Effektiv morgon.

Hello!

Ja, nu har man vaknat till liv. Precis gjort matlådor, det blev sallad och det smakade utsökt måste jag få säga själv. Smurfarna får underhålla mig denna morgon. Ska fixa iordning mig och göra dermanord beställningen. Ska ha grymt mycket så detta blir hårt. Ska försöka följa min plan idag. Men nu ska jag göra färdigt allt och sen åka mot skolan. Puss och hejsan!

Dansgalen natt med fullrulle dag som följd!

Hello!

Ja, igår drygade jag heeeela dagen låååång med filmer. Det blev även nya dvder i min samling: My little Pony och Smurfarna. How awesome? Nostalgin är total mina vänner! Det känns som det var igår när jag fick min första My Little pony häst. I något gummiplast material och vanligt hår med glitter och ett märke på rumpan som avgjorde vad det var för sorts ponny. Smurfarna får mig att tänka tillbaka på när vi var små och var hos mormor och morfar. Nere i källaren satt vi alla barn och kollade på smurfarna. AAAAOOOOOIIII som min vapendragare brukar säga!

Jag drog till Jennie och tölade någon timme, sen hem igen för att packa ihop och hem till den där Mary. Fixade i ordning oss. Spelade musik, sjöng och kollade Step Up 2. GALLLLNAAAAAA FIIILLMMMEEERRR! En vacker dag ska jag vara lika bra som dom, det kan jag säga er! GALET! När klockan var slagen drog vi på våra choppers till PP. Där började vi med Bowling, en sak som jag är dålig på i mitt liv. En gång i tiden (under yngves cup i Torsby) gjorde jag strike med vänstern men det var nog tur den gången. Efter bowlingen var kvällen i gång. DANSADE HELA TIDEN VI VAR DÄR. En gång ut i kylan för att få luft, ett besök på toaletten sen var det endast dansgolvet. GAAAAH! Inget svettig när man kom hem. Tvätt alabama! Om det inte är alkoholen som börjar göra sitt nu, så har jag fått träningsvärk i hela överkroppen. Vad var det för Step Up moves jag gjorde igår egentligen?

I morse packade jag ihop alla saker som skulle med ner över. Sen drog jag med gröna milen genom Mårbackaskogarna. Rusade förbi Deje och direkt mot solstaden Karlstad. In på IKEA för diverse ting. 4 brödformar och 1 potatispress stod det på min inköpslista. Kom ut med: 1 paket med 4 ljus, 1 paket med 100 ljus, 1 paket med doftljus, 2 potatisSTAMPAR, 1 nackkudde, 1 ljuslyckta, 1 klädhållare och 1 stort ljus. Var säkert något mer som jag glömt men allt gick på 581 spänn + att jag köpte STAMPAR och inte press. Galet fel, shit happens!

Gled över till Bergvik där jag ser tre brudar kliva ur en bil. Sjukaste tajmingen ever. Gick och bytte mina stövlar som färgen åkt av på. Gick runt i affärer och sedan började jag dra mig tillbaka mot Deje där en viss ung man fyllde 15 år. Kalas alabama! Innan kalaset drog jag till mormor och morfar där klanen var samlad, fick mat och hjälp med bilen. Tack så mycket morfar och morbror Peter! Sedan bar det av till födelsedagsbarnet.

Mina kusiner fick en kusin i Juni i år. Hon ska heta Estelle och är hur go som helst. Bar runt på henne på kalaset och blev kallad för morsa. Nice att folk ser att jag är en gud när det kommer till att ta hand om barn, haha! Men vem kan motstå att få hålla i en 3 månaders bebis? Det är ju många i släkten som tror jag kommer vara först med att få barn. Men ska jag få säga min sak tror jag inte det. Isf går det ifrån något års förhållande till barn och jag då har blivit drabbad av något psykiskt tillstånd, haha! Nej, men jag tycker det är allvarliga saker med förhållande och barn. Man ska känna och man ska veta, den här människan är min andra hälft och den känslan samt vetskapen ska finnas där hela tiden. Det ska inte finnas någon tvekan.

Drog därifrån för att besöka pappsen. Han fixa olja, tack pappa! Sedan snacka vi lite om balkongen som han tagit bort. Där är nämligen så att det går en trapp ner till min syrras gamla rum som mamma byggde balkongen ovanför. Men nu till the nasty part: det kommer ner grodor här och det finns inte någon direkt planka som dom kan klättra upp tillbaka på. Detta "hål" som jag vill kalla det är lite över 2 meter om jag skulle stå längst ner. Så de kan inte heller försöka hoppa upp igen. Vart tar grodorna vägen? Förultnar dom? Då berättar pappa att det ligger en PADDA på trappsteget längst ner, storleken av en knytnäve. GALET! Nyfiken som jag är måste jag ju kolla och där satt den! Såg ut som den har grott in sig i trappen och typ bosatt sig med rosten. Färgen på den var gult bebisbajs som är påväg att bli fast brunt bajs. Gulbrun aktigt. USCH! Efter det gick vi in och jag payade back the moneys i borroweeeed from him for luftmadrass och ny massagebänk(som jag aldrig fick tag på). Sedan fick jag köra hem lilla syster till Karlstad.

Eftersom jag planerat in my little spank i denna dag, så tog jag med mig henne som sällskap i bilen. Det är för stora luckor mellan våra möten men ack så bra dom är när dom väl kommer till krita. Vi tölade, tölade, tölade och tölade lite till, tills klockan var för mycket. Vi började snacka om att maila till varandra för att hålla varandra uppdaterade och slippa det här med "Men har jag inte berättat det?!". HAHA! Drog till Ronjano som skulle ta följe med mig hem tillbaka till Sunne och där fick jag prova det ena och det andra bäret/bönan. Väl hemma kommer jag på mig själv: skinksnitzeln måste stekas. Jobbigt när jag bara vill lägga mig. Men den stektes, och nu ligger jag här. Redo för att få lite sömn.

Otroligt bra natt och effektiv dag, men det tar på krafterna. Så nu ska Babar få vyssa mig till sömns. Vi hörs i morgon, då ska jag upp tidigt nämligen för att göra klart min dermanord beställning. För här kommer alla sakerna på en och samma gång! Ha det bra, sov gott och dröm sött prinsar och prinsessor! Godnatt!

Harry Potter och nyvaken trollet!

Hello!

Ja, nu ligger jag är nyvaken och myspys som aldrig förr. Bestämde mig när jag gick upp och kollade runt i lägenheten: Nej, ligga kvar i sängen en stund till sen kan vi börja göra saker vi måste! Är både glad och ledsen för att jag vaknade fem i halv 10. Ledsen för att jag känner mig trött  och vill sova, glad för nu hinner jag med mer grejer, det känns lite dubbelt det där.

Har gjort en dagens-to-do-lista för idag. Bädda om i sängen, tvätta, systemet, lite disk, förbereda inför imorgon och typ göra klart saker som är halvfärdiga. Just nu ligger jag ju som sagt kvar i sängen men tror jag behöver det för att orka sen. Ligger och gäspar som aldrig förr och fäller tårar på det så vi får väl hoppas att jag bli pigg eller om jag kanske somnar.

Ska dra på Harry Potter, när jag vaknat till liv och när det inte är så kallt i lägenheten längre. HAHA! Mes-Anna fryser nämligen och hon stannar hellre kvar i sängen än att gå runt och vara zombie atm. När jag vaknat till kan vi höra av oss igen. Nu är det bara myspys-alabama! Vi hörs senare!

Harry Potter and the cleaning clothes lady!

Hello!

Ja, det blev EN Harry Potter hos Jennie förut. Blir ju så spännande att jag måste försöka fixa dessa på heltid känner jag. Jennie är ju värsta bokmalen så har ju läst böckerna och vet hur det EGENTLIGEN ligger till med all magi. Men inget slår dessa filmer atm. Jag har faktiskt 4 av 7 böcker men bara läst något kapitel ur bok ett. Har inte riktigt varit den som läser böcker om det inte är så att jag är fast besluten att verkligen läsa den. Var duktig att läsa Twilight bok 1 förra året när jag lånade Niklas lägenhet. Kunde läsa i timmar. Men det försvann med den lägenheten typ.

Kom hem och efter bara några minuter in i Harry Potter 5 så ringer den där Mary, hon har slutat jobba. Så det var ju bara att packa iordning och traska iväg till henne. Där blev det en liten planering om morgonkvällen, tacoskal med salsa och ost samt Stomp the Yard. AWESOME MOVIE! Imorn blir det Step Up 2 och jag bara LÄNGTAR SÅÅÅÅÅÅ MYCKET I CAN TELL YOU!

Efter filmen och Cake tävlingen på kanalen TLC så traskade jag hemåt. Körde i en tvätt och kollade fortsättningen på Harry Potter 5. Spänning, spänning! Imorn är det film nummer 6 som ska rullas på skärmen. Vart jag ser den och med vem vet jag inte. Det spörs imorn. Nu har filmen förövrigt precis slutat och jag ska nu ner och hänga tvätten jag väntat på.

Det blir inget mer inlägg idag utan efter jag hängt tvätten så ska jag sova och Babar ska rulla, no nightmares here! Sov gott nattugglor och dröm sött! Godnatt!

Harry potter and the green girl.

Hello!

Ja, då har vi givit lite behandling på småttingarna som går media. Hur gamla dom var vet vi inte meeeeeeen vad gör det om hundra år? Lambmeat, yummie! Har även gjort en Shrekinpackning. Det är alltså en lerinpackning med den GRÖNA leran. Ser ut som Shrek upp i dagen när man ska gå och duscha. Sitter fortfarande och suger på karamellen "Vad-ska-jag-beställa-ifrån-dermanord?". Skrivit en lista men den är inte färdig, JISSES! Dagens dilemma del 1!

Nu ska jag traska iväg till Jennie, HARRY POTTER MY LOVER HERE I COME! Ska försöka se så många som möjligt idag, mjao! Så ikväll kommer jag inte befinna mig i närheten av datorn utan jag kommer att vara hos Jennie. Nu ringde hon och ändrade planer kan ske men det märks senare isf. Vi hörs ladies and gentlemens have a nice evening!

Morgonkyla och höst!

Hello!

Ja, då har man drömt ALABAMA inatt. Först någon mardröm som gjorde att jag vaknade ca 1 timme efter jag somnat. Minns den dock inte men den var wierd iaf. Sen vaknade jag precis när alarmet på telefonen ringde, spooky! Tråkigt nog tror jag att min sömn inatt inte varit den djupaste. Är galet trött trots att jag sovit, wierd?

Sitter här men morgongrus i ögonen, mjukiskläderna på och täcket över mig. Det börjar bli riktig höst nu. Jag som alltid har fönstret öppet märker detta endast på nattetid och på morgon när jag ser på köksfönstret att det är immigt. Så fort jag fått i ordning här ska jag fram med alla ljus och ha mys varje kväll, om jag inte är helt utpumpad efter skolan vill säga. Det blir som högst 15 grader idag, men solen kommer vara framme så det blir lite värmare känsla i luften.

Ska snart packa min kasse med typ deo, trosor och shampoo. Varför? Jo, det är nämligen såhär att när vi har kroppsbehandlingar så måste vi oftast ta oss en dusch eller två och eftersom man inte känner sig så fresh när det kommer till lera och sen massageolja på det så föredrar jag en royal shower med en deo samt ett par nya trosor så man känner sig fresh efter behandlingen. För jag lovar, man kan få en klibbig känsla just pga man är återfuktad. Det blir både varmt, klibbigt och kallt på samma gång.

Vet inte om jag ska skaffa kort idag på hälsokällan eller om jag ska ta och vänta tills jag är helt frisk? Typ varannan dag denna veckan har jag haft morgonförkylning och jag vill bara att det släpper. Jag vill börja träna som aldrig förr och typ bli body builder. Okej, jag vill inte bli body builder men jag skulle mer än gärna tacka ja till ett dansliknande pass. Dancefreak here I am typ. Ska kolla över vad en BodyJam (kroppssylt enligt Ronja, hoho!) utbildning kostar. Skulle vara GRYMT om den inte kostade skjortan och att jag bara kan bygga på min gruppledarroll, woopwoop!

Nej, nu kallar plikterna. Vakna upp, packa och invänta! See you later, ciao!

Bjuder på 9 minuter och 49 sekunder med stjärnan ifrån En annan del av köping, TOBBE!
Riktigt roligt program och Hur många lingon finns det i världen? Ska nog ses snart igen!


WE are who we ARE.

Hello!

Ja, nu har jag kommit hem ifrån the wifes. Såg klart Harry nummer 2 och Harry nummer 3, imorn blir det Harry nummer 4 och förhoppningsvis Harry nummer 5. Sedan såg vi på Step Brothers, galet och sjukt bra film verkligen! Längtar redan till imorn när vi fortsätter Harry Potter Marathon. One of the wifes is going home and the wife that's left, will she see with me or should I see by myself in the end? Time will tell!

Fick veta idag att min liaplats får bli en kortare period än tänkt och den tiden jag inte är där vet jag inte riktigt vad jag ska göra? Ska snacka med min mentor på måndag och kolla läget. Hörde någonting om Examensarbete? Kan ju bli intressant och höra den idéen eftersom jag gärna har den färdig innan jul. Skulle sitta asfint det. Får se vad som händer, time will tell!

I morgon är det återigen spa. Lerinpackning och sedan ska vi öva på en klass kanske. Ska bli intressant och se hur man beter sig. Det är oftast professionellt jobb man gör när det är nya människor eller om man har "yrkesrolldräkten" på sig. Inga problem för min del. Dock vet jag inte om jag MÅSTE ha lite "finare" kläder än mjukiskläderna. Kan ju alltid gå som mig själv i mjukiskläder, borde ju inte vara något gnäll på det egentligen. We are who we are, right?

Nu ska jag drömma lite om Sinbad innan jag måste gå upp när klockan ringer. Vi hörs imorn ladies and gentlemens! Good night and sleep tight!

Ps.. We are who we are.. Don't forget! Ds.



You're my lover..

Hello!

Ja, det har väl hänt en del sen sist. Jag fixade håret efter skolan i måndags, snygging! Nästa gång ska vi göra ett häftigt experiment och jag längtar redan dit! Gjorde ju provet som inte gick all the way, fick göra lite fjäsk som alla andra vill kalla det. Men det som är så skönt med vår kostlärare är att hon är så förstående. Trots att jag är efter i uppgifter tycker hon att jag ska hålla fokus här och nu, älskar när pressen totalt bara försvinner med orden hon säger.

Jag la provet bakom mig och såg framåt istället. Dorg hem och vilade. Städade undan. Masserade. Fikade. Drog the wifes för att kunna börja Harry Potter Marathon. Hoppas det kan ses ikapp för det börjar bli segt. Jag vill ju komma till filmerna jag inte har sett. Se allt i en följd och fatta VAD HÄNDER?! Jisses, får nog bussa på dom med choklad. Så är dom nog mer medgörliga sen. Every girl likes chocolate. Eller?

Jag har förövrigt fixat praktikplats också. OTROLIGT SKÖNT! Många som har kämpat för att kunna få en plats denna gången och jag kände att jag varit för mycket på latsidan när det gäller det. Otroligt nice! Ska planera mer imorn med min handledare om hur min liaperiod kommer att se ut. Det kommer vara mycket massage och spa behandlingar, LOVE IT! Så är ni sugna på en behandling är det bara att höra av sig till mig!

Har även planer på att dra till Irland under några dagar i oktober tror jag det var, eller november? Är så taggad så jag minns inte. Det står bara IRLAND i pannan på mig mina vänner. Självklart ska jag ju dit med min vapendragare och bättre hälft, Sanna. Hoppas IDELIGT att det finns en till Gerard Butler där ute i den gröna irlandsdjungeln. It's to die for! Irland är ett ställe jag ska besöka innan jag dör, sen att det är så tidigt som i 20års åldern så känns det FREAKY AWESOME!

Imorn är det spa och på fredag är det spa. Utgång i helgen? Nobody knows. På söndag iaf så ska jag till min kusin som fyller 15 bast! Får se om jag tar svängen förbi IKEA och köper brödformar. Här ska göras bread for hte people. Rusta upp mig själv också, that we need.

Har varit sexparty ikväll. Det var trevligt. Massa sötsaker på bordet och mycket roliga saker gick förbi. Dock blev det bara ögonmask, rattmuff samt rengöring för mig. Får se om det blir en rosa eller en svart rattmuff. Pappa får helt enkelt ta smällen om den blir rosa i en beigebrungulbajsfärgad bilklädsel. Den kommer ju iaf matcha stereon eftersom den skiftar i färgerna, awesome.

Och har jag då inte världens bästa tur denna kväll? Det regnar och nu kallar sängen på mig. UNDERBART! En glad tjej kommer somna med mysfaktorn på högsta nivå och med ett leende på läpparna. Godnatt allesammans, vi hörs imorgon igen!

Ps. Ska bara bjuda på min nya crush, i'm in love people!. Ds.


Sinbad in my heart.


Så lätt var det, en timme liksom..

Hello!

JA, så lätt gav jag upp. Okej, jag gjorde mitt bästa. Fick skrivkramp i hela armen, läste, sammanfattade och skrev lappar alabama. Till morgonen blir det att lära in och ta bort ALLA lappar. Jisses, nu är det bara att kötta den sömn jag får och försöka bli utvilad. Tror jag sover dåligt eftersom jag hela tiden somnar om när jag väl vaknat. Får undersöka den saken.

Nu kallar mina drömmar, goodnight and bye!

Plugg, plugg, plugg..

Hello!

Ja, här trodde jag att det skulle bli Harry potter men icke! Plugg alabama blev det och tur var väl det egentligen. The wifes pluggade så mycket att dom blev knäppa. Not easy to study that hard i can tell you! Dom höll på att somna och gjorde sig i ordning för sängen, jag traskade hemåt och nu sitter jag här. Fullt redo för att sammanfatta morgondagens prov. En sammanfattning som jag repeterar till morgonen och sen hoppas på det bästa. Måste även kolla med praktikplatsen jag frågat. Ring, ring vid lunch imorn yes!

Annars då? Babar rullar på skärmen för att jag inte ska känna mig ensam. Plugget ska bli ultimalt. Ska rinna ur ögonen av all läsning och det ska brinna i fingrarna av all skrivning. Kanske dags att börja? Vi hörs när jag är färdig!

Frissan alabama.

Hello!

Ja, nu har hela min dag gått. Skola, frissan och affären är det ENDA som jag hunnit. Inte bra när det är prov imorn men jag får lita på kistan, det är trots allt den som avgör vart alla vitaminer, mineraler och andra nyttigheter samt onyttigheter tar vägen i kroppen. Har laddad upp som bara den, men inte för provet. Idag var prioriteringarna lite fel måste jag erkänna. Istället för att direkt åka hem efter frissan stannade jag kvar i typ 2 timmar extra för snackandets skull.

Ska plugga hela natten om jag behöver, åkte till Pekås där det ena efter det andra fick följa med hem. Men det viktigaste: X-RAY! Om jag så ska få in varenda liten bokstav i mitt huvud så ska jag vara vaken och kämpa som ett troll för det. Yayy me, yaaay! Var förövrigt inte rätt dag för mig att vara i skolan idag, ingenting kändes rätt. Jisses!

Nu ska jag packa och samla ihop mig, dra igång mitt Harry Potter Marathon at the wifes. Sen ska jag plugga spettet efter filmen. Vi hörs senare!

Tiden går för fort när man har roligt!

Hello!

Ja, vad har jag nu gjort sen sist jag skrev en liten rad här i The Life of Annapalaa bloggen? Jag har tagit hand om mina små birdies i Birdland, börjar dock bli drygt eftersom det typ måste restarta var 5:e gång jag ska spela det. Efter mitt förra inlägg gick jag till Coop och handlade lite.

Fick (som i min vanliga ordning) med mig 2 filmer hem. Denna gången var valet lite annorlunda är tidigare. Har letat efter filmer jag sett. Komedier, drama, TECKNAT, disney framförallt. Denna gången var det Sinbad och Babar som fick följa med mig hem. Har många gånger sett Babar ligga där i hyllan, tänkt många gånger att det inte är något som är värt att köpa. Men ack så fel jag hade mina vänner! Jag blev helt nostalgisk och tänkte tillbaka på när det gick på TV4 på mornarna. SÅ MYSIGT! Sinbad, my new god I CEN TELL YOU! Jag är kär i en tecknad snubbe som är tjuv alabama. Bad boys.. MJAO!

Fick inte bara med mig film. Pasta, tomater, kollegieblock, lite chips som jag inte ens har rört än, juice och lite annat. Om jag inte minns fel vill säga. Direkt hemma blev det smörgås för första gången på flera månader här hemma. På med Sinbad, förälska mig i honom, fällde en liten tår. Sen var det Babars tur. MYYYYYS! Funderar på att inskaffa alla Babar nu, men det är BARA fundering. Men ni vet ju hur jag är, har jag en ska jag ha alla! Tycker Babar är något mina framtida barn ska få uppleva, så supermysigt alltså! Sen kollade jag igenom lite papper, skrev en lista och frös lite grann.

Sen drog jag till den där Mary. Vi spelade spel, käkade mat och kollade på tv. Crazy people det finns ibland alltså i vissa program, jisses! Var där halv 6 och drog därifrån vid 22 tiden. Tiden går för fort när man har roligt mina vänner! Kunde jag så skulle jag göra så det fanns mer tid för att hinna med saker. Men det handlar ju som sagt om prioriteringar. Det börjar vi lösa med bland annat listan jag skrev förut. Halleluja moment för dig Anna, HALLELUJA!

Men nu är klockan natten så nu måste jag börja göra mig klar för nattens sömn. Imorn ska jag vara i skolan, dra till frissan och firra kråkboet på mitt huvud. Efter det ska det pluggas ALABAMA, usch. Men det måste göras! Babar ska få mig att somna inatt. Den stora trygga och mysiga elefanten. Mer Babar åt folket! Godnatt på er!

Babar
(Fick ta den engelska versionen på introt pga att den svenska var inaktiverad för inbäddning)



Bra kväll, men hemsk mardröm!

Hello!

Ja, nu har jag vaknat till liv igen. Skulle nog kunna sova någon timme till men vill inte att min dag försvinner bara för jag vill sova. Det är bara att lägga sig tidigare på kvällarna egentligen och det är ju lätt fixat, eller? För det är ju egentligen ignet problem att lägga sig tidigare, det är bara att lägga sig. Men när det kommer till viljan så är det ju en helt annan femma.

Igår fixade jag lite aerobics låtar in på ipoden och tog mig ut på en promenad. Kom till början av industriområdet vid skolan där jag hittade en glugg och började träna. Körde Pause med Pitbull och sen började jag bygga på mina block. Gjorde klart uppvärmningsblocket och är sjukt nöjd. Nu ska jag bara träna på Prequeingen, det är den jag tycker är svårast egentligen. Men jag tror nog om jag har allt intränat in i det minsta så kommer inte prequeingen inte vara något problem. Train everyday, yes!

Efter min walk ställde jag mig och tog lite disk, har lärt mig beta av de senaste 2 dagarna och det mönstret ska icke förstöras. Efter det tog jag och kollade på Ice Age, sen la jag mig för att sova. Gick upp ca 17.20 och tjugo i 6 skriver den där mary och frågar om jag är färdig. How crazy? Nyvaken och grejer liksom! Det blev duschen, lite noppning på ögonbrynen, på med smink och kläder för att dra ner till City. Där satt ett gäng brudar + lilla Nils och inväntade mig för lite pizza.

Efter pizzan drog vi hem till den där Mary och hade en asbra kväll. Spelade spel och drack lite, musikquiz, tölade som om hönsgården på landet inte räckte och hade en helt awesome night. Vissa brudar hade jag träffat sen innan men det var nice att få lära känna dom lite bättre än ett hej på fyllan. Så jag får tacka alla brudar för en rolig kväll. Den kan få upprepas när jag är helt frisk igen också. Mahaha!

Skulle lånat alla Harry Potter filmer av Mary också, men dom glömde jag ju självklart när vi skulle gå. Får ta och hämta dom sen när hon har slutat jobba. Måste ju ha något att se på under veckan. En film varje dag, det är fin planer det! Gick och la mig vid 3 - halv 4 tiden imorse, sen vaknade jag 6 imorse av en mardröm som jag inte vill uppleva igen. Var tvungen att skriva till någon för jag blev så rädd att drömmen kanske inträffar? Usch, jätte otrevligt. Vågade inte somna om men var så trött så jag somnade om igen.

Drömmen handlade om att jag körde en stor bil. Jag skulle köra gamla tanter och gubbar. Mamma, Malin, mormor och morfar var också med. Sen så tryckte mamma in gamlingar i hela bilen och jag frågade henne om det var någon bra idé? Med tanke på att jag åker på det om polisen stoppar oss. Men det var lugnt sa hon. Sen var det något fel på gasen så jag råkade trycka lite på gasen, den fastnade och vi flög i vattnet med hela bilen och började sjunka. Med tanke på vilken panik man får när man inte kan andas, så är paniken tusen gånger värre när man vet att man sitter fast och inte kommer kunna andas. Jag minns att jag tänkte att hålla mig lugn och försökte komma på en plan hur alla ska kunna ta sig ut, så jag höll fingrarna på knapparna för att fönstren skulle öppna sig. Kom samtidigt på att öppnar jag dom så går det fortare att fylla bilen med vatten och paniken blir värre. Bilen blev fylld, jag satt kvar i förarsätet med bältet på och jag ser hur Malin får panik, hennes ansiktsuttryck. Usch. Efter det typ "drunknar" jag och vaknar med stor andetag.

Det var så läskigt att jag hoppades att någon var full och kunde komma till undsättning för att jag var ensam och behövde känna mig trygg. Men som tur var somnade jag om igen och ingen behövde komma hit. Inte för att någon svarade heller, men ändå. Nästa dröm handlade om att jag, Sanna, Maritha, Tomas, Mamma och Malin var i Karlstad. Malin hade fått lägenhet. Jag, Sanna, Tomas och Maritha hade packat något flask med en massa grejer för vi skulle på semster. Helwierd dröm men den slutade med äggmackor som smakade gott. Så nu ska jag nog gå och handla lite tror jag.

Men först ska jag styra upp lite i lägenheten. Cyaa later!

Awesome day and I want to dance!

Hello!

JA, nu är man hemma igen då. Har haft en dag fullt med upptåg. Var på Selma och tittade på. Kände mig riktigt down idag. Trött som satan även om jag sovit väldigt länge. Var med på Box litegrann. Höll i mittsarna åt Ronja när hon körde. Sen vad jag med i slutet när vi körde helklass med Pause. SOOOOOOO FREAKING AWESOME! Blir att lära sig in den och köra på krogen, woopwoop!

Efter skolan vart det hem och powernappa. Lyckades vila tillräckligt och hann inte bli så trött att sömnen tog över. Blev faktiskt mycket piggare. Duschade, färgade ögonbrynen och drog i hårinpackning. I just den stunden ringde Jennie och vi skulle käka om en halvtimme. Bort med ögonbrynsfärgen och fixa inför en liten biltur till affären samt för lite gaaaas. 10 min efter samtalet från Jennie, ringer Anna och säger att vi ska ta med oss maten till Lysvik, det ena efter det andra. Stressen var upp över mina öron.

Drog och tankade, drog till pekås för lite handling, drog till Kina och käkade 4 små rätter. Mycket gott sällskap vid bordet och on the way to Lysvik I drived by myself. Vad faktiskt om att åka själv i bilen, kände jag behövde lite alonetime. Väl framme i Lysvik bjöds det på skratt, "thankgiving"-grej och marängschwiss, mömma! Därefter förflyttade vi oss alla till the blue sofa. Idol nalkades. Efter det var det endast ett evigt prat om diverse ting som hundar och andra jyckar. Från 9 till tjugo i 12, awesome talk girls!

Fick med mig en liten Elis på vägen hem vilket var mysigt, thanks for the talk girl! Släppte av henne at her place sen drog jag till den där Mary. Satt och tölade lite sen drog vi på Step Up 3. Om jag ska börja införa filmsamling med genren DANS, då kommer jag vara förstörd I CAN TELL YOU! Så sjukt laddad. När jag ser dansfilmer vill jag bara börja röra på mig. Sitter med spärrade ögon och bara leker med tanken: Det där är jag en vacker dag!

Nu kallar sängen tyvärr mina vänner! Täcket och alla kuddar just screeeaaaaams after me so I better listen. Catch you guys later. Take care and have a good night. Bye!



Are you loaded?



time for some sleep (:

Hello!

Ja, då har man varit på yoga. Kan tycka att det var sådär. Det var mycket positivt att det är billigare träning och man tar det man har. Men det som var synd var att lokalen var lyhörd och skulle behövas en renovering. Bättre utrustning och bättre lokal så hade jag nog funderat på att följa på jobbarkompisarna men icke! Hälsokällan, here I come! Sen var ju den där Mary inte den rastlösaste människan i rummet, nejnej!

Tro det eller ej, men nu är jag faktiskt redo för att gå och lägga mig. Tror jag behöver det också med tanke på att det fortfarande är kvar otyg i mig. I morgon ska vi köra Bodystep och det är ju inte riktigt min grej. Jag är dansbruden liksom. Den som har haft turen och sett mig mitt i natten runt skolan någon gång har nog sett, haha! Inte det bästa men det är svårt att dansa och gå samtidigt. Speciellt när man inte har en koreografi att gå efter utan går mer på känsla.

Men nu kallar sängen, ska sova till Hannah Montana ikväll. Good music, hell yeah! goodnight, sleep tight!



Awesome..


Sooooo dead..

Hello!

Ja, idag har jag varit med och lekt med mina klasskompisar. Känns som att jag klarade Aerobic "provet" iaf, ett godkänt. Känns helt okej eftersom jag inte varit med så mycket som jag borde. Jag skulle tagit det lugnare än vad jag gjorde också, för är det var slut på skolan för dagen så höll jag på att punktera min hjärna. Helt laddad för att sova några timmar men nu skriver jag här. Snart ringer klockan för att vakna.

Och snart ringer även den där Mary och ska dra med mig på Yoga. Kanske bra att göra det istället för håll-i-gång-pass? Det märks efteråt, jag känner mig iaf helt dead och trött. Fast kan inte somna, är för pigg i kroppen. WIERD. Nu ska jag klä på mig och göra något vettigt innan den där Mary calls me. Cyaa later!

Taggad!

Hello!

Ja, nu är jag tillbaka efter en promenad runt skolan och tillbaka. Det kändes riktigt bra faktiskt. Imorn ska jag vara med och köra lite pass med klasskompisarna. Har bestämt mig för det. Känner mig trött nu men klockan är en del trots att jag sov ett bra tag förut. Men imorn, då köööör vi!

Såg även en sak som gjorde mig OTROLIGT intresserad. Fundilerar på om man ska försöka ta vara på tillfället eller om man ska vänta tills tiden är inne? Mina planer är planer än så länge och jag vill inte göra något för hastat. Ska fortsätta fundera och prata med min rådgivare, pappa Anders. Tror jag vet svaret redan men kan ju vara värt en tankeställare iaf?

Nu kallar sängen, imorn skaffar jag kort på Hälsokällan också, mycket bra! godnatt och sov gott gullungar!

Söööööööööööööömn vare ja.. eller?

Hello!

Ja, tänk vad sängen kan vara så mycket bättre än allt annat här i världen. Helt galet alltså. Men nu är jag igång iaf. Läste igenom bloggar förut och lyssna på musik i 2 timmar, sen la jag mig för att sova igen. Detta ska inte upprepas igen om ingen gör så jag upprepar det vill säga. Nu ska jag klä mig och packa, sen bär det av. Vi hörs senare!

In the dark of the night.

Hello!

Ja, det är ju inte första gången jag vaknar mitt i natten utan någon som helst anledning. Denna gången kan det vara stress i bilden, toalett besök, kanske för mycket sömn? Jag vet nästan vad det är jag ska göra. En sak som är lite wierd bara är att vid vissa filmval som jag ska somna till så vaknar jag ALLTID mitt i natten av dom. Ta Lejonkungen 3 som exempel, den vaknar jag ALLTID utav när man är tillbaka i menyn, TROTS att jag inte har hög volym. Sen kan jag ha satt på Vägen till Eldorado och sovit som ett barn i vaggan. Finns det vissa stresstriggar i vissa filmer eller kan det vara så att det spökar i mig?

Lite drygt är det men vad ska man göra? Jag kör ju min rutin när detta väl händer. Toabesök om det behövs, tar fetaste glaset med vatten, dricker det och återvänder till sängläge. Sätter på filmen på nytt och somnar om. Ibland går det fortare än fortast och ibland kan det ta ett tag innan ögonlocken faller. Hoppas mitt examensarbete går igenom. Då ska detta inte finnas längre. Om inte, så får det vänta tills tiden finns.

Måste förövrigt börja lära mig sova utan tvn. Vet att jag är 20 år och fortfarande kan bli rädd för vissa filmer. Mesigt? Nja, önskade att mitt äckliga bra minne skulle kunna glömma de så jag slapp tänka på det när jag ska sova. Sover jag med någon i rummet så är det lugnt, men själv så kan det mesta cirkulera innan jag faller i sömn. Usch. Men som sagt, ska försöka avvänja mig och börja som vanligt. Någon dag.

Nu ska jag lyssna på lite musik och hoppas att jag blir trött. Vi hörs när klockalarmet på mobilen har ringt. See you later alligator!











Batterierna är laddade... eller?

Hello!

Ja, nu har jag tvättat klart, gjort mat för en vecka framöver, kollat över lite papper och bara vääääääntar ideligt på CSN. Tänk om dom kunde komma fortare? Ska väl inte klaga utan vara glad att jag får något av dom överhuvudtaget. Vill ju egentligen bara pussla ihop min lilla levnadsplan nu så jag slipper sitta och tänka på pengar heeeeela tiden. Frågan är ju varför jag fängslar mig så hårt bara för att jag inte har pengar till VISSA grejer? Hallå Anna Molander, du har ju tusen andra möjligheter! Gör vad du vill liksom!

Helt crazy att man kommer på sånt här efterhand egentligen. Det gör mig nästan förbannad på mig själv. Varför gör jag såhär mot mig själv liksom? Jisses, time for some changes!!!! Nu ska sommar-fislisa bort och fram med effektiva-mörtmarie. Jag har saknat henne otroligt mycket. Kanske behövde lite sjukdom på hemmaplan för att kunna ge all in på borta match? You tell me, men jag har fått saker klart för mig. WAY TO GO ANNA!

För att bli lite djup även i detta inlägg också, så pratade jag med en polare förut som jag inte haft kontakt med på säkert mer än 1 år? Otroligt skönt att kunna snacka igen, tills jag sa något som kanske inte passade? Sa ju inget mer än sanningen egentligen och det kanske gjorde ont? Eller så är det kanske jag själv som överreagerar och tar det plötsliga tystnaden som något negativt? Jag är iaf ett frågetecken at the moment. Men det släpper nog snart, tills nästa gång vi snackar. Nice to have a talk with you btw. Long time, no see!

Imorn är det Fys i skolan. Längtar som fan även om jag bara kommer sitta som bänkvärmare. Ska ha med mig block, penna och några böcker så jag får någonting gjort någongång. Jag måste skärpa mig om jag ska klara detta. Måste även kolla upp praktikplatser. Känns som att det börjar knipa ALABAMA på den fronten. Men jag ska kolla upp de saker jag fått nys om. Nu kallar sängen, godnatt allesammans!

movie, food and some rain.

Hello!

Ja, idag tog jag en dag hemma igen och tur var väl de. Nu är jag bara snorig, hostan har nästintill försvunnit och jag känner mig bara trött. Behöver ju aktivera mig själv för att bli pigg men vill inte rusa upp några dumma baciller igen. Det skulle vara otroligt onödigt. Har jag tur är jag frisk imorn eller någon av dagarna med Andreas, måste ju få visa vad jag kan också och inte vara bänkvärmare!

Har sett på film. Förstår inte att jag inte tröttnar. Även om jag sett filmerna tusen gånger om och näst intill kan alla scener utantill så sitter jag bara och tittar. Försöker kombinera lite läsning med film eftersom jag sett filmen plus att jag kan få in fokus då, men icke! Filmen är plötsligt mycket mer intressantare. Detta är något jag måste jobba med, sitta ner och göra det jag ska. Hitta ett sätt som får mig intresserad.

För att försöka göra något vettigt så gör jag matlådor av mat som snart har sitt bäst före datum. Okej, så illa är inte matvarorna i min kyl. Men kände att det var dags att göra storkok så jag slipper laga mat på flera år. Kan ni gissa vad det blir för mat? Något jag älskar och gör för ofta för att det ska kunna älskas av andra? Jojomen, det är vad ni tror det är.. KÅLPUDDING. Can I hear a HALLELUJA?!

Ser på Marley & Me under tiden också. Önskar att mitt liv kommer likna deras. Fast med annorlunda miljö, andra jobb, men ändå samma familjekänsla. Samma kärlek. Det är så faschinerande att två människor kan älska varadra så länge. Börja dejta, blir tillsammans, gifter sig, skaffar hus, skaffar hund, skaffar barn, skaffar ett nytt hus, skaffar ett nytt barn, gemensamt beslut att kvinnan blir hemmafru, skaffar ett till barn, fyller 40, flyttar till ett nytt hus.. har ett familjeliv tillsammans. Att känna känslan "Bara vi är tillsammans, klarar vi allt!". Galet faschinerande. Den dagen Mr Right kommer så fäller jag, som jag alltid säger, en tår av lycka.

Nu ska jag försöka komma in i ett awesome fokus, fixa saker och ting. Sen ska jag lyssna på regnet samtidigt. Underbara regnskurar, jag är kääääär i regn! Woop, Woop! Vi hörs senare!

Sjukflicka needs her doctor!

Hello!

Ja, imorse var det lite av en mardröm. Brukar inte bli sjuk och jag har svårt att avgöra när jag väl är sjuk om jag är så sjuk att jag ska vara hemma, eller om jag faktiskt kan vara i skolan. Vart går gränsen för att vara "måste-stanna-hemma-sjuk"? Idag har jag snorat, hostat och näst intill BARA varit trött. Är det lite feber i detta drama också? Svettats som f-a-n men varit kall. Hmm.. where's my doctor handsome?

Matlåda har jag orkat skrapa ihop, tvätt har jag fixat lite grann och nu ligger jag i min säng och lyssnar på regnet utanför. Även om jag varit sjuk idag så tror jag att jag inte ha haft en så här bra dag på hur länge sen helst. Sängläge, Scooby Doo och REGN! Bättre än såhär kan det ju inte bli. Äntligen har jag fått njuta av regnet under en dag när det egetligen har varit en dag för att sitta i skolbänken och längta till sängen. LOVELY!

Nu ska jag hänga tvätten, sen ska jag pussla ihop saker och ting. Cyaa later!

sjukare...

Hello!

Ja, jag började inte grina av Dear John. Däremot blev jag sjukare under natten. Dricker citronvatten med honung, får se om de släpper litegrann. Släpper det inte ens lite så funderar jag starkt på att stanna hemma. Eller åka till skolan och sen hem igen. Ska ju pratas om examensarbete så det är viktigt att kolla upp. Har ju en plan på examensarbete redan men vet inte om det får genomföras skolmässigt?

Nu ska jag klä på mig, packa min lilla kasse till skolväska och sen bär det av mot skolan. Hoppas verkligen att sjukdomen lägger sig! To much snor och to much slem! Vi hörs senare, ha en bra dag!

Sjuk och filmkap, halleluja!

Hello!

Ja, nu är denna helg över och jag har åkt på sjukdom. Hosta och snor i näsan, jo jag tackar! Är det menat att jag inte ska vara med på fysen ons-tors-fre? Jag bara undrar eftersom jag blev sjuk sist vi hade det. Känns otroligt typiskt eftersom vi snart är nära provet för gruppinstuktör. Usch!

Jag har fixat in några nya kap i min film hylla. The last song, Dear John, The ugly truth, Scooby Doo första säsongen och bland annat Svanprinsessan 2. Kvällen jag såg the last song, grinade jag så att jag visste inte vad jag skulle göra. Den natten började jag känna att det är sjukdom på gång. The ugly truth har bara fått mig mer och mer för irländska män. I självaverket är det bara en man som är kopia av Gerard Butler jag vill ha men iaf. Scooby Doo blir helgsmys, något avsnitt har man sett. Tittar just nu på Dear John, småsneglar mest för jag vill inte börja grina och jag vill kunna somna utan tät näsa.

Hostan börjar riva nu, no good I can tell you. Men det är bara att kurera sig. Nu kallar sängen, sömn är viktig när sjukdom rusar runt i kroppen. Sov gott och dröm sött raringar, en ny dag imorn!

Nollning!

Hello!

Ja, nollningen var ju askul igår. Önska att jag kunde nollas om och ja, kanske en vacker dag blir jag det igen? Who knows? Vi hade iallafall skit kul, allihopa! Ettorna verkade skit nöjda och alla skrattade. En awesome kväll kan jag säga.

Nu ska jag bara springa till Coop och köpa Dear John, tydligen lite The Notebook stuk på den filmen. AWESOME! Böling tonight? Oohyes! Hear you later, alligator!

When will this day be over?

Hello!

Ja, nu är jag vaken och utvilad, SKÖNT ALABAMA! Denna natten var det första gången på veckor som jag stängde av tvn vid läggdags. Om jag inte haft någon hos mig eller varit hos någon så har tvn fått vara min sövande vän. Skönt att jag börjar bli "icke-mesen" igen. Tjejen som är vuxen och ständigt ska klara sig själv. Fast ibland är det ju faktiskt så att det är helt okej att vara rädd när man är ensam.

Hoppas dagen går fort för jag vill redan hem fast jag inte ens hunnit utanför dörrarna än. Känns som att detta kommer bli en dryg dag och varför jag känner så vet jag inte. Ensamvarg idag kanske? Det var jag igår iaf. Bestämde att jag skulle över till the wifes efter en powernap men jag stannade hemma hela dagen lång. Behövde nog det tror jag.

Men nu ska jag göra mgi iordning och dra till skolan, vi hörs senare!

En dag på spa och en natts sömn!

Hello!

Ja, nu kallar sängen för mig. Ska bli skönt att somna tidigt. Imorn är en ny dag och det ska tas hand om 11:orna. Hoppas det blir lika skoj som vi hade? Full blev jag iaf. Det är ju rätt awesome ändå. Ska försöka pussla ihop min eftermiddag imorn, den lilla jag får. Nollning alabama är ju imorn, jisses!

Tänker bjuda på ett litet klipp ifrån ett spa någonstans i Sverige. How to look good before you party! Rätt rolig, rätt nice och det känns ju som ett jobb jag kommer jobba med, vilket är ääääännnu mer awesome än innan! Snart kan jag erbjuda spabehandlingar, saknas bara produkter, YUMMMIIIIE! Sugen någon?

En dag på spa..



Nu kallar sängen, vi hörs imorn lovely ones!

What ej dej!

Hello!

Ja, idag har det varit en upp och ner dag minsann. Varit otroligt slapp samtidigt som jag har gjort en hel del good stuff här i lägenheten. Sanerat toaletten och ska försöka hålla ordning där inne framöver. Tvättat. Fixat in en av mina nya fynd i naveln. Fixat fötterna och på köpet gjort lite hål i tån. Har hunnit se New Moon, Eclipse, Bernard & Bianca och nu rullar How I met your mother. How nice has my day been?

Ville inte upp imorse men damn, jag var tvungen! Väl i skolan var det byte av klassrum, awesome. Kom in i det "nya tillfälliga klassrummet" och fick då veta att vår lärare var sjuk. Awesome. Det var den sovmorgonen alltså! Cyklade hem i regnet, tog mig en dusch, körde in en fiskgratäng i ugnen och la mig i sängen för film. Sedan har jag gjort det som står ovanstående.

Nu ska jag fortsätta att se på How I Met your Mother tills jag ska sova, vi hörs säkert senare!

Whole again?

Hello!

Ja, nu är det såhär. Jag drog till jobbet och var där en halvtimme försent, som alltid när det är för tidigt för en tjej som mig. Väl där så kände jag att inventera skulle jag kunna göra hela mitt liv. Fan vad kul det var, det som suger balle annars? Kanske beror på att jag tjänar pengarna till mig själv och inte till min klubb, som det var på den tiden! Sen blev jag tillfrågad mer jobb och WHYN NOT?! Jag gillert! Var hemma ca 21.35, möömma.

Har haft pirr enda sen jag kom hem. HELT GALET! Jag känner mig som en femton årig tjej som fått sitt första gulligull sms. Kan inte sluta tänka på det vilket jag borde göra, eller ja.. lugna ner mina tankar och inte storma som jag gör nu. Om det känns så här när man är kär så skulle jag vilja vara det jämt! Bara en massa positiv energi och jisses, jisses, jisses säger jag bara! Pirrirrirrirrirrr! Såhär har jag inte känt i kroppen på flera år och jag fattar inte varför det kommer nu? HELT GALET! Känslan är NOSTALGI ALABAMA! Jag ska behålla den här känslan, minnas den så nästa gång det är downtown ska jag tänka tillbaka. Mjao!

Kom att tänka på en youtubefilm som jag TOTALT spelat sönder nyss och jag ska fortsätta spela sönder den. Ska se den filmen när tillfälle finns alltså. Raise your voice, minns ni den? Terri och Jay, what a kåppel! Detta klippet satt jag iaf och försökte förbättra på min underbara stämma till fågelsång. Herregud, bortsett ifrån att jag börjar komma in i dvala nu men jag vill sjunga för glatta livet. Kanske ska sjunga mer? Är det kanske därför jag är pigg som en mört i kroppen? Jag vet inte.

Jag vet att nu ska jag sova och imorn är det en ny dag. Ha en underbar natt, det ska jag. Hoppas på drömmar godingar, jag vill ha dom awesome dreamsen. Godnatt!




Awesome weekend!

Hello!

Ja, nu blir det inte mycket bloggande när mitt liv bara rusar förbi på andra sidan av skärmen. Hela helgen har gått åt till kalas i många olika former. Den har varit hur toppen som helst och jag kommer läääänge, lääänge leva på. Kommer sitta i min ensamhet, minnas, fnissa och bara le för en underbar helg. Trots att den började väldigt stressande.

I morgon är det upp med tuppen för då nalkas jobb. Eftersom jag rings in när det behövs, vilket är sällan eftersom det finns många extra, så får jag hoppa in på de tillfällen som många inte vill vara med på.. INVENTERING! Sing halleluja! Det var några år sen och att få cashen till sin egen ficka istället för att bringa det till någon awesome klubb som HKB, så känns det helt okej nice!

Nu kallar sängen mina vänner, godnatt på er!

tired but here's my day!

Hello!

Ja, nu sitter jag i Karlstad. Är alldeles strax på väg mot sängen där sömn ska nalkas ALABAMA. Eftersom jag gick upp föra klockan ringde idag så kan jag säga att jag är lite trött faktiskt. Inte van vid att gå upp tidigt när det är ledig dag. Mina lediga dagar går åt till sovmorgon men det verkar som att jag ska vända på steken för att få mer ut av mina dagar och mitt liv, hell yeah!

Idag har jag, diskat, packat, duschat, kört bil till Karlstad, fixat bil (okej, pappsen fixar allt!), hämtat lilla syster vi skolan, dragit till take away och köpt kina mat, hämtat mor, varit i Deje och sagt GRATTIS LOTTA PÅ DIN 40 ÅRSDAG!, drog till pappsen, drog till Karlstad, checkade in på systemet, körde iväg mammas vindruva till hennes jobbarkompis, hälsade på hennes hund med två olika ögon, körde hem mor och syster, drog till farmor, såg på doobbbiiidoooo, hälsade på Linus, parkerade en bit ifrån lägenheten och nu sitter jag här. Det var min dag i korthet!

Jag har betalat mina böcker som jag väntat på, möms! Nu ska det lusläsas, malätas ska böckerna, möms! Dyrt men värt mina vänner! Imorn nalkas det oxhälja och det ska handlas, även en enkel drink ska intas men det spörs hur mycket det blir i slutändan. Ska bli skönt att få denna helgen undan och sen fokus på mig själv. Jisses, fram med egot Anna Molander! Ska bli kul att träffa grabbarna iaf, länge sedan det var någon bio. Time to change?

Nu ska jag sova, trött som bara den. Vi hörs imorn innan jag påbörjar mina ärenden!

Pigg, på väg att bli trött, pigg?

Hello!

Ja, nu har jag varit uppe med duschen. Hunnit med disken, ska börja plocka litegrann och sen blir det en dusch. Pcka ska jag göra också, när jag bestämt mig för vad jag ska ha på mig för kläder. Men det löser sig, jag är ju inte så kräsen när det kommer till utgångskläder om det inte är en riktigt dålig dag. Det gäller ju att bara bestämma sig. Det ska vara klart innan det blir avfärd neröver.

Nej, om man kanske ska fortsätta så man är färdig och bara kan slappa tills klockan är slagen? Sounds like a very nice plan, cyaa later homies!

Aromamassage!

Hello!

Ja, sista dagen innan helg känns ju som alltid otroligt underbar. Avrundar skolveckan med aromamassage och nog var det skönt alltid. Fick diverse ryckningar i kroppen och stel nacke fick jag. Drömde inatt att jag födde barn som i sin tur födde ett barn och överlevde, kanske var det de som spökade i min dvala under behandlingen?

Nu ska jag ge igen en behandling to one of the Wifes. Vi hörs senare!