Goodnight!

Hello!

Ja, nu är det dags att gå till sängen igen. Fixade mina ögon bryn för inte så länge sen och efter de ställde jag mig i duschen. Känns fresht att piffa till sig lite, även om man bara ska sova. Gjorde asnice mat förut, kotletter med brysselkål och lime aioli. Möms för lökarna! Druckit vatten som bara den också. Löste lite i ett korsord och suttit här och fixar lite med när det gäller mat. Börjar bestämma mig för hur jag vill leva, äta, skita samt sova. Ingen ska sitta och påpeka min mat i skolan, ingen ska säga vad jag ska göra och ingen ska berätta när, var, hur jag ska bajsa!

Är inte så sugen på skolan imorgon heller egentligen men måste, måste! Lite illa att vissa saker ska vara så dryga i skolan. Jag menar, när vi tillexempel sitter bara och diskuterar hela dagen ut och gör det tills klockan slår pricken 15.20. Eller när vi sitter i tystnad bara för att vänta ut? Eller när vi har något otroligt onödigt som vi kan få info om på annat håll (sms,mail) så måste vi sitta i skolbänken och bara vänta ut tiden. Jag trodde man skulle ta vara på tiden för livet är för kort för att väntas på?

Ja, den kan man få suga lite på så får vi se om man kommer till någon logisk förklaring till det. Nu ska jag låsa, börja stänga ner och sova. Behöver min sömn om jag ska orka med lektionen vi har imorn. Ork! Men ni får sova så gott och drömma så sött! Godnatt!



Jag för något år sen, fin hy tycker jag. Bebisstjärt len liksom!


Time to change.

Hello!

Ja, nu tog man sig en dag hemma. Behövdes kände jag efter helgen som var. Det var ingen direkt party helg för min del utan jag stod väl mest för sällskapet bara. Jag trotsade min kropp som kände sig lite krasslig och energin som var kvar gick på reserv, när jag följde med ut för ett födelsedagsfirande! Dock fick jag äta upp det igår och idag, så till nästa gång så blir det att försöka samla energi så det räcker åt till alla saker jag vill göra.

På fredagen var det Petter med klassen och man träffade den ena nissen efter den andre som man inte sett på år och dagar känns det som! Gick runt och pratade, dansade och hade så himla trevligt. Det var skönt att ses igen min vän, sen att en av mina bästa vänner tycker du är snygg så är ju det ett plus om vi gifter oss när vi blir gamla också! Haha! Du fick mig iallafall att må bra, jag mådde bra i ditt sällskap. Du tar mig för den jag är även om du inte gillar bajs och jag kan vara hur störd som helst utan att du säger upp kontakten för det. Det gillar jag, hoppas vi ses snart igen!

Att få bekräftat att man är attraktiv av någon man själv tycker är så attraktiv att man tror att man aldrig ska få vidröra den skönheten är en väldigt stor grej, speciellt när man aldrig får höra det från någon hur man ser ut eller vad som är fint. Det är när jag får höra det, som det blir som en stor guldklimp i mig och den värmer! Det är många gånger jag funderar på vad andra tycker om mig, man ska ju inte lyssna på vad andra tycker eftersom allt handlar om vad du egentligen vill med ditt liv. Men när man som mig, inte får höra något, så blir amn fundersam på vad folk tycker. Är jag fin? Attraktiv? Umgås du med mig för att jag kommer med bra råd? Tycker du jag är störd fast in a good way? Ja, jag tror ni fattar grejen. Varje gång jag får en komplimang så går den rakt in i hjärtat på mig och jag lyfter upp dom sakerna när jag känner mig nere.

Lördagen bestod av massage, luncha på Sjökvistens med Sanna, Rusta, IKEA och senare efter det, födelsedagsfirande. Eftersom min nattsömn från fredag till lördag bestod av 5,5 timmar så var jag helt mör efter arbetande av armar samt händer och traskade på stan. Hade ju även värk i benen efter Petter så det var ju inte mycket att hänga i julgranen. Det blev kalasfirande, det kom folk, vi hade trevligt, det blev Glada Ankan, vi gick till BK, tog oss en tur ut i tätorterna, vi skrattade, diskuterade, åkte bil, vissa sov, sen var det hem i sängen. Späckad, späckad, späckad! En utpumpad Anna somnade på en gång 04.11 på söndagsmorgon.

Söndagen bestod mestadels av slapp, god mat och trevligt sällskap. Efter att ha fått matkoma at Hensta med diverse djur på tallriken så satt vi på parkeringen och diskuterade. Det är ju de vi är bra på tillsammans, DISKUTERA! Lånade toaletten sen åkte jag hem till mamsen och packade ihop mina saker, lämnade körkort hos farmor, åkte tillbaka till mamma pga glömde hemnycklar (Hade ju sjungit halleluja om dom var i Karlstad när jag kommit hem, NOT.), sen bar det av mot Sunneland. Hämta Jennies grejer och lämnade dom där, hängde lite, sen drog jag hem med huvudvärk i bagaget.

Idag sov jag fram till halv 12, åt lite mat. Läste bloggar och sen in på banken för en bankdosa. Dock ville inte Swedbank Stockholm svara så jag fick traska hem och komma tillbaka senare. Om de har fel på linjen så tänkte jag att jag kan komma en annan dag istället. Om linjen hade funkat igen så hade man ju bara haft turen på sin sida och den turen finns inte ofta när det kommer till telefonlinjer, så den funkar nog inte fram till 15.00 och dom stänger samma tid, wöw!

Har fått en tanke som rullar i huvudet HELA dagen. Den tanken handlar om jag ska ta och skaffa ett virus program, ha denna datorn tills den krashar och sen köpa en ny, eller om jag ska försöka pensionera denna, sälja den och köpa en ny? Skaffa en som har cam i sig redan eftersom vår bärbara börjar kasta in handduken, fler uppdateringar, fårn gammalt till nytt, större minne osv. Ja, ni vet? Vad ska jag göra? Ska jag skaffa en helt ny dator eller ska jag kosta på mig ett virusprogram och behålla nuvarandra dumburk? Please help me?!

Nu ska jag städa, duscha, laga lite matlåda av det jag har, göra en fetinglista över hur jag vill ha mitt liv, kanske spela tvspel, handlar gör jag kanske imorn, ja det märks väl vad som händer antar jag. Vi hörs iaf senare för jag vill få saker gjorda. Nås på mobben!



Everything gotta change and it starts with me!



Fuktinpackning!

Hello!

ja, nu börjar man bli lite mätt på scrub och inpackningar tycker jag. Kan bero på att vi hade det hela dagen med choklad så man doftar ju en aning gott nu. Grädden på moset skulle vara att man fick äta choklad samtidigt men då hade jag nog inte vilja se choklad på några veckor. Räckte med doften så kände man sig mätt på det!

Idag tryckte jag upp mig ur sängen eftersom jag hellre oftast stannar kvar i sängen. Sov en halvtimme extra bara, sen gick jag upp. Det är bra gjort av mig. För nu ska jag fixa det ena efter det andra, sen ska jag klä på mig och gå till skolan där jag ska skriva dokumentationer och göra mig klar för denna dag. Idag är det fuktinpackning och det behövs väl så väl idag. Det är bara tre minusgrader ute också så detta blir bra!

Efter skolan så följer Mikaela och Jennie med hem hit för att göra sig i ordning inför klassfest och Petter som är senare ikväll, underbart! Så nu ska jag vara lite osocial och dra mig ifrån datorn för jag måste packa och dola. Vet inte om vi hörs förens i morgon men det spörs väl, ni får hålla utkik efter mig helt enkelt! Ha en otroligt bra dag! Det ska jag se till att ha!

Ladda, ladda, ladda batterierna!

Hello!

Ja, nu börjar jag bli trött. Har sanerat duschen samt resten av badrummet. Har även gjort en omgång i köket med rensning i kökskåpen samt disken is gone and the spis is clean. I'm nöjd. Jag har gjort kvällsmat, matlåda och mat som jag har när jag kommer hem imorn. Länge leve Pesto, wokgrönsaker och pasta!

Pappa var här tidigare idag och fixade lite med bilen. Han lärde mig även hur man pumpar däck, tack pappsen! Tack vare pappsen så tror jag att jag fick mig en liten kick i rumpan när det gäller städningen. Det blir feting nice i badrummet, köket ser ut som en dröm bortsett ifrån bordet som är full i både ren disk och tidningar. Anna älskar att rensa!

Imorn är det en massage, en chokladscrub och en chokladinpackning som gäller. Nu är det Killshot, en film som går på 6an. Efter den, om inte tidigare, blir det sängen! Men innan jag avslutar min dag framför datorn vill jag bjuda på lite bilder ifrån dagen!

Spabadet imorse! :)

 




Kvällsmat, lunchlåda och mat tills jag kommer hem imorn, snacka om framförhållning!


Håller ut!

Hello!

Ja, nu har vi snackat lite om vatten här i klassrummet. Vatten är ändå rätt häftiga grejer om ni frågar mig. Det är så faschinerande att sitta och titta på hur vatten rinner, se hur genomskinligt det är och vad friskt det känns när man dricker det eller får det på huden. MUMS FÖR VATTEN!

Dock är det drygt med skolan men det löser sig. Vi slutar om cirkus en timme och då är det hem och göra det jag alltid gör när jag kommer hem. Styr upp mitt liv, städar, diskar, tvättar, ni vet vad jag brukar göra. Typ ingenting men ändå allt? Jag kämpar och håller ut!

Vi hörs när jag kommit hem!

JAG ÄLSKAR VATTEN!




Mål & bad!

Hello!

Ja, lite skönt med sov morgon även om det handlar om en halvtimme. Det gör så mycket! Känner mig lite piggare än vad jag har gjort de senaste dagarna. Ska nog köra på att lägga mig tidigt. Time to get old maybe? Barnasinnet försvinner dock inte, sorry friends!

Nu ska jag snart börja klä mig. Anette hämtar upp mig tjugo i så vore bra att vara klar då. Sen är det till skolan för en uppgift, hoppas fortfarande att vi kan sluta tidigare. Det gör så mycket även om jag bara bor 20 minuter gångväg till skolan. Känns som hela dagen försvunnit när man är hemma runt 4. Då är det redan mörk här inne och det finns inte direkt så mycket att göra. Omotiverad när solen inte syns, inte okej.

Ska försöka styra upp dagens mål innan jag går, lyckades med måndagens mål utan att jag tänkte på det. Kom på det när jag satte mig i soffan, omotiverad och otroligt lat, att jag hade gjort matlåda och diskat. Precis de målen jag hade i min kalender, hur nice?! Nu väntar kläder, Selma Spa, badkar, uppgift och myspys när jag är tillbaka hemma igen. Vi hörs senare!


Saknar vårt bubbelbadkar som vi har i vårt gamla hus! Mysigt värre!


Spabad, mums!

Hello!

Ja, jag tog mig till skolan och jag klarade av de trots huvudvärken som kom smygande. Började med målkartan och den är riktigt klurig. Man vet ju inte vad man prioriterar just detta året och det ska bli intressant vad jag kommer fram med. Jag vet inte vad som ska hända och saker jag vill ska hända kanske inte händer, vad gör man då? Är van vid att bli besviken men frågan är hur stora förhoppningar jag får.

Ronja joinade mig hem, vi gick till Lindex och bara dreglade på alla grejer vi(jag) ville ha. Ronja köpte även hårfärg så när vi kom hem hit blev de lite snack, lite hårfärg och lite ögonbryn. Kollade diverse ting på datorn, spelade musik och snackade lite mer. Jätte mysigt, fler gånger my friend! (Helst tills vi har alla färger i håret!)

Har sett på mina kära pojkar Erik och Mackan ikväll. Underbara pojkar! 99 saker man måste göra innan man dör är programmet som hade seriepremiär kl 21 ikväll. Otroligt vad härliga dom där killarna är alltså! Vart är alla killar i Värmland som är i samma humorsväng som dom? Snälla kom fram och hälsa! Ni är pojkarna som äger mitt hjärta! (Erik&Mackan alltså!). Även Stockholmsnatt har premiär ikväll och jag kollar på det just nu. Lite intressant men ändå lite hemskt vissa saker. Aja. Får se om man fortsätter följa det. Erik & Mackan sviker jag dock inte!

Imorn ska jag iväg på ett spabad på Selma. Det igår i Spakursen vi har just nu. Ska blir mysigt! Dock får man inte ligga i badet länge men skönt om man kan styra ett sånt bad i framtiden. Efter det ska jag till skolan och göra en uppgift. Sedan får vi se vad som händer.

Tänk om man hade en sån här dusch hemma? PLEASE GIVE ME!



Nu drar jag mig mot sängen, den skriker efter mig! Godnatt alla underbara!


Give me some motivation!

Hello!

Ja, nu har jag "försovit" mig. Kan ärligt säga att jag medvetet tagit den efter den huvudetvärken jag hade igår. Kändes som något borrade ordentligt och då ska ni veta att jag la mig kl 10 igår kväll. Känner att det är mycket i skolan och den ska ju inte bli drabbad eftersom att det blir vad jag gör det till, men inte lätt att ha framförhållning när man inte har i ryggmärgen sen tidigare. Hoppas det kommer till mig snart. Sen får vi ju saker att göra varje vecka känns det som. Hinner inte göra klart något förens det kommer något nytt!

Känner mig rätt omotiverad att ta mitt arsle mot skolan. Tänk om man skulle stanna hemma och göra något annat? Jag vet vad "något annat" är och det är inte något som har med skola att göra. Det har mest att göra för min egen skull. T ex lata i soffan, tvätta, små plocka (inte städning). Men det är ju något som behövs ibland, en dag för sig själv.

Nu började Jims Värld också. Det måste jag se innan jag far någonstans. Sara ska ju till Göteborg idag också! Intervju nästa people! Hoppas hon kommer in, då blir det gbg för hela slanten minsann! Men nu ska jag klippa till en kartongbit. Vi ska göra en målbild karta nämligen om det närmaste året och det ska Anna göra så fint så fint!



Systeryster och vincent i somras, vore nice om våren kom nu..


HARDCORE SUPERSTAR!

Hello!

Ja, nu är jag hemma och kör hardcore superstar spettet. Hela gänget är här och hjälper mig med allt som ska göras! Okej, det är inte Hardcore Superstar, bandet, utan jag har hardcore i kroppen så nu ska jag köra innan jag går på förlust och hamnar i soffan. Vi hörs när jag är klar!

KALLT!

Hello!

Ja, det var som jag trodde alltså. Kämpigt värre att ta sig upp. Kan det bero på att det är 20 minusgrader ute och man kan känna av det i den här lägenheten? Skulle fasen tro det. Dock är jag ju lite tjockhudad och van vid denna "kalla" temperatur medans andra fryser, stackarna!

Nu sitter jag och fryser här. Det är som värst på morgonen. Ska fixa kassen, ta på mig termobrallor och dra mot skolan. Vi har yoga idag, ska bli intressant att se en av sina lärare vara på vigstigen. Vet ju vad stel man själv är. Men nu ska man inte vara fördomsfull. Vissa har ju yoga hela tiden och andra har det kanske bara en gång under hela sin livstid. Det är ju olika från människa till människa!

Idag kommer min pappa och fixar min förbannade bil. Det har ju blivit mer och mer punka under helgens gång nu, med start från fredag eftermiddag till kväll, då jag såg lite luft i däcket. Ja, nu är det mer eller mindre okörbart, det högra framdäcket. Samma som sist, bara då körde jag sönder det däcket eftersom inget syntes förens jag kom till bron när jag skulle åka till skolan. Då blev bilen konstig och när jag kommit halvvägs till skolan går jag ut och ser att halva gummit sitter utanför däcket. Jisses, snart är det byebye med Rycen. Orkar inte ha mer problem med dem. Speciellt inte när man har saker planerade!

Nu blir det kläder, kläder, kläder, packa väskan och sen gå mot skolan. Vi hörs senare!



Det kan faktiskt få bli vår nu, vill inte ha mer snö och kyla!


Hold my hand.

Hello!

Ja, nu är helgen över om bara någon timme början en ny vecka. Tiden går äckligt fort nu för tiden. Men jag känner mig pigg igen, vilket hur nice som helst! Behövde en lugn helg med lite mysigt sällskap av diverse kvinnor och bebisar. Det har gjort susen för att jag ska vara back on track! Får se om jag orkar mig upp imorn bara.

Nu i veckan är det stressfysiologi sen är det spa om inte mitt minne misstar mig. Det är nice! Avslutar skolveckan med en klassfest i Karlstad då vi intar Tempel med stora steg för att få se Petter. Dagen efter blir det massage sen på kvällen hoppas man på mys, skulle vara nice just nu faktiskt. Söndagen består troligtvis av massage det med, men det märks.

Nu ska jag göra en matlåda så jag har imorn, käka lite mat, packa väskan, styra kläder för minusgrader och sen blir det nog sängen. Beautysleep är viktigt har jag hört! Tror vi klämmer in en härlig dusch på detta också. Godnatt people, vi hörs imorn!

Everything is not what it seems.

Hello!

Ja, hur var denna natten då? Den var inte den bästa kanske. Vaknade tio över 5 och kunde inte somna om. Efter att ha varit vaken i cirka en halv timme gick jag upp och tog mig ett glas med c-vitamin brus och la mig sen igen, ingen sömn. Var säkert vaken till halv 7 innan mina ögon gick igen och somnade om igen. Det var något som bara slog till mig i magen och jag kände mig så ledsen, ensam och övergiven. Tänkte på allt som händer och det som hände i veckan. Det är ju så overkligt att personer som har varit "dem" inte längre är "dem". Dom har lämnat ett tomrum liksom.

Sen låg jag ju smsade iofs. Tror det var det som startade igång karusellen för mig alltså. Tänkte på det jag snackade med Jennie om igår att det gjorde inte ont så tårarna skulle komma men det var så sårade, precis som att jag hade inget värde. Tänkte på dom vänner jag har som förlorat sina kompisar nu i veckan. Tänkte på vad jag önska att någon låg bredvid mig, höll mig varm och visa mig att jag var i trygga händer. Sen kanske skolan spelar sin roll där också att det är VÄLDIGT mycket nu på kort tid. Precis som om vi vore duracell kaniner hela högen. Lite smått galet att det ska vara så. Trodde hälsa stod främst i ledet?

Mycket som går i tankarna på en dam som mig. Saknar Malin nu gör jag, saknar henne verkligen! Vi pratade inatt vid 1 tiden när hon satt i skolan och inväntade sin lektion i engelska. Hon har det bra men det var lite krångel med skor och åkkort så hon ska ta sig till skolan. Annars har hon det bra. Det känns skönt att det har landat lite för henne. Hon hjälpte mig lite med Kingdom Hearts eftersom jag inte kan få fram Trinity och sen vissa andra saker. Kalle dog ju hela tiden också så jag blev lite arg men Malin tyckte jag var rolig. Jag gillar att få henne att skratta! Fick även se hennes kinesklasskompis. HAHA! Man såg verkligen att det inte var en japan. Sen blev jag ju lite fundersam, varför en kines är utbytesstudent i landet intill? Varför inte slå på stort och dra till amerika typ?

Nu ska jag rensa tankarna, ska ut och gå med Jennie i 13 minus så jag ska börja klä på mig det som behövs för att inte frysa. Igår blev det lite kallt faktiskt. Sen ska jag åka iväg med bilen och fixa däcket som det inte är luft i. Sen hoppas jag på sällskap till kvällen, vill inte sova själv inatt. Lyssnar tips är Chester See på Spotify this day! Enjoy!


I miss you babysister!


Som sommaren!

Hello!

Ja, nu sitter jag i skolan. Känner mig duktig som är här fast det inte är skola. Fixar lite deklarationer som jag behöver när jag ska massera, sen håller jag Jennie och Henrik sällskap när dom masserar. That reminds me, det finns tvätt som ska in i torktumlaren där nere. Får fixa det.

Ska nog fixa det sen gå hem tror jag. Behöver städa och dola lite för jag ska ju massera senare. Tror det ska bli hemma hos mig. Bättre att jag bygger muskler upp för en trappa än att jag tar bilen och låter mig få en slapass! Nej, nu ska jag nog ta och firra handdukarna där nere sen går jag hem och fixar med mitt. Då är jag klar i lugn och ro!

Vi hörs senare, ha en bra dag i solen!


Tycker sommaren kan komma lite fortare och stanna lite längre!


Lediga dag, jag älskar dig!

Hello!

Ja, det är underbart att ha denna dagen off alltså. Solen skiner, dock kallt ute men man ska ju klä sig efter väder. Ska alldeles snart dra på mig kläder och ta mig en promenad. Ska till skolan bland annat och hämta min massageflaska som jag glömde igår. Ska bli skönt att få gå ut och smaka på den isiga luften. Sen får vi hoppas någon vill bli masserad idag också! När jag ändå är ledig och inte känner mig hängig.

Funderar på vad som ska ätas idag eftersom allting är typ fryst. Men jag gjorde en ASGOD DIP igår när jag kokade pasta. SANNA!!!!! Den borde du göra. Den smakade mums, och lätt att göra. Hör av dig för mitt hemliga recept på god dip. Mohaha! Men det märks väl vad jag tar. Får se vad jag gör.

Vi hörs senare!


Tankar..

Hello!

Ja, helkropps idag. Gick mycket bra, Anna är mycket nöjd! Hela dagen har varit som en uppgång för mig. Jag känner mig som mig själv igen, det är nice. Men nu när vi slutade och sen när jag varit hemma så är jag liksom lite depp. Ledsen för att vissa saker sker som man inte riktigt kan förstå. Safety. Det ska alla ha. Skriver inget mer idag än detta, tänker för mycket. Hoppas det kommer ett samtal på mobilen snart, då blir jag glad!

Godnatt!

Easy on the cheese, eller ROYAL WITH CHEESE?!

Hello!

Ja, nu sitter jag här halvt utpumpad, halvt peppad. Varför peppad? Jo, för musik är min drivkraft i livet. Rätt musik och Anna är som en kanonkula! Nu vet vi varför jag har varit utan energi, jag har ju inte lyssnat på musik som jag ska! Känns ju underbart att få den saken ur världen. Okej, nu ska jag inte vara oseriös. Jag fick mig en liten slummer när Linnea masserade mina underarmar faktist. Något jag behöver, mini powernaps!

Men efter en dag där man varit i halvdvala så kan jag säga att massagen jag gav Johan och promenaden hem gjorde mig lite som "Anna-förra-veckan!", hon med mycket energi och hon som hade tusen bollar i luften. Tvättar nämligen nu, sen ska jag göra mat, fylla på en matlåda och sen ska jag spela Kingdom Hearts. Ikväll blir det ingen tv om det inte är någon bra film. Det spörs!

Nu ska jag sjunga klart, sen är det kolla tvätt och sen är det ju hederliga maten samt Kingdom Hearts! WIIIE!


Maybe.

Hello!

Ja, nu är sliten kvinna 19 redo för att gå till sängs. Nötterna är trimmade, magen har inget sug, kroppen är fresh, inget tvspelande, lite tvtittande och sängen bara tittar på mig och säger "Kom och sov hos mig!". Nog ska jag sova där alltid, men inte riktigt än. Vill ju prata av mig lite och bjuda på en låttext (eftersom youtube inte vill samarbeta med mig!) innan dagen har tagit till ända.

Imorn är det massage. Som det varit hela denna veckan. Ska även pussla ihop det sista av anatomin eftersom vi inte gått igenom dom sista musklerna i kroppen. JISSES! Hur ska det gå att kunna hela anatomi pärmen? Ja, det är väl bara att nöta, läsa Johans fina citat, ta en paus och sen köra järnet tills nästa citat tittar fram. Go Anna! Go Anna! Go Anna!

Just nu känns det som att dagarna är sjukt långa och jag kan inte förstå varför. Är det pga att jag inte orkar lika mycket som jag gjort eller är det verkligen så att dom är sjukt långa? Jisses, jag är redan redo för sängen och det är inte likt mig. Men ja, det får väl gå!

Nu ringer morbror Mikael och Sara tillsammans på Skype här, ska försöka fixa samtal. Enjoy the song!

Maybe I'm a dreamer
Maybe I'm misunderstood
Maybe you're not seeing the side of me you should
Maybe I'm crazy
Maybe I'm the only one
Maybe I'm just out of touch
Maybe I've just had enough

Maybe its time to change
And leave it all behind
I've never been one to walk alone
I've always been scared to try
So why does it feel so wrong
To reach for something more
To want to live a better life
What am I waiting for
Cause nothing stays the same
Maybe its time to change

Maybe its hopeless
Maybe I should just give up
What if I could trust myself
What if I just need some help

And maybe its time to change
And leave it all behind
I've never been one to walk alone
I've always been scared to try

Cause nothing stays the same
Maybe its time to change

Rutin, rutin, rutin! Säg efter mig: RUTIN!

Hello!

Ja, trots energinivån inte är på 100% så kör jag på iaf. Jag kör tills jag stupar om det så behövs alltså. Jag är mästaren ni aldrig hört talas om när det kommer till disk. Usch, fy och blä för disk! Har kämpat ända sedan jag kom hem med all disk jag tagit till mig. Nu är allt borta, till och med tallriken som jag åt på för en stund sedan. RUTIN! Jag har gått ner och satt på en tvätt och plockat undan lite allt eftersom. RUTIN! Gör mat som är nice och samtidigt göra för matlådor. RUTIN! Istället för att plugga ska jag spela lite Kingdom Hearts, vart fan är RUTINEN där? Det är faktiskt helt okej att prioritera på detta vis när man har en lärare vid namn Johan. Så gulliga citat om att leva livet istället för att göra 50 frågor i sträck. ME LIKE! Men..

DAGS ATT SÄTTA ELD I RÖVEN PÅ MIG OCH SKAFFA LITE RUTIN! Eller vad säger ni? ;)



Såhär ser min värld ut just nu, men med lite rutin fixar det sig nog!

På tal om något annat så ska jag styra upp en massagehelg i slutet av månaden. Vore nice att ha dokumentationerna nästintill klara innan hösten. Fick veta idag att det är många som kommer med en hel hög av dokumentationer vid hösten och jag vill för en gångs skull vara duktig och fixa lite framförhållning! Ska någon dag framöver styra upp ett mail och försöka ge mig på CV. Sommarjobb hörde jag? Det kan behövas!

Men är du sugen på massage så hör gärna av dig!
Eller vet du någon som vill ha så tipsa! Tack på förhand! :D


Nu ska jag in i duschen, sätta på Kingdom Hearts och invänta tvätten!

Disk, promenad och kanske lite Kingdom Hearts?

Hello!

Ja, nu var skoldagen över. Har inte känt mig riktigt hundra idag. Men det kanske beror på traktorn som stod utanför och skrapade bort is ifrån asfalten klockan 2 inatt?! Tror ni jag kände mig som en gammal surtant och tyckte dom var idioter som härjade så sent? Förstår alla gamla sura gubbar och gummor nu alltså. Jag var tvungen att sätta på lilla Sjöjungfrun på ljudbok (ni vet, sådan där vi hade när vi var små? Vänd på sidan, kliiiiing!) för att kunna somna ens. Häxan Surtant. Anna Surtant.

Har haft lite ont i huvudet men det beror på spänninghuvudvärk. Får se om det går över med lite promenad och diskning. Ska nämligen ta tag i disken, sen om orken finns så ska jag ta och promenera. Det är rätt kallt ute idag och jag går inte ut om det blir kyligare. Då tar vi lite Kingdom Hearts. Ja, okej, det blir Kingdom Hearts istället för promenad. Men då tvättar vi istället också, vilket behövs!

Hörs senare!


Ensam på Alla hjärtans dag!

Hello!

Ja, det känns lite bättre men är fortfarande zero på energinivån. Ska till skolan imorgon iaf. Får bara ångest att jag inte är i skolan och missar saker. Fixade lite med kläder förut, matlådan är färdig och soffkuddfodralen får vänta med att bli tvättade. Det var lite rosa och jag antar att det var förra ägaren som målade lite glatt på den, alltså något som inte anses som smutsigt bara gulligt rosa.

Har bara suttit i soffan och segat. Inte haft någon energi alls och jag undrar skrapt vart den tagit vägen. Varför försvann den i helgen? Tror att min klass lätt kan fylla på den när jag är i skolan imorn. Det är nice! Sett första skivan av första säsongen av How I met your mother. Det är ju så bra! Sen nu vid kvällskvisten pendlade jag mellan söta programmet Familjen Annorlunda och tvspelet Kingdom Hearts. Gav upp när jag bara fick slåss mot nobodies och inte träffade Kalle Anka samt Långben. Även spänningshuvudvärk kom, orka! Men nu är jag redo för sängen efter samtalet jag nyss fick!

Idag är det Alla hjärtans dag också. Inget överskattat eller något speciellt med denna dagen. Den är underbar för de som har någon att dela den med och den är som en vanlig dag för de som inte har någon att somna tätt intill innan dagen är över. Jag skulle mer än gärna vilja ha en mysig kille hos mig inatt, men jag klarar mig. Jag tänker inte på det på samma sätt som tidigare.

Förra året såg jag på PS I LOVE YOU som firande och det såg ut såhär efteråt:

"Ja, vad ska man säga? Filmen är helt jävla  underbar. Börjar nästan gråta nu när jag skriver för den är så bra. Tänk om alla skulle ha en Gerry? Då skulle hela världen vara ett kärleksparadis! Jag skulle gråta av lycka varje dag för den kärlek jag skulle få av min Gerry. Jisses, nu sprutar känslorna här. Blir lätt så när man är i sits för det."

Året innan det kidnappade jag min lilla kusin Emilia, såg det ut såhär:

"Party igår, gick väl som det gick! Blev lite argsint i slutet, men det finns ju förklaring bakom det. Imorse var jag och Linn allmänt cp. Spelade in film och goda skratt fick vi allt, härligt! Sedan tog jag bussen in till stan och får ett sms att jag inte ska vara barnvakt? Inte så kul när man är så inställd. Så jag tog bussen hem och kidnappade min kära lilla kusin Emilia. hon och jag leker alltför sällan. Vi har sett på katten Gustav och Som hund och katt, tillsammans med annat mumsig som chips och dip. Nu ligger Emilia och sover i min säng, ska snart lägga mig själv för jag är otroligt trött efter nattens bravader."


Emilia :)


2008 skrev jag inget inlägg, då har jag fetaste bloggtorkan verkar de som. 2007 började jag skriva i Augusti så det året kan jag inte säga så mycket om heller. Men på Bilddagboken så kommer det upp bilder ifrån just 14 Februari alla år jag varit medlem där. Mysigt att kunna se tillbaka på sånt faktiskt. Nästa års alla hjärtans dag kanske jag har någon jag också, eller så är jag själv. Det återstår att se!



Nu kallar sängen på mig, fick veta att vi har massage imorn. Ska bli gött för min kropp. Hoppas ni har haft och i fortsättningen har en bra Alla hjärtans dag! Godnatt!


Downtown.

Hello!

Ja, idag blev jag hemma. Efter att ha spytt i lördags utan någon form av anledning och illamåendet igår och imorse när jag vaknade så beslöt jag mig att vara hemma. Känner mig tung i kroppen men det kanske beror på att jag inte gjort allt för mycket idag? Får se om det släpper efter lite mat i magen.

Känner mig inte så action fylld atm. Som jag sa, kanske för jag inte gjort så mycket? Har satt på soffkuddarna deras fodral, så nu slipper jag tänka varje gång jag sitter i soffan att jag MÅSTE sätta på kuddfodralen. Funderar om jag ska ta och byta sängkläder när jag ändå är igång men känns lite onödigt. Jag byter dem ju jämt och ständigt.

Inväntar Jims Värld som börjar 14.15. Så nice är den serien! Kommer den till Coop som dvdbox köper jag den på en gång. Om inte jag har någon snäll pys som kanske tar och fixar den åt mig på annat vis! Funderar på vad jag ska äta idag. Det är så svårt att laga mat när man dels inte har hungerskänsla och när man har mycket mat så man inte vad vad man ska laga. Det värsta är att jag är bara sugen på att laga något lätt för att göra det lätt för mig. Lat nu minsann!

Nu ska jag nog ta av soffkuddarnas fodral. Såg en liten fläck på en av dom. Lika bra att fixa när man har tid för det. Även om man är tung i kroppen. Sen ska jag försöka laga någon mat, fast de går emot min latmask. Om det nu är en latmask och inte sjukmasken? Märks. Skriver senare!



En gammal bild jag hittade genom alla bilder jag lagt ut på bloggen, WOHO! ;D




Lugn dag, härlig dag!

Hello!

Ja, nu sitter jag är med morgongrus i ögonen. Jojomen, jag har sovit länge. Kanske varit uppe i en timme och dolat lite. Nu ska jag sätta på Transformers 2 och glutta på den för att döda tid. Eller ska jag orka gå in i sovrummet och hämta Den Otroliga Vandringen? Har druckit en kaffe som blev lite misslyckad men det kompliterar vi med en bärry så är det problemet ur världen. Så nice!

Drömde en HELSJUK dröm förut också. Det hade varit fest och dagen efter hade jag så ont i munnen, en tand satt snett och jag vet ju med mig själv att jag har lite snettbett vanligen, men nu kunde jag inte bita ihop på något annat sätta än så. Hemskt som fan. Visade sig att min hörntand hade fått en smäll under partyts gång och den var feting lös. Bet ihop för den skulle hålla sig kvar, sen åkte den ut. Vackert att vara tandlös där tänderna syns som mest! Det värsta av allt var ju hur den såg ut när den kom ut också. Malins dvärghamster Molly hade en inåtväxt tand som växte upp i nosen på henne, precis som den tanden såg min tand ut. Jag funderade ju på varför jag hade tappat tanden så lätt, för det var ju inte ömt eller något. Sen när man kollade närmare på den så såg den typ kaffebrunaktig ut, det var svarta sprickor i den och den såg ju ut som en krok. Antagligen var den rutten vad mitt drömjag uppfattade det och antagligen var inte den tanden inte menad att vara i min mun och jag tackar gudarna för att det var en dröm!

Anledningen jag tror till att jag drömde detta var nog på grund av att jag gnisslar tänderna när jag sover oftast. Gör jag inte det så biter jag ihop otroligt hårt. Det har jag märkt på lunchrasterna i skolan när jag vilat och kommit in i en dvala, så vaknar jag med ihop bitna käkar. Det gör nästan lite småont faktiskt när det blir så. Föreställ dig att du burit något tungt och sen viker du armen jtte fort efter du läppt taget, då gör de ont i muskeln. Så känns det! En liten värk som försvinner fort igen.

Nu ska jag styra annat, som min bärry och en mysig film kanske om jag inte hittar något annat kul! Vi hörs senare!

En kvinna i behov av en saxomgång och kanske ett tandläkarbesök så man slipper vara nojig!
Eller vad tycker ni? Hej hundöron Anna som biter ihop käkarna tills tänderna trillar av.




Karlstadsnatt, woho!

Hello!

Ja, nu är jag hos mami i Karlstad. Rätt nice, imorn är man ju ledig och kan få sova hur länge man vill! Fast jag har inte bestämt mig än om jag ska ta och gå upp rimligt för att kunna frukost mysa till Den Otroliga Vandringen som jag har med mig. Eller om jag ska sova tills jag vaknar? Den karamellen ska jag suga lite extra på! Känner verkligen vad spänd jag är alltså. Helt sjukt! Det är nu man skulle haft en onykter nisse som bara satt på passagerar sidan och killar i nacken för att vara go. Men tyvärr så är man alonedriver, det duger det med ibland! Nu letar jag efter en klassiskmassage bytar kompis! Jag behöver massa-ge!!!

Får se om man får någon kund denna helgen också. Många som nappar lite. Men nu ska jag nog ta och sova. En dag imorgon också! Godnatt!


Lerinpackning!

Hello!

JA, idag höll jag på att försova mig IGEN! Tur att jag varje dag lägger mig tidigare än dagen innan. Känns bra att jag gör något rätt även om det är av eget val jag försover mig. Har hunnit med en dusch och dricker nu de sista av kaffet jag gjorde. Ska gå till skolan idag eftersom bilen kan ha gjort sitt, är inte säker man vågar inte ta risken att först rulla ut på vägen, stanna mitt i rushen och sen behöva gå till skolan utan en bil. Det är inte nice!

Idag ska vi ha lerinpackning och det ska bli så nice. Därför har jag inte smörjt mig någonting ifall det inte skulle vara bra om jag gjorde de. Det är sjukt nice att man får prova på SPAbehandlingar när man aldrig har gjort det tidigare. Havsscrubben var ju hur nice som helst! Vi är även SPAterapeuter innan vi ska ut på LIA också, hur nice som bara den!

Nu ska jag dra på mig kläder och gå!


Salus per aqua!

Hello!

Ja, jag blev en blomma rikare förut och jag kom även hem med en box och en asnice film. Nu sätter vi i bromsen i shoppingkortet! Det blev faktiskt bra med en till blomma. Jag är inte missnöjd alls med att köpa en till alltså. Dom sitter som handen i handsken bid fönstret bredvid min säng. Bild kommer där nere så ni får se!

Gjorde asnice mat när jag kom hem ifrån skolan också. Lax/avokadoröra. ASNICE! Nyttigt också, bättre kan det ju inte bli tänker ni. Jo, det blir det! Idag hade vi som sagt skalpmassage och benakupressur, NICE! Imorn ska vi ha ler inpackning, SÅ NICE! Kameran följer med imorn så man kan fota oss när vi se ut som apor, haha! Det märks nog hur det blir. Men jag tror det blir nice. Är det lika nice som havssaltskrubben så är jag redo att bara ta emot! Funderar på om jag ska ta och sola imorn också. Skulle va nice!

Nu är jag sjukt redo för sängen efter en massa töling i telefon. Men det är nice. Ta ikapp sånt man missat och sånt ni vet. Innan sängen blir det lite partymusik och sen drömmer vi! Godnatt everybody!



How I met your mother säsong 1 & Step Up, SÅ NICE!






Vad tycks om blommorna? Tycker dom lyfta upp rummet lite faktiskt! :)


Blommor och bilar!

Hello!

Ja, nu är man på hemmaplan och lite fundersam. Tokbilen på utsidan la av för första gången imorse. TACKAR GUDARNA FÖR ATT DEN VILLE STARTA IGEN! Nu blir det gå till skolan framöver tills besiktningen är igenom. Jisses, sen var det ju sjukt mycket packad snö på bilen så man stod kanske i 20 minuter för att få bort den. Usch, jag vill ha vår nu!

Nu ska jag hänga tvätt och slänga i den sista sen är det slut på tvätt tror jag. Har tömt det mesta ur min garderob så man får väl bara hoppas att det försvinner mer och mer med tiden så det kan komma in mycket nytt samt fresha grejor!

Handlade lite förut, självklart sånt jag inte behöver eller ska ha. Men efter att ha pratat med mormor på Skype nu så blev jag sugen på att gå ner och handla en till blomma på ICA. Kurka + blomma = 49kr. Hur nice är inte det? Jag tror jag ska göra det när jag hängt tvätten alltså. Tror det blir fint!

Nu styr jag annat, sen kommer det bilder!

Sova i 100 år?

Hello!

Ja, jag tror jag måste börja ta min sömn på lite större allvar. Jag la mig i skaplig tid igår, 23-tiden ungefär. Somnade utan problem men idag så var det svårt att ta sig upp. Jag får helt enkelt, ta och sova middag eller så får jag lägga mig tidigare än normalt. Får se hur jag gör idag. Lunchluren är ju helt lovely!

Nu ska jag klä på mig, ut till bilen och styra sen hämta Ida! Ha en bra dag!


Time for bed!

Hello!

Ja, nu är det sängen som gäller. Grymt trött nu minsann! Har snart fixat igenom alla mina kläder vilket är asnice. Lite knepig i magen atm så har inte det släppt imorn så kan vi börja fundera på om det var salladen jag åt förut. Eller att jag ätit och druckit så mycket vatten att jag får ont. Märks.

Nu kallar sängen på mig iaf, imorn är det benakupressur+ansikte och skapellmassage eller vad det nu var. Nice som fän! Bjuder på en bild jag tog i december med ett hjärta jag köpte av min handledare Anette! Är det inte underbart fint? :)


Sallad it is!

Hello!

Ja, jag bestämde mig för en sallad från Kvarngatan's Pizzeria. En Avokadosallad som smakar mums, mums! Ska även se på en film jag lånade av Elisabeth för någon vecka sedan. Hon saknar den, stackarn! Nu är det sallad, film och massa mums, mums!



Hörs!

What to do? What to do?

Hello!

Ja, nu sitter man på hemmaplan och funderar lite på vad som ska ner i kistan. Har länge känt sug ibland på en god saftig och fresh skinksallad ifrån en pizzeria. I Deje var salladerna underbara mesta dels. Jag är lite skeptisk till att gå och fixa en här i Sunne. Det är de som cirkulerar, om jag ska orka laga mat eller om jag ska unna mig en sallad? Det dricker jag en kaffe till!

Idag försov jag mig. Alltså försov mig så jag kom för sent! Första gången! Jag kan har försovit mig många gånger men har alltid hunnit i tid till skolan för det. Tack Ronja igen för att du ringde och väckte mig! Turen på min sida så hade jag ingen att att skrubba med idag så jag fick bli skrubboffer för min lärare Kerstin! En helkroppsskrubb med havssalt, MUMS FÖR HUDEN! Fick även en komplimang som ska hamna i min "dagens guldkorn"-bok.

Birk gillade min mat, tummen upp! Det blev faktiskt asgott och jag har samma låda imorn. Då kan jag laga mat imorn, det är därför jag tvekar på om man ska ta en promenad och få med sig en sallad eller om man ska laga mat och sen behöva diska mer än behövligt? Funderar, funderar..

Efter skolan drog jag och Ronja till Motioncentret och solade lite. UNDERBART! När man ändå är i gång och unnar sig så kanske man ska fortsätta tills dagen är slut? Det finns inte så mycket att unna mer än en sallad isf. Kanske lägga sig tidigare då så man slipper sladda till skolan imorn med bilen. Rätt bra dag ändå, sova 2 timmar extra, offer för läraren(något ALLA vill!), sola litegrann för att få lite vitaminer och sexylook inom kort, matlåda redo inför imorn. Känns som min dag är redo sitt slut alltså. Måste bara bestämma mig som sagt!

Ska kolla kylskåpet en extra gång innan jag bestämmer mig! Ska försöka plocka lite grann och bli pigg. Får hoppas kaffet fyller sin funktion med sig så jag blir pigg. Sen kan väl någon mysig person ringa och hålla mig sällskap? :)

youtube, hello?

Hello!

JA, youtube verkar inte vilja sammarbeta. Men vill ni höra på musiken så kan ni gå in på: www.youtube.com. Tryck i sökfältet och skriv "Homeward bound: The incredible Journey OST", tryck på sök eller enter. Så är det bara att välja på all underbar bakgrundsmusik ifrån filmen!

En annan häftig grej är att den svenska versionen av filmen går att se i olika delar på youtube. den som känner sig manad med ett bra internet att se på bra film, kan ju alltid söka på den och ha "swedish" med någonstans så ni får på svenska.

Godnatt på er!

Nöjd med dagen!

Hello!

Ja, nu har man gjort matlåda för två dagar till mig och en låda till Birk. Får väl se om han blir sjuk imorn eftermiddag och måste gå hem, haha! Har även tvättat soffdynornas överdrag, mjukisbrallorna och kökshanddukar, det är nice! Sen har jag rensat ur min garderob på saker jag inte använder eller inte vill ha. Dock finns det ännu mer kläder nere i källaren men det kan vi ta senare faktiskt! Har även städat undan, fixat med korgar och blommor så det börjar arta sig, jag tror jag är kär i mig själv när jag är så effektiv alltså!

Såg nyss slutet på Den Otroliga Vandringen. Satte nämligen på den efter att jag såg 2:an tidigare idag. Tänkte att jag kan ju inte se 2:an igen direkt efter att jag sett samma film. Aja, ni fattar vad jag menade där. Svenskan är inte på topp nu när det är läggdags! Imorn är det spabehandling på schemat, ska blir intressant och lärorikt. Nyfiken i en strut är jag minsann! Ska försöka styra upp något liknande som jag gjort idag med städning osv. NICE!

Innan jag lägger mig tänkte jag lägga in en liten truddilutt ifrån filmen. Just den melodin som spelas typ i hela filmen i olika scener? LOVELY! Jag är kär, ryser bara jag hör den, GE MIG EN HUND MED ANDRA ORD! Annars får ni sova så gott och drömma så sött! Godnatt!





Någon som minns den otroliga vandringen?

Hello!

Ja, nu har man varit ute på äventyr med massagebänken. Efter skolan i fredags åkte jag till Karlstad för massage. Sen åt jag underbart god mat hos farmor och kollade på Let's Dance. När jag gjort mig i ordning tar jag bussen in till stan där det blir härligt häng på Score med Anki, Louise och David. Efter någon timme kom Sanna och därefter börjar det en lång natt.

Igår var det IKEA där det inhandlades saker som kanske inte ens skulle med hem. Men nu kan det vara lugnt på shopping fronten alltså. Efter den turen så träffade jag Aelxander och Kiara en sväng. OTROLIGT MYSIG HUND! När ska man få en egen alltså? Mycket jobb och slit, pengarna kommer bara rulla ut men självklart är det bland det bästa i hela världen! När vi snackat klart drog jag mot Rud för att lämna hemnyckel efter det bar det av till Deje för massage. Pappsen fick kolla vindrutetorkaren för den har ju blivit kocko. Men han fixade det minsann! Tack papps!

När jag anlände till Sunne igår så gick jag min helgliga runda på ICA. Sjävklart hittar jag någon DVD som vill med mig hem. Köpte även med mig en blomma hem med kruka, mycket fint! Jag börjar sakta men säkert känna mig nöjd med lägenheten. Den har många brister men nu är jag verkligen på väg att bli sjukt nöjd med hur jag fixar olika saker.

Köpte två filmer igår som får mitt hjärta att smälta. Jag vet inte om vår släkt har någon form av att ha stor kärlek till djur. Mikael har ju alltid haft olika djur, alltså mus till orm typ. Alla har typ haft katter och det har funnits ca 3 hundar i släkten under tiden jag levt iaf. Filmerna jag köpte var Den Otroliga Vandringen 1 och 2. Jag är kär! Dessa filmer är lycka för mig. Lycka!



KÄRLEK!


DIE MF! DIE MF! DIE!

Hello!

Ja, min dator är nog på väg mot slutet tyvärr. Igår när jag höll på med stressarbetet så blev allt bara fel. Den var seg och efter en stund svarar inte programmet och så vidare. Så efter att ha kämpat med att säga hej då på alla som skrivit på msn (ja, jag måste säga hejdå!), så tog jag och hängde tvätten, sen sov! Blev så trött på datorn alltså. Den har inte blivit bättre, jag är inne på lånad tid! Så nu måste jag hitta någon som kan hjälpa mig kolla upp den här dumburken. Virus, tömning av onödiga saker, you name it!

Sitter och funderar på om jag ska käka lunch hemma idag bara för att spara tid. Packa, fixa, dola och kolla läget så jag slipper åka hem efter skolan. Vore onice att det skulle bli något fel och om jag glömmer något som är viktigt. Iofs kommer jag hem imorn men vore ändå onice att glömma något.

Nu blir det frukost, packa lite och en dusch. Ha en bra dag!

I have the time of my life!

Hello!

Ja, nu har man fått sova och det är ju så underbart. Speciellt när man låter tankarna flyga iväg på mysigheter! Jajemen! Nu ska jag styra upp en rejäl frukost sen ska jag get to work så att säga. Ska inte ge mig förens ALLT är klart. Nu är det väl lite för rörigt här inne och nu ska det styras upp! Älskar när jag har den här motivationen i mig alltså!

Till denna dag så lyssnar jag självklart på superbra musik! Det gör jag ju annars också, men nu är det party all the way to heaven. Får inte glömma att jag ska ha disco senare för att få ur mig lite energi. Underbart väder är det i Sunne idag också. Blåser men grymt med sol, likey! Idag åker även min mor till Sälen för att ryka spettet med skidorna, good luck!

Idag ska ju Jennie tatuera sig också, det är nice! Ska hänka på och se om hon får ont, mohaha! Sen ska jag till Apoteket också. detta blir nog bra. Men nu frukost! Hörs senare, more update today!

I just wanna dance!

Hello!

Ja, nu har man haft en fullspäckad dag. Började tidigt som ni kanske sett tidigare. Frukosten var nice, även lunchen jag gjorde åt mig och Birk. Tyvärr kom inte Birk så jag har inte fått visa mina matkunskaper för honom, men det positiva är väl att jag slipper göra matlåda till fredag, nice! Snackade spettet om hjärtat, jisses! Scary shit egentligen. Efter skolan satt jag och Ronja kvar för att plugga spettet, gick bra. Imorn ska det vara färdigt! Väl hemma blev det dusch! NICE!

Efter att ha placerat asset i soffan med den andra nya flmen och en kopp kaffe så ringer ju självklart Jennie och vill att jag hänger med på Onsdagsklubben. Så snäll som jag är så joinar jag och ger the peeps bra sällskap! Där har man hört på live band, tölat och spridit reklam så nu hoppas jag att det händer något innan jag blir ilsken. Nejdå, det blir jag inte, haha.

Lyssnar på partymusik så här på nattkvisten. Tror jag ska försöka hitta aerobicmusik imorn och försöka köra här hemma på taket med händerna. Ska ju ändå städa och tvätta, så svett kommer jag bli av att spring här inne. Men det spörs. Kanske sover så gott till morgonen så jag ligger kvar? Är ledig imorn men har bara hemstudiedag typ. Plugga spettet mina vänner! Något move hinner jag nog med, tror jag iaf.

Nu ska jag lyssna på musik, sen sova som bara den och vakna skaplig tid. Eller kanske. Godnatt!

One day I looked up, and there you were!

Hello!

Ja, igår storhandlades det. 4 kotletter, blandfärs, nötfärs, lax, hajmal och så vidare. Viktigt att nämna kött mängden med tanke på att jag är världens mänskligaste köttätare tror jag. Köpte t.o.m blodpudding och åt till kvällsmat. När man har handlat så mycket och magen är så tom så man blir gött vilsen, då vet man faktiskt inte vad man ska göra för mat. Orkade inte göra någon mat alls egentligen. Gick runt i affären och hoppades på en billig färdigrätt, men icke! I survived!

Nu är jag uppe i tid, tack och lov! På min lilla shoppingrunda igår köpte jag två dvder. Jag kan ju inte hålla mig! Speciellt när det kommer till godingar från när vi var små, I'm in love! Djungel George sitter jag just nu och tittar på, dock är den inte på svenska. Men det kan jag faktiskt ta! Håller även på med en stor frukost. Det blir kaffe, skink/äggsmörgås och mys! Bättre kan det väl inte bli? Nu ska jag drömma vidare! Ha en bra dag!

Just own the night!

Hello!

Ja, nu tog man 5 min extra och hoppades på att vakna. Jäkla tur att jag alltid vaknar så jag iaf hinner till skolan. Idag ska de styras upp. Har gjort 3 matlistor för olika mataffärer så är de någon som är sugen på en rundtur så here we go! Joina as hell typ. Annars så får vi se hur jag styr upp här hemma. Hyllan blev ju perfekt om jag inte glömde nämna det igår? Ska ta kort senare idag när jag kommit hem. Nu blir det skolan, sen bryr vi oss! Have a nice day!