fram detektiv mössorna och undersöka saken!

Nu ska jag dra ihop allt det värsta. Så får vi se om Ronja vill ta en morgonprommis imorn. Skulle behöva det. Ska se om Ipoden pallar trycket ända fram till Mon. Annars får jag gå utan, eller sjunga själv. Men då finns de risk för att jag upptäcker att någon hör mig. Men skitsamma, nu ska Anna styra sin kos! Vi hörs imorn när jag kommit hem från Infodagen. Godnatt på er!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

It's amazing how you, can speak right to my heart.

Hello!

Ja, nu är det måndag. Studiedag så tackar gudarna för det! Igår hände väl det ena och det andra. HAHA! Jag och Linn went to the kiosk and köpte some onyttig stuff. Väl behövlig promenad och vi ville mer men tänkte, vi tar det imorn! Som man alltid brukar. Det blev en del dans, svett, mobilnummer och diverse andra memories.

Hittade min gamla samsung telefon och hittade otroligt gamla sms. Kan inte säga något annat än "Inte konstigt att jag blev ledsen för det som hänt!". Är så faschinerad på något sätt. Har snubben verkligen skrivit detta till mig liksom? Linnea blev inte klokare hon när jag berättade för henne. Saker och ting kan allt falla på plats när man ser tillbaka på saker som var. Nu förstår jag minsann bättre varför jag är som jag är. Det känns otroligt nice.

Kollade igenom lite bilder. Jag och Sanna var sminkade som emon bland annat. JISSES! Hittade en bild på Simon. Den som jag aldrig kunde skicka till min mejl. En bild på mig när jag sover med händerna i knät och knäna står rätt upp. Shit, sådan nostalgi minsann! Diggar signalerna jag hade på den också, haha! Får se om telefonen ska användas något för min del. Skärmen har ju lite av ett eget liv.

Tog även fram HipHopAbs så Linn kunde få sig en omgång träning. Det var bara jag som fick lite svett på huden. Hon passade på att filma mina okoordinerade steg. Jisses, ibland är jag bra klumpig! Men det var kul. När vi var färdiga med det kollade vi igenom en massa bilder på Facebook. Trodde jag skulle skratta ihjäl mig. Linns kommentarer på alla bilder alltså! Ett gott skratt för länger livet, tackar gudarna för det!

Vi vaknade runt 12 tiden och drog oss ett bra tag innan vi begav oss uppåt för dagens viktigaste mål. Det blev lite baguetter, nyttigt bröd och te. Tog en bild som jag kanske kan lägga in senare. Ska ladda in från helgen som var också. Vi satt iaf ute på trappen och kände lite på vårsolen. Riktigt mysigt och härligt! Man underskattar verkligen vädret som är ute. Många tycker det är för kallt osv. Men jag måste säga att det känns fresht! Man känner sig som en ny människa och kylan märks inte av då solen skiner. GÖTT!

Nu har Linn tagit sig en omgång av dusch, det ska jag också göra. När jag orkar. Får se när jag ska skjutsa hem henne först. Måste ta en städomgång här nere. Till helgen kommer stora syster hem och jag längtar lite faktist. Har inte sett henne på snart 2 månader. Kommer säkert bli lite liv men det behövs. Någon får hålla talet för oss båda och hon är rätt person för det. Hon viker sig inte som jag. Tack.

Lyssnar lite på Cajsa Lisa Åkerström. "Fråga stjärnorna" spelas för fullrulle och jag kan inte sluta tänka på Robert Gustavsson när han gör en musikvideo med den. Haha! Så rolig! Har kommit en massa taggar på Facebook på mig. Massor gamla bilder från 2007. Även några som jag tagit själv, men Liljan kan råna om han vill. Får skylla mig själv om jag lagt in en massa i hans dator. Men kul att se dom, länge sedan!

Nu ska jag göra något annat. Eller så lägger jag in en video senare. Vill ju inte textbomba er. Det kan inte bli så kul att titta på hela tiden. Men vi hörs senare!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Parlamentet och en liten promenix!

Hello!

Ja, nu har man sett det ena och det andra. Efter Narnia filmen klickades Goofy the Movie fram och den kollades. Jisses, att man kommer ihåg så gamla låtar egentligen! Nu ser vi på Parlamentet och ska i pausen ta en promenix. Linn behövde något, något mer än luft alltså. Linn håller på att dö här för finnen snackar, jisses! Inte svårt att få denna kvinna underhållad.. underhålld? Yeye, ni fattar! Tur de..

Nu ska jag försöka kvickna till så får vi se vad som händer sen. Blire nog ingen sked idag, inte med någon av det motsatta könet iaf. Nejda, här går vi inte i graven för att vi inte får någon som håller om oss. Linn nöjer sig med mig vid sin sida och jag, ja jag nöjer mig väl med att jag ger henne allt täcke! Vi hörs senare!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Narnia Prins Caspian

Hello!

Ja, nu blev det film och lite sked med Linn. Den som vill vara med kan komma så ska vi styra lite mer plats åt er! Ni som helst stannar hemma och vill se filmen ändå, kan sätta på TV1000 Family. Det är där filmen går nu. Ni som vill kan alltid ringa, behöver sällskap kan jag säga! Linn kommer slockna, buhu! Hon kommer vara helt slut när hon fixat med lakan och kuddarna. Vi hörs senare!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Heta baguetter och lite update om dagen hittills!

Hello!

Ja, nu har jag hamnat in the place to be kan man säga. Har varit i stan och velat. Fick FINALLY träffa Bossebusen. Goding! Sedan for det i förbjuden fart hemåt mot Sporthallen för att Meet some Redhead. Hoppas detta styr upp sig! Sedan fick jag se lite match. Massor som var med som jag inte sett tidigare, Per från klassen bland annat! Deje loosade med 4-7 men dom kämpade på bra. Jimmi var med som jag trodde, dock ingen Liljott men han är väl för lat antar jag? Träffade Nova också, så super söt är hon! Saknar skitongen lite.

Hem till Linn för att hämta stuff sedan hälsade vi på pizzerian för att se om något tilltalade oss. Tyvärr så hade dom lagt ner 30% grejen så vi tog bilen hemåt och nu sitter vi här. Jag ska snart gå upp och fixa lite heta baguetter med diverse söggel i. Nejda, det ska bli göttismums som Ida burkar säga. Ska försöka styra upp något gött iaf.

Sedan får man väl se vad som händer senare eller vad säger ni? Kanske får besök, eller så kanske man är lite babysitter. Nu är det iaf mat som står högst upp på priolistan! Ring gärna och håll mig sällskap, sms funkar inte. Vi hörs senare annars!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

I wanna be the wind that fill your sails.

Hello!

Ja, nu är jag redo för lite bilåk och en match omgång. Får se om Jimmi och Liljan spelar. Inte så stor koll på hur Dejes innebandylag ser ut eftersom det är rätt lite folk. Men det spörs väl. Andreas är nog inte med iaf, han har ju en liten Leona och krama på!

Nu ska jag bara fixa min heybaberiba-lugg sedan bär det av för att hämta Linn. Stackarn sitter ju fast på Risäter! Aja, Anna fixar! Lyssnar på Keith Urban, snygg och sjunger som en gud! Kan det bli bättre? Skriver lite senare! Vi hörs!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Morgonrutiner finns inte såhär på söndagar!

Hello!

JA, jag har legat och dragit mig i någon timme nu. Wonderful I must say! Just nu står det en liten puma bredvid mig, hon luktar inte sommaräng men är myssjukare än vanligt. Kan bara säga att hon skulle kommit igår, då jag faktiskt behöva någon. Men iaf så står hon och stryker sig mot mig, trampar på mig och bara luktar illa ur munnen. Vart är kissarnas värld påväg? Tror ni man kan framställe kattgodis med mintsmak eller en anna fresh doft så det inte luktar? Finns ju för hunder, borde finnas för katter också!

Nu ska jag bara ta på mig det sista av dagens outfit. Sedan ska jag hugga in i mormors goda bröd som jag seriöst kommer leva på när jag flyttar hemifrån. Ska ha extra linfrön så det kommer med racer fart ut igen. Haha nejdå! Men skriver mer när jag ätit. Det är inga rutiner såhär på söndagar! Man gör precis som man vill, lovely!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Move your body over to the bed!

Hello!

Ja, nu nalkas sängen. Det ska bli skönt. Extra krydda är det då jag FINALLY bytt lite lakan. Det enda som saknas är ju något att skeda med. Men som tur är finns det en lite längre kudde som är jobbig att lägga huvudet på, användt den de senaste nätterna och sedan finns det ett täcke. De två kan ju förbereda sig på sked. Dom springer inte iväg heller, perfa!

Imorn är det fullrulle som gäller igen om inte något avslås. Vi hörs imorn när jag vaknat. Godnatt på er underbara där ute och dröm sött! Det ska jag göra!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Sexparty och en kattvakt!

Hello!

Ja, nu är jag hemma gott folk! Har varit på "Sexparty" som det så vackert heter. Ni kanske tänkte nu att vi hade en massa sex överallt eller kanske att vi skulle ha allting med siffran 6 att göra eller så trodde ni kanske att de var 6 som partade runt. Icke! Sexparty är en tillställning där en försäljare kommer och håller en kort undervisning/information om sexleksar, glidmedel osv. Riktigt kul faktiskt och jag kan säga att en sak gjorde mig mycket pankare. Och NEJ! Det blev ingen dildo för Annas del!

På tal om Sexparty så kan jag berätta för er att jag tänkt ha ett den 8e Maj. Någon som är sugen? Inget stämplat ännu men ska försöka styra ihop lite peeps som är sugen på lite skoj. Umgås för skojsskull under härlig underhållning! Får se vilka jag ska fråga, kan ju få ihop en del om jag lägger manken till.

Sedan for man iväg på ett mission. Mission: Check out the cat! The cat never came so I went home. Var rätt kusligt faktiskt. Försökte få någon vänlig själ som ville prata lite i telefon men fick klara mig utan. Ska nog dit imorn innan jag hämtar Linn. Då måste ju kattstackarn vilja in.

Nu ska jag försöka städa medans motivationen finns, sedan efter det ska jag leta efter något skedbart. Blir ensamt inatt annars. Men vi hörs senare!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Easy night, good night!

Hello!

Ja, nu är planerna helt förändrade! Inget Drängarna, men någon sexfest blir det ändå? Kanske missuppfatta grejen men ska iallafall iväg på lite tillställning. Ska troligtvis köra så de blir ingen alkoholia. Eller ja, Linnea kör men jag blir nykter ändå. Inget att dricka sedan finns inget sug.

Så nu ska jag slänga mig in i duschen efter världens promenad i kylan. Lukas fick följa med en sväng och efter att ha lämnat honom hemma så mötte jag honom utanför mitt hus när jag skulle gå in på gården. Han hade ju OFC följt efter mig hem. Så snart kommer kusinerna förbi och hämtar honom. Malin blir troligen avsläppt på samma gång då. Iaf så var det gött med frisk luft. Dock blev det lite slött men det är inte lätt när det är kallt ute. Sprang lite och fick igång flåset. Nice!

Får se vad man ska ha på sig senare. Har ju nästan inget att ha på mig atm. Får se! Ska förbi David sen och hämta lite stuff också. Men nu ska jag göra mig iordning. Hoppas ni får sen bra kväll så hörs vi senare!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Jag vill om du vågar!

Hello!

Ja, nu har man hamnat på hemmaplan efter en häftig kväll igår! Amanda var ruskigt fin och avundsjukan fanns där, men som tur tog musiken över mig! Baskerpojken kollade en del men frågan är vem han tittade på? Iaf upptäckte jag en ring på hans vänstra ringfinger. Inte aktuellt. Förövrigt får vi se om det blir Drängarna ikväll, vill dit men det är skjutsen som krånglar. Vi får se, ska prata mer med linn efter att jag har hämtat henne.

Försöker äta LASAGNE men kommer annat i vägen. Datorn, musik framförallt. Måns är här nere och dolar också. Den luringen kissar ju när helst han vill, tror han är king. Men han vet ju nu vad som händer när jag är i närheten, mohaha! Har fått över 12 kilo med majs och en hel sopsäck med abguetter här hemma, ska man styra ett knytkalas kanske? Får se om jag orkar alltså, börjar bli sliten!

Lyssnar på Pernilla Wahlgren - Jag vill om du vågar. Riktigt bra och så klockren så jag blir ju nästan tårögd. Nejda, inte tårögd. Men ändå. Riktig powerlåt, kommer igång på denna. Nästan så jag skriker med fast jag inte kan orden i texten. Tror det är hennes bidrag i melodifestivalen iår. Låt tips för er kärlekstörstiga individer som suktar efter en bra låt men samtidigt party, party! Jag börjar snart dansa här!

Så ruskigt fint väder att promenadmotivationen kommer igång. Har gått i lite träningskläder nu men mer ska på! Det är inte vår än! Tänk att det är cirkus 2 månader till jag ska utomlands (Danmark+Norge=RÄKNAS EJ!) och om cirkus 3 så ska man på bal och ta studenten. Sedan står man där med bakfylla och en massa betyg. Jisses, längtar men ändå inte! Skolan är en sorts trygghet, eftersom man har något att göra om dagarna. Efter studenten kan man ju räkna med att sommarlovet är 10393258943569 dagar långt. Känns läskigt det där. Men har skor fixat iaf, så har man kommit en bit på vägen.

Förövrigt ni som tror jag kan svara på luren, min mobil har åkt in på psyk för den har allvarliga problem. Antar att det är avundsjuka men doktorn vill inte säga något. Kan nämligen inte skicka sms, mobilen tycker väl att jag ska prata mer med den än med mina vänner, men vad gör man? Iaf, ni kan ringa istället för att smsa. Kan inte svara på sms men den gröna luren funkar fortfarande. Får se om detta kan fixas inom kort! Annars så skriver jag från Linns telefon, så ni vet!

Nu ska jag äta upp, sedan ska jag klä mig och gå ut på en promenad. Vi hörs senare!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

A-A-Amanda!

Hello!

Ja, då kan kalaset börja! Sitter här smått nervös och nervig och vet inte vart jag ska ta vägen. PANIC AT THE DISCO! Farmor ringde förut och ville mer än gärna att jag skulle slå en påling imorn för att berätta hur det var! Jisses, det slog mig förut också. Första gången i mitt schletna liv så ska jag få se på Amanda Jenssen Live, det är ju fett okej alltså! Och imorn, om det blir som tänkt så blir det Drängarna.

Det blir lite nostalgi då man lekte runt till "Vill du bli min fru". Första låten jag och Sanna trullade till var "Jag är kung över ängarna". Kan avslöja att då avr vi väg till pizzerian för onyttigheter! Det är lite speciellt även om det bara är "raggarmusik" för många av er där ute. Jag är lite i en sorts chocktillstånd här. Fullrulle i hjärnan ska jag säga! Jisses, OVERLOAD! Time to go!

Nu ska jag sminka mig innan jag går ut på krogen som en zombie. Bilder kanske kommer, om ni har turen på er sida! Jag brukar vara seg med att uppdatera saker som ahr med kamera att göra. Men nu ska jag ge mig, ha en bra kväll suckers! Jag vet att jag kommer få en bra helg! Kram på er där ute!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Taggad!

Hello!

JA, nu ligger jag här i sängen och bara räknar ner. Amanda J är väl inte världens idol men jag är nervig ändå! Får se hur det blir imorn med Drängarna. Det är ju detta med att ta sig fram och tillbaks. Sovplats är inget att gå in på för jag känner att jag vill hem. Men vi får väl se! Förvörigt.. det är 7 timmar kvar tills hon sjunger!

Blev inget sim i morse! Fick återbud från Ronjano och att ens försöka ta Linn upp ur sängen var inget jag skulle ens tänka på. Så man fick sovmorgon istället. Dock har jag sovit dåligt för det har kännts trångt? Varmt också förövrigt. Vore nice med en liten lätt bris.

Nu ska vi fixa lite innan mor kommer hem och vi drar till stan. Blir nog en fika på Espresso House, mys! Måste fixa kameran. Vi hörs senare!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Morgonpigg imorn?

Hello!

Ja, jag fick mig en liten tupplur förut på cirkus 2-3 timmar? Välbehövt, vet inte varför men gött vare! Nu är jag trött igen vilket är bra. Ska inte skriva mycket för jag vill bli tröttare!

Imorn till morgonen ska jag iväg och simma. Får se om Linn ska med annars kommer ju ronja 06.20 i plurret. Möms! Älska badhus! Eller vatten överhuvudtaget! Skulle göra vad som helst för att prova på en äkta sjöjungfrustjärt. Den jag har nu är mer africanbigbooty. Onice, nice när röven ska ha stor roll i dans men nu nej ajsing.

Linn vill se Kissie, ska låta henne göra det. Sedan blir det sängen ska jag säga er. Ska ringa några samtal imorn angående Amanda också. Priset har ökat med 40 kr sedan igår? W-I-E-R-D! Sedan är det bara att tagga. Kanske tar kort på outfiten jag tänkt mig. Kan vara intressant och se hur mitt nya jag sakta men säkert träder fram.

Nu ska ni få sova, jag också! Godnatt på er där ute i kyliga vinternatten!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander


Matsmältning!

Hello!

Ja, jag ska nog ta och spela lite Kingdom Hearts. Har väntat i snart 3 månader på att spela det och nu har jag chansen. Får ta med täcket för det börjar bli lite kyligt här. Sedan är det mat ända upp i halsen på mig så jag behöver inte se något ätbart mer idag. Men nu ska syrrna hjälpa mig, vi hörs senare!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

After the dancemove, a powernap!

Hello!

Ja, nu har man varit hos mormor och morfar, chillpilla hos Ronjano och varit hos Maggilada. Dock finns risken för att mitt tyg inte räcker vilket får mig till panic at the disco! Tänk om vi hade tagit 7 istället för 5 meter? Då hade det löst en del problems. Måste köpa foder nu, så min klänning blir väl snäppet dyrare än syrrans. Varför var detta med konjukturen tvungen att komma just nu när det är min årskull som ska gå ur gymnasie? USCH ORKA!

Atm, ser man på Förhäxad, en härlig goding från förr! Sedan är de lite Lasagne eller hur det stavas. Ska se om jag hittar skivan HipHop Abs så jag kan dansa när jag ätit klart. Funderar på om jag ska sova lite, men vet inte än. Kan vara gött när Linn inte tar täcket iofs, men blir ju ensamt asalways. Kanske ska passa på att att byta lakan. Känner mig inte fresh när jag sover. Dregglade igår tror ja, HAHA! Aja, om jag gör det får vi se. DET SPÖRS VÄL AS ALWAYS!

Nu blir det chill i soffan sedan styr vi annat, vi hörs!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Vilken härlig dag!

Hello!

Ja, nyvaken och helt underbart mysig sitter jag här och ska snart klä på mig. Ronja kommer nämligen och hämtar mig, hon var ändå ute och åkte så att ta med mig i samma veva var bara ett plus. Ska till mormor och skriva ut sedan ska vi ta lite chillpills och softa. Sedan runt kvart i 3 bär det av mot Maggan.

Hade så sjuk dröm inatt så jag minns inte ens hälften. Minns att jag lämnade baltyget, en lapp som mina mått var på fast vi inte ens tagit dom och bilden på klänningen hade jag glömt. Tänk vilken tur att jag kom ihåg det nu, annars hade varit pinsamt sen.

Men nu ska kläderna på och tyget ska finnas. Vi hörs senare!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Feels like home to me.

Hello!

Ja, denna kvällen har jag predikat direkt ur favorit boken "Män är från Mars, Kvinnor är från Venus". Kan inte sluta kolla igenom alla olika små lutade texter i den. Den är liksom framtagna för att läsas. Jösses! Körde lite radioprogram med Linns telefon så nu har hon ju något att skratta åt resten av veckan! Dock består halva programmet av högläsning, Inledningen till boken. Tror Linn fattade hälften bara, resten var väl arabiska för henne! Hon tog nämligen fram datorn istället, precis som en skolelev tar fram mobilen på lektionen!

Det blev ju lite känslomässigt där en sväng. Önskade jag kunde bära iväg Linn ibland till ett annat land men hon är för tung, tyvärr! Hon väger ju liksom runt 50 vilket är rena barnleken, men får anlita Johnny ändå! Han är ju Värmländskmästare i tyngdlyftning och hela skiten tror jag. Ni vet, Johnny boy är stor som ett hus. Han är skyldig mig ett lyft faktiskt! Om han tar mig med en arm kan jag inte svara på, men lovar att berätta för er när jag lyfts mot skyn som ett litet spädbarn.

Iallafall så blev Linn lite downtown och inte hjälpte det att jag fortsatte predika om diverse ting mellan man och kvinna. Skulle kunna göra en del för att fixa det åt henne, men det blir svårt när jag inte har den kontakten plus att som en stark kvinna ska hon klara detta själv. Jag försöker hela tiden lära henne att klara saker hon tidigare kanske inte klarat av. Hon har genomlidit mycket saker här i livet som jag inte ens är i närheten av och ibland kan man vara en stöttning på vägen. För att klara av saker kan man ibland behöva en push, precis som jag fått av henne! Hon fick skriva av sig lite i sin blogg om det mesta som cirkulerar för henne. Tror hon behövde det. http://noodoubt.blogg.se ...

Nu ligger hon och sover stackarn. Inte lätt att somna med svullna ögon ska jag säga er! Får hoppas att trycket har lagt sig till imorn då hon ska fixa det ena och det andra. Jag vet men hoppas ändå att det löser sig över en fika imorn! Själv ska jag fixa balklänningen imorn. Ska även gå runt halva Deje så jag lär ju förlora några kilo, tackar gudarna för det! Funderar på om jag ska ta en liten dancemove imorn, när Linn ändå är ute och far här i världen. Svett är nice, när man inte ska vara sexig och fresh! Ska först till mormor och morfar för att skriva ut bilden på balklänningen, sedan förbi Ronjano för lite deeptalk om diverse skitsnack och vidare till Maggilada!

Blev inget Ida förut förövrigt. Jag och Linn solade istället vid simhallen förut. Sjukt sexigt bränd blev jag. Pratade lite med Ronjano också om promenix men hon tog en morgon och jag tar en dag. Jag och Linn åt mammas LASAGNE minsann, sedan åt vi lite nyttigt förut. Vitlöksbacongegga i kycklingfilé med möggelostsås och broccoli. MÖMS! Inte för att jag åt upp det men iaf! Kissnödig, borde gå. Men måste avsluta inlägget först!

Vi pratade förut om balen, jag och Linn. Pratade om hur det är att fixa sig innan man t ex träffar en kille. Berättade för henne då att jag vill att ALLA ska vara där och se mig. Jag vill ju som sagt ha chocken "trodde-aldrig-du-kunde-vara-så-vacker" eller "shit-hon-känner-jag" eller "shit-vilken-pangbrud" eller "shit-hon-har-jag-haft-något-fint-tillsammans-med". Att få alla chockade vore en underbar känsla då jag inte är så överraskande annars.

Sedan är det ju detta med en baldejt. Har fått höra att man INTE får ta någon utifrån sedan har man fått höra att man FÅR det. Jaha? Men ser det ut som att jag har från något håll? ICKE! Har fråga Liljott men nekad, Jesper nekade också. Sedan kan man ju hoppas på Victor men han vet ju inte ens vem jag är. Jag verkar ha mycket tur på den fronten eller vad säger ni? Haha, rätt nice att jag sitter här och klagar istället för att fråga. MEN WTF?! Dom jag kan tänka mig har garanterat redan och sedan har ingen frågat. Gör någon det så kommer jag kanske vara kräsen ändå. Vi får se. Henrik vore ju något, men av någon anledning så är jag tydligen sugen på honom enligt några i hans klass? Visste om ens vem jag är? Nej, ska det bli Henrik ska han raka sig. Det ska ni veta!

Det roliga är ju att precis efter nyår kunde jag börja gråta på tanken av att vara utan baldejt. Kände att jag svek familjen om jag blev ensam eftersom syrran fick en baldejt som t.o.m HÄMTADE henne i en snygg amerikanare. Men nu bryr jag mig inte särskilt mycket. Visst, tråkigt att gå ensam men det finns saker som är "värre" nu. Baldejt är ju det minsta problemet om man säger så!

Nämnde ju låten förut som jag ska lägga in. Dock är inte klippet från How to lose a Guy in 10 days?. Det är från The Notebook, går lika bra för det. Låten är ruskigt fin. Sedan tänkte jag lägga in en liten bild. Den är lite för att jag får "feels like home"-känslan då jag ser den och tänker tillbaka typ 3 år. Here it comes:







Tack för att du gav mig ett svar.


MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Avfärd efter en god lasange!

Hello!

Ja, nu har man sett en lovemovie igen. Hade jag inte haft sällskap hade jag garanterat fällt tårar. Fantasin övertar ju en del och jag drömmer för mycket, därför skulle tårarna spruta. Så nu vet ni det!

Väntar på Lasange, FAVORITRÄTT! Så ni där ute, ska ni bjuda mig på mat så går Lasange garanterat hem. Efter det ska jag åka till stan för att umgås lite med Ida och för att få lite färg på mitt bleka skinn. Inte så rockigt att vara blek så man ser sjuk ut och det är inte så rockigt att bli bränd. Men vad gör man inte för att få större chans att synas? Det är ju det dagens samhälle består utav. Size 0 och perfektion på hög nivå! Size 0 är inget för mig och perfekt blir jag aldrig om jag inte gör operation. Måste säga att jag är nöjd atm, bara lite mer träning och kanske diverse ombyten sen är jag nöjdast i kommun!

Lyssnar på lite music. Ska lägga in en musicvideo sen med en låt som verkligen får mina känslor att rusa. Den får mig att täka på ALLT på samma gång. Den har lite country stuk tycker jag. Ska leta upp en film med lite counrty i tills ikväll. Linn får genomlida det med mig minsann, mohaha! Nu ska jag skriva lite annat, vi hörs senare!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Amanda Jenssen

Hello!

Ja, nu är det bara 2 Ni vet när jag och Linn hade varit uppe i Norr för några helger sedan? Då jag lånade farmors bil? När jag lämnade tillbaka den och satt framför tvn med farmor så såg jag ett vykort på bordet med mitt namn på. Farmor hade tänkte göra en chansning på att jag skulle vinna biljetter till Amanda Jenssen. Tänk att det gjorde jag också! Iofs är inte biljetten bankrutt dyr eftersom den bara kostar 210 kr men om folk är som mig, så är 210 kr typ 2 leggins och en glass!

Skulle vara kul om det kom fler folk man kände dit. Folk som inte vanligtvis hänger i Karlstad. Men det får vi väl se om det händer! Skulle iaf vara kul. Ska nog inte dricka och ska jag det blir det väldigt lite. Detta ska man upplevas till 110!Amanada är ju så fin med sitt blondvita hår! 

Idag får vi se vad som händer. Väntar på att mamma ska göra någon mat. Vore nice med tacogratäng som jag skulle göra i helgen. Strutnade i det eftersom vi hade pizza över från fredagen. Det var ju bara Malin som skulle äta också så. Men idag får vi se vad som händer. Blir kanske ett stycke karlstad och då ska jag sola minsann! Hann inte det igår. Hade så trevligt hos Sara att jag blev kvar där till 8. Så det hanns inte med tärning och inte solning. Mamma och Malin kom till stan tidigare än tänkt!

Nu ska jag försöka fresha till mig och göra något vettigt, vi hörs senare!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Happyland!

Hello!

Ja, nu är det ju så att denna dagen är ju så himla bra på ett sätt. Vet inte om det är Mimmi som skickar lycka från ovan alltså. Nyklippt, bestämdt tid med Maggan och fick ett brev på posten. Jag älskar ju att få brev och post. Dock skulle det vara onice med typ sjukdomsbrev. Usch. Men nu var det så att detta brev kom från någon sorts Media. Tänkte "WTF, har jag tagit hem något jäkla skit nu?"..... Det visade sig vara något HELT annat!

Anna Molander ska på fredag den 5 Mars på AMANDA JENSSEN på Nöjesfabriken! Jag blev helt uppe i varv och hjärtat slog tusen gånger tusen slag. Var så himla uppe i varv att jag hamnade på Salong Adam och berättade för farmor. Det var nämligen hon som skicka in till tävligen om denna biljett. Fetnice!

Nu ska jag till Öster Deje och hälsa på Sara. Sedan drar jag vidare mot stan för att träna, sola och träffa en och en annan kuse. Skriver när jag kommit hem, då tar jag allt mer detaljerat!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Väntan leder inte någonstans, jag tar steget ur vår sista dans.

Hello!

Ja, nu sitter jag vid matbordet och käkar lite frullidull. Dagens frull består av äggmackor med oboy och te. Måste säga att äggen blev godare än vad dom brukar. Dock blev dom lite som dom själva ville och inte runda, men dom smakade galant ändå!

Linn ligger och sover nere i syrrans rum så det är helt tyst här. Katter hörs ju inte så mycket eftersom dom är rovdjur och nonchalanta är de också. Hade Mimmi levt idag så hade man hört någon suck då och då. Hört hennes tassar via mot golvet. Eller ljudet av hur hon vänder sig i soffan och försöker få det så bekvämt som möjligt. Jisses, vad jag älskar den hunden. Även om hon stod i en halvtimme med världens niagarafall ur munnen och ville ha mat, så var hon världens bästa för det. Det är sjukt tomt här hemma nu när hon är borta. Tyst också för den delen. Tänk om jag kunde få tillbaka dig hjärtat? Då hade vi varit vid vår plats nu och njutit av utsikten. Saknar dig hjärtat. Jag skulle göra vad som helst för att få vara med dig, det vet du.

Lyssnar lite på spotify och Melissa Horn pluppade upp från ingenstans. Känns lite hårt med min titel för jag vill inte ta steget ur vår sista dans. Jag vill dansa vidare, never stop dancing. Men samtidigt så leder inte min väntan någonstans. Efter helgen som var har jag lagt ner det mesta och tänkt över saker mer än jag gjort innan. Då levde jag mycket på "Tänk om..", ni vet när man drömmer sig bort lite och har ett litet hopp om att få som man vill. Men nu lever jag mer efter dag för dag. Lurar mig själv om jag ska se från den ljusa sidan i hela smeten. Usch, hatar sånt här.. Vill inte göra såhär, men måste. För att jag själv inte ska gräva ner mig mer än vad jag redan har gjort och för att inte vara pain in the but för andra. Saknar dig.

Nu ska jag försöka få liv i Linn. Sedan ska jag till pappa och få pengar, otroligt tattig jag lät där, men han är skyldig mig. Sedan ska Linn av hos sig och jag till Linnea och snacka om diverse ting som åker runt i skallen. När det är klart får man hoppas på att få träffa Maggan, är helt uppspelt över hur klänningen ska se ut! För första gången i mitt liv, så är jag en prinsessa. När det är färdig får vi se om det blir Karlstad. Ska iaf dit ikväll och styra upp lite muskler och diverese konditionsövningar. Kan sluta bra denna dagen. Mamma och Lillsyrran hämtas vid halv 10, NICE!

Hör en mus på nedre våningen, eller är det en vessla? Någon slags gnagare iaf. Ska fixa råttfälla. Men skriver senare när dagens storm lag sig och resterna ska plockas! Vi hörs!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Vad gör man när man vill ha tillbaka något man inte kan få?

Hello!

Ja, nu är det NAVY CIS på tvn. Det är ju så bra. Nästa måndag började Svenska hollywoodfruar, diggar det programet lite faktiskt. Tänk vad folk förändras när dom byter om sin miljö och livet förändras till en positiv ekonomi osv. Tänk om man hade sådan tur, då skulle man inte säga att man var olycklig pga pengar!

Imorn är det många grejer på gång. Ska klippas, ska lämna tyget till balklänningen, åka till stan x 2 och försöka städa. Det händer lite mer saker fast inte så big, orkar inte skriva upp alla grejer. Ska bli skönt att få bort allt slitet i håret, sedan ska jag ha med mig dagens köp så Linnea får se vilket kap jag har gjort!

Fått en del samtal ikväll. HERREGUD! Orkar inte alltså. Det blev för tjatigt minsann. Så vi får se vad som händer. Fett osugen. Rena arabiskan för er, rena svenskan för mig! Linn snackade lite i telefon, som vanligt, så man var även med där på ett hörn. Nu tittar hon igenom min mobil på bilder och Mattis från Ronja Rövardotter hoppade fram, haha! Inte lägg att vara skäggig och go!

Imorn är det precis 1 år sedan Mimmi togs bort. Känner inget nu men antar att det kommer imorn. Min baby. Kommer ihåg allt som att det hände nyligen. Innan vi åkte, bilresan på väg dit och ända tills hon somnade in. Ser allting framför mig. Bilder som visar hur hon ignorerar smärtan och är sig själv. Hur hon somnar in och kroppen försvinner. Hon var en glad hund ända till slutet. Gud vad jag saknar henne. Ett år utan skäll vid dörren, ingen som springer till dörren när man kommit in. Ingen som ligger och trängs i sängen. Allting är borta. Vad gör man när man vill ha tillbaka något man inte kan få? Tänk om man kunde få har något hela livet? Skulle inte tacka nej till att ha henne vid liv tills dagen då jag själv dör. Hon har det bättre nu än vad hon hade haft om hon levde. Tänker på dig hjärtat, varje dag..

Ska försöka styra sängen, dagen börjar tidigt imorn. Godnatt på er.

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Hell of shopping!

Hello!

Ja, nu är man på hemmaplan and thank god for that! Blev farligt i stan förut när vi var klara med skoluppgiften. Släpp aldrig lös en Anna Molander i en reaaffär säger jag bara! Det blev dom snygga pumpsen och en kjol på Monki idag. 56,50 kr för pumpsen och 25 kr för kjolen, jag kommer vara läckrast på Ankan den 31! Det kan ni ge er på! Hey sexy lady, here I come!

Linn kom in till stan så S.A.T.S får vänta tills imorn. Hade världens motivation förut, jag var redo för 150 för att svettas! Jag var redo att köra slut på mig själv. Förstår ni vilken skön känsla jag hade? Att få träna och bli svett är bland det bästa so kan hända nu. HALLELUJA! Ska ta mig en omgång imorn kväll innan jag hämtar upp mamma och lilla syster. Dom är ju på Birka och seglar runt i någon sjö. Får hoppas att man får sig en liten present när dom hamnat på hemmaplan!

Jag ser på James Bond så jag är lite distraherad här. Blir inte så många barn gjorda direkt så nu ska jag göra barn. Nej jag ska inte bli gravid. Jag menade mer att jag ska ta tummen ur röven och göra något vettigt. Typ gästblogga hos Linn eller kanske slänga in en tvätt. Men skriver senare när jag är lite djup, vi hörs!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Stan hela dan!

Hello!

Ja, nu göra jag mig iordning för en dag på stan. Ska bara packa ner skor så jag kan träna. Iofs hänger det mycket på om Linn ska med till stan eller om jag och hon ska mötas upp. Men det spörs väl. Har skrivit upp lite saker som ska göras och funderar på om an ska ta en rejäl omgång i hela huset? Ska väl inte ta i så jag spricker men då har jag något att fight for, right?

Måste leta upp några hårspännen för luggen vill ju peka mot Mekka märker jag här. Sminket får jag tvätta bort när jag kommer till S.A.T.S. Fet onice med smink när man tränar. Smink har man ju för att man vill se fresh och fin ut. Men när man tränar så blir det utkletat och ser bara heybaberiba ut. Illa? Ja, för vissa som faktiskt inte klara sig utan de ytliga produkterna. Wallabaja ska få sig en om gång av mig idag. Måste hitta ipoden också annars får jag spela musik i mitt huvud.

Men nu måste jag rusa vidare, vi hörs senare!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Hjälp jag är en fisk och en katt i sängen!

Hello!

Ja, nu har man skjutsat hem Ronjano D. Vi hade skedat här hemma till White Noice. Tror filmen hette det iaf. Somnade till där någon gång då det var som mest spänning men det är ju sådan jag är. Med 4½ timmes sömn i bagaget så är det fullt tillåtet! Schletna som djur var vi verkligen. Så nu det ska bli skönt med sömn.

Är lite blödig, men det går snart över. Ska sätta på Hjälp jag är en fisk och somna till den. Missi ligger nere vid mina fötter nu men hon ska få flytta upp till mig och få en egen kudde. Vill inte sova ensam inatt. Har en kuslig magkänsla. Axlarna gör det inte tryggare genom att göra så ont att det känns som att jag ska spy. Men det är väl så, ska man vara fin får man lida pin! Varför kan inte någon ta en för det orginal man faktiskt är?

Läste nyss denna blogg: http://gbgbyfeet.blogg.se/ . 2 killar som kan skeda och gillert! Synd bara att dom är ute och promenerar nu när man behöver någon som bäst, haha!

Prata med Linn nu och ska snart stänga av dumburken. Ska bli skönt med sömn. Nya skor imorn, ny kärlek. Godnatt på er!

För mig är du en trygghet. En borg som skyddar mig från det onda på utsidan av min bubbla.
Min bubbla där problem inte existerar och där kärlek är ett stort centrum.
Men vad är jag för dig? Är jag en bro du kan säker gå över till andra sidan?
Eller är jag blomman som sitter i din kostymficka för snyggast outfit?
Vad är jag för dig? Jag bara undrar..

MUSIC IS LIFE
Anna Molander