Home sweet home!

Hello!

Ja, nu kom vi hem. 01.30... det ska ta 3 timmar från Norrköping till Karlstad och vi kanske drog vid halv 8 tiden? SWEEET JESUS ALLTSÅ! Detta är den bästa one day trip jag någonsin haft. De där med pengar har inget med saken att göra utan självaste äventyret med min syster har varit helt underbart. Nu snackar vi kvalitetstid!

Först försover vi oss ofc, något som ligget i släkten de där. Sedan hade ju syrran självklart inte koll på plånboken, den som ska betala hela baletten! Väl funnen och väl iväg så lyssnar vi på den kära GPS:en som ska ta oss till Kolmården. Vi hamnar mitt ute i skogen, ingenstans kan man säga. Hjortkvarna, Svennevad och jag vet itne allt vad alla orter hette som låg där ute i skogen. Då säger det pling! Syrran typ WHAT THE F?! Då var det slut på olja i bilen. Illfart mot nästa P-plats. Telefon i högsta hugg, pappsen is the man to call! Efter some search for some oil så hittar vi det. TUR!

Sedan satte syrran upp en tid, som hon upprepade flera gånger på vägen. Blir klockan efter 1 så drar vi direkt mot Stockholm och tar in på hotell så tar vi Kolmården imorn. Vi var där på pricken och syrran sa "Eftersom vi fick stanna pga oljan så är det helt okej att dra in nu!". Vi har tagit kort, svettats som aporna och haft riktigt kul tillsammans. FLER GÅNGER TACK!

Delfinshowen är som alltid hardcore. I år hade Markoolio regisserat showen och lagt in sin musik. Det var helt fantastiskt! Jag rös genom hela kroppen. Alltid. Hela tiden. Filmade hela showen och syrran var helt stum alltså. Flera år sedan hon var där och nu fick hon se allt hon missat dom gångerna jag, Malin och mamma varit där. Skulle lätt kunna gå runt där i en vecka bara för att känna att man hann se ALLA djuren. Har även fått färg på kroppen, dock fick jag ränder från dojjorna jag hade, haha!

Ska alldeles strax kolla upp vad det kostar att få bada och sånt med delfinerna. Dem berättade att man kunde ringa och boka nämligen, ett självklart val att lägga cashen på! Syrran uppfattade aldrig att de sa det, hon var helt insatt i delfinerna. så det ska kollas upp, ska se om någon trevlig pys vill prata i telefon annars blir det sängen.

Så godnatt på er alla apor och giraffer där ute!



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback