My birthday!

Hello!

Ja, nu har jag tagit helgen. UNDERBART! Har inte sovit ut på 1½ vecka eftersom syster sol lyser upp världen nu för tiden, men jag klagar inte. För nu kan jag få tillfälle att sova lite längre när jag är ledig. Nu fick jag sms om att jag inte ska sova bort hela dagen. Tyvärr har jag blivit gammal och sover inte längre än till kl 10 typ. Varför? För jag har gardinen uppe så jag ska vakna med dagen. Underbart!

Idag så är det en del på schemat. Jag ska städa, diska, laga mat, packa ur och packa i, fixa runt med en möbel och tvätta. Har säkert fler saker som måste göras. Ska även åka till Lysvik en sväng och hälsa på Kicki som bor där. Ska bli kul och se vart hon bor, sen få träffa hennes vovvsingar! Ååh, jag längtar! Ska höra med henne hur hon la upp cashen för att ha hundarna. Kan vara bra att veta längre fram i framtiden!

Sanna kommer hit idag också så jag ska städa undan så hon får plats. Vi ska nämligen styra upp hur mitt födelsedagsfirande kommer se ut. Vilka som ska få följa med på resan, hur vi ska gå tillväga med allt som vi planerar, vad ska vi käka, vad ska vi dricka, you name it! Jag längtar lite smått till att hon kommer faktiskt, min lilla tösa bit!

Nu ska jag börja med en lista! Det är där man börjar när man vill få saker gjort. Jag uppdaterar senare om min dag, cyaa later!

SÖMN!

Hello!

Ja, nu är jag galet trött så nu nalkas nog sängen. VI hörs imorn! Godnatt!

Strömstad SPA!

Hello!

Ja, nu är det inte nådigt att vara vaken. Längtar tills tisdag kväll då jag ska ta en sovmorgon. vaknat tidigt och lagt mig sent hela helgen. Men man ska inte klaga på att solen vill att man sak njuta av den, lovely! Ja, vad gör jag vaken tidigare än vanligt? Vi ska åka till Strömstad SPA med skolan, ska bli asnice! Dock åker vi kl. 07.00 ifrån skolan, lite fett drygt. Men ja, det ska bli nice! Ska ta och sova på bussen om jag pallar. Hemma ikväll igen runt 22! Ha en underbar dag! Ses!

Laddar upp med ett glas vatten och makrill, mums! ;)


sleeeeeeeeeeeeeeeep.

Hello!

Ja, nu blir det sängen. Vi hörs imorn, godnatt!

What to do? Shop or not shop?

Hello!

Ja, nu är jag hemma igen. Det var lite kämpigt att sitta i klassrummet. Vet inte riktigt varför men det släppte efter en stund. Men nu är jag hemma. Har ätit och nu funderar jag på om jag ska åka och handla lite. Inte riktigt bestämt mig än om jag ska göra det men jag får nog börja bestämma mig. Ska kolla ekonomin.

How I met your mother är på tvn också, totally nice!

Vad hände?

Hello!

JA, träningspasset vi hade idag var inte riktigt det jag behövde. Kände mig grinig och jag ville ingenting av de vi gjorde, var med mot min vilja. Ville nästan gråta för jag ville inte göra något av de vi gjorde. Allting var bra i morse tills vi kom till salen vi skulle vara i. Kändes som luften var helt wierd där inne. Körde några övningar jag kände inte hade något med kursen att göra. Sen hade jag så jäkla ont i ryggen att jag trodde inte att jag skulle ta mig upp ifrån golvet. Vad har hänt/händer?

Har jag har sovit hela natten men var det ytlig sömn kanske? Ätit dåligt har jag inte då jag slog på stor frukost. Vad är det som händer i mig när jag blev så grinig och arg så jag ville gråta? Vill inte ens åka tillbaka till skolan även fast jag måste det. Jag vill bara lägga mig ner, somna och hoppas på att jag vaknar med ett annat humör. Sova bort de där konstiga i mig.

Nu har jag precis duschat, behövdes! Klä på mig och sen är det skolan igen! Vi hörs senare!

MÄTT!

Hello!

Ja, idag var det kämpigt att sova emot klockan. Tur att jag har så många alarm så jag går upp tillslut. Ännu bättre att man har en SNOOZ knapp som man kan trycka på, då ringer de 10 minuter efter man klickat på den. Underbart! Ännu mer underbart är väl att våren är här och lyser upp i min lägenhet när jag vaknar! Snart kan vi gå ut och grilla, hänga i parker och bara njuta av natuer. ME LIKE!

Har ätit dunderfrukost idag också. Gröt, två smörgåsar med makrill och en kaffe. Kött fyfan, jag är mätt som bara den och ändå ska jag dricka upp hela koppen som står intill mig här. Men då håller de mig vaken i några timmar i alla fall. Får se om man lägger sig tidigare ikväll. Är ju faktiskt trött spettet nu för tiden. Men det märks det med!

Nu ska jag dricka upp kaffet, sen ska jag njuta av tiden tills jag ska åka till Selma. Vi hörs senare!

Osugen.

Hello!

Ja, nu ska man plumsa i säng. Selma imorn, gött! Stretcha spettet blir, ännu mer gött! Nej, inte så skrivsugen nu märker jag. Mer sugen på sängen och myspys, myspysmyspysmyspys med 3 täcken och några kuddar. JAG ÄLSKAR MIN SÄNG! <3

godnatt!

Roooonnny!

Hello!

Ja, jag dricker kaffe, väntar på lektion och ser på Ronny & Ragge. Godingar de, haha! Vi hörs när jag kommit hem!

Dreaaaaaam, dream, dream, dream!

Hello!

Ja, nu sitter jag här med min gröt och mina smörgåsar. Gött som fan att ha lite rutin på morgon att äta frukost. Tidigare har jag inte kunnat äta frukost för jag har aldrig varit sugen eller så har jag kännt mig illamående när jag väl försökt äta på morgonen, måste alltid vänta några timmar och vakna till innan mat kan intas. Vet inte om jag bara har fått en otrolig inställning till att äta frukost så illamåendet inte finns, eller om jag "växt" ifrån det. Men nice är det iaf!

Idag ska de stretchas ännu mer. Tror det blir benen idag, ska bli gött! Efter skolan ska jag hem och göra i ordning eftersom Malin kommer hit en sväng. Måste börja packa min kasse också så jag har allting klart på fredag. Framförhållning ska man ha, yeah!

Trött är jag men ska ta lite kaffe innan jag drar. Hade svårt att somna igår kväll och jag vet inte varför. Det kan ha stört mig lite när jag väl låg och försökte sova att det gick inte. Kanske känner mig ensam igen? Vet inte jag. Men jag vet att jag drömde helt crazy. Jag drömde att jag åkte snowboard och så var jag i Deje, träffade martin mitt ute i skogen vid ett staket som tydligen gick till Sofie, när vi åkt in på gården och satt oss ner kommer Linnea ifrån LA ut och hälsade, men tjenare! Sen kom Urban och slängde sig i poolen. Snacka om att gå ifrån vinter till sommar till vinter och samtidigt ha vinter och sommar. GALET!

Nu ska jag klä på mig och åka till skolan, vi hörs!

Emotions.

Hello!

Ja, nu är det sängen som gäller. Känslorna har varit bra i skolan idga, bara en del svackor som kommit men dom har varit otroligt kortvariga. Tack så mycket! Det är nog bland det sista jag behöver just nu. Plugg, plugg, plugg, pengar, pengar, pengar, massage, massage, massage! Ja, det är mycket mina vänner! Men jag kämpar på!

Vi har stretchat spettet idag, lärt mig en hel del faktiskt. Väldigt sällan man inser vad mycket man faktiskt kan när man sitter i skolan och tycker det är förbannat tråkigt. Imorn är det mer stretch och sen kommer Malin en sväng, ska bli kul! Torsdag blir det rörlighetsträning och fredag projekt. Ja, späckat! Vi hörs till morgonen, godnatt!

Blommande känslor, inte kul idag!

Hello!

Ja, idag tog jag mig upp i tid för att få i mig min gröt. Dock mindre kul när jag vill sova. Men idag ska vi hålla oss vakna hela dagen genom och inte powernappa en enda stund. Har bestämt mig för att när det börjar bli pyrt och jag känner att sängen vore det enda alternativet, så köttar jag på ännu mer med något så jag håller mig vaken. Sounds great to me!

Tycker vår och sommar kan vara här. Gillar inte blommande känslor någonstans idag. Flygande tankar, magont vid någon form av text eller bild. Kan man bara stänga av sånt utan att känna en gnutta av känslor? Funderingarna började när jag pratade i helgen om min födelsedag. Hur den ska se ut och gå till. Tur att det är 1 månad och 1 vecka kvar så jag hinner bestämma mig för vad jag vill. Känns som jag vill ha allt så litet som möjligt och gömma dom jag vill ha för mig själv. Eller nästan inget alls kanske bara för att inget ska hända.

Jaja, det är bara tankar. Nu ska jag borsta tänderna, gå ner med tvätt och sen hämta folk vid tåget som ska åka med till skolan. Tur att man har skolan ibland, så man kommer på andra tankar och inte sitter och gräver ner sig i dom på hemmaplan. Ha en underbar dag!


Ååh jag gjorde det igen!

Hello!

Ja, jag gjorde det igen! Skulle sova en timme i soffan men blev det fler än en timme. Vet inte om jag sover för dåligt i min säng om nätterna eller om det är väldigt mycket på lektionerna när vi väl har dom? Innan jag la mig förut tog jag mig en funderare på om jag skulle sova eller ej, vänta ut min trötthet och somna tidigt eller en powernap. Och resultatet blev ju powernap. Men blir det samma imorn så ska jag vara vaken tills det är sängsdags. Så får vi se om det blir någon förändring.

Fått någon konstigt dygnsrytm där jag kan lägga mig vid 4 på eftermiddagen och fortfarande somna när klockan slår 23 för sängdags. Känns så konstigt att jag kan sova så mycket egentligen. Trodde inte att man kunde sova så mycket och sen somna igen utan några större problem. Det är väl inget jag funderar sådär jätte djupt på, men det skulle var intressant om man visste varför. En grej jag hörde var att vår kropp hinner inte med förändringen av årstiden så kroppen blir typ "trött". Maybe, maybe not!

Blir att borsta tänderna nu så man bara kan lägga sig när tvns alla dåliga program börjar! :)

Trött?

Hello!

Ja, jag somnade i skolan efter lunch. Vi hade avslappning och jag avslappnade spettet, kroppen var borta men öronen var med. Fick en omgång av kotknackning av vår lårare i överbröstryggen när jag låg där. Sen körde vi stretch och började med den delen. Triggerpunkter börjar vi med vid nästa tillfälle i Maj. Känns bra att man börjar få ihop alla saker men mindre kul när det närmare sig prov.

Funderar på om jag ska ta och gå till Sibylla. Länge sedan man var där och handlade och nu har jag ju kupong så det blir billigare. Sen orkar jag inte städa och diska varje dag. Jag är ju så grymt duktig på det. Så ja, det lutar faktiskt mot en kebabtallrik. Lyxigt och gott samtidigt.

Kanske en powernap? Det återstår att se, vi hörs senare!


Why do I like to sleep?

Hello!

Ja, igår när jag la mig så trodde jag att klockan var runt halv 12-12 tiden. Klockan var halv 1 och Anna sprang i säng. Det värsta är att jag är så förälskad i min säng så jag har tagit lite sovmorgon. Nu ska jag bara slänga mig in i duschen så jag inte luktar apa, sen åker jag mot skolan. Fullrulle, kanelbulle! Vi hörs när jag kommit hem igen! Ha en underbar dag!


BILDBOMB!

Hello!

Ja, här kommer lite bilder ifrån helgen som varit!





Jag var en duktig tjej som åt min frukost, mannafavoritgröten och macka!







Sen var jag färdig öfr att fira kusselur, flätor och lockar!






Sen sminkade jag mig rätt nice och bilden var ju awesome, måste vara med!






Jag gillar solen som skiner i mitt face!






Sanna bakade en kladdkaksmuffin åt mig, tack hjärtat!






På väg hem till Sunne såg jag två svanar som inte fastnade på bilden tyvärr!






En del av min kära uppbyggnad av To-Do-List!
(Det kom fler allt eftersom jag kommer på!)







En nöjd blekfis.






Ett foto för redigering, mums!






Fick Nallepuh glas och muggar av lilla syster, japanska fynd!
Tack gullungesysterbajs!






Såhär på kvällskvisten gillar jag att köra en Batman i min WonderWoman tröja!






Lite lappar ifrån nollningen i höstas.
Min mamma tappade mig inte när jag var liten.
Jag har aldrig hånglat med någon i det rummet vi var i.
Jag är bara lite av en liten akrobat.
Jag är inte alltid fullast.
Jag slog grannen, vet dock inte om han fick ont.



Här bjöd jag på en bomb utan desslike och detta är BARA EN HELG vi pratar om nu. Ser något lockande ut? Typ mitt öga? Eller kladdkaksmuffinsen som Sanna bakade till mig? Själv gillar jag gröten som jag ska göra när jag vaknar imorn. MUMS! Nu ska jag bege mig mot sängen, hoppas på att sömnen kommer fort. Ingen risk, är trött. Men så slipper jag ligga och tänka på sjuttitusen saker i stöten. Sängen kallar, vi hörs när jag vaknar! Godnatt godingar! :)

Helgens ... !

Hello!

Ja, då var även denna helg avbockad. Jisses, jag tror jag har gjort så mycket att jag kommer glömma att nämna någon. Förvånas icke mina vänner! Tiden går ju så fasligt fort. Varje helg ända fram tills jag fyller år är fullbokade med saker, GALET! SANNA MINA ORD! Trodde inte en människa kunde ha så mycket saker att göra men tydligen. Känner mig nästan som en stor bloggare med pengar och projekt, yummie!

Helgens läxa!
Jojomen, medans Kenza spenderar 400 spänn på ett par läckra Cheap Monday brallor spenderar jag 400 kr på böter. Så sant om det står, så åkte jag på en böter idag. Har mig själv att helt skylla på, det var jag som stod på ett ställe jag visste inte var ett ställa att ställa bilen på och det var ju egentligen inte mer än rätt att Lapp-Lisa gav mig en liten lapp med 400 riksdaler i böter. Så vad har vi lärt oss? Man ska parkera på parkeringen och lägga i en slant även om "man bara ska in en sväng". Den kronan är mer värd för dig än vad en hel böter gör. (Du sparar de som inte blir böter med andra ord.) Annan fakta: P-böterna har ändrat skepnad ifrån en stor vit lapp till ett litet gult kvitto med en längd av en linjal. (Så såg iallafall min böter ut.)

Helgens big thing!
Det måste väl vara att jag körde med lysande oljelampa till Deje och överlevde. Tog mig hela vägen fram tills jag kom till pappa. Där stod en ny pärla som var redo att invigas. I say good bye lovely rycen and welcome hytten to my incredible life! Det man inviger sin nya bil med är ett äventyr, vilket jag är expert på! Jag åkte till mor med saker, skjutsade henne till Hammarn, till farmor, en sväng till Sanna, ut mot okänd distination, sov kvar, åkte till Sanna, fick bot, åkte till farmor, åkte till mamma, åkte hem hit. Låter som jag kört några 100 mil redan! GO ME!

Helgens mys!
Ja, den saken behöver man ju inte ens diskutera. Det är ju helt klart vad helgens mys var. Men en annan mysis jag träffade i helgen var MÅNS! Saknar min muppepuss! Första gången jag träffade honom sen augusti tror jag. Önska ibland att jag kunde ha honom och Missi hos mig. Skulle göra verkligen allt för att dom skulle ha det bäst! Men det myset jag fått under helgen var en bra energidos för mig. Behövde de för att orka med ALLT istället för att sova 4 timmar efter skolan. Känner mig oslagbar nu! Are you with me?!

Helgens planering!
Galet värre, planerna ifrån kommande helg till helgen efter jag fyllt år är SPÄCKADE! Har skrivit upp en massa post-it lappar på väggen på toaletten för att ha koll. Stort med plats och jag kan placera runt lapparna som om jag skulle ta över ett land på kartan.

Nu behövde jag skriva av mig litegrann eftersom jag inte vet vart jag ska börja. Imorn är det utgift på 300 spänn, lite kul är det bara. Så till kvällen blir det tidigt med en skymt av vad tvn har att bjuda på. Ska glida iväg till skolan i min nya pärla, dels för att tjäna in tid och sen för att jag vill sova längre.

Btw, vad tycks om Helgens ... ! ? Verkar det lite underhållande? Något jag borde börja med när jag ändå kommer ha de så späckat kommande helger? Kommentera, säg vad ni i en mening vill mena, jag så fort kommer skriva likt en häst skena!

Skriver senare om jag inte skriver imorn. Vi hörs! (Bilder på allllllllt kommer!)

It's taking me higher, higher off the ground

Hello!

Ja, nu är jag färdig för avfärd mot Deje. Ska bara panta, skrapa rutorna på biljäkel sen bär det av mot ett lååååångt eller ett mycket kort äventyr. Nu ska jag alltså åka tills bilen lägger av helt så vi får väl se hur långt vi kommer. Men vi ska ju komma långt så klart! Ju längre desto bättre!

Nu har jag fixat kläder åt malin så har nu när hon är fattig japan. Packat ner alla tvspel samt playstation dosor minus en, som jag ska ha till playstation 1. Bärry ska med, så Malin har något att smaska på. Själv har jag ju blivit besatt av gröt så yoghurten får komma tillbaka till sommaren. Haha!

Skriver när jag är på hemmaplan igen eller nästa tillfälle jag får tag i en dator, vi hörs!



Effektiv is the word.

Hello!

Ja, HÖR & HÄPNA! Gick upp kvart över 8 idag trots många om och men om jag ska gå upp 6 eller 7 då jag vaknade de första gångerna. Såhär effektiv som jag kommer vara idag har jag nog inte varit på flera år tror jag. Jag menar, vem går upp en lördag frivilligt när man egentligen bara har några måsten som inte är så mycket måsten i sig? Självklart, jag har mina måsten. Men jag prioriterar annat framför dom idag.

Igår var det sista gången jag spelar på playstation 2 här i lyan. Eftersom lillasyster är på hemmaplan så vill hon ju självklart ha något att göra om dagarna. För er som är lite nyfikna på vad hon ska göra nu när skolan är mitt i en termin osv så ska hon jobba. Jag vet att jag själv blev fundersam på vad lillsyrrans framtid stod inför men nu vet jag. Ska ställa upp och hjälpa henne med att skriva CV, duktig tjej som jag är!

Nu blir det att springa runt i underkläder och städa undan, slänga i en tvätt, äta min dunderfrukost och göra mig i ordning. Idag ska jag ner mot Deje på kalas samt lämna en trasig bil. Får se hur långt jag kommer. Ska även ta kort på mig själv som Batman, hur coolt är inte det? Vi hörs senare!

Plugg!

Hello!

Ja, nu funderar jag på vad jag ska äta för mat till måltid nummer 2. Även Garfield 2 ska sättas i dvdn. Blev ingen disney men det var fortfarande en bra film som jag såg! Direkt efter frukost blev det plugg under filmens gång. känner mig bra som är nästan klar men motivationen dog tyvärr och nu funderar jag på om jag ska ta en kaffe eller om jag ska laga mat. Det märks. Plugg!

Lilla sjöjungfrun!

Hello!

Ja, nu har jag faktiskt kommit upp i skaplig tid samt är utvilad. Känns bra. Det enda negativet är väl andedräkten när man vaknar, luktar odör rent ut sagt. Håret är otroligt lent fortfarande, dock slitet men det får någon frisör fixa. Om den känner sig manad med andra ord. Mörk lejonman med tussar och hårtrån som åker av, inte okej!

Sitter och lyssnar på disney låtar på youtube. UNDERBART! Nu måste jag se någon bra disney film till frukosten, annars kommer dagen inte bli bra. Joda den kommer bli helt awesome, men jag måste bestämma mig för vilken jag ska se. Har inte så många här och den jag velat se i några månader är ju Skönheten&odjuret som syrran har i Norge. What to do?

Nu ska jag göra frukost och sätta på en mysig film för att få en bra start på min dag! Vi hörs senare lads! :)


Min shopping för några veckor sen, haha!


Dagiskänsla?

Hello!

Ja, nu har man sett Evan den allsmäktige. Rätt bra men finns bättre skulle jag vilja säga om den! I pausen gick jag till ICA och köpte mjölk, skinka samt polarbröd. I paus nummer 4 eller 5 ställde jag mig och gjorde mannagrynsgröt, YUMMIE! Mums på det med blålbärssylt och två smörgåsar med skinka på. Underbart! Dagis känslan är hög här i gluggen. Funderar på att få in dagisrutin? Det kanske biter på mig :)

Ska alldeles strax gå mot sängen, trots att jag sovit hela dagen. Tänkte jag skulle upp imorn och göra det som måste göras. Fast sovmorgon är fullt tillåtet också! Jag vaknar när jag vaknar med andra ord! Sov gott allesammans och ha en wonderful natt!


Någon som vet varför jag inte kan uppdatera youtubeklipp?

Mmm.. sleep! And evan ofc!

Hello!

Ja, nu har jag fått min sömn och av någon konstig anledning så känns det som att jag hinner göra tusen saker. Antar att det beror på att jag vet att jag är ledig imorn och kan göra vad jag vill. Det ska pluggas och bra betyg ska jag ha! Det med basta! Hoppas denna motivationen håller i sig hela helgen, underbart!

Snart är det Evan den allsmäktige, den ska jag se! :)


Jims värld och sömn, det är kärlek det!

Hello!

Ja, jag pluggade ju på provet inatt som jag skulle ha idag. Fick G med ett litet minus, anledning: Jag kunde rätt bra på många uppgifter och någon kunde jag inte alls. Så det gick liksom jämt ut. Trodde att det var kört där en sväng, sen vände de och ville bli as nice resultat. Det gick i vågor. Men jag är glad att det är över!

Nu är det plugghelg för min del, inga upptåg om inte upptågen leder till min lägenhet förstås. Det är alltid välkommet hem till mig! Iofs det ska ju vara rätt form av upptåg men allt kan man ju faktiskt inte få här i världen. Inväntar Jims värld nu och efter de ska jag sova. Min sömn blev inte den bästa när jag somnade runt 2 tiden, vaknade av att jag hostade (förmodligen en spindel som ville ätas upp!) tidigt i morse och jag gick upp i stress de första jag gjorde innan jag skulle gå ut för att åka med Anette till skolan.

Jag har nu tagit helg och det står P L U G G med feta bokstäver över hela min helg. Vi hörs senare!

Meateater.

Hello!

Ja, promenaden blev prima touch på min dag. Guldkornen blev alla söta som tog emot mitt cv. Känner mig redan redo för att söka på fler ställen! Vet inte om det finns så mycket mer än alla affärer? Vattenland vore ju något men då är det väl hela sommaren det handlar om? Det märks, får se när mina kuvert är slut. HAHA!

Just nu sitter jag och mumsar på köttfärs med en touch av ägg samt creme fraiche med smak av paprika och chili. Smakar inte fy skam, men gillar fortfarande den bättre med grädde och de kryddor jag använde sist jag gjorde detta. Funderar på att ge mig på att göra en paj någon dag, vad sägs om det? Klarar jag av att göra en awesome paj så klarar jag nog att göra en awesome lasange!

Nu ska jag plugga, imorn ska jag göra prov. Vi hörs!

Welcome home! <3

Hello!

Ja, nu ska jag snart ut på promenad. Vädret är underbart och Ronja ska göra mig sällskap. Ska söka jobb också så hoppas, hoppas, hoppas! Fick veta igår att Malin ska komma hem. Visste dock inte om hon skulle komma med flyget eller ej så jag var så otroligt orolig. Satt och grinade hela kvällen, kunde inte fokusera på provet jag skulle ha idag. Fick veta vid frukost att Malin är på flyget och ännu mer bekräftelse vid lunch då Sara skrivit på Facebook att Malin landar i Stockholm kl 10 ikväll. UNDERBART! Nu känns allting mycket bättre att ha henne i snart trygga händer.

Fick en kommentar på ett inlägg och jisses. Min blogg inte stor någonstans och det är inte så att jag försöker nå någon större famous med det, då hade jag slitit spettet för att nå dit. Men nu hade ju någon läst och tyckt om min bild så mycket som jag lagt in i det inlägget. Tack så mycket, me like you all time to! :)

Nu ska jag på med kläder för väder sen ska jag ut i solen, vi hörs senare!

<3


Avatar, det är kärlek de.

Hello!

Ja, idag blev det en kort dag. Men skönt att vara hemma ändå innan lunch. Fler sådana dagar tack! Efter jag fått i mig lite mat så sov jag i 2½ timme. Underbart att sova men mindre underbart att jag vaknade upp med huvudvärk. Sen att jag hamnade i en diskussion som blev för mycket, började liksom gråta. Försökte ändå kontra undan det men ja, det blev för känslig antagligen. Mindre kul.

Nu ska jag värma på lite mat och börja plugga. Prov imorn och jag ska göra klart ett arbete idag har jag bestämt mig för. Inte sökt några jobb idag pga att jag fick svar sent (enligt mig själv) så det ska jag göra imorn. Ska fixa klart alla kuvert sen så det bara är att dela ut när jag kommit hem. Under tiden jag ska plugga och äter så ska Avatar få rulla på mig tegelstensskärm. Underbar film!

Jag kan sitta och lyssna på musiken så är jag borta sen! Underbara film! Underbara film! Ibland kan man få drömma lite om att man själv levde som dom gör. Lovely! Nej, nu ska jag sätta igång. Hörs senare!

Seminarium!

Hello!

Ja, idag var det faktiskt lätt att komma upp utan problem. Känns som att jag har sovit ut ordentligt även om jag kände att sömn var lite mer nice än att gå upp och gå mot skolan. Morgonsolen är så himla underbar just nu. Underbart att dagarna blir längre och nätterna kortare, det är nog så jag trivs bäst!

Idag har vi seminarium och vi får väl se om det har något intressant att bjuda på. Skrev en liten lista igår innan jag la mig så nu handlar de bara om att prioritera det. Jag går före alla andra idag. Måste börja någonstans, jag kommer tillbaka när jag är färdig med mitt liv med andra ord. Så alla vet och ingen blir ledsen.

Malin har fått evakueras till Osaka där hon ska bo på hotell i två veckor pga kärnkraftverken. Känns skönt att hon flyttas bort ifrån där hon bodde först. Hon bodde ju i en förort till Tokyo och allt hände norr om Tokyo. Osaka ligger 50 mil söder om Tokyo så ja, det känns tryggt men tycker ändå hon ska ta och åka hem nu. Nu har hon varit borta för länge och hon ska vara hemma när allt sånt här händer.

Nu ska jag in i duschen, sen är det skolan som gäller. MER VÅR, MER VÅR, MER VÅR! KOMSI! KOMSI VÅREN!


Ge mig helst av allt.. SOMMAR!
Får ursäkta dubbelhakan, men annars är jag väl rätt snygg?



Back on track!

Hello!

Ja, nu är jag hemma i min lilla lya igen. Gick runt i Jessicas lägenhet och bara kärade ner mig. Men med tanke på att jag kanske inte ens kommer bo kvar i Sunne när jag tagit examen så får jag stanna i min lilla Pelle Svanslös glugg tills jag vet. Hennes lägenhet ligger väldigt lägligt och det är grymt stort. Högt i tak. Ja, keep on dreaming!

Var lite lätt illamående när jag kom hem men med lite mat i magen så släppte det. Gött! Fick låna med mig Avatar ifrån Jessica, söt hon! Så den ska jag glutta på imorn när jag är klar med allt jag ska göra under dagen. Ska börja skriva lappar för varje dag, eller ja, jag har börjat med det för ett tag sedan men måste inskaffa mer post-it lappar. Det blir nog nice.

Nu ska jag börja göra mig färdig för sängen men innan de ska jag fixa hur morgondagen ska se ut. Godnatt och sovgott allesammans!

Död dator? :O Ny dator? :D

Hello!

Ja, det blev ingen Avatar som planerat igår. Har velat se den hela tiden jag varit här och när jag väl skulle sätta på den igår så var den fortfarande inplastad och jag vill ju inte öppna den för Jessica. Så jag satte på Eurotrip Unseen istället! Otroligt rolig film. Skulle mer än gärna sätta tänderna i Scott Thomas, mjao. När det var 15-10 minuter kvar så tvär dog min dator. Tror det var pga överhettning. Nu kliar det ännu mer i fingrarna efter en ny och speciellt en mac som alla pratar om att jag ska ta om jag ska välja någon.

Åkte på hals ont inatt men det ska vi fixa sen när vi kommit hem. Ska packa och städa undan innan Jessica kommer hem. Dock vet jag inte när hon kommer hem med det märks väl om inget annat. Hade ställt klockan på 10 men tänkte att lite mer sömn skadar inte, man får passa på när man har chansen! Senare är det off home, sen ska vi försöka fixa med sommarjobb.

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe, sen ska jag börja städa och samtidigt se på Jims Värld. LOVELY! Ska bli skönt att komma hem och kunna pyssla där. Men vi hörs senare när jag avbockat något av grejerna jag skrivit på listan. Vi hörs senare!







Lerinpackning, ser ut som bajs? HAHA! :D

Utpumpad, time to go back to reality!

Hello!

Ja, jag får väl be om ursäkt för kass update under helgen men jag har ju ett liv utanför bloggen (tro det eller ej!). Jag kan dra en kortis om helgen som varit från fredag till nu. Ska bli intressant läsning, även för mig för att avrunda hur min helg har varit!

Fredagen började med en dålig nyhet för mig. Satt vid datorn och kollade läget som vanligt. Så skriver min äldre syster till mig "Har du sett vad som har hänt eller?". Jordskalv och tsunami i Japan. Jag tror jag kom in i ett chocktillstånd eller in i en förnekelse just när jag såg på nyheterna, hur vågen bara kom in över Tokyo. Gick till skolan och försökte ha allt som vanligt och allt var som vanligt. Förutom när jag var ensam och började tänka på vad som kan ha hänt min lilla syster. Pratade med pappa efter skolan och allt var bra med Malin. Grät av lättnad från skolan och hela vägen hem till kissemisserna. Natten till lördag kom Malin in på Skype och snackade med ALLA som hon känner tror jag. Skönt att få se att hon mår bra och är lika knäppis som hon alltid varit. Saknar henne, så nu får hon gärna komma hem!

Lördagen bestod av att sova ut. Fixa min bil som jag nu kan säga good night forever till. Oljelampan lyste och slutade aldrig lysa, rest in peace rycen 192. I'll miss you! Eftersom jag skulle vara chaufför så blev det både det ena och det andra. Hamnade på kvällskvisten är SUNNES MYSIGASTE LÄGENHET! Ska jag bo kvar i Sunne efter utbildningen så ska jag försöka få den lägenheten, SWEET JESUS! Give me, give me! Efter den visiten bar det av till reaggenight at grispuben. Vet inte vad den heter men det ligger vid gästis iaf. Åkte mot Karlstad efter ca 40-50 min. På vägen fick man samtal och sms (trevligare än trevligast, lite oftare. JA TACK!). Men blev inget mer äventyr än att jag släppte av nissarna hemma hos sig och åkte hem till min mami. Kunde kommit åt helt annat håll i Värmland men tyvärr så hamnade jag i en cirkel i Karlstad.

Idag vaknade jag av att en nisse ringde och sa att jag kunde dra mig hemåt, nice. Åkte med mamsen till OBS och blev bjuden på underbart mums kycklingfilé med pommes frites och bea-sås. Fick även med mig grillkorv och hårfärg hem, tack mamma! Åkte och städade bilen, köpte lite mcdonken food och lite snack på rud, sen var jag iväg. Anlände, gav bort cash, lämna bil, tog en promenad, tog en powernap, gav kissarna mat och diskade samt tömde kattlådan. Nu ska jag snart sätta på Avatar och ta fram myspys i form av morötter samt sockerärtor, till det blir det lite tortilla dip.


Ser det lockande ut? ;)






Det var min helg i korthet. Blev långt men förkortat ashell. Imorn är jag ledig så helgen är ju lite förlängd. Men det skriver jag om imorn! Får se om jag uppdaterar något mer innan jag tar kvällen men det märks. Annars hörs vi imorn vettni. Godnatt och sov gott!

Vart tog tiden vägen?

Hello!

Ja, nu är jag mätt på behandlingar. Sista behandlingen imorgon och jag tackarna gudarna för att det är helg efter det. Har gått ifrån sjuk till huvudvärk idag. Huvudvärken började igår kväll, tänkte att sömnen skulle ta hand om den. Det gjorde den också, men redan vid första rasten började huvudvärken. Hem gick jag aldrig, jag nötade mig igenom dagen. Fick mig en aromamassage och jag gav Jennie en, mycket bra gjort för att vara krasslig. Jag känner mig stolt för att jag höll ut!

När jag slutat la jag ett brev på lådan, sen gick jag till kissemisserna. Gick och la mig för att sova en timme i hopp om att huvudvärken skulle vara häck-väck-våt-fläck. Ställde klockan på 17.00 för att bara få en timme och sen kunna tackla diskberget jag byggt upp i köket. Somnade kanske 16.15 och vaknade ca 19.30. När jag la mig la jag telefonen i byrån. När jag vaknade låg den bredvid mig i sängen. Har jag gått i sömnen eller har jag vaknat, tryckt av mobilen och totalt glömt bort det? Inget jag ska fundera mer på, haha.

När jag kommit igång och vaknat till tog jag tag i disken, tog mig lite kvällsmat som bestod av bärry, frökusgrejs med smör och lite senare en kaff med socker och mjölk. Huvudvärken försvann tyvärr inte, så jag började lida av beslutångest. Skulle man orka laga mat eller skulle man ta något litet? Min komplicerade flickvän hjälpte mig och sa mini meal (Mini meal= En liten måltid). Tack för hjälpen my love! Nu slapp jag stå och laga mat halva natten plus att huvudvärken har lagt sig lite efter lite mat i magen.

Imorn ska vi hade Papaya body dream inpackning. En ny inpackning som inte ens våra lärare provat, så det ska bli intressant. Ska även försöka söka jobb imorn om jag inte åker på mer huvudvärk. Men det ska vi inte, jag ska kötta all day until the night will come because tomorrow is friday! Härligt spettet. Såg på Step Brothers förut, mycket bra film! Inte så nice om jag skulle bli lika fast som dom när de kommer till att fortsätta vara ett barn men jag har nog redan kommit långt därifrån tyvärr. Btw, vägarbete såhär sent? Stackarna!

Nu ska jag ta kissemissarna och sova, jag vill kötta imorn. Sen kurera mig under helgen, då blir det både det ena och de andra onyttiga tillsammans med en massa långfilmer. ME LIKE! Godnatt och sov gott!




Åter underbar nostalgi!

Hello!

Ja, nog med att konversationer kan väcka upp saker och ting men nu kommer det ut på bild. Jag rensar som sagt min dator för att kunna få den snabbare och för att kanske omformatera den så den funkar bättre. Rensar samtidigt min externa hårddisk och jag hittar så MYCKET MINNEN! Jag sitter nästan och gråter, så underbara minnen är det! Tiden går fort och det är så synd att man inte njuter av livet när man borde.

Jag önska jag gick tillbaka ibland till att vara deprimerad tonåring, då var jag som mest kreativ. Hade jag haft så mycket känslor som jag hade då, kanske jag hade kunnat göra en massa grejer jag vill kunna göra nu. Har varit hemma och städat en sväng. Rensade ur en byrå för det var så rörigt, hittar en massa gamla anteckningsböcker med massa kludd i. UNDERBART att se att jag utnyttjade musiken till fullo och använde mig av det när jag skulle måla. Jag är i ett positivt chocktillstånd. Kanske lite negativt när jag kommer att tänka på vad gammal jag börjar bli. Jag är halvvägs till 40års krisen.

Nu önska jag att jag låg feting minus på vuxenpoängen faktiskt. Jag tror med de bilderna jag tittar på, inser att jag faktiskt börjar bli vuxen. Jag bor själv, har egen ekonomi, bil och jag typ styr mitt eget liv om man jämför med vad jag gjorde när jag bodde hemma. Då fanns mamma där som lagade mat hela tiden, hade mina 1050 kr tagit slut kunde jag alltid städa till mig en peng eller fråga om en liten slant, åkte i mamma och pappas bil utan att betala några större mynt för bensinen. Skulle vi någonstans så var man ju mer eller mindre inräknad med att följa med.

Jag vill vara ung igen och ha en kropp som är full i känslor! Även om dom var negativa så skulle jag vilja ha dom tillbaka! Att vara "olyckligt kär". Okej, har aldrig varit kär men "olyckligt jag-tycker-om". Saknar den tiden! Kolla bara in den här bilden som jag gjorde för 4 år sedan tror jag. Var så otroligt kreativ och det ska jag försöka få fram igen! Det lovar jag!



Jag undrar vad det är som gör en så full i känslor? Knappast hormoner, eller?
Vad jag tänker på när jag ser på bilden så ser jag en kär tjej. Men jag kände mig aldrig kär.
Vad berodde det på? Vad jag kär utan att känna av det?
Eller var jag bara en tjej som beskrev sina känslor svart på vitt?


Fix, fix, fix!

Hello!

Ja, jag håller ju på att göra min dator bättre. Ska nämligen ta in nya bilder ifrån kameran och plats finns inte. Så det ska jag fixa nu. Ni ska snart få se kort på Trulls och Tuss. Hårbollarna som kommer göra mina dagar roligare och mycket trevligare denna veckan! skriver snart igen!

Åååh underbara nostalgi!

Hello!

Ja, nu sitter jag här alldeles ensam i soffan hos mamsen. Hon är ute med sin väninna Anna ikväll, dom är på Mia Skäringer som är på CCC i Karlstad denna underbara kväll och uppträder! En del är på hockey vad jag har fått se via Facebook. Andra är ute på party men eftersom jag är sjuk, fattig och inte sugen på alkohol så hänger jag inte med dom ut på bravader! Syrran är ute i Värmland och traskar med sin passat som jag mer än gärna byter ut mot min egen. Att ha de ljudet i bilen var nice! Synd bara att jag drömde att passaten var min, haha!

När jag satt här, vid datorn, som mest och letade efter någon social nisse som kunde underhålla min kväll. Så trycker jag på en bild i chatrutan. Ni vet på Facebook, så är det ju en ruta på vänstersida med massa små bilder där man ser vilka som är inloggade och inte? Där var bilden. Då pluppar automatiskt en chatruta upp med personen på bilden. Och eftersom Facebook ändrat hit och dit, dolat och krånglat, så kom konversationen vi hade för första gången efter typ 3-4 år. GALET!

Snacka om att bryta isen med att tro att en snubbe är en tjej, my bad typ och sen säga att man är wierd och grotesk? Även om följderna efter detta lilla samtal inte blev som man alltid vill, så ler jag när jag läser detta. Nästan tårar i ögonen faktiskt. Det var lycka då och det är lycka nu att läsa det. Jag blev så full i skratt och skrattig känslomässigt så jag var tvungen att kopiera och skicka det till mig själv så jag kan spara det. Så jag kan titta på det, minnas, värdera och om igen få de lyckliga känslan!

Det är just det jag tror jag är bra på, att minnas bra stunder även om de dåliga är fler än de bra. Alltså, jag lyfter upp de bra stunderna och automatiskt minskar de dåliga. Jag vet att jag inte har blivit behandlad på rätt sätt alla gånger, jag var och förblir nog blind när det kommer till den saken, men när jag tänker på de dåliga så kan jag inte bli ledsen eller deppig över det. Varför vet jag inte. Kan det vara kvarlevande känslor i mig som vänder på sanningen? Är jag genomsnäll och det där med att förstå alla människor på jorden, de finns faktiskt i mig? Eller är det bara så att jag går helt enkelt vidare? Låter livet ha sin gång liksom, dalbanor som går upp och ner, att jag lever där och accepterar det?

Om man skulle vetenskapligt kunna ta reda på hur jag tänker, när jag gör saker, så skulle det vara självklart väldigt häftigt, men också väldigt, väldigt intressant. När jag tänker snabbt många gånger får jag bara hälften av informationen av frågan, jag chansar mer på vad jag nyss läste. När jag grubblar, så kan man tro att jag är en smart brud med vettiga ord. Självklart är jag den bruden ibland, jag hjälper ju mig själv att förstå vissa saker ibland tex. Vart sätter man gränsen för hur smart/vettig/klok/vis man är? Jag är usel på matte, men annat är jag ju bra på?

Nu ska jag försöka att inte blir djupare. För då kommer vi få en hel bok i ett inlägg och det underviker vi helst. Men när jag läste konversationen vi hade för för drygt ett år sedan så kunde jag inget annat än att le. Första gången man pratade, träffade och umgicks med en old friend. Alvin & Gänget, Ostfyllda köttfärsbiffar, sena timman, avslappning för barn.. Ja, mitt farliga minne kan fortsätta rabbla upp saker ifrån den dagen/kvällen/natten. UNDERBART, är de enda ordet som kommer fram. Annars är jag mållös!

Anna ska nu avrunda sin lilla nostalgitripp med att meddela att hon ska se A lot like love som går på 4an ikväll. Dock blir hon nog ensam men tror inte det är hela världen heller. Men att försöka ragga hit någon är inte försent än, den börjar om 15 min! Wish me luck! (Annars vill jag på äventyr och de kan ni önska mig lycka till med också, hihi!)


Me today, give me some long hair!


Karlstad!

Hello!

JA, nu är jag hos mamma. Sjuk är jag fortfarande men jag kör väl på för de va? Lika bra, sova och vila kan vi göra när vi ligger i graven och det är ett tag dit. Powernappa kan vi göra på vägen dit.

Denna helgen och hela nästa vecka så är jag kattvakt åt Jessica. Hon ska ut på äventyr så jag ställer upp eftersom vi är klasskompisar samt grannar. Så Trulls och Tuss är med mig här i Karlstad i helgen. Dom har väl mer eller mindre bosatt sig nu. Var lite skygga när vi kom igår men Tuss sov bredvid mig i soffan och myste. Trulls låg och spanade hela natten ifrån fönstret bakom gardinen.

Såg även på The Losers innan jag la mig igår. Asnice film alltså, den ska in på min hårddisk. Nu ska jag och mamma dra oss mot Bergvik, även systeryster men hon tar egen bil. Vi hörs senare!

En sjuk Anna idag!

 


Kämpa in i det sista, sen är det helg!

Hello!

Ja, nu sitter jag i skolan och snorar spettet. Kicki sitter här som en expertkommentator och läser vad jag skriver. Jobbigt att det är så täppt överallt. Det bästa vore om det brast ut på riktigt nu så jag är frisk i fortsättningen. Men allt kan man inte få här i världen. Nu ska jag kämpa in i det sista, sen tar jag helgen! Vi hörs senare!

Varken bättre eller sämre.

Hello!

Ja, jag är nu på sjukstigen. Varför vet jag inte men förra helgen så var det ju något som kröp i kroppen på mig. De bara brast ut för några dagar sen. Nu sitter jag här snorig som ett bergatroll, halsont så smärtsam att det känns som att gå på glöd och tack vare detta så är jag lika trött som en björn i idet. Hostar lite lätt ibland pga slemmet, tror jag iaf.

Idag har vi antistressdag i skolan. Eftersom Ronja skrev nu att hon inte mådde något vidare så får jag agera guide även om jag inte ville det. Vad gör man inte för sina vänner i ur och skur? Är det så att det blir to much so hoppas jag att jag ska kunna få gå hem, inte så kul att nysa, snora och hosta på folk när man vill vara trevlig.

Men nu kommer snart Anette så jag ska bege mig ner mot gatan, vi hörs när jag kommit hem!

Småsjuk, ogilla knappen!

Hello!

Ja, nu åkte man på lite små sjukdom som jag trott har smygit runt i kroppen på mig minsann. I måndags var jag helt slut i kroppen och blev hemma. Igår i skolan var jag trött hela dagen, kände nästan att jag bara ville hem när vi ändå bara sitter och pratat. Väl hemma började huvudvärken som inte ville släppa efter 1 timmes sömn, vilket den brukar göra. Får jag sova så är den borta. Svårt att somna och vaknade flera gånger inatt. Huvudvärken sitter kvar än och om det inte släpper så blir det nog att gå hem efter provet och typ packa och dola inför helgen, får se om man kommer till skolan på torsdag också. Får se vad det är som ska göras om det är så att jag måste närvara, det spörs!

Nu sitter jag här och försöker läsa på det sista av provet, dock går ju inget in när huvudvärken tar sin plats alltså. Blir arg på mig själv när det blir såhär, FRAMFÖRHÅLLNING! Det styrs med tiden, ett nytt mönster man måste komma in i innan det sitter som ett smäck. Ska bädda sängen nu, sen dra mig mot skolan. Får se vad Lillemor säger om en småsjuk Anna i klassrummet.

Cyaa later!