Testing, testing!




Testar youtubeklipp, har ju gjort om så jag inte hittat Bädda-in-knappen. Awesome!
Om det ändå fanns en till snubbe som Chris Medina!

Herre!

Hello!

Ja, jag KLARADE FÖRSTA DELEN FFS! Jag vet inte riktigt om jag ska vara som en raket av lycka eller om jag ska sitta och böla tills det blir en tsunami över hela Sunne. Tror min självkänsla svajjar litegrann just nu faktiskt. Sen tror jag det är mycket nu också. Imorn är det prov igen så plugg blire!

Nu ska jag styra kosan mot solariet för jag fuskar trots solen är ute, sen är det afro på arenavägen och efter det blir de hem med plugg och dusch. Underbart! Vi hörs senare, när jag vet vad jag ska skriva! Bio senare också! Nice!

D-DAY!

Hello!

JA, the d-day has come. No good. Men klarar jag det inte nu så tar jag igen det till hösten, då har jag hela sommaren på mig att träna. Sen kan jag försöka trösta mig med att för några år sen så klarade typ ingen detta så vi är i jämhöjd med varandra. Men jag ska försöka klara det idag och jag ska göra mitt bästa, trots att jag inte gett mig själv chansen att klara det genom att läsa på mer. Tar ett steg i taget!

Ronjano is on her way here and we are going for a walk. Awesome. Hon får lugna mina nerver med att allt kommer att gå bra och går det itne bra så finns det ännu en chans. JISSES! Vill inte detta atm känner jag, vill bara sova i min säng och hoppas på att någon mysis kommer förbi och skedar lite. Give me strenght. Häftig engelska.

Nu ska jag ut i naturen och få luft, hörs!

Nu är tha powah slut!

Hello!

Ja, ett stycke plugg, kalas, presentkortletning, ronjanohäng, scrubs and how I met your mother senare så är jag nu redo för sängen. Dock missade jag Zalles succé i Total Blackout men jag får titta på det när mitt internet sköter sig som det ska. Håller på att gå igenom taket för det har blivit så wierd. Som tur är så finns youtube och där fick man se när han samlade på sig några kompisar. HAHA!

En grej jag började med igår är att jag dricker typ ett glas vatten innan jag somnar? Vaknar jag så dricker jag ett glas vatten och går tillbaka till sängen. Fattar inte riktigt, men jag kanske är uttorkad om vi kollar i min partykalender? Hoppas på lugn framöver. Dock fyller ju typ ALLA år just nu så ja, det är hårda tider! Snart druckit två glas med vatten och det är inte små glas vi pratar om. Men vatten är underskattat, det är ju verkligen gott!

Imorn är det prov. Hur mycket påläst är jag? Är jag redo? Orkar jag vara redo? Jag ska iaf upp tidigt imorn och förbereda mig, sen får vi se om Ronjano tar promenad kl 7 eller om hon följer med halv 10 som planerat. Det spörs. Nu nalkas min underbar säng, måste möblera om med kuddarna för det har inte varit så mysigt i den de senaste dagarna. Ska försöka styra det. Men vi hörs troligen imorn! I've got the power and good night!

What to do to day?

Hello!

Ja, då har man vaknat i liv. Vaknade självklart av syster sol, haha! Jag som hade planer på att sola solarium idag blev de inget med. Eller det får vi allt se de. Skulle vara skönt att få ligga i grillen litegrann faktiskt. Få lite mer färg och inte känna mig så blek som jag gör. Undra hur mina märken på ryggen skulle se ut efteråt? Blir nog inga ärr eller så, men de kliar litegrann, alltså de läker. Very nice! Ser ut som jag är med i någon maffia när man ser formerna, haha!

Idag ska det styras upp litegranna. Fixa födelsedagskort, tanka bilen, lägga brev på posten, kanske en sväng till banken, duscha, sminka och göra iordning, gå på kalas, leta efter presentkort, hälsa på mormor och morfar, se på total blackout med Spanks, plugga inför provet imorn, duscha, röja spettet i lägenheten, tvätta kläder, vika kläder, änga kläder, dammsuga, plugga inför provet på onsdag, planera resten av veckan, köpa present, skriva post-it lapp, smsa någon snygg snubbe, mysa i sängen, smsa någon snygg brud osv. Typ min dag, höhö!

Ska försöka vakna till lite nu, känner mig otroligt seg men det kanske var sömnen som gjorde det och jag kanske behövde det. Nu ska jag fixa lite grejer innan jag börjar göra iordning något annat. Ska se om Norss är färdig för plugg också. Men först måste jag styra upp min dag på en post-it, typ. Vi hörs senare!

goood niiiight beautiful!

Hello!

Ja, nu har jag tvättat två gånger, tagit mig en promenad i regnet och ätit mat. Imorn tror jag att jag ska iväg och sola, sen hem till Norss och styra lite stretch samt palperingsträning inför provet på tisdag. Just nu tar jag det som det kommer eftersom det är mycket annat som spelar roll nu. Sen ska jag hem, fixa mig och dra på kalas i Dömle. MYSIGT VÄRRE!

Just nu är jag så trött så ögonen ställer sig i kors, awesome. Då är tiden inne för myspys kan jag säga och min säng bara skriker efter mig. Glad över att jag är ledig imorn, då blir det inte så stressigt med allt. Planerar spettet gör jag också, no good. Men det måste jag göra om jag ska ha koll på något, annars glömmer jag. Nu börjar det regna också, det betyder att jag kommer sova gott i natt!

Blev ett djupt inlägg där förut, rätt intressant egentligen. Skulle min lärare läsa de hade jag säkert fått bättre betyg, höhö. Undra om det har något med det ämnet att göra? Hur man beter sig, varför man agerar som man gör och hur man uttrycker sig i olika sitsar.

Nu ska jag lägga mig i min säng, gräva mig riktigt långt ner och hoppas på en mysig dröm. Hoppas den är mysig och att jag tror den är verklig när jag vaknar. Då vaknar jag nog med ett leende eller två. Nu börjar jag snora och tårarna kommer = varit trött för länge. Så godnatt på er gosnosar, sov gott och dröm sött!

 

Mys, det är de senaste grejen!


Ett lyft i livet.

Hello!

Ja, då har man sett Lyckan, kärleken och meningen med livet. Jag är mållös med vad den har gjort med mig. Har ingen text på så jag fattar bara hälften av vad som sägs men ändå berörde den mig. Den satte igång tanke verksamheten hos mig verkligen. Jag bara tänker och ju mer jag tänker, desto lättare känns livet hela tiden.

Min första tanke när filmen var slut och jag var våt i ansiktet av mina tårar var: Mitt liv är inte jobbigt, egentligen. Eftersom allt blir det jag gör det till så är det faktiskt bara jag själv som inbillar mig att allt är jobbigt och svårt. Det är egentligen inte jobbigt att gå i skolan, det är bara jag som är osäker på mig själv innerst inne att jag inte kan och då tappar jag mitt fokus. Det är egentligen inte jobbigt att jag är singel för jag får min närhet varje dag genom att vara med mig själv, i min ensamhet. Det är inte jobbigt att bo själv, det är bara kul om man fick sällskap oftare men det är fortfarande inte jobbigt eftersom jag valt och vill bo själv. Det är inte jobbigt att vara ensam egentligen, jag är ju bara rädd att jag missar något kul om jag inte är med några andra. Ingenting är egentligen jobbigt. Det är bara jag som tynger ner det så det känns jobbigt. Jobbigt är bara ett jobbigt ord, det är liksom ingen känsla. Egentligen.

Man kan tycka är person är jobbig, men man är ju egentligen bara trött på den. Man kan vara i en jobbig situation men känslan man har i situationen avgör egentligen vad det är för sorts situation. Man kan tycka det är otroligt jobbigt i skolan när man egentligen bara behöver rätt fokus för att det ska kännas "lätt". Jobbig är bara ett ord vi använder för att underlätta oss själva när vi beskriver något. Tänk på den ett tag, det finns tusen olika situationer man säger är jobbig när det egentligen handlar om just vad man har för känsla just då. Jag kan vara irriterad, ledsen, arg, nervös, känslig och ordet jobbig, kan det verkligen sätta pricken över i för just din situation och din känsla?

Jag blev otroligt inspirerad av filmen. Även om jag inte fattade allt dom sa. Det blev liksom ett lyft i livet för mig. Den här veckan som varit har jag användt ordet jobbig hela tiden. Skolan har varit jobbig, jag har haft det jobbigt med att hålla rent hemma, jag har haft det jobbigt att tvätta. Det enda ordet jobbigt har varit upprepande, när det egentligen bara har handlat om att jag inte haft rätt fokus, rätt vilja, rätt disiplin. Jag skulle nog vilja kalla mig själv för vilsen den här veckan. Vad har jag viljat få ut av mina skolarbeten? Behöver jag tvätta? Behöver jag städa undan allt? Har jag rätt energi för allt? Hur värderar jag min energi? Hur värderar jag mig själv? Tar jag hand om mig själv? Jag har varit otroligt splittrad och gjort saker som ger mig energi men ändå värderat undan saker jag borde gjort istället. Det är lätt att vara efterklok, eller vad säger ni?

Det jag vill säga med detta mega långa inlägg är att jag har fått saker klart för mig. Jag har fått svar på mina frågor som jag för bara 3 timmar sen tyckte var helt oförklarliga. Känslan av att inspireras har gjort en lyckokick i mig och jag känner mig faktiskt jävligt lycklig. Ingenting känns jobbigt, jag känner bara hur jag har allt makt i världen över mitt liv. Den känslan av att inte vara fängslad, friheten, den är så oförklarlig just nu. Jag önskade att jag kunde sprida ut den över hela världen.

Jag rekommenderar verkligen filmen. Ni kanske inte känner samma känsla som mig. Ni kanske tycker jag är helt wierd som tänker såhär i efterhand. Ni kanske tycker något helt annat än det. Ni kanske bara tycker det bara är en awesome film som vilken film som helst. Men det är såhär jag fick som en vindpust i mitt ansikte av att se den här filmen. Detta är bara en del av alla tankar som åker runt i mig nu. Och jag är lycklig. Plötsligt försvann alla mina svårigheter. Ett lyft i livet. Mer än så kan jag inte säga.


Awesomecrazy? Finns det ett sånt ord?

Hello!

Ja, efter min downtown i fredags så hände det lite grejer. TACK ALLA NI SOM VAR AWESOME! Behövde det verkligen. Vet inte om det var värt att låta mig vara ledsen för det. Det var ingen stor grej samtidigt som jag kände mig otroligt besviken. Så mycket jag gör som inte denna personen tänker på. Dock tror jag att jag har ett större tänkande än vissa andra ibland. Jag tänker så mycket så det nästan blir skadligt för mig i slut ändan, haha! olika teorier och anledningar tills varför saker händer. Skadad, rätt ord.

Men iaf så körde jag först nissar som inte skulle långt alls. Sen gick jag därifrån hem, stängde av tvättmaskinen jag sätt på eftersom min kväll var ledsen och lugn. Så off med den, ladda väskan med diverse häxblandningar och vidare mot två awesome brudar. Satt och tölade om diverse snubbar som är bättre på att töla än vad brudar är, sinnes! Man vill bara gå och gömma sig alltså.

Sen drog vi ner till Strandcafé och hängde. Så jävla mysigt! Ska nog bosätta mig där tror jag. Önska jag också hade balkong eller altan så man kan sitta ute i kylan och får värma sig med andra godingar till vänner. GE MIG! Hade en awesome night there sen drog vi vidare med diverse efterslagare i hasarna. Där var det awesome rätt länge. Var väl hemma i sängen vid 3 tiden tror jag och det var awesome det med. Spontan utgång, utan någon som helst planering: AWESOME! Det måste man göra oftare alltså.

Igår startade man upp med rundvandring i rummet, det var trevligt. Sen traska vi mot maten som skulle lagas. Tacos med starka grejer. Helnice att sitta och bara va alltså. Sen drog vi en glass i de tråkiga vädret, dock smakade den skit! Så den slängde Anna i backen. Sen hem och göra sig i ordning för att agera chaufför. Blev lite senare än planerat men vi kom iväg iaf. Drog till Sanna och myste spettet! Kvalitetstid måste jag säga! Underbart var det!

Vi förflyttade oss från soffan till hennes underbara säng där hon stenslocknade. Gick mest runt i min ensamhet och hoppades att dom jag körde skulle ringa och ville hem. Fick två samtal men från fel personer dock. Drog ifrån Sanna kvart i 2 eftersom krogarna stänger 2. Ställde mig vid tingvalla och väntade på samtal. Eftersom jag började bli trött redan vid 22 tiden så ville jag bara hem så fort som möjligt, haha. Såg nissarna springa runt där nere på Torget men ingen ringde.

Tänkte att jag vill ju inte vara pain in the ass och dra hem tidigt så jag lät dom traska runt tills dom hörde av sig. En av dom gick förbi bilen typ 5 gånger utan att känna igen den eller se att jag satt i dem. Awesome kamoflage alltså. HAHA! Vi kom iväg runt halv 4 och jag var hemma i sängen klockan 5 imorse. Länge sen jag tvärvände såhär på dygnet och vaknade vid 13 tiden. Det känns lite konstigt faktist.

Lite kämpigt att somna ensam imorse när det regnade men jag lyckades till slut. Det är bannemig tur att jag har så många kuddar som jag har. Annars skulle det nog bli väldigt tomt i sängen alltså. Funderade på om en film skulle vara medicinen för min ensamhet, men jag vet hur det blev sist jag la mig sent ensam och såg på film. Stängde av efter 5 och somnade. Awesome. Drömde ju helt wierd igår och inatt drömde jag också något helt knas. Men sjävlklart har jag glömt det. Kanske var bäst så?

Nu ska jag iallafall ta vara på min lediga dag. Ska se på Lyckan, kärleken och meningen med livet, ensam eller ej! Förhoppningsvis så kanske det släpper på lite känslor, fan var dom härjade i mig igår. JISSES! Då försökte jag mig verkligen på Kay Pollack, crazy. Min handledare berätta för mig att den filmen visade en helt ny synvinkel för hennes man, han blev verkligen berörd av den. Hur ofta blir snubbar berörda? Eller är de bara ett skal dom tar på sig när man ska se en awesome film för att visa att dom är män? Män för mig kan ockås gråta och vara känsliga, behöver inte finnas någon cool fasad för att få mig intresserad. Man gillar ju en snubbe för alla hans sidor, inte bara för vissa utan alla sidor han nu kan ha. Sur, glad, wierd, awesome, störd, underbar, dum, idiot, snäll, mysig. Tror ni fattar vad jag menar. Hon tyckte iallafall jag skulle se den så nu har jag köpt den och jag tjuvstartar att kolla på den. Awesome.

Awesomecrazy helg kan man förkorta min helg med. Det ena konstiga efter det andra samtidigt som det varit mysigt och helt underbart. Tråkigt att man inte kan ha såhär jämt, men jag antar att man måste tillbaka till verkligheten för att uppskatta upplevelser som dessa när dom väl blir till. Mysigt. Mer mys åt folket! Nu ska jag styra krubba och se på filmen! Hörs later!

Wild horses I wanna be like you.

Hello!

Ja, nu har man varit värmland runt plus i ingenmansland. Vaknade halv 8 och började med att diska. Pluspoäng eftersom min energi inte är så där 100 procentig atm. Tog bilen ner till Deje där jag förväntade mig att pappsen var hemma men icke! Satte mig med någon tidning ifrån i lördags och läste lite grann. Får ett samtal, han har varit på frukost och jag minns inte vad han sa vart han var men det är ju inte direkt viktigt. Bra att han fick mat i magen iaf!

Sen satte jag på tvn och såg lite på typ "project runaway" fast med frisörer istället. Intressant hur vissa tänker och hur de gör iordning ett hår. Sen kom pappsen och vi tölade lite. Gick ut till cykeln och fixade, sen drog vi till Fif där jag släppte av honom. Sen hängde jag hos spanks en stund. Underbara tid jag får med den bruden alltså. Ska ses på måndag igen, ser jag fram emot! Efter det drog jag mot Sunne.

Väl hemma för diverse ting så glömde jag ketchup och senap sen drog jag till Bäckebron. Där jag möttes av Sanna. Sen kom Sofie och sen hittade vi Karin mockandes i stallet, haha! Vi gick och hämtade hästarna och jag fick en Ronja Rövardotter häst, hihi. Asgo häst, dock ville han vara i röven på dom andra. Det var väl det enda negativa annars var han underbar. Kan numera galoppera, det har jag inte kunnat annars(okej nybörjare och jag är bättre än sist om man säger så, kan inte helt) . Även Trösla vad fan nu det är, haha! Om det ens hette så?

När vi var framme vid tjärnet så var det super mysigt. Grillade korv, tjöta som brudar gör bäst, drack festis och kaffe. Ja, det var underbart! Behövdes verkligen en liten utflykt för mig. På vägen tillbaka mot hästarnas började det ösregna, men det var mysigt det med! Sen var vi hemma och fixade, så fick dom godis och sen komma tillbaka till sina två kompisar som väntade på dom hela turen. Tack brudar för en underbar dag, jag behövde det. Ni och hästarna gjorde min dag!

Haft en underbar dag, dock fick jag ett sms på hemvägen som gjorde mig riktigt ledsen. Vet inte riktigt hur jag ska förklara det men jag känner bara jävligt ledsen. Jag var helt slut efter ridningen men detta drog verkligen ner mig. Försöker tänka på andra sätt, olika vinklar liksom, men jag tror jag ska låta mig vara ledsen ikväll. Låter ju väldigt gnälligt det jag skriver egentligen, men jag hoppas att det försvinner innan jag somnar. Att något händer så jag har annat att tänka på. Det skulle vara värt.

Kom precis ur duschen, är helt het i ansiktet. HAHA! Vad har hänt? Ska snart traska ner mot tvättstugan och slänga i en tvätt. Behöver tvättas nu och jag bör börja ta hand om mig själv bättre. Inte glömma den biten mitt i den här grytan. Får se om jag kör imorn också, inte bestämt mig än. Om inget händer mer ikväll tror jag att jag kryper ner i sängen med Lyckan, kärleken och meningen med livet. Hoppas på böl, för det behöver jag just nu.

Men jag uppdaterar säkert senare, nu har ni fått min dag hittills och än är den inte över. Vi hörs later!

Dagens Oxe!

Hello!

Ja, jag läste nyss mitt horoskop som jag ahr på Facebook. Hur mycket är den att lita på? Jag vet inte, men just idag blev jag helt awesome glad när jag läste om oxen. Det stod såhär:

"Du diskuterar kanske viktiga nya resplaner idag om du inte redan är på din drömsemester. Du kommer att få en lycklig stund eller så stöter du på något som leder dig till förbindelser eller resurser som gör att en långt uppskjuten utlandsresa blir en potentiell verklighet."

Det får mig att tänka på planerna som blev uppskjutna när det var så nära. Sen kom jag att tänka på vad syrran sa igår. Idag ska jag kolla efter hennes presentkort för resia eftersom hon troligen inte ska till Deje. Blev nästan lite rörd att hon ens hade tanken på det, men bara tanken räknas och jag blir tårögd när jag tänker på det. Hon hade tänkt att vi skulle ta en sista minuten nästa fredag. Dock har jag skolan att tänka på så jag fick tacka nej. Men tänk er, utomlandsresa i 20års present? Det slår mycket! Att tillsammans åka med sin syster för att få upplevelse och kvalitetstid. Fyfan vad jag älskar dig syrran! Vi drar när tiden och pengarna finns, promise!

Ja, jag blev helt tagen av tanken. Nu äter jag lite men snart drar jag nedåt. Var ju tvungen att uppdatera lite när jag ändå sitter här och ugglar över faceboodjungeln. Sovgott ni som gått från nattskift och godmorgon ni som drar till jobbet!

Oh rainy day with adventures and awesomeness!

Hello!

Jo tack! Anna Molander ligger inte och drar sig i soffan idag minsann. Speedad sen igår? Kanske, är rätt taggad för får lilla utflyckt som vi ska på idag. Sen att jag ska runt halva Värmland är ännu roligare. Fattar inte hur jag kan tycka det är roligt att köra bil alltså? Jag har ju blivit totalt fartblind och är i en helt annan värld när jag kör nu för tiden. Måste skärpas på den fronten, vart är alla svängarna som liknar rallyns? Tror jag skulle få upp mitt fokus om jag åkte igenom dom. Brukar ju leka rallybrud ibland när jag kör. Nice.

Vad gör jag nu när klockan bara är cirkus 8 och när jag bara sovit cirkus 6 timmar? Ja, först tog jag på mig kläder. Det är ju en bra grej att göra på morgon tror jag. Sedan fixade jag lite grejer som låg som en hög på massagebänken och nu ska det bli mat snart. Blåbärsfil och allbran. Mest kär i blåbärsfilen för den smakade ju gudomligt! Tipsade mamma till och med om den, då var hon mer intresserad över om det gick att använda filen till att göra glass. Jätte kul, haha!

Nej, jag ska pyssla runt lite här nu och fixa innan jag beger mig mot söderligare marker. Har äntligen fått energin tillbaka efter 2 dagars koma. UNDERBART! Funderar starkt på en promenix i regnet också, how awesome? LEDGENDARY AWESOME! Haha! Det märks vad som hinns med. Vi hörs senare, have a nice rainy day!






Enda bilden jag har på mig själv när det regnar och jag är blöt.
Den får representera dagen än så länge.

Bruden till höger heter Linn och hon gillar inte regn så mycket.
Bara om hon själv får vara torr och regnet håller sig borta ifrån henne.

Äventyrsdag!

Hello!

JA, nu har både internet och mobil varit dumma de senaste 2 timmarna. Orkaaaaa, men det löser sig. Internet strejkar och det är bara tecken på att jag måste work harder om det ska funka! Eller? Aja, måste fylla på luren med cash så man har några sms imorgon också. Imorn är det fullrulle my friends! Ska runt halv världen känns det som även om det bara handlar om 14 mil i bilen, ingen big deal!

Imorn startar dagen med att gå upp i ottan, på ledig dag? Jo, awesome jag vet. Men det är som jag sa till pappa "Måste ju gå upp som vanligt när det är vardag", ingen idé att ändra på rutinerna. Nu ska latmasken bort!!!!!! Långt bort så jag itne ens vet vad en latmask är för något, så långt! Ändring, ändring, process, process. Everything is in processtime!

Startar min dag med blåbärsfil och allbran, mums frulle mina vänner! Sen beroende på när jag vaknar, om jag vaknar innan klockan eller så, så är de att fixa det mesta och sedan ta gröna milen 4,5 mil söder ut. Där ska man säga hejdå till en snubbe som ska till Malaysia plus att man ska få med sig en cykel ifrån snubben. Därefter ska jag iväg med en del av min massagebänk till en gubbe som kan fixa vad som helst, ge han garn + stickor = han gör en halsduk utan vägledning. Sen ska jag gå och gräva ute på en hage efter awesome presentkort. Jojomen, dom odlas nu för tiden också! Sen lämnar jag samhället och åker 4,5 mil norrut.

Där ska jag kolla så allt är med, lämna cykeln och sen ska jag bege mig 2,3 mil söder ut igen. Där nalkas det snygg brudar i sexiga kläder. Vad ska vi göra? Jo, vi ska på vandring med ett par fyrbenta vänner. Sen ska vi stanna till ute i ingenmansland, grilla korv, snacka skit och dricka kaffe. Därefter vandrar vi tillbaka. Tar min gröna mil och åker hem, in i duschen och njuta av livet.

Bättre dag går inte att få va? Ni som vill smsa under äventyrets gång, bring it! Ni kan gärna smsa när ni går upp tidigt också så kan jag gå upp tillsammans med er, fast på avstånd då. Ifall ni typ är i Kiruna eller Varberg liksom. Nu kallar sängen på mig, eller ja soffan som jag förövrigt ska flytta ifrån imorgon. Sista natten i soffan! Godnatt!

hair and nightmares!

Hello!

Ja, igår tog jag en break för att kunna köra hårt idag. Köpte mat så det finns ett tag framöver. Köpte ingen hårfärg, väntar tills jag ser ut som ett kråkbo i huvudet istället. Då menar jag några cm utväxt som för några år sen, har ju gjort så två gånger för att rädda mitt hår litegrann. Sen är mitt hår som kamoflage så de syns att jag är ofärgad spettet när det är uppsatt, rättare sagt man tänker inte på det. Hade jag haft nedsläppt hade det synts!

Sitter och kollar igenom lite bilder ifrån sommaren 09. Ska snart kolla igenom bilder ifrån 08. Båda dom sommrarna väntade jag med att färga håret tills det verkligen behövdes. 08 färgade jag håret innan fryksdalsdansen och 09 färgade jag håret innan vi drog till norge på en eurotrip. Det är rätt skönt att kunna släppa taget om att alltid vara fin i håret. Jag såg inte ut som stryk i håret även om jag hade utväxt, så nu funderas det på om jag ska ta och spara på mitt hår tills det verkligen behövs. Solen kommer ju ändå bleka det under sommaren!

Jag är grymt sliten men det kan bero på att jag vaknade nyligen. Vaknade imorse av sms, lite godmorgon fick man och även ett sms om hur skönt det är att sova. Skrev tillbaka godnatt och dröm inga mardrömmar. Jo tack! Jag somnade om efter det och drömde mardrömmar själv istället. Jennies mamma och pappa var typ som Harry Potters föräldrar och försöka rädda mig ifrån en snubbe som alla fruktade. Han hade en muskulös dumass till assistent som jagade mig. Använde några speicella ljus ifrån euroshopper som skulle skydda mig och jag vet inte allt! Crazy, no awesome.

Nu ska jag försöka rycka upp mig och styra upp lite grejer. Vi hörs senare!

VG, 2 uppgifter och 2 prov!

Hello!

Ja, jag har precis käkat och ska börja traska i väg mot skolan om några minuter. Tänkte bara uppdatera lite och nämna att vi har seminarie idag. Jag pratade innan vi skulle ha lunch och jag tyckte det gick asbra. Kändes som jag gjorde en fet föreläsning så klasskompisarna typ somnade, ni vet när det är sådär skit drygt och tar lång tid på en föreläsning? Kändes som att jag var en av dem som står där framme och är dryga. Men det gick bra, sen fick jag VG på min celluppgift och det är de högsta man kan få. LOVELY!

Efter skolan ska jag ta mig en rejäl promenad. La mig halv 1 inatt och försov mig i morse så nu börjar jag märka att stressen tar övertag. Men att veta att det bara är 2 uppgifter och 2 prov kvar innan lov, gör att allt känns så mycket lättare. Kändes som jag inte kunde andas och lättnaden av att syret åker in i lungorna som de ska är fantastisk! Stenen har fallit ifrån mina axlar, hissen har gått hela vägen upp, hjulet snurrar och hamstern lever. HAHA!

Nu ska jag trycka i hörlurarna, traska mot skolan för mer seminarie och klassmöte, därefter blir det långpromenix för en trött tjej. Vi hörs senare, ha en bra dag!

Kalas!

Hello!

Ja, efter att ha analyserat alla sidor jag skrev ut igår börjar mitt arbete likna en stor fet bok om att ryggraden kan vara lite sned på vissa människor. Förlåt om negativiteten tar över alltså men nu börjar det bli drygt, haha. Men jag är glad att jag kom på att skriva om detta istället för alkolism som jag hade tänkt först. Det hade varit ett stort projekt på väldigt kort tid, det är nog något jag skulle vilja forska inom på fritiden. För egen skull liksom.

Så nu har jag tagit ett break sedan kl 13 och det har inte hänt så mycket mer. Jag är snart klar med självaste tillståndet sen är det bara träningsprogrammet och diskussion som behöver göras. Får se om jag kanske drar till skolan och avslutar allt. Behöver arbetsro och jag hittar tusen andra saker att göra istället för att jobba när jag sitter hemma. Så skolan efter lite kalas!

Ska slänga mig in i duschen nu, sen dra mig mot Brårud där det nalkas kalas för Julia som fyller 23 idag. Grattis på dig ditt energiskott! Hoppas din dag varit underbar hittills! Vi hörs senare!

Skolios.

Hello!

Ja, jag blev hemma idag och tur var väl de. Har seminarie idag egentligen men arbetet är inte färdigt så jag bad om att få komma imorn istället, vilket känns otroligt bra! Detta är ett fördjupningsarbete i ett valfritt ämne, hur jag som hälsoterapeut kan hjälpa eller förebygga, beroende på vad det är för ämne. Ämnesområdet är så fritt så det kan vara alkolism, diabetes, övervikt, ätstörningar, träningsprogram för fitnessbuilders, allmänt om kost, you name it!

Jag har valt att skriva om skolios. Anledningen till att jag valde skolios som ämne är pga att jag ska har det och jag ville fördjupa mig mer för att kunna beskriva mer vad det innebär att ha skolios för någon som inte har det. Har ju alltid kort och gott sagt: Det är när ryggraden är sned! Men det räcker inte långt för att folk ska förstå vad det menas egentligen. Det är grymt intressant att fördjupa sig i något man själv har, det är som att man undersöker sin kropp på djupet och jag lär mig mycket av det.

Ska skriva lite om vad det är, hur statistik ligger till och så vidare, ni vet lite basic stuff så alla förstår vad det är vi snackar om. Ni kanske undrar vad jag tänkt göra för att "förbygga" något som man varken kan förebygga eller framkalla? Jag vill hjälpa yngre med deras skolios genom att göra ett träningsprogram att bygga upp deras bålstabilitet. Det förbygger inte självaste skoliosen men det gör att man kan leva med det problemfritt (utan känna sig trött i ryggen och ha ont). Jag fick ett papper med några övningar på av min kiropraktor, men den tittade väl jag aldrig på heller? Jag har det kvar någonstans här i lägenheten och det tilltalar mig fortfarande inte att ens göra en övning. Därför ska jag göra ett eget träningsprogram som tilltalar och gör att man vill hjälpa sig själv.

Sen är det nämligen såhär att all information jag läst om skolios så står det att det är ortopeden som har hand om behandling osv. Men jag gick aldrig till någon ortoped, vet inte ens om jag träffat någon ortoped i hela mitt liv. Jag gick ifrån en barnläkare direkt till kiropraktor. Knäckte igenom ryggraden, fick ett papper med övningar och sen gick jag aldrig tillbaka dit igen. Tycker det är intressant att jag inte fick den "undersökningen" som det står i all information.

Nu kanske jag ska borde skriva på arbetet och inte i bloggen om skolios. Vi hörs senare!

Crush on Bob Hansson?

Hello!

Ja, tur att jag har en skola att gå till och slippa tänka på allt som har med fritiden att göra. Ibland är klassen pain in the ass, man vill helst sitta hemma och grubbla i sina egna tankar och ha sina egna slutsatser utan att någon annan ska påpeka det man tänker och röra om i grytan. Ibland är den de bästa som finns i världen, får en att släppa på alla spänningar och tankar som behöver kopplas bort försvinner så fort man se skymten av någon som går i klassen. Och idag kändes de perfekt lagom. Not to much av varken god or bad.

Vi hade en 3 timmars lektion i förmiddags i skolan. Pratade om ledarskap och känslor. En verklig uppmjukning för föreläsningen som vi drog på efter lunch. Lunchen bestod av wokgrönsaker och oxpytt. Dock fick jag slänga i mig det eftersom klockan var närmare 12.20 och vi skulle vara vid Teater Biografen 12.30. Föreläsningen började kl 13.00 för att vara exakt coh var underbar!

Snubben som föreläste heter Bob Hansson. En skön snubbe som föddes på 1970-talet och som hittills släppt några böcker om diverse poesi och andra intressanta stuff. Inte nog med att han var hur rolig som helst, så satte han i gång tankeverksamheten hos mig. Vet inte riktigt om det var meningen att det skulle bli så men det blev det. Han gav oss goda skratt och viktiga lärdomar om hur man ska leva för att känna sig lycklig. Satt och anteckna de bitarna han lyfte upp.

Jag vet att vill jag så vill jag så ska jag fråga direkt. Varför ska jag gå och vänta när jag kanske kan få det bara jag frågar? Varför ska man tveka och varför ska man jämföra sig med andra? Vad har dom som gör att dom skulle vara bättre än mig? Ingen är bättre på att vara mig mer än jag själv. Ingen kan vara Anna Molander så bra som Anna Molander. Vet ni vad det häftiga är? Efter föreläsningen och dessa ord så känner jag mig helt awesome. Så jävla oslagbar så det är helt sinnesjukt!

Jag ska ordbajsa lite mer om detta senare. När jag är färdig med min uppgift. Måste börja innan jag börjar med något annat som jag inte borde jag, t ex att blogga. Hörs senare!

Weekend i korthet.

Hello!

Ja, fyllonomiparty var ingen höjdare. Okej, jag lärde mig lite men detta är nog något man ska göra vid nyktert tillstånd eftersom mitt fokus endast var inställt på party mode. Men det var iaf trevligt och behövdes! Blev klar med en uppgift som jag kämpat med länge, igår vid lunch och jag kände friheten i mig när jag skickade in den. Nu ska jag bara nöta allt annat. Det är tufft men nu kör jag de sista, sen är det lov!

Drog på grillning i Östra Ämtervik igår eftermiddag. Underbart gott och underbart trevligt! Vi var nere vid bryggan, tog kort och njöt av solen. Dock lite blåsigt men det var ju bara lite titanic-känsla, hihi. Sen kollade vi lite på kossorna som var i hagen, 3 små bebisar fick man se. Urgulliga! Sen när maten var i magen, drog vi mot lyan och fixade i ordning oss.

Kvällen igår vet jag inte riktigt vad jag ska säga. Det var en bra kväll men hände lite grejer som jag nu är förbannad för. Jag agerade helt fel på det sättet jag gjorde och jag lät ilskan ta över. Men nu är det liksom hela grejen jag är förbannad för. Nästa gång blir det ett stopp in the face och dra om det ska vara som det var igår. La mig typ halv 5 imorse efter en promenad i morgonsolen. Det var mindre nice.

Idag har det varit lugnt. Käkat skinksallad, sett på Vägen till Eldorado, Askungen 2 och Dinosaurier med Sanna och Rickard. Sen drog han hem och efter någon timme följde jag Sanna till tåget. Direkt jag kom in här så la jag mig i soffan, helt slut! Dålig sömn och förbränning av alkoholen tar hårt alltså. Tur att det inte är party än på några veckor. Jag har orkat styra upp lite i köket, gått ut med soporna och käkat lite, men det lutar mot sängläge!

Ska sova i soffan inatt och få känna mig lite liten. När man ligger själv i min soffa så känner man sig inte så ensam som man kan göra i sängen. Man ligger så långt in i soffan så man känner sig omfamnad. Sen tycker jag att man kan ha ett helt underbart liggsätt i min soffa så ja, jag ser fram emot min nattsömn!

Nu ska jag se Solsidan och efter det blir det Gone baby gone. Får styra myset själv även denna kväll. Ska tända ljus, använda alla täcken och kuddar jag har, släcka ner och försöka njuta av nuet. Blir inte så svårt när det regnar så underbart utanför fönstren. Sällskap kan jag ta när jag kommer behöva det som mest! Ha en underbar kväll, för det ska jag! Godnatt på er!

Fyllonomiparty!

Hello!

Ja, nu ska jag alldeles ta bilen mot Brårud och ta sällskap av goda klaskompisar. Vi ska ta och plugga på vår största last: anatomi. Jag, som är den bästa pluggaren ever, hoppas att jag går hem med väääääääääldigt stor kunskap jämfört med min lilla kunskap jag har nu. Hoppas det inte blåser så mycket ute när jag ska gå hem som det gör nu. Kan inte vara skönt eftersom solen kommer troligtvis vara all gone då.

Jo, till detta plugg tillfälle som jag så fint kallar fyllonomiparty, så ska det kombineras plugg av anatomi med lite alkohol. Nu kommer min fråga: Är det lättare att få in saker med lite alkohol i kroppen eller är det att nöta nykter som är bäst? Det ska jag ta reda på idag. Det blir ingen fylla vill jag härmed konstatera eftersom jag har lite uppdrag som ska göras imorn. Men tanken är väldigt intressant. Sen får vi se om det blir en chill kväll eller om vi pluggar for real, all in liksom.

Nu ska jag bege mig, hoppas ni har en underbar kväll och önska oss lycka till med att få in så mycket som möjligt! Det behövs, iallafall för min del. Köttarn. Aja, ha en bra kväll så hörs vi när jag kommer hem eller imorn när jag vaknat. BTW, fick sommarjobb idag också. Grattis till mig! Love it! Aja, byebye! :)

KD är väl nice?

Hello!

Ja, jag är tröttare än tröttast vill jag säga. Men det går bra. Är för tillfället i Karlstad och röjer stan en sväng. Hälsa på varenda kotte jag känner sen ska jag bege mig hemåt igen. Väntar bara på mamma nu sen ska jag bege mig. Ska ha med mig några blommor som my extra mommie ska ha. Det är nice. Kommer lukta killparfym/blomsteräng i bilen.

Myssjuk är jag och hem ska jag, så det blir bra. Kanske ska hänga med några klasskompisar senare men det märks hur pigg jag är då. Nu ska jag vara social med lillasyster och låta mycket bra musik ljuda in i mina söta trollöron! Vi hörs när jag kommit hem igen!


Afro & Box!

Hello!

Ja, underbart mina vänner. Har gäspat kalaset men nu ska jag tagga upp. Ska alldeles strax åka till Arenavägen där det nalkas Afro och box. Det är kärlek det, natur och träning kombineras! Hade ju tänkte springa om jag inte är så trött men nu får jag gratis träning på annat vis istället, asnice.

Om någon känner sig skedmanad så ska jag sova någon timme när jag kommit hem, duschat och varvat ner så det är bara att komma. Dörren står TYP öppen. Men det är bara att slå en pling så hörs vi! Have a nice lunch!

7 timmar!

Hello!

Ja, 7 timmar är grymt effektivt när det kommer till plugg men att hålla på så länge in på natten är något man borde undvika. Idag kommer jag garanterat bli konstig i kroppen, få huvudvärk och konstig känsla troligen. Men det behövdes en push och jag tackar Ronja för hon pushade mig ända in till sängdags. Nu är det stressdag i skolan där vi har hand om en klass som får lära sig massage, lära sig lite mer om stress och dom ska även få vara med på ett pass. How awesome? Vi hörs senare, godnatt!

How good?

Hello!

Ja, jag tänkte bara uppdatera att lady gaga och brittan cirkulerar under lektionerna. Så bra är dom alltså! Sjunger och nynnar lite, så nu börjar folk påpeka att jag gillart. Kanske ska tagga ner lite? Neeeej da, eller jo, om partymode ska funka till helgen måste jag tagga ner nu och tagga upp sen.

Ska käka upp och dra mig, snart hemma igen! Puss på er!

tired.

Hello!

Ja, nu är the day soon over. Time to get to bed and start wondering if life is worth the big bajs. Okej, orkar inte med den där deep englishen. Men nu är det snart sängen faktiskt. Utan regn, åska, blixtrar, smatter, sällskap, sked, värme, happy dreams, ja ni vet. Kan ju alltid hoppas på att sällskap och sked kommer till helgen, sen kan Tor ta med sig sitt väder och dra jämt under lördagen. Vill ha brygghäng och mysa spettet med de allra bästa då!

Lyssnar lite på brittan, miss gaga och eric innan sängen för att bli lite happy. Måste verkligen lägga ner mig nu coh det ska jag. Just do it! Yes kötta är det som gäller. Någon som har en fotboll att låna ut? Skulle behöva en, önskar mig de av dom jag inte fått någon present av än. Haha!

Nej, no motivation to write. Så vi avrundar och säger godnatt. Glöm inte att skedas, kramas och pussas med varandra! Natti!

Vart tog du vägen Tor och vart är din feta hammare? :(

Hello!

Ja, nu missade jag allt mys när ovädret var som värst. TYPISKT SÄGER JAG BARA! När det var som värst åkte jag iväg och handlade, dels för att ha något mysigt att äta till kvällsmat och dels för jag var sugen på makrill. Nu är jag inte sugen på makrill längre. Försvann med vädret kanske? Tyckte iaf att det lilla oväder jag fick vara med om var underbart, det enda som saknades var väl sällskapet!

Jag älskar ju att det regnar och åskan är som en stor bonus! Men när jag gick ut till bilen så kände jag mig faktiskt rädd. Blixtrar och muller som inte alls var långt i från Sunne. Trodde faktist inte jag skulle vara rädd. Eller snarare så visste jag inte att jag var lite rädd för något som jag gillar så mycket. Vet inte om det kan ha något med att göra att jag är själv. Första ovädret i ett eget hem. Det känns kan jag säga.

När jag bodde hemma så var det min trygghetszon och oavsett om jag var ensam hemma eller ej så kände jag mig alltid trygg. Det är nog mycket tack vare mamma och pappa att dom gjorde mitt liv hittills så jäkla awesome. Hade dom inte gjort det så hade jag ju antagligen kanske varit en väldigt rädd liten tjej som var blyg. Men jag har utvecklats under deras vingar och för snart ett år sen flög jag ut ur boet. Helt sinnes! Nu ska man bara försöka bygga upp den trygghetszon som dom gav mig. Intressant äventyr!

Men nu ska jag se vad som ska lagas till mat eller vad som ska ätas såhär på kvällskvisten. Kanske ska ta mig en dusch? Det behövs nog eftersom jag inte ens blev varm udner massagen tidigare idag. Så det blir nog lite mat i magen, dusch, se film som börjar nu och sen kolla igen vad som ska göras kommande dagar. Jag ska kötta på nu! Men vi hörs säkert senare, om inte internet krånglar vill säga. Annars får ni ha en underbar kväll, på återseende!

JUDAS!

Hello!

Ja, nu sitter jag här på lunchen helt overloaded. Helt crazy vad partynerven rycker alltså. Brittan, Eric Amarillo och Lady Gaga, idag är ni mina gudinnor samt gud alltså! Peppad till tusen coh jag menar, vem har sagt att det är party till helgen? Vad som helst kan ju hända att det inte blir så också liksom.

Aja, jag är iaf kär i alla låtar jag kommer över nu. Har lyssnat 5 ggr på Eric så nu får jag itne höra den låten med på spotify, drygt. Aja, party mode is on. Party till helgen or not, party today! Hörs later!

Om sanningen ska fram!

Hello!

Ja, wierd dreams keep on going! Inatt drömde jag en sak som jag trodde var så sann att jag tvekade när jag vaknade, har detta verkligen hänt? Men nu vet jag att det har inte hänt och kommer otrligen inte hända heller, jisses! Helt galet vad hjärnan kan ställa till för bilder under nattens timmar alltså.

Idag var det inte lätt att gå upp ur sängen minsann. Skulle mer än gärna stanna där och mysa till det lite extra innan det är dags för kroppen att vakna. Längtar till torsdag då jag kan vara vaken länge och somna när jag vill, vakna när jag vill på fredagen. Det är ett otroligt sug till torsdag, sen om man får sällskap så skulle det ju bara vara guldvärt! Myspys är det bästa som finns! Om inte sked är det vill säga?

Atm ser jag på barnkanalen. Tvshop och annat boring är inte riktigt något som jag tycker att titta på. Dock är det klädrace nu, mindre skoj. Men när det är klart så är det Fåret Shaun, haha vilken stjärna! Försöker få lite vinter nostalgi här genom att kolla på barnkanalen faktiskt. Satt här och försökte hålla mig varm och såg på barnprogram. Precis som man gjorde när man passade Nova när hon var liten. Den lilla tjejen är 4 år, helt sjukt vad tiden går!

Nu ska jag fixa iordning innan jag sak traska mot skolan. Drygt men måste göras! Btw, äter frukost nu och jag hoppas den håller sig länge. Är grymt dålig på att ta morgon målet, men idag var jag bra! Men vi hörs senare! Have a nice day!

What to do when internet is no good?

Hello!

Ja, det blev inget annat inlägg efter tyglarna inlägget. Detta pga mitt sega internet. Det går i perioder hur det funkar, ibland är det jätte bra, ibland är det hur dåligt som helst och som nu är det mittimellan. När det är bra så lyser det blått och när det suger ballefjong så är det grönt. Igår och idag har det bara varit grönt tills nu, nu lyser det vackert blått!

Dock ska ju jag traska mot sängen alldeles strax. Vi har haft triggerpunktsbehandling i skolan idag. Märker verkligen vad massageveckorna bara dödar mig direkt. Okej, nu var jag lite extra dramatisk alltså. Men det är mäktigt med att lära sig samtidigt som man kör det praktiska. Dom i klassen fattar vad jag menar, eftersom dom är del av klassrummet also. Aja, bara att bita ihop! Kommer må gött på torsdag när alla punkter är tagna!

Lyssnar på partymusik nu och det gör ju verkligen inte saken bättre. Vill bara festa natten lång och dansgolvet ska ägas av mig! Jisses, imorn är det en pluggdag så då blir det att sitta hemma och nöta spettet. En liten promenad kanske, men det märks imorn. Jag ska ta dagen mer som den kommer och sen ska jag fortsätta drömma om sällskap som håller om mig om natten när jag vaknar av mardrömmar.

Nu ska jag dricka upp lime+houng+vatten=mömsimagen, sen ska jag lyssna klart på partymusiken och lägga mig i sängen. Imorn är det en ny underbar dag med förhoppningsvis regn. Eller nej, jag vill ha regn på torsdag för då börjar min helg sen kan det vara soligt på lördag. Nu blir det att mysa till det ingen läggdags, godnatt!

Släppa på tyglarna.

Hello!

Ja, Anna är som ni vet är oseriös prick men i många sitsar kan hon vara med in the deep shit. Ja, nu lät ju det där väldigt konstigt. Men jag är ju en brud som är rätt oseriös av mig. Säger rätt groteska saker(har jag fått påpekat), jag skämtar gärna om sånt som är lite generande för vissa men det är ju inte bara den delen som jag, jag är ju lite vuxen också om du/ni nu skulle finna detta med groteska skämt barnsligt. Jag försöker hela tiden bygga upp en rutin som ska hålla sig, men eftersom med tiden förändras saker hela tiden så blir det aldrig så.

Jag brukar skriva mina awesome post-it lappar för att hålla koll på saker samt se till att jag gör saker. Jag handlar mat för längre än en vecka oftast när jag väl handlar, har jag 46 toalettrullar köper jag gärna mer ifall att dom en dag tar slut. Detsamma med andra kvinnosaker. Gäller även så med shampoo, balsam, tvål och annat. Tandkräm har jag för säkert 3 år framöver. Vet inte om man kan säga att det är ett kontrollbehov för jag känner mig inte direkt besatt. Det är ju inte något måste men det har lbivit så utifall att.

Nu är de så att jag har släppt lite på tyglarna. Jag hade ett stort paket med lambi för några veckor sedan, oöppnat, tills det var slut i skåpet. Då öppnar jag paketet, lägger in rulalrna in i skåpet och köper nytt. Snacka om att ligga steget före hela tiden? Iofs det är något som jag trivs med, då slipper jag oroa mig och kanske en dag "shit, nu har jag satt mig och inget toalettpapper!". Tror ni fattar grejen.

Jo, som jag sa har jag dragit ner på steget-före-grejen. Känns lite jobbigt men samtidigt så kan jag ju aldrig prova något nytt om jag alltid ska ha steget före grejer. Så nu tar jag en sak i taget och inte en sak för något jag ska ha om typ 3 månader. Jag skrev ingen post-it idag utan tar dagen lite mer som den kommer. Ska prova det fram över för att se om det känns bättre att göra saker utan att ständigt bli påmind om det. Kanske känns asnice?

Nu blev det ett boring inlägg så jag skriver ett till inom kort, måste kolla maten först. Vi hörs!

Hard work, work!

Hello!

Ja, då är det skolvecka igen. Skulle mer än gärna, som vanligt, stanna i sängen idag. Men eftersom vi knyter ihop säcken och ska lämna in en del deklarationer så ska jag passa på att få bort allt jag har nu. Laddar med citron och honung atm, bil till skolan blir men snart kommer nog min cykel och då ska vi bli mer aktiva på den istället. Trevligare att ta del av naturen och smaka på luften än att åka dumburk och skita ner den!

Vaknade vid 5 imorse och jag vet inte om det beror på att jag drömt något eller om det är för att jag vet att jag ska till skolan. Brukar ju vakna någon timme innan uppstigning när jag vet att något är på g. Det sjuka var att jag kände mig så pigg att jag trodde inte att jag skulle somna om. Men det gjorde jag, 07.25 vaknade jag igen. Tur de! Hann precis göra lunchen. Rätt ork men måste göras!

Smsade lite innan sängen igår, lyckorus i kroppen. Kanske beror på citron och honungen? Gerald Butler är en pudding utan dess like. Fanns det fler som honom hade dom redan varit upptagna från födsel. Ska citera ett sms jag fick lite senare, som var facebookstatus all the way, haha.

Nu ska jag försöka packa ihop allt jag har här, skriva en lista på vad som ska göras idag. Kanske klämmer in en film i ordningen? Sen är det väl att traska mot skolan i dumburken. Men vi hörs senare om inte internet vill vara mongo idag också. Annars får ni ha en underbar dag! Puss på er!

Action!

Hello!

Ja, jag tror jag kan lyckas få ihop ett inlägg trots mongointernet. Har städat och dolat lite idag. Även masserat har hunnits med och diverse prat om muskler samt allt annat mellan himmel och jord. Såg PS I Love You imorse och nu fick jag höra att den spelas upp på någon tvkanal. Hur mysigt är det inte? Jag hoppas att det regnar inatt också. Det är så mysigt och jag är så myssjuk så det är helt sinnes!

Imorn är det massage, stretch, triggerpunkter och andra diverse ting som hör till behandling av människokroppen. Ska bli intressant att få känna på riktigt och lära sig det fullt ut nu. Det är de enda jag inte kan när jag ska behandla, fingerkänslan av triggerpunkter. Fick känna lite när jag var på lia men då hittade jag dom inte själv plus att dom kan vara små som typ knappnålshuvuden till nästan golfbollar. Crazy I must say! Men nu ska säcken knytas ihop!

Eftersom internet är mongo så ska jag stänga av dumburken, dricka varmt citronvatten med honung och sen ska jag sova. Är helt slut och var det redan vid 8-9 tiden så det är på tiden för lite sömn. Har under min dag haft lyckan att hitta min kameraladdare så nu ska det tas bilder. Såg att det var bilder ifrån Mars så det kanske är dags att visa upp dom för folket? Imorn ska jag ta kort på de vackra liljorna jag fick av MLi när jag fyllde år. Så himla vackra!

Men ni får sova så gott, drömma så sött och har ni tråkigt innan ni ska sova så bomba med sms, det är alltid trevligt innan sängdags. Helst myssms, det är det bästa! Och i skrivande stund så börjar det regna, underbart! Godnatt allesammans!

Ingen prinsessa på ärten här inte!

Hello!

JA, vilken underbar natt alltså. Inatt skulle vem som helst kunna peta på mig, försöka skaka liv i mig, skrika på mig i ett försök att jag skulle vakna. Men icke, så underbar natt som det varit så är det omöjligt. Smulorna i sängen, släng er i väggen! Ingen prinsessa på ärten här inte! Vädret tog övertag inatt och jag somnade med ett leende på läpparna. Inga mardrömmar alls inatt. Atm känns livet helt underbart! Vart kommer dessa kärleksfulla underbara känslor ifrån?

Enda kruxet var väl att jag vaknade av att det var ljust i hela lägenheten (sånt man får ta när man vill vakna av morgonljuset), men det var bara att kolla klockan och sedan somna om igen. Underbara säng. Innan jag la mig igår tryckte jag på dvdn och la i en mysfilm. Var lite tveksam på mina val hit och dit, men filmen jag valde var helt rätt för min cozynight. PS I Love You. Den började rulla, jag la mig ner i sängen och började bara tänka på hur underbart livet kan vara ibland!

Vaknade rätt nyligen av solen. WTF?! Iofs, det är mysigt att bli väckt av syster sol men hade helst viljat vakna av åska istället. Tor med hans feta hammare, raaawr! Nu när man varit uppe en stund så har regnet slutat, lite tråkigt faktiskt. Är ju lite laddad för bara mys i sängen med film men det får vänta tills nästa skur kommer.

Nu ska jag göra en lista på vad som måste göras idag. Så ska jag steka lite kebab och äta något eftersom jag inte orkade det igår, haha! Vi hörs senare när jag kommit in i action!

REGN! <3

Hello!

JA, som jag har längtat.. ÄNTLIGEN REGNAR DET! Jag kommer sova som en ängel inatt! Ska sätta på en film för att höja mysfaktorn ytterligare! Nu saknas bara sällskap, tur att jag fick den där lådan av morbror. Där fick jag nämligen en kompis, mysigt värre! Godnatt allesammans, imorn är det sovmorgon och jag ska bara njuta tills regnet slutar droppa. I LOVE LIFE!

Bananas are for monkeys!

Hello!

Ja, nog kom jag hem med en brown monkey iaf. Tycker min mor kan dela med sig av lite brun färg så man inte känner sig helt instängd och vit, haha. Malin hade bara blivit lite rosig. Ingen big deal, Anna hämtade upp a brown monkey and a albino monkey. Skönt att se dom igen iaf och höra hur deras resa var. Det börjar pirra i magen efter utomlands resa. Grekland nästa?

Knådet gick bra och de verkade nöjda. Frågan som alltid kom sist var om jag skulle komma tillbaka, självklart kommer jag tillbaka och joinar the crew! Funderar redan på nästa helg igen men då blir det upp sen ner, snarare tvärtom. Om jag inte får några fler som vill ha knåd då vill säga. Det märks då! Ska massera troligtvis på söndag, de spörs imorn och så ska jag höra med min extra mor om hon ska ha sig en ogång. Kan vara skönt att hänga i hus i Sunne och inte i lägenhet för en gångs skull! Kanske lite kaffe på de?

Nu ska jag traska mot sängen eftersom det vankas missions i morgon också! Först ska jag agera taxi till Hammarn, sen blir det direkt till Skåre där de ska knådas på några godingar, därefter ska jag hem till mor, packa ihop allt, göra mig iordning och sen fara till Deje för lite 20års firande. Sen ska jag bara släppa av albino monkey i solstaden sen är det hemåt. Förövrigt simmade vi litegrann förut så nu är jag redo för lite sömn. Godnatt!

Missions!

Hello!

Ja, inatt drömde jag någon konstig dröm som gjorde att jag ville inte somna om. Låg och blunda men höll upp ögonlocken så jag inte skulle somna, haha! Minns dock inte vad som var tok denna gången, somnade om och glömde, drömde inte något efter det. Ska nog skaffa en bok och skriva ner mina drömmar i den, skriva direkt jag vaknar.

Nu gör jag lite mat, eftersom sömnen tog över så ska jag gå till "jobbet" snart och knåda spettet, sen ska jag bege mig mot Mariebergsskogen där bilen står. Dagens motion! Därefter ska jag köra all the way to the kd airport. Pappsen ringde och väckte mig, kollade om jag hade koll på läget och jag har lite minne sen förra året. Ska bli spännande och se om Malin är vit eller om hon är röd, mamma sa att hon är nära släktet till apan men de märks väl.

Nu ska jag göra mig iordning, traska mot "jobbet", sen märker vi väl om jag stannar till här eller inte. Ring gärna, smsa gärna, men mellan klockan 12.30 och 15.00 så är jag icke kontaktbar. Annars är ni super trevliga, haha! Ha en underbar dag!

Where to go?

Hello!

Ja, idag blev de dock soft. Men de kan behövas lite semester ibland. Dock längtar jag redan hem. Helt sjukt. Hinner inte åka iväg förens jag vill hem igen. Aja, på lördag ska jag landa och det ska bli underbart ändå.

Förut blev det en glass, den var nice! Ännu mer nice att landa hos farmor och få hennes underbart goda mat i magen. Där snackades resor åt varmare länder, lite historia och lite eurovision. Efter det tog jag mig en biltur på 45 min för att tänka, inte tänka, tänka. Kom inte fram till något vettigare än att bara get the power in all the shit! Nu ska listor göras!

Eftersom jag ska jobba lite granna imorn så ska jag bege mig mot sängen nu. Mor och lillasyster ska hämtas vid flygplatsen så borde städa innan jag far någonstans. Sen är action i gång. Snart är jag hemma igen och som jag längtar, GALET! Men nu ska jag traska mot sängen och sova dirket, inte lösa korsord tills klockan är kvart i 3. Har fastnat helt nu så jag stannar där tills jag är fit for fight, anna vs korsord, igen! Godnatt!

Dreaming of food?

Hello!

JA, nu är jag vaken och ska förbereda min dag. Det är soligt/mulet/kvalmigt/regn osv utanför balkongen idag. Inte direkt ett väder för stek. Det känns skönt, då kan jag sitta här utan att ha dåligt samvete. Men ut en sväng ska jag när jag skrivit klart första arbetet. Idag är jag laddad känner jag, med rätt energi! Först ska jag bara äta något.

Måste ringa Molander klanen och bjuda dom till kalaset på lördag. Pratade med mormor nyligen och bara tanken på smörgåstårta hon ska göra, gör mig crazy! Jisses, det ska bli så gott! Lite nyfiken på vad som väntar eftersom jag inte fått några direkta presenter så i år. Iofs, alla gåvor är gåvor och förblir gåvor, vare sig dom försvinner eller inte. Men ingen gjorde ju frukost på sängen eller sjöng för mig, jag vaknade ensam. För första gången på 20 år. Längtar redan tills jag bor tillsammans med någon snubbe, haha!

Jag sov rätt gött inatt, vaknade gjorde jag ju men det är ju ljust tidigt nu för tiden. Ingen träningsvärk har jag inte heller förutom insida lår. Det är nice. Drömde inte heller någon mardröm, lite wierd var det men inget illa. Det är skönt. Drömde om frukosten jag gjorde igår, vad betyder det tro? Nice food maybe? Det märks. Sen drömde jag om en annan nisse också. Det värsta nu för tiden är, är att jag minns vilka som är med och vad som är med i drömmen, sen vad som händer är lite mer suddigt minne. Tråkigt!

Nej, nu blir det dunder frukost. Hörs senare!

Give me, give me, give me a man after midnight!

Hello!

JA, de blev lite äventyr förut. I nostalgins tecken mina vänner! Tänkte tillbaka på någon sommar sen när jag levde i ingenmansland. Ingen visste vart jag var, vart jag skulle, vem jag var med eller vad jag gjorde. Jag mådde sjukt bra vid den tiden. Bästa sommaren i mitt liv skulle man kunna säga. Ingenting var fel, det var aldrig något fel, allting var asnice. Tänk om man kunde få den sommaren tillbaka? Det skulle ju vara heaven.

Nu ska jag traska mot mjukare platser i lägenheten: sängen. Sen ska jag sova tills jag vaknar imorn och jag hoppas på regn samt åska, bättre mysväder får man leta efter! När jag vaknat till liv och inte dragit mig allt för länge, så ska jag ta tag i mitt liv när jag har chansen. Det spörs ju, jag älskar "min säng". What to do?

Den som känner sig manad kan ju alltid bomba mig under natten med diverse torra skämt om en tysk, en rysk och en bellman. Eller varför inte den om tomaterna som skulle gå över vägen? Det är ju en riktig öken om ni frågar mig. Blir glad oavsett. Sängen nu alltså, anna needs her sleep. Goodnight very nice people!

Du är en sötnos, baby!


Vårruset! <3

Hello!

JA, nu har vårruset över för denna gången. UNDERBART! Trots bröst"smärtor", kräk i halsen och livmoderkramp så överlevde jag 5 km. Överdrev litegrann bara. Låter bättre, mer dramatiskt liksom. Jag fick ont i bröstet, efter att ha druckit för mycket vatten så blev de lite "kräk" i halsen (alltså precis som att de var på väg tillbaka), sen när jag kommit i mål så kände jag hur musklerna typ runt livmodern hade fått sig en omgång. Kittlande känsla mina vänner!

41 minuter och 40 sekunder så var jag i mål sen. Dock var vårruset snålare än vad de varit tidigare år när det gäller gratis grejer och picknickkassen, men jag är nöjd med min insats som den ickerörande soffpotatis jag är med datorn i högsta hugg. Fick mig ett tänk om när det handlar om motion idag och det var lite intressant. Många gånger är powerwalks mycket för att minska i vikt men ändå inte behöva röra sig för mycket fysiskt. Eftersom jag släppt mot tanken på vad vikt innebär så har jag hittat vad jag vill lägg mer fokus på och det är kondition!

Det är helt crazy as hell vad kroppen reagerar när man inte rört på sig och när man har "förstört" kroppen med livets alla härligheter. Man behöver härligheter för att unna sig själv, det är nice. Men nu har jag iaf fått min motivation som vårruset mycket går ut på att börja röra mer på mig. Ni lyckades med en brud, grattis vårruset! Det ska bli mer spring och mindre promenader, för jag är inte ute efter att ha mindre fett på kort tid längre, nu är det bara jag och mitt flås som behöver jobbas med, NICE!

Man kunde få vara med på Svenska Spels hemsida också men jag har ju min egna paparazzifotograf, nämligen farmor! Min låtsas farfar Lennart spelar i en Musikkår och dom spelade för oss längs vägen. Så då fick jag stanna upp så jag fick en sexy bild på en rödrosig tomat, med zigenarörhängen, flätat hårband och mycket läckra ben! Ja, det kunde ju inte bli bättre bild än så, eller vad säger ni?

Detta lopp förde bara med sig positiva insikter hos mig. Det är nice. Har precis duschat och strax ska jag åka till farmor och hämta en gryta jag ska få. Sen ska jag ut på äventyr deluxe, vart jag hamnar vet ingen. Det spörs med tiden och jag säger bara: Vi hörs när vi hörs, vi ses när vi ses, hemlig ort, hemlig plats!

Ha en underbar kväll, kärlek på er! :D

Jag älskar livet!

Hello!

Ja, idag vill jag bara säga att jag älskar livet! Solen skiner och jag ska alldeles strax bege mig ut mot glassigare breddgrader! Bomsta nästa och hänga med farmor och Lennart samt hans barnbarn Maja, det kan inte bli bättre! Och vad sa jag om att jag kunde få mat hos henne? Jojomen, hon hade ju självklart klar maten när jag anlände och jag har för första gången i mitt liv fått smaka på STRÖMMING! Det låter ju som äckelpäckelblä när man hör de, men inga fel alls! Jag tror att surströmmingen har dragit alla strömmingar över en och samma kam!

Idag är det vårruset och jag längtar! Kan ju inte bli roligare än att först träna ett sats pass och sen springa/gå/jogga/whatever 5-7km eller vad de nu kan va. Alla gratis grejer är ju nice! Ja, jag är lycklig idag! Den som förstör de ska få veta att han/hon lever. Just warning!

Nu är de bomsta som gäller, vi ses!

brygghäng?

Hello!

JA, då är man framme. Tyst, ensamt, nice. Ja, det är nice. Sjävklart är skeden ett faktum men jag kommer nog klara av att vara utan alla mina kuddar som ligger i min säng. Eller vad tror ni? Sen kan vi ju konstatera att jag vill pika någon där ute också men då ska personen själv fatta och vilja. Kanske tar lite tid innan hissen går hela vägen upp?

Nu ska jag lägga mig i sängen och sova, troligtvis ska jag massera imorn annars blir det bara Vårruset. Längtar till picknickkorgen! Någon som är sugen på brygghäng någon kväll? Lördag maybe? Märks, godnatt godingar! Bomba mobilen!

Komsi, komsi!

Pretty boy!

Hello!

Ja, då har man varit på process som jag så fint vill kalla det, haha. Det gick bra, denna gången pratade jag inte så mycket alltså är det inte så mycket som tynger mitt hjärta. Det enda som saknas är sked men det får jag fixa när jag kommit hem igen. Som jag nämnde tidigare att jag ville hem på lördag, de siktar de gött mot. Vara hemma i ensamheten och bara få vara. Det är något jag behöver. Det är en sak som jag borde lära mig, att sysselsätta mig när jag är ensam och ta vara på den tiden jag har med mig själv. VARJE DAG TRÄFFAR JAG MINST 5 PERS. Crazy. Inte så bokstavligt. Men är de så att jag sitter inne i lägenheten en dag så träffar jag minst 5 pers exempelvis.

Nu väntar jag på att torktumlaren ska bli klar med kläderna(Ja, nu har jag blivit vän med torktumlaren!), sen ska jag ner med massagebänken i bilen och därefter styra upp här inne. Typ lämna den lilla disk som finns i diskstället eftersom det ska vara rent nästa gång jag kliver innanför dörren. Sen ska jag iväg och panta, samt slänga massa papper och tidningar och när jag är färdig med det. Då bär det av mot bruket! Älskar La familia Mattsson!

Måste ju när jag kommit ner till elstada solstada karlstada gå och handla. Enligt säkra källor ska kylskåpet vara tomt och jag måste fylla det. Drygt, äter hos farmor istället va? Det är så god mat där så jag får passa på helt enkelt. Köpte ju faktiskt muffins formar till henne när jag var på Ullared. Nice, nice!

Nej, nu ska jag drömma mig vidare lite om någon drömprins som finns där inne i hjärnbarken. Har jag tur så kommer han när jag vaknar av mardrömmar mitt i natten. Hihi. Det spörs! Här ska styras upp! Vi hörs när jag anländigt i Karlstad! Ha en underbar dag i solen! Det ska jag!

Dreaaaaaam, dream, dream, dream! :(

Hello!

Ja, jag kanske behöver komma bort lite, eller få bort lite grejer ur systemet? Att drömma 3-4 mardrömmar på en natt är ju helt sinnes! Det värsta är rädslan när man vaknar. Tar en stund innan man inser att man är hemma i sin säng och inte i Deje och blir jagad av indier som inte förstår svenska. Det var bland annat en av drömmarna. Jag hoppas för gudsskull att jag inte får någon mardröm när jag kommit till Karlstad. Blir de mardrömmar så trycker jag mig in hos Maritha och Sanna, haha! No choice ladies!

Nej, men de var inte kul att vakna så många gånger inatt. Det är aldrig kul med mardrömmar, men 3-4 gånger och vakna varje gång?! Det är ju insane. Vågar ju inte somna om dirket efter en mardröm heller, fan! Får nog söka på nätet vad de drömmarna jag drömt kan betyda när jag blir jagad i de flesta av dom. Kanske beror på att jag blev lite skrajsen för gubben som var utanför på parkeringen igår och tölade efter jag kom hem från min promenad? Jag sprang t.o.m runt huset för jag var rädd att han skulle följa efter. Här känner man sig safe, inte. Vem skulle jag vända mig till om det hände något förutom Annelie då?

Farmor ringde nyss, alltid trevligt. Hon blev mer glad att jag fixat muffinsformar åt henne, haha! Nu ska jag börja packa och dola. Beroende på vad klockan är så märks det då. Ska käka, duscha, plocka undan osv. Det blir nog bra. Men jag uppdaterar senare, vi hörs!

What a feeling :)

Hello!

Ja, jag har ju gjort alla saker jag inte borde gjort, eftersom plugg måste gå först, men det känns bra. Promenaden jag tog för cirkus en timme sen väckte energin som legat på botten och geggat ihop sig med sanden, men nu är det uppe vid ytan och följer vågornas rörelser, NICE!

Skriver lite på vad jag ska ta med mig imorn. Både mat och annat som jag ska göra att jag överlever till iaf lördag. Funderar på om jag ska åka hem på lördagen för att ladda lite med batterierna och så. Skulle vara skönt att få vara hemma och ta de lugnt när jag varit borta en månad och inte fått vara själv i min ensamhet på helgen. I värsta fall får jag hjälpa någon pys som förtärt lite för mycket alkohol. Men det är lunch, då känner jag mig bara tillfredsställd eftersom jag vet att jag gjort en god gärning, and it feels awesome! Sen om det är en man med skapligt utseende är de ju bara ett plus i kanten!

Ska se vad som finns i kylskåpet, måste äta en liten grej innan jag sluter mina ögon och väntar på att en ny dag skall framträda. Måste byta lite lakan också så jag kan skeda med alla mina kuddar också. Sov ju underbart inatt tack vare öppna fönster och en awesome helg. Crazy alltså, de enda som saknades var sällskap annars var det underbart! Jisses, nu blir de en sväng till Diet Piggy sen ska vi försöka avrunda och sova. Vi hörs imorn, godnatt!

Calling out!

Hello!

Ja, då har man fått uppdatering i HLR, skrivit klart ett arbete, ätit asgod sallad med skinka samt ägg och hunnit med en powernap på cirkus 2 h. Underbart om ni frågar mig. Dock drömde jag mardrömmar. Om åskan och grejer, jag som alltid tycker det är mysigt när det regnar och åskar blev faktist asrädd och ledsen i drömmen. Sen var de ju vissa wierd delar i den men fanns även bra och goda stunder. Det värsta är att det blir verkligt i drömmen, det känns verkligt i samma ögonblick som man vaknar och önska att drömmen kunde fortsätta. Men icke!

Nu ska jag skriva klart ett till arbete, sen tar jag och avrundar min pluggdag med någon nice gormé mat med mycket sallad och mycket klet. Imorn är det bara processhandledning och efter det blir det Karlstad. Ensam där i drygt en vecka är lite crazy, vem ska sitta vaken när man kommer hem mitt i natten nu och vem lägger sig kl 21 varje kväll? Ingen, de är utomlands och glassar. Någon som vill bo tillsammans med mig tills min familj kommer hem? Ska massera och dola också, får se när det hinns planeras inför det. Måste skriva en packlista på vad som ska med och vad som ska göras.

Eftersom jag har lust att göra något som jag inte borde göra (eftersom plugg borde gå först) så ska jag nu skriva vad som behöver göras, vad jag ska göra, vad som ska med etc. Det blir nog bra. Hoppas på att någon där ute är sugen på lite sked senare ikväll när jag ska sova. Lite onice att drömma mardrömmar. Men vi hörs senare! ha en bra eftermiddag så länge!

Bed is a friend of myn.

Hello!

Ja, nu är jag heeeelt färdig efter helgens äventyr. Kan säga att de enda äventyren jag ska gör aframöver ska vara med min bil eller iaf utan alkohol i bilden. Är grymt trött eftersom jag la mig 7 imorse och vaknade 11. Ska bli underbart att få sluta ögonen och sova i sin ögonsten. Skulle fått sällskap this evening också men det ser ut som att jag får skeda med mig själv. Lite synd, men jag klarar mig!

Imorn är det Torsby som gäller. Vilket påminnde mig om att jag måste kolla kartan så jag går upp i rätt tid. Ska bli grymt skönt eftersom jag börjar kl 9 i Torsby och åker hem senast halv 1. Då har jag dagen framför mig och kan göra allt jag inte orkat med att göra idag.

Finns ingen större motivation när man känner sig såhär sliten. Då är det drygt kan jag säga! Men jag tog faktiskt tag i disken som stod i diskhon efter allt party, min värsta fiende inom städning och hålla rent. Good work Anna! Well done! Men nu ska jag försöka avrunda min kväll på ett eller annat sätt. Så hörs vi imorgon igen! Ha en underbar kväll och sov underbart i er säng!

23.02, jobbigt läge!

Hello!

Ja, då är man nästan 20 år. Min mamma började få värkar. Carola skulle sjunga med Främling, Sverige skulle spela hockey VM och jag var redo att komma ut efter 3 veckors övertid. En väldigt intressant dag skulle jag tro. Sköterskorna sa att hon skulle hinna se hockeyn, hon missade den pga min start i livet, hon missade Carola på grund av att jag inte kom ut på en gång. 23.02 tittade jag ut i världen med mina blå ögon med en vikt på 5010gram och en längd på 54 cm. En tjock bebis, men mycket fagert barn ändå! Tycker synd om mamma som missade hela kalaset bara för jag inte kom när jag skulle, haha! Jag fyller inte år förens 23.02 ikväll, haha nice!

Just nu sitter jag och käkar fitness flingor, knäckebröd och har mjölk till. Ser på Kung Fu Panda ifrån början. Idag kom jag faktiskt upp ur sängen, dock drömde jag mardrömmar. Drömde om andra världskriget och hur jag blev jagad av nazisterna. Usch, i ögonblicket jag vaknade så tänkte jag: Varför kan det inte vara någon hos mig nu? Det är i sådana där situationer som jag skulle uppskatta sällskap mest i hela världen. När jag drömt en hemsk mardröm och vaknar med snyftningar i halsen. Då skulle de finnas någon intill.

Idag är det basmedicin på schemat, drygt men måste göras. Efter skolan ska vi köra Afro så det måste jag har packade kläder till. Underbara rörelser. Sen blir det ju självklart systemet, eftersom vi börjar fira mig redan ikväll. Sen är de duscha, dola, greja och njuta av att jag andats i 20 år samt allt jag har gjort under min levnadstid. Det är en del de! Ha en underbar dag!

korsord och sömn, mums!

Hello!

Ja, hela dagen har gått till liaredovisning. Vet inte riktigt hur det gick för mig, men jag är då nöjd iaf. Glömde väl nämna att jag fick en vaxning och sen något med att utbyta kunskaper kanske. Men det märks. Måste fixa firstclass så jag får se om någon ifrån skolan skrivit. Kan bli intressant, jajemen!

Frågan jag ställer mig själv just nu: ska man ha nedräkning till system dagen? Först hade jag faktiskt nedräkning, när det var 9-10 dagar kvar. Sen släppte jag det, glömde bort och nu när det börjar närma sig så är det svårt att låta bli. om 2 dagar är jag 20. Jobbigt. Men lika fort som jag kommer på de, glömmer jag det. Kanske ska sova mer? Eller?

Nu ska jag lägga mig i sängen och lösa lite korsord innan jag somnar. Man får sysselsätta sig på bästa sätt när man är själv. Imorn är det halv dag, så då ska jag passa på att sola och har jag tur så vill någon myspysa med mig. Det märks! Godnatt på er!

Home, sweet, sweet home.

Hello!

Ja, det blev en tur till Johannes förut. Vi kollade på Fockers, handlade lite sen drog jag hem. Har slängt sopor, packat upp, lagat mat, kollat posten, skickat inbjudningar och försöker styra upp det mesta så jag känner mig installerad. Jo, jag fyller ju år till veckan och har tänkt fira det i goda vännerslag osv. Ska bli askul, jag gillert!

Skola imorn, mindre taggad inför det. Men ska bli skönt att komma tillbaka. Jag uppskattar verkligen att få vara själv nu. tänkte förut om jag skulle skriva till någon, eftersom jag är så kärleksfull atm, men sen tänkte jag att jag ska vara själv. Underbart! Nu ska jag bädda sängen sen ska jag sova, godnatt på er gullbarn!

Borta bra, men hemma bäst!

Hello!

Ja, nu är vi inne på maj. Lite galet fort tiden går måste jag säga. Imorn är det skola och jag är otroligt osugen på att dra dit. Men det är ju bara för min säng är bäst trots att den varit med i 15 år, knarrar och är liten. Sitter just nu hos mormor och morfar. Sov här i natt efter gårdagens crazyness! Underbart mysigt i husbilen må jag säga, dock hade jag mer än gärna velat ha sällskap. Det var ensamt.

Idag har jag och morfar suttit vid köksbordet, typ hela dagen och löst korsord med mera. Har sett på Kung Fu Panda, Bernard&Bianca som jag köpte i Ullisbullis och snart ska jag sätta på På andra sidan häcken. Morfar har sovit i snart 2 timmar tror jag, trött gubben! Sover gött gör han iaf, de kan jag se, haha! Vi åt asgod mat förut som bestod av potatis, kall romsås, sallad och lax inbakad i smördeg. Undra om det var det som skulle bli min matlåda som mormor pratade om? Lovely isf!

Om inte Johannes hämtar mig så blir det hemfärd lite tidigare än tänkt. Ska verkligen bli underbart att få vara hemma hos sig själv efter att ha levt i en väska den senaste månaden. Tvätta själv, handla själv, laga själv, dammsuga själv, se på tv själv, ja allt känns så mycket bättre nu att jag kommer få komma hem och göra allt själv. Tystnaden, sätta upp mina nya inredningsprylar. Beundra alla köp jag gjort. Ja, borta bra men hemma bäst!

Någon som vill se på film och mysa ikväll i min vita soffa? Call me! :)