Uppe med tuppen!

Tjena!

Ja, idag är jag uppe med tuppen minsann! Har inte sovit så bra inatt så det är min anledning till varför jag inte kommit iväg till S.A.T.S. Tror jag skippar det idag också, känner mig lite trött och efter jag ätit lunch så kommer jag troligtvis decka någonstans. Ruksigt sugen på att bara ligga i sängen och slappa, men det tjänar man inget mer än värme på. Ska det tjäna någonting till så ska man ha någon med sig minsann!

Så idag blir det väl att vakna till liv och gå ut på stan. Kanske skulle till Emil också, får se när den mannen vaknar till liv. Nu svamlar jag bara med vad jag skriver känner jag så nu blir det att klä på sig och titta lite på barnprogram. Det är alltid mysigt att kolla på så tidigt som halv 7 på morgonen!

sayonara

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Stefan Holm och Lila nagellack!

Hej mina kära vänner!

Idag har jag varit och träffat min instruktör på S.A.T.S, Anki. Hon visade mig maskinerna som jag ska använda för min scolios. Det kändes bra och jag känner verkligen att nu kommer jag igång och få hjälp med den träning jag behöver. Känns som att Fröken Latmask äntligen har ålat iväg till någon annan som kanske behöver den. Har varit där nästan hela veckan, snacka om hardworker eller hur? Alla dagar utom onsdag har jag varit där och tränat eller varit aktiv på något sätt. Det ser verkligen ljust ut när det gäller träningen nu. Jag känner att någon måste ha koll på mig, jag kommer få samtal om jag inte vart där på ett tag, jag kommer troligtvis förändras utseendemässigt etc, etc, etc, etc, etc. Det finns nog mycket ljusa saker med att jag tagit detta steg alltså. Jag är glad att jag tagit valet till det. Känns som den är "vuxenkänslan" börjar ta allt mer form..

Efter mitt möte tog jag mig en dusch och gick till Skin Deep för att köpa riktig piercingtvål som man INTE behöver använda efter åt. Har ju vart till Arvika och stuckit en nål i mitt bröst. Den som vill vara fin får lida pin, är det inte så man säger? Trodde inte jag skulle ha guts to do it or fit in it, men.. MEN jag överraskade mig själv verkligen. Det passade verkligen, fett nöjd! Pekka var ju min följseslagare på denna resa och det var mysigt värre! Hon fick hålla mig i handen, precis som när man var liten och tog en spruta. Bra jämförelse?

Tog mig en sväng till Sanna där jag tiggde lite mat och kollade på TV. Visa ju även upp mitt nya fresha nagellack som är Lila med blå skiftningar, Great Look heter färgen och finna på H&M. Sedan bar det av mot Universitetet med Annie, Linn och Alexandra. Stefan Holm och hans mentala coach Christian stod för underhållningen på Universitetet denna afton. Dom pratade igenom Holm karriär, om tokiga saker som hänt på vägen och hur dom har gjort för att få han till en av världens bästa höjdhoppare. Den 5 november blir det Arvika. Vet inte vilka som ska föreläsa då men det får vi se då! Efter underhållningen fick jag skjuts av Eva-Lena Lindquist och Frida till Ida.

Just nu sitter jag här i Idas lägenhet, FRESH! Skulle lätt bo här ensam, men drömma går ju. Tar nog lite tid innan jag får en egen lya minsann! Har käkat lite Mc Donalds mat, blä! Det duger ju i nöd iaf. Sedan har jag snackat lite med syrran och så har ju Ida haft lite kompisar här. Cilla stannade kvar och nu har dom lagt sig. Nova sov när jag kom så hon fick jag ju inte se en skymt av.

Imorn blire upp tidigt för att prova på SatsCore, mums! Blir lite extra träning för magen. Det börjar klockan 8 så det är nog en bra idé att jag lägger mig nu om jag ska ta bussen. Att gå går säkert fortare. Får se hur jag gör när klockan ringer. Blir iaf frukost efter det, ska köpa bröd åt Ida också. Tror morgondagen kommer kännas toppen bra med träning som startar upp dagen.

Ska ju som jag kanske har sagt tidigare, skriva ett mer seriöst inlägg. Det kanske blir imorn när jag är barnvakt åt Nova. Det är mer skrivro här känns det som. Inte som att sitta hemma i sängen och skriva på laptopen precis. Får se om det blir några inköp imorn då. Ska träffa syrran och hon äger ju inga kläder så vad gör man inte liksom?

Nu blir det sängen minsann, hejsan svejsan!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Sport Outfit.

tjena!

Ja, det är en ny dag och jag bara sitter och är nervös för att missa bussen. Hoppas det inte utlöser huvudärken bara! Ska ju som sagt idag till S.A.T.S på möte för att kolla hur allt ser ut där inne och om jag ska ta och skaff medlemskort där för ett år. Det kommer nog kosta skjortan men det är det värt det med tanke på att jag får träna hur mycket jag vill, med vad jag vill!

Efter mötet ska jag nog ta och kolla lite efter en snygg sport outfit. Enligt Ida så ska jag INTE ha mukis brallor på praktiken och eftersom jag inskaffade ett par byxor i Grebbestad så räcker ju inte dom till utan jag måste ha flera. Sedan ska jag kolla på snygga brottarlinnen om jag kan ha och träna i. Efter shopping ska jag möta upp Ida och sedan får vi se om jag far till Arvika.

Ikväll skulle vi kanske ses, jag, Linnéa & Ida. För att prata om halloweenkvällen, vart vi ska vara och hur vi styr upp allt! Men, men nu är goda råd dyra, måste med bussen!

sayonara..

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Womanizer

hallihallå i det blå!

Ja, det är helg och lov. SKÖNT måste understrykas. Men rastlös som ett vilddjur är jag verkligen. Borde göra saker, vill göra saker men har ingen ork för det är "inte tillräckligt" kul för att tas tag i. Anki är och tofflar i Grums hon, haha! Det är riktigt smöla!

Idag har det ju inte hänt någonting alls. Mycket trevligt att veta. Jag vaknade halv 11, då var dagen förstörd. Vad ska jag göra när ingen är inne på msn eller är vaken ens?  Jaja, hörde Pink ute i köket så ja sätte mig där och lyssnade lite på vad hon hade att säga till tv4hallåarn. Sedan tog jag och såg en film, LINAS KVÄLLSBOK! Vilken super film alltså, haha! Efter filmen tog jag mig i örat och klädde på mig kläder. Gick till Malins rum för att spela lite Kingdom Hearts, var ett tag sedan man spelade det och tro det eller ej, så har min kära lillasyster bytt dosa så det känns ju helt cp när man spelar.

Well,well, jag hamnade ju här nu ja. Bara för att se om det fanns någon vettig att prata med. Fixat womanizer nu så jag kan porra loss här i mitt stökiga rum, haha! Precis som i gjorde igår.

Gårdagen stod Ida Lindqust såklart för, tjejkväll på ingång! Det var jag, Anki, Sara, Elina och Sofie som blev inbjudna. Det var trevligt och vi stod för all underhållning allihopa. Dock blev det inte så länge som det brukar bli när jag hamnar hos Lindquist. Åkte hem vid halv 1, det brukar vara 5 - halv 6 på morgon. Bilder kommer att uppdateras på bilddagboken inom kort. Fick testa Idas vattenpipa också, det var fina grejer måste jag medge! Det ska nog inskaffas lite kol och tobak till syrrans vattenpipa. Men först måste jag få tummen ur röven minsann!

Imorgon blir det stan, tidigt! Ska på möte på S.A.T.S för att prata om medlemskort osv. Ska bli intressant, dans blir! Sedan får vi se om jag träffat på Sanna en sväng också, kanske Ida också för den delen! Sedan får vi även se om det bli Kil. Hoppas på att barnen är friska nu så man kan få pussa och krama dom lite. När jag ändå nu flyger runt bland olika tankar så slog det mig att jag måste skriva en novell, sedan slog det mig också att jag måste åka till Arvika någon av dagarna nu på lovet. Ska ju även skriva ett blogg inlägg som är lite mer seriöst senare. Men det får bli då!

Ska nog ta mig till syrrans säng och spela lite Kingdom Hearts nu, hörs!

Au revoir!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Pedagogiskt Ledarskap

hallojsan!

Ja, nu sitter jag i skolan ja. Inte det roligaste precis men det duger i brist på annat. Ska när som helst ta mina saker och gå för nu är det LOV MOTHERLOVERS! Ska sova som ett jäklans as när jag jobbat klart imorn. Men ikväll blir det att hänga lite med Anki och lite fullt frys, idolerna!

Hade utvecklingssamtal med Pappa och Ingrid förut, det gick bra! Det mesta handlade om vad jag tyckte och jag kände verkligen att jag fick mina åsikter framförda på ett bra sätt den här gången. Oftast är det läraren och föräldrarna som styr snacket men idag var det jag som ägde järnet. Kändes bra och fick lite känslan av att en del saker kanske kommer att gå igenom. Hoppas på det iaf. Nämnde våra sugiga bussar, ingen höjdare gott folk! Men jag kände mig lite som en Ida Lindquist som stod för rätten av bussar, haha!

Well, nu kanske jag borde pysa min väg eller vara lite social mot Albin, Emelie och Håkan. Vad det gäller lovet så måste jag säga att det känns väldigt skönt. Fullt upp, men skönt att slippa pressen.

Nu pyser jag, pyyyyyys!

sayonara..

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Oh radio play me!

hallaien!

Ja, back in buisness lr hur fanken det stavas. Efter många om och men så tänkte jag att jag skulle bli seriös. Det händer alltför ofta att jag loggar in här för att skriva men sedan struntar i det för att göra annat ovettigt när jag egentligen kan förbättra mitt skriftliga språk. Lära mig mer avancerade ord osv.

Eftersom Ida Lindquist är så snäll och rar som skrev en tribute till mig så vill jag gärna slänga in några fakta rader det vi har gemensamt:

- Våra farsor har vart polare sedan dom va små knattar som vi.
- Våra farsor har bott ihop och man kan ju nästintill säga att jag bott hos Ida, iaf från typ 19.30 - 05.00 varje gång vi setts.
- Vi lekte ju när vi var små, det var skojsigt vad jag minns, typ kanske.
- Vi har både hund och katt.
- Båda bor öde, om jag är hos min fader.
- Sedan kan man ju säga att vi är grannar om hon är i sommarstugan, alla är ju grannar där!
- Vi är båda blonda från grunden, blåa ögon.
- Mixar ofta med håret, vem bryr sig om håret faller av? Det kommer ju tillbaka efter några dagar.


Ja, mer kunde jag inte komma på vad vi har gemensamt. Eller jo, när vi gick på mellanstadiet så hade jag köpt likadana byxor som hon hade. Hihi. Det jag kan säga om Ida är att hon är den starkaste kvinnan jag någonsin har stött på och då skojar jag verkligen inte! Hon är den som man verkligen kan vända sig till om det är något, men vet liksom vart man har henne. Svårt att få fram rätt ord som skulle kunna korta ner vad jag tycker om Ida, men det är obeskrivligt på ett sätt. Tar nog ett tag innan jag kan det ordet. Jag är glad att Anki drog me mig till Ida i somras alltså. Våra pratstunder tillsammans är ju fö roliga en del. Kött fy fan! Hoppas de blir snart igen, ska nog slå en pling på lovet och höra vad kvinnan har för sig! Kolla in hennes blogg http://elegimelodi.blogspot.com och hennes bilddagbok http://elegimelodi.bilddagboken.se , fina grejor!

Ja, jag va inte så poetisk som Ida var när hon skrev om mig. Men det får duga. Jag borde egentligen sova nu med tanke på va trött jag är. Tur att jag har massage imorn iaf. Då kan jag ligga och dregla lite på kudden, haha!

Lite för oseriöst känns detta, jag har många punkter jag vill skriva om och jag bockade av en idag. Kommer kanske fler inlägg nu under lovet, hoppas jag på iaf. Bloggtorka är ingen höjdare precis!

Men eftersom jag är en så problemmänniska så ska jag nog ha min skönhetssömn nu, god natt!

Sayonara..

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

So what?

tjena!

Uppdateringen är som vanligt, för jävlig. Har ingen ork som sagt, massagen i skolan har fått bort huvudvärken iaf. Men inte min trötthet. Ska sova efter jag skrivit inlägget nu.

Har väl inte hänt så mycket mer än att jag övningskört ordentligt för första gången i mitt liv igår. Det gick sådär, hade nog lite press på mig för jag blev helt knasig efteråt. Sedan impuls åkte jag med Anki till Alice i stan och festade lite, skönt att komma ut! Arena blir lätt när man är 18 fyllda. Fjortisställe enligt många, I know, men det är väl typ det enda partystället förutom Nöjes då. Men där är det 20 års gräns oftast så där sprack ju den planen.

Orkar inte bry mig så mycket om hur jag har texten idag eller vad jag skriver om. Känner mer att det ska bli skrivet. Jag som älskade bloggen.. Nisse, sedan du försvann så bleknar min blogg allt mer. Fan. Emelie får hjälpa mig med min motivation. Vill ju inget nu för tiden så det är nog bra att hon läxar upp mig!

En vecka till lov, kanske blir norge då. Ingen vet än! Torsdag blir det Knytkalas. Föreläsning på universitetet på lovet med, blir att nanna hos bösarna då. Sedan är det ju bara 2 veckor i skolan så går vi på praktik sedan. Hälsokällan i Sunne blev! Känns spännande eftersom jag inte provat något annat än typ dagis. Barn är min grej u know! På tal om norge så hjälpte jag syrran packa i bilen förut, hon börjat jobba imorn på en kaffebar i Jessheim. Lätt att man ska kika förbi där när man kommer dit!

Men nu blire sängen, kommentarer kan ni ge mig om ni vill att jag skriver mer. Kanske får en liten spark i baken att göra det också. Emelie säger ju till mig i skolan. Men det blir ju inga barn gjorda precis. Godnatt!

ciao

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Fun with Dick and Jane.

hej igen!

Sliten nu, har varit ute och gått i regnet nu med min kära mor och min underbara hund. LITE vått ute och kallt. Hoppas på att det blir mildare imorn. Lite tråkigt med regn när man är rastlös och sett alla bra filmer om och om igen.

Ja, nu tycker jag synd om mig igen. Men det måste man nog göra för att sedan vända på fläsket och inse att man står som bäst på egna ben. Eller, för alla är det kanske inte så. Men för mig är det nog så, har fallit allt för många gånger så nu får vi hoppas på att jag står kvar här på två stadiga, starka, muskulösa ben.

nu blire dusch och sedan sängen, gonatt!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

PS: Jag älskar dig

tjenare!

Ja, tro det eller ej. Men nu skriver jag här cirkus ett dygn efter jag skrev det senaste inlägget om mina huvudproblem. Känns skönt att vara lite tillbaka, dock kommer jag tillbaka på ruta ett igen imorn när jag ska sova hos farmor och tisdag då jag ska sova hos Pysen min och onsdag då jag troligtvis ska sova hos Ronjano. Det blir inga barn gjorda här precis.

Idag har det varit slött. Inte gjort något speciellt mer än att jag försökt tygla min motivation till att börja läsa boken PS: Jag älskar dig. Den filmen såg jag tidigare i veckan, DAMN bra film! Så mycket har jag inte bölat för småsaker förr. Varenda litengrej var hur underbart som helst. Som vanligt, tänk om man själv var med om det?

Kärleksfilmer är nog något jag inte kan tacka nej till. Det är något jag snarare lever på för att klara av mitt ensamma liv utan en stadig man vid min sida. Varje gång jag gråter tillen film, tycker jag synd om mig själv och tänker, " varför kan inte det där vara jag?" eller "tänk om jag fick en sådan underbar kille någon gång,varför tar det sådan tid?". Jag är rätt bra på att vara ensam, det har jag varit hela mitt liv - 154 dagar. Slå det ni! Tror nog jag klarar det längre, känner inte det behovet längre att jag MÅSTE ha någon där. Bättre att vänta som alla säger. När man väl väntar så kommer det nog någon men det ska ju också kännas rätt innan man gör något mer invecklat. Ringer inte klockan eller trillar inte poletten ner så är det bara att ta tag i det och berätta att det inte brinner något i en. Inte ens en liten glöd.

Men nog snackat om vad jag sagt alltså, nu ska jag käka sedan ska jag se på tatuerings program på TVN!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

We own the night.

hejsan hoppsan!

Ja, då skriver jag igen då. Dock är uppdateringen dålig men det är något ni får ta när man som mig är trött och hängig plus en dundrande huvudvärk som kommer och går som den vill.

Vi har tagit blodprov på det och det var inte brist på något i blodet, nice! Jag är full av friskt blod, inget saknas! Nu kom vi till en punkt där jag trodde eller hade en tanke på vad det kunde vara, stress/spänningshuvudvärk. Så på måndag ska jag till skolsyster och bestämma tid för massage. Taktil massage även kallad, inte hård knådig som den masage man brukar tänka när man hör ordet.

Känner att här blir inga barn gjorda alltså, skriver i flera år innan ett inlägg är klart så vi avslutar detta inlägg här och nu, godnatt mina vänner. Det är en dag imorgon också!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander