Livet är en karusell!

Hej på er!
 
Nu är jag här igen, även det är lite seg startat vad gäller att skriva. Men det har ju hitills i år bara varit en stor karusell, så vem vet vart man hamnar när den har stannat? Det blir vad det blir av att skriva här tänker jag. Har ett mål att lära mig göra designen själv iaf. Så man lär sig något nytt! Alla resor 2023, toppar och dalar, tar jag när jag känner att jag har tiden att sitta ner och grotta ner mig i alla känslor året har erbjudit.  Så den säger jag to be continued på..
 
Vad händer idag då? Joda, jag ska iväg och tvätta täcke och kuddar hos morbror P. Sedan ska jag bege mig ut i skogen i jakt på bär och efter de ska jag väl göra allt det där som jag inte hann med igår.. Färga håret.. Vaxa ögonbrynen.. Duscha.. You name it! Ska väl ser ett och annat avsnitt av Rederiet också! På den tiden kostade en Vargtass 60 kr.. Tänk.. priserna var att bättre förr!
 
Nej, nu tar jag sats och påbörjar agendan för dagen!
 
Ha de så bra så hörs vi!
 
Kram Anna

Semester!

Hej på er!
 
Ja, nu är den här... SEMESTERN! Den är så efterlängtad och jag hoppas den håller i sig länge.. Alltså, känslan av att den är lång.. För den är inte längre än 4 veckor tyvärr!
 
Min ledighet har jag rivstartat med att fixa häcken och grästmattan hos morbror P tillsammans med mamma och mormor, igår var jag tillsammans med Sanna och gänget vid Värmskog och åt räkmacka, efter det tog jag en tur till Emelie och Hedda för lite mys innan det var dags att möta upp Sanna och gänget igen för fotbollsmatch i Edsvalla. Det blev förlust, för den som undrar. När jag åkte därifrån så tog jag och avrundade min dag hemma hos Helena och Viktor. De bjöd på mat och vi hade det så mysigt! Helena och Viktor ska gifta sig i slutet på min semester, ett perfekt avslut om ni frågar mig!
 
Det bästa med den här semestern är nog att på andra sidan av den börjar ett nytt äventyr. Jag har fått ett nytt jobb som Lärare i Fritidshem! Kämpat under våren med personliga brevet och CV så det skulle se lockande ut och sökt som en dåre! Över 25 ansökningar gjorde jag och jag fick två av dom! Det är en stor vinst för en outbildad att ens komma på intervju för yrket Lärare i Fritidshem som idag kräver legitimation ska ni veta. Det är en så stor lycka att få ett nytt jobb, lyckas få upp lönen till de jag tycker jag är värd och sedan få en chef som vill satsa på mig när jag säger att jag sökt kurser samt kan validera nästa år. Det är helt fantastiskt! Detta kommer bli så bra! Grossbol, here i come!
 
Blev ett litet inlägg idag, kanske skriver senare ikväll. Idag ska jag till Värmskog med min mamma för räkmacka.. Sen ska jag köpa med räkmacka.. för att äta hos Emelie och Hedda ikväll.. HAHA.. växer snart ut räkor ur öronen på mig! Hoppas kunna hitta lådan till mina hörlurar också. Har lämnat in dom på Elgiganten och fick tillbaka att jag får annat erbjudande.. Det blir spännande!
 
Ha en go dag allesammans och stor kram på er!
 
Anna