Kvällsfika med en gnutta onyttigheter!

Hello!

Ja, nu skriver jag ändå igen. Tänkte bara säga att filmen är bra, tvätten är klar, lite kvällsfika är framme och sedan nalkas det ett glas cola och lite chips. Ska fixa mina naglar med den nya nagellacken jag köpt från Oriflame, named POP glam och är lite orangeaktig, NICE! Ska kolla lite på Naturkunskapen sedan nalkas säng. Skriver när jag får tid igen innan jag somnar!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander


TiK ToK

Hello!

Ja, utgången igår blev av. Det var trevligt och faktiskt lite kul att få komma ut lite. Att få göra sig iordning och känna sig lite fin. Med en blandad kompott så vart det ju Score. Synd att dansgolvet inte har kommit än, vi invigde lite innan! Avslutade kvällen på Max där Robin bjöd alla utom Anki som redan ätit på mat. Det satt fint ska jag säga er! Hade inte ätit så mycket och det resulterade skakningar i benen. Inte trevligt.

Idag har jag varit i Forshaga och handlat åt min moder. Sedan när jag kom hem så hade jag fått en tvbänk av käre morbror Mikael, TACK! Den var helt schysst och kommer passa. Så när jag kommit hem så ska jag allt ta och rensa ut och få ut den lilla Tvbänken jag har nu. Om jag inte sparar den till framtidstillfälle. Skulle sitta fint med en sådan i hallen. Det spörs. Som alltid!

Jag har fått igång internet men självaste internetsidorna funkar inte? Vad sker? Fick till det tillslut men det känns illa när jag MÅSTE blogga. Sedan hade systeryster problems med hennes blogg. Så ska höra med Erica om hon skulle kunna tänka sig att göra en ny design åt syster.

Just nu var det I en annan del av Köping, tvätten rullar inne i badrummet och brasan brinner. Förut färgade håret på mamma. Tog det som blev över och kletade i håret. Alltid skoj med spontana saker! Har duschat och nu sitter jag med K-PAK i håret. UNDERBART!

Klänningen från Nelly kommer troligen imorn, LÄNGTAR! Hoppas den sitter läckert, jag vill ju se sexig ut. På tal om sexig så ska jag träffa min tränare imorn. Snacka om allting gällande mage och ben. Nu ska det fixas äntligen. Hur jag ska träna, vad jag ska äta osv. Nu hoppar jag mellan tiderna här så det är bäst att jag ger mig att skriv så det blir ordning någon gång på torpet!

Nu ser jag på A lot like love och ska böla sönder för du påminner så om Aston Kutcher! Skriver nog lite senare innan jag lägger mig. Vi hörs!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Utgång på ingång!

Hello!

Ja, som titeln lyder så ska jag masa ut på krogens gator. Dock nykter men vad gör det? Så nu mina fans, friends and all the other peeps ska jag dra mig ut. Ha en bra kväll så hörs vi!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Good morning everybody!

Hello!

Ja, nu ligger jag här nästintill nyvaken. Vaknade runt 10 men somnade om, vaknade runt 12 och somnade om. Ett under att jag vaknar tidigt utan att klockan ringer. Var bestämdt att jag skulle gå upp men tänkt att sömn är viktigt. Efter Arbetsmiljö och Säkerthets lektionen om biologiska klockan tänkte jag att jag måste nog ta hand om mig på ett bättre sätt. T ex lägga mig i tid på kvällarna. Lyssna på mitt inre liksom.

Ska snart hoppa in i duschen för att sedan åka hem för lite mat, oriflame produkter och kameraladdaren. Måste ta en massa kort nu när solen är framme. Naturen är så underbart vacker här uppe! Synd att det är många som missar det, men det är deras förlust kan jag säga. Går nästan på mina bara ben för att få hit någon. Men ja, kan inte tvinga någon heller. Sanna kommer nästa vecka vilket har gjort mig dunder HAPPY! Har inte träffat henne sen i höstas och det är WAY TO LONG! Det kan nog bli bra, ska prata med mamma så jag kan få göra lite god mat och sånt!

Blev ju sen dag igår. Somnade runt 4 tiden av diverse ting. Vissa smsade och frågade om jag kunde komma och sova hos dom? NO WAY, tänkte jag. Med så lite bensin, så lite medvetenhet och så lite värme så ger jag mgi inte ut i bilen nu. Inte ens för att åka till Forshaga! Sedan började jag prata med Gustav. Gosig kille från andra sidan av vårt kära land. Pratade med honom om vad som händer just nu. Visade honom lite vad jag skrivit i dokumenten för att han ska förstå lite mer än bara det jag säger på msn.

Denna gången nämnde jag namnet. Nämnde även att jag har svårt att släppa taget om saker. Spelar ingen roll vilken nivå. Det är nog många av mina vänner som märker av det då jag oftast upprepar saker jag redan pratat om. That's the way I am, and I can't change it. Jag kan inte lämna kvar något jag vet jag måste göra. Skolmässigt blir det lätt att jag glömmer och struntar i det. Men när det gäller verkliga saker som t ex människor. Då är det viktigare än ett fjuttigt mattehäfte. Jag går aldrig vidare. Jag lever i det förslutna, nuet och framtiden. Inget blir som jag tänkt, jag skulle göra mycket för att förändra det som var. Det enda jag kan göra är att vara mig själv i nuet, mer kan jag inte göra. Minns när jag var yngre, då mamma skulle sälja en byrå vi haft ända sen vi kom till världen. Blev så upprörd att hon skulle sälja något som relaterade till iaf min barndom. Det gjorde ont då. Men jag kom över det.

Saker och ting hoppar upp hela tiden. Känns inte kul detta. Hade jämt nyss tårar i ögonen för jag var så glad för min väns skull. Att allting bara faller på plats för henne. Det försvann snabbt nu. Inget jag känner att jag vill nämna här. Det gjorde mest bara ont. Dokumentet nästa!

Nu ska jag ta och duscha. Sedan far jag hem. Vi hörs senare!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Slagga!

Hello!

Ja, nu ligger jag i sängen. Hur underbart som helst ska jag säga. Mina tår hade nog åkt på en snyting av Mr Winter, de vart helt blå i duschen. Då fick Syster Anna akut massera så blodet började cirkulera. Inte kul att ha fått ett men för livet, men nu vet jag bättre! Man brukar alltid lära sig av sina misstag, dock gör jag inte det då det gäller the love så att säga. Är oftast för snäll och förlåter utan att ens behöva säga det. Måste lära mig att säga ifrån!

Tog på mig pappsen mysstrumpor direkt jag kom ur duschen, sedan masserade jag in en massa proteininpackning i håret, imorn mår håret nog bättre iaf! Lästa på Linda Bloms blogg att man ska aldrig snåla när det gäller hårprodukter. Dock gör ju varje svensk det för att ekonomin inte räcker till. Men för att ha bäst hygien och att ta hand om sig på bästa sätt är just att välja det dyra alternativet! Varför? Just för basiluska, irriterad hud, slitet hår, you name it! Sedan finns det ju självklart produkter för bra priser, använder en peelingcream som visas på reklam med Vanessa H, den kostar bara 65 kr! Sjukt bra. Babystjärt ni vet.

Just nu mår nog mitt hår prima med K-PAKs inpackning. Själv är jag fett skön nu känner jag, helt slö och prima tiden för att kunna slumra dirren. Kan det bli bättre? Det enda är väl att mina tankar sprutar ut ur öronen så, ska skriva lite dokument innan datorn säger godnatt. Nu ska jag bara göra klart allt, sedan är det natta! Så godnatt på er alla godingar där ute! Mys ordentligt inatt, det ska jag iaf!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Framme!

Hello!

Ja, efter 2 dissar så drog jag hem. Fast bra anledningar iofs. Den ena dissade för mullenupp, haha nejda! Den andra pallade inte att åka bil. Förstår helt! Tur ändå, det är 14 grader här inne och 20 minus ute. FETT KALLT!

På väg hem satt jag och dunkade olika sorts låtar som gick på Rix FM och MixMegapol. Sitter och byter mellan kanalerna när musiken inte duger. Dunkades gjorde: Katy Perry - I kissed a girl, Amanda Jensen - Happyland, Shakira - Wherever, Whenever, Lady Gaga - Bad Romance, Robyn - Show me love, Danny - If only you och låten som gav magont förra helgen Risa Against - Hero of war. Växlade mellan den sista och The Fray med How to safe a life. Sedan när jag rullade in på infarten så kom Tina Turner med Simple the best. Kunde inte avslutat bilturen bättre!

Nu tittar jag på Ghostwhisperer och efter det blir det en dusch. Ska inviga den nya inpackningen jag köpte tidigare. Tänkte sova med den så proteinerna sugs åt ordentligt. Sedan blir det peeling in dah face så den blir len som en baby stjärt. Ska plumsa i säng och hoppas på att värmen kommer. Imorn får jag nog elda när jag vaknar. Vore illa att förfrysa mer tår än vad jag redan har gjort! Smörjer mig gör jag imorn. Skriver nog ett inlägg när jag lagt mig i sängen. Vi hörs då!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Hemgång!

Hello!

Ja, nu ska jag dra mig hemåt. Eftersom klockan inte är så värst mycket men det verkar bli natten här och jag vill ändå hem så mig gör det inget. Så nu ska man bara höra om alla ska med hem annars så förblir jag ensam. Den som vill kan ju höra av sig annars så hörs vi senare!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Inte lite sugen på pizza..

Hello!

Ja, nu sitter jag i stan och ugglar minsann! Erica, my lovely friend, har tagit sin frihet och våldgästat min blogg. Men vad gör det? Hon är trotsallt en av mina bästa vänner. Hon har smetat ihop en helt ny design vilket jag totalt älskar! Den blev superfin, tack så mycket hjärtat! Du får mer än gräna gästblogga fler gånger!

Just nu vill jag bara ha en pizza från Chaplin. Dock är Ida ÖVERMÄTT så mat blir det nog inte. Får hoppas på en större chipspåse senare. Ska ju hämta folk över hela staden senare så vi får väl se hur det går. Överlever nog natten, vilket är tur!

Nu ska jag försöka tvinga Ida till mat annars våldtar jag hennes kylskåp och skafferi för min mage vill att jag tuggar ner något. Nej, nu jäklar ska Anna på jakt efter chips. Vi hörs senare!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Gästblogg!

Hallå alla söta, det är Erica!

Jag har jämt nyss fixat om Annas blogg lite, som ni kanske ser! Hoppas ni tycker den blev fin!

Ja.. det var väl bara det jag ville skriva.
Förlåt bästa Anna för att jag våldgästar din blogg och skriver utan lov!

Ha det bra ! 

/ Erica Andersson! 

I WANNA BE FAMOUS!

Hello!

Ja, nu har jag bestämdt mig lite. Nu ska jag packa och bege mig mot badhuset. Sedan ska jag hämta Linnea och efter det blir det Ida hela kvällen. Ska ha med mig The Notebook så hon blir nöjd! Ska bli skönt att ta en myskväll med henne. Blir nog en del talk också, vi har aldrig sett en film tillsammans? Haha, det blir oftast bara delar man hänger med på.

Efter helgen som var så brände jag ju mig. Ack, ack! Tror ni inte det där brännsåret har börjat flagna och retas med mig? Jag är som person att jag kan inte sluta peta på saker som jag inte borde peta på. Hoppas jag kan ge mig efter lite handkräm. Börjar även känna mig lite konstig i kroppen, någon som känner sig skyldig angående baciller och basiluska som leder till sjukdomar? Man vet aldrig vad som kan hända nu..

Nu ska jag bege mig, skriver när jag är hos Ida eller när jag kommit tillbaka till stugan. Vi hörs senare!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Är jag lite sen som tomten?

Hello!

Ja, jag är hemma! Hade bara prov sedan vart det bara att kosa hemåt. Men icke! Bergvik och IKEA, hur nice är inte det? Har köpt SKITDYR inpackning nu med proteinkur över högt och lågt minsann! Den har vunnit pris som bästa inpackning för 9e året i rad, kostade 275 kr också så jag hoppas verkligen det är värt det!

Ska nu packa in lite paket och skicka iväg. Dock måste jag till Sunne också vilket inte känns så akutellt atm. Skulle vara nice om man åkte dit för att typ gå på spa eller sånt men nu ska man bara dit för lite pengar. Tänkte ju dra med mig jogging skorna och springa lite där uppe. Men tiden räcker ju inte till. Om jag inte åker dit tidigt då. Kanske ska göra det istället för att sitta och uggla? Det spörs väl antar jag.

Tittar just nu på Miraklet om Henry Poole tror jag namnet var. Ruskigt bra måste jag säga. Började nästan gråta förut. Den lilla flickan i filmen är så himla söt! Fint hår hade hon också så jag funderade genast på hur min dotter skulle ha håret om jag fick någon. Det är lite drömmare att tänka så minsann. Vem vet, jag kanske inte får några barn?

Nu ska jag kolla Tradera. Sedan ska jag skicka paket. Vi hörs senare!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

JAAAAAAAAA!!!!

Hello!

Ja, nu är jag uppe i tid minsann! WONDERFUL! Ska packa väskan och väcka Ronja som sussar sött, sedan blir det ålderdomshemmet och skolan. Får se om jag åker till Sunne idag. Känns som att väldigt mycket pengar försvinner när det jag kommer dit för inte ens är där. Det spörs. Behöver ju göra mer än så iofs.

Men nu ska jag packa, och göra mig redo! Vi hörs senare!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

So tired and so taggad!

Hello!

Ja, nu ligger jag och Ronja i sängen och myser. Vi har tänkt på att sova lite. Sedan tänkte vi gå upp imorn också. När vi ändå är inne på tankar, så tänkte jag förut "undrar vad bajs smakar?". Det förblir ett mysterium! Men visst blir man fundersam? Det är ju inte direkt man käkar chokladkorvar till frukost!

Imorn tänkte jag träna gånger 2 med tanke på att min syster trasslade till det igår. Sedan glömde farmor ett par skor jag skulle få, så det ska hämtas till morgonen. Mormor håller på med någon halsduk, hon vet inte ens vad hon gör själv haha! Hon tog garnet efter en kofta hon gjort och nu gav jag henne idén om att skapa modehalsduken som man viker eller vad man nu ska säga? Så lämnade den jag fick i julklapp så hon ser vad jag menar!

