Snart är jag hemma!

Hello!

Ja, nus ka jag nrä som helst iväg och massera. Men först vill jag bara nämna en sak så jag inte glömmer det senare. Hinner inte skriva ut allt de nämligen. Hade en mardröm i morse som handlade om människor som jag har, har haft, en eller annan känsla för. Allting var helt knas. Vaknade med snyftningar i halsen, mindre kul. Imorn åker jag direkt ifrån Deje till Sunne, som jag längtat! Den som vill får gärna komma förbi och mysa med en film!

Men jag är otroligt pirrig i kroppen, nervös inför något eller något? Ska ju iofs fira valborg i min hemort och hoppas på trevliga ansikten att möta. Nu ska jag dra mig, vi hörs allihopa!

GALET!

Hello!

JA, vad ska man säga? Ullared är GALET! Okej, det är inte Ullared. De är ALLT SOM ÄR GALET! Sömn på 2 h och 50 min, iväg i en bil söder ut i 4 timmar, 4 timmar i Gekås där stressen satt i luften, 15 min på BK som tog sin tid att göra min lunch, 4 timmar i bil upp till norr och nu sitter jag här. Vet ni? PARTYMODE IS ON! GALET!

Jag är sjukt trött samtidigt som jag vill bara åka iväg på äventyr och parta spettet. Dansa hela natten lång tills jag faller och somnar djupt. Har terrat min mor och lillasyster att dom ska skynda sig hem för jag vill visa allt jag köpt och jag vill umgås. Umgås med dom 10 min sen är jag nog nöjd.

Planen var ju att sova, men varför sova när äventyr kan stå i centrum? Hmm.. Vi ska dra en deg senare när den andra bruden vaknat till liv. Hon gick direkt till sängen hon. Anna väntar hon. Anna vill ha äventyr hon. Vart åker man för att få nattliga äventyr?  Får klura ut ett äventyr själv!

Vi hörs senare!


I'm walking on sunshine!

Hello!

Ja, jag måste säga att det är helt underbart med sol utanför balkongen. Känner mig grymt piggare än vad jag gjort de senaste 2 dagar som var. Tog mig en promenad in till stan och tillbaka när jag vaknade. Man blir väldigt motiverad när man väl börjar tidigt på dagen. Så nu börjar jag get serious!

Vad händer idag då? Ska fuska lite på brännan, ska kanske in till stan sen ska jag iväg och massera. Ska även ut och gå igen tror jag i det underbara vädret. ME LIKEY BIG TIME! Har precis ätit gröt som känns vääääl i min mage. Får se när jag äter nästa gång. Ska bli intressant att se.

Vi hörs senare friends!

Awesome night.

Hello!

Ja, nu ska jag faktiskt bege mig mot sängen. Vädret som varit de senaste tvp dagarna har verkligen satt mig på sleepmode. Jag är så galet trött även om jag sover som jag ska. Vet inte riktigt vad som händer. Undra om kära Nisse skulle kunna svara på det?

Så nu ska jag lägga mig för jag är galet trött men först bjuder jag på galna bilder. Okej, inte så galna kanske men dem ser lite störda ut. Tycker jag. Godnatt och sov gott med er, få inte mardrömmar efter att ha sett bilderna! Natti!




HULKEN!





FROGFACE!




No eyes?


I'm gonna try to fly with my wings!

Hello!

JA, nu sitter jag här. OLAGLIGT trött, dumma väder. Men skönt är det ändå. Skulle kunna göra vad som helst för att få sitta i stugan nu med varmt mysigt täcke, levande ljus och någon bra film, samtidigt som regnet smattrar på taket. Synd bara att man typ inte har ett liv fast men egentligen har de så man måste göra saker hela tiden. Det suger. Längtar redan till helgen liksom, bara för att find some peace. Men de ska jag försöka hitta ändå! Nu när jag läser om Reiki hos Anette så längtar jag verkligen tills jag är färdig med skolan. Då kan jag starta upp en massageverksamhet och gå på kurs när jag vill och ta en kurs som intresserar mig. Det blir så mycket bättre, när man är intresserad!

Idag är det sista dagen hos Anette, otroligt tråkigt när jag stormtrivs där! Skulle kunna bosätta mig hos henne för det är så nice. Kom på mig själv igår att jag måste få mitt eget hem att bli så bra som hennes. Kan inte sträva efter att vara hos en underbar person för jag mår bra i dens närhet utan jag måste försöka få mitt eget hem att bli lika underbart och känna den känslan när jag är själv. Ett projekt som jag ska påbörja idag tänkte jag, på distans då. Måla upp lägenheten, sätta ut de olika sakerna och försöka få det bli så nice som möjligt. Det ska bli intressant!

Nu ska jag börja göra mig klar och ta BILEN till Kristinehamn idag. Inte den mest miljövänliga bruden här men regnar det så gör det. Ska man bada i Karlstad efter kl 18 när man slutat så får man ta bilen. Ska man hämta tvätt så får man ta bilen. Sen om man vill förbereda sig för fredagen, så får man ta bilen!

Vi hörs senare, när jag landat och laddat och laddat! Kram på er!

Khamn!

Hello!

Ja, jag skulle mer än gärna stanna hemma i sängen idag faktiskt. Fast ändå inte, vill ha annat att tänka på och Anette är en perfekt dam för att få bort negativa tankar och funderingar. Så nu ska jag packa klart, dra mig mot tåget sen är det praktik all day long! Ska bli kul och se om det händer något nytt idag. Vi hörs senare!

Harry Potter, me likey!

Hello!

Ja, nu är de sista lediga dagen sedan är de fullfräs fram till slutet på maj skulle jag tro! Praktik, förhoppningsvis ullared, massage, valborg, jag fyller 20 (gammal som gata!), marten, mamma & Malin åker utomlands, jag ska fira med polare att jag fyllt 20, lia redovisning, vårruset, basmedicin, jag är ledig, första kolsnäs, njut av solen medans den finns, ut och gå, ut och springa, lyssna på mycket bra musik, skeda med någon goding, klippa mig, färga håret, älska livet. Ja, det är mycket på gång kan jag säga.

Sitter just nu och tittar på Harry Potter - Fången från Azkaban. Jag har blivit lite betuttad i Harry Potter känner jag. Det har inte funnits något sug att se någon av Harry Potter filmerna jag har hemma, men när dom kommer på tv så blir det helt plötsligt asnice att lägga mina blå ögon på alla trollformler och konstiga varelser som är i filmerna. Skulle vilja ha alla filmer så man kunde ta sig en helg att se igenom. How awesome? Eller någon kanske har ett bättre förslag på långfilmer som har följd filmer? Give me!

Sitter och funderar på dagens först mål. Om det ska få bli mumsig gröt eller om det ska få bli smörgås med ost, sallad och potatissallad på? Får se vad som finns i kylskåp och skafferien här. Efter filmen får vi se om det blir någon promenad i solen. Har iaf tagit på mig promenad kläderna så jag måste gå någon gång under dagen. Varesig det är en promenad till Mariebergsskogen eller en promenad in till stan för shopping.

Nu ska jag se på Parry Hotter och försöka avnjuta en frukost om den blir av, haha! Ha en underbar dag!

Påååååååååååååååååsk hörde jag?

Hello!

JA, nu r det ju påsk och vi började påskhelgen redan i torsdags hos Lennart. Har precis käkat lite frukost med mamma på balkongen, mysigt! Solen skiner så stekigt att jag tror jag kan ha huvtröjan runt höfterna. Det får provas! Jag ska nu ut och gå medans mamma ska fixa melodikrysset därefter åker vi till Deje där påskbord nalkas senare idag!

Hoppas alla har en otroligt bra dag och njut av solen, man vet aldrig när dåligt väder kommer runt hörnet! Ha de bra! Hejsan hoppsan!



Nyvaken, osminkad, promenadsugen, träningsklädd. ME LIKE!


Låååååååångfredag.

Hello!

Ja, snacka om att långfredagen är lång. Eller så tänker man att den är lång så blir den jävligt dryg? Ja, gud ja! Har väl varit en del action idag. Lärt mig styra en båt, det var inte helt fel! Blev även en glass på B-vik med tre kulor, en av dom var rocky road (föredrar riktiga rocky roads by Anna K Molander). Sedan kom jag hem och velade mellan att laga mat eller duschen. Båda var ju ett faktum så jag gjorde lite 50/50, lagade lite mat, klädde av mig typ hälften. Satte på Julens hjältar för att döda tid. Slutade med en dusch, mat och Julens hjältar.

Efter att ha sprungit runt halvnaken så åkte kläderna på. Sedan drog jag och Sanna mot Netto. Vårt nya hangaround i Solstaden. Lämnade lite grejer och fick lite cash, det var nice. Sedan satt jag här hemma och bara var i ett stort moln av WHAT TO DO?! WHAT TO DO?! Slutade med en tur till Ica där det onyttigaste av de onyttigaste inhandlades samt nyttigt bröd. Sedan hem och se på Harry Potter. Skulle vilja se alla filmer NU på RAKEN! Men icke! Den sista måste komma ut först. Uppdaterade även Mattsson att jag försöker hålla mig uppdaterad om vad som händer i Potter serien!

Sedan tog jag mig en kvällstur och mötte upp Sanna. Snackade om allt som har med hår att göra. Så ni som läser, ska jag gå wild and crazy? Ska håret få bli lite kortare? Ska jag skaffa lugg? Ska jag klippa kort på ena sidan, bleka upp de och slänga i rött? Ska jag slinga håret med två slingor eller ska jag slinga hela håret? Det suger i frisörfingrarna kan jag säga! Vi sa byebye, jag åkte och tankade och nu ser jag på samma program som var på när jag kom hem.

Nu känns det som att jag bara dödar tid så jag kan somna fort sen. Inte nice att drömma mardrömmar. Hoppas min hjärna hoppar över dom inatt. Vaknar jag till morgonen av en mardröm så går jag upp och tar min stora bakdel ut i de friska för en run. Det låter som något jag behöver. Sen om någon är lite skedsjuk med en tjej som jag så hör gärna av er! Lite skedsällskap är inte fel!

Imorn bär det av till Deje också. Long time, no see! Får se om jag träffar på Missi och Måns. Gosnosar! Få träffa släkten också, det ska bli skönt! Men innan det blir att göda sig med påskbord så ska jag hälsa på Spanks. Saknat henne myyyyycket! Ses alldeles för sällan! Men imorn blir det av, härligt!

Nu ska jag försöka stänga ner här och sova, ny dag imorn! Godnatt!



Långfredag.

Hello!

Ja, idag sov jag ut. Dock följde de ju mer konstiga mardrömmar med på köpet. Men jag känner mig utsövd och det är väl ändå viktigast, eller? Tror jag längtar hem när jag drömmer såhär konstigt alltså. Min säng, min lägenhet, min soffa, mitt lilla krypin liksom. Det märks väl, kanske har något i tankarna som spökar för mig också. Typ det finns folk till allt och man bara önskade att när man bankar in saker i dom att de ska stanna där. Alltså att jag kanske går runt och stör mig att folk inte fattar, fast det kanske är jag som är otydlig? Det spörs vad som är rätt!

Vad ska jag göra denna lååååååångafredag tro? Jo, först ska jag gå ut och fånga så mycket sol som möjligt. Satt i trosor och sportbh på balkongen, gissa om jag vill till stranden och blända alla peeps som är där! Sen ska jag nog ut och gå också hade jag tänkt, underbart väder för det med. Sedan kanske man styr något myspys med Sanna? Det märks de. Är sugen på att springa en hinderbana. Leka lite gladiatorerna, det skulle vara något!

Sitter och lyssnar på All I wanna do is grow old with you med Adam Sandler, vilken underbart söt låt! Give me, give me, give me! Haha, jag fastnar i låten och slutar skriva när jag hör den. Bra intryck! Me like, me like, me like! Men nu ska jag ut och sluka lite sol, vi hörs när vi hörs och ses när vi ses!

Dreams.

Hello!

Ja, nu sitter man här och har lite sovmorgon efter att ha försovit sig. Det är nice. Har precis duschat och nu ser man på Julens Hjältar. Vet inte hur många gånger jag satt om den för att se den. Har inte haft tid när jag haft praktik så länge på dagarna.

Igår var man och plurrade i vattnet på Sundsta. Det var nice. Senare idag blir det promenad, ännu bättre. Ska se till och svettas nu när det är så fint väder. Synd bara att suget kommer så sent för att träna. Det hade behövts lite tidigare skulle jag vilja säga.

Drömde mardrömmar inatt också. Grät i sömnen och vaknade av att jag chippade efter luft. Otrevligt måste jag säga. När jag tänker på det så märker jag att jag drömmer mig bort på annat vis. Det är en trevlig dröm. Det kom något gott ur de onda. Det är nice.

Nu ska jag göra matlåda, göra mig i ordning och sen fara söder ut!



Testing, testing!

Kärlek <3

Det funkar!

Hello! Ja, det funkar men ja.. drygt att behöva ändra hela tiden. Vi hörs senare!

Praktik, praktik, praktik heeeela dan!

Hello!

Ja, nu sitter jag på praktiken och fixar lite grann. Har precis ätit upp den vegetariska maträtten jag fått av mor i lunchlådan. Den satt inte helt fel kan jag säga. Fina fisken satt den faktiskt!

Nu ska jag prova och se om det funkar att lägga in musikvideo eftersom det inte har funkat för mig de senaste månaderna. Mailade dom och jag hoppas att deras instruktioner funkar. Wish me luck!

Kämpa, kämpa, kämpa!

Hello!

Ja, nu försöker man ladda upp för praktik. Det är minsann inte lätt när man är så sjukt trött. Men det får bli tidigare och tidigare dagar för min del. Måste få sova ut någon gång. Sitter och käkar skinksmörgås och försöker lista ut hur dagen kommer att se ut. Jims värld rullar ju självklart på tvskärmen, synd bara att man inte ska mysa ner sig i soffan och sen börja sakta men säkert somna om igen. Ja, det är mysigt och skulle inte sitta fel för fem öre!

Helgen var väl som den var, inget större djupgående på den men kul hade jag! Mys, kul, sol, vind, tacogratäng, gott sällskap, mera mys, mindre mys, plusgrader, bra mys, dåligt mys. Ja, den var helt okej! Dock glömde jag viktiga grejer i min lilla lya och det var ju lite synd. Eftersom dom behövs nu! Så någon gång under veckan eller på fredag far jag tillbaka till Sunne för att hämta allt!

Men, det fixar vi! Nu ska jag äta sista mackan sen börja gå mot praktiken! Vi hörs later aligator!

Ba ba ba!

Hello!

Ja, idag tar vi helg. How lovely friends and other peeps? Jag har ju haft praktik och vi ska ju föra en lialogg. Den har jag gjort själv faktiskt. Eftersom jag inte förstår ett skvatt vart jag ska så skriver jag mail i slutet av veckan istället. Efter lite snack igår så har jag styrt upp lite uppgifter så det funkar, nice ever!

Laddar upp med Miss Li såhär på fredag morgon. Ba ba ba, superduper låt! Ska luncha idag med Sanna på Maché, underbart gott måst ejag säga fast jag aldrig ätit där. Men handskalade räkor säger ju allt, haha! Efter det ska jag fara ut till Huc och styra upp lite saker samt hälsa på.

När alla uppgifter är klara så är det hem till mor och packa ihop. Efter det så far jag och Sanna till Sunne där det nalkas olika godheter denna helg. Underbart! Nu ska jag göra mig klar för en späckad dag, vi hörs när vi hörs och ses när vi ses! Ha en underbar dag! Ba ba ba! Ba ba ba!


Lia, here I come!

Hello!

JA, nu har man varit i Kd sedan fredag. Har hunnnit med: massage (8 pers), deje-kd 3 vändor, forshagahäng, norsk maffia, galen fjortisfest, farmors mat, Skåre, mys, kinamat, Espresso House, shoeshoppin', caféhäng m.m. Helt jekla nice alltså.

Nu sitter jag hemma hos mamma. Har precis sett en unge i minuten och lyssnar på albumet "I rymden finns inga känslor". Nice music my friends. Nu ska vi blåsa Sverige sen ska vi sova för imorn är det första lia hos KASHK! Godnatt!

Tidigt morgon!

Hello!

Ja, nu sitter man här i pyjamasen och ska alldeles strax byta om för en späckad dag. Har precis ätit min morgongröt, borstat tänderna och bäddat sängen. Nu ska det snart packas litegrann, sen får vi se om det blir Lysvik idag också. Har varit där två dagar i rad nu och idag skulle vi massera var tanken, men Kicki hade lite ont i halsen så vi skippar det idag. Får se om jag åker förbi henne sen och kollar hur det är med henne.

Men först ska jag packa, städa och diska. Kanske vakna till litegrann om jag inte gör de inom kort. Ska vila mina ögon på den vackre Tom Welling också. Han kom upp nu på tvrutan efter Jims värld. MÖMMA FÖR ÖGA! Vi hörs senare ladies and gentlemens!