Denna dagen går i livsglädjes tecken!

Hello!

Ja, de senaste dagarna har verkligen sätt mig i en karusell av känslor. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra med dom eftersom jag inte kan förstå vad det är som har turbulent sätt i gång det. Det har blivit för mycket för mig, slutade med tårar i bilen i går. Ingen större flod, men några tårar föll, för det börjar bli jobbigt. Tankeverksamheten tänker inte i de banor att jag är stark och ska inte må dåligt, utan de banorna är borta och nu släpper tårarna lättare än vad de har gjort på många år.

Idag går denna dagen i att hitta mig själv. Bara fokus på mig själv och det jag behöver. Inte vad jag ska göra under veckan. Ska planera en helg där jag åker bort till ingenmansland. Behöver bara mig själv nu. Ska ut på en promenad nu så behöver jag inte tänka något mer på det idag. Sedan ska jag se på Eat - Pray - Love. första gången jag såg den så fick jag en liten push att allt ordnar sig. Det ska jag se till att det gör det nu också!

Promenad, sedan skriver jag en lista på ställen jag kan åka till! Vi hörs senare!

Vissa saker kan man bara inte förstå..

Hello!

Ja, igår var det beigheter i luften som heter duga! En riktigt bra kväll om man bortser ifrå efterlysningen jag fick. Fattar verkligen ingenting av de två sistarna som kom upp och varför dom ledde till mig. Det värsta är att detta kommer jag fundera på enda tills hjärnan blöder alltså. Vissa saker kan man bara inte förstå, men försöka går ju alltid! Att suga länge på en karamell är aldrig fel, men den tar ju slut till slut!

Fick även en komplimang som räddade mer eller mindre kvällen. Väldigt sällan man får höra hur man ser ut, alltså när man står face to face. Det är ju väldigt lätt att kläcka ur sig det på Facebook, bilddagboken eller sms liksom. Man kan gå den blyga vägen liksom. Men det är så många gånger som det inte känns riktigt äkta. Killen som gav mig komplimangen avbröt mig mitt under vårt samtal om något deep shit. Bara för att säga det. Riktigt snäll kille som jag hoppas jag får se oftare!

Nu ska jag styra annat, vi hörs när vi hörs!

Sommaren är på väg!

Hello!

Ja, nu är det underbara tider som nalkas. Vädret är strålande och bara rövar mig ut i den friska luften. Första gången i mitt liv som jag känner att jag måste vara ute för det är fint väder. Hur galen känsla som helst men ack så awesome! Så det får bli 4kilometarn efter maten, sedan om jag kan ska jag försöka styra utomhusgöra. Typ att jag måste läsa en viktig bok och ligga ute i gräset. En hälsotidning köpte jag förut iaf, det är framsteg för båda kropp, själ och mitt hull!

Idag är det fixar dag för i morgon ska jag och morfar ha en heldag med att tvätta! Vi ska tvätta mina täcken och så ska vi tvätta in kära bil. Bort med suprisen jag fick på lördagförmiddag. Fågelskit över HELA bilen och då menar jag nsätan hela. Storleken på ditt ansikte, en sån stor skit på taket. Sedan är det som att någon hållt i fågel och tryckt på magen, sedan haft en svängande "kast" rörelse så fågels bajs skjutits ut på fönstret. Blev väl kasnke 6-7 bajsfläckar. Mmm, BAJS! Men det ska bli najs faktiskt. Kan hoppas på god mat och mycket sol också!

Idag iaf så ska det dammsugas, tvättas, diskas, räknas pengar och fixa med sånt som behöver fixas med. Har hunnit med mycket på min lista idag och nu ska jag bara äta så är jag färdig inom några timmar. Jag återkommer när jag är färdig. Ha det bra my lovers, babes and family! I like you a lot!

Effektiva helgen som var!

Hello!

Ja, denna helgen som varit har verkligen varit effektiv. 3 ansiktsbehandlingar och 5 massager har jag hunnit med, 4 km för frukost på Ikea, solning, promenad i spåret, tanka den där förskräckligt drickande bilen men framförallt träffat otroligt härliga människor!

Träningsvärken i rumpan har lagt sig lite men jag hoppas att jag får upp den igen. Det är när träningsvärken kommer som man vet att man jobbat mer utöver det vanliga. Får se om det bara blir 4km idag eller om man ska slå till med 8, beror helt på hur jag lägger upp dagen. Har en del att fixa!

Denna veckan ska bli väldigt effektiv om jag får bestämma själv. Det ska tvättas, diskas, städas, framförallt SKURAS, skriva prislista, skicka mail, ringa lite samtal om vecka och sen ska jag väl försöka styra upp mig själv litegrann. En dusch och lite fix i håret så man kan se lite vacker ut i detta svall någon gång på dygnet. Kanske ska fixa någon bild på det, kan ju vara trevligt för dom som inte sett det annars. Mycket denna veckan! Ska försöka styra lite bilder och återuppta mitt fotosug.

Nu blir det promenad i värmen med galen musik och sedan ska jag fundera på vad det är som gör att det luktar sopor fast jag inte har några sopor, Mästerluktdetektiven Palaa, over and out!

Gillar träningsvärken!

Hello!

Ja, nu funderar jag återigen, vad ska jag äta? Jag är otroligt lat och har ingen större inpsiration när det kommer till mat. Helst vill jag ha det färdigt och helst vill jag inte diska, men what to do? Får fundera vidare på det. Prova att stå i köket och bara glo på all mat och komma fram till vad jag ska inta som dagens första mål.

Igår var jag ute och gick 2 gånger. Det var skönt att vara ute igen. Länge sedan. Känns i rumpan idag måste jag säga, haha! Underbart! Dock var jag liksom nästan förbannad genom hela första promenaden. Det mesta flätades ihop och det kommer jag nog prata om någon gång i framtiden, när jag känner att tiden är inne för det. Dock kom det tårar, men Det gick över sen! Andra promenaden gick jag endast för jag var så rastlös samtidigt som jag var otroligt trött. Sprang lite då också, skönt men pinsamt att jag inte orkade springa en kortbit. Blodsmak i munnen, hej! Totalt gick jag 8,6 km igår, check! Idag blir det någon 4:a till!

Något jag gjort idag är att sätta på Svensson Svensson, det är så mysigt när man är nyvaken! Det är nu det skulle vara fint med regn eller vinter ute. Tända ljus, nygjord frukost, varma filtar och bara en massa mys! Idag blir det tyvärr inte så eftersom solen skiner. Något moln är det ute men det stoppar inte en promenad. Vi hörs senare!

Dansa, Pausa, Dansa, Pausa!

Hello!

Ja, jag skulle ju faktiskt uppdaterat igår om Benjamin Button filmen. Otroligt gripande på ett lustigt sätt. Svårt att haka på i den röda linjen, man förstod inte så mycket varför saker och ting hände men det utfyllde sitt syfte att livet är viktigt. Kort och gott!

Igår hade jag också tänkt ta en promenad om vädret tillät mig det. Dock såg det inte så nice ut i horisonten så jag vågade inte chansa på att ta en promenad för det KANSKE skulle börja regna. Dock var det mer surt att det regnade aldrig, det var bara gråa moln som spelade mig ett spratt. Idag tänkte jag ge det en ny chans eftersom jag igår kväll satt här som understimulerad hund. Nästan galen.

Så vaknar jag och det är typ sol och det regnar ute samtidigt? Men idag trotsar jag vädret minsann. Det är soligt nu, men regnar det när jag kommer ut så regnar det. No big deal, only a lot of vätska in the air. Snodde med mig min gamla MP3 spelare ifrån Malin. Ska se om de funkar isf, är det GULD för mina öron just nu!

Men nu ska jag styra en tvätt och så klä på mig utomhusbrukklädsel. Awesome! Ha en bra dag i solen så hörs vi senare!

Såhär såg det ut igår när Anna tänkte ta sig en promenad!


Snygga pirater och en frisk vind!

Hello!

Ja, nu sitter jag här och kollar på Pirates filmen 3, möcket nice! Har haft mitt lilla maraton med alla pirat filmerna och idag ska jag se på film nummer 4, den sista av alla pirat filmer! Varför jag ser 3an nu är för att jag har inte orkat byta skiva sen jag stack till arbetsförmedlingen imorse. Sen är de ju inte så fel och se snygga pirater under tiden man funderar på livet!

Ställde klockan på kvart i 10 för att jag skulle till arbetsförmedlingen för info om lumpen och försvarsmakten. Dock tog jag en powernap efter klockan ringt så jag vaknade vid 11. Drog mig upp och funderade på om jag skulle gå dit eller inte, fick nämligen en kommentar igår som total dödade min känsla för att göra lumpen. Får se om de blir det eller inte, men jag gick iaf till arbetsförmedlingen.

Pratade med jobbcoachen och kollade över hur mitt personliga brev samt cv ser ut. Tack vare den lilla feedbacken så känner jag mig inte så downtown längre. Det känns faktiskt riktigt bra! Lite sådär att jag har fått tillbaka min energi och min power att jag är oslagbar. Jag får aldrig glömma: JAG KAN OM JAG VILL! Det blev som en frisk vind i ett rökigt mörker. Mycket nice!

Nu ska jag försöka styra mat på något sätt, inte bestämt mig än vad som ska käkas. Sedan ska jag försöka få upp lite värme i lägenheten, fixa lite papper och försöka maila lite folk. Detta kommer att bli bra! Vi hörs senare!

 

Find the light in the dark!


A whole new girl!

Hello!

Ja, idag har det inte varit mycket väsen i lyan. Har varit borta större delen av dagen för att förnya mitt nya jag. Har nämligen gått emot mina egna ord när jag nu har satt i löshår. Är otroligt emot det, kör hellre på att spara i flera år. Men nu var botten nådd och jag ville vara vacker på ett kick. Denna gången hade jag inte tålamod nog och fick styra ihop detta. Tack min bästa frissa Rebecca för att nice work!

 

 

 

 

 

Så nu väntar jag bara på en invite ifrån löshårsklubben, haha!


Späckat, men ändå lunch!

Hello!

Ja, nu sitter jag hos mamsen i Solstaden. Känns som jag bara varit här under en helg för det har hänt så mycket men jag har faktiskt varit hemifrån sen i tisdags och det ska bli riktigt skönt att få komma hem till sitt igen! Har sovit totalt wierd denna veckan. Sovit väldigt mycket under veckan när jag varit hundvakt och de senaste två dagarna har det varit 5 timmars sömn och sen en lång sömn så jag vaknade vid 1 tiden. Galet..

I fredags åkte jag bil heeeeela dagen lång. Åkte från deje till Göteborg för att hämta Syrran och Andreas på Landvetter. Hälsade på Jennie på vägen vilket var kul, lite sådär utanför skolan. Igår startade vi dagen med att hämta my partner in crime för att invadera lager 157. Blev 300 kr fattigare, men 4 plagg rikare! Drog sedan in till Karlstad där jag fick växla pengar och sedan strosa in i affärer. Kom ut från HM med en riktigt sommar tunika, laddad för kolsnäs!

Efter det drog vi till Lavendel där det bjöds på god mat och härligt sällskap, tackar så mycket! När vi var mätta och belåtna drog vi till SATS där det pumpades lite. Saknar SATS otroligt mycket, så det kommer nog bli hälsokällan inom kort. När vi var färdiga var det bara hem och göra sig i ordning för Ankans uteservering. Där satt vi i 4 timmar med skratt, god mat och härligt väder. Let's do it again!

Drog hem till my partner in crime och såg på Älska mig igen. Väldigt bra film, dock slutade den inte som man ville men allt kan man inte få. Så när jag kommer hem ikväll och mina kanaler inte funkar, så ska det blir mer lovemovies med crybabies. Det blir mysigt!

Nu ska jag försöka piggna till, ska in till stan en sväng också. Vi hörs när jag kommit hem!

Dreggel, bajs och kärlek!

Hello!

Ja, då har jag gått in på dag två som arbetslös. Det känns mer som att jag är ledig än att jag inte har något jobb. Kanske beror på för att jag gått i skolan i 15 år och äntligen är färdig? Vet vem. Var iaf till arbetsförmedlingen igår och körde ihop en handlingsplan. Vet inte om detta med att tjäna vuxenpoäng är så aktuellt längre, det funkar inte ens när jag ska tvätta liksom. Men det kommer nog snart, allt får ta den tid det tar!

Började att vara hundvakt i söndags år syrran och Andreas lilla kalvonge Maddox. Sist jag såg honom var han en liten voffing, nu är han i storlek med en nyfödd kalv. Har har lite magont så det blev lite akut-ut igår innan vi skulle sova. Underbart att ha sällskap 24/7, dock är det lite jobbigt att han inte lyssnar, att han dregglar på allt som finns och att han följer efter en vart man än går. Men det är kärlek! Även om han är sotr som en kalv är han mjuk som en björn, mitt lilla hjärta!

Nu har vi varit i Sunne de senaste dagarna och idag ska vi styra nedför. Först Karlstad för MEGA promenader och hundlek för Maddox, sedan far vi mot Deje där det nalkas bara softness fram till Fredag då det blir Uddevalla och Landvetter. Får se om man tar med sig datorn neröver. Känner att dator kan vänta till helgen. Men måste styra upp mitt liv så det spörs.

Nu kallar min mat och en långpromenad på mig, Maddox behöver sin dagliga runda. Vi hörs!

Galet nära..

Hello!

Ja, nu är det nära till allt. Det riktiga livet där man ska slita för pengarna och försöka överleva vuxenlivets fasor! Imorn ska vi till humletorp, på torsdag ska vi till skogsbacken och därefter.. är det examen.. min 21 årsdag.. marten.. och 250 kg kärlek. Sen ska det bli kasst väder säger dom också, MORR PÅ DET! Ber till väderguden att bjuda på årets bästa väder till årets bästa brud!

Nu ska jag styra lyan för snart kommer min sambo hem. En sambo som endast kommer bo här idag, imorn, torsdag och sen är det examen. Ni kan ju gissa vem som ska bo här, haha! Men vi hörs när jag har landat lite grann. Jag är over the high mountain nu!