Me like classmates.

Hello!

Ja, nu ska jag mot skolan igen då. Kallt överallt känns det som. Snosade ett bra tag innan jag gick upp. Kanske för att jag vaknade vid 5 tiden och inte kunde somna om? Eller så var det för kallt helt enkelt. Idag ska saker styras upp, vi hörs senare!

Men in black with Ronjano!

Hello!

Ja, nu kollar vi på film. Alla andra kanaler förutom de jag tittar mest på 4an och 6an, funkar som handen i handsken. Så vi har inget val än att dra på Malins sluga dvd. Har försökt trycka i Ronjano något större föda än en risifrutti men icke, kommer jag klara av att trycka i mina "framtida" barn föda? Det spörs väl.

Drog hem till Ronjano på lunchen och käkade lasange istället för spaghetti och köttfärssås. Vet inte om det är en förlust, med tanke på att det är samma saker i bara att det ena är ihoprört och de andra är isär "delat". Det satt mums i magen iaf. Drog hem och sova några timmar. Sedan var vi ute och traskade med Elisabeth. Mysigtpysigt värre!

Tänkte bara skriva nu för att ge mig själv en reminder om en sak jag kom att tänka på förut när jag och Ronja lyssnade på 5 själars ledsamma öden. Eftersom jag har en självbiografi ifrån en av dessa personer så tänkte jag tillbaka på när jag läste den. Saker som kommer tillbaka och jag jämför med mig själv igen. Inte på något negativt sätt. Utan mer inser vad som har hänt, vad som händer och vad som ska hända. Så kodorden är "Att ta stryk", hoppas inte jag glömt det imorn!

Godnatt och sleep well!

Lunch, mömma!

Hello!

Ja, nu sitter vi i skolan och lär oss First Class. Något crap som är nyttigt att ha inom skolarbete och säkerligen i arbetslivet. Idag är det Spaghetti och köttfärssås i skolan så jag ska lätt som en plätt lägga en kupong på det minsann! Ska massera sen också kanske så ska försöka pussla ihop min dag.

Nej, nu styr jag annat! Typ Birk och Ronja.. gilla!

Kapitulerar!

Hello!

Ja, jag kapitulerar nu. Sent ute men matlådorna var tvugna att bli klara. Jalla! Jalla! Nu väntar sängen, imorn är det skola frma till lunch. NICE!

Sovgott alla hjärtan små!

Personlighetsutveckling på papper!

Hello!

Ja, nu kommer det lite personlighetsutvecklingämne här. Detta pga att det blev så mycket text och så mycket tankar att ingen hade velat läsa det förra inlägget om jag lät de stå kvar. So herre it goes!

Vi avslutade ju kursen i onsdags, den taktila kursen. MÖMS! Då pratade vi om böcker som var viktigt eller värda att ha med i livet. Personlighetsutveckling var ämnet som jag fastnade på. Fanns många mysiga böcker och jag ska låna på biblioteket och läsa när jag känner att tiden är inne.

Men iaf så fick Ronjano för sig att kladda lite i mitt block. "Hoho, nu skriver hon någon ful grej" tänkte jag. Men det gjorde hon inte. Under överskriften Personligutveckling och under alla de böcker jag skrivit ner så skrev hon namnet på min blogg (med lite felstavning, haha!). Jag fattade inte vad hon menade. Tänkte hon kanske skojade först liksom, höhö läs annas blogg också! Men när jag väl föröskte få ur henne hur det kommer sig att hon skrev så, så sa hon "Din blogg är ju lite personlighetsutveckling". Jaha, buga och bocka för en komplimang? Förstod fortfarande ingenting, men efter en liten chat där jag fick min bekräftelse på vad jag trodde. Så sa jag "Okej, så typ att jag skriver hur jag mår och typ tittar tillbaka hur jag har mått osv?", ja typ. Fick man som svar.

Om någon nu skulle typ finna de intressant att läsa det jag skriver, så skulle jag själv bli faschinerad av det. För jag ser inte vart jag skriver något inom kategorin Personlighetsutveckling i min blogg. Kan det var deep stuff, jämförelse från tidigare år eller att jag bara skriver rent allmänt? Jag låter ni avgöra själv.

Nu ska jag försöka styra käka så vi hörs senare, ha en bra dag!

Vaknat på fel sida? JO TACK!

Hello!

Ja, idag blir ingen bra dag. Tur att det är skola imorn iaf, så man kan bli lite glad. Var vaken typ till 4 tiden imorse, men gav upp hoppet om att jag inte skulle bli ensam. Ensam jag blev, jag blev utan sked! Jag borde ju skaffa någon form av sällskap (inte mus) som jag kan känna att jag inte känner mig ensam med. Ibland är jag världens powerwoman och kan säga till mig själv "Jag kan vara själv och de ska jag visa er!", men självklart viks ju den sidan ner när jag sitter ensam och är i mina djupaste tankar. En dag är prinsen här..

Såg på Scooby Doo 2 igår, färgade håret rött så det är nice som fan nu. Käkade lite godis, chipspåsen är inte ens öppen, tvkanalerna är borta av någon konstig anledning och ja, de va inte mycket jag fick i mig igår. Försökte tappert ta disken när det är något knackliknande ljud som kommer ifrån fläkten. Efter lite undersökning tror jag att detta är en mus, följt med mig ifrån pappa? Det spörs när den syns till. Den iaf "lever" fortfarande fast jag haft på fläkten. Det löser sig.

Igår var det ju kalas. Smörgåsbord, MUMS! Sedan var Viktor på hockeymatch så Sara fick lämna kortet till honom medans jag och MLi drog upp till min lya. Här fixade vi lite mat och kollade på Jul i Kapernaum, LOVELY! Innan hon skulle dra så gick vi in på Ica och köpte lite gottigott plus blommor till Sandra. Sedan drog hon hem och jag försökte väl någorlunda fixa lägenheten.

Rädda Willy (1an) fann jag när jag var ute på stan i fredags, vilken lycka! Så det blev lite maraton igår, såg 1an och 2an. Började ju ofc böla som ett grullo till ettan, eftersom jag inte sett den på typ 10-12 år. För övrigt är 1an bättre än 2an, nu återstår 3an att fixa! Iaf under tiden så får man ju lite samtal från olika håll och jag fick det av en underbart tokig vän ifrån öster. Denna personen har ju inte behandlat mig så bra och han erkänner de ofta. Men när han sa "Gå inte på sån där skit nu" upprepade gånger så blev jag varm innuti mig. Han sa så till mig för han verkligen brydde sig och det värmer, för vi har inte så bra kontakt att han är redo att "stötta" mig om ni förstår vad jag menar. Så efter ett samtal från honom så sken jag som solen och beslöt mig att hålla mig vaken ifall någon mer ringer och ger mig lyckorus.

Sedan pratade jag en del med Fredrik och han sa väl mer att han inte vill veta av något om "detta" när han kommer upp. Kan tydligen bli farligt men jag kan nog tygla honom. Eller så blir de inte farligt utan han känner bara Nej, snälla låt mig inte träffa/göra det. Att min polare ringde igår gjorde nog mycket av min kväll. Vi snackar typ aldrig plus att nu hade han nytt nummer och ändå hade mitt nummer kvar. Blödig som jag nu blev så känner jag mig så glad att jag vill gråta. Fan vad jag har saknat dig!

Jag sitter just nu här arg, ledsen, förbannad, besviken you name it! Dels frustrerad över vad som händer. Varför jag och varför överhuvudtaget? Står de "lätt byte" eller "offer" i pannan på mig eller? Jag är för snäll och det är ingen snack om saken. Men om någon är snäll och ändå väldigt omtänksam, är man då dum och utnyttjar denna person då? Liksom utnyttjar det till sin egen fördel? Går man runt och medvetet VET att denna personen är för snäll och sedan är man "dum" gentemot denne så borde man ju typ be om ursäkt och känna lite ångest? Eller har jag fel? Sen beror de ju på personen i fråga, är det en bästa vän så hade iaf jag bölat av ångest. Lite för deep nu kände jag..

Nytt inlägg om perosnlighetsutveckling kommer dirren efter detta. Tyckte det skulle få ett eget inlägg för det blev mycket och handlade typ bara om en grej. Något jag måste lära mig, att inte trava iväg på olika ämnen, att hålla mig till ett!

Rädda Willy Maraton

Hello!

Ja, för att dra allt kort så säger jag allt imorn. HOHO! Detta blir en liten reminder åt mig då jag läser imorn. Har ont i kroppen och ska göra ett tappert försök att sova själv i lägenheten. Gillar inte att sova själv, big no no! Ska bara gå längst ner i huset, kolla så det är låst plus att det inte står någon skum nisse utanför dörren. Sen låsa min dörr och lägga mig i sängen under tiden Rädda Willy 1 ska rulla. Har ni tråkigt, så ring gärna. Är troligen vaken, höhö.

Country road, take me home!

Hello!

Ja, nu är vi uppe med tuppen. Är INTE redo för kalas, skulle hellre ligga kvar i sängen men när jag tänker efter så, känns det bäst att få saker undanstökat och jag kommer fortare hem. LOVELY!

Nu ska jag packa, snacka med Malin och sen drar vi. Hörs när vi hörs!

Glimmer man.

Hello!

Ja, nu har denna dagen gått och imorn ska jag tillbaka till Sunne. Känns skönt. Borta bra men hemma bäst. Jag trodde ju inte för 6 år sen att jag skulle bo i Sunne som då var bland de bästa platserna på jorden. Antar att man får sin önskan uppfylld någon gång, även om det kanske var 6 år sen man önskade det. Bättre sent än aldrig, right?

Igår var det min spontanaste utekväll ever. Innan föreläsningen blev jag medbjuden av några i klassen som kommer från Karlstad, utgång nästa! Drog hem till mig, fixade kläder, drog till Karlstad. Hamnade hemma hos Snygg-Birk/Bajs-Birk/Birk Borkason. Hur nice place som helst. Vi drog vidare mot Glada Ankan där vi hängde hela kvällen. OTROLIGT KUL ATT SKAKA LOSS OCH MINNAS! Tequila är ju inte min grej ni vet. Var hemma halv 4 på morgon och smsade runt så man visste att alla var hemma i sängen och inte i något dike.

Idag gick jag upp 9-halv 10, ingen hit my friends! Att sedan inte kunna sova trots att man är så sliten tar ju irritationshumöret på en helt annan nivå, även att jag var så himla rastlös samtidigt gjorde ju så åskan var inom mig ni vet. Tillslut vid 5 tiden kom jag ut på stan. Mötte Sanna och Sophie. Vi gick affärer runt och jag fick mycket med mig hem.

Först rödhårfärg, vem gillar inte färgen röd? Pörr, pörr och åter mer pörr! Två paket för min lejonman! När jag ändå gick runt där inne på H&M medans Sanna velade med shampoo så hittade jag ögonbrynspenna, snap! Nu var vi uppe i några hundringar. Därefter träffar vi lite peeps. Hamnar inne på minomin i duvan där jag handlade serum till min man som heter Orofludio, MYCKET BRA! Drygt var de också, ännu bättre! Fick 20% rabatt på den eftersom jag läser Lindas blogg. (Lindablom.se, värmlands största blogg). Självklart var det hon som stod i kassan, "kändisen" HOHO! Nu mesade jag inte iaf. EFter det ropade Mitticity på oss. Där handlades de present nr 1, en mask till halloween och en liten sak till lillepyret. Kan ju ha glömt något nu, men de blev onyttiga saker på vägen och jag vill INTE veta vad jag har på kontot nu. Hatar att dra mitt kort.

På väg hem blev de en liten tattarcola och en chipspåse. Väl hemma slår de mig att jag vill ha mysig hemmakväll ensam. Så jag springer till Ica, köper en cocacola och sedan går på jakt efter pizzerian på Kvarnberget. Turen vid min sida så hamnade jag rätt och jag tog en Skogsstjärna. Pizzan alltså. Fick sallad och köpte mild sås till.

Väl hemma styrde jag kosan mot duschen, degen fick vänta! Duschad och klar, satte mig vid datorn.. inget sug på pizza längre. Kan detta ha något med beröring av massagen att göra eller Ayurveda föreläsningen? Mycket saker på gång nu alltså! Så jag åt hälften och ville inte se den mer. Tur att jag har en kompost till syrra som älskar pizza. No waste here! Har sett på Idol, Se upp för dårarna, Smallville, Jim West mojjs och nu Glimmer man.

Pratade med Malin tidigare idag, fick se lite av familjen. Trodde jag skulle skratta sönder halsen ännu en gång. Men icke, de gick bra. Skypade även med stora syster som skaffat kissonge som jag är kär i numera. Nu kom hon precis hem och vi ska väl gå till kojs snart för kalas ggr 2 plus 1. Hujedamig!

Känner att jag har lite förstoppning när det gäller inlägg. Jag vill så gärna skriva hela tiden och verkligen spy ut allt jag känner. Men jag har fått någon sorts spärr och kan inte få ut något av det jag känner. Jag blir ledsen, deppig och känner att jag inte ens vill veta av vad internet är för något när jag väl försöker börja. Ska försöka få fram det, måste bara våga vara ledsen först.

Hörs när vi hörs, ses när vi ses!

Downtown..

Hello!

Ja, Ida hade lite halsont så det blev ingen massage idag heller. Men vi drog till skolan, kopierade lite stuff och tog en lunch som jag helst vill glömma. Hade suttit bättre att äta hemma ska ni veta. Men vad gör man inte för att slippa dra fram en massa köksredskap och göra en portion?

Nu ska jag läsa lite bok, sova lite, hänga tvätt. Sedan ska jag på föreläsning. Ska bli intressant. Vill helst inte sitta vid datorn idag då jag blir hur depp som helst när jag läser vissa saker. Så därför håller jag mig borta ifrån den. Massagen har grävt upp mycket känslor i mig, de rätta är ju bara att låta dom spruta ut men ändå kan jag inte. För jag vill inte. Drar mig mot sängen med lugn och beröring!

Hörs senare eller när jag hamnat i Karlstad!

Its all in my head.

Hello!

Ja, seg update, seg Anna. Man blir cool lugn med denna massagen alltså. Börjar min dag kl 9 imorn i duschen. Sedan ska man vidare och ragga lokal för lite massage. Får hoppas att vi kan detta nu. Idag körde vi ju helkroppsmassage, gick väl sådär. Gjorde i lite oordning men de gick bra ändå. Imorn ska vi prova på nytt, jag och Ida. Hon fiska tag i ett par frivilliga förut så vi hade minsann turen på vår sida! Vissa blånekade minsann, haha!

Imorn är det även föreläsning som några i klassen ska på. Efter det bär det av till Karlstad för lite häng med mor och stora syster. Kalas gånger två på lördag, sedan bär det av mot Sunne för ett tredje kalas där 80talet väntar på mig! Sedan kan jag ju hoppas på att skolan blir kul på måndag.

Men nu ska jag sova, godnatt hallonbåtar!


I'm not a girl, not yet a woman.

Anna diggar Albin!

Hello!

Ja, idag tog vi varann på boobsen och bellyn. Fick även armarna och händerna masserade så nu är det bara att träna på med massagen. Alla rörelser osv, någon frivillig?! Please call me, behöver försökskanin! Är nyduschad och så redo för en date med min säng. Helt redo för massage av framsida ben och fötter imorn.

Tänkte bjuda på ett videoklipp med Maritn Timell. Albin 8 år ringer..




Godnatt godsaker!

Nu lägger jag klackarna på hyllan!

Hello!

Ja, gårdagen blev bättre än väntat. Dock kan vi nu konstatera att om man vill ha kul på party med mig och ni vill att detta är ett minne för livet, så ge mig för gudars skull INTE tequila! Minnesluckor minsann, ibland är man bra rolig med alkohol i blodet. Eftersom man fick lite för mycket av de goda även om man aldrig kan få för mycket, så lägger jag nu klackarna på hyllan ett tag fram över. Dels för plånboken och dels för energin som försvinner otroligt fort ur kroppen.

Men det var en mycket bra kväll, med mycket mysiga människor. Kan även tipsa alla där ute om att inte gå i för små skor plus med trasiga klackar. Man går nämligen som på styltor med dom och vill man impa på dansgolvet kan man bara säga byebye! Mitt schyssta move resulterade blod, svett och en BOOM i golvet. Haha, so crazy but so fuckin hilarious.

Imorn är det bröstmassage, kanske mage till och med. Det spörs. Sedan ska jag städa mer, trots att jag redan gjort det rätt snyggt här inne. Nu ska jag krypa till kojs och kolla på säsongsstart för Scrubs. Duger såhär på kvällskvisten. Skulle sitta fint med Skönheten & Odjuret också, får be syrran styra hit den!

Godnatt hjärtan små!

We no speak americano!

Hello!

Ja, nu är typ allt klart. Jag ska bara in i duschen och Elisabeth ska komma hit så är nästan pusslet klart. Pusslet är fullständigt när alla classmates har anlänt. Sitter och väntar på att herr morot, fru potatis och miss paprika ska bli färdig i ugnen så man kan började duscha och göra sig iordning. Vad ska man ens ha på sig liksom?

Nu när jag sitter såhär i min ensamhet så börjar jag fundera. VAD FAN HÄNDE?! Hello?! Somebody there?! Ett och annat vare ja, såg hur det gick med det. Är liksom förbannad och tom i huvudet när jag tänker på det. Totalt tankspridd kvinna 2010 sitter nu här. Det blir nog bättre när alla har kommit. Min klass är kärlek mina vänner, bättre människor tror jag inte man kan träffa! Kan det ha något med att vi taffsat på varandra i en vecka? Hmm..

Plikten kallar! God dryck, god mat, goda vänner och en jävla massa kul! Ha en bra kväll!

Feel the update!

Hello!

Ja, nu är man i full gång med att ordna inför kvällen. Ska snart gå ut och handla lite, ta ut lite cash och sedan ska jag faktiskt gå och rösta. Hur tråkigt det än låter så måste det göras. Sen om jag tappar bort klockan och missar röstningen så är det en annan femma, finns en dag imorn också.

Idag nalkas fläskfilé med ugnsbakade grönsaker. Får se om jag lyckas med sådan middag minsann. Blir ett äventyr för sig. Ska diska och sånt nu, så nu ska vi låta detta gå undan. Skriver när tiden finns!

Mycket snack men det blir lite verkstad!

Hello!

Ja, just nu sitter jag och tar en paus från saker jag inte tänkt göra men gör iaf! Har hämtat lite folk också, 2 flugor i en smäll. Rätt king ändå? Imorn ska det vara mesta dels snyggt här inne eftersom några från klassen kommer hit på lite förkrök innan vi alla tar och invaderar Selma nightclub!

Tänkte jag skulle städa då jag var ledig från chaffisjobbet. Dock började jag ju göra annat som vanligt och denna gången rensade jag garderoben. Otroligt nöjd är jag, fast när jag började rota och dola hittade jag min spotlightlampa, självklart ska jag försöka sätta igång den jäveln. Tur att jag fick ett avbrott iaf. För nu ska de prioriteras lite hyffsad städning.

Ikväll hade vi lite softkväll med tacos, Idol och spelet Så ska det låta. Mycket trevligt, mer sånt vill vi ha minsann! När klockan började bli sängdags så tog jag med mig Caroline på en liten tur genom Sunne. Visade denna vackra stad som är full med skit, haha. Mycket trevligt! Sedan körde jag folk och nu har jag hamnat här. Tack alla för en riktigt bra kväll, kunde aldrig ha bättre fredagsmys än med dom man trivs ruskigt bra med!

Nalkas mer av det goda imorgon, nu stänger jag ner datorn för "idag".

Sov gott och dröm sött alla änglar där ute. Godnatt!

To little time, so much to tell.

Hello!

Ja, nu är jag och Ronjano redo för kojs. Mycket som cirkulerar i tankarna men inget jag tänker skriva om nu. To little time, so much to tell. Deep inlägg kommer troligtvis någon gång under helgen. Imorn är det fredagsmys, ensam? Kanske, kanske inte. Har jag tur så flyttar det in en mus i min lägenhet som kan springa omkring och komma fram när det blir tyst, haha. Systeryster ska ringa imorn också, undrar vad hon har på hjärtat. Känner jag behöver höra hennes röst just nu.

Ronja har satt på något tysktprogram på 2an. Själv ville jag se klart Patrioten, får se om jag får min vilja igenom när jag kommit i säng. Vi hörs imorn, mina axlar is burning!

Godnatt!

new hair, no fear!

Hello!

Ja, nu har Anna lekt lite med håret igen. Sist var väl i juni-juli men då var det bara utväxten, dock var inte systeryster så noga med den så jag såg väl inte ut som jag skulle enligt Linnea. HAHA! Nu är jag lite rödhårig men inte så skrikigt som förra hösten. Får se hur länge det sitter i. Rödfärg har ju en tendens att åka ur lika fort som diarré ur röven. Men så är det, that's life!

Imorn är det skolfoto. Med nytt hår kan jag ju känna mig nöjd eftersom jag har pillat sår i facet på mig själv. Inte så snyggt men det blir nog bra ändå. Vi hade turen att få byta tid från 13.40 till 08.30, vilket betyder att vi inte ser ut som nyvakna rumpnissar ur stubben i Ronja Rövardotter på fotot. YAY!

Idag kördes inte ryggen, bara ben. Dock hade jag och Ronja planer på att ta våra hårig ben tillsammans. "Raka inte vafan, det har inte jag gjort!". Tror ni inte att vi fick en varsin boy att smeka på? Jojomen, Ronja fick morfar och jag fick Alex, snubben som har med sig kaffe i termos till skolan! Som tur är vet han att tjejer slutar raka benen varje dag efter en tid in i förhållandet. Räddad? HAHA!

Efter lite foto och teori ska vi börja smeka facet. Nice som fan! Försöker ragga någon att vara försökskanin för min lilla kunskap. Får hoppas man lyckats få någon! Annars får man väl typ tvätta och vänta tills nästa vecka innan det har torkat.

Nej, nu ska jag och Ronja krypa tills kojs. Ska upp tidigt imorn och fixa till det ruffs till hår man har. Välja kläder och sedan bli upphämtad, go som Ida är! Vi hörs troligtvis imorn, om jag inte är helt inne i dimman. Man blir positivt sliten av massagen. Det är nice!

Good night people!

Massage & Lasse feat Melissa!

Hello!

Ja, idag började vi med massagen. Taktila berörings massagen. Hur mysigt som helst och det var underbart! Imorn ska vi köra bakben och rygg, ÄNNU BÄTTRE! Kanske stressen lägger sig ytterliggare åt sidan. Det är intressant hur beröring kan påverka en människa. Jag fick huvudvärk, en del fick en känsla av salongsberusad och vissa blev otroligt mysiga. Nästan så de ville gå hem och lägga sig i sängen med levande ljus och bara mysa. Kände lite det faktiskt.

Igår när vi var lediga fick jag sms ifrån Elisabeth om en fika med henne och Linda. Anna bangar inte mina vänner! Vi satte oss vid Saffran & Vitlök med en varsin tekopp och jag tog lite sötsak bredvid. Pratade i flera timmar, sedan drog Linda för att köra lite Core på Hälsokällan. Jag och Elisabeth gick runt på Sunne. Kollade i affärer så nu ska det handlas när nästa studiemedel trillar in på kortet. Mycket trevligt. Avrundade dagen hos Elisabeth i solen, sen hem för avokado och biff. MÖMS!

Nu ska jag sova men måste lägga in denna länk. Otroligt bra musikvideo. Precis så jag känner nu. Mera höst, mera regn, mera mys, mera ljus, mera massage. GE MIG! Det är den alla kan, vet om, älskar.. Som jag hade dig förut med Melissa Horn och Lars Winnerbäck. Enjoy! http://www.youtube.com/watch?v=dIR0avJ8vnE

Godnatt allihopa!

Hösten är här?

Hello!

Ja, idag är det riktigt höstväder. Det är kallt, det är grått och det regnar. Kan det bli mer höst än såhär? Saknas iofs att det ska vara lite mörkare och levande ljus. Sen någon att mysa med i sängen. Tur att Ronja bor hos mig på veckodagarna, då blir de både varmare och man känner sig inte ensam.

Tittar på Folkoteket nu på Barnkanalen. Någon unge som "praoar" en dag på ett hunddagis. Vad mysigt med hunddagis, vem skulle inte vilja jobba med det? Gå ut och gå, vila och äta tillsammans med hundarna. Otroligt mysigt. Ge mig en hund!

Har bestämt mig för att ta bilen till skolan idag när det regnar så. Börjar ju med taktilen idag så mjukiskläder ska på. Dock var mina gråa och svarta i tvätten, så har vita idag. Lite därför är bilen en bra idé. Nu ska jag klä mig, fixa de sista sen lägga mig i sängen och värma mig tills jag ska åka. Drömde sjuka grejer i natt, om man bara kunde radera saker hur som helst ibland. Då skulle jag gjort de för länge sen!

Vi hörs senare!

Redo för 7 dagars taktilmassage!

Hello!

Ja, jag får be så hemskt mycket om ursäkt för att jag inte uppdaterat som jag ska. Men det är ju som så att nu har man ju ett liv i förhållande till vad man haft tidigare. Tvätta, städa, diska, umgås, plugga... you name it! Sliten är man också. Därför är jag otroligt laddad inför 7 dagars taktilmassage. Vi börjar med händerna!

Godnatt!

Ny design?

Hello!

Ja, jag blev helt fast. Kom att tänka på att jag vill ju byta ut designen lite, men fantasin är inte som den ska riktigt. Vet att man kan göra nästintill vad som helst när man gör en design, men vet itne riktigt hur man gör eller vad jag ska göra. Har försökt hitta en del länkar och andra saker som finns i designen som jag vill byta ut och ta bort. men hittar det INTE i stilmallen. Hmm.. får luska på det. Eller fråga någon som kan design och som kanske kan kolla upp det?

Jag är iaf med nöjd headern jag fixade fram. Dock försvann ju resten av inspirationen eftersom jag är bättre på photoshop och göra bilder än att bygga ihop en design som går ihop med vem jag är. Hmm, ska ju faktiskt lära mig det nu på dessa på 2. Utvecklas och hitta mig själv, det är ett mål jag har!

Men nu ska jag verkligen sova. Imorn ska jag ta de lugnt, peela facet, ha ansiktsmask, duscha, hårinpackning you name it! Vi hörs nog imorn, ska försöka orka skriva vad som skett denna vecka som var. Godnatt/Godmorgon på er nissar!

Men in black vs Tarzan.

Hello!

Ja, idag har man inte fått många barn gjorda. Vaknade och gick upp kanske vid halv 12? Sedan sov man till typ 4 tiden någon gång för att snacka med lilla syster. Kan meddela att hon har det bra. Hon gjorde ett test på mig och snackade lite allmänt hur hon har det osv. JAPAN ÄR INTE SOM VÄNTAT OKEJ? Ville bara konstatera det. Att gå i skola i Japan är som att gå i skola i Sverige, kanske t.o.m slappare. Vad jag fattade det på Malin iaf.

Ska försöka vara inne på Skype runt halv 7 tiden på morgonen, då sitter hon nämligen i skolan med en kompis som har skype på sin telefon. Jag är sjukt stolt över Malin. Hon har varit i Japan i snart en månad. Hon pratar både engelska och japanska med familjen, hur coolt är inte det?

Tiden går fort ändå. Det känns skönt. Ännu skönare att veta om att hon har det hur bra som helst. Detta är en stor erfarenhet hon kommer få och jag är faktiskt avundsjuk. En dag ska jag åka och vara Au Pair i USA någonstans. Tror det skulle vara bra för mig.

Ikväll har jag bara lagat mat. Sedan såg jag Men in Black 1+2 och nu är det Tarzan. Myspys som fan. Ensamt men jag har min säng! Den sköna med 7 kuddar och två täcken. Mums, mums! Ledig imorn, helt okej.. eftersom vi har taktilmassage hela veckan nu. HAHA! Godnatt på er!

Myspys!

Hello!

Ja, det regnar ute. Prasslar mysigt på taket. Det är lördag och jag har bara varit inne. Vet en del som är ute på rackartyg men inte jag. Det var jag i onsdags och igår(fredag). För att fatta mig kort ska jag förklara allt imorn och faktiskt hoppa in i duschen. Sen ska jag sova efter det. Lyssna på regnet, mysmys!

Godnatt.

Sängen sen barnkanalen!

Hello!

Ja, nu var denna dagen förbi. Gårdagen med allt som dagen hade att bjuda på var hur nice som helst. Idag har det varit soft med föreläsning av en helskön snubbe och sedan var det lite lek och lite mer åt skoluppgift. Det var nice som bara den.

När jag kom hem diskade jag och kolla upp några brev. My first bill, how nice är inte det?! 31 spänn men det är väl ändå klassad som en räkning va? Med lapp och allt? Aja, sedan la jag mig i sängen och sov ungefär 2 timmar. BEHÖVDES! Behöver jag stava det år er? Shit alltså. Ronja ringde, kom hit och vi har bara softat i kväll. Diskuterat våran underbara klass, kollat idol, käkat onyttigt och nu ska sängen intas.

Imorn är det den riktiga nollningen. Alla YH-elever ska vara med och förra året fick 2 joina varandra i en fyllecell medans en annan nisse fick åka ambulans. Känner att jag ska ta de lite lugnt på den fronten när det kommer till alkohol, eftersom att min helg ska gå till städning och långa sovmornar med barnkanalen dirr när man öppnat ögonen.

Eftersom de mesta är nytt nu med skolan och klasskamrater så blir det inte mycket dator för min del. Dels för att på dagen är jag i skolan, på natten sover jag(festar hoho!) och när jag är vaken hemma så vilar jag, ser på tv eller plockar i olika saker. Så ni vet varför det blir lite bloggtorka nu. Jag försöker som sagt få lite ordning på mitt liv!

Godnatt alla hjärtan små!

Fåret Shaun!

Hello!

Ja, nu är man vaken och lite sliten. Skulle mer än gärna stanna i sängen med tanke på att den är den bästa i hela världen, levande som icke levande! I sängen kan man skeda, sova, mysa, kramas, pussas, gosas, masseras, kliass och mycket, mycket mer! Någon som vill joina till helgen? Är nämligen ensam då..

Nu har jag precis ätit upp min gröt, gjort matlåda och Ronja stack för någon minut sedan. Sitter och kollar på Fåret Shaun eftersom jag tycker nyhetsmorgon är så otroligt tråkigt! Barnkanalen är min räddning minsann när det kommer till dåliga program. Synd bara att jag inte har disney channel, då hade den stått på 24/7!

Nu ska jag snart börja gå mot skolan. Lite tröttsamt att gå men bättre än att ta bil. Har lite saker i huvudet idag som inte borde vara där. Måste försöka hitta något annat att tänka på. Allting är som vanligt, men inget är som förr!

Nu blir det skolan, vi ses!

Promenix blev springtur!

Hello!

Ja, nu ser vi på idol. Schletna som djur är vi. Duschen väntar på mig. Efter att ha gått 100m vill Ronja springa. Sprang kanske 100m sedan stannade vi till. Därefter blev det springutr utan desslike! Gick vissa gånger pga att jag behövde andas plus att mina smalben har tagit stryk av denna hård träning.

Visst, vi sprang inte som dem som springer 600meter i eliten. Men att springa för första gången sen långt tillbaka och på asfalt dessutom så tar de gött stryk. De ska få ta kvällen nu och även jag, men först en dusch! Vi hörs imorn.

godnatt alla skedar där ute!

YHHT10, day 2!

Hello!

Ja, dag två har nu gått mot slutet när det gäller skolan. Nu ligger jag i sängen, kollar på 4an, iklädd promenadoutfit och ska snart bege mig ut på en stadspromenix med Ronjano. Är otroligt trött men jag tror det är för att min kropp är grymt inställd på extra sovtimmar. No good, no good!

Vi har pratat mycket om tänkade och sånt idag. Har skrattat så jag fått ont i halsen. Men de var inte förens nu när jag la mig i sängen som tankarna började cirkulera runt. Vet inte om det är positivt eller negativt men det bara började sättas igång. Hjärnkontoret. När jag satt fingret på känslan så skriver jag upp den!

Nästa vecka börjar vi med Taktilmassagen, längtar! Rensa ur hela kroppen på äckliga slaggprodukter och alla konstiga bakterier. Äwa som ska ha utbildningen gav oss tips om att försöka varva ner och känna lugn i kroppen. Vi ska gå steg för steg med kroppen och först börjar vi med händerna. De som är bland det finaste vi har på kroppen! Om jag ligger i min säng och inte kan sova så gör en stor varm hand allting. Ligga bredvid någon och hålla handen. Finns det något mer magiskt?

Undra hur det ska gå för mig när det är så mycket på gång nu? Eftersom vi ska börja bromsa in hela den här stormen. Bott här i lägenheten i en månad, nu skola, nya klasskamrater, nya ansiktet, nya människor. Jag ska leva helt själv, jag ska ta hand om mig helt själv, jag har egen ekonomi och ja, allting är mestadels nytt för mig. Saker och ting som händer är också en faktor till att jag inte är stabil för fem spänn. Saker som gått åt helvete i sommar och saker som aldrig mer kanske kommer existera. Jag ska försöka ta det lugnt i helgen, finna lugn och ro tills jag orkar nya tag. Ladda batterierna. Släppa taget och ta emot nya saker.

Nu ska jag se på That 70's show och invänta promenad med Ronja, en rörmockare ska kolla på hennes toalett. Ska städa undan lite också. Imorn nalkas nollning med 09:orna, det ska även fortsätta på fredag så vi får se hur veckan blir. Vi hörs senare, när jag varit ute på promenad, läst lite och duschat!

Gumball then bed!

Hello!

Ja, första skoldagen har nu gått. Med lite nervositet i backpacken så gick de bra ändå. Var lite övertrött också så jag har ju skrattat mer än vad jag har gjort i sommar. Helt sjukt. Otroligt härlig klass är det och jag längtar tills imorn. Då börjar vi med beteendevetenskap. Det ska bli intressant! Känns sjukt att säga detta men vad otroligt skönt det är att gå i skolan!

Inatt sover Ronja hos mig. Hennes toa är totalt urfunktion och eftersom jag sov en timme hos henne förut så får hon mer är gärna sova här. Det är ju inte kul att sova ensam direkt. Nu ska vi se klart på Erik & Mackan Gumball 2010, otroligt roligt. Sedan ska vi ta och sova, börjar 8.20 till morgonen.

Godnatt på er gosungar!

Schools out? HELL NO!

Hello!

Ja, nu kom jag precis hem från Ronjas crib. Mysigt som bara den, många myskvällar väntas där! HOHO! Skönt med en promenad såhär på kvällen. Inga folk ute, man kan sjunga utan att skämmas, det är nyttigt för kroppen tror jag och sen är det otroligt härlig luft ute nu. Hade jag inte varit sliten och lite trött nu så hade jag kunnat gå längre. Det är nice minsann! Motivationen för träning går upp enligt statistiken!

Imorn är det första skoldagen. Sedan studenten. Schools in my friends! SCHOOLS IN! Imorn blir vi väl informerade om vad som komma skall. Sedan för att se lite hur linjen funkar och lära känna klassen, allt känns så lovande just nu! HOHO! Klockan är snart kvart över midnatt och jag är redo för sömn! Can you believe it?!

Linnea kommer imorn kl 8 för hennes papps börjar då. Vi ska inte vara i skolan förens klockan 9 så hon får nog hjälpa mig med det ena och det andra. Typ kläder. Skönt att man fick rutin på diskberget där. Köket ser plötsligt vackert ut. Vill vara mer där än i rummet. Undra vad det kan bero på..

Ska avrunda min dag med lite musik. För det lyssnar jag ju aldrig på. Sedan ska jag bilda sked med alla mina kuddar. Ni vet ju att jag är kvinnan som ALDRIG kommer klara mig utan sked. Tänk om man kunde beställa sked via nätet? Då hade jag beställt abonnemang, årskort eller prenumeration.

Can I love you forever through this? Can I trust in you forever through this?
I don't know how to stop, how to stop these teardrops, that drip drop drip drop.. drip drop drip drop..
I don't wanna cry. I don't wanna hear your name. If this is where it ends
I don't wanna run. Run away from myself and be lost again..



goodnight babes, xoxo!

Over and over again..

Hello!

Ja, idag har jag varit och hälsat på min kära syster i grannlandet. Mammsen ringde imorse och vi for precis halv 9. Underbart. Underbart att få komma bort till ett ställe där ingen vet vad man heter eller om man lever. En hel dag med stora syster och mammsen, kunde inte önskat något bättre just nu! Vi köpte upp mors pengar på kläder till henne, skor handlades och jag fick mig en ny outfit. TROTS DEN FATTIGLAPP JAG ÄR! Ni är guld värda, hoppas ni vet om det.

När jag kom hem var jag så slut att jag blev mörkrädd. Fick något spel förut och jag har tagit berget av disk som jag så länge har undvikit. Nu är det klart iaf. Är jag vaken länge till så kommer nog lägenheten vara skinande ren om jag har tur. Är rätt sliten faktiskt. Så vi kan ju räkna med att imorn kommer kanske dammsugaren göra sitt!

Funderar starkt på saker och ting ikväll. Förstår men förstår inte, mycket men ändå så lite. Arg men ändå ledsen. Ena stunden kan jag tänka på alla möjliga saker samtidigt, andra stunden släpper jag allt. Lite knepigt det där. Ensamt nu också. Aja, städning nästa? Nej.. blir nog tvn.

Hörs senare!

Du som tog mitt hjärta, ge tillbaks det helt och rent.

Hello!

Ja, precis för bara någon minut sedan insåg jag min framtids bild. Jag accepterade den även om den är 10 år bort. Jag sambo med en hund i en lägenhet och ett snuskigt bra jobb. Lika bra att ha den inställningen så blir jag positivt överraskad om jag skulle ha man, barn och kanske en ring på fingret. Precis så var min bild när jag presenterade min framtid inför klassen. Många i släkten tror jag kommer få barn först, varför förstår jag inte eftersom att ska man ha barn ska man ha man. Jag har ingen man och jag räknar inte med att få en än på några år heller. 4 års singel firas i november!

Just nu är jag rent ut av förbannad och vad som helst kan komma ur mig, THAT'S A WARNING! Är det inte lite respektlöst? Lura fram känslor, fast man inte vill att den andra personen ska ha känslr för en och sedan fortsätta med det? Kanske inte lura fram, men anar man något och man verkligen inte vill.. tar man inte upp och snackar om det då? Detta har pågått hela sommaren. Jag ljög, för att inte bli bortknuffad som jag blev. Inte bra att ljuga, men då trodde jag faktiskt att jag inte hade några känslor. Då kände jag att det var droppen efter vissa saker du sa. Men jag ljög ju inte bara för dig utan för mig själv också. Så jag antar jag svek oss båda på det planet. Helt insatt på NO FEELING-MODE blev raka motsatsen FULL FEELING-POWER. Jävlar..

Får ursäkta språket men bloggen är min frizon. Här säger jag vad jag vill, när jag vill och hur jag vill utan att någon ska behöva lägga näsan i blöt och röra runt i min gryta. Sen om någon tycker det är kul att läsa, FINE! En del jag som läser förstår jag inte ens varför, nyfikna? I guess so.

Men du, som tog mitt hjärta? Ge tillbaks det helt och rent. Som Magdalena Graafs mor sa "Tar alla män ett bett på det fina gröna äpplet, så finns det bara en liten brun skrutt kvar till den som är den rätte".

Heartbeat.

Hello!

Ja, home sweet home? Don't think so. Sa tidigare till Sanna att det skulle bli skönt att få komma hem. Då tänkte jag mer att jag slipper stressen att vara på två ställen samtidigt. Tyvärr glömde jag biten där jag känner hur tomt det är. Det liksom ekar på gatorna när man är ute och går. Sure, mer action i Sunne än i Deje. Men Deje var en trygghet, här i Sunne finns det ju män med järnrör ffs! No cool!

Att vara såhär ensam är tungt, men tur att skolan drar igång. Lite ångest att börja skolan, men skönt. För jag blir inte ensam. Ronjano hoppas jag finner en ny passion i livet, tvspel! Det ska spelas en del minsann. Blir nog en hel del hängkvällar med Ronjano. Kommer sitta som en blodigel på henne men det får hon tåla.

Ska försöka ta en nice bild på mitt nya smile. Det är feting ofresht atm efter tortilla-kebab-nudlar-tacos. Lite chips också.. lite coca cola också. Lite ovant är det men jag är nöjd. Nu ska jag se Scrubs sen får vi se om jag lägger mig. Usch, sova är bland det bästa och värsta..

godnatt.

Det kliar i fingrarna!

Hello!

Ja, nu är man så vacker i munnen att varje kille som går förbi faller för mig. Ok, skämta där. Men jag är nöjd och bild kommer när jag tagit en bra, haha. Sitter och lyssnar på My Country, vilken bra skiva alltså. Skulle vilja ha den i bilen minsann!

Sitter och väntar på att Sanna ska bli klar. Då börjar nämligen storshopping och hemfärd mot Sunne. Ska till Willys, Ikea, Obs och H&M än så länge. Kan bli fler på vägen mina vänner! Ska packa ihop allt jag har här nu sedan drar jag mig mot farmor. Hon har nämligen köpt en ny kökslampa till lilla mig, möms!

DET KLIAR I SHOPPINGFINGRARNA! Tur är väl det att allt jag ska ha är mat, haha. Det är ju shopping iaf. Vi hörs när jag kommit till Sunne troligtvis. Om jag inte känner för att vara social mot Sanna istället. Vi hörs iaf när vi hörs och ses när vi ses!

Alltid dessa tandläkare..

Hello!

Ja, otroligt nyvaken känner jag mig nu. Somnade säkert inte förens vid halv 4 inatt igen och gick upp halv 9. Inte rocknroll detta. Sanna hörde av sig vid 2 tiden om skjuts och eftersom jag ändå inte kunde somna och min kära vän inte kunde ta sig hem så tog jag bilen och drog en sväng runt stan. Ankan är inte kul när det är to much peeps minsann. Men som ni alla nu ska veta så slår ju ingen kväll lördagen som var. SO CRAZY! Fråga Freddie! Han såg vart det gick galet till, haha.

Varför jag är vaken nu är för att jag ska till tandläkaren, igen! När ska de sluta tortera mig? Iofs, detta kommer inte bli någon form av tortyr, snarare en unning för slitet man gjort i käften. Om mina tänder inte är allt för gula så skulle jag kunna ta ett fint kort på mitt söta leende så ni får se vad som skett. Lilla farmor ska med och hålla mig sällskap, som hon gjorde sist jag var där. Är det häftigt med privattandläkare eller? Det låter häftigare än folktandvården..

När jag väl lagt mig och försöker sova så går det inte, sen när jag väl har somnat så sover jag i 100 år. Förstår inte riktigt hur det där med sömn funkar. Jag vet anledningen till varför det inte går att somna men att sova så länge att krafterna till och med tar slut i sömnen? Det börjar bli lite wierd detta. Hoppas det släpper innan skolan börjar. Men det är nog inga problem att ta igen den sömn man missar där iaf. Taktilmassage de första veckorna vilket betyder dreggel på kudden och avslappning in i Johnny Blunds värld.

Har precis klämt i mig ett kallt ägg. Det värsta med minn mor när det kommer till ägg är att hon vill ha dem löskokta. Hon frågade till och med igår om jag skulle ha mina hårdkokta eftersom jag inte är så förtjust när det rinner gula. Jotack, hon sa hälften-hälften eftersom hon vill ha löskokt och jag dör ju inte direkt om det är lite löst. Men nu fick jag faktiskt två löskokta ägg och de smakade inte gott kallt. Blä! Mor går ju seriöst på kosten nu så det finns typ ingenting i kylskåpet. Tänkte de att gröt skulle vara helt okej, men då glömde jag att jag hällde ut mjölken igår så, det fick bli ett ägg. Nu blir det tandborstning sedan drar jag mot TandläkarChrister!

Hörs när jag är tillbaka!

Should've said no.

I can't resist
Before you go, tell me this
Was it worth it
Was she worth this...


Solstaden nästa!

Hello!

Ja, runt halv 4 inatt lyckades mina ögon stängas igen. Helt sjukt egentligen var olika händelser kan få en till en otroligt kass sömn alltså. Har varit sådär otroligt seg idag också så allt som jag skrev igår att jag skulle göra kommer tyvärr inte bli gjort, haha. Orkar ju inget så hoppas att endorfinerna ikväll får igång mig lite. Ni vet, jag funderade starkt på att ta kaffe igår. Pulverkaffe, jag som inte ens dricker vanligt kaffe? Det var någon form av hjärnsläpp mina vänner!

Nu håller jag på att packa mig klar för att sedan åka direkt till mammsen i stan. Ok, inte direkt då. Har världens diskberg i köket som måste utplånas. Därefter blir det Karlstad. Sanna ville ha med mig på stan en sväng, myspys! Det som är förlust här i Sunne är väl att de inte ha någon form av espressocafé. Jag är inte personen som käkar kakor och bullar när jag är på café, jag är mer ute efter en Da Vinci Latte eller en Vanilla Latte. Förlust, förlust. Antar att det finns fler anledningar att åka till stan och mysa på Espresso house nu.

Ikväll blir det Kick-box på Kilene, gratis första gången. Lika bra att börja träna som ett fån så man inte känner sig dålig när skolan drar igång. Okej, så farligt är det ju inte. Förra veckan var jag ju ute och sprang mitt i natten, 6 kilometer! Helt okej för en latmask som mig.

Men nu ska jag ta och stänga av datorn, packa, diska sedan drar jag. Imorn blir det tandläkaren.. what?

Johnny, where are you now?

Hello!

Ja, nu nalkas sängen. Somnade en sväng förut. Trött på nätterna, trött på dagarna och sömnen kommer och går som den vill. Why are you tricking on me Johnny Blund? Give me some dust and then you just fade away? Why can't you just stay right here with me? What I've done?

Godnatt på er som kan somna!