Det går åt rätt håll!

Hello!
 
Ja, nu rullar livet åt rätt riktning igen och det känns riktigt bra. Har jobbat två dagar i Forshaga och imorgon åker jag tidigt tillsammans med Anette till Norge för Hudvårdskurs. Känns helt otroligt bra. Sedan på lördag ska jag och mamman till IKEA samt så ska jag förbi Sanna en sväng. Har också surfat upp mitt internet så därför ni inte hör något ifrån mig!
 
Vi hörs people, ciao!

Att bli bokd med jobb = BOOST!

Hello!
 
Ja, idag är det en fantastisk dag här på Tjärn. Solen skiner, snön gnistrar och doften av livet sprider sig som en ljuv sommaräng i full blom. Låter väldigt djupt, men livet handlar hela tiden om inställning. Hur ställer man sig till saker? Hur väljer jag att tackla denna situation och gör jag då rätt eller fel enligt mig själv? Hur väljer jag att känna i denna situation? Finns tusen saker man kan bolla sig själv med för att få en annan syn på saker. Alltid värt att prova, det gör underverk.
 
Idag tog jag mig en sovmorgon och jag sov tills klockan var runt 10 tiden. Gårdagens peace and quiet gjorde mig mycket avslappnad och det sa jag även till min kompis, antingen blir jag som en zombie som behöver mer ro eller så blir jag pigg och fylld av energi. Redan hos mamma när jag skulle hämta matlåda, kom det direkt. Ville gärna lägga mig och sova. Så jag tog mig sovmorgon med gott samvete. Älskar ju trotsallt min säng nu för tiden, finns typ inget bättre. Haha!
 
Efter en kopp kaffe blev jag bokad på jobb till måndagen och det är en sådan boost alltså! Så nu har jag försökt mig på detta med norska skattekortet och även kollat jobb som jag ska söka senare. Jag tror min framtid är ljus även om den nu känns lite grå. Det kommer att gå framåt för mig, jag bara vet det! Livet dör inte ut bara för man har det lite svårt, man blir bara prövad. Nu ska jag bege mig till alla dgaens uppdrag. Vi hörs senare!

Min bästa vän, 25 år.

Hello!
 
Ja, nu har man haft en sån där dag som alla människor borde få ha lite oftare i sitt inrutade vardagsliv. År 2015 fick jag av min bästa vän ett presentkort i födelsedagspresent. Det var på en relaxavdelning och ett restaurangbesök. Idag tog jag ut relaxen och gjorde det samma dag som min kära vän fyller 25 år. Kunde inte varit bättre sätt att fira sin vän på än att finna sig i livet av njutning. Njuta av närvaro, solen, vattnet och allt annat som hör där till. Önskar oss fler sådana dagar, vi behöver dom!
 
När världens bästa vän fyller 25 år så är det rätt svårt att komma på vad man ska ge. 25 är en stor siffra. Tecken på att man är en 3:e del genom livet och fortfarande känner man sig inte vuxen alls. Mina tankar har varit stora och jag är nöjd med vad jag har gett henne. Jag hoppas hon blir lika nöjd som jag när dagen är kommen. Världens bästa kompis, den titeln är svår att slå. Speciellt inte efter alla år vi har hängt ihop och kommer att hänga ihop. Jag älskar dig ända in i hjärteroten. Jag hoppas du vet om det.
 
Det har varit en toppen dag i vänskapens tecken och med den goa känslan som jag haft idag, beger jag mig nu till sängen där det naklas sömn för min trötta kropp. Imorgon är en ny dag med nya tag. Good night!

Ett nytt år, 2016!

Hello!
 
Ja, nu är vi inne på ett helt nytt år med nya äventyr. Snön yr utomhus och jag sitter i min soffa. I mitt nyrenoverade vardagsrum. Det tar lite tid innan man bestämt sig för vart man ska ha saker och ting. Tror det blir bättre när man plockat ner julen och fått lite iordning. Då vet man vart man vill ha de mer permanenta sakerna som ska finnas på väggar och golv, året om!
 
Min nyårsafton var mycket trevlig i Silleboa. God mat, fyrverkerier och härligt sällskap. Dock kanske man skulle ha lagt sig i tid och inte när klockan är halv 6 på nyårsdagens morgon. Nyår för mig är ingen stor grej om det inte hadnlar om en hemmafest där alla mina vänner hänger och vi skålar in nya året. Men oftast så är det så mycket styr för nyår, vart ska man va, vad ska man ha på sig, smink, hår, naglar. Det kan knappast vara nyttigt med först jul stress och sen nyårspress. Nej, det är skönt att ta nyår med en nypa salt och fira in den i mycket mer lugnare former.
 
Nu nalkas det mycket annat som kommer. Min bästa kompis fyller 25 år så det blir födelsedagsmiddag ikväll, födelsedagskalas imorn och på självaste födelsedagen ska vi på hotellfrukost och på spa. Helgen där på nalkas det 25års tillställning, så detta årets start kommer bara försvinna direkt. Har även andra planer under min start på det nya året och jag hoppas att det blir perfekt, eller nej.. Det kommer att bli perfekt!
 
Nu ska jag börja plocka fram saker som ska packas ner till min fina helg tillsammans med min bästa vän. När det är klart åker jag till mormor och morfar för lunch coh sedan tuta tillbaka hem hit igen för att förbereda mig för allt bra som ska komma! Vi hörs när jag är tillbaka igen, ciao people!