Men iaf, imorn känns det fartfyllt när det kanske inte händer något alls? Det får vi väl se. Nu ska vi sova iaf. Ronja är begravd i täcken coh kuddar här och jag ska joina! Det är riktigt kallt när man ligger ensam annars! Godnatt på er!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Vad är det med dessa spontana planer?

Hello!

Ja, som dagen gick hade jag ju inte tänkt. Det där blev lurigt. Dagen gick inte som jag hade tänkt. Right? Kom till skolan och åt lunch. Idrotten var king. Egen träning is the shit! Eftersom Håkan var borta så blev det bara lite lek med en handboll. Med partymusik i hela hallen så blir det lätt shake the ass! Haha! Självklart så är det någon brandman som ser och pekar, så nu kan jag inte dansa mer på idrottslektionerna. Så dum som jag såg ut, kul att man kan göra någon annan glad iaf!

Fick sms under lektionen av lilla syster. Hon var i stan och kortet funkade inte på bussen? Fick inte panik men kände att jag hade bråttom. Jag fick strunta i att träna så hon tog sig hem och sedan visade det sig att hon kunde betala på bussen. Vad var problemet? Jo, den bussen min syster åkte med som kortet inte funka på var en stadsbuss! Där är de ju bara respass och turkronor som gäller. Tänk vad ett litet kort kan ställa till så mycket oro!

Så nu ligger jag här i stugan och ska äta lite historia till mat. Ska ha MVG sa jag! Sedan får vi se om jag kan fiska med någon Ronjano på vägen efter jag lämnat räkningar hos mamma. Behöver en LEVANDE väckarklocka kan jag säga. Nu ska jag luska fram första världskriget och bara drömma om Rawlings. Vi hörs senare!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Mardrömmar?!

Hello!

Ja, nu försov jag mig idag också! Vad är detta?! Vad är det som spökar i huvudet på mig som får mig att sova längre än vad klockan säger? Idag hörde jag ingen klocka, det är bevis på min mobil då den har slagit om till att ringa ikväll? Den är bra störd..

Undrar om vi ska ha svenska idag? Vore nice om man kunde träna istället. Har redan tagit på mig träningskläderna så det ska inte bli några problem med idrotten som är den första lektionen jag hinner till. Smsade Ingrid och hon sa att vi skulle repetera idag så jag antar att jag ska läsa lite på bussen. Historian också kanske? Försökte det igår men kapitlet är väl på ett x antal 100 sidor så det där stödpappret låter lovande atm! Tänkte jag kan skriva information om varje punkt, då lär jag mig det viktigaste också!

Men nu ska jag se till så jag kommer iväg. Är inte i skolan förens om 2 timmar typ. Ge mig pengar så jag kan ta bil? Eller ska man offra den hundring man har kanske? Låter lockande.. Får se hur jag gör. Det är när jag ska in till stan sen, måste gå runt halva stan för att komma fram och tillbaka. Det är ju trotsallt träning, vad gör det? Mja, pengarna kommer ju imorn. Jag tror jag duschar och tar bilen. Ska bara komma ur denna snön som är utanför! Vi hörs senare!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

HAHA VAD SKER SÄGER JAG?!

Hello!

Ja, jag tror det var något i den där champinjonsåsen som jag förut sörplade upp minsann. Jag är på sjukt bra humör?! VAD SKER?! Kan ju vara för jag kollade in -> http://themox.blogg.se/ <-. Historien om Moxen. Det är ruskigt underhållande ska jag säga er. Speciellt dagens inlägg!

Sedan kan det vara för att Moxens classmates gjorde medeltidsfilm till svenskan. Vi hade också det men dom gjorde en film och den var också ruskigt underhållande ska jag säga! Det som startade detta bra humör måste ju vara Bajamaja Bandet @ Dragsspelstämman. Jag är så sjukt pigg nu, jisses!

Sedan är jag partysugen också. Men finns inte cash för underhållning nu kan jag säga. Man får göra det bästa av sitsen man har. Just nu ligger jag back på cirkus 650 kr men det blir lätt fixat när cashen kommer. Min kära lillasyster får vänta. Mikael får de när jag får glasögonen. Sedan ska jag ju riktigt skämma bort mig själv med K-PAK inpackning, 275 kr! Snacka om att ta hand om sig själv!

Tänkte bara skriva lite små truddeluttar för att sedan slockna. La mig tidigt ikväll faktiskt, men ögonlocken börjar säga ifrån nu känner jag. Ska bara kolla vidare på ansiktsboken nu sedan kanske några bloggar. Jag är taggad inför imorn då jag inte ska göra något annat än att plugga historia? VAD SKER?! Godnatt på er!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Vad sker?!

Hello!

Ja, nu FETING äter jag. Inte för att jag bryr mig atm. Jag njuter av att äta något gott iaf. Men iaf dagen har blivit lång. Ska se på I en annan del av köping snart sedan skriver jag mer. Kommer skriver mer sen, Vi hörs senare!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Va' blir det för mat?

Hello!

Ja, nu är jag i skolan. Ska bara se på film och fika sedan slutar. Många skulle sagt VÄRD DAG att gå till skolan, bara film och fika! Men jag känner att det känns rätt. Jag är iaf här och det är viktigt. Humöret är inte på topp men det kan de inte alltid vara heller.

Fick ett sms av Linn imorse om det som händer. Det får mig att grubbla så mycket över vad som ska göras och vad som kommer hända. Jag ser mig själv i framtiden men samtidigt så är jag väldigt osäker, eftersom situationen gör det omöjligt att vara säker. Detta är något jag måste ta reda på. Får göra det nästa gång jag åker dit.

Snart hoppas jag mina leopard glasögon kommer som Mikael hade klickat hem från nätet. Ska då också gå in till Hälsokällan och kolla läget innan praktiken. Vore bra att veta vilka tider det blir och vem ska vara min handledare medans Maria är mammaledig? Menmen, nu ska jag bege mig mot Aulan. Hoppas jag träffar Ingrid, hon har häften jag behöver. Vi hörs!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

J*VLA DRET!

Hello!

Ja, just nu hatar jag mig själv världshögt. Inte nog med att jag hade svårt att somna igår så försov jag mig nu och måste ta bussen som går om en timme. Det betyder att jag missar Walkerts lektion och jag är inte glad. Jag är så besviken på mig själv. Nu är det andra bullar för dig, Anna Molander!

Det gör mig ledsen att det ska bli såhär. Kan inte köra bil heller då det är typ snöstorm? Ont i tårna har jag också, svullna och kliar. Den här dagen får vi allt se vart den leder! Just nu är den på botten kan jag säga er, helvete!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Godnatt!

Hello!

Ja, nu tänkte jag säga godnatt. Filmen lider mot sitt slut och jag måste säga att den var bra men hemsk. Tänk att det finns sådana sjuka män alltså. Värre än vad jag upplever och jag gnäller liksom? Shit.. Aja.

Tänkte bjuda på lite vad som är bäst musik just nu: Fireflies med Owl City. Den är så otroligt mysig på något sätt. En riktig drömlåt faktiskt. Precis som om man vore där. I självaste låten. Jisses, dream on Anna! Jag tror John Blund kallar. Godnatt på er alla så hörs vi imorn!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Sova med fienden.

Hello!

Ja, nu blir det Sova med fienden. Julia Roberts är med och hennes filmer brukar vara ruskigt bra. Men jag skriver lite senare för nu börjar filmen!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Lite vampyr skadar ingen!

Hello!

Ja, jag gillar Buffy och varmpyrerna. Det är just de som spelas upp på tvskrämen just nu. WONDERBART! Får se om man läser lite senare men det är senare isf. Är det inte läskigt att sitta mitt ute i skogen och se på sådana här väsen osv? Jo tack! Nätterna är värst, men ack vad bra jag sover när jag väl har somnat. Det är rena drömmen alltså. Det är väldigt många som förstår vad jag menar.

Nu ska jag när som helst bli klar med ett abrete och det ska dirren in till wackys mailbox. Vi hörs senare!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Nu landar jag!

Hello!

Ja, nu har jag landat precis där jag ska. Underbart! Nu äter jag lite fullkorns spagetti med carbonara sås. Det satt fint ska jag säga er! Så nu är de lite tv, sedan får vi se om pappsen ringer angående the bills. Vi hörs senare!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

LOVELY!

Hello!

Ja, jag pratade nyss i telefon med fadern. TROR NI INTE JAG KAN ÅKA TILL STUGAN NU OCH ALLT ÄR FIXAT ELLER?! LOVELY GOTT FOLK! LOVELY! Så nu är det bara att börja råpacka och dra upp dit igen. Huvudsäkring is not my shit.

När jag kommit till stugan ska vi planera morgondagen. Jag ska till skolan oavsett vad som händer i mig. Sedan ska jag börja med alla saker som ska lämnas in och sånt. Jag är så himla pepp, hoppas det håller i sig tills jag är klar med det mesta! Vi hörs senare!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Home sweet home, want stugan now!

Hello!

Ja, nu har man tagit sig hem. Var hos Ronja en sväng och skjutsade henne till jobbet. Pratat med pappa nu och jag ska försöka fixa propp grejena själv. Får se om han skulle prata med Lolav som vi så fint säger här i däjö. Annars får jag prata med morfar innan jag åker tillbaka så får han hjälpa mig.

Ska se om det finns något jag kan ta med mig och äta uppe i stugan. Det är ju trots allt bara en paj, en låda köttfärssås och en dvärghamster kvar. Vore ju nice om man kunde leva lite nyttigare än så. Ska nog ha med mig ägg iaf. Kanske mjölk. Beror på när den går ut. Ska gräva fram något ska ni se.

In the wait for help kanske jag ska försöka göra Historian. Det vore nice med MVG och jag ska kämpa för det. Men nu ska jag gräva sedan ska jag ringa pappa. Telefonen funkar ju inte ens i stugan, DAMN! Jaja, Anna styr och mössen lyder! Vi hörs när graderna är hetare i stugan!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Ett strömlöst mörtöga med kebab på toppen!

Hello!

Ja, eftersom min dator går på energispar så får jag snart bege mig hemåt om de ska bli mer dator. WTF!!!!!!!! Ge mig el satan. Har bestämdt mig för att åka till Ronjano, hon vill ju se på mörtöga. Sedan får vi se hur jag styr upp detta.

Lyssnar på partymusik och är fett sugen på att dricka lite. Som tur är har jag 4 cider hemma som jag kan gå loss på om jag vill. Någon som hänkar på? Nu ska jag med mitt morgonkrull dra mig mot Ronjano. Vi hörs senare lovers!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Grr..

Hello!

Ja, blev hemma idag igen, huvudvärk och illamående är inte kul alltså! Men ska plugga röva av mig som sagt. Har prov på fredag och jag satsar seriöst på MVG nu. Tänkte trots illamåendet och försöka träna här hemma? Börjar bli lite frustrerad att inte kunna träna. Tänk om dom hade S.A.T.S i Deje? skulle världen bli en bättre plats då? Iallafall för mig!

Vet inte om jag ska frysa kontot på SATS då jag är på hälsokällan i 2 veckor. Halva dagen går åt till att åka buss och tåg liksom. Får lära mig att köra egen träning. Det ska vi haft idag på idrotten vilket jag kör 110 på. Svettig every time, me love!

La in en bild på bdb igår. Sexig? Nja, har gjort om den FETING. Varför? Trivs inte att se mig själv på det sättet, men bilden var liksom rätt bra tagen. Den gav mig ännu mer motivation till att träna. Skulle kunna bli fitness modell. Bara filéerna och magen som ska bort först. Which me luck! Ni som sett, tänk er lite mer magmuskler och lite brunare kropp, tummen upp!

Jag har förövrigt påtal om negativa saker, väldigt ont i mina tår. Jag tror jag har fått köldskador men man ska ju inte säga för mycket. Just nu är dom rejält svullna coh gör ont när jag viker dom. Jag får väl höra med Dr Doff. Min personliga favorit som har koll på allt, haha! Eller vad säger du Linnea?

Strömmen har gått här i stugan? Så nu är de bara datorn som går på ett eget liv. Klockan funkar inte, lamporna funkar inte, elementen har lagt av och tv har jag inte tittat till än men antar att inte lägga något hopp på det. Får försöka få tag på pappa och kolla läget. Han kommer hem snart också, måste ju städa ihop och packa hemåt. OGILLA-KNAPPEN!

Nu ska jag plugga Historia tills jag hittar något mer vettigt att göra. Vi hörs senare!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Life doesn't always go my way..

Hello!

Ja, nu har jag sett på Raise your voice och fält några tårar. Kunde suttit och storbölat om jag ville men vad tjänar jag på det? Självaste situationen blir ju inte bättre av att jag sitter och bölar för jag får inte som jag vill. Jag vet ju inte ens vad som kan hända i mig själv ens. Filmen är bra och jag vill bara ha hennes hår! Lust att ge mig lite längder Hilary?

Hittade ett klipp efter första gången jag såg Raise your voice. Självklart kan jag spela sönder den. Stackars folk i närheten! Jag kan sitta och skrika mig hes. Jag kan till och med börja gråta. För det fina. Men då är det mycket känslor som ligger bakom det. Detta klipp är filmsnuttar från Raise your voice och sjunger gör Atomic Kitten med Whole again. SEVÄRD!

->
http://www.youtube.com/watch?v=f0Sws_MI-yQ <-

I nattens stund så funderar jag på allt jag skrev igår. Ni vet i det där dokumentet jag nämnde. Det värsta var att jag ville inte nämna något namn. Skäms jag för det som en gång i tiden har skett? Vad har jag att skämmas för? Just det, jag är ju väldigt lättlurad. Något som många killar finner underhållande. Fan va nice..

Några år nu från och till har det bara varit knas. Känner att nu börjar det ta priset alltså. Det börjar koka över med en jävla massa frågor snart som jag vill ha svar på. Fast jag vet ju att om en vecka kommer detta vara nedspolat i toaletten. Varför denna behandling? Is this the way to treat a girl? När jag väl har chansen så är alltid något som stör. Vart är den såkallade PRIVATA delen? Det värsta av allt är att inget är sagt, vilket borde varit gjort för länge sedan..

En vän till mig är mycket upprörd för det som cirkulerar mig just nu. Men det är liksom vardagsmat för mig. Jag är mer godhjärtat och behandlar inte andra som de behandlar mig. Många gånger kan jag gräva ner saker i sanden för bådas skull men när gränsen går så gör den och då kan man känna djävulens hetta kan jag säga. Jag har aldrig varit i riktigt bråk förut och förvånar mig inte om jag överraskar den dagen jag är det.

På något sätt känns de som att en vacker dag får jag veta allt och allt blir bra. Det värsta av allt är att det känns som att det är såhär de ska vara. Att det ska vara fram och tillbaka tills det händer något. Vad som händer vet jag inte. Får väl se I guess.

Ligger och lyssnar på Three days grace nu. Blir förbannad och får sådana känslor av musiken. Ilska. Kanske inte är det bästa att lyssna på när man ska sova. Men just nu är jag så förbannad att jag skulle kunna skrika med när dem sjunger. Ska lyssna på länken ovan för. Den får mig på bättre tankar. Godnatt på er!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Raise your voice.

Hello!

Ja, nu är duschen gjord och eftersom det inte finns något bra program ikväll så ska jag sätta på Raise your voice med Hillary Duff. Den är snuskigt bra och jag har grinat niagarafallet då jag sett den förr. Önskar ibland att jag hade sångröst och kunde sjunga på riktigt. Tänk vad enkelt det skulle bli då? Pengar är ju bara en stor del av livet. Allting kostar ju nästintill.

Iallafullafall så skriver jag efter filmen, skriver som bäst när jag är känslig. Imorn kanske Ronjano ska hit, de blir skoj. Men nu ska jag släcka ner lite och vänta på att brasan ska slockna. Men vi hörs senare!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Familjen i Älvdalen

Hello!

Ja, jag tänkte bara säga att Familjen i Älvdalen bara sprutar kärlek. Hur mysiga föräldrar som helst och barnen är charmiga på sitt sätt. Pratade nyss med Ronjano om den helgen som var, wierd tyckte hon. Vem tycker inte det? Nu ska jag fixa facet så de bara är att duscha sen för programet är på väg att ta slut. Vi hörs senare!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Familjen Annorlunda.

Hello!

Ja, jag tänkte bara skriva lite. Ska se på Familjen Annorlunda nu, det mysigaste programmet på hela TV4 tablån! Massor med barn, finns det något bättre? Vilket jobb men jisses vilken lycka de måste, eftersom dom skaffar en ny gång på gång! När jag sett klart detta så ska jag duscha och nu ringer Ronjano vi hörs!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Dålig update men roliga äventyr!

Hello!

Ja, ursäkta för dålig update men ni ska bara veta vad jag gjort denna helgen. Den har varit fylld av massor med känslor, bilresor, bild, videoklipp, träning.. YOU NAME IT! För första gången på länge hade jag en underhållande och trevlig helg. Kanske var detta jag behövde?

I fredags så skjutsade jag ju min syster till Ida och hamnade tillslut i stugan. Efter det så har ni nog inte hört ifrån mig vilket är förståligt. Lördagen blev inte som planerat men vem gillar inte spontana resor och upptåg? Jag TRODDE att jag försovit mig då jag tänkte simma lite i vår kära simhall. Så jag drog på mig vanliga kläder och åkte hem att kolla till lilla syster. Hon levde, tur det. Annars hade jag nog varit död vid helgens end så att säga. Just kidding! Sedan åkte jag mot stan och pratade lite med stora syster i telefon om olyckan dagen innan. Hamnade vid Erica där bilen brukar få stå och sedan kom jag till S.A.T.S.

Det mesta är fixat nu. Jag fick en tid hos Anki då vi ska prata om mina stora benmuskler samt min stora neger booty om man på något sätt kanske kan få dom att krympa? Sedan ska jag fråga lite om GI om det är något jag borde fortsätta med för att få en fin kropp. Behöver detta. Sedan efter helgen nu fick jag världens motivation till att krympa. Tänk vad andra människor kan påverka en genom att man själv inte fattar något? I'm going to be the best.

När jag var klar körde jag Core och det var ett bra program denna gången så det blir att fortsätta med till veckan. Ska kolla tider och sånt så man kan planera ihop veckorna. Körde lite på Wallabajja som jag och Erica kallar maskinen, sedan lite kanot så man blev lite mer svettig än innan. MUMS!

Drog till Knivparken för att hämta upp Linn. Vi drog till Max för hon skulle ha mat sedan satt vi utanför Wåxnäshallen i en timme typ. Varför är en väldigt bra fråga då vi bara satt och pratade om allt och inget? När vi väl gick in så kom vi fel och det var så kallt så vi sket i att ens utföra vårat uppdrag. Jag skjutsade hem henne efter det sedan hämta jag stora syster. Därefter Willys och hem.

Där hemma fick jag och Sara pussla ihop FISK I UGN, recept finns på http://annapalaavsmli.blogg.se . Det var enbart jobbigt då Sara tycker jag gör den underbart god när hon kan göra det själv ist. Så Anna fick stå där och kämpa med att få fisken att tina etc. När den var klar så drog jag till stugan.

Väl i stugan börjar äventyret, dusch och smink på 30 minuter är king för en brutta som mig! Åkte till Linn för hon skulle med ut på upptåg och sedan hamnade vi i kil där vi hämtade en pôttsôrk, pottfisk what ever. Sedan förde ratten längre upp i Värmland. Där började vi umgås lite, prata lite kallprat och slutligen fick jag köra lite folk. De skulle hämtas upp en timme efteråt? Värt att ens betala sig in. Not my cash, not my problem! Thank god for that! Orka vara pengalös..

Väl tillbaka i lägenheten så börjar ju självklart jag Linn fula oss. Vad är det med oss och dessa äventyr? Inte nog med att vi har så himla roligt utan vi gör så sjuka grejer på samma gång. Filmade henne när hon dansade och filmen ligger redan på youtube, för er som vill se sök på: Linn knows how to do the moves to i gotta feeling with blaack eyed pease. Med ett x antal stavfel men ingen dör väl för det.

Åkte och hämtade the peeps igen fast den ena försvann och ersattes med två brudar. Schysst värde där, haha! Jag började känna spykänsla och illamående när vi var tillbaka i lägenheten så vi tänkte att det kanske var bäst att dra hem. Vi satt och tölade med varandra ett bra tag och illamåendet försvann. Sedan gick vi och la oss.

Dagen efter väntade match, bakfylla, städning och mat. Lovely kombination eller vad säger ni? Bakfylla över hela lägenheten var mycket att heja för kan jag säga, haha! Blev en del tv och alla var liksom sletna. Även jag och Linn, vi som inte ens hade druckit något. Fick skjutsa peeps till match och vände sedan till lägenheten för en jävla omgång städning. Brände mig också, fan! Fick hämta dom sedan gjorde vi alla tacos. Det var mysigt. Mätt blev man också!

Avslutade kvällen med en cigg utanför. Inte ens ett hejdå. Vad händer egentligen? Jag och Linn åkte därifrån med tusen tankar. Båda var lite mållösa men ville ändå få fram något. Vad är det som händer egentligen? Varför blir det som det alltid blir? När vi var i Karlstad igen så vart vi på bättre humör och drog på lite högre musik. Skjutsade Linn till en bankomat sedan åkte jag hem. Skrev av mig i ett dokument för att få slippa bära på alla tankar och känlsor. Orkar inte bära på en tung sten på axlarna. Med alla tankar, magont och ett helsikte illamående så stannade jag hemma ifrån skolan.

Vaknade vid 2 tiden av ett sms från Linn. Åkte hem för att hämta internet och lite kläder, har tvättat, startat upp en brasa och hängt tvätten. Nu har jag läst massa blogginlägg och ska alldeles snart avnjuta pizzan jag hittade i pappas frys. Där kan man ju hitta det ena och det andra, köttfärssås, paj, dvärg hamster.. Bara att välja!

Skriver lite snart igen om känslorna som bara kokar i mig. Vet inte om det är sorgsna, ilskna eller besvikna känslor. Men det gör man iaf galen! Ska kolla vad jag ska ha med mig till skolan imorn och kolla tvätten. Så är det bara att börja med Twilight serien. Eller om jag ska se på Raise your voice och fälla en skvätt. Det kan lätta på hjärtat. Vi hörs senare!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Lite chaufför, nu är det bara mig!

Hello!

Ja, nu är jag back in the states! Har varit chaufför åt syrran så jag passade på att steka lite i solariet. Lovely! Nu är jag ju som sagt hemma men ska bege mig till stugan efter lite köttbit och lite chips. Något måste jag ju få gotta mig med? Imorn hade jag tänkt träna och kanske ta en simtur? Vore ju nice att göra de innan jag åker till stan. Men det spörs!

Får se om det blir någon film, klockan är mycket och Victors bok går faktiskt före. Har inte mycket kvar av den plus att jag ska börja på Twilight böckerna. Men nu ska jag styra köttis sedan blir det stugan. Nu är det bara jag som gäller! Hörs imorn på er, godnatt!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Äntligen stugan!

Hello!

Ja, nu har jag hamnat på rätt ställe minsann! Ser på Jon and kate plus 8. Det är så otroligt mysigt program tycker jag. Barn är ju bland det bästa som finns, de har fler för än nack delar. Tycker det är helt fantastiskt att Kate har haft 6-lingar i magen och är så smal och fin. GILLA KNAPPEN!

Fredag den 29 januari börjar Solsidan bara så ni vet! Det är en ny komediserie på 4an och Anna ska vara på plats för att se det. Det är typ alla roliga typer med i det programmet, GILLA KNAPPEN! Längtar lite faktiskt. Ska försöka styra upp lite saker nu så vi hörs.

Nu ska jag nog bege mig mot duschen, lovely! Vi hörs senare!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

FINALLY HOME!

Hello!

Ja, nu har jag kommit hem. Skönt! Nu ska jag bara åka runt halva Deje, duscha och förbereda mig inför kvällen. Inte för att jag ska göra något speciellt men det vore skönt att ha saker ur vägen. Måste typ måla naglarna för dom ser helt förstörda ut. Ska se om jag får med mig allt till stugan. Blir där inatt igen, I love the place!

Ska nog bege mig upp dit eftersom mamma ska ha det bärbara internetet, om de nu heter så? Internetet.. Iallafall, efter det kanske jag har otur och hamnar här hemma eftersom internet är ett behov i dagens skolarbete. Men vi får se om vi kan lösa det på något vis! Men vi hörs när jag är där uppe, snart börjar Ghostwhisperer på 4an vilket jag ska se. Så nu åker jag upp, vi hörs!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Skolan nu, hem sen!

Hello!

Ja, nu sitter jag i skolan och inväntar på att få åka hem. Kom lite försent imorse. Ronja förstår nu varför som tur är. Vi missade en del slut på Flyboys men Rawlings fick den svarta flaken iaf! Nu vill jag investera den filmen in i filmhyllan hemma.

Har nyss ätit eftersom jag inte vet om jag kommer äta sen när jag är hemma, typ om en timme? Så köttbiten som jag fick igår får jag ta ikväll, MUMS! Ikväll ska jag också köra syrran, sola och kanske träna. Beror på om tid finns och ork. Men ska bli gött iaf! Imorn ska jag träna också, kanske hämta syrran (om jag inte gör det inatt), kanske se på fotboll, göra fisk i ugn åt syrran och antagligen handla. Får se hur det blir. Annars blir det nog lugnt imorn! SKÖNT!

Nu ska jag läsa igenom alla blogginlägg jag inte hann igår så vi hörs när jag kommit hem och fixat det mesta. Ha de bra så länge!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

En stuga och två rötöötör!

Hello!

Ja, nu sitter de två rötöttör i stugan. En fake och en orginal. Kan det bli konflikt kanske? ALDRIG! Mer det motsatta. Imorn är det skola och Anna ska dit. Denna veckan har jag varit dålig på det. Men imorn är det slut på veckan och dags för fredagsmys! Ska vara lite chaufför också vilket känns helt okej. Kanske för att det är syrran och hon betalar bensinen? Det spörs vad som sker mer!

Nu ska vi lägga oss när NAVY CIS har slutat för dygnet! Får se om vi läser lite också kanske, kan bli intressant. Vi läste lite ur den kända Cosmopolitan, ja drinken i Sex and the City. Den var fett nice. Sextracks is the best way of making good sex! Kan skriva upp listan imorn för er som känner er sugna på lite extra krydda med er partner. Nu blir det sängen, vi hörs imorn! Godnatt!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Försovning börjar bli en Anna-grej?

Hello!

Ja, idag vaknade jag 20 min innan bussen gick. Redan då kände jag, "Damn, värdelöst att stressa ihjäl för att hinna med bussen, halv 8 bussen är så jäkla smockad också", därefter slocknade jag igen like a little baby. Så jag är fortfarande hemma. Jag är inte direkt stolt utan snarare skäms, det gör jag alltid när jag blir hemma eller försenad. Det är inte kul att veta att man blir hemma bara för man försover sig eller orkar inte. Så som straff ska jag åka in till stan för dagen ska inte gå till spillo för mina snesteg som kommer ibland!

Jag ska först träna mig svettig på S.A.T.S, efter det ska jag till Ida och hälsa på. Sola lite och sånt som är så underbart! När mamma kommer ska jag åka hem, om det inte är så att jag blir klar WAY berfore her. Då kanske jag kan hjälpa henne att handla istället? Jaja, det spörs iaf!

Ser på lite TVSHOP aktigt grejer på tv. Winsor Pilates verkar lovande, 20 minuter x3 i veckan. Det känns ju fett nice om man kunde beställa hem den videon och den ringen. Pilates är ju väldigt skönt. Yogan igår var lite jobbig då jag inte kan koncentrera mig och har kassa muskler. Hoppas det förändras när jag kommer till Hälsokällan vecka 6. LÄNGTAR!

Men nu måste jag kila. Ska prova det där med mobilbloggen sen. Det kanske funkar ändå? Värt ett försök :)

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Feels good.

Hello!

Ja, nu ska jag gå mot sängen. Imorn väntar skolan och efter skolan ska jag sola hos Ida. UNDERBART! Måste styra 2 tior så jag kan sola ordentligt. LÄNGTAR! Behöver lite sol-vitaminer också. Kan inte bara ta fruktvitamin. Ska gå på do och sedan slocknar jag nog. Längtar tills imorn, varför? Vet inte, men tror jag längtar till helgen konstigt nog. "Imorn" är ju trotsallt en dag närmare. Känns som att det ska bli en kul helg. Men nu väntar sängen, godnatt på er!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Nya vitaminbomben!

Hello!

Ja, efter många turer är jag nu i stugan. Dagen blev annorlunda men jag kom iaf till S.A.T.S. Sedan har jag varit en duktig tjej och köpt frukt istället för att moläta (Mölj äta, för er som kanske inte förstod) nötter. Köpte nya favoriten blodapelsin och dom är ruskigt goda nu för tiden. 7 stycken för 19.90, vad nice är inte det?! Billig vitaminbomb!

Nu ska jag fixa inför imorn, sedan får man ju se om någon vill snacka lite annars blir det sängen antar jag. Skriver nog innan jag slocknar. Ska läsa Victors bok ikväll. Har bara 4 kapitel kvar nu och jag älskar den! Men vi hörs senare!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Skolan nu!

Hello!

Ja, Nu sitter jag i skolan. Försökte mobilblogga förut på bussen men då skapades en blogg på blogger? Vet inte jag. Mobilen är inte av bästa kvalité heller, men den duger att pissa på! Får vänta ungefär en halvtimme innan lektionen börjar så man får väl fördriva det på bästa sätt genom att sitta vid datorn i bibblan.

Blir träning sen, GÖTT SOM FAN! Gött att bada igår också men mer träning är inga fel! Får se om jag blir ensam eller om Linnea hinner in till stan. Hoppas, hoppas, hoppas! Skulle vara gött med sällskap alltså. Iofs kör ju som bäst ensam. Kanske ska köra lite innan Linnea kommer?

Får väl se när Fredrik skriver, haha! Somnade ju runt 3 inatt. Gött att pappi ringde förut. Sedan är det GRÖNT, bajjtunnan är inte full. Nu kan jag skita bäst jag vill! Ska nog ge mig nu. Läsa ikapp blogginlägg från igår. Bloglovin ville inte funka som det ska? Får bara upp ett inlägg i taget nu och förut så gick de bara att se vissa grupper i raken. Helt WIERD! Får se om det är själva Bloglovin eller om det är min datorn som jävlas. Vi hörs senare!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

TUR!

Hello!

Ja, nu försov jag mig igen MEN tur att telefonen ringde, thanks daddy for your call! Så nu sitter jag här och panik äter och ska snart köra in mot storstan. Vet dock inte om jag ska gå på vid torget eller kanske närmaste detta hållet? Vi får se, nu måste jag skynda mig. Vi hörs!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Nice night is a good night!

Hello!

JA, nu är ronja hemma efter en liten talk med Fredrik. Det var trevligt att dom fick bekanta sig lite. Nu ska jag se Ghostwhisperer på tv400 sedan ska jag lägga mig. Imorn SKA jag till skolan. Vi hörs imorn, godnatt på er!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Play your lovegame.

Hello!

Ja, nu sitter jag här med en telefonpratande Ronjano. Hon sitter och pratar Frida om gamla minnen typ Höljes. Vi har sett på Handboll på tvn. Förlust, inte kul. Men det fanns allt några mumsbitar som är WAY TO OLD FOR ME. Tur att man inser lika fort som man gillart! Just nu är det Paradise Hotel. Vad är det för program ens? Vad är det för spel det går ut på? Para ihop sig, ha lite kul och sen byta? Är det så vi sprider sjukdomarna eller? Haha nejdå, dom gör som dom vill. Jag är glad att jag inte är med, hade jag varit med hade det varit för just PARADISE. Ge mig sol, ge mig klassresa!

Förut var vi ju på lite bad. Trampade länge och gott. Trog mig upp på trampolinen lite förut för att få lite mage och arm muskler. Efter plurret väntade typ 10 minuter i bastun, way to hot! Efter det lite dusch och sedan hem mot mig. Där väntade bil, sallad och stugan! Väl här i stugan blev det Ice Age 3 och handboll, nu paradise hotel. Snart ska jag skjutsa hem henne, skriver mer när jag kommit tillbaka! Vi hörs!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Lugnt än så länge!

Hello!

Ja, hon hade bara värkar än så länge. Men jisses, den kan komma när som helst? Har ju sett hennes fina mage som hon fotat, sedan har hon varit på någon projektarbete och blivit fotad. Tänk när man själv ha den där magen och ska ta kort? Vad underbart mysigt! Nu sitter jag på spänn, pyret kan komma när som helst och jag håller tummarna för att det ska gå vägen!

Sitter just nu och ser på Pistvakt. Det var en serie jag följde när jag var yngre. Jisses vad dem är bra! Minns att jag önskade mig deras skiva och så fick jag den av Linn i julklapp. Hade hoppats på något hon själv valt som hon tyckte passade mig men blev glad ändå, jag fick ju min skiva!

Senare ska jag och Ronja simma, underbart! I LOVE THAT WOMAN! Hon drar bara med en på bra saker. Igår snackade vi Höljes och jag är inte mer än råtaggad för något jag inte ens planerat eller upplevt. Jag vet inte vilka jag ska dit med, jag vet inte hur jag ska gå till väga med bil och allting. Det måste ju ske någon gång. Iaf så ska vi simma och efter det blir det en mumsig sallad med Ice Age 3 för ögat! Det blir wonderful!

Nu ska jag skramla pengar, kolla över arbetsmiljö och säkerhets uppgift 1, sedan packa lite. Vi hörs innan jag åker vid halv 4. Vi hörs då!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander


NERVIG!

Hello!

Ja, nu sitter jag här jätte nervös när jag sitter och läser bloggar via bloglovin. Men handbollsbekanta vän Amanda är nämligen i VECKA 40, Ja hon ska ha barn! Vi har väl umgåtts då vi setts på handbollscuper osv, men inte så mycket numera. Får väl se om man träffar henne någon dag! Iaf så har hon skrivit 2 inlägg och hon har haft värkar vilket gör mig nervig att dessa två inlägg kommer tillägnas den nya pyret! MY GOD!

Nu småte jag läsa vidare!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

nej nu...

Hello!

Ja, nu är jag besviken på mig själv alltså. Varför vaknar jag inte i tid? Nu ska jag plugga mycket för ångesten har jag i mig och träningen hur gör jag med den? Finns inget annat än att få börja imorn. Idag har jag träningsvärk i magen vilket jag älskar. Det är tecken på något bra som jag har gjort.

Jag måste lägga mig tidigare idag. Var ju inte i säng förens vid halv 2 eftersom Ronja var här till cirka halv 1. Sedan var jag tvungen att kolla så hon kom in i huset annars hade hon fått följt med tillbaka. Läste lite ur Victors bok innan jag somnade. Läst hälften av boken nu och kommit till delen då TV3 filmade Victor. Jag ser allting framför mig hela tiden. Hur Victor sitter i sängen och skrattar, samtidigt när han gråter. Det är hemskt hur något sånt här kan hända. Önskade ibland att jag hade en övernaturlig kraft och kunde läka folk. Eller som i The Green Mile, han suger ur smärtan och hostar upp den. Ska läsa lite sen när jag fått en paus i pluggandet, kanske bli klar med den idag isf. Då kan jag lämna tillbaka den också imorn.





Nu ska jag plugga på. Vore nice om man hade många saker gjorda nu när det snart kommer jätte mycket på en gång. Det är de enda positiva med att försova sig och ha dåliga bussförbindelser, man kan plugga något så otroligt hemma utan att någon är i närheten. Då förloras koncentrationen. Vi hörs lite senare!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

måndag är redan över..

Hello!

Ja, nu har jag skjutsat hem Ronja efter ett gott snack, bra filmer och lite mys med daimspecial! Dock känns det nu efteråt och sängen kallar ordentligt. Tänkte bara skriva lite innan jag lägger mig.

Fäktningen idag var faktiskt kul, dock inte något jag gav 110 på men det var skoj! Körde lite hårdare på egen träningen gå jag körde hårt för magen. Ryggen blir knappast påverkad, eller ja, eftersom jag redan har ont så känner jag ingen effekt. Blev ingen sats om jag inte nämnt det tidigare? Glömde låset hemma. Men nu är det nedpackat.

Imorn är det skola för hela slanten, dock är de inte så skoj. Men vad gör man inte för sin framtid? Efter det kör jag sats för jag vill ha förändring och den där väskan är perfekt för min motivation. Ska se till att beställa tid hos Anki på samma gång också. Sedan får vi se vad som händer.

Buffy och vampyrerna börjar på TV400 imorn vid 20.00, dubbel avsnitt. Det vore asnajs om man fick lite flashbacks! Kanske ska skriva en lista på vad jag GÄRNA ser på tv.

- Ghostwhisperer
- 2½ men
- That's 70 show
- NAVY CIS
- House
- Buffy och vampyrerna

Det är vad jag kommer på just nu. Kom på att jag har en del blogginlägg att läsa också. Men ska dra mig mot sängen nu, får ta det värsta imorn. Vaknar igen om några timmar. Skriver igen då! Kanske skriver ett blogginlägg via mobilen sen. Får se om jag kan! Men godnatt på er allesammans!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Sweet jesus!

Hello!

Ja, efter en måltiden jag nyligen åt så känner jag att jag inte vill se mer mat för idag. Det var lite tanken också eftersom jag vill somna i stugan inatt också. Trivs när jag är ensam och speciellt när jag sköter mig som jag gör. Känner mig riktigt bra på det planet. Är en riktig mallgroda atm!

Ska nog sätta mig i kökssoffan vid Måns och mysa lite. Han är så gosig för han är så tjockis. Missi är go hon också. Skriva sms samt packa också! Skriver senare!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Hemma atm, stugan senare!

Hello!

Ja, nu sitter jag hemma efter en dag i skolan. Snikar lite på mammsens datorn då hon blir vansinnig om jag rör den. Men iaf, äter just nu chiabatta, spenatsoppa och lite oboy. Fast inte oboy utan det är nesquicks chokladpulver. Nu ska jag och lilla syster se på Tranformers 2, NICE! Senare blir det stugan då väntar en härlig film med Ronjano. Hörs senare!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Nu är det slut på myset!

Hello!

Ja, nu tänkte jag gå till kojjs! Eller efter detta inlägget iaf. Eller nej, efter Dollhouse. Ska nog skriva en lista på bra serier som jag skulle vilja ha i filmhyllan. Iaf så ska jag nog ställa klockan lite tidigare. Vill inte stressa och så. Imorn är det idrott i skolan och då ska vi ha fäktning. Inte så sugen men det är ju säkert roligare än styrka vilket jag iaf bara drygar på.

Skrivit lappar idag och nu är jag nöjd! Jag förtjänar lite sömn och imorn väntar S.A.T.S. Hörs nog till morgonen. Skulle va nice om man fick uppdatera hur en tidig morgon i skogen ser ut. Kommer nog bilder imorn. Vi hörs, godnatt på er!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Förövrigt!

Hello!

Ja, tänkte bara nämna att snubben i början såg precis ut som Barbossa i Pirates filmerna, kul! Hörs sen!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Känner mig duktig.

Hello!

Ja, nu sitter jag här. Annan del av köping precis avklarat och nu är det en film på 3an som jag blänger på. Intolerable cruelty heter den. Den börjar bra, haha! Ska kolla vidare och plugga på samma gång. Det går vägen. Nu skriver jag när jag är klar med filmen, haha!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

I en annan del av Köping..

Hello!

Ja, snart börjar I en annan del av köping. Vilka godingar det är med i serien alltså! Jag diggar dom! Speciellt Tobbe. Han är kingen! Lite sväng av blåsningen också!

Nu pratade jag nyss med mamma, saknar henne lite faktiskt. Blev sugen på att hjälpa henne med det hon fråga honom. Taggad redan? Hmm.. Ska börja med Arbetsmiljö och säkerhet också. Vill vara klar med allt. Men nu ska jag vidare mot pluggvärlden, vi hörs!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Drop Dead Diva

Hello!

Ja, nu tittar jag på 3an. Drop Dead Diva. Verkar vara något beraaaaaaaaa. Ska se den iaf. Är klar med religionen nu, FINALLY! Har lagt iordning alla papper också, nu har jag ingen oordning. Härligt, mitt liv börjar ta fart redan.. NOT! En golden på tvn nu, saknar min golden. VILL BO ENSAM, HA EGET LIV OCH EN HUND SOM JAG KAN ÄLSKA I NÖD & LUST!

Nu ska jag kolla över APU och slutuppgift. Ska se vad jag kan göra. Funderar på att göra Arbetsmiljö frågorna nu också när jag ändå har flyt. Ska se vad det blir, nu ska jag fixa. Hörs senare!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

En iskall Burn, Ica Age 3 och en liten bit av mig själv!

Hello!

Ja, idag är det inte speciellt bättre. Ögonen gör ont, magen kniper och just nu börjar det bli kyligt. Försöker pigga upp mig själv genom att göra något jag vill utan att jag känner ett måste på mig. Sitter just nu och dricker en Burn jag hittade i pappas kylskåp. Orkar inte äta något så något drickbart går alltid ner. Har precis satt i Ice Age 3, vilken underbar triologi det är! Hoppas det kommer en 4:e också!

Hittade även Kenny Begins i filmhyllan, INPLASTAD! Vad är det för sätt? Kenny the king ska inte vara inplastad, no way! Men slog mig sedan att det kanske är ett av pappas "gömställen" av presenter. Han tänker nog att vi inte tänker på vad som finns i hyllan med tanke på vad många filmer han faktiskt har. Det är lite mysigt tycker jag med att vara i stugan, film finns alltid till hands och det blir alltid 1 film oavsett vad man gör här. MYSIGT!

Skulle ju solat med Ronja idag men hon glömde mig och jag sov länge trots att jag vaknade flera gånger. Sov inte så mycket inatt. Var vaken till halv 5. Hoppades på att vänlig själ från ovan skulle hälsa på men icke. Jag somnade till slut som tur var. Ronja kanske ska med mig hit imorn, det kan bli mys! Behöver mer tid med henne, sedan ska jag snika lite hjälp från henne. Ska höra med Ida om jag kan komma och sola hos henne någon dag efter skolan. Behöver lite färg och vitaminer just nu.

Började skriva lite privat igår/inatt/imorse, ska börja med det. Blir nog en bok en vacker dag. Hoppas på det. En självbiografi och en novellbok, kan det bli bättre än så? Nu ska jag se på Ice Age 3 och mysa till det för mig! Vi hörs senare!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

När ska vinden vända?

Hello!

Ja, nu sitter jag i stugan igen. Varit runt i hela Värmland idag känns det som, missade Hagfors dock, för dit ville jag ju. Inte nog med att jag har ont i ögat, jag har magknip också. Funderar på det där med ögat om jag kanske borde lägga ner lite med bloggläsandet? Det är oftast då det börjar svida i ögonen. Men vi får se! Brukar dissa Rix FM bloggarna för jag har så mycket att läsa redan!

Nästa gång jag vaknar ska jag kolla upp i böckerna sedan när jag känner mig färdig ska jag åka hem till mammsen. Även om jag trivs här så kan jag inte leva här pga matbrist och bensinbrist. Längtar tills jag får lägenhet någon gång i framtiden, då jag kan tänka på mig själv. Låter ego nu för tiden, men jag tar inte hand om mig själv. Jag är trött och sliten hela tiden. Märker på många bloggar hur dom fixar sig och så för att må bra. Eller kanske inte för att må bra, men jag vet att när jag känner mig som en snyggare person så mår jag oftast bättre än innan. Kanske måste inskaffa saker för att må bättre?

Sedan kan jag ju bara säga buhu. Det blir inget Branäs för min del. Så där sprack min ledighet jag kände i behov. Berättade för pappa att jag kommer vara här varje helg nu för att finna lite ro. Blir inget gjort annars. Hoppas det håller. Ska kolla skolans schema imorn med. Men det blir imorn. Hoppas jag mår bättre efter lite sömn. Godnatt på er alla som ska sova, sover och är ute på party!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Dålig tid.

Hello!

Ja, nu sitter jag i stugan. Kommer nog hamna här varje helg nu framöver då pappa inte är här. Måste få pluggro. Kan inte koncentrera mig när det är mycket annat runt om. Just nu bockar jag av det värsta sedan får jag ta allt som det kommer. Måste prioritera nu. Göra vad som är bäst för mig.

Fixade historian idag, det som fattas alltså. Fixade ledighetslapp och det är bara Håkan som ska skriva på sedan kan jag bara hoppas på ledighet for real. Var lite kul då alla läste anledning, "Barnvakt i Branäs", har dom börjat ta in nannys eller? Haha, det var skoj men ja, hoppas jag får komma iväg.

Idag är det inte bättre. Sov ju 3 timmar inatt. Svullna ögon så det stod härliga till, sedan har jag fått en svullnad i vänstra ögat. Efter lite undersökning av min OP mor så konstaterade hon att det är på väg till en VAGEL! Hur äckligt låter inte de?! Känner mig både gammal och äcklig bara jag hör ordet. USCH! Anna äckelvagel?! Men vi får se vart det leder! Somnade förut framför tvn och sov 4 timmar vilket var i behov. Fattar inte riktigt vad som händer, frågan är väl varför också antar jag?

Imorn blir det Spanks, sedan ska jag vara chaufför åt Ronjano. Min brud de, saknar henne! Sedan får vi se om jag kanske träffar Linnea för henne saknar jag lite också, sedan vill jag se hennes livs första tatuering som jag gjorde. Nejda, jag bara fixade texten typen åt henne, hihi.

Glömde Victor boken hemma så nu är jag ledsen. Ska läsa imorn kan jag lova. Ska upp tjugo i 10 för jag vill vara duktig nu. Ska försöka fixa historian så den är klar. Religionen. Ja, jag ska väl i vanlig ordning skriva en check lista. Men nu ger jag mig och ska försöka ta mig mot sängen när dom dansat klart på TV4. Sov gott på er!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Lite frukost blir nog bra.

Hello!

Ja, som min MLi sa i ett sms rätt nyligen så blir den här dagen nog inte så bra utan rätt pissig! Jag som bestämdt en massa har atm stor lust att ställa in och bara vara ensam men får bortse ifrån mina tankar och tänka på vad som måste göras. Måste hjälpa Anki bl a. Någon dag ska vi ha photoshout, det ska bli skoj!

Nu ska jag fixa frukost. Sedan klä mig, mjukis idag kanske?

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

John Blund, komsi?

Hello!

Ja, jag tänkte jag skulle ge John Blund en chans. Har läst 5 kapitel ur Victors bok. Jag ska fortsätta imorn, kanske blir klar då. Skriver klart min Checklista sedan ska jag kalla på John Blund. Godnatt på er som redan sover!


MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Sleepless.

Hello!

Ja, atm vet jag ingenting. Vet inte om jag känner mig tom, vet inte om jag känner mig fylld. Känner mig bara borta. Fattar inget. Vill bort. Bort från verkligheten. Vill tillbaka till den tiden då jag levde i en Disney värld eller den tiden då man var liten och inte visste vad ordet verklighet betyder. Nu är jag inte glad. Vad händer? Vad hände med citatet "Jag är inget offer" eller liknande det iaf. Jag ska kunna ta smällar och sen smälla tillbaka! Inget annat! Varför ska jag vara så blödig?

Lyssnar på mycket bra film musik och funderar starkt på om jag ska ta och läsa lite Victor bok. Det är ju så att Sofie, Victors mamma, har skrivit en bok om Victor. Den är riktigt bra. Ska försöka läsa klart den så kan jag gå djupare in i drömvärlden där Bella och en viss babe vid namn Edward existerar. Linnea säger att man blir beroende och de hoppas jag att jag blir också!

Förövrigt så kanske det blir en liten semester vecka 4. Hoppas, hoppas! Ska skriva på ledighetslapp imorn så får vi se. Behöver iaf komma bort känner jag. Främmande place is the place to be right now. Grannen frågade nämligen om hjälp och vad gör man inte för sina goa grannar? Syfter dock inte på Neger David. Ska inte hoppas för mycket men de skulle vara skönt att få vara borta ett tag. Låt mig få ledigt!

Har bestämt mig för Hälsokällan nu, ska maila direkt jag skrivit klart. Kan vara skönt att göra lite äventyr istället för att gå 200 m. Kanske behöver det? Jaja, ska iaf maila nu sedan läsa i Victors bok. Sov gott ni som kan sova!


Någon gång, någonstans möts vi åter igen av Sofie Karlsson
Berättelsen om Victor.

MUSIC IS LIFE
Anna Molander


Bloggar jag läser!

Hello!

Ja, nu är inte humöret på topp om man säger så. Har egentligen inte tid med detta men jag vill skriva så ni får se vad som finner mig intresse på olika sätt.

http://fattybom.blogg.se : En brud vid namn Simone, skriver om sin mysiga vardag och ofta om outfits som hon trivs gott i. Älskar henne mysoutfit hon hade för någon vecka sedan. Hon har en alldeles egen stil som jag lätt skulle ta efter om cashen fanns! Hon bor ihop med sin kille och Vincent, deras? hund. Läser denna blogg för jag finner lugn i den. Hon är en livsnjutare och tar vara på tiden. Önska jag var som henne, lugn och inte stressad.

http://chanto.blogg.se : En thailändsk brud som bott i Sverige sen en bra tid tillbaka. Tatueringar och skor is her passion men det är inte därför jag läser hennes blogg. Hon är den tuffast och kanske starkaste personen jag någonsin läst om. Jag tror hon heter Chanto, men är inte säker. Jag gillar hennes blogg för hon är så jäkla tuff och jag gillar hennes attityd. Hon skrev "Jag är inget offer", något jag ska försöka ta in och följa. Varför tycka synd om sig själv när man satt sig själv i sitsen? Hon bor ihop med sin man/kille Thomas och deras två barn Alva och Hugo. Hon skriver på riktigt bra svenska så tänk inte att de inte skulle vara läsbart, för det är värtläst tycker jag!

http://Lindablom.se : Handlar om en brud från värmlandsskogarna. Hon pratar hår, hundar, vardagen, shopping, you name it! Ni känner nog igen henne. Läser hennes blogg för jag finner hennes shopping intressant. Något jag skulle vilja göra om jag hade cash! Sedan är hennes hundar så otroligt charmiga, vore inte fel att ha en själv!

http://denstarkastestjarnan.blogg.se : Handlar om Victor och hans familj i kampen om cancer. Han gick bort förra året och hans mamma kämpar nu bl a mot försäkringskassan. Tycker försäkringskassan att hon skulle gått till arbetsförmedlingen samma dag som Victor dog? Vill inte ens tänka tanken på om det hände mig. Även om det hänt något ont hände idag något gott! Hon fick sitt andra barn Vilma. Läste förut idag när jag vaknade att mamma Sofie hade fått värkar och nu har hon kommit. Efterlängtad! Har läst den här bloggen sedan december 2008 och den har inte gjort mig besviken. Victor medverkade i TV3s serie Sjukhuset där man får följa hans liv på sjukhuset. Han har varit med i många repotage och nyheter.

Erbjuder dom så länge! Åt nyss och nu ska jag kolla religionen, eller ska kolla saranordin.com först. Ett tips från en annan blogg jag läser. Men ska även packa mig iväg mot mitt rum där jag hör hemma. Får se om jag skriver något mer idag annars får ni sova så gott!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Fixar!

Hello!

Ja, nu är jag vaken. Skönt att få sova ut ordentligt alltså. Nu ska jag klä på mig sen ut och skrapa bilen. Sedan ska jag packa och efter de åker jag. Vi hörs senare när jag är hemma!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Nu ger jag mig för idag!

Hello!

Ja, nu skriver jag WHAT-I'VE-GOT-TO-DO-LIST för imorgon. Ska hämta Linn, inte sett den söta lilltjejen på länge. Vet inte vad jag ska göra på praktiken men kanske borde ta Hälsokällan igen? Finns ju risk för att jag måste ha något själv då, men då har jag något att göra iaf. Så får jag träna också, kanske borde kolla upp det där. Vore ju värt om man gick ner en del. Tror det får bli så. Jag tjänar på det eftersom jag får träningen jag behöver. Ska höra mig för.

Idag fyller Linn och MLis mamma år! Grattis på er! Hoppas ni haft en bättre dag än mig. Ska styra värmedyna för hela slanten kan jag säga! På tal om smärta har jag träningsvärk efter HipHopAbs. Det är en träningsdvd där du dansar HipHop samtidigt som du tränar magen. Det känns, lycka för min del! Det hade varit roligare om jag fick igång det på tv och inte via datorn.

Vad tycks om instruktören? Är han inte superduper snuskigt snygg?

Idag har jag varit i en period att jag bara vill gråta. Vad händer? Började nästan böla för jag inte orkade göra mat förut? Hormonmonster? Vad vet jag. Vet ingenting atm. Sätter jag press på mig själv att vara stark istället för att böla så hårt att det brister? Hoppas allt bara POFF släpper! Tog hand om min kropp idag iaf. En välbehövd dusch, peelade ansiktet tills det var helt clean, sedan smörjde jag hela kroppen. Det var lyx! Hoppas mina fötter mår bättre. Dom har fått geggig omgång av bodylotion, haha.

Nu ska jag sitta och dryga ut tiden tills tvätten är klar. Har tvättat samma tvätt 3 gånger, dels för att jag glömt hänga 2 gånger och dels för att tvätten luktar bajs? Inte skämtar jag, tvätten luktar bajs! Så till morgonen ska jag köra med en gammal tandborste runt om i gegghålen där sedan köra handdukar på 95 grader. Vill inte lukta bajs! Efter tvätten lägger jag mig. Sov gott med er!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander


Det går sakta men säkert!

Hello!

Ja, nu sitter jag här och pluggar. Lillsyrran ska göra mat som tur är för jag har ingen ork. Sedan igår så har jag haft ont i ögonen, precis som när man har gråtit så mycket att det svider. Vet inte om jag kanske suttit för mycket framför datorn? Blev rädd att jag måste inskaffa glasögon. Var svårt att läsa förut när texten var mycket liten och såg mer grå ut än svart. Usch, vill inte ha tanke på glasögon.

Bonneville var en rolig och fin film. Den skulle sitta fint i filmlådan i mitt rum. Handlade om Arville som förlorar sin man och håller ett löfte om att sprida hans aska vid ett fint ställe. Hennes styvdotter, Joes dotter, vill att hennes pappa ska begravas. Fracine som dottern heter, kräver Arville på askan annars tar hon huset. En resa börjar med Arville och hennes två närmaste vänner det de ena efter det andra händer.

Har ruskigt ont i nacken och det drar sig ned mot axlarna. Känner mig illamående. Mamma ringde nyss så jag berttade, ska få använda en värmedyna av henne så får vi se om det blir bättre. Nu ska jag fortsätta med Religionen för jag hittade boken nyligen så jag har varit lite trög men nu ska det rulla. Har suttit och sökt svar på nätet, är inte riktigt min grej men vad gör man inte för betyg? Vi hörs senare!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Bonneville

Hello!

Ja, en dusch, insmörjd och myskläder på. Nu känner jag mig inte lika äcklig som innan. Ser nu på en film som heter Bonneville medans jag ska fixa något att äta. Ska ta i lite geggamojja i håret så de mår lite bättre. Skriver senare!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Bad Day

Hello!

Ja, idag har jag inte någon bra dag. Vaknade och kände mig dålig. Allting kändes fel och jag blev bara sur och grinig för tiden inte räckte till. Kände mig ofresh och äcklig, varför tänkte jag? Det resulterade att jag blev hemma och sov ut istället. Jag tror jag behövde vara hemma. Det var ju inte bättre när mamma inte hittade sin bilnyckel som JAG tydligen har haft bort. Det bara växer en stor förbannad ballong inom mig som snart spricker i mig.

Inte nog med det så glömmer jag ta hand om mig själv känns det som. Måste inskaffa nya grejer samtidigt som jag kämpar för att ha pengarna i behåll. Ska höra med mamma vad hon säger. För nu börjar de bli jobbigt. Ska nu träna för att jag vill få endorfiner, måbrahormoner, sedan ska jag duscha länge. Skriver kanske senare, kan inte lova något just nu!

Låter mina homies Alvin, Simon och Theodore speak for me! Får se om jag fixade så ni akn se video också, är inte så insatt detta med youtube men de ska jag väl fixa inom en snar framtid!

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/9B4dZyIEiMs&hl=sv_SE&fs=1&color1=0x5d1719&color2=0xcd311b"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/9B4dZyIEiMs&hl=sv_SE&fs=1&color1=0x5d1719&color2=0xcd311b" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Vad gör man egentligen? SKÄRPNING!

Hello!

Ja, jag tänkte bara säga godnatt på er söta människor som läser mina visdoms ord. Av stor erfarenhet vet jag vad dålig sömn kan leda till och nu har jag kommit in i en svacka där jag blir aggressiv, irriterad och arg för inget. Eftersom jag sätter stor press på mig själv samtidigt som jag bara försämrar det för mig själv, så sitter jag ändå uppe för länge på kvällarna och går upp galet tidigt. Vet inte om jag gör de för att "jag var uppe hela natten för något vettigt" eller om det bara är för att jag inte vill missa något. Inte ens ett program på tv. 2½ men brukar ju vara väldigt sent.

Iallafullafall så börjar en dålig-sömn-syndrom ta form i kroppen på mig. Jag har en känning av att förkylning är på gång. Eller tät i näsan och hes i halsen iaf. Jag är trött hela tiden. Är typ irriterad på småsaker när folk pratar, klarar inte av när några pratar då jag behöver koncentrera mig, koncentrationssvårigheter. Mycket surrar runt i skallen. Inte kul. Behöver komma bort och framför allt, koppla av. Samtidigt som jag försöker ta hand om mig själv så försöker jag ta hand om 1000 andra saker. Vissa saker ska jag inte ens ha något med att göra. Måste skärpa mig med sömnen.

Blogg är ju en av anledningar till stress idag. Men känner mig inte så påverkad att jag typ får ångest om jag inte skriver något. Visst, jag känner press. Men vänder det till min fördel då jag blir motiverad genom att jag berättar för er vad som händer och vad som ska göras. Då måste jag göra det och uppdatera mig själv hela tiden så det inte tynar ut i sanden. Tackar gudarna för bloggen ibland alltså, det finns både för och nack delar. Men så är det väl med allt på vår jord?

Nu babblade jag på som ett och annat ånglok på rälsen. Men nu lägger jag in en bild från Photoshouten Anki hade i badrummet. En bild jag tog, vill ju inte använda hennes arbete här inte. Check it out!




MUSIC IS LIFE
Anna Molander

 


Rusningstrafik!

Hello!

Ja, nu kan man kanske säga att det är rusningstrafik med ett x antal olyckor i min hjärna. Så ont in my brain i have. Bra engelska. Har precis firat mamma med lite tjocka revbensspjäll och GI choklad mousse. Det satt fint i magen, Grymt mätt! Just nu sitter lilla syster och bläddrar i en choklad bok hon fick i julklapp. Allt i choklad form, VERKLIGEN! Jag kan säga att jag är TOTALT OSUGEN! BLÄ ATM!

Jag har varit duktig och kollat det mesta på checklistan och mer än hälften är fixat. Ska ta och byta lakan när nästa paus kommer i filmen Something new som går på 3an just nu. Den verkar läskigt romantisk och jag vill bara se mera! En av huvudpersonerna är huvudrollen i The Mentalist. Den snygga, charmiga snubben, Simon Baker. MUMS! Kom och bo hos mig tack! Här kommer en bild på Sanaa Lathan och Simon Baker ifrån just filmen Something new!






Hittade verkligen en underbar bild också, Love it!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

 


Skolan, snart maxi och S.A.T.S!

Hello!

JA, nu sitter jag i skolan och väntar på att få åka mot friheten. Ska till Maxi och köpa lite blommor till mamma, sedan ska jag till SATS för att köpa födelsedags present från mormor. Har skrivit en stor lapp eller ja, rätt liten men med många saker på, som jag måste göra idag. Bland annat handlar det om sista tiden i skolan. Reseförsäkring, datum för balen, studenten...

När jag kommit hem ska jag bara bocka av allt jag skrivit och börja plugga. Jag vet att jag säger mycket och gör lite, mycket snack och liten verkstad, men jag måste skriva ner det här för att få press på mig för att göra det. Ska ju även skicka paket vilket är viktigt. Folk väntar!

Nu ska jag styra annat, hörs när jag kommit hem!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Godnatt!

Hello!

Ja, jag tänkte bara säga godnatt. Måste sova någon gång. Godnatt!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Kim Andersson

Hello!

Ja, Kim Andersson, vad ska man säga? Kan börja med lite historia..

En dag satt jag vid Lunar (alla har vi haft en) och kollade runt lite. Såg på "lajven" en snubbe som verkade intressant. Han hade tatuering på ryggen "W3", Wilgot den tredje. Massa bilder på sig själv, sitt sommarställe och en hund, precis som Mimmi. Golden Retriver. Självklart var jag i den åldern att man raggade på varje snygg varelse som ploppade upp på lunar. Fick hans msn och började prata med honom.

Vilken underbar snubbe! Fick ju lite sådanadär Internetkänslor. Man är typ kär genom nätet men aldrig setts. jag gillade verkligen killen. För cirka 1½ år sedan åkte jag med min mamma till Sthlm för att hon skulle operera ögonen och behövde en ledsagare. Självklart hörde jag av mig och träffade lilla klimpen, som jag kallar honom.

Liten och hur söt som helst. Riktigt underbar person. Snubben har jobb och en egen lägenhet som jag GARANTERAT skulle flytta in i om jag hade tillåtelse från honom och om jag hade jobb så jag kunde betala för mig. Hoppas på att jag åker och hälsar på honom snart. Skulle behöva komma bort.

Detta var kort och gott, vet inte vad jag mer ska skriva. Här kommer en bild!



Hade en mycket finare bild, men vad gör de om han visar lite av sig själv?

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

 


Rostbiff och tradera!

Hello!

Ja, nu kan jag känna mig lite nöjd. Jag har gjort vettiga saker men ändå borde ha gjort något mer skolarbets liknande. Jag åkte med mor och hämtade bilen, jag städade badrummet, plockade disk, packade idrottskläder, fixade med tradera köpare och nu får jag avnjuta allting med lite rostbiff. Det är något jag är galen i, rostbiff. Jag får aldrig nog alltså. Så himla gott! Tänk att det ska vara så dyrt bara, ajsing bajsing.

I nästa inlägg ska jag skriva om Kim som jag utlovat. Sedan får vi se om jag får något arbete gjort. Men vi hörs snart igen!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Sliten men jobbar ändå!

Hello!

Ja, nu har jag städat badrummet, plockat ur och i disken ur diskmaskinen, kollat igenom det mesta av alla bloggar jag läser och blivit klar på facebook för dagen! Så nu är det plugg på hög nivå som väntar, dock får pappas fina merca gå före. Den har varit på lite service så jag och min mor ska åka upp för att hämta den i norra Värmland. Skönt att ha ett fordon till här vid huset nu, lite låst känner jag mig. Men ändå är det underbart. Slipper en massa då.

Nu ska jag gå på toaletten, kolla om min mor är i närheten, sedan ska jag kolla resten av bloggarna. Ska Kolla över lite på religionen också. Måste vara gjord denna veckan. Förövrigt fick jag ett brev idag.. Är inte medlem i TEENS längre, det är VF ungdomsklubb. Mycket tråkigt, då jag vill vinna biljetter till Disney on Ice, någon som vill hänka på om jag betalar ändå? Har vunnit att testa på dykning genom klubben, vilket vore nice nu! Behöver göra något udda för en gångs skull! Nu måste jag rusa, blir lite NAVY CIS också. GILLERT! Hörs senare!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Vad sker?

Hello!

Ja, äntligen hemma säger jag bara! Har plockat ur lite ur granen nu så mamma ska bli lite glad. Det kanske smittar av sig om jag har tur? Har varit down sedan halv 9 imorse. Ska försöka göra något för att det ska släppa. Men först ska jag äta och plocka undan tallrikarna ni vet! Vi hörs snart igen!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Ny vecka, ny möjlighet!

Hello!

Ja, jag är nu väldigt trött och skulle mer än gärna vilja vara kvar i sängen alltså. Men jag får väl vara positiv ändå! Har lyckats vara positiv hela morgonen trots väldigt dålig sömn, high five på den!

Idag ser det ut som att vi har Idrott, lite religion och sen har vi Wacky som varit pappaledig hela höstterminen. Har saknat honom faktiskt, han är en av dom bättre lärarna vi har. Efter skolan måste jag rusa till S.A.T.S och köpa presentkort. Det är någon som fyller år imorgon. När jag ändå är i farten ska jag gå in på Stadium och höra vad dom har för erbjudanden angående praktik. Vore ju nice om man fick det på något form av sport affär.

När jag kommit hem ska jag först ta bort alla tallrikar som jag spridit runt mig i huset. Det börjar se icke fresht ut. Finns många grader av den sorten och denna sorten jag syftar på är mer att det ser ut att vara en massa grejer bara. Inte så illa att det utbrytit äckligt möggel osv. En del vet ju inte när det är dags för städning och jag brukar vara en av dom! Men när det gäller saker jag VET kan möggla och lukta, då tar jag självklart tag i det först.

Nu ska jag packa färdigt idrottskassen sedan går jag till bussen. Men vi hörs väl senare när jag gjort allt jag ska och placerat mig i tvsoffan för 2 ½ men. Hej på er så länge!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

En väntat lugn dag blev äventyr istället, me like!

Hello!

Ja, idag ska jag ju gjort de ena och det andra. Men inget är gjort än! Jag fastnade hos Ronja när jag skulle hälsa på henne idag. Sedan var det ju innebandy match i hallen, ännu en anledning! Jag får ge mig med det! Nu ska jag ta tag i saker. Men jag är glad att Ronja frågade dit mig, annars hade jag bara suttit framför tvn och bara latat.

Ska lägga in bilder från när vi käkade i fredags, ska skriva om kim (kanske kan vänta? Han är ju en babe trotsallt?), gårdagens mat, mitt hår och kanske någon naturbild när man varit på väg hem från bussen. På den korta biten kan man få väldigt fina bilder när det är så fint ute.

Här kommer bilderna..






         


Orkade inte lägga in gårdagens mat, men det var iaf currykyckling med broccolli (eller hur det stavas?) och en god sås till. Sedan blev det kvällsfika med onyttiga saker som ni såg. Har plöstligt blivit skeptisk till att köra sträng diet då jag inte fått börja träna än? Får se hur det blir med det! Jag vill bara träna just nu!

Kim skriver jag nog om imorn, vill ha bild på lillkillen. Ni måste ju få se vilken sötnos! Han kanske blir glad, hoppas det. Ska kanske åka och hälsa på honom någon gång. Det blir när jag har MYCKET pengar så jag kan handla hur mycket som helst! Förövrigt ska jag fråga om bilder på hans lägenhet, jag är förälskad i den!

Idag blev de ju Ronjas work för dagens hangout. Där hängde man tills klockan slog runt avsluta-arbets-dagen. Då gick jag hem, hämtade bil och badkläder. Sedan gick jag och kollade på Dam innebandy, Sunne vs Deje. Förlust. Men första 5 min var Sunne slöa, det fick man äta upp sen då dom vann stort. Sedan blev det krångel och slutade med solarie. UNDERBART! Måste unna mig mer färg alltså!

Sedan ringde min fader. Jag och Ronja hamnade i Munkfors där vi lämnade pappas bil och träffade hennes mormor. Mysigt värre! Vi måste hitta på flera saker om någon dag bara. Saknar dig redan, wtf? Nu sitter jag här i tvsoffan och fryser fötterna av mig. Ser på Johan Falk i ögonvrån, är inte så insatt. Men nu hör jag min tjockis utanför dörren. Måste öppna. Vi hörs imorn, godnatt på er!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Stolt!

Hello!

Ja, nu vaknade jag lite tidigare idag. Tackar gudarna för det! Är faktiskt stolt över mig själv att jag gått upp i tid. Skrev aldrig om det jag skulle igår, kände att jag kan bomba när jag får tid. Tack vare att jag la mig tidigare och struntade i att skriva gjorde att jag vaknade tidigare och då kan jag skriva mer idag ist! Man måste se från den ljusa sidan hela tiden!

Ska prata lite filmer sen också, det är ju en passion i livet!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Filmmys och fint hår!

Hello!

Ja, jag ska nu eller ser nu på Independence Day. Will Smith, behöver jag säga mer? Bad Boys, Men in Black, you name it. Mållös. Ska äta lite kvällsfika till filmen och äta lite nyttig rom. Sedan ska jag skriva om Kim senare, if he cares. Han fråga nämligen, hihi. Nu ska jag fokusera på filmen. Ska snart lägga in mitt hår efter en dusch och lite hårtork + plattång. Vi hörs senare!



MUSIC IS LIFE
Anna Molander

V75 vs Värsting till syster 2!

Hello!

Ja, nu sitter jag här och sappar mellan V75 på Tv4 och Värsting till syster på kanal 5. Mamma hoppas på stor vinst men vi får väl se vad vi får för något. Jag ska snart ta mig en dusch och fixa iordning mig lite. Känner mig lite ofresh. Sedan ska jag lägga in gårdagen och dagens rätter. Får se om Missi ska med ner i källaren ännu en gång. Hon är för söt. Måns är ju livrädd för vatten, kan inte ens vistas i samma rum. Stackarn. Men nu far jag! Vi hörs senare!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Lite segost idag!

Hello!

Ja, jag sov ut som bara den idag. Skönt! Ska skirva lite mer idag men inte mycket. Är segost idag! Ska lägga mig inne hos kattrtatten nu. Skriver senare!



Katttratten Missi :)

MUSIC IS LIFE
Anna Molander


Ledsen att göra er besvikna..

Hello!

Ja, jag är ledsen att göra er besvikna. Men blir inga inlägg idag precis. Skriver imorn när jag vaknat för nu håller jag på att somna. Då ska jag skriva om Kim och jag ska lägga in bilder från idag när jag, Erica och MLi var och åt mat på Café Duvan. Godnatt på er!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Uppe med tuppen för snart går bussen!

Hello!

Ja, nu sitter jag om igår.. Shrek. Ni förstår, haha! Somnade inte förens 2 igår tror jag. Men hade så mycket krångel med bloggen. Eller ja, det tar ju som sagt längre tid när man ska ha en massa bilder med. Men måste säga att jag är nöjd med bilderna ändå! Det var värt slitet och tiden.

Sitter just nu och lyssnar på Veronica Maggio, vilken drottning! Började lyssna på henne när jag såg på en serie som gick på 1an förra året. Tonårsliv hette serien. Den hade hennes låt 17år som intro och den var ju bara så KING! Innan serien var hon inget för mig. Vill ofta byta bort henne när hon kom, men efter att ha sett serien så är jag fast! Wonderful.

Serien handlade om Johanna, Monica och Cecilia. Alla med olika tonårsproblem. Gud vad jag älskade serien! Satt verkligen och såg alla avsnitt på SVTs hemsida. Det var en bra underhållning! Alla har dom blogg och jag läser dom oftast. Läser oftast Johanna och Monicas då Cecilia inte använder sig så mycket. Monica har en grym klädstil! Kanske beror på att hon visar upp sina kläder lite mer än vad dom andra gör? Skulle inte sitta fel att byta garderob med henne iaf. Har följt deras bloggar sedan i vintras förra året. Blir aldrig besviken när jag läser. Men det är ett tips om någon är sugen på att vara bänkad ikväll. Försök hitta Tonårsliv från SVT. Ni kommer inte bli besvikna!

Ska klä på mig nu, platta håret sedan bär det av mot bussen. Missi behöver någon som är social. I will not let her down! Vi hörs senare, med eller utan mat i magen!



MUSIC IS LIFE
Anna Molander


FÖRÖVRIGT: Var det någon mer än jag som hörde något om dyr el?!

Hello!

Ja, jag tänkte skriva lite till. Kan ju inte slita mig alla gånger. Men Idag(fredag) Mellan 07.00 och 10.00 ska elen typ vara BAJSDYR?! Så ett tips är att ni inte gör så mycket som har med elektricitet att göra just då. Snackas om att det är för dyrt just för att det är så kallt nu. Många hus i Sverige.. Så här hemma har vi sänkt värme och stängt av allt onödigt som går på. Ett exempel är ju alla timer saker. Nu ska jag stänga av allt i mitt rum, sen ska jag plumsa! Godnatt!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Gud vad tiden går när man läser bloggar!

Hello!

Ja, sweet jesus alltså! Jag har så mycket att läsa nu för tiden att det bränner i ögonen. Men jag får underhållning precis som jag vill ha det. Sitter i sängen med Tiger nattlinne just nu, har fläta full i näringsserum eller vad man nu vill kalla det. Ska snart plumsa. Men först bilderna jag lovat!





Cruella Devil Jr?

 

Min nya tshirt, ser dock ut som en korv i den.
Men vad gör det om 100 år?
"ADMIT IT: YOU <3 TO HATE MY BLOG"
Inte för att jag tror någon gör det? Men jag tyckte den var klockren iaf!
Den är från Nelly.com.

   

Lite smycken jag hade på mig idag!
Leopardörhängen från JC i rosa & lila, nice!
Leopardarmband från JC, snyggt!
Vittläderamband från en "klump med armband", Gina Tricot.
Metallarmband i creme, rosa och orange, Bianco FootWear.




Glöm inte att titta in på min auktionkläder!
Du kanske finner något du sökt efter?
http://www.tradera.com/category/category.aspx?ftgnr=2337173&listtype=1


Vet att örat inte är den vackraste kroppsdelen. Speciellt inte mina öron då jag har någon form av trollöron. Det har ju sin charm det med. Men man vill väl dela med sig lite antar jag. Nu ska jag sova, för imorn ska jag ta massa kort och bara njuta av 2 lektioner. Historia och svenska. Imorn ska jag skriva om en snubbe vid namn Kim.

Det var allt jag hade att bjuda på för idag, godnatt på er!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander


Fullrulle, snart sängen och jag längtar verkligen!

Hello!

Ja, det blev lite ändrade planer idag. Jag kom inte hem tidigt som jag planerat, vi åt ingen mat tillsammans jag, MLi och Erica, jag har inte gjort något nyttigt än som t ex plocka runt kläder och jag börjar få slut på energi!

Först började de ju med att vi fick sluta efter idrotten. Vilket var en lättnad för mig, det betyder att jag kommer hem i tid för en gångs skull (Första dagen i skolan och jag gillar redan när vi får åka hem tidigt, skoltrött?). Eftersom vi var så tätt inpå lunchen så satte vi oss på Espresso House ist. Mysigt! Gillar verkligen det, man tänker mer på varandra än när man sitter framför en film hemma i soffan. Uppskattas!

Eftersom vi hade så trevligt så pratade jag och Emelie så mycket att jag fick ta en senare buss än tänkt. Så hon kom ju hem före mig. Det som förstörde min dag mer än dålig sömn var att bussen som går 16.15 kom ALDRIG! Så jag fick vänta till 16.45 för då går nästa buss. Den kommer ca 16.55. Jag som hade tänkt att inte komma hem så sent. Var hemma halv 6. Mamma ringde runt då jag väntade på bussen och var hemma långt före mig också. Damn sicken otur man har ibland!

Väl hemma bar det av mot ålderdomshemmet i byn där jag bor för att hälsa på farmor när hon jobbar. Hennes avdelning var soft. En av tanterna som bor där fyller 102 år i April. Förstår ni vad faschinerande det är? Hon kan nog ha en hel del erfarenhet. Hon var liksom typ 32 när min mormor föddes. Hon föddes ju runt Andra Världskriget. Mormor alltså. Förstår ni vad den här tanten har sett i sina dagar? Jag är iaf mållös! Hon var väldigt pigg så jag hade aldrig kunnat gissa att hon var 101 år. Talet 101 får mig lite sug på att se 101 dalmatiner. Ska lägga in en Cruella bild så får ni se vad jag fick i julklapp.

Efter den visiten drog jag hem till Linnea en sväng. Behövde beklaga mig lite kände jag. Vet inte vad jag ska göra just nu. Det börjar klumpa sig känner jag. Tur att Linnea älskar att höra mig gnälla. Pratade även om positiva saker som balklänning. Dock är det inte positivt men bättre än mitt gnäll.

När jag kom hem var det köttfärsgratäng som bara smakade underbart i min mun! Har fixat lite på tradera och nu sitter jag här. Ska slänga mig in i duschen vilken sekund som helst! Efter det ska jag smörja in mitt face och platta håret, de ska vara lockigt som bara den eller vara rakt. Kul med variation.

Om ni är sugna på att kolla in kläderna som jag lagt in på tradera så kan ni gå in på den här länken: http://www.tradera.com/category/category.aspx?ftgnr=2337173&listtype=1

Vem vet, du kanske hittar något som passar dig?

Nu ska jag duscha, skriver senare. Lovade ju bild på nya blåsan, blogg tshirten!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Lite snali!

Hello!

Ja, nu är jag i skolan. Känner redan för att åka hem. Ändå har vi bara gått igenom schema. Shit majbritt som jag brukar få höra från frisshållet! Det är pyttipanna idag, det blir att peta eller bara käka grönsaker. Vi får väl se, annars blir det en massa mjölk. GÖTT!

Får se sen om det blir någon mat, skulle hellre vilja ha det imorn. Fira lite innan helgen och så. Får se hur mamma jobbar också, kanske kan ta och åka bilen med henne då. Men det spörs. Nu ska jag försöka vara positiv. Har lektion snart igen. Vi hörs senare!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Träsktroll!

Hello!

Ja, nyvaken och känner att jag just nu har en liknelse med den enormt gröne Shrek. Han är ju en liten mini idol. Har hans film på min ipod nämligen! Bee Movie är också en king barnfilm. Jag är skarpt insatt på barnfilmer, speciellt Disneys! Bara fråga mina kompisar, haha! I första ring var det en kille som sa något liknande: "Jag önska jag vore som dig ibland, lever i en egen disney värld". Det var något positivt jag tog åt mig för en gångs skull!

Ja, som jag också skrev igår så sov ju Missi hos mig hela natten och då blir det inte mycket sömn för jag känner mig instängd. Ingen plats alls. Sedan är man ju extra vaksam med tanke på att hon har tratt runt halsen. Man är ju rädd att hon ska strypas eller något, vilket känns otäckt. Jag tänker alltid på det värsta.

Igår gick statistiken ända upp till 31 hits! Det känns helt fantastiskt alltså! Det är det högsta jag har haft någonsin! Det är rekord rent ut sagt! WONDERFUL! Sedan har jag märkt från vissa vänner att man kan inte kommentera mina inlägg? Vet inte varför och har kollat lite, men står inget om att jag INTE ska kunna få kommentarer. Någon som vet vad problemet är? Kommentera isf svaret, ta någon bild på bilddagboken: http://annapalaa.bilddagboken.se . Spelar inte roll vilken bild. Bara jag kan få veta. Vore glad om jag kunde få en kommentar någon gång, det har nämligen bara hänt 3 gånger under hela bloggens livstid och jag har haft bloggen i snart 3 år. Vore kul om man fick lite feedback någon gång.

Första skoldagen, totalt opepp. Men Erica och MLi gör den grymt mycket bättre vilket är bra! Nu ska jag ta lite frulle sedan ska jag nog duscha och börja göra mig iordning. Idag tar jag bussen för första gången på länge! Vi hörs senare!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Redo för skola?

Hello!

Ja, nu ligger jag med en trattkatt över mitt bröst så det är lite svårt att se vart fingrarna hamnar kan jag säga. Missi ska alltid ligga vid halsen och mysa. Vara uppe i ansiktet när man ser på tv och allting. Många gånger är det mysigt men när det är spännande på tv eller om man försöker sova så blir hon bara jobbig, haha hon är söt ändå.

Nu ligger jag iaf i sängen och fantiserar om morgondagen då det är skola. Vet inte om jag är redo. Är så mycket jag måste ha gjort som jag inte gjort. ÅNGEST! Well, får väl lösa det under helgen nu. Tror det blir det första fria helgen sedan någon gång i oktober. Annars har jag haft fullt upp. Dock ska jag ju köra farmor då. Men det får vi se. Har jag tur ska Dahlmano med. NICE!

Jag har packat idrottskassen dagen före för första gången på flera år. Sist jag gjorde det var nog i mellanstadiet. Det är ju ett bra framsteg. Nu när jag vill förändra mitt liv och bli ansvarsfull utan att bli stressad. Tror jag lider av någon form av stress för jag känner mig orkeslös och känner att jag hinner inget och då skiter det sig. Då skiter jag i allt kan man säga. Bara att titta in i mitt rum är ju förståligt.

Men så duktig som jag har varit idag har nog Linnea aldrig sett mig! Jag har nästintill lagt in ALLA kläder jag har i min garderob, DOCK finns de inte plats för mer om jag inte får galjar till resten av kläderna. Känner att det börjar ta sig framåt, underbart! Vet inte vad jag ska ha för kläder imorn. Ska man vara lite baggy eller ska man riskera att visa lite stjärt? Tror det blir baggy, passar bäst till min nya tshirt! Måste säga att jag är glad att Linnea tvingar på mig kläder ibland. Annars blir det aldrig av.

Imorn efter skolan ska kanske jag, Erica och MLi ta en liten matbit tillsammans, MYSIGT! Ska ta med kameran så ni får se vad vi tar för något. Själv är jag sugen på nachos. Typ det enda jag kan äta i café väg nu eftersom jag har bestämt mig. Ska ju börja seriöst med GI metoden nu, eller ja nästan iaf.

Mamma kör på LCHF som står för low calories, high fat och är en tuffare form av GI. Det är inte samma sak men det är typ samma sak. Ni fattar om ni gör det själva någon gång! Iallafullafall så tyckte mamma att om jag ska äta som hon fast mer GI aktigt så ska jag äta mindre av hennes mat pga att den är så fet och då kan kanske jag äter mer än vad jag gör av med. Sen har jag ju räknat ihop, om jag fortsätter såhär från imorn till studenten och om det går som de gick i höstas så kommer jag gå ner 10 kg! Hela den historian kan ni läsa på http://annapalaavsmli.blogg.se !

Nu orkar inte jag skriva mer. Men imorn kommer det nog en del. Bilder också för den delen. Ni får ha de bra så hörs vi imorn, godnatt!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Nu ska de fixas inför imorn!

Hello!

Ja, imorn är det första och sist första skoldagen på vårterminen. Kanske inte känns så pjåkigt med studenten snart? Enda grejen är väl att man blir arbetslös och sanslöst pank! Det är ILLA! Jag skulle vilja ha ett jobb, men vart? Ska iaf kolla praktik på Stadium vilket känns helt okej för min del! Kanske får sova hos farmor då också. Skulle sitta fint med gång avstånd ännu en gång!

Photoshouten gick finemang förut! Fick en stor chokladkaka av Anki som tack för hjälpen. SÖT! Missi fick vara med på någon bild med sin nyopererade mage. Hon gillade kameran tror jag, hon följde ju efter när Anki bytte vinkel haha! Mitt i allt kom ju Linnea hit och gav mig en tröja jag skickat efter från Nelly.com med grymt billigt reapris. "Admit" you <3 to hate my blog ", står det på den, haha tyckte den var så klockren! Ska ta kort på den och lägga in så får i se. Jag gillar det skarpt!

Eftersom jag inte hann med någon hängning förut så ska jag hänga tvätt nu. Sedan ska jag hänga tvätt senare också. Får se hur många tvättar det blir idag. Men jag skriver när jag gjort det mesta.

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Photoshout!

Hello!

Ja, nu är det fullrulle nere i källaren. Det sminkas, tuperas och massa annat! Missi kissen kanske ska få vara med. Vi får väl se vad Anki tänkt sig. Hoppas hon blir nöjd iaf. Tänkte bara ge en liten update, skriver mer senare!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander


Låt tips!

Hello!

Ja, nu är jag här igen! Tänkte bara ge er ett super bra tips för er som behöver en ruskigt bra låt att sova, gråta, eller sjunga till. Lägger även in text så ni slipper leta!

Lene Marlin - A place nearby

I entered the room
Sat by your bed all through the night
I watched your daily fight
I hardly knew
The pain
Was almost more than I could bear
And still I hear
Your last words to me

Heaven is a place nearby
So I won't be so far away
And if you try and look for me
Maybe you'll find me someday
Heaven is a place nearby
So there's no need to say goodbye
I wanna ask you not to cry
I'll always be by your side

You just faded away
You spread your wings, you had flown
Away to something unknown
Wish I could bring you back
You're always on my mind
About to tear myself apart
You have your special place in my heart
Always

Heaven is a place nearby
So I won't be so far away
And if you try and look for me
Maybe you'll find me someday
Heaven is a place nearby
So there's no need to say goodbye
I wanna ask you not to cry
I'll always be by your side

And even when I go to sleep
I still can hear your voice
And those words
I never will forget

Heaven is a place nearby
So I won't be so far away
And if you try and look for me
Maybe you'll find me someday
Heaven is a place nearby
So there's no need to say goodbye
I wanna ask you not to cry
I'll always be by your side


Tack för mig!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Hemma minsann!

Hello!

Ja, nu skulle man ju kunna tro att jag åkte med Ronjao till och från stan men ICKE! Det var fler som skulle slå följe så jag fick bli hemma. Här hemma blir man upptagen direkt dator slås på, för där är det  folk på msn som vill prata. Lite drygt när jag vill fixa lite i rummet. Jag är ju en person som har svårt att slita sig ifrån saker. Minsann är det sant som sagt!

Nu iaf ska jag plumsa i säng och upp med tuppen imorn! Ska fixa lite i badrummet sedan ska jag tvätta och vara duktig! Hoppas verkligen att Erica vill komma hit imorn. Saknar henne och MLi. Snart skola då ses man ofta, men ack, det suger att vara där av alla ställen på jorden för att ses! Aja, nu ska jag vika kläder sedan plums i sängen med 5 kuddar och 2 täcken!

Sov gott med er!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Vad hände?!

Hello!

Ja, jag tänkte bara nämna att bara idag har statistiken ökat grymt mycket! Det är bara så kul för jag brukar inte ha så många som läser men idag har det kommit upp till 24, HAPPY! Kan det ha något att göra med att jag läser bloggar? Hmm, tycker det skulle vara konstigt isf. Eftersom jag bara har kommenterat 2 av kanske 14 bloggar på ca 2 dagar. Kanske tror såhär bara för att en tjej tipsade om att kommentera, alltså att jag själv tror att det kan vara så. Men alla gör på olika sätt när det gäller att få många läsare. Tack iaf alla som läser, you make my day! Menmen, nu ska jag ge mig. Vi hörs!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Direkt från Dahlmans!

Hello!

Ja, nu sitter jag hos Ronjano. Vi har käkat ananaspaj och sett lite på handboll, paradiset samt lite hockey som visas atm. Får se när man åker iväg mot storstaden kanske. Vem vet, vem vet!

Imorn kommer Anki hem till mig med 2 andra bruds. Det ska fotas och bli nice pics in my bathtub! Sounds nice huh? Hoppa även på att Erica kommer till mig sådär innan skolan. Vore skönt att göra något när man har sån skolångest. Så man slipper tänka på saker dagen innan. Det är så jobbigt!

Nu ska jag joina Ronjano så får vi se vart jag hamnar sen! Vi hörs!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Redo för mer update!

Hello!

Ja, sedan jag skrev sist har de hänt mycket må jag säga. Missi följde med ner till badrummet som vanligt och hon satt i bastun och spejade ut över golvet när jag rensade färger i tvätten. Tog en längre dusch istället för bad. Det var skönt!

När jag kommit upp så kollade igenom min klädhög i rummet. Försökte sätta ihop något snyggt vilket slutade i super enkel outfit. Sedan sminkade jag mig och kleta i massa grejs i håret så det håller sig mjukt och lockigt! Efter det tog jag lite kort som ni ska vi se.

JO! Dagens händelse! Innan jag hoppade in i duschen så tittar jag ut genom köksfönstret och vad står det där?!



En brandbil! Vad gör den där? Mormor ringde nyss och sa att det kunde vara soteld för ett fönster var tydligen öppet förut idag. Anna stack dirr efter kameran! Det är ju inte varje dag en brandbil står utanför mitt hus..

Jag lovade förut en bild på Missi med sin lilla tratt. Stackarn har ju opererat sig och blivit märkt. Så imorse hittade jag henne vid hennes tidiga julklapp som hon fick utav mamma, en kattlekställning. Check it out!



Där låg hon och snoozanär jag tog kortet. Goding!

Jag tog även kort på håret och hur jag sminkat mig.



Dock har jag ju pillat på något jag inte borde pillat vilket har blivit sår som jag fortfarande inte kan sluta pilla på. Men annars gillar jag bilderna. Antar att det är för kameran jag fick i julklapp. SUPERBRA EN! Men säg vad ni tycker, måste säga att jag blev nöjd med håret eftersom det ser ut som en fin baluppsättning!

Nu är Ronja här, vi har färgat håret på henne. Hon blev snygg, som alltid! Senare ska vi hem till henne och käka en ananaspaj bit och sedan får vi se vad som sker. Kan sluta i stan, kan sluta i deje.. ja, det kan till och med sluta i kil! Men nu ska jag vara social mot henne, hon är värd min tid. Vi hörs senare!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Vakna orkeslös och med ångest!

Hello!

Ja, jag vaknade inte på bästa sidan idag iaf. Vaknade ju sen som igår vilket gör att jag får ångest. Allt jag tänkt göra idag gick ut i sanden men jag börjar om. Ingen fara längre. Positiva Anna är i farten! Så just nu, ska jag först käka någon smörgås så dom försvinner innan jag sätter mig in på GI metoden igen, sedan ska jag ta en efterlängtad dusch. Skulle inte sitta fel med ett bad men med tanke på vad jag vill hinna med så blir det en god dusch ist.

Kollat runt på alla möjliga bloggar, LOVE IT! Hitta en igår där en tjej kan nästintill allt om Anastasia. Har inte läst så mycket men hon kan en hel del historia. Hon gör svartvita bilder till något mer levande i färg. Det är grymt! Att ha motivation och fantasin om hur de såg ut, fantastiskt!

Hittade även en tjej som bor i GBG och försöker slå karriär som modell & journalist. Hon har kort på sig själv och har tävlingar. Hon hade schyssta kläder dessutom! Undrar om hon jobbar med något eftersom hon har pengar till det? Jag är rätt mållös för jag vet inte vad jag ska säga, för det är en bra blogg!

För någon dag sedan hittade jag en som hette Chanto.blogg.se. Det är nog den häftigaste bruden jag någonsin har sett. Hon ser ut som hon vill och lever ändå. Hon har två barn och just nu en blöjtävling där man kan vinna en blöjpyramid med egen önskan om färg på sidenbanden. Hon har hela ryggen full av en draktatuering, läcker! töjningar i öronen, lite snagg på huvudet och piceringar i läpparna. Jag har henne som en grym förebild nu minsann!

Jag har hittat många bloggar nu genom blogg.se topplistan och genom bloglovins reklam ruta. Jag är glad att jag är så nyfiken på saker. Annars hade jag kanske bara läst mina kompisars vilket bara handlar om deras liv vilket jag redan är en del av. Nu får jag se olika människor hur dom lever och hur dom tar del i saker. Min nyfikenhet gör att jag kan lära mig något nytt från andra!

Själv ska jag bege mig mot källaren. Får se om Missi kommer ner. Hon har ju en tratt runt huvudet och en bomullsbit i örat. Tänk, katter blir tatuerade fast de inte behöver fråga någon om lov först? Lägger in en bild på henne senare! Men först ska jag visa min låga statistik. Det blev liksom något häftigt med den då det har kommit 2 olika höjningar på några dagar bara. Check this out!




Haha, det blev mina initialer. Fett nice. Men nu blire duschen. Sedan blir det att kolla in alla körtlar. Tror något händer i min kropp. Vi hörs senare!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Sen natt, blir sova länge imorn.. right?

Hello!

Ja, Anna är lost in time and it sucks i must say! Men som tur är har jag iaf haft en bra dag trots överraskande förändringar. Började väldigt sent, runt 1 tiden faktiskt, med att min mormor ville bjuda på pannkakor. I samma veva kommer Dahlman, ny badad och fresh! Lilla kissen är ny opererad, stackarn! Iaf så slutade hela kaksmeten med att kasta ut Ronjano på Bäckvägen och fortsätta mot krubbet! Där åt vi som antiloper gör när de inte fått sitt accelerations piller. Efter det blev de gott prat och BiffInger kom en sväng! Sedan skjutsade hon mig till Ronjano.

Där var Pekka Betschneider på besök, trevlans och se folk man sällan ser annars! Hon stack när vi skulle hämta Mama D. Vi gick upp på rummet. Snackade och provade lite nya metoder, it burns and it hurts I must say! Sedan hamnade vi här hemma framför Iron Man och Mumien - Drakkejsaren. Båda var king men mitt i Mummy fick jag skjutsa hem Ronjano.

Nu sitter jag här och funderar på vad jag först ska börja med i det nya livet jag vill ha. Jag vill måla, jag vill ha eget, jag vill ha kläder, jag vill skapa mig själv! Det är så svårt nu när det är så kasst med cash osv. IT SUCKS! Antar att det kommer igen när man väl får något jobb och cash. Men saker jag kan göra, ska jag försöka göra. Vi får se, nu pusslar jag ihop på internet och kollar igenom olika bloggar för att få inspiration.

Blev även medlem på GratisBio. Anledning? Ja, för det är de första som verkar lovande av "samla-poäng-sajter". De tar verkligen vara på saker och nu ska jag kämpa! Linda Blom, en brud från Storfors, hon är en stor bloggare och är medlem här. Hon har köpt en digital system kamera vilket är GULD för mig! Man samlar poäng genom att handla på nätet, vara med i olika undersökningar och som alltid, att värva folk! Nu vill jag värva er och få med er på denna kanon sida! För er som bloggar så kan ni även samla poäng genom att bara göra som jag, skriva om GratisBio.  ÄR DET INTE KANON?!

http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=263621   <----------------

TRY IT!

Nu ska jag bege mig mer mot john Blund hållet, dels för att vända dygnet och dels för att sömnen har tagit till länge nu. Men jag skriver imorn. Ska försöka gå upp och fixa lite då. Godnatt på er!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

En dag till att fundera..

Hello peeps!

JA, nu när det är nytt år och allt så börjar man ju självklart tänka till på saker och ting. Snart nalkas bal och student vilket betyder att efter detta är du arbetslös (oftast!), vissa har turen så att säga! Jag och min vän Linnea har små, små planer på att söka till en KY utbildning uppe i Sunne. Då har vi planerat att vi slår ihop oss och allt, vilket kan bli lite jobbigt kanske? Nejda, jag tror det kommer bli kul. Ida, en annan bekant, kanske också ska söka till denna utbildning vilket gör att vi blir flera. Ju flera desto roligare! De hade planerat detta innan så de blir ju mer jag som hänger på. Eftersom vi blir tre så blir ju hyran, maten och allting inte lika dyrt. Finns mest bara positiva saker om denna planering, vi får se vad som händer!

Jag har även egna planer på att växa upp. En sak man ALDRIG vill göra, men måste. I mitt fall måste jag detta för att jag ska kunna palla trycket som kommer snart. Har en magkänsla av att saker och ting kommer komma som en stjärnfall och bomba in i mig. Det är då jag har många vänner att tacka för att dom finns, men samtidigt vill jag bli stark som person och klara av det mesta själv. Man kan inte klara allting själv, men då tar jag hjälp av alla olika vänner jag har. Jag har en längtan men vet inte vad jag har längtan efter. Det spörs väl.

Nu när jag skrivit klart ska jag åka till Linnea och fiska upp henne, därefter bär det av mot Spanks. Där ska de skvallras, fikas och färgas! Spanks ska gå från beauty blond till vibration brown. Sounds nice! Har även börjat gilla Linnea musikstil då hon lyssnar på väldigt lugn och depp thinking musik. Det ger mig inspiration. Vet inte till vad men jag känner av det. Känner en nypa motivation också, tummen upp för det!

Alla gör ju nyårslöften känns det som. Jag har dock inga men det är ju för att jag vet inte vad jag ska göra bättre? Jag kan inte göra något annat än att vara mig själv. Det är väl skolan jag kan göra bättre då, men det handlar ju inte om mig själv på det sätttet då. Min lilla syster börjar ta bad vilket jag tycker är jätte bra för henne! Jag får en sån där Må-bra-känsla för hon tar hand om sig själv. Hon är ju trotsallt inte så liten längre, fast hon är den jobbiga skitungen i mina ögon. Hon går sin egen väg, vilket jag beundrar henne för. Själv har jag inte hittat min än så jag följer mestadels strömmen. Which sucks! Men iaf, nyårslöften är bra för många att sätta pli på sig själv. Men jag gör det utan att ge några löften. Däremot ska jag sätta mål som jag kan kämpa för. Det blir nog bra.

Nu väntar Linnea på att jag ska hämta henne så jag borde nog åka nu, men skriver nog senare. Blir ingen sen kväll ikväll, i promise!


MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Nytt år, ny design, nya möjligheter, nya människor, nytt liv!

Hello!

Ja, jag kan väl börja med att säga förlåt för dålig update! Men det är så när man heter Anna och ska ha saker för sig hela tiden. Fullrulle från starten på lovet till nästan slutet! Julklappar, FINT! fick många iår, snälla snälla Anna! Tomten kom och allt. Bilder finns men orkar inte lägga upp. Detta blir bara ett kortis inlägg minsann. Ny Design, tack baby! Är sjukt nöjd, lite nyårsafton över den och vinter. GILLA!

Nej, nu ska jag göra något vettigt. Vi hörs.

MUSIC IS LIFE
Anna Molander