Go rutiner, go!

Hello!
 
Ja, nu var det ett tag sedan man skrev.. igen. Kan väl uppdatera er om att mina rutiner sitter i. Kan tacka våren för det, allt har blivit mycket enklare sedan solen kom fram och gav mig energi. Även vid gråa dagar så är det fortfaradne ljust ute och jag ska väl inte ge våren all cred eftersom jag har en katt som håller i rutinerna åt mig. Vet inte hur mycket hår jag ska få i ansiktet innan det börjar växa fast. Men jag uppskattar det, för hade jag inte uppskattat lite hår i ansiktet så hade jag ju inte tagit tillbaka henne.
 
Har varit i Örebro under helgen på en mys och shopping helg tillsammans med Sanna. Det var underbart att bara få ta igen sig och släppa vardagen lite. Det är sådana helger som man lever där och då, släpper sina måsten och ger sig ut på oanade äventyr. Jag har inhandlat mycket och till bra pris, så en punkt på dagens agenda är att rensa kläder. Ut med det gamla och in med det nya!

 
Om vi hoppar tillbaka till Rutiner så har jag fått jobba en del i Sunne det senaste. Varit lärare, mattant och fritidspersonal vilket är väldigt givande då man får känna på lite olika yrken på en och samma arbetsplats. Har kommit in i Vikariebanken så nu håller jag tummar och tår att dom ska ringa in mig så jag får börja jobba. Har även sökt ännu en gång till universitetet och håller även tummarna där att jag kommer in! Man kan säga att jag mer eller mindre tar allt som det kommer nu. Jag har inte bråttom även om jag har en stark vilja till förändring. Kan man inte göra något så kan man inte, men ingenting är omöjligt och allt blir vad man gör det till!
 
Nu ska jag koka mer kaffe, ringa lite samtal och sedan ska jag ta tag i saker här hemma. Roll on!