Sjuk nu när skolan börjar, GREAT!

Hello!

Ja, nu hostar jag också. NICE! Sjukdomar kan gå och dö om dom vill. Fett ovärda är dom. Snorig, hostig och kill i halsen, kan de bli bättre tror ni? För första gången i mitt liv vill jag till skolan och inte vara sjuk. Kanske är riktigt sjuk nu när det kom en sådan tanke att jag vill till skolan. Kanske slagit i huvudet eller något? Vad vet jag..

Onsdag förra veckan spatserade jag och MLi runt tidigt på stan för att hitta ett kaffeplace att sätta oss vid där vi kan ta tag i projektarbetet. Slutade vid Espresso House som jag nog nämnt tidigare och nu kommer bilder från onsdagen och från sist vi var där och det var i fredags. Dock gör ju inte bilderna som jag vill så nu får ni se dom fuckade istället.

           

           

                 

Mycket gott må jag säga! Dock blev det lite för mycket för mig i fredags. nyss ätit mat och sen dirr en megafet Vanilla latte liksom. I fredags köpte jag ju Eva & Adam serien, Narnia Orginal seiren, en kalender och ett ämnes block. FET NICE! Avslutade helgen med att ta en mega Sushi tallrik till frukost, mums! Sedan har jag bara slöat, inte orkat något pga de jävla snoret alltså. Hoppas de ger sig snart. Unnade mig glass som sagt, gött! Nu väntar sängen! Godnatt!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander


Sjuk igen?

Hello!

Ja, inte nog med att jag spydde förra helgen så har jag denna helgen åkt på förkylning av allra högsta grad. Kan tänka mig att Linnea är boven i dramat med tanke på att vi umgåtts under sjuka tider. Unnar min lite Texas Pecan för att få bort de onda i halsen och ser på Gamla Narnia från 1988-1990. Fett nice! Det är som en serie vilken känns helt okej med tanke på att man kan ta en pisspaus osv. Slipper man nöta en film på 2 timmar liksom. Aja, nu ska jag plugga. Vi hörs!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Shopping, det svider i plånkan!

Hello!

Ja, nu är jag sliten. Ska nog sova snart för jag är grymt slut. Men jag är nog nöjd med mina köp idag trots att plånboken fick lida. Dagskalender och 12ämnespärmen blev av! Platttången var borta, dom fick bara "lite" tydligen. Dåligt. Ville ha platttången. För att unna mig och trösta mig själv så köpte jag två boxar, Narnia Orginal 1988-1990 & Eva & Adam serie med eva&adam filmen 4 födelsedagar och ett fiasko. Det känns helt okej för min del med tanke på att Eva & Adam är KULT! Narnia är också en gammal klassiker! Häxan är egentligen svarthårig men i den nyare versionen har hon blonda dreads av någon anledning? Aja, sliten som jag är så ska jag nu avsluta med att jag ska lägga in bilder imorn från dagarna som varit. Nu ska jag se om jag ska köra något mer annars säger jag tack och hej, jag är en snygg tjej! Godnatt!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Trött och är redo för helg!

Hello!

Ja, nu sitter jag i skolan och väntar på sista lektionen. Jag och MLi kollar in lite sidor till Projektarbetet och idag ska vi ta en fibalitto eller vad det heter på Espresso House. Sedan ska hon vara min saknade blindtarm och följa med mig runt på stan då jag ska inhandla 12ämnespärm och produkter från en rosa kollektion som jag vill kalla det at the moment för att kunna få en liten platttång på 125 kr. Det kommer bli en panghandling pga att den lilla plattången kan göra mera fixerade lockar. Jag kan styra lite mer över håret då än att använda en stor om jag t ex vill göra lite havslockigt. När MLi handlade för någon dag sedan så känner jag nu ett stort shopping behov av en tröja. Aja nu är de svenska, cyaa!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

IPOD IS THE SHIT!

Hello!

Ja, imorn är de "introduktionsläger" för ettorna. Räkna med nollning! NIIIIICE! Är inte så pepp faktiskt, mer trött. Det kommer imorn. Ska fixa ipoden sedan blir det plums i säng minsann! Får se vad det blir med allt. Ska bli gött med ny musik på ipoden iaf. Går samma veva hela tiden. Sedan är ju den knäpp så vi får se vad som händer! Nu ska jag sätta i ipoden, hörs!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Schoolen igen!

Hello!

Ja, nu sitter jag i skolan igen. Tänkte skriva igår men jag orkade inte, sen blev klockan mycket pga att jag & Anki förnstertittade ihjäl oss. Det blev två par skor åt henne och inget ämnesblock för min del. Får köra på samma gamla vanliga. Sedan ska jag be MLi att kolla vad hennes syrra hade för dagskalender, hon var nämligen osäker på om det var spiralrygg eller ej. Aja, startade dagen med att duscha i varmt för det var så kallt. Sedan bar det av till bussen med våta skor, buhu. Inväntade MLi inne i stan sedan satt vi på Espresso House och tog en Mockochocko eller något och en Vanilla Latte, jag tog en kycklingbaguette till så nu är jag mätt och belåten. Träffade lite av klassen och tog Berghs bil till skolan och nu börjar vi nya ämnet med Lena Larsson, Hälsopedagogik. Hörs senare!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Schoolen!

Hello!

Ja, nu står jag i skolan. Ja, jag står. Skolan har inskaffat en hylla med datorer på i biblioteket vilket är rätt schysst. Väntar på idrotten som är om typ en timme. Jag, MLi och Erica ska försöka fördriva tiden genom att spela farmville, dock är det fett drygt när det inte finns så mycket att göra. Bloggnerds, like we are, så skriver jag och MLI i våra bloggar just for our update. Vi ska ha projektarbete ihop som vi måste fokusera på också, något jag ska uppdatera MLi om. Nu ska jag sätta mig vid en dator för att stå var fet ork, ge mig en barstol! Vi hörs!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Ansvar.

Hello!

Ja, nu har jag gått min rundtur för kvällen. Var hos Linnea en sväng och snackade lite vilket kan behövt under den tiden jag varit smittsam för spy. Nu kan folk missuppfatta det där så jag får förklara. Det jag var med om i fredags har jag aldrig sett på maken till! Det var något jag troligtvis har ätit som har vänt upp och ner på mina tarmar eftersom min kropp verkligen ville bli av med det. Matförgiftning, något kroppen inte ville ha, jag vet inte vad som hände. Men spysjuka var det inte. Så nu vet alla det. Anledningen till att jag nämnde smittsam är just för att man ska vänta 2-3 dagar att träffa någon ifall det skulle vara något. Varken mami eller lillsyrran har fått något så det ska vara lugnt folket!

När vi ändå är inne på missuppfattningar så skrev jag i ett tidigare inlägg, minns inte hur länge sedan, någon vecka sen kanske? Så skrev jag oseriöst att jag fått klamydia och sedan tvärvände på de att jag inte hade det. Många uppfatta det som att jag hade fått klamydia, hade jag fått kalmydia hade jag inte yttrat mig i bloggen om det så nu vet alla det.

Iallafall.. Väl hos Linnea pratades de om de ena och de andra. Hon hade köpt en fin klänning som hon var skeptisk över men självklart är jag där och är positiv till allt hon köper för att hon inte ska känna minsta lilla ångest. Klänningen var snygg och ett bra köp! Hade jag pengar så skulle jag själv göra massa köp men nu är jag snål, jag vill ut och resa minsann! Snäll som gullungen var så köpte hon peelingkrämen åt mig och den var billigare än tänkt, 65 kr! Pangpris om ni frågar mig! Så nu innan jag ska plumsa i säng ska jag peela min hy fin och ren! Ska börja ha rutin nu på morgon att tvätta ansiktet varje dag. Kan vara bra. Ja, sen pratade vi om Norge vilket är ett hett debattämne mellan oss nu från alla håll, sedan kom vi tal på Irland lite senare nu på msn. Finns chansen, så tar jag den! Vill jag säga men kan inte lova, kanske inte har pengar?

Imorn är de första riktiga skoldagen vilket innebär att man ska ha penna, block och papper. Ska höra med MLi vrt hon köpte sitt häfta block, kan ju vara bra att ha ett sånt själv så slipper man alla små böcker och blanda ihop allt. Har ju typ inget här hemma så något nytt och fresht är aldrig fel. Jag ska börja med en dagskalender där jag kan skriva upp allt som går på dagarna, gymnasiekalendern räcker inte till är jag rädd. Känner att jag har ansvar på mig hela tiden. Känner städbehov och jag känner behov av ansvar hela tiden. Nästan så man måste skicka iväg mamma och syrran på en liten weekendsemester bara för att få vara själv och fixa saker själv. Det skulle minsann sitta fint!

Varje gång jag åker bil så känner jag att jag inte har något behov av den längre. Inte sånt behov jag haft hela sommaren. Vill ha det behovet tillbaka. Det var inte lätt. Haha, det roligaste var tårarna. Ohmy.. vet inte om jag ska kalla det pinsamt eller, haha jag vet inte. Känns skönt att veta iaf. Veta att veta. Längtar tills dagen kommer minsann. Vet inte om jag ska gråta av lycka men bara tanken gör att tårarna kommer krypande. Saknad och längtan, vad är det för känslor?

Nu ska jag nog plumsa i säng, vore fint om man var utvilad tills imorn. Here's what I gonna do. Första ska jag bädda sängen, slänga tvättklär i källaren, tvätta ansiktet, borsta tänderna, dra en liten striptease i spegeln sen ska jag somna in i nya sköna lakan och bara hoppas jag inte vaknar innan klockan ringer imorgonbitti! Nås på luren ni vet, godnatt!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Peppar, peppar ta i trä!

Hello!

JA, helvetets helg må jag säga! Första skoldagen i fredags och det var väl rätt så okej faktiskt. Kändes precis som vanligt dock, alla pratade trots att de kanske var viktig information som gavs. Aja, det är ju våran klass, vad ska man säga? Fick information och svininfluensen som kommer om några meningar. Sedan om dagar vi ska ha nu framöver för ettorna. Slutade skapligt tidigt så det bar av hemåt mot pappsen som skulle ha bilen. Grymt trött som jag var så la jag mig och sov några timmar när jag var på hemmaplan. La mig runt 14 tiden och vaknade vid 17-17.30 tiden, någon timme efter det bröt allting bara ut! Det spröt från alla håll och kanter, BOKSTAVLIGEN. Något jag inte varit med om förut alltså, hemskt! Detta drama slutade runt 3-4 på natten och dagen efter så var jag mest sliten och hade huvudvärk. Ätit typ 2 kycklingfiléer totalt hela helgen och druckit vatten. Om vi nu ska lägga ihop allt som allt, kort men gott som jag brukar säga! I alla fall så grejen med titeln så sa jag i skolan " Jag är så jävla immun! ", peppar, peppar ta i trä, för första gången i mitt liv som jag säger det. Usch och fy!

Idag vart det hårt att gå upp så äckligt tidigt som jag gjorde vilket slutade med att jag nästintill ville gråta. Magen var så konstig och jag ville bara stanna hemma men efter lunchen kändes det mycket bättre. Slutade runt 1 tiden då bar det av hem och nu har jag fått sova 2 timmar. Har ätit två pajer som jag nu ångrar för magen pallar det inte pga the nature utrensning of life men det går ändå. Ska till Linnea och hämta min peelingkräm hon köpte åt mig idag. Ska bli gött att få en fin hy minsann! Aja nu ska jag tuta iväg, hörs senare!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Telefonsamtal, gröt och en dusch, kan dagen starta bättre?

Hello!

Ja, nu sitter jag är nästintill gå-tillbaka-till-sängen-sugen men icke! Äter lite gröt nu så jag ska bli pigg. Eller iaf klara mig den hela långa första skoldagen på det sista skolåret. Vaknade av att MLi ringde och väckte mig, bad henne nämligen innan jag la mig iår att ringa så jag inte försov mig och det har jag inte gjort än! Så vi pratade kasnke 10-15 minuter sedan bar det av ut mot köket där gröten började kokas, mums! Så nu sitter jag och avnjuter den. Efter denna supermeal ska jag ta en dusch och blåsa håret. Får se hur mycket klockan är när jag är klar!

Riktigt pissväder idag iaf och jag vet inte om vi ska skatta oss lyckliga över det eller om vi ska förbli neddämpade? Bara planering idag och jag önska till gudarna att jag jobbade i Norge denna sommaren också så jag slapp första dagen/dagarna. Aja, allt kan man inte få här i världen. Kanske ska vara chaufför ikväll också. Får se hur det blir med den saken! Nu ska jag duscha INOMHUS och inte gå ut i regnet, fixa håret och sminka mig sedan är det skolan som kallar! Hörs när jag kommit hem från första dagen på sista skolåret!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Wish me luck..

Hello!

Ja, jag tänkte bara säga att nu ska jag sova sedan kan ni ju önska mig lycka till på första dagen på sista året i skolan. Hann inte med så mycket men finns ju tid nu under helgen. Ska upp tidigt imorn så jag måste sova nu. Vi hörs imorn, godnatt!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Back at home, school tomorrow!

Hello!

Ja, nu är jag på hemmaplan minsann. Har precis satt mig tillrätta med Die Hard 2 och snart ska jag ut och hämta mobilen. Klöft, glömde den i bilen! Sedan ska jag fixa med all teknologi och sedan bär det bort mot mitt rum där jag inte varit på säkert en månad iaf! Ska försöka fixa lite med Bilddagboken och få in bilder på facebook. Får se om tiden finns till. Nu ska jag fixa, hörs senare!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

ta mig tillbaka!

Hello!

Ja, nu är vi tyvärr tillbaka på hemmaplan och jag måste säga att det känns sorgligt. Varken jag eller Linnea vill hem hit till Deje igen. Vi trivdes skit bra i Norge och vi har redan planer på att åka tillbaka till våra norska vänner rätt så snart. Fick tillbaka 2400 på skatten, vet inte varför men fett skönt var det med lite cash med tanke på att vi vill tillbaka rätt snart. Ska spara det så länge jag kan nu. Kan vara bra att ha 400 kr till varje månad nu när jag ska börja på S.A.T.S igen.

Vi handlade en hel del också vilket sved i plånboken men ja, it was worth it! Ska bara köpa en sak nu när jag fått pengar och det är en peelingkräm som funkar redan efter första tvätten! Sedan funderar jag på en tandblekning för cirkus 500 kr med 60 behandlingar och lite mineralsmink + en gratis sminkning för 495 på Suzie Picant. Men det får vi allt se. Pengarna glider ju ur händerna så att säga!

Har nästintill flyttat in hos Linnea sedan vi var i Norge. Vi kan inte hålla oss borta från varandra. Vi sitter som sagt ihop. Kul att man ha någon man kan göra sådana här saker med. Någon att planera lite av framtiden ihop med. Iofs kan vi inte avgöra och bestämma att såhär blir det i framtiden. Man får ta en dag i taget så får vi se om det blir som vi tänkt. Om ett år kanske vi vill något helt annat. Vi får se!

Sista sommarlovsdagen för mig idag. Sedan är det fullrulle med en massa skit som kom nu under sommaren. Hatar att ha saker efter och att det blev som det blev nu känns det inte direkt bättre. Aja, ska bli skönt att träffa Erica och MLi igen och komma tillbaka rutiner att komma upp tidigt osv. Erica fyller snart också, ska bli kul att kunna gå ut och fira henne.

Nu svammlar jag minsann! Har mycket att säga men ändå inte. Ska försöka fixa en header till bloggen så jag kan få lite ombyte. Dock känns de hårt att behöva göra så mycket, haha! Lat jag låter. Aja, idag får jag vara det för imorn börjar sista året av skola. Linnea vill cykla till Forshaga men jag är inte så pepp på det alltså. Får se vad som sker. Måste klippa gräsmattan hemma också, lovade mamma det! Aja, aja, aja nu ska jag nog sluta skriva, börjar bli drygt! Vi hörs senare!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Uppe med tuppen!

Hello!

Ja, idag gäller det! Idag åker jag och Linnea mot grannlandet och jävlar va vi ska på upptäcksfärd. Med mammas GPS i handen kan vad som helst hända kan jag lova! Och som ni nu märker så är jag uppe jäkligt tidigt när jag egentligen kunde sovit till typ halv 10. Men efter att ha konverserat med min kära mor runt halv 7 tiden så kunde jag bara inte somna om. Kände den där meningslösa känslan att det var inte ens att ha en tanke på att sova. Så nu får jag mer tid till att packa, äta osv. Ska upp till pappa en sväng och springa tänkte jag vilket är skönt såhär på morgonkvisten och innan frukost. Idag blir det gröt, ägg har jag tröttnat på kan jag lova! Iaf de kokta. Grymt gott men när magen börjar ge en rapar med smak av ägg så kan jag tala om att man blir grymt avtänd och vill inte ha mer. Kanske steker ägg senare, får se hur det blir! Idag är det fullt upp med att packa de sista och se till att ALLT är med och om man ska ha med sig något extra.

Var lite tufft att åka iväg igår. Tänk hur det kan vara alltså? Vet inte om det är jag som är överkänslig som person eller om det är något speciellt. Det gjorde iaf ont och de syntes nog trots att tårarna aldrig kom. Eller aldrig och aldrig, de föll iaf aldrig. Jag är mållös och vet inte vad jag ska skriva om vad som händer inombords. Vet bara att det känns inte bra, gör nästan lite ont på tanken. Får jag annat på tankarna så förvinner de onda men när man kommer tillbaka till de tankarna så gör det mig ledsen igen, eller sorgsen. Man kan inte leva på bara kärlek och luft, det blir man inte fet av..

Nu ska jag klä på mig spring outfit sedan ska jag packa lite och sedan bär det av mot pappsen, beror helt på vad klockan står på. Känns lite för tidigt att springa nämligen. Kanske ska ta gröten innan springningen? Hinner kanske lägga sig i magen innan jag åker uppåt. Aja, packa blir! Uppdaterar senare.. Vi hörs!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Natten till torsdag!

Hello!

Ja, nu är det inte långt kvar tills vi åker. Kl 12 har vi satt som avfärdstid och där innan ska de hända skit mycket stuff. Ska till morfar, pappa, linnea och massa andra saker. Bränna skiva måste jag också. Jisses, fullrulle! Tänkte bara skriva lite smått för uppdateringens skull! Skriver mer imorn när jag är klar innan vi far! Nu ska jag dricka lite päron soda sen väntar sängen, godnatt!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Måndag!

Hello!

JA, nu börjar den smäckspäckade veckan! Vakna rätt nyligen av frisören Lotta som skulle prata med Linnea om praktik, hoppas allt löser sig! Just nu pratar Linnea i telefon IGEN, själv skriver jag TO-DO-NOTE. Skriver upp allt jag måste göra nu i veckan innan vi åker. Måste få det mesta klart så det är bara att dra sen när vi ska åka.
 
Idag ska Missy till djursjukhuset, eller kliniken kan man också säga, men föredrar sjukhus. Hon ska vaccineras mot kattpest och liknande. Måns den gamlingen har inte fått de men han har överlevt minsann! Sedan ska jag försöka hitta allt jag ska ha med mig och ta upp till stugan. Efter det ska jag klippa gräset om vädret tillåter och efter det ska vi nog hämta Anton.

TO-DO-NOTE hittills..
Måndag
- Missy -> kliniken 13.00
- Klippa gräset
- Anton kil 16.10
- Packa
- Städa

Tisdag
- Stan
- Växla pengar
- Nisse?

Onsdag
- Handla mat
- Packa färdigt!

Torsdag
- NORGE!

Nu ska jag försöka få saker gjorda. Och försöka få Linnea att lägga på, behöver lite hjälp med vad jag ska göra mer än det jag skrivit ner på noten, haha! Vi hörs!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Fullspäckad vecka!

Hello!

Ja, nu sitter jag här och helt söndersnorig. Blir så när jag är ruskigt trött. Imorn ska de bli lite grillning här vid stugan. Eller ja, de får vi se imorn när vi vaknar. Ska upp imorn, jag måste packa och städa innan pappa kommer hem. Måste även tvätta framrutorna på farmors bil. Men, men det är nästa gång jag vaknar.

Imorn kommer Anton, på tisdag ska de växlas pengar och träffas folk, på onsdag ska de handlas och på torsdag bär det av mot Norge. Känns underbart, inte för att vi ska träffa folk utan känslan av att bara komma ut på vägen som vi inte vet vart den leder oss. Allt är liksom nytt! NICE! Pengar är fixat, bil är fixat, nu är det bara mat och sen bär det av till grannlandet.

Ska försöka styra upp en snygg header imorn också. Kanske på tisdag, får nog hjälp då isf. Behöver fina bilder också, dåligt med det. Men iaf så ska Linnea visa hur jag ska göra. Jag behöver bara bestämma mig för färg och utseende just nu. Nisse kanske kan ge mig några tips! Ni som läser får självklart komma med knäppa, smarta eller helt fuckade tips, jag blir nöjd uansett!

Nu väntar nog sängen, bara Linnea vill lägga på telefon. Vi hörs!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Utan dina andetag, vad vore jag då?

Hello!

Ja, nu sitter jag framför datorn och drygar medans Linnea ligger nere vid vattnet och bättrar på brännan. Det borde jag också göra men jag var så illa tvungen att göra ett toalett besök så jag har suttit här ett tag. Min kompis Erica har börjat blogga och hon fick min blogglust till liv igen. Vet itne varför men jag kände att jag ville skriva ett inlägg innan jag går ner och steker på fläsket. Skriva överhuvudtaget också, skriva oftare innan skolstarten! Det blir nog fint det! Förövrigt så heter hon http://marieericaandersson.blogg.se , läs om ni vill! Visste inte att hon bloggade förens nu så nu har jag en ytterligare att följa!

Jag ska försöka dra mig utåt snart, kan ju meddela härskapet att snart blir det Norgetrip för hela slanten! Jag & Linnea drar dit och köper choklad & pizza, vore feting nice om ni kunde skicka låtar på msn så man har något bra att lyssna på i bilen! Sedan ska vi dricka mycket kaffe och bilder ska tas, filmer ska filmas! Jag är otroligt laddad alltså! HÄRLIGT! Nej, nu går jag innan bloggen blir nedkladdad av mina ord, vi hörs!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Solen är det finaste just nu..

Hello!

Ja, nu är det fuckin underbart väder ute och jag sitter inne. Det gör jag pga städning och inväntar min syster genom att fördriva tiden här.Vi ska nämligen bada vilket jag otorligt längtar efter, GE MIG VATTEN, SJÖAR & HAV! Är grymt sliten förövrigt, jag vet inte varför om jag ska vara ärlig. Jag och Linnea sov länge idag vilket inte var planerat. Fanns ingen ork till att gå upp alltså, helt sjukt. Igår var vi hos Ida på mys. Trots allt krångel blev kvällen rätt lyckad! Har fulla fötterna med myggbett så jag får se om jag överlever. Linnea skulle höra av sig om hon ville ses något mer idag, annars får vi ses en annan dag helt enkelt. Svårare än så är det egentligen inte, eller hur? Idag får vi se vad dagen har att erbjuda. 

Malin kommer senare hit med Mickis så vi får väl se om man får någon ro överhuvudtaget. Dom var rätt lugna sist så det ska nog gå bra. Myggbetten is killing me! Varför sprutar dom in gift egentligen? Det är ju inte direkt så vi förlamas så de kan käka upp oss, förstår inte. Nisse har säkert en förklaring på det! För alltid ställer man sig varför myggor finns, dom måste ju finnas för att fåglar och andra djur ska kunna få käk. Men varför spruta in kligift då? Det är väl iaf bara onödigt med tanke på att dom kastar bara bort det. Fast iofs de måste ju göra av det någonstans också. Hmm.. detta kan ju diskuteras!

* Kom förövrigt på att jag vill byta om lite, några tips på hur min blogg kan se ut vore guldvärt! *

Miss little redhead.




Nu ska jag nog ut och ligga i solen, bättre att vänta där än att sitta inne och bli blekare! Vi hörs!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

I'm every woman!

Hello!

Ja, nu sitter jag i stugan alone för the first time in a long time. Ska till stan med Linnea vilken minut som helst så jag måste hitta allt jag ska ha med mig. Det har varit fullrulle de senaste dagarna men jag klagar inte! Det har varit berg-och-dalbanor men bara jag har Linnea så går det bra i slutändan. Idag snoozade vi igenom en heltimme så vi ligger ju efter med städningen kan jag ju säga! Linnea var go och tog tag i diskning och jag softade nästintill kan man säga. Jag har mest kläder överallt som jag måste få ordning på. Inte så fresht att ta på sig ett par använda trosor!

Jag kan härmed meddela mina kära läsare att jag har fått den vanliga folksjukdomen klamydia. Ska få medicin imorn så jag kan bli frisk. Smittspårning blir.. ELLER INTE! NO KLAMYDIA! Däremot har jag gått och blivit en wannabe redhead. Jag är feting nöjd med färgen och om jag passar i det skiter jag fullständigt i för jag trivs att ha den röda färgen som min huvudbonad. Ska fixa mig nu och ta ett kort så ni får se va läckert det är. Ett plus i kanten är att Linnea klippt mig och rensat mig på så mycket hår att vi skulle kunna sälja det, GÖTT! Bild kommer senare. Anna ska göra sig iordning. Vi hörs!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Fullrulle och jobb imorn!

Hello!

Ja, som fattig lapp så ska jag finally få jobba ihop lite cash imorn. Det ska bli gött och de ska bara gå till nöje som t ex alkohol. Låter ju lite rått att säga så, men det är ju lite sanning i det. Eller den som lever får se, kanske blir snål och håller i pengarna tills jag får studiebidraget. MEN vi får se.. Linnéa ska få 220 för en klippning plus att jag är skyldig henne lite cash. Men det går bra!

Idag vart det ju stan och de hände de ena och de andra kan jag ju säga! Jag blev påkörd bakifrån och var helt skakis när jag landade i en stor säng längre bort. Var skönt att vara tillbaka igen. Kort därefter vart det hemfärd till en efterlängtad Linnea som väntat på mig hela dagen, NÄSTAN. Nu sitter vi här, jag, linnea och Doff. Vi ser på Braveheart som knullar gott i ögat. Ska ut på bus efter jag har duschat, vi hörs!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander