Slutet är nära!

hejsan!

Ja, lite bloggtorka har det varit de senaste dagarna. Men det är pga ren lathet. Datorn har varit bäng och jag har inte orkat ta tummen ur röven för att fixa felet. Sedan är det nog mycket för det fina vädret vi haft de senaste dagarna. Man vill inte vara inomhus längre så varför sitta inne och mögla vid datorn när man kan vara ute och steka i solen? yeye.

Igår vart det grillning at Janssons place! Ska sanningen fram trodde jag att det skulle suga rövapa men det var tvärtom. Det var det roligaste jag har gjort på väldigt länge. Vi var nog överallt vid dejes badområden. Dött överallt men vi hade det askul ändå! Sedan kom socc en sväng också, men alla klarade sig gott folk! Don't worry! Kvällen avslutades med en raggarsväng hemåt och SMÅ prat med Linnéa, sedan somnade vi gott! Sa vi ens godnatt?

Idag har det varit stek hela dagen! Stek, stek, stek, stek! Jag & Linnéa startade dagen med lite ångestsnack. Sedan bar det av ut i det fria! Vi tog årets första dopp, skönt faktist! Det var typ iskallt men skönt. När vattnet blev för mycket för oss så tog vi våra fina kroppar och stekte oss lite i solen. Lite bakis, men överlevde!

Efter lite mat i magen tog vi på oss kläder och åkte hem. Väl inne i storstaden Deje så fixade vi cash till A.L och lämnade av mina saker hemma. Jag & pappsen åkte till Karlstad och softade genom leksaksaffärer etc. På vägen till Karlstad så ska jag säga er att vi var nära på att köra ihjäl ett Rådjur. Hade inte jag sett rådjuret och sagt "Akta rådjuret!" så hade den antagligen sprungit över vägen och vi hade fått några klövar i magen, jag och pappa. Men rätt gött ändå, klövar har man ju inte i magen varje dag?

Väl hemma så blev de lite stek sedan iväg på kalas! Pappa & 2 kusiner fyllde 60 år tillsammans på det kalaset! Det blev hamburgare, potatissallad och massa annat gott! Efter mat blev det asgod marsipantårta som var tillägnade Helga & Wilhelm. Pappsen klarar sig utan tårta. Efter all god mat och all softande, drog vi hem.

Nu sitter jag här, ensam och övergiven. Vet inte vad jag ska göra och jag vet inte hur framtiden ser ut. Jag vill bara skita i allt och ta dagarna som de kommer. Vill ta sommarlov nu, tur att slutet är nära!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Skoooola, skoooola i värmlaaaand!

tja!

Ja, nu har jag data. Har även slutat för jag är så skillad på excel. Bussen går kvart i så detta inlägg blir inte allt för långt.  Förkyld som ett jävla as är jag också, känner jag FET ORK på skolan. Men gräsklipparn blir när jag kommit hem, sedan en massa plugg. Har inte mycket kvar nu. Känner mig stressad men antagligen för att jag skriver och vet att om jag inte skriver så kan jag ta det lugnt och softa. Yeye, nu blire jag som ska kila iväg! Ching, ching!


MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Plugg, plugg, plugg!

Tja!

Ja, nu sitter jag i skolan. Sov underbart skönt på bussen och efter lunch kan man nog räkna med att jag är hela borta. Håller på att försöka skriva ut lite arbeten och försöker få vissa saker klara men det går inte bra. Skrivaren vill inte spotta ut saker och jag vet inte vad saker betyder på engelska men jag antar att jag får gå på känsla helt enkelt.

Nu blire plugg, pluggplugg! Ciao!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Home, sweet home!

Tja!

JA, då är jag hemma vid min egna dator dåra! Solen skiner och det blir man ju bara glad av! Har ju kirrat det mesta nu. Muntliga är klar ska bara läsa in lite så man inte står där framme som ett fån. I värsta fall får jag väl improvisera. Berätta och fjäska lite för Walkert vad hårt och jag Liljan har pluggat inatt. (NOT!) Just nu väntar jag bara på att tiden ska gå så man kan sova på bussen någon gång! Fett trött!

Mor vart orolig när jag inte där jag borde. Tur att kvinnan har msn och loggar in på morgonarna så kan man meddela att man stannade för evighets plugg! Jag blev ett riktigt pluggmonster i slutändan och nu är nästintill allt klart. Ska redigera lite i skolan också.

Yeye, nu blire att kirra en väska eller något att ha på sig kanske? Bye!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Sned fylla?

Tja!

Ja, då är klockan morgon igen då. Har dock inte sovit något denna natt pga plugg. Har gjort klart det mesta men det värsta är kvar. Vad görs? Inget! Liljan har nu deckat för jag är snäll och låter han sova. Ska väcka han vid 6 tiden, sedan cyklar jag fasen hem! Vill se så jag blir klar med all skit nu! I sista minuten kommer verkligen pluggmotivationen! Bajsapa på den!

Idag onsdag är det mycket som ska göras. Redovisning men kan inte göra den. Vafan gör jag då?! Nu är jag stressad och det kanske blir att stanna hemma pga plugg? Eller pga min hals som blivit hel wierd. Många som läser tycker nog jag är rätt B att jag stannar hemma pga plugg, men jag vet många i min klass som själva hade gjort samma sak. Dock vill jag gärna se alla redovisningar i Svenskan. Såhär var det förra onsdagen också, veling om jag skulle stanna hemma eller ej. Magont och ville vara med på svenskan. Då förblev jag hemma. Men nu vet jag inte? Sista dagen för redovisning.

För övrigt, jag är så trött så det känns som en sned fylla. Som om jag har varit ute hela natten lång på party och skulle kunna decka vilken millisekund som helst, haha!

Kanske ska göra mitt arbete nu btw, Liljan har ju power point?! Det blir, vi hörs senare antar jag. Ciao!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Ibland när jag saknar dig..

tja!

Ja, nu sitter jag i skolan och gör en photostory tillsammans med Erica, Emmy & Mli. Alexander är egentligen också med men han är inte så insatt i detta. Han ville nog bara åka rullstol och bli fotad bara i början av projektet, haha! Idag är det en lång dag i skolan, jag minns inte ens vad jag gjort ens. Då är det mycket vi gjort. "Oh'Brother" har spelat i gymnastiksalen, trevlans! Dom kunde sin grej iaf.

Idag blire plugg, sedan får vi se om Liljan går med på att gå på Bio ikväll. Måste ju ha lite break. Sedan så är det mycket som ska lämnas in. BAJS! Orkar inte egentligen men måste. Imorn blire muntliga redovisningen , bajs! Sedan blire väl redovisning av svenskan också!

Ska få ny kamera btw! Mor hade ju varit ute i skogen och vandrat omkring. Då hon bland annat fotade med min snöggö kamera! Den gick ur funktion pga vatten läcka  på vandrarryggsäcken. Det är en väska man inte kan lita på! Men i vilket fall så kanske vi har kvar garantin iaf. Då blire fleeeeeeeera bilder! Mums!

Nu ska jag göra något vettigt, som jag alltid ska göra! Ciao!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Sned piercing.

Tja!

Ja, min piercing har lagt sig snett och jag är riktigt ledsen för det. Men ändå så tänkte jag positivt. Det är ju ingen annan som har så som jag har, visst är det unikt? Fast när jag tittar så är de ju inte snyggt, men unikt. Det duger åt mig!

Ingen idrott imorn heller, halsont som sagt! Ska duscha till morgonen och sånt, skönt! Sedan blir det skola & mycket plugg därefter hemma hos liljan. Pluggparty! Ska fixa det mesta alltså! Hoppas på stek då också, så slipper man sitta nere i hans rum och maybe svettas. Yeye, vi får se om något blir gjort!

Min muntliga redovisning ska jag göra också, den måste göras imorn. Usch! Jag lägger ner så mycket på arbeten att dom inte blir bra tillslut. Så känns de just nu iaf. Jaja, vi får se som sagt!

De som hänt senaste månaderna finns det inga ord till och kommer nog aldrig finnas heller.  Det känns ju lite tråkigt för er läsare kanske, ni är väl nyfikna. Men just nu får jag inte bry mig om något annat än mig själv & skolan. Sommaren är nära, då ska jag bara bry mig om mig själv! Jag behöver det..

Nedräkning..

Sayonara..

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Plugg & framtidsplaner!

Tja!

Ja, nu är man hos Liljan för att plugga. Han är på träning och jag tog hit Linnéa för jag kände mig lite ensam. Vi pratar ju som fan så jag kan ju inte skriva. Men nu slutar jag, vi hörs senare. Ciao!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Vad är min resa utan dig?

Tja!

Sleten som en överkörd katt så ska jag snart gå till sängs! Vart ju hos mormor förut, middag med dessert! Inga fel, inga fel! Sedan åkte vi hem och det bar nästan av till Liljan på en gång. Där satt vi med Heidi och småpratade, trevlans!

När vi gjort det blev det att kirra filmer och kirra skolarbeten. När det var klart drog jag mig hemåt där maten väntade på spisen. Efter att ha ätit och suttit vid datorn en stund ringer det i luren, shit! Svarar och någon säger att jag ska gå ut på gatan, wtf?! Det var tydligen Öien och när jag kommer utanför dörren, står Sebs bil där med 3 små nissar innuti. Öien, Burk & Seb. Wtf gör dom här?! tänkte jag.

Vi satt i bilen och tölade lite sedan åkte vi typ till skolan och tillbaka. Nu sitter jag här och är redo för öppna förslag om liggstilar när man ska sova. UNDERBART MED EN SKÖN SÄNG SOM MIN!

Imorn blire ingen idrott, halsont är inte rockigt! Får se om det blir powerwalk med tanke på benhinnorna. Älskar nya shoesen iaf, fett nice! Jaja, nu drar jag mig. Vad ska man göra när man inte har sällskap från natt till dag? Sayonara!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Stekare & Alla Mödrars dag!

Tja,

Ja, gårdagen gick ju som den gick. Var som sagt lite drygt att passa barnen när man själv inte fick vara med. Dom kom hem, Anna fick 300 kr. Fett nice!

Jag drog till Småris och såg på någon bra film, eller iaf en del av den. Den påminnde om DOA, Dead or Alive, fett bra! Vid filmens slut drog jag hem och pratade i luren med Emil. Det blev en liten stund iaf! Sedan somnade jag gott!

Idag vaknade jag av sms från Linnéa, hon behövde lite grejjor till resan mot Sthlm den 28:e Juni. Gick upp och smsade Ida om vi skulle sola. Det blev det planer på och vi åkte först till Konsum för att handla. Efter det blev det att sola. Nu har jag nyligen kommit hem och ska snart powerwalka till mormor.

Mamma fick sin Mors dag present och blev mycket nöjd. Grattis Alla mödrar på Mödrarnas dag! Ska äta mat hos mormor, sedan får vi ser vad som sker. Plugg antagligen! Ska försöka bli klar med allting nu!

Nu ska jag gå iväg, powerwalk here I come! ciao!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Barnvakt!

Tja!

Ja, nu sitter jag här då hos Darten. Alla gånger jag passat honom har det bara varit jag och han. Men nu är Björn med, Dartens granne. Jag behöver inte göra så mycket för dom underhåller varandra. Jag sitter bara brevid och tittar på. Det börjar bli lite drygt att sitta här men, vad gör man inte när man har dålig ekonomi och inte har något annat bättre för sig?

Just nu försöker jag underhålla mig med msn och andra communitys. Dock har jag inte kommit så långt på den fronten. Nyss kom Emma in och pratade lite, det var trevligt! Hon ska ju som alla andra på Kolsnäs. Men vet dock inte om dom kommer i tid till att gå in men, det är väl kul ändå. Träffa lite folk är aldrig fel!

Nu ska vi se på Familjen Adams, fett nice! Äntligen något jag också kan vara med på. När vi sett klart får vi se vad det är som sker. Hoppas någon ringer och är social mot mig!

Ett lite komiskt ordspråk:

Alla besökare kommer med glädje - vissa när dom kommer, andra när dom går!

Sayonara!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Barnvakt!

Tja!

JA, idag har det inte hänt mycket. Slött men de känns bra iaf! La mig runt halv 6 imorse pga det jag var arg för igår. Kände att det var tvunget att kollas upp. Vid kvart i 10 vaknade jag av att syrran kom in och sa att hon skulle köpa något till mig i Turkiet. Så henne lär man inte se på ett tag nu. Somnade om efter det, fast det var tungt.

Vaknade halv 2, gött! Lite sömn fick jag ju iaf. Precis när jag gått upp och dolat lite på toa och sånt får jag SMS av Ida. Vi hade bestämdt att vi skulle sola. Men någon lurade i oss igår att det öppnar 14.00. Ja, dom hade ju fel och vi var väl rätt lättlurade vi också, dom stänger ju 14.00. Illa!

Så vi tog våra cyklar och cyklade runt Deje lite. Alltid kul att cykla! Vi åkte upp till Konsum för Ida var Geisha sugen och sedan åkte vi hem till henne och pratade. Fick en riktig tungkyss av hennes hund Rasmus, haha! Sedan vart det typ en halvtimme sedan jag kom hem.

Medans alla andra super och har kul på Kolsnäs ikväll så sitter jag hemma och är barnvakt åt Darten. Ska jag var ärlig så känns det så mycket bättre & roligare. Tror det känns så med tanke på vad som hänt de senaste året. Vi ska spela nintedo Wii, supermario i rymden, och käka oss feta, I guess. ESC kanske blir, han är ju inte så mycket för det!

Men nu ska jag göra mig iordning så får vi se om jag skriver senare hemma hos Darten. Efter barnvakten kanske jag drar till Småris på Pyjamasparty, härligt! Nås på luren för den som vill umgås lite! Nu blir det; Du är musiken i mig! Ciao!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Pyjamasparty?

Tjenare!

JA, nu har jag kommit hem från en massa saker! Det började ju med att pappsen och jag skulle shoppa de ena och det andra!

Vi drog till OBS, där vi kollade på skor, vattenkokare och handlade mat. Sedan drog vi till Inter Sportia för pappa hade köpt bra joggingskor där tydligen. JA, självklart hittar vi ett par rea skor som är svarta, hur läckra som helst. Dock ingen joggingsko, men en sådan blir i framtiden att skaffa sig. Vi hittade en precis likadan sko som pappsen köpte för ett år sedan fast i dam modell, mycket nöjd med dom. Det blev ett köp av skor! När vi ändå var i närheten av Elgiganten och deras extra pris på en Systemkamera, 10,1 Megapixel, så ville jag kika in en sväng. Hittade inte den jag sökte, så jag gick väl mot bilen med ett mindre smil än innan.

Vi drog hemåt mot Deje, men först till Fif, banken ligger ju där. Efter det far det av hem, sedan till Ronjano. Hon har opererat bort en leverfläck så hon fick itne anstränga sig på hela helgen. Så dock blev det ingen powerwalk på 5km denna fredagen, men vi sa att vi började våra nyttovecka på måndag. Only 70% chocolate! Så det blev att softa med henne och Annas hund, Wilma. Sötgoaste hunden ever! Sedan blev de en rimtripp i Ronjanos fantasi. När klockan drog sin väg var det dags för Ronjano att äta, självklart får molander också lite mat när hon är där. Efter mat blir klädesval av kvällen. Ronjano har svårt att bestämma sig men det blev bra i slutändan! Vi tog följe till Bögkiosken sedan skiljdes vi åt.
Jag powerwalkade hem och blev riktigt svettig, gött! Fort hem, fick ett brev, blev arg, drog in i duschen, gjorde mig iordning, sedan kom Ida.

Vi drog till Fotbollsplan med Joline och såg match, efter det drog vi hem till mig och käkade. Mysigt hade vi, let's do it again! Sedan åkte vi till kiosken ovch handlade godis, på väg från kiosken ringer vi Jimmi för att veta om det är OK att våldgästa vid denna tid och det gick bra. VI VÅLDGÄSTADE! De passade Albin från dagis! Hihi, sötast! Efter vi gått in och velat ett tag kom Albins föräldrar och han åkte hem.

Direkt efter åkte vi till Småris där David, Joel & IDa + någon mer väntade. Vi såg på två filmer sedan pratade vi lite och tillslut kom Carina och hämtade oss. Väl hemma så tog jag och Ida våra cyklar och cyklade hemåt. Följde henne och nu sitter jag här. Sleten och go!

Men nu blire sängen, för när fåglarna kvittrar är det ett tecken på att man varit vaken för länge. Ciao!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Metso Paper

Tja!

Ja, nu har jag haft utvecklingssamtal med Ingrid då. Det gick ganska bra och frånvaron är liten. Jag vinner nog dom där biljetterna nu om jag har turen med mig, haha! Pappa har ju fått ryggskott, stackarn, så han haltade genom hela Huc. Efter utvecklingssamtalet fick jag sluta, gött! Dom hade typ planera lite mat och sånt till lägret sa Liljan. Hoppas väl på festlig måltid, eller va säger ni?

Just nu sitter jag på mitt gamle jobb, som jag jobbade på förr i tia. Allt är sig likt, dock kändes det lite konstigt att man inte jobbade och typ slöade som man brukade göra när man var här med Jenny. Det är fortfarande en fresh känsla att vara här, fint och grejjer. Synd att bilderna jag tog försvann när den craschade i höstas. Jaja, that's life eller vad säger man?

Nu ska jag & pappa köpa morsdag present till mamma, sedan får vi se om jag kan snylta några joggingskor. Min har nämligen förlorat fotfästet, haha! Sulan är typ av till hälften så ett par nya behövs, real! Ska bara på toa och softa lite här kankse. Sedan drar vi iväg! Ciao!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Russinbröd och en powerwalk!

Tjenare!

JA, nu är jag vaken. Trött som en åsna dock, men de bjuder jag på. Sitter och käkar russinbröd och juice och ska snart springa till bussen. Sleten som en apröv så blire ju utvecklingssamtal sen blir powerwalk. Ska ringa mormor och morfar och fråga om jag kan låna deras stavar. Mimmi ska självfallet med, hon behöver detta! Men nu ska jag klä på mig och dola, kanske sova 5 min eller 2. Cyaa later!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

John Fogerty & plugg!

Tja!

Ja, just nu lyssnas det på John Fogerty & Pluggas i högan sky! Har dret mycket att göra och om cirkus 2 veckor sätt våra betyg. Starkt VG i svenska känns inte så illa. Ska nog jobba lite mer nästa år och försöka lista upp allt i ordning och bocka av riktigt ordentligt. Just nu ska jag bara tänka på att inte få IG i något ämne. INGET IG HÄR INTE!!

Idag har vi slutat tidigare i skolan. Det var som att det var fredag, härligt! Fredag imorn och då blire utveckingssamtal. Missar typ hälften av Walkerts lektion men jag lider inte. Pappsen & jag kanske ska köpa en morsdag present till mamma imorgon efter skolan pga jag har inte pengar + att mina kära systar har också zero på sin ekonomi. Fast Lilla syster bekostar inte våran mor, hon slavar ist för henne. Typ frukost på sängen alla gånger.

Efter det iaf så blir det powerwalk 5 km i skogen med Ronjano, hurtigt ooyeah! Under den tiden så ska Ida ha ringt och då har vi pejl på dags läget! Hon & jag ska sola lite, efter det ska vi styra tjejmiddag för 2, kanske 3, får se om vi får tag på Ida. Efter det ska det våldgästas hos någon, vet inte vem än. Den som lever får se! Men kul ska vi ha iaf, och prata om mycket! Längtar tills imorn faktist!

Just nu blire sängen trots mina försök till mycket plugg. Dock har jag drygat med detta inlägg så det har väl varit öppet i typ en timme eller så. Men nu blire iaf sängen, sova gött blir! Ciao!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Plugg-dag trots värk!

TJA!

JA, jag är inte i skolan förtillfället utan jag sitter här hemma i sängen. Vaknade med lite halsont och magont så jag tog mig lite funderare om jag skulle till skolan med tanke på att det är muntlig redovisning + att det är svenska. Som ni ser så tog jag och stannade hemma, men det gjort jag mycket för att jag är efter i skolan. Sedan tror jag nog mitt team klarar av dagens lektion i svenska väldigt bra. Mli säger ju att det är lite framsteg för oss!

Det blev om Vidkseplighet istället för barndoms sommar. Tror det blir bra i slutändan. Pratar med MLi just nu och hon ska maila bilderna sedan. Blir nog bra detta. Vill lägga in på bilddagboken, många har ju märkt att jag är en hejare på att lägga in ett 100-tal om dagen, haha!

När jag kvicknat till riktigt ska jag nog ut med hunden, är faktist lag på att den måste ut var 6e timme oavsett hur man själv mår. Så skka ta en liten walk med henne, hon ligger nu och väntar vid min rumsdörr, sötnos!

Nu ska jag käka upp sedan får vi se vad som sker, ska prata vidare lite med MLI också, ciao!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Drygt..

TJA

JA, nu ligger jag i sängen redo för sängen och pratar med Andreas. Mitt ombyte på designen gick lite snett så ja hoppas Nisse styr upp det där. Nu blire sängen, ciao!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

FOOOOTBÖLL!

Tjenare!

Ja, idag har jag & Linnéa kollat på fotboll, riktigt insatta i detta vill jag lova! Det som jag & Linnéa gör mest när vi är med varandra är att prata om allt mellan himmel och jord. Det känns bra att ha någon som lyssnar och inte tycker att man är wierd för vissa saker. Vi hade liiiiite kul, haha!

Efter matchen kom Emil och hälsade lite på oss, trevlig pys! Vi pratade lite med han om typ inget vettigt, men trevligt hade vi. Sedan när han gått för att duscha så tog jag & Linnéa våra schyssta hojjar och driveade hemåt. Hon vinkade av vid Risäter och jag fortsatte hem. Nu har jag ätit och ska snart ringa Andreas!

Imorn är det prov också, 4 st frågor. Uls, usch! Imorn blire pluggdag när man kommit hem från lidandet. Jaja, Den som lever får se om man straffas imorn eller ej! Nu ska Nisse hjälpa mig med designen på mitt "kp", som man säger på Lunarstorm. Ciao!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Linnéa dag!

Tja!

Ja, idag har det varit tufft. Somnade på bussen t.o.m. Snart kommer Linnéa och då ska vi prata lite om Avril och lite om annat skulle jag tro också! Senare ska vi till Öster Deje och se på match, det blir lite kuligt de med. Just nu äter jag tortellinis, mums!

Plugg blire nog idag också, måste göra ULS imorn sedan ska jag försöka bli klar med uppgifterna. Just nu ska jag äta också, snart kommer som sagt Linnéa, höres!


MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Hey, hey, you yeah!

TJA

JA, lite trött och sleten är jag såhär på morgonkvisten när klockan är tio i 7. Försöker hitta kläder jag ska ta på mig med tanke på att Emelie x2 och Erica und moi ska ta kort till våran photostory idag. Jobbigt att sminka sig när man är så förbannat trött. Funderar starkt på att sminka mig i skolan eller något innan vi ska ta kortet, så man vaknar till lite. Men nu ska jag ta kläder på mig och käka lite frukost innan bussen går, ciao!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

AVRIL LAVIGNE, 28 JUNI -08

TJA!

JA, visst är min titel fin till detta inlägg? Jag ska på A.L på sommarlovet, gött! Fösta gången jag är på en seriös konsert! HAHA, vet inte vad jag ska skriva! Är fett trött också så jag måste nog sova snart, vi hörs imorn! ciao!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Plugg!

TJA!

Ja, nu pluggar Anna för fulla kastruller här hemma! Drygt som as och nu får jag lite hjälp av Glajj Nisse. Han är helt ute och cyklar när det gäller att jag ska förstå. Han är lite "lellgammel" som vi säger här i värmland. Jag har gjort klart det mesta av Walkerts nu, ska göra klart denna sedan tar jag en break. Typ tills imorn!

Lite sleten och huvudvärk hade jag förut, fan! Det var inte gött att bli så hängig, kanske sängen tidigare ikväll? Får vi allt se, Walkert sa ju att det är värt at sitta upp till 1-2 på natten. Men jag lär inte fatta något om jag håller på att skriva hela tiden. Break blir efter denna uppgift!

Idrotten drog jag ifrån förut, huvudet var inte på min sida kände jag. Allt har varit hängigt idag, tror jag och MLi behöver endel sömn så cp som hon varit idag. Helt slut är jag ju ffs! Haha! Nejda, men på bussen hem iaf så kom ju David på. Blev endel snack där mellan mig, David & Robert. Mycket om sömn bl a. Busschauffören var ju ny så han åkte lite fel, stackarn! Men någon snubbe had sagt att han åkte fel så han åkte rätt tillslut. Dock blev jag avsläppt uppe vid centrum, LITE ILLA! Skulle ju in vid skolan men aja. Fick mig dagens motion iaf. Tur de!

Väl hemma blev de lite dryga saker, mat, Malins laptop och plugg! Plugg har jag hållt på medd sedan halv 6 tiden ungefär. Snart blire break fan! Nu ska jag fortsätta så jag kan bli klar och få mn break! Ciao!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

ULS, kommunikation & Idrott!

Tja igen!

Ja, nu har vi uls. Jag och emmy styr Piagetens tester. Vi ska redovisa imorn hur vi gjorde vårat arbete och det blir nog en lätt match. Just nu funderas det nog mest på vad vi ska skriva för att det ska bli bra. Jag fattar typ inget av vad vi ska göra, jag skriver bara och sen får vi se hur det blir med det. Om Emmy är nöjd får vi se när arbetet är färdigt.

Sen är det kommunikation, kul? vet inte. Idrott sedan, ska ju som sagt inte vara med. Men ska sitta och kolla på, dock rycktades det om att det ska bli freesbeegolf och det känns inte aktuellt för stunden. Jaja, man överlever I guess?

Sleten är jag också, kanske dags för lite apelsin festis? Kanske, kanske. Nu ska jag visa cPMLi sanzils blogg sida om att vara bloggdesigner och designer. Sedan ska jag nog styra något annat. cPMLis mamma & pappa kommer idag också! Funny!

Tänker på dig tom <3

JAJA, palla detta. Huvudvärk och trött som ett as, nu ska jag göra ett hej-dunder-kalas! Ciao!


MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Skola, skola i värmland!

TJENA!

JA, nu sitter jag i skolan dåra. Sitter här med cpMLI och fotbollsmamman Emmy. Vi har nyligen mailat våra kära göteborgare som vi ska vandra med den 2-4 juni. Jag vart väl lite oseriös, men jag tror det kommer göra att dom känner sig lite trygga hos oss.

Vi har ju typ matte nu, fast vi ska bara göra ett häfte sedan slutar vi? Jag och Footballmama dissar typ de, CPMLI gör häftet åt oss, haha! Onda vi är egentligen. Men å men, snart har vi klassråd och då gör man ju inte så mycket. Dryga dag detta, behövs den egentligen?

När jag kommer hem ska jag ta tag i saker och ting. Som sagt, jag börjar nog komma igång om jag bara vill. Dock är CPMLI mycket för att jag ska kopiera hennes arbeten, hon vill säkert att jag ska få underkänt. Onda cp! Men jag kör mitt eget race.. typ.

Jaja, nu kanske man ska styra bilddagboken eller något, bara för att dokumentera lite i bild av våran skoldag! Ciao!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Skola dåra..

Godermorgonen!

Ja, då ska jag snart dra mig mot bussen. I fredags var det bara shame on me, men idag är vi med! Vaknade i skaplig tid idag. Sen har vi ingen frukost för fem spänn, vi lever på korvbröd, haha! Så jag ska ta med mig lite pengar till skolan så får vi se vad jag finner där. Det vanliga antar jag..

Mamma ska på möte idag så jag kommer inte hem något tidigare utan det blir dirr på bussen efter idrotten som jag inte ens ska medverka i. Sträckte mig på något jäklarns vänster igår när jag skulle gå ur bilen, kanske hade för långa ben? Liljan kommer få stress hem också, stackarn!

Men nu ska jag kolla efter alla grejjor och dra till bussen så vi hörs väl när jag skriver nsäta gång! Sayonara!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander


SLETEN!

TJA!

Ja, tro det eller ej.. JAG HAR TYP PLUGGAT! Haha, det låter ju lite otroligt med tanke på att jag ska va vettig hela jäklarns tiden.  Men nu har jag faktist ta tag i saker. Kris saken har jag bara läst lite på, Piagetens tester är gjorda, så imorn blire jag & Emmy som pluggar ihop skiten tillsammans. GREAT!

Linny frågade mig om konserter i Juni, låter frestande faktist! Where the action is & Avril, wtai går på runt 900 så det blir nog inte, men Avril känner jag mig sugen på! Ska kolla vidare på det så får vi se vad jag tjänar ihop! Hon är trots allt en förebild för brudar som vill bli lite tuffa!

Ja, nu blir det lite känsligt här. tråkigt när saker går som de går. Nu lägger jag mig innan allt spårar ur. Ciao!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Design, design.

tjena!

JA, som ni ser har jag bytt om lite i min bloggvärld. Tänkte jag skulle försöka mig på att göra om lite men att redigera en stilmall var inte lätt alltså! Det står en massa tecken överallt och man förstår inte vad allt betyder. Det är som att åka till Kina och försöka läsa en reklam skylt som det står något på. Så jag väntar tills Sanzil har kirrat en som passar. Eller så ska jag tipsa henne om en, ska bara komma på en först!

Jaja, jag har faktist försökt att vara lite vettig idag. Kommunikationen har jag försökt börja med. Tror det kommer gå fint när jag väl kommit igång.

Jag har ätit årets första jordgubbar idag, mums! Mamma som hade köpt på OBS för cirkus 35 kr. Mamma frågade om jag skulle med till mormor, varför inte liksom? Behöver nog komma bort lite.

ÖNSKAR MIG EN LAPTOP! Ska nog kolla runt lite på internet efter en billig eller något. Är i stortbehov av en!

Men nu är jag sleten, vila innan mormor blir! ciao!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

I wish I could hold you tight.

Tjena!

Ja, idag har det inte blivit någon riktig frukost! Figaro med sin matte kom idag på fika, så frukost blev cheesecake. Inte så god frukost, dessert på morgonkvisten så. Men överlevde gjorde man väl. Vaknade runt halv 10 men ville sova mera så när det började ringa och bli liv i min mor så gick jag upp. Då var klockan runt 11.

Sedan kom Figaro, och det blev liv på djuren här hemma. Jag och min äldre syster satte hos framför tvn och kollade lite på Bilar, sedan var det någon thriller som hon ville se. Den verkade inte bra så mitt intresse var väl på 0 under de gånger jag såg på skärmen.

Malins nintendo DC blev! Spyro, min lilla favorit drake skulle få visa upp sina skills men, det gick inte så bra. Det är lättare på TVspel än på nintendo DC. Så jag har haft i tanken att jag ska börja spela TVspel snart, kingdom hearts vet jag icke om det blir men det blir iaf någon form av TVspel.

Sedan ska jag fråga mor om Millan med familj är hemma, ska ju faktist exprementera med den lilla sötnosen. Måste köpa choklad då också, jaja! Det får ske någon gång under dagen detta. Sedan ska jag nog dola lite i photoshop också, haha!

image22 Millan


Nu ska jag försöka göra något vettigt, som jag alltid försöker med. HAHA! Take care, sayonara!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Design

hej!

Ja, nu har jag gjort bilder åt lite folk. Gillar att dola i photoshop, önskade bara att jag kunde lite mer. Då skulle jag inte klaga! Har kollat in en blogg nu på senaste tiden, sanzil har hon som "artistnamn" och hon håller på med att designa bloggsidor. Fett fina är dom alltså! Ska nog adda henne och se hur man gör, för det vore ju kul om man kunde göra själv.

Men först blire nog att ta seriöst tag i photoshop. Tim skulle lära mig colors level förut och jag fattade inte ett smack alltså. Så nu ska vi göra en djup kurs i detta. Prova alla filter osv. Memorera allt blir!

Här kommer lite av dagens mästerverk!

 Vava, Mamma<3

 Vava, Vavzing

 Johanna & Emelie, Systrarna Berg

Sängen känns lockande just nu faktiskt, men vi får se hur det blir med den saken. Bye!


MUSIC IS LIFE
Anna Molander

I'm ready.

TJA!

JA, inget vettigt har ju inte hänt idag. Som vanligt. Jag får nog ta dagarna som dom kommer istället för att planera dom för mycket. Gör jag det blir inget gjort. Så den tiden som är kvar av dagen ska jag nog slöa, försöka fiska på någon men det går inget bra.

Ska göra en bild åt Berg nu, hon var sugen på att testa mina skills i ps,cs3. Vi + Erica & Mli, ska göra en photostory med temat: sommar. Först var det bara jag & Berg på temat om barndoms sommar typ. Men nu har vi utökat teamet med Erica & Mli. Mli med sin nya kamera kan ju känna sig lite överlägsen när vi andra kommer med vanliga digital kameror. Alla bestämmde vi att vi skulle ta bilder allihop som hör till sommarn och sedan sammansätta de som vi tycker är bäst. Ska jag vara ärlig så är jag riktigt nöjd med det teamet. Vi är liksom inne på samma linje, på samma tankebana. Härligt att ha en känsla av att inte vara ensam, att ha någon brevid hela tiden.

Jaja, nu ska jag göra det jag gillar bäst, photoshop! Ciao!


MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Allt det som är vettigt gör det svettigt!

Tjena!

Ja, idag skulle jag vara lite nyttig och rensa garderoben på ovettiga saker. Men har varit så trött idag så jag har inte riktigt kommit till skott än. Vaknade av samtal från Öster Deje, ork! Hade glömt att Sara skulle komma över och låna en tröja av mig så det var bara att springa till telefonen och svara. Hon skulle komma efter att hon ätit så jag tänkte att nu går jag upp.

Gjorde iordning blåbärs smoothie, flingor med mjölk och en bra tvkanal. Där blev jag sittandes tills pappsen kom hem och lämnade mimmi. Efter att han åkt så kom Sara Ö så småning om och det bar av in på mitt rum, för här ska de grävas efter tröjor! Hon hittade två som hon rövade bort för mig. Fanns ju inte så mycket att göra åt saken då när hon redan var utanför dörren, fasen!

Jag styrde Hitta Nemo, värd film! Så då gjorde jag en ny smoothie till filmen och åt även chips så onyttig som jag är just idag. Efter att ha sett den så satte jag mig vid datorn och nu har jag inte gjort så mycket mer efter det. Försöker nu hitta kvällssällskap för annars kommer jag att dö.

Jaja, nu ska jag styra plugg & rensning av garderob. sayonara!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

The Notebook

Tjollahopp!

Ja, jag har suttit här ett tag nu sedan jag kom in från ovädret. Jag och Ida pratade om det mesta i det sköna vårregnet. Känns bra att veta vart vissa står. Regnet ruska och vi bestämde att vi ska ta en helg bara vi två med mat osv. Bara ta bort allting och tänka på oss själva.. OK, det där sista med oss själva kom jag på nu. Men jag tror nog Ida håller med mig.

Sökte på Alan Jackson - Remember when. NU SKA VI SNACKA BÖLA! Finaste låten tillsammans med finaste filmen, kan det bli mer bölfilm av det? Ska böla mig till sömns, för ibland är det skönt att gråta lite innan man somnar. Det är som att få något tungt bort lyft från ryggen och man kan andas lättare.

Fast nu ska jag lägga mig, ska även snacka med Kim innan. Ska nog bli skönt, att få prata lite. Ibland önskade man ju att man kunde få åka långt bort. Skulle jag åka gratis, vart jag ville, när jag ville, hur ofta jag ville, så skulle det vara Stockholm, Malmö, Gävle, USA, Göteborg och alla andra ställen jag är sugen på! Men nu blir klockan mycket, ciao!


MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Remember when.. ?

tjena!

Ja, nu känner jag för att skriva av mig lite. Lite bad att lilla syster ska döda alla bossar åt mig när jag borde försöka själv. Eller, alla och alla, är det väl inte. Men sådana som jag vill ha på silverfat iaf. Nu fick hon ta över ps2 och börja spela spyro; dragonfly. Det verkar rätt nice. På återsende säger jag nu, för nu blire det en nattpromenad med Ida! ciao!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

En liten blå ballong, hade jag i en skokartong.

TJA!

JA, nu har det ju hänt lite sedan jag satte mig på buss 605 till Karlstad. Mycket det faktist. Men kuligt! Är fett sleten nu alltså!

På väg till bussen ser jag Jimmi, han jobbar den store pojken! Sedan på bussen så såg jag Robin, icke villig att hälsa dock. Sedan kom Wiggen på också. Så såg jag Berken också, haha! Det var lite kul. Såg gamla face, trevlans! Inne vid stan möter jag på Berg som önskat! Vi kilar runt och möter upp Sigge. Gina Tricot blir! Jag velar sönder tills det blir ett gult tubtoplinne, en vit virkad klänning och 3 par trosor. GÖTT! Efter att ha följt dom till Tågstationen så umgås jag med Karin & Frida från Ronjanos klass. Frida drog med samma tåg på Emmy & Sigge. Så då blev det jag & Karin kvar, vi gick till bussstation och väntade på buss samt bil. Karin åker och jag börjar umgås med Karl och han fruga Sara. Sedan kom Emil en sväng också men blev inte så mycket snack med han.

Mamma och jag åkte till Fif och sedan till Monica. Fika sedan mormor. Där fick jag uppstektpotatis & korv, mums! Sedan drog vi hemåt. Nu har jag varit och handlat chips för helgen, snart ska jag spela tvspel. Får se om jag skriver senare. Sayonara!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Take a chance in me?

TJENARE!

Ja, nu har jag sett lite HP och fått en liten slummer minsann! Nu ska jag ta och äta något sedan ska jag gå till bussen för att senare ta mig in till storstaden. Hoppas man träffar på någon att umgås med. Såg på Emmys bilddagbok att hon skulle in till stan och dola kanske? Förhoppningsvis möter man på henne.

Vaknade av ett samtal från "Dolt nummer" förut innan jag gick upp. Någon kille som snackade om något riktigt smartigt, dock minns jag inte vad. Men det var några i bakgrunden som hade mycket roligt. Hoppas jag var riktigt underhållande och vem det var vet jag inte, kände inte igen rösten men det kan ju undersökas.

Syster frågade om vi ska sola senare, sure. Skadar inte att steka lite fast det är fusk. Behöver verkligen få ner stress och shit nu alltså. Skulle lyssna på "Sound of nature, whales of the pacific" inatt, men det gick inte så bra. Lät som om någon kom in och flåsade i rummet. Tänkte det är nog Lillsyrran men icke, ingen måns som gick på golvet heller så den var det ju bara att stänga av dirren.

Men nu ska jag äta något gott sedan bär det av mot storstaden och min käre mor! Aurevoir!


MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Harry Potter & De vises sten.

hejsan!

Jodå, igår vart man stolt för att ha rört på fläsket men idag kan man ju skämmas lite över att ha försovit sig med en timme. Bussarna mellan Deje & Hammarö går ju så jäkla konstigt och inte ens i bra tider så jag fick sjukanmäla mig istället. Om jag skulle sätta mig på nästa buss så skulle jag vara i skolan 13.50 och då slutade vi way för länge sedan!

Så nu eftersom jag är vaken och kanske inte kan sova, så ska jag se på Harry Potter & De vises sten. För att jag har en bokredovisning om honom i engelska. FUSK! Det är jag fullt medveten om, men vad gör man inte när man inte hunnit läsa så mycket i boken och ska göra en recension samma dag? Ärlighet varar längst, jo jag tackar! Men när man vill bli klar med allt så fort som möjligt så tar man genvägar. Sedan skadar det ju inte om man fick se filmen. Så även om jag inte mår hundra på min närvaro i skolan så mår jag nog en 75% bra av att se en film from the old days! Det skog mig nu att Sally och hennes syster skulle nog varit här. Haha!

Senare så ska jag kanske göra mig iordning och dra till stan för att köpa lite mera kläder. För det köper jag ju aldrig annars. Så jag ska ta bussen vid 12 sedan ska jag åka med mamma hem kvart i 2 typ. Det rä rätt soft. Men om jag ska hinna se hela HP & de vises sten så kan jag nog inte sitta här och skriva mer. Får se om jag skriver efter filmen. Ciao!


MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Sound of nature..

TJA!

Jadå, ikväll kan jag somna med ett leende på läpparna! Idag har jag varit hurtig och varit med på de årliga loppet Vårruset! Det var värt varje ansträning i kroppen alltså! 37.10 kom jag in på och jag kan inte vara negativ om den inte. Det blir nästa vår igen!

Själva peppningen inför vårruset började hos mammas jobbarkompis som hade dukat upp med smörgås osv. Mums! Hade lite trevligt, bytte om och sånt där. Sedan bar det iväg bort mot Sundstahallen där det var en massa människor! TUSENTALS, om jag säger så. Från alla håll och kanter. Sundstatjärn var omringat av beställda bussar. Well, när vi kom fram så var det uppvärmning med 4 S.A.T.S killar, SKIT ROLIGT! Sedan när det började med startskotten så blev det lite pirrigt i magen. När vi väl var iväg så sprang jag före mamma och hennes jobbarpolare. På vägen var det musiker från musikprogrammet på sundsta som spelade och sedan var det rix Fm som underhöll också. En av musikerna som spelar var ju självklart den nu kände Wiktor Sundqvist. Sicken pärla, va? Fin röst, oohyeah! När jag kommit i mål fått min medalj så gick jag in till S.A.T.S tältet för att försöka vinna ett årskort på S.A.T.S, då fick jag en lapp om att få pröva på en gång och ett svett band, vilket jag behövde! Sedan började jag strecha och ha mig för att invänta min mor. När mamma ringt mötte vi typ alla sköterskor igen. Sedan kom mammas jobbarkompis Anna och sa att jag vunnit något på mitt nummer och tro aldrig att det var en sak jag verkligen behövde och har tänkte köpa, en stegräknare! LÄCKERT! När vi var lite samlade drog vi tillbaks till hon som bjöd på peppningsbuffé. Då började vi äta på våran picknick korg, mums! Choklad med hallonsmak och allt. Nu ska jag bli nyttig alltså! Efter att ha smakat på allt som fanns så såg vi lite på någon läkarfest på DVD. Sedan åkte vi hem.

Nu har jag duschat och Emmy, jag pallar inte lägga in din dikt idag heller men jag lovar att den ska in när jag orkat gå ut till köket och tillbaka igen så kommer den laddas upp här. Nu när jag torkat osv så ska jag somna gott med ett leende på läpparna. Min goda gärning för dagen: 37.10 på 5 km i otränat skick + träningvärk. STOLT!



Fast en sak som får mig ledsen är detta..

http://youtube.com/user/convincedsilence


ALLA kollar!

Och kopiera detta om du tyckte att det var hemskt, och att det borde förbjudas!!!



skriv sen ditt namn:
Vendela
Matilda
EMMMA;
Elle <'3
SOFIE.
ANNA,,
MARCUS..
OLIVIA<'3
EMMA.
LOLLO.<'3
SIMON.
NIKLAS:'(
LOUISE <´3
ANNIKA <3
ERIKA <3
Paula<3
Emma <3
Johanna <3
Jasmiiine, :'( <3
REGINA , FYFAN :O <3
sanne :''( <3
Alexandra :'( <3
Michelle ;( FYFAN;(<3
Frida. klara inte av att kolla på halva ens
Michaela - jag är allegirsk mot sånt där , "´(
jennifer - gråter fan :'''''''''(
johanna - fy faan !
mathildawahlstedt - FYFAN ! :@
Alicewallin - fyfan
jessicaastmyr- :@:/
iisssa, / fan för dom ,, :@
becca. fy fan...
linnea. asså, hur fan kan man!?
ebba, jag gråter av att kolla på de :'| !
ebbalindahl / finns verkligen människor som inte borde få leva , hatardetta!
nathalieborgstöm / aso usch! jag klarar fan inte ens av att se på halva ! :'/
Emma Stark :'( <3
Sarah. fyfan
Julia / De där människorna har inte alla chipsen i påsen, den saken är säker.
JosefinJonsson/ JAG SKA STOPPA UPP KNIV I ANALÖPPNINGEN PÅ FOLK SOM GÖR DETTA! DÖ DÖ DÖ DÖ DÖ DÖ DÖ DÖ DÖ FÖR I HELVETE!!
juliadüring, det där folket är fan inte friskt :|
EMMAHALL - sjuka jävlar ! så jäkla hemsk. trögosar :O
Emma Sjölin - FÖR FAN ! hur jävla hemsk kan man vara´?:((
Elvira Ryding -ASSÅ JÄVLA DJURPLÅGERI HATAR ALLT FOLK SOM EE DUMMA MOT DJUR!!!!!!!
Jhennifer
Forsberg- JÄVLA IDIOTER!!! JAG SKA TRYCKA NER DOM I SOPBILEN !! SÅ FÅR
DOM FAN KÄNNA HUR DET KÄNNS! :@ AAAAHHH! skulle bara vilja döda
idioterna!! AHH! :@

Sebbe Lönn: Asså fy fan tycker nån borde sjukta varenda jävel som gör så där :@ Blir så jävla sur !
Emma Bengtsson: FanFanFan ! :@ hur får man göra så!orkar inte kolla mera börjar gan sjuta!
Felicia Holmertz:Fy faan vad hemskt hatar det djurplågeri är så jävla hemskt!!!!!
Elin Rylander, fattar inte hur dom kan göra så! DJURPLÅGARE!
Jag kommer att få mardrömmar inatt!
Ewwe:fy fan :'[ en halv hjärncell i huvudet elr ? >:@
Elina: jag får allvarligt damp på djurplågeri. dem har fan också rätt och leva. :@@
Verra ; jag har en sak och säga VAD FAN TÄNKER MÅNNISKOR MED?
Isabella : jävla idioter! så himla hemskt :'(
Alexandra : seriöst.. :'( hur kan man göra såhär.!? =/
frida: FYFAN :'( hur i helvete kan de göra så?::S:S:S
Sofie: Fyfan, SJUKT att det finns människor som behandlar oskyldiga djur såhär. Fruktansvärt hemskt :'/
Crille: Detta gör mig så JÄVLA sur, vad fan har djuren gjort ?! Dom som behandlar dom så borde se ut som på bilden ovan
Sophie : Fy fan, mår sjukt dåligt av att se denna filmen !
vad tänker människor med ? :@
matilda: klarade inte av att kolla på den men jag förstod ju vad den handlade om.. så sjukt hemskt!
Isak : hatar dom jävla asen , skulle fan kunna döda dom med bara händerna
becka; fyfan vilka jävla idioter. skulle döda dom jävlarna.
Annah - Förjävligt, och så finns det en lag om att det är förbjudet. Men som vanligt är det ingen som följer lagarna sålänge det handlar om djur,  jävla svin!
Sandra - Våga inte ens kolla hela... :s
Sexymormor - hatar dom som plågar djur lika mkt som jag hatar världen! Jag har iallafall ett hjärta dock lite trasigt men det slår för djuren <3 Visa ditt stöd annars är du ett fuckface!
Anna - Fy Fan!!
SOFIE - Asså nej fy fan vilka idioter finns ju inga ord för  de jävla sjuka människorna som håller på såhär mot djur FY FAN !!
Linnea- vad fan! hatar att se! jag orkade inte ens se hela, vad har djuren förtjänat igentiligen? dom har inte gjort något! Allt är människornas fel!
Isabelle- fy fan orkade inte se hela, jobbigt att se att männiksor kan vara så grymma mot djur!!!

Anna M - Det räckte med att se hunden & hästen i början. Det sa mig allt.

Detta är en lista jag tagit från bilddagboken. HEMSKT! Ni som läser får gärna skicka vidare detta på era bloggar om ni pallar de. Hoppas jag inte drömmer mardrömmar inatt.



sayonara

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Tutte, tutte!

TJENARE!

JA, då har jag bevisat att jag är sämst på att gå efter en lista! Det är precis som om jag ska städa och fixa hemma. Städning brukar ju oftast stå överst på listan, tro det eller ej. Det blir typ gjort till hälften om inte mindre sedan börjar jag med punkt nummer 2 som det skiter sig med allt eftersom. Det avtar liksom med motivationen där, illa!

Men iaf så åkte jag till Sara och där förblev jag hela dagen. Hoppas inte Ronjano tog illa upp på att jag inte hörde av mig. Hoppas hon hittade pluggmotivationen själv.

JA, jag och Sara slöade för det mesta. Bakade scones, mums! Sedan tog hon en tur på min hojj, hon gillert! Såg på TV och sedan efter maten vid 7 tiden åkte vi mot Marcus för att köpa glass. På vägen mötte vi kossera. Mina IDOLER! Jag har aldrig tidigare sett en ko kissa men idag fick jag en upplevelse jag aldrig glömmer! Vi fortsatte efter att ha fotat mina snyggingar ett tag. Väntade utanför Marcus på glassbilen som inte ville komma. Vi underhöll oss med musik fårn min mobil och pratade lite. Sedan gav vi upp efter 20 min, drog till kossera och filmade de underbara lite (dock inge kiss denna gång!). Efter ett visat icke intresse brummade vi hemåt där vi träffade på en häst som blivit biten i rumpan av 2 andra hästar, stackarn! Han luktade lite på mig och liktfan dissade den mig också! Sara styrde moppen hem med mig där bak, roligt! Sedan packade jag mina stuff och brummade hemåt.

Så såg väl dagen ut typ och imorn är det idrott, då har vi volleyboll, YES! Idrottslära, svenska, matte och sedan slutar vi runt 14 tiden. Då ska jag direkt ut till Sundsta för att lämna en etikett till S.A.T.S sedan ska jag in till stan igen och se om dom har något lockande på Gina Tricot. Fick 400 kr i presentkort av farsläkten, tackar! Så något köp blire nog, blire inte kläder så blire smycken! Efter att mor har slutat så hämtar hon upp mig och det bär av till någon jobbarkompis till henne tror jag. Sedan vid halv 7 tiden ska jag vara med på uppvärmning med S.A.T.S. Sedan 19.00 går starten, ska powerwalka med mamma 5 km eller vad det är. Sedan får vi väl se när vi är vid mål. Picknickkorg fick vi iaf!

Idag har jag ju också kollat in lite med pliktverket och svarat på de frågor som behövs för att veta om jag är mogen för Lumpen om några år eller ej. Så i slutet av September får jag svar på mina frågor om min rygg och min ställning. men nu kallar sängen på mig. Sayonara..

MUSIC IS LIFE
Anna Molander


Tutta till höger & Tutta till vänster!

hejsan!

Ja, idag är vi lediga mitt i hard work veckan. Härligt! Min bloggtorka sitter lite i men idag tog jag mig i örat och fick verkligen "nu ska jag skriva"-tanken! Så nu känner jag mig lite stolt över att skriva ner dagens järningar! Järningar stavas säkert med G men det lär jag väl lära mig i framtiden isf. Våran svenska lärare tycker det är ovärt att lära sig stava ord när dagens tidningar stavar fel varje dag, haha! Hon är riktigt skön, en klen gammal hockeyspelare också!

Besökare/läsare är det lite dåligt med, kanske har mig själv att skylla på den fronten. Men ska försöka fixa blogglooken med stort B, så får vi se om det blir någon förändring. Vore lite kul om man fick lite mer kommentarer och lite mer läsare. Kanske ska börja skriva lite mer om mina åsikter när det gäller saker och ting? Vi får väl se hur det blir på den fronten!

Igår slutade jag och Emmy tidigare pga av Pia getens tester, haha! Det var soft, vid bussstationen så hann vi precis med våran buss, vi från fif kommun. Det är nice! När jag kom hem vart jag ute och lekte med mimmsan en stund. Sedan vart det in och dola med något, vettigt vare nog iaf inte! 

Testade mina skills i pannkakornas värld! På hemkunskapen vare ju Liljan som styrde vändningen osv, jag bara blandade. En ny sorts pannkaka uppfann jag, tog yoghurt & vatten istället för mjölk. Det vart ju misslyckat eftersom yoghurten var gammal, haha! Annars hade det nog gått rätt bra. Jag är sämst på pannkakor, iaf att vända på dom och få dom så goda som mormor&morfars. Ska jag vara ärlig tyckte jag att jag var ett underbarn i köket igår, haha!

Efter misslyckat försök så tog jag riskakor och åt istället. Malin, slätkens pannkaksmonster, gav mig underkänt när hon fick smaka på pannkaka nr 2. Lite illa detta, jag kunde ju faktist fått VG i hemkunskap om jag inte slarvat med min lägenhet! Fett sugen på en egen nu, när jag var i Göteborg var det som att bo ensam när Sally & Sebastian var borta och jobbade. Det var så skön känsla att vara ensam. ME LIKE!

Gick och la mig en stund för min hjärna var ur konkurs, så ringde Liljan och vi drog på fotboll! Rottneros - Deje, Vart dryg till en början eftersom det tog lite tid för dom att göra mål. Så Ida kom och joina crewn, sedan kom Joline & sist Lina. Dom blev vi ju självklart dissade av när dom drog till andra läktaren för att joina Jimmi & gänget! Tillslut blev det ju mål, för Deje dessutom! Trodde inte min granne & hans lag hade skills att vinna, kanske borde se lite mer fotboll på hemmaplan. Sedan gjorde nog Rottneros mål och sedan gjorde deje mål igen med en nick om jag inte minns fel, eller så kanske jag drömde det inatt att det var en nick, haha! Ja, Liljan hann ju inte se några av de 2 sista målen så jag satt ju där ensam jag, haha! Tog sällskap av Elina & Johanna, sedan kom Ida, Joline & Lina för dom skulle hem så jag hängde på dom.

Joline skulle till sin mormor för att hämta väska, och Lina med sin chaufför till man ringde honom så dom cykel-lösa-tjejerna fick skjuts av en riktig kärra. Jag & Ida tog våra cyklar och mellanlanda hemma hos mig, vi pratade lite om allt och det kändes verkligen skönt. För första gången är det någon som fattar vad jag menar med att ha bort saker och ting. Det var skönt, följde med henne hem där Joline & Lina väntade. Vi sågs på tv och käkade smörgåsar. Det var trevligt. Vid 12 tiden så cyklade jag hemåt och när jag kom till bron kände jag att jag kanske skulle kika förbi hos Ponny Isbjörn, men sedan slog det mig att han är nog inte ledig idag så jag trodde han sov. Så väl hemma vid datorn skriver jag och PI är vaken och kan inte sova. Så hade jag åkt dit så hade jag inte gjort det i onödan iaf, haha!

Idag så blire lite mycket vad jag vet, plugg ska försökas göras!

Dagens jag-ska-bara-lista!

- Gör mig iordning!
- Äta frukost
- Blogga lite granna!
- Ringa Öet och se om hon vaknat till liv!
- Hälsa på dagis
- Ge tillbaka Idas jacka
- Åka på hojjen till Ö-deje
- Hitta på något med Öet
- Plugga med Ronjano


Så ser listan ut just nu som är jag-ska-bara göra saker!

Sedan får vi väl se vad som sker, ska skärpa mig med bloggtorkan och ta tag i mig själv. Ska spara pengar till en laptop också har jag bestämdt mig för. Där jag gör skolarbeten och sådant. Men nu ska jag styra dagis tänkte jag. Skriver kanske senare.. Sayonara..

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Bloggtorka & Skoltrötthet!

HEJ!

Ja, nu är jag inne i vårens sega tider! Skoltrött som ett as och bloggtorka så jag blir nästan sandig i munnen. Det känns lite illa. Men så är det ibland, lite illa. Nu är jag i skolan och på onsdag är vi lediga, härligt! Nu ska jag ta vara på mitt liv och skita i allt, typ. Nu kallar lektioner, sura lärare och mycket skrivning. Sayonara..

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

17 år, but who gives a fuck?!

HEJSAN!

Ja, jag har haft lite bloggtorka den senaste veckan men nu är jag igång igen! JA, det har ju varit valborg, kalas och UKM så jag har varit igång hela tiden. Sleten som bara den så det blir inget långt inlägg idag inte!

Har lagt in bilder på bilddagboken från allt som skett under veckan. Med min dåliga sömn så har jag inte ens orkat skriva ett litet inlägg om att jag fortfarande lever.  Men nu har ni fått beskedet iaf! Jag måste sova snart annars är jag som idag, en zombie imorn.

Imorn ska jag & Ronjano baka, sedan ska vi ha kalas hos Ponny och Krill. TREVLANS!
Onsdag blire att köpa bikini och kolla på Dejeskolan vårshow!
Torsdag blire att nanna hos Sanna, hon är tydligen ensam hemma stackarn.
Hon behöver någon att hålla i handen med när hon ska sova kanske?

Helgen får vi se hur den ser ut, kanske ska på 50års kalajs? Mamma ska ju hjälpa till så man kanske får sig en stänkare? Jaja, om jag blir full så lär jag ringa folk, haha! Men nu är det sängen som ropar mitt namn, sayonara!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